اتریوم چیست به زبان ساده

اتریوم چیست به زبان ساده
بازدید 292
۸۹

اتریوم ETH چیست؟ ، در دنیای ارز های دیجیتال، در بین رمز ارز های مختلف، اتریوم یکی از ارز های دیجیتال پرطرفدار می باشد. احتمالا نام این ارز را زیاد از اطرافیان خود شنیده باشید چرا که بسیاری از افراد به آینده اتریوم امیدوار هستند. اگر شما تنها نام اتریوم را شنیده اید و هیچ اطلاعاتی درباره آن ندارید، در ادامه همراه ما باشید چراکه به صورت کامل با اتریوم آشنا خواهید شد.

در ابتدا قصد داریم تا شما عزیزان را با اتریوم به صورت کامل آشنا کنیم. پس از آشنایی با اتریوم به سراغ  عناوین مختلفی اعم از بلاکچین اتریوم، نحوه خرید و فروش و همچنین استخراج اتریوم و… خواهیم رفت. اگر به دنبال یک مقاله کامل و جامع درباره اتریوم هستید، مطالعه این مقاله تا انتها را از دست ندهید.

شما می توانید با مراجعه به صفحه تحلیل اتریوم ETH، تحلیل این رمز ارز را بررسی نمایید و با کلیک روی این لینک آموزش خرید ارز دیجیتال اتریوم ETH را مطالعه کنید.همچنین می توانید در صفحه قیمت اتریوم، در پایگاه خبری زوم ارز قیمت لحظه ای اتریوم را مشاهده نمایید.


بررسی ویدیویی ارز اتریوم

(قسمت اول)

(قسمت دوم)

(قسمت سوم)


اتریوم ETH چیست؟

اتریوم چیست؟

اتریوم چیست؟

اتریوم در اصل یک ارز نیست بلکه اتریوم یک پلتفرم است و نام ارز این شبکه ” اتر یا ETH ” می باشد. برای راحتی در فهم اتریوم، به سراغ یک تعریف ساده می رویم. به صورت کلی می توان گفت که اتریوم یک زیر ساخت بر اساس تکنولوژی بلاکچین می باشد که امکان اجرای برنامه های کامپیوتری غیر متمرکز را دارد. احتمالا برخی ها اتریوم را با نام ” قرار داد هوشمند ” می شناسند اما نمی دانید که قرارداد هوشمند به چه معنی است. سایت رسمی اتریوم، درباره پروژه گفته است که این پلتفرم یک بستر غیر متمرکز برای اجرای قرار داد های هوشمند می باشد. همانطور که می دانید منظور از غیر متمرکز این است که توسط هیچ فردی کنترل نمی شود. یعنی به صورت کلی باید گفت که هیچ فردی نمی تواند در قرارداد های هوشمندی که تشکیل می شود دخالت کند و یا اینکه در آن تقلب کند چراکه این امکان به دلیل غیر متمرکز بودن وجود ندارد.

به عبارت دیگر می توان بیان نمود اتریوم یک بلاکچین متن باز و غیرمتمرکز است. عملکرد داخلی قراردادهای هوشمند، چیزی است که آن را منحصر به فرد می سازد. قرارداد هوشمند به عنوان کدی تعریف می شود که دو طرف را به یک توافق متصل می کند و به تنهایی و بدون واسطه قابل اجرا است.

این عملکرد که از لحاظ فنی به عنوان ماشین مجازی اتریوم یا EVM شناخته می‌شود را برای آن به ارمغان می‌آورد، زیرا بسیار بیشتر از یک روش پرداخت یا ذخیره‌سازی ارزش عمل می‌کند، کاری که بیت‌کوین انجام می‌دهد. محیط EVM به توسعه‌دهندگان امکان می‌دهد تا برنامه‌های غیرمتمرکز را در بالای آن بسازند، از رسانه‌های اجتماعی گرفته تا بازی‌ها و بانکداری، مانند یک فروشگاه برنامه که توسط اپل یا گوگل کنترل نمی‌شود.

احتمالا شاید تا به حال موضوع ارز دیجیتال اتر را نمی دانستید و حال با مطالعه قسمت اول ممکن است برایتان سوالات مختلفی پیش آمده باشد. ارز دیجیتال ” اتر ” برای شبکه اتریوم است که با نماد اختصاری ” ETH ” نمایش داده می شود. اتر ETH یک ارز دیجیتال بومی است که در بلاکچین اتریوم ساخته شده است. برای انجام تراکنش یا اجرای برنامه های غیرمتمرکز، کاربران بلاکچین باید در اتر پرداخت کنند. ارز رمزنگاری شده بومی شبکه بیت کوین، بیت کوین یا BTC نامیده می شود؛ به طور مشابه، کاربران باید از BTC برای تراکنش در شبکه بیت کوین استفاده کنند.

در حال حاضر با گسترش حوزه رمز ارز ها، دیگر فرد و یا افرادی به ارز دیجیتال این شبکه اتر نمی گوید و همگان آن را با اتریوم یاد می کنند. اگر قصد دارید تا بیشتر با ارز دیجیتال اتر آشنا شوید، این مقاله را تا انتها دنبال کنید.


نیم نگاهی به ارز دیجیتال اتریوم ETH

نام اختصاری ETH
نوع ارز

 

COIN
عرضه کل ۱۲۰,۱۹۷,۸۸۸
مفدار درگردش ۱۲۰,۱۹۷,۸۸۸
وب سایت رسمی ethereum.org

en.wikipedia.org

بلاکچین اکسپلور blockchair.com

bscscan.com

ethplorer.io

eth.tokenview.com

وایت پیپر github.com
 

پیج های ارتباطی

bitcointalk.org

wayback.archive-it.org

ethresear.ch

twitter.com

reddit.com

سورس کد github.com

 


تاریخچه اتریوم ETH

تاریخچه اتریوم

تاریخچه اتریوم

شبکه اتریوم در آواخر سال ۲۰۱۳  توسط ” ویتالیک بوترین ” راه اندازه شد. اما این راه اندازی باعث شروع به کار کامل این شبکه نبود بلکه شبکه اتریوم کار خود را به صورت رسمی از سال ۲۰۱۵ آغاز کرد. ویتالیک بوترین فردی بسیار جوان است. او در زمان نگارش این مقاله تنها ۲۵ ساال سن دارد و زمانی که شبکه اتریوم آغاز به کار کرد اون تنها ۱۸ الی ۱۹ سال داشت. البته لازم به ذکر است که بوترین در این سن این شبکه را به طور کامل راه اندازی نکرد بلکه تنها وایت پیپر آن را منتشر کرد.

متاسفانه در سال ۲۰۱۶ شبکه اتریوم هک شد. احتمالا تا به حال نام این هک را شنیده باشید. زمانی که هک ” DAO ” برای این شبکه اتفاق افتاد، توسعه دهنده گان اتریوم برای اینکه بتوانند جبران خسارت های ناشی از این هک را کنند اقدام به ایجاد یک فورک از اتریوم کردند که بر اساس این فورک ” اتریوم کلاسیک ” به وجود آمد. در کل باید گفت که اتریوم کلاسیک فورک اتریوم می باشد.

از زمان ایجاد اتریوم تا به کنون، در هر سال برای این شبکه رویداد های مهمی اتفاق افتاد. ما در این مقاله قصد داریم تا تمام این رویداد ها را در قالب یک جدول در اختیارتان بگذاریم تا بتوانید به راحتی به آن ها درتسرسی داشته باشید. این رویداد ها عبارت اند از:

سال رویداد ماه رویداد توضیحات رویداد
۲۰۱۴ ژانویه در این تاریخ، توسعه پلتفرم اتریوم به طور کلی به عموم اعلام شد. توسعه دهنده این شبکه به همراه باقی همکاران خود در دفتر اصلی که در کشور سوئیس بنا شده است کار خود را آغاز کردند.
۲۰۱۴ آگوست در این تاریخ، اتر ها در ازای بیت کوین به کاربران فروخته شد. تیم توسعه دهنده اتریوم توانست با این کار بیش از ۳۱.۰۰۰ بیت کوین و همچنین ۱۸.۵ میلیون دلار جمع آوری کند.
۲۰۱۵ مه در این تاریخ، نسخه آزمایشی اتریوم، ” Olympic ” را منتشر کرد.
۲۰۱۵ ژوئیه در سال ۲۰۱۵ اولین مرحله از توسعه شبکه اتریوم که ” Frontier ” نام داشت منتشر شد. به طور کلی روند توسعه اتریوم به چهار مرحله تقسیم شد. این کار باعث شد تا توسعه دهندگان بتوانند شرایط خود را با آن وفق دهند. در این نسخه اتریوم امکان خرید و فروش برای کابران فراهم شد و همچنین کاربران می توانستند آن را استخراج کنند و یا اینکه قرار دادهای هوشمند و همچنین برنامه های غیر متمرکز بسازند.
۲۰۱۶ مارس در این تاریخ، اولین نسخه پایدار اتریوم با نام ” Homestead ” با ۱۱۵۰.۰۰۰ بلوک رو به رو شد.
۲۰۱۶ ژوئن متاسفانه در این تاریخف هک ” DAO ” برای اتریوم اتفاق افتاد.
۲۰۱۶ اکتبر پس از هک ” DAO “، در این تاریخ اتریوم کلاسیک از اتریوم فورک و منتشر شد.
۲۰۱۷ اکتبر در این تاریخ، یک بروزرسانی Hardfork Metropolis Byzantium اتفاق می افتد. اگر برای درک این مطلب نمی دانید که هاردفورک چیست، بهتر است به مقاله اختصاصی خودش مراجعه کنید.
۲۰۱۹ فوریه در این تاریخ نیز بروزرسانی Hardfork Metropolis Constantinople اتفاق افتاد.

به صورت کلی، این تاریخچه، بهترین تاریخچه ای است که می توان از ارز دیجیتال اتر و همچنین شبکه اتریوم گفت. در قسمت بعدی قصد داریم تا بیشتر درباره ” ویتالیک بوترین ” سازنده اتریوم با شما گفتگو کنیم تا شما بهتر آن را بشناسید. همراه ما باشید.

اتریوم را چه کسی ایجاد کرد؟

اتریوم را چه کسی ایجاد کرد؟

اتریوم را چه کسی ایجاد کرد؟

همانطور که در قسمت قبل آشنا شدید، شبکه اتریوم توسط ویتالیک بوترین ایجاد شد. در این قسمت از مقاله قصد داریم تا شما را با این برنامه نویس و همچنین نویسنده روسی کانادایی آشنا کنیم.

در ابتدا به دوران کودکی ویتالیک بوترین می رویم تا کمی با کودکی این نابغه روسی کانادایی آشنا شویم. بوترین در سال ۱۹۹۴ در شهر کولومنا که واقع در کشور روسیه می باشد چشم به جهان گشود. در سن ۶ سالگی بود که ویتالیک بوترین به همراه خانواده خود به کانادا مهاجرت کرد. خانواده بوترین دلیل این مهاجرت را فرصت های بهتر شغلی می دانستند و آن ها این باور را داشتند که در کانادا بهتر می توانند کار کنند.

پس از اینکه ویتالیک بوترین در کانادا مشغول به تحصیل شد، در همان مقطع ابتدایی در جمع ” کودکان با استعداد ” برای بورسیه قرار گرفت. وی بسیار به یادگیری هر مطلبی آماده بود و می توانست به راحتی تمام مطالب را یاد بگیرید، از ریاضی گرفته تا برنامه نویسی… .

ویتالیک بوترین بسیار به اقتصاد علاقه داشت. این موضوع زمانی اثبات شد که بوترین تواسنت اعداد سه رقمی را دوبرابر سریعتر از هم کلاسی ها و همچنین پسر بچه های هم سن خود به صورت ذهنی حساب کند.

در دوران دانشگاه، او اولین بار درباره بیت کوین از پدرش شنید. پدر ویتالیک بوترین در سال ۲۰۱۳ یک استارت آپ نرم افزاری راه اندازی کرد. با این موجود کم کم فکر ایجاد اتریوم به ذهن بوترین آمد تا در اواخر سال ۲۰۱۳ توانست پیشنهاد و همچنین ایده هایش را در قالب وایت پیپر به تعدادی از دوستانش معرفی کند. پس از مدت کوتاهی، برای بحث درباره این موضوع، تعداد زیادی از افرادی که در حوزه کریپتو ها فعالیت می کردند گرد هم آمدند تا نسبت به پیشنهاد و ایده های ویتالیک بوترین گفتگو کنند. در آن زمان، مفهوم اتریوم بیشتر در محوریت یک ارز بود اما با گذشت مدت کوتاهی، با ایده های مختلف شکل آن تغییر کرد و اتریوم حال حاضر به وجود آمد.

همانطور که در جدول فوق گفتیم، در سال ۲۰۱۴ شبکه اتریوم به صورت عمومی اعلام شد. این شبکه دارای چندین فرد اصلی بود که به عنوان توسعه دهنده فعالیت می کردند. این افراد عبارت اند از:

  • ویتالیک بوترین (Vitalik Buterin)
  • میهای آلیسی (Mihai Alisie)
  • آنتونی دی‌لوریو (Anthony Di Iorio)
  • گاوین وود (Gavin Wood)
  • جوزف لوبین (Joe Lubin)
  • چارلز هاسکینسون (Charles Hoskinson)

پس از اینکه شبکه اتریوم، کار خود را به صورت رسمی آغاز کرد، همانطور که مطالعه کردید، بنیاد اترویم چندین نمونه آزمایشی از پلتفمر اتریوم را آزمایش کرد که آخرین نمونه های آزمایش شده نیز Olympic می باشد.


عملکرد اتریوم ETH

عملکرد اتریوم

عملکرد اتریوم

در این قسمت از مقاله، قصد داریم بررسی کنیم که اتریوم چگونه کار می کند. همانطور که در قسمت های قبل اشاره کردیم، شما می توانید در این شبکه اقدام به ایجاد قرار دادهای هوشمند کنید. برای اینکه بتوانید در این پلتفرم یک برنامه ایجاد کنید، باید به زبان برنامه نویسی ” سالیدیتی یا Solidity ” مسلط باشید. اگر این زبان برنامه نویسی را نمی دانید نگران نباشید چراکه اگر نام این زبان را در سایت زوم ارز جستجو کنید می توانید این زبان را آموزش ببینید.

زبان برنامه نویسی سالیدیتی یا Solidity برای ایجاد قرار داد های هوشمند استفاده می شود و این قرار دادها برای اجرای برنامه ” DAPPS ” به کار گرفته می شود. شاید برایتان این سوال پیش بیاید که قرار داد هوشمند چیست؟ در ادامه به صورت مجزا درباره قرار داد هوشمند با شما عزیزان گفتگو خواهیم کرد اما در این قسمت همین را بدانید که قرار داد های هوشمند همانند قرارداد های معمولی هستند اما برخی تفاوت ها باعث شده است تا با قرار داد های معمولی متمایز شود.

هنگامی که شما در واقعیت اقدام به عقد قرار داد می کنید، یک سری شروط ما بین طرفیت بسته می شود که طبق این قرار داد باید کارهای ذکر شده انجام شود. در صورتی که کار های ذکر شده در قرار داد انجام نشود به راحتی می توانند طرفین از هم شکایت کنند و حق و حقوق خود را مطالبه کنند. در قرار داد های هوشمند برنامه نویسان هستند که موارد قرار داد را پیاده می کنند و در صورتی که اتفاق ناگواری در بین طرفین بی افتد، شبکه آن را پیگیری می کند. زمانی که یک قرار داد هوشمند اجرا می شود، دیگر هیچ فردی نمی تواند آن را دستکاری کند و یا در آن تغییراتی انجام دهد. تنها زمانی می شود در قرار دادهای هوشمند دستکاری کرد که به صورت کلی شبکه نابود شود. همانطور که گفتیم در غیر این صورت این کار امکان پذیر نخواهد بود.


اهداف اتریوم ETH چیست؟

اهداف اتریوم

اهداف اتریوم

طبق گفته یکی از توسعه دهندگان اتریوم، اتریوم ایجاد شده است تا برای حل نمودن امورات زندگی مان به بانک و نهاد های مشابه دیگر احتیاج نداشته باشیم. همانطور که گفتیم این سخن از جوزف لوبین (Joe Lubin)یکی از توسعه دهندگان اتریوم می باشد.

همانطور که گفتیم، ویتالیک بوترین، بنیانگذاز اصلی اتریوم، وایت پیپر این پروژه را در سال ۲۰۱۳ منشتر کرد و در سال ۲۰۱۵ این شبکه با عنوان ” متمرکز کردن همه چی ” شروع به کار کرد. ویتالیک بوترین یکی از حامیان بیت کوین بود که با ایده از بیت کوین اینچنین ایده ای را داد. اگر درباره بیت کوین بدانید، در آواخر سال ۲۰۰۸ ساتوشی ناکاموتو، بیت کوین را خلق کرد. در آن زمان بیت کوین اولین سیستم پولی غیرمتمرکز جهان بود. بیت کوین توانست با تکنولوژی بلاکچین اطلاعات تراکنش های مربوط به این سیستم پولی غیر متمرکز را بر روی کامپیوتر های سراسر جهان توزیع کند. تقریبا می توان گفت که ویتالیک بوترین خالق اتریوم، یک قدم از بیت کوین فراتر گذاشت و به کاربران امکان اجرای غیر متمرکز کدهای کامپیوتری ” قرار داد های هوشمند ” را داده است. همانطور که گفتیم در این شبکه می توان جز پول باقی فرآیند ها را فیر متمرکز کرد.


ویژگی های اتریوم ETH:

ویژگی های اتریوم

ویژگی های اتریوم

شبکه اتریوم، ویژگی های مختلفی دارد که این ویزگی ها سبب شده است تا این شبکه در دل کاربران قرار بگیرد. در این قسمت از مقاله قصد داریم تا به برخی از این ویزگی ها اشاره کنیم. برای اینکه بهتر با ویزگی های اترویم آشنا شوید، به صورت گزینه برایتان ارائه خواهیم کرد.

ویزگی های شبکه اتریوم عبارت اند از:

  1. اتریوم یک ” پلتفرم ” دیجیتال است که در بستر شبکه بلاکچین فعالیت می کند.
  2. در شبکه اتریوم شما می توانید قرارداد های هوشمند دیجیتالی به صورت غیر متمرکز ایجاد کنید.
  3. شبکه اتریوم یک ارز با نام اتر دارد که شما می توانید با استفاده از این ارز به سرمایه گذاری و کسب درآمد بپردازید.
  4. همانطور که گفتیم اتریوم به دنبال غیر متمرکز کردن همه چیز می باشد و این یعنی حذف تمام واسطه ها.
  5. شبکه اتریوم، محدودیتی برای عرضه در ارز دیجیتال اتر ندارد. یعنی می توان گفت که اتر نامحدود است.
  6. شبکه اتریوم امنیت مناسبی دارد که این امنیت مناسب را می توان به عنوان یکی از ویزگی های این شبکه عنوان کرد.
  7. کسی نمی تواند فعالیت در این شبکه را متوقف کند حتی توسعه دهندگان اتریوم.
  8. در شبکه اتریوم، در هر ثانیه ۱۶ تراکنش انجام می شود.
  9. برای ذخیره سازی ارز دیجیتال این شبکه، کیف پول های زیادی وجود دارد چراکه بیشتر کیف پول ها از آن پشتیبانی می کنند.
  10. قرارداد های هوشمند ایجاد شده در این شبمه را هیچ شخص و یا هیچ ارگانی نمی تواند کنترل کند و یا همانطور که گفتیم قرار داد های موجود در این شبکه غیر قابل توقف است و تنها با خرابی شبکه متوقف می شود.

تمامی این ویژگی ها دست به دست هم داده اند تا شبکه اتریوم را نسبت به دیگر شبکه های ارز دیجیتال و تکنولوژی بلاکچین متمایز کند. به صورت کلی باید گفت که توسعه دهندگان این پلتفرم در تلاش اند تا همیشه یک پله از بقیه جلوتر باشند. در صورتی که قصد دارید تا بیشتر با این شبکه آشنا شوید همراه ما باشید.


موارد استفاده اتریوم

اتریوم انقلاب بلاکچین را در ایجاد بسیاری از محصولات عجیب و غریب و کاملا جدید رهبری کرده است. اجازه دهید به برخی از آنها نگاه کنیم:

  1. امور مالی غیرمتمرکز (DeFi)

این شکل جدیدی از سیستم مالی است. سیستمی که جهانی و شفاف تر از سیستم مالی موجود است. دیفای DeFi به شما این امکان را می دهد که در یک پلتفرم کاملاً متن باز و غیرمتمرکز وام بگیرید، پس انداز کنید، سرمایه گذاری کنید، ترید کنید و کارهای بیشتری انجام دهید.

  1. توکن‌های غیرقابل تعویض (NFT)

این یک افزوده پیشگامانه به دنیای بلاکچین است که در مدت زمان کمتری واقعاً محبوب شده است.NFT ها راهی برای نمایش هر چیزی منحصر به فرد در قالب یک دارایی مبتنی بر اتریوم هستند. آنها به سازندگان محتوا قدرت می دهند تا کنترل بیشتری بر فروش محتوای خود به دست آورند و از طریق قراردادهای هوشمندی که روی بلاکچین اتریوم اجرا می شوند، قدرت می گیرند

  1. سازمان های غیرمتمرکز خودمختار (DAO)

این یک مفهوم نسبتاً مبتدی است و به جوامع متعلق به اعضا اشاره دارد که به صورت غیر متمرکز عمل می کنند. از این رو، DAOها جوامعی هستند که بدون هیچ رهبر عمل می کنند. این یک راه امن برای همکاری در اینترنت با افراد غریبه و اختصاص بودجه به یک هدف خاص است.


قرار داد هوشمند چیست؟

قرار داد هوشمند چیست؟

قرار داد هوشمند چیست؟

در قسمت قبل کمی به قرار داد هوشمند اشاره کردیم و در این قسمت نیز قصد داریم تا درباره قرار داد هوشمند بیشتر صحبت کنیم تا شما نیز بیشتر با این موضوع آشنا شوید.

قرارداد هوشمند اساساً یک قطعه کد است که در بلاک چین اتریوم Ethereum قرار داده می شود تا با استفاده از آن برنامه ریزی انجام امور مختلف انجام شود. یک پروتکل و چارچوب برای تنظیم قراردادها و معاملاتی که  صورت قابل اعتماد و تضمین شده بدون نیاز به حضور شخص ثالث انجام می پذیرد. این معاملات قابل پیگیری، غیرقابل تغییر و غیر قابل برگشت هستند. هیچ فرد و یا شخصی نمی تواند اجرای قرار داد هوشمند در این شبکه را متوقف کند. تنها به یک دلیل این کار امکان پذیر است و آن هم نابودی کل شبکه اتریوم است. قراد های هوشمند شامل اطلاعات کلی در مورد شرایط قرار داد و اطلاعاتی مربوط به فعالیت های برنامه ریزی شده می باشد.

اگر بخواهیم به صورت ساده بیان کنیم ؛ نحوه عملکرد قرار داد های هوشمند را خودکار می نامیم.یعنی اینکه قرار دادهای هوشمند بدون احتیاج به یک فرد یا سازمان برای واسطه فرایند پرداخت و اجرایی شدن یک قرار داد را مورد پردازش قرار می دهد و چناچه موارد قرار داد به صورت صحیح انجام شده باشد فعالیت را انجام می دهد.برای شروع یک قرار داد ابتدا سرمایه ها و مفاد قرار داد به صورت کدگذاری تنظیم می شود.و سپس روی بلاکچین می رود.این قرار داد در میان نودهای پلتفرم توزیع می شود و چندبار هم کپی می شود.همانطور که کمی پیشتر گفتیم بعد از اینکه پردازش شد قرار داد مطابق با شرایط تنظیم شده برای آن به اجرا در می آید.قرار داد های هوشمند قابل برگشت نیستند.یعنی مانند عملیات بانکی نیستند.عملیات بانکی با اینکه به صورت خودکار انجام می شوند اما مامورین بانک در صورت لزوم می توانند از انجام یک تراکنش جلوگیری کنند.اما قراردادهای هوشمند به این صورت نیستند و وقتی شرایط یک قرار داد به طور صحیح باشد توسط شبکه به اجرا در می آید و همانطور که گفتیم هیچ فرد و سازمانی قادر به کنترل و تغییر آن نیست.

بیشتر بخوانید

کاربردهای قرارداد هوشمند چیست؟


تفاوت و شباهت های اتریوم و بیت کوین:

تفاوت و شباهت های اتریوم و بیت کوین

تفاوت و شباهت های اتریوم و بیت کوین

در این قسمت از مقاله، قصد داریم تا به تفاوت و همچنین شباهت های دو شبکه بیت کوین و اتریوم بپردازیم. در صورتی که شما به دنبال دانستن شباهت و همچنین تفاوت های این دو ارز هستید، مطالعه ادامه این مقاله را از دست ندهید. در ابتدا به تفاوت های بیت کوین و اتریوم خواهیم پرداخت و سپس شباهت های آن دو را به شما عزیزان خواهیم گفت.

تفاوت های اتریوم و بیت کوین عبارت اند از:

  1. اتریوم به راحتی می تواند اقدام به اجرای قرارداد های هوشمند کند

احتمالا شاید اطلاع داشته باشید که امکان پیاده سازی قرار داد هوشمند بر روی شبکه بیت کوین نیز امکان پذیر است اما نه به قدرتمندی اتریوم. یکی از دلایلی که قرارداد هوشمند در بیت کوین همانند اتریوم سر و صدا نکرده است همین ضعیف بودن آن است. کد نویسی قرارداد هوشمند در شبکه بیت کوین اسکریپتی است اما همانطور که گفتیم در شبکه اتریوم از زبان برنامه نویسی سالیدیتی استفاده می شود.

  1. تعداد واحد های عرضه ارز دیجیتال اترویم ” اتر ” نامحدود است

در حال حاضر از بیت کوین تنها ۲۱ میلیون واحد در بازار عرضه شده است و پس از پایان این ۲۱ میلیون واحد، دیگر بیت کوینی تولید نمی شود. اما از اتریوم، به صورت نامحدود در بازار عرضه شده است و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. در حال حاضر، در هر ۱۴ ثانیه ۲ اتریوم استخراج می شود. شاید با خود فکر کنید که منظور از هر ۱۴ ثانیه چیست؟

هر بلاک ارز دیجیتال اتریوم در ۱۴ ثانیه استخراج می شود و پاداش هر بلاک اتریوم نیز ۲ اتر است. بنابراین هر ۱۴ ثانیه ۲ اتر استخراج می شود. با توجه به این موضوع می توان گفت که تورم سالانه اتریوم، فعلا تقریبا ۴ درصد می باشد. به گفته برخی ها ممکن است با به روی آمدن اتریوم ۲.۰ این تورم کاهش چشم گیری داشته باشد. اگر درباره اتریوم ۲.۰ اطلاعاتی ندارید، همراه ما باشید چراکه در ادامه درباره اتریوم ۲.۰ به صورت کامل با شما عزیزان گفتگو خواهیم کرد.

  1. تراکنش ها در شبکه اتریوم نسبت به بیت کوین سریعتر هستند

همانطور که در قسمت قبل گفتیم، در اتریوم تراکنش ها هر ۱۴ ثانیه تایید می شود و هر ۱۴ ثانیه یک بلاک ایجاد می شود اما در شبکه بیت کوین هر یک بلاک ۱۰ دقیقه زمان می برد و این موضوع به این معنی است که تایید هر تراکنش نیاز به ۱۰ دقیقه وقت دارد. از این رو می توان گفت که تراکنش ها در اتریوم سریع تر از بیت کوین می باشند.

بیشتر بخوانید: تفاوت بین اتریوم و بیت کوین چیست؟

شباهت های اتریوم و بیت کوین عبارت اند از:

در قسمت قبل با سه تفاوت از تفاوت های اصلی شبکه اتریوم و بیت کوین آشنا شدید. در این قسمت از مقاله همانطور که گفتیم قصد داریم تا شما عزیزان را با شباهت های این دو شبکه آشنا کنیم. همراه ما باشید.

  1. اتریوم همانند بیت کوین استخراج می شود.

اتریوم نیز قابل استخراج است. شما می توانید همانند بیت کوین، اتریوم را استخراج کنید و از این طریق کسب در آمد کنید. اگر توان تهیه تجهیزات ماینینگ برای استخراج بیت کوین را ندارید، به شما پیشنهاد استخراج اتریوم را می دهیم چراکه نسبت به بیت کوین نیاز به هزینه کم تری دارد.

  1. اتریوم یک بلاکچین اختصاصی دارد

اترویم نیز به تنهایی یک بلاکچین دارد و در بلاکچین خودش فعالیت می کند. بیت کوین نیز دقیقا بلاک چین اختصاصی خودش را دارد و هر دو یک شبکه متفاوت دارند. در بلاکچین اتریوم اطلاعات مربوط به تراکنش ها و همچنین قراداد های هوشمند ذخیره می شود.

  1. شبکه اتریوم یک ارز دیجیتال اختصاصی دارد

کمی پیش تر آوردیم که شبکه اتریوم، یک ارز با نام اختصاصی ” اتر ” دارد و نام اصلی آن اتریوم نیست اما به دلیل اینکه این ارز مختص به شبکه اتریوم است، این نام بر سر زبان ها افتاده است. خرید و فروش و همچنین استخراج این ارز همانند ارز دیجیتال بیت کوین می باشد و تفاوت خاصی در این زمینه ندارند. تنها تفاوت مهم این دو در بحث استخراج، الگوریتم های آن ها می باشد که بیت کوین از الگوریتم” SHA-256 ” و اتریوم از الگوریتم” ETHASH ” پشتیبانی می کند.

  1. اتریوم همانند بیت کوین یک شبکه عمومی بدون نیاز به مجوز دارد

اتریوم برای عموم آزاد است و همگان می توانند همانند بیت کوین از این ارز استفاده کنند. هر فردی که بخواهد می تواند برای خود یک قرارداد هوشمند در شبکه اتریوم ایجاد کند و از آن در مسائل کاری خودش استفاده کند. این کار به راحتی امکان پذیر است و نیاز به این که بخواهید از جایی اجازه بگیرید ندارد. در صورت نیاز و اگر علاقه داشتید می توانید بر روی شبکه اتریوم، بستر های خصوصی ایجاد کنید.


نگاهی به روند قیمتی اتریوم ETH:

قیمت اتریوم

قیمت اتریوم

در حال حاضر ارز دیجیتال اتر یا همان اتریوم قیمتی معادل “۵۱۰  دلار ” دارد. این قیمت نسبت به چند روز اخیر بسیار افزایش داشته است و دلیل آن هم وضعیت خوب بازار می باشد. در زمان نگارش این مقاله ۱۱۳ میلیون اتریوم در بازار وجود دارد که در حال گردش بین حساب ها می باشد که این اعداد نسبت به تولید اتریوم بیشتر می شود. حجم معاملات این ارز برابر با ” ۲ میلیارد ” دلار است. تمامی این اطلاعات قابل تغییر است و هر روز تغییر می کند. شاید زمانی که گفتیم ” اتریوم نسبت به چند روز پیش افزایش داشته است ” برایتان این سوال پیش بیاید قبل از این افزایش چه قیمتی داشته است؟ در ادامه این مقاله ما به این سوال به صورت کامل پاسخ خواهیم داد.

روند قیمتی اتریوم

در این قسمت از مقاله قصد داریم تا نمودار قیمتی اتریوم به همراه پاره ای از توضیحات را خدمت شما عزیزان ارائه دهیم. این قسمت از مطلب از سایت کوین مارکت کپ نوشته شده است. ارز دیجیتال اتر یا همان اتریوم در سال ۲۰۱۵ وارد این سایت شد و از این سایت ما قیمت ارز دیجیتال اتر را مورد بررسی قرار می دهیم.

نمودار قیمتی اتریوم

نمودار روند قیمت اتر

در سال ۲۰۱۵، از زمانی که اتر در این سایت لانج شد، قیمتی معادل ” ۱ دلار ” داشت. با توجه به نمودار تقریبا اتریوم تا اوایل سال ۲۰۱۷ افزایشی بیشتر از ۱۰ دلار نداشت و در این بین با نوسانات موجود دسته پنجه نرم می کرد. در همان سال ” ۲۰۱۷ ” اتریوم به یک باره به قیمت ” ۳۹۷ دلار ” رسید و از آن به بعد روند افزایشی و همچنین کاهشی خود را آغاز کرد. اتریوم زیاد نتوانست خودش را در این محدوده قیمت تثبیت کند و مجدد شروع به کاهش قیمت کرد تا اینکه مجدد رشد خود را آغاز کرد و به قیمتی معادل ” ۱.۳۶۳.۰۰۰ ” دلار رسید. ارز دیجیتال اتر نتوانست خودش را در این قیمت تثبیت کند ( نگه دارد ) و مجدد روند کاهشی خود را آغاز کرد. متاسفانه ارز دیجیتال اتر تا کنون نتوانسته است تا مجدد به این اوج از قیمت برسد. تقریبا چندماهی بود که این ارز در محدوده ۲۵۰ الی ۴۰۰ دلار نوسان داشت اما بالاخره مجدد روند افزایشی خود را آغاز کرد تا که هم اکنون به قیمت ” ۵۹۸ دلار ” رسیده است و دیگر فاصله زیادی با ۶۰۰ دلار ندارد. بر اساس این روند افزایش و کاهش قیمت، کارشناسان زیادی به آینده اتریوم امیدوارم هستند. اگر شما نیر علاقه دارید تا درباره آینده اتریوم بدانید، مطالعه ادامه این مقاله را از دست ندهید چراکه در ادامه به صورت کامل درباره آینده اتریوم با شما عزیزان گفتگو خواهیم کرد. تصویر ذیل، به شما نمودار از آنچه که گفتیم را نشان می دهد و شما می توانید تمام روند افزایش و کاهشی اتر را از سال ۲۰۱۵ تا کنون را در همین نمودار مشاهده کنید.

قیمت اتریوم را در کجا ببینیم

شاید با مطالعه قسمت قبل، برایتان این سوال پیش بیاید که از کجا می توانیم قیمت و همچنین نمودار قیمتی ارز دیجیتال اتر را مشاهده کنیم؟

برای اینکه بتوانید نمودار و همچنین قیمت و همچنین اطلاعات اتر و شبکه اترویم را ببینید سایت های زیادی وجود دارد. اما به صورت کلی دو سایت مرجع و معروف وجود دارد که برای مشاهده نمودار و همچنین تحلیل و همچنین برخی از مشخصات اتر به کار می رود. در این قسمت از مقاله ما این دو سایت را به شما عزیزان به صورت کامل معرفی می کنیم. همچنین در مقالات گذشته، ما این دو سایت را به شما عزیزان به صورت کامل آموزش داده ایم. در صورتی که قصد کار با یکی از این سایت ها را داشتید می توانید با مراجعه به آموزش ابتدا طریقه کار با سایت مورد نظر را یاد بگیرید و سپس اقدام کار با این سایت ها کنید. دو سایت مرجعی که قصد معرفی آن ها را داریم ” تریدینگ ویو یا tradingview ” و کوین مارکت کپ یا CoinMarketCap ” نام دارد. همراه ما باشید.

  1. معرفی کامل سایت ” تریدینگ ویو یا tradingview “:

سایت تریدینگ ویو یکی از سایت های است که شما می توانید به راحتی قیمت تمامی ارز های دیجیتال را در آن مشاهده کنید. زمانی که شما برای مشاهده قیمت یک ارز به این سایت مراجعه می کنید، ابزار های مختلفی در اختیارتان قرار می گیرد. شما می توانید با استفاده از این ابزار ها اقدام به تحلیل قیمت رمز ارز ها کنید. افراد مختلفی هستند که در حال حاضر در سایت تریدینگ ویو فعالیت می کنند. شما می توانید در این سایت اقدام به ایجاد یک حساب کنید و در حساب خود فعالیت کنید. اگر قصد دارید تا در سایت تریدینگ ویو فعالیت کنید ابتدا باید یک حساب ایجاد کنید. ساخت حساب برای ایرانیان مجاز است و شما می توانید به راحتی حساب خود را ایجاد کنید. اگر قصد تحلیل ارز های دیجیتال را دارید، باید ابتدا علم آن را بیاموزید و سپس برای تحلیل رمز ارز ها به این سایت مراجعه کنید.

  1. معرفی کامل سایت ” کوین مارکت کپ یا CoinMarketCap “:

در سایت کوین مارکت کپ، دیگر نمی توانید همانند سایت تریدینگ ویو اقدام به تحلیل رمز ارز ها کنید چراکه امکانات مناسب انجام این کار در این سایت وجود ندارد. در سایت کوین مارکت کپ شما تنها می توانید برخی از اطلاعات کوین و همچنین نمودار قیمتی کوین را مشاهده کنید. در کل همانند سایت تریدینگ ویو، سایت کوین مارکت کپ اطلاعات مهمی در اختیار شما قرار نمی دهد اما باید گفت که این اطلاعات معتبر است. تصویر نمودار فوق، از سایت کوین مارکت کپ می باشد. در سایت کوین مارکت کپ شما می توانید یک تصویر همانند تصویر فوق در بخش نموداری مشاهده کنید.


عوامل موثر در قیمت اتریوم ETH:

عوامل موثر در قیمت اتریوم

عوامل موثر در قیمت اتریوم

شاید برایتان این سوال پیش بیاید که چه عواملی بر قیمت یک کوین موثر است؟ در حال حاضر عوامل مختلفی وجود دارد که می توانند قیمت رمز ارز ها را افزایشی و یا کاهشی کنند. در این قسمت از مقاله ما قصد داریم تا به بررسی برخی از این عوامل بپردازیم. اگر قصد آشنایی با این عوامل را دارید، مطالعه ادامه مقاله را از دست ندهید.

  1. عرضه و تقاضا

یکی از عوامل مهم در تغییر قیمت رمز ارز ها، عرضه و تقاضا می باشد. همانطور که از نام عرضه و تقاضا مشخص است، زمانی که عرضه برای یک ارز زیاد باشد و همچنین تقاضا برای خرید آن کم باشد، قیمت آن ارز کاهشی می شود. اما زمانی که عرضه کم باشد و تقاضا زیاد، قیمت ارز افزایشی می شود. دقیقا این دو بحث بالعکس هم عمل می کنند.

  1. کاربرد پذیری

سودمندی و کاربردی بودن ارز دیجیتال، باعث وچود استقبال بیشتری از آن می‌شود. پروژه اتریوم از نظر بسیاری از افراد سودمند است ، زیرا باعث به وجود امدن برنامه‌های غیرمتمرکز زیادی شده است. برای نمونه می‌توان از برنامه TenX برای حل مسایل مربوط به صرف ارز دیجیتال و یا Eteher  Tweetبرای راه‌اندازی پلتفرم رسانه‌ای ضد سانسور نام برد.

  1. هیجان در بازار

برخی از اوقات یک موج احساسی درباره یک ارز ایجاد می شود. این موضوع می تواند باعث افزایشی و یا کاهشی شدن قیمت ارز شود. برخی از اوقات ممکن است این موج به دروغ پخش گردد تا قیمت یک ارز کاهش و یا افزایشی شود.

  1. دشواری استخراج (ماینینگ)

منظور از دشواری استخراج، میزان سختی یافتن ارزش هش مناسب برای هش هدف است. در واقع دشواری استخراج یعنی در صورت افزایش تقاضا امکان افزایش عرضه وجود ندارد و همین امر به افزایش قیمت آن می‌انجامد.

  1. ارزش شبکه اتریوم

همانطور که گفتیم، ارز دیجیتال اتر مخصوص شبکه اتریوم می باشد. اگر این مقاله را تا به این قسمت با دقت خوانده باشید کمی قبل تر اشاره کردیم که یکی از دلایل افزایشی و یا کاهشی شدن ارز دیجیتال اتر، شبکه اتریوم است. زمانی که این شبکه رشد داشته باشد و بین کاربران مورد حمایت قرار بگیرید، قطعا ارزش ارز دیجیتال این شبکه ” اتر ” نیز رشد می کند. برای اینکه این موضوع را بهتر متوجه شوید بگذارید تا برایتان یک مثال بزنیم. اگر در خاطرتان باشد با به وجود آمدن زمزمه اتریوم ۲.۰ قیمت ارز دیجیتال اتر کمی افزایشی شد. دقیقا منظورمان از این قسمت همین است. اگر درباره اتریوم ۲.۰ اطلاعاتی ندارید و با شنیدن نام آن تعجب کرده اید نگران نباشید چراکه در ادامه درباره اتریوم ۲.۰ به صورت کامل با شما عزیزان گفتگو خواهیم کرد.


بررسی خرید و فروش ارز دیجیتال اتریوم:

اتریوم را چگونه باید بخریم؟

اتریوم را چگونه باید بخریم؟

اتریوم را چگونه باید بخریم؟

اینکه چگونه اتریوم بخریم، ممکن است در ذهن هر فرد مبتدی ایجاد شود. در این قسمت از مقاله ما قصد داریم تا به صورت کامل به این سوال پاسخ دهیم. در ادامه همراه ما باشید.

برای خرید اتریوم می توانید از دو راه اقدام کنید. در ادامه به این دو راه اشاره خواهیم کرد.

اولین راه این است که به صرافی های ایرانی مراجعه کنید و در آن ها ثبت نام کنید. پس از احراز هویت در صرافی های ایرانی و تایید حساب، شما می توانید خرید ارز دیجیتال اتریوم را با ” ریال ” انجام دهید. اگر قصد شما از خرید اتریوم سرمایه گذاری بلند مدت است که باید پس از خرید اتریوم را در یکی از کیف پول ها واریز کرده و سپس از آن نگهداری کنید. در صورتی که قصد شما خرید و فروش ” ترید ” است، باید این مقدار از اتریوم خریداری شده را به یکی از صرافی های خارجی واریز کنید و سپس در آنجا اقدام به خرید و فروش رمز ارز ها کنید. لازم به ذکر است که شما در صرافی های ایرانی نیز می توانید خرید و فروش رمز ارز ها را دنبال کنید اما باید بگوئیم که متاسفانه کارمزد صرافی های ایرانی زیاد است و پرداخت این مقدار از کارمزد در خرید و فروش هیچ ارزشی ندارد. حال که با راه اول آشنا شدید، به سراغ راه دوم که استفاده از صرافی های خارجی است می رویم.

دومین راهی که می توانید از آن طریق خرید ارز دیجیتال اتریوم را پیش بگیرید استفاده از صرافی های خارجی است اما توجه داشته باشید که شما نمی توانید مستقیما از صرافی های خارجی اقدام به خرید کنید. ابتدا باید مقداری پولی که در دست دارید را از ریال به یکی از استیبل کوین ها و یا دلار تبدیل کنید. شما می توانید این کار را در صرافی های ایرانی انجام دهید. برای اینکه این موضوع را بهتر متوجه شوید بگذارید تا برایتان یک مثال بزنیم.

فرض کنید که شما قصد خرید و فروش ارز دیجیتال اتریوم را دارید و در حال حاضر مقدار پولی که در دست شما است ریال می باشد. برای انجام این کار ابتدا به یکی از صرافی های دیجیتال ایرانی مراجعه کنید و حساب خود را می سازید. پس از تایید حساب توسط صرافی نوبت به آن رسیده است که پول خود را از ریال به تتر تبدیل کنید. اگر درباره تتر اطلاعاتی ندارید می توانید با مراجعه به پست مربوطه اطلاعات کاملی درباره این کوین به دست آورید.

پس از خرید تتر، نوبت به آن رسیده است که تتر را وارد کیف پول یکی از صرافی هایتان کنید. اگ در حال حاضر در هیچ صرافی خارجی حساب ندارید، با مراجعه به مقاله صرافی های دیجیتال، یکی از صرافی های موجود را انتخاب کنید و با مراجعه به سایت آن اقدام به ایجاد یک حساب کنید. پس از ساخت حساب به قسمت کیف پول صرافی بروید. حال آدرس کیف پوول اتریوم را یادداشت و به صرافی ایرانی که در آن تتر خریده ای بازگردید. حال باید اقدام به واریز تتر به حساب صرافی خارجی کنید. پس از اینکه این انتقال را با موفقیت انجام دادید، حال می توانید شروع به خرید و فروش ارز های دیجیتال کنید. به همین راحتی شما می توانید اتریوم و سایر رمز ارز ها را خریداری کنید.

یک سوال دیگر که برای همه افراد ایجاد می شود این است که چه زمانی اتریوم بخرم ؟ چه وقتی برای سرمایه گذاری مناسب تر است ؟

در پاسخ به این سوال باید بدانید که اگر به قصد سرمایه گذاری بلند مدت می خواهید اتریوم را خریداری کنید پس تفاوتی ندارد که در چه قیمتی می خرید چون هدف شما بلند مدت است. اما اگر تریدر هستید و به قصد کوتاه مدت می خواهید اتریوم را خریداری کنید باید تحلیل کنید تا نقطه ورود مناسب را پیدا کنید. وبسایت زوم ارز به صورت روزانه تحلیل اتریوم را منتشر می کند. شما می توانید با پیگیری تحلیل های روزانه اتریوم روند حرکتی اتریوم را دنبال کنید و بهترین زمان برای خرید را پیدا کنید. برای مشاهده تحلیل های روزانه اتریوم روی لینک زیر کلیک کنید.

مشاهده تحلیل تکنیکال اتریوم

حال که خرید اتریوم را یاد گرفته اید، ممکن است برایتان این سوال پیش بیاید که چگونه می توانم اتریوم خود را بفروشم؟ در قسمت بعدی ما به صورت کامل به شما پاسخ خواهیم داد که چگونه می توانید اتریوم خود را بفروشید. همراه ما باشید.


اتریوم را چگونه باید بفروشیم؟

اتریوم را چگونه باید بفروشیم؟

اتریوم را چگونه باید بفروشیم؟

ممکن است برخی ها اتریوم را به صورت هدیه دریافت کرده باشند و حال قصد فروش آن را دارند اما نمی دانند که چگونه. در این قسمت از مقاله ما قصد داریم تا درباره فروش ارز دیجیتال اتریوم با شما عزیزان گفتگو کنیم.

فروش اتریوم، همانند خرید اتریوم است و بلعکس آن انجام می شود. برای اینکه این موضوع را راحت تر و همچنین سریع تر متوجه شوید بگذارید تا برایتان یک مثال بزنیم.

فرض کنید که شما مقداری اتریوم دارید و قصد دارید آن را به ریال تبدیل کنید. برای انجام این کار همانند خرید اتریوم باید به صورت برعکس عمل کنید. یعنی ابتدا به یکی از صرافی های خارجی بروید و سپس اترویم خود را تبدیل به یکی از استیبیل کوین ها همانند تتر کنید. پس از اینکه به تتر تبدیل کردید، می توانید با مراجعه به یکی از صرافی های ایرانی، تتر خود را به ریال تبدیل کنید. اگر انجام این کار برایتان سخت بود، می توانید به صورت مستقیم به یکی از صرافی های ایرانی مراجعه کنید و اتریوم تان را مستقیما به ریال تبدیل کنید. در صورتی که با صرافی های خارجی آشنا نیستید، در ادامه همراه ما باشید چراکه قصد داریم به صورت کامل آن ها را به شما عزیزان معرفی کنیم.

بیشتر بخوانید: تبدیل بیت کوین به پول نقد


اتریوم را باید در کجا نگهداری کنیم؟

اتریوم را باید در کجا ذخیره کنیم؟

اتریوم را باید در کجا ذخیره کنیم؟

همانطور که می دانید برای ذخیره رمز ارز ها باید از کیف پول های دیجیتال استفاده کنید. هر کیف پول از تعدادی ارز پشتیبانی می کند. در صورتی که اطلاع ندارید از کدام کیف پول می توانید برای ذخیره ارز دیجیتال اتریوم استفاده کنید، مطالعه این قسمت را از دست ندهید.

نام کیف پول سیستم عامل های پشتیبانی کننده توضیحات
کیف پول سخت افزاری LedgerNanoS سخت افزاری/دسکتاپ این کیف پول، یک کیف پول سخت افزاری می باشد که از ارز دیجیتال اتریوم پشتیبانی می کند. خوشبختانه امنیت این کیف پول به دلیل سخت افزاری بودن آن نسبت به کیف پول های نرم افزاری بیشتر است و شما می توانید با خیال راحت در این کیف پول اقدام به ذخیره رمز ارز هایتان کنید.
کیف پول نرم افزاری EXODUS ویندوز، لینوکس، مک کیف پول نرم افزاری اکسودوس بر روی سیتسم عامل هایی که گفته شد قابل استفاده است. شما می توانید از این کیف پول به راحتی در این سیستم ها استفاده کنید و در آن اقدام به ذخیره سازی ارز دیجیتال اتریوم و باقی رمز ارز ها کنید. این کیف پول از رمز ارز های مختلفی پشتیبانی می کند.
کیف پول تحت وب My Ether Wallet اتریوم و توکن های ERC20 این کیف پول یک کیف پول تحت وب است. یعنی شما برای استفاده از این کیف پول با هر سیستم عاملی می توانید اقدام کنید. استفاده از این کیف پول تنها به یک مرورگر احتیاج دارد. متاسفانه کیف پول های تحت وب نسبت به باقی کیف پول ها امنیت کمتری دارد. در این کیف پول جز اتریوم شما می توانید توکن های ERC20 را نیز ذخیره کنید.
کیف پول نرم افزاری MIST اتریوم این کیف پول، کیف پول رسمی اتریوم است و شما تنها اجازه ذخیره ارز دیجیتال اتریوم را می دهد. استفاده از کیف پول MIST تنها برای سیتسم عامل های ویندوز، لینوکس، مک مجاز است. از لحاظ امنیتی تقریبا می توان گفت که این کیف پول امنیت مناسبی دارد و شما می توانید با خیال راحت از آن استفاده کنید.
کیف پول سخت افزاری Trezor سخت افزاری/دسکتاپ این کیف پول نیز یک کیف پول سخت افزاری می باشد که شما می توانید با خیال راحت در آن اقدام به ذخیره رمز ارز ها کنید. خوشبختانه امنیت این کیف پول نیز بالا است و استفاده از این کیف پول خیالتان را از لحاظ امنیتی راحت می سازد. جز ارز دیجیتال اتریوم شما می توانید رمز ار زهای دیگری را نیز در این کیف پول ذخیره سازی کنید.
کیف پول نرم افزاری Coinomi ویندوز، مک، لینوکس، اندروید، ای او اس کیف پول کوینومی یکی از معروف ترین کیف پول های نرم افزاری می باشد که تقریبا برای تمامی سیستم عامل ها یک نسخه دارد. شما هر سیستم عاملی که داشته باشید می توانید از این کیف پول در آن استفاده کنید. خوشخبتانه امنیت کیف پول کوینومی بالا است و خیالتان از لحاظ امنیت دارایی هایتان می توان راحت باشد. جز ارز دیجیتال اتریوم، شما می توانید رمز ار زهای دیگری را نیز در این کیف پول ذخیره سازی کنید.
کیف پول کاغذی ETHadress کاغذی این کیف پول، یک کیف پول کاغذی است و تقریبا بیشتر افراد با آن آشنایی دارند. شما تنها می توانید در کیف پول ETHadress اقدام به ذخیره سازی اتریوم کنید و امکان ذخیره نمودن رمز ارز دیگری وجود ندارد. شاید برایتان از لحاظ امنیتی سوال هایی پیش بیاید که در همین ابتدا باید بگوئیم که امنیت کیف پول های کاغذی تا به حدی مناسب است.

کیف پول های فوق، تنها برخی از کیف پول هایی بود که شما می توانید برای ذخیره سازی ارز دیجیتال اتریوم از آنها استفاده کنید. جز کیف پول های معرفی شده، کیف پول های دیگری نیز وجود دارد که به شما امکان ذخیره سازی راحت ارز دیجیتال اتریوم را بدهند. برای اینکه با باقی کیف پول های اتریوم آشنا شوید، کافیست در سایت زوم ارز عبارت ” کیف پول های اتریوم ” را جستجو کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین کیف پول های اتریوم 


آیا اتریوم استخراج می شود؟

آیا اتریوم استخراج می شود؟

آیا اتریوم استخراج می شود؟

چندی پیش، اتریوم (Ethereum) از نسخه Proof of Work (PoW) به نسخه Proof of Stake (PoS) منتقل شد. این به این معنی است که اتریوم دیگر قابل استخراج نیست و نیاز به ماینینگ ندارد. به جای آن، نگهداری و استخراج اتریوم در شبکه توسط صاحبان قدرت مالی (Stakers) انجام می‌شود. این فرآیند به عنوان Ethereum 2.0 معروف است و به منظور بهبود سرعت، امنیت و مقیاس‌پذیری شبکه اتریوم انجام شده است. در نتیجه، استخراج اتریوم تبدیل به Stake کردن (Staking) شده است که نیازمند نگهداری و قراردادن اترها در ودیعه می‌باشد تا به عنوان قدرت مورد نیاز برای تأیید تراکنش‌ها و امنیت شبکه عمل کنند.


نیم نگاهی به آموزش استخراج اتریوم ETH

نیم نگاهی به آموزش استخراج اتریوم

نیم نگاهی به آموزش استخراج اتریوم

همانطور که گفتیم، استخراج اتریوم بسیار آسان تر و ارزان تر از بیت کوین می باشد. شما می توانید اترویوم را با دستگاه های ماینر و همچنین ریگ های ماینینگ استخراج کنید. اما پیشنهاد ما این است که این کار را با استفاده از ریگ های ماینینگ انجام دهید چراکه هزینه کمتری برایتان خواهد داشت. متاسفانه در حال حاضر هزینه تهیه دستگاه ماینر کمی زیاد است و ممکن است هر فردی نتواند آن را تهیه کند اما ریگ های ماینینگ به این شکل نمی باشد.

طبق گفته توسعه دهندگان اتریوم، با بروزسانی های جدیدی که قرار است بر روی این شبکه اعمال شود، دیگر امکان استخراج اتریوم با دستگاه های ماینر وجود نخواهد داشت و تنها شما می توانید با ریگ های ماینینگ اتریوم استخراج کنید. در ادامه ما به شما خواهیم گفت که چگونه می توانید با ریگ های ماینینگ اقدام به استخراج ارز دیجیتال اتریوم کنید.

در اولین وحله باید اقدام به تهیه یک ریگ ماینینگ مناسب استخراج کنید. اگر با ریگ های ماینینگ آشنایی ندارید می توانید با مراجعه به مقاله ای که به صورت اخصتصای در این بابت در سایت منشتر کرده ایم مراجعه کنید و پس از کسب اطلاعات اقدام به انجام این فرآیند کنید. ریگ های ماینینگ شامل تمامی قطعات یک کامپیوتر می باشند اما این قطعات طوری جمع بندی می شود که مناسب استخراج ارز دیجیتال شود. برای اینکه این موضوع را راحت تر متوجه شوید بگذارید برایتان یک مثال بزنیم.

همانطور که گفتیم ریگ های ماینینگ شامل قطعات یک کامپیوتر هستند. این قطعات عبارت اند از:

  1. مادربرد
  2. کارت گرافیک یا GPU
  3. پردازنده یا CPU
  4. رم
  5. حافظه
  6. منبع تغذیه
  7. اتصالات

برای اینکه بتوانید با استفاده از این قطعات یک ریگ ماینینگ ایجاد کنید، باید کارت گرافیک قدرتمندی داشته باشید. برای تایید تراکنش ها و همچنین ساخت بلوک ها در شبکه اتریوم نیاز به کارت گرافیک قدرتمند است. به همین منظور باید در ریگ ماینینگ از کارت گرافیک قدرتمند استفاده کنید. شما می توانید در یک ریگ ماینینگ، از یک پردازنده متوسط و یا یک رم متوسط استفاده کنید اما هرگز نمی توانید از کارت گرافیک ضعیف و یا متوسط استفاده کنید چراکه برای استخراج اتریوم به کارت گرافیک های قدرتمند نیاز داریم.

پس از اینکه با توجه به صحبت های فوق اقدام به تهیه قطعات کردید، نوبت به اسمبل آن ها رسیده است. ما در یک مقاله به صورت اختصاصی تمامی این مسائل را گفته ایم. حتی طریقه اسمبل نمودن یک ریگ ماینینگ را به شما عزیزان آموزش داده ایم. می توانید با مراجعه به آن مقاله و مطالعه آن به راحتی در این زمینه اطلاعات کاملی به دست بیاورید.

بیشتر بخوانید: ساخت ریگ ماینینگ Mining Rig 


معرفی استخر های اتریوم

معرفی استخر های اتریوم

معرفی استخر های اتریوم

همانطور که می دانید، پس از تهیه سخت افزار مناسب جهت استخراج ارز های دیجیتال باید اقدام به انتخاب یک استخر کنید. در استخراج اتریوم نیز داقیقا باید این کار را انجام دهید. پس از اینکه ریگ ماینینگ خود را آماده کردید، باید یک استخر انتخاب کنید تا استخراج اتریوم را آغاز کنید. در این قسمت از مقاله قصد داریم تا تعدادی از استخر های استخراج ارز دیجیتال اترویم را به شما عزیزان معرفی کنیم. استخر های استخراج ارز دیجیتال اتریوم عبارت اند از:

نام استخر توضیحات
استخر استخراج

Mining Pool Hub

این استخر، در چند وقت اخیر به عنوان یکی از بزرگ ترین استخر های اتریوم بین کاربران شناخته می شود. در این استخر، شما می توانید به استخراج ارز دیجیتال اتریوم بپردازید. متسافانه رابط کاربری این استخر کمی ضعیف است و شاید افراد مبتدی هنگام کار با این استخر با مشکل رو به رو شوند. در صورتی که شما هنگام کار با این استخر با مشکل رو به رو شدید، می توانید با مطرح نمودن سوال خود در قسمت نظرات، پاسخ مشکل خود را دریافت کنید.
استخر استخراج

Nano Pool

این استخر، تنها مختص اتریوم نیست بلکه شما می توانید در استخر استخراج نانو پول، رمز ارز های دیگری همانند مونرو، زی کش، گرین را استخراج کنید. جز رمز ارز هایی که گفته شد، چندین رمز ارز دیگر نیز وجود دارد که این استخر از آن ها پشتیبانی می کند. خوشبختانه کارمزد این استخر پایین است و شما می توانید با خیال راحت تر اقدام به استخراج اتریوم و یا رمز ار زها دیگر کنید. استخر استخراج نانو پول مقدار ” ۱ درصد ” از شما به عنوان کارمزد کسر می کند.
استخر استخراج

Ethermine

این استخر، یکی از استخراج های شفاف با کاربران است. شما می توانید اطلاعات مختلفی از وضعیت استخراج را در این استخر مشاهده کنید. جز این موضوع، از لحاظ امنیتی نیز استخر Ethermine مناسب است چراکه به گفته برخی ها این استخر در برابر حملات ” DDoS ” مقاوم است.
استخر استخراج

DwarfPool

خوشخبتانه این استخر نیز همانند استخر Ethermine با کاربران خود شفاف است. شفافیت استخر ها باعث می شود تا کاربران بهتر و همچنین راحت تر بتوانند به آن ها اعتماد کنند. این استخر استخراج در کشور هایی همچون آمریکا، آسیا، آمریکا جنوبی سرور های خود را بنا کرده است. خوشبختانه از استخر استخراج DwarfPool به عنوان یکی از استخر های خوب اتریوم یاد می شود.

جز استخر های فوق، استخر های دیگری نیز وجود دارد که شما می توانید با عضویت در آن ها اقدام به استخراج ارز دیجیتال اتریوم کنید. در صورتی که قصد آشنایی با تمامی استخر های ارز دیجیتال اترویم را دارید، کافیست یک بار در سایت عبارت “ استخر های استخراج اتریوم ” را جستجو کنید تا لیست تمامی استخر ها به همراه توضیحات برایتان به نمایش در بیاید.


چه صرافی هایی از اتریوم پشتیبانی می کنند؟

چه صرافی هایی از اتریوم پشتیبانی می کنند؟

چه صرافی هایی از اتریوم پشتیبانی می کنند؟

همانطور که در قسمت های قبل مطالعه کردید، برای خرید و فروش ارز دیجیتال اتریوم باید از صرافی هایی که از آن پشتیبانی می کنند استفاده کنید. در این قسمت از مقاله طبق قولی که داده بودیم قصد داریم تا نسبت به معرفی صرافی هایی که می توانید در آن اقدام به خرید و فروش ارز دیجیتال اتریوم کنید بپردازیم.

صرافی هایی که می توانید ارز دیجیتال اتریوم را در آن ها خرید و فروش کنید عبارت اند از:

نام صرافی رمز ارزهای پشتیبانی کننده توضیحات
صرافی دیجیتال

Binance

اتریوم، بیت کوین، زی کش، لایت کوین و… احتمالا نام صرافی بایننس را زیاد شنیده باشید. در حال حاضر صرافی ارز دیجیتال بایننس یکی از پرطرفدار ترین صرافی های حال حاضر می باشد که شما می توانید به راحتی در آن اقدام به خرید و فروش ارز های دیجیتال کنید. خوشبختانه امنیت صرافی بایننس تا حد زیادی بالا است و شما می توانید با خیال راحت در آن اقدام به خرید و فروش رمز ارز های مختلف کنید.
صرافی دیجیتال

Huobi

اتریوم، بیت کوین، ریپل و… در صرافی Huobi شما می توانید رمز ارز های گوناگونی را خرید و فروش کنید. ممکن است رابط کاربری این صرافی برای برخی ها کمی سخت به نظر بیاید اما اینطور نیست چراکه رابط کاربری آن تقریبا آسان است.
صرافی دیجیتال

OKEx

اتریوم، بیت کوین صرافی OKEx از دیگر صرافی هایی است که شما می توانید در آن اقدام به خرید و فروش ارز دیجیتال اتریوم و همچنین بیت کوین و برخی از رمز ارز های دیگر کنید. خوشبختانه این صرافی از لحاظ امنیتی مناسب است و شما می توانید با خیال راحت از آن استفاده کنید.
صرافی دیجیتال

HitBTC

اتریوم، بیت کوین، سوشی در این صرافی، خرید و فروش ارز دیجیتال اتریوم، بیت کوین و همچنین سوشی امکان پذیر است. شاید با شنیدن نام ارز دیجیتال سوشی تعجب کرده باشید چراکه این نام، نام یک غذای ژاپنی است. در صورتی که با این ارز آشنا نیستید می توانید به مقاله اخصتصای آن در سایت زوم ارز مراجعه کنید.
صرافی دیجیتال

BitMEX

اتریوم، بیت کوین صرافی BitMEX به شما امکان خرید و فروش ارز دیجیتال اتریوم و… را می دهد. کار با این صرافی تا حدودی آسان است. در صورتی که هنگام کار با این سایت با مشکل مواجه شدید، می توانید در قسمت نظرات مشکل خود را مطرح کنید.

جز صرافی های فوق، صرافی های دیگری نیز وجود دارند که شما می توانید در آن ها اقدام به خرید و فروش ارز دیجیتال اتر ” اتریوم ” کنید. اما معروف ترین صرافی هایی که شما می توانید این کار را به راحتی در آن ها انجام دهید، این صرافی ها هستند. در صورتی که قصد آشنایی با تمام صرافی های ارز دیجیتال اتریوم را دارید می توانید:

  1. به سایت کوین مارکت کپ مراجعه کنید و با انتخاب ارز دیجیتال اتریوم، صرافی های این ارز را به صورت کامل ببینید و با آن ها آشنا شوید.
  2. می توانید با جستجوی عبارت ” صرافی های ارز دیجیتال اتریوم ” در سایت زوم ارز، به صورت کامل با صرافی های این ارز آشنا شوید.

کارمزد تراکنش های اتریوم ETH:

کارمزد تراکنش های اتریوم

کارمزد تراکنش های اتریوم

همانطور که از بحق کارمزد ها اطلاع دارید، برای انجام هر تراکنش در شبکه اتریوم باید مقداری کارمزد پرداخت شود. اگر تا به حال شنیده باشید به این کارکمزد ” گس ” نیز می گویند. اگر در مکانی به هنگام مطالعه وازه ” گس ” را شنیدید بدانید که منظور همان کارمزد های شبکه اتریوم می باشد که از کاربران به صورت ارز دیجیتال اتر دریافت می شود. اگر بخواهیم بیشتر درباره گس و یا همان کارمزد اتریوم با شما گفتگو کنیم، گس را به دو بخش ذیل تقسیم بندی می کنیم.

  • گس لیمیت یا Gas Limit:

گس لیمیت برای انجام تراکنش ها پرداخته می شود. گس لیمیت مقدار کارمزدی است که کاربر باید برای انجام یک تراکنش و یا یک عمل در شبکه پرداخت کند. اگر تا به حال و یا زین پس به تنهایی وازه گس را شنیدید بدانید که منظور همان گس لیمیت است چراکه به تنهایی نیز توسط برخی ها صدا زده می شود.

  • گس پرایس Gas Price:

گس پرایس را باید برای هر گس لیمیت پرداخت کنید. هزنیه ها گس همانطور که گفته شد با ارز دیجیتال اتر پرداخت می شود. احتمالا شاید بدانید که پرداخت این رقم بسیار پایین است و به دلیل اینکه بتوان آن را در شبکه اتریوم مشخص نمود، با عنوان WEI نمایش داده می شود. هر ۱ واحد WEI برابر با ۰.۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۱ می باشد.

شبکه اتریوم به شما دسترسی می دهد تا هر چه که دوست دارید مقدار گس یا همان گس پرایس زا مشخص کنید. در صورتی که مقدار مشخص شده پایین باشد، تراکنش شما توسط هیچ ماینری تایید نمی شود چراکه ماینر ها ترجیح می دهند تراکنش هایی را تایید کنند که کارمزد بیشتری به آن ها تعلق می گیرد. با توجه به این موضوع، مقدار گس پرایس برای انجام عملیات، به شلوغی و یا خلوتی شبکه مربوط است. شاید براینان این سوال پیش بیاید که میانگین گس پرایس مناسب برای تایید تراکنش چه مقدار است؟

میانگین گس پرایس مناسب برای تایید تراکنش ها برابر با WEI20 می باشد. ممکن است گاهی اوقات به دلیل شلوغی شبکه این رقم به شدت افزایشی باشد. حال ممکن است برایتان این سوال پیش بیاید که در صورتی خلوت بودن شبکه این رقم کمتر می شود یا خیر؟

کمتر از این رقم برای ماینر ها صرفه اقتصادی ندارد و ماینری برای این مقدار از کارمزد وقت خود را هدر نمی دهد. بهتر است از میانگین تعیین شده کمی بیشتر را انتخاب کنید.


آیا اتریوم قانونی است؟

آیا اتریوم قانونی است؟

آیا اتریوم قانونی است؟

پاسخ به سوال اتریوم قانونی است، هم می تواند بله باشد و هم خیر. شاید با تعجب بپرسید که چرا؟!

همان طور که می دانید در کشور ایران هنوز قانون خاصی برای استفاده از ارزهای دیجتال منتشر نشده است و هنوز دقیق مشخص نیست که آیا ارز های دیجیتال در ایران قانونی است یا خیر. در کشور های دیگر نیز، برخی از کشور ها به صورت کامل با اتریوم و ارز هایدیجیتال به صورت کامل موافق هستند و بعضی از کشور های دیگر نیز مخالفت می کنند. برای مثال در کشور آمریکا، دولت آقای ترامپ، با ارز های دیجیتال مخالف است و آستفاده از بیت کوین و ارز های دیجیتال را غیر قانونی اعلام کرده اند. اما در کشوری همانند چین ارز های دیجیتال غیر قانونی نیستند بلکه به نوعی یک پول رایج به حساب می آید.


آینده اتریوم

آینده اتریوم

آینده اتریوم

اتریوم زیرساخت و پلتفرم غیرمتمرکز و متن‌بازی برای ساخت برنامه‌های غیرمتمرکز ‏‎و توسعه آن‌ها می باشد. بسیاری از توسعه‌دهندگان از سراسر جهان برنامه‌هایی مانند کیف ‌پول ارز دیجیتال، برنامه‌های مالی، بازارهای غیرمتمرکز و بسیاری دیگر از برنامه‌ها را بر روی پلتفرم و بلاک چین اتریوم طراحی و به وجود آورده اند. غیرمتمرکز بودن این ‏برنامه‌ها به این معناست که هیچ فرد و نهاد خاصی نمی تواند به هیچ عنوان  کنترل کند. ‏در واقع  سیستم غیرمتمرکز اتریوم، از فناوری بنیادی بیت کوین الگو گرفته است و بعد از آن  اتریوم آن را  گسترش داد. علاوه بر این، اتریوم به عنوان یک سیستم توزیع‌شده مالی شناخته شده است که خدماتی مانند دسترسی آزاد و امن به بسیاری از سیستم‌های مالی، امکان به وجود آوردن سیستم های پرداخت و پول دیجیتال را برای کاربران فراهم می‌کند.

شایان ذکر است که گفته شود شبکه اتریوم مانند بسیاری از ارزهای دیجیتال گوناگون دیگر همچون بیت کوین مبتنی بر مکانیسم اثبات کار می باشد و در این مکانیسم، از قدرت پردازش استخراج‌کنندگان برای تایید کردن تراکنش و حفظ کردن امنیت شبکه بهره‌ برداری می شود و ماینرها جدای از این مشارکت پاداش  بسیاری نیز دریافت می‌کنند.

پیش‌بینی قیمت اتریوم با توجه به کاربردهای بسیار زیاد این پلتفرم در آینده کمی سخت می باشد. با این حال ‌می‌توان بیان کرد که بیشتر تحلیل‌های صورت گرفته، روند صعودی و بسیار مثبتی را برای ارز دیجیتال آینده  یعنی برای ارز اتریوم در آینده پیش‌بینی می‌کنند.

برخی بر این عقیده‌اند که طی سال‌های گذشته، باید بر چالش‌های مرتبط با وضعیت پولی خود غلبه کند. در نظر بسیاری از کاربران اتریوم قبل از آن‌که یک ارز دیجیتال معرفی شود، پلتفرمی برای برنامه‌های غیرمتمرکز و شبکه بلاک چین عنوان شده است.

با وجود این‌که اتریوم مانند بیت کوین درگیر مشکل مقیاس‌پذیری بسیاری می باشد و قابلیت این را دارد که  ۱۵ تراکنش را در هر ثانیه پردازش کند، اما باز هم دومین ارز بازار از لحاظ حجم سرمایه به شمار می رود.

بیشتر بخوانید

آینده اتریوم | بررسی آینده ارزدیجیتال اتریوم


اتریوم ۲.۰ چیست؟

اتریوم 2 چیست؟

اتریوم ۲ چیست؟

نکته: یکی از مهم ترین قابلیت های اتریوم ۲ این است که ماینر ها می روند و این تغییر سازوکار های اجتماعی خواهد بود.

بروزرسانی هایی که در اتریوم ۲ به کار رفته است بلاکچین را سریع تر و بهتر و همچنین مقیاس پذیر تر می کند. اتریوم ۲ اهداف مختلفی دارد. این اهداف توسط پژوهشگر اتریوم یعنی دنی رایان گفته شده است. از اهداف گفته شده می توان به:

  1. ماندگاری
  2. سادگی
  3. انعطاف پذیری
  4. امنیت
  5. تمرکز زدایی

اشاره داشت. در ادامه درباره هر کدام از این موارد بیشتر توضیح خواهیم داد. برای اینکه بدانید چطور می توان به تمام این موارد دسترسی داشت و باید نگاهی به موارد هر فاز که منتشر شده است بیندازید. در ادامه با ما همراه باشید.


فاز های اتریوم ۲.۰

فاز ۰ در اتریوم ۲

اتریوم همانند بیت کوین الگوریتم اجماع ثبات کار را مورد استفاده خود قرار داده است. در اتریوم این الگوریتم را با نام ” Ethash ” عنوان شده است. زنجیره بیکن الگوریتم اثبات سهام را با کسپر می شناسد.

زنجیره بیکن یک بلاکچین مجزا از بلاکچین اصلی اتریوم می باشد. الگوریتم این زنجیره متفاوت است و با الگوریتم اجماع اثبات سهام شناخته شده است. فاز صفر از کسپر و راه های دوستانه همگام با قطعیت استفاده می کند. شاید در این بخش برایتان عنوان قطعیت یک سوال باشد. قطعیت به این معنا است که یک عملیات بعد از انجام شدن در تاریخ تا ابد ثبت خواهد شد و هیچ موردی نمی تواند آن را به عقب بازگرداند.

فاز ۱ در اتریوم ۲

  • زنجیره اطلاعات شارد
  • فرآیند نگهداری

شاردینگ راهی است تا بتوان شبکه را مقیاس پذیر تر نمود. این کار در صورت اتفاق افتادن امکان بررسی چندین تراکنش همزمان را در شبکه می دهد و این یعنی سرعت انجام تراکنش ها در ثانیه بیشتر می شود. شاردینگ در زنجیره بیکن خواهد آمد و در همان ابتدا ۱۰۰ شارد ایجاد می کند. هر شارد یک گروه کوچک از اعتبار سنجی ها برای تایید بلاک می باشد.

فاز ۲ در اتریوم ۲

این فاز با ماشین اتریوم مرتبط است که این ماشین مجازی ( EVM ) نوع جدید می باشد. شاید برایتان درباره ماشین مجازی سوال پیش بیاید حال می توانید در صورت ایجاد سوال ادامه این مقاله را دنبال کنید تا بیشتر با عبارت ماشین مجازی آشنا شوید.

ماشین مجازی جدید که در اتریوم دو فعالیت می کند با نام جدید و متفاوت کارها را به سرانجام می رساند. این ماشین مجازی با عنوان ” ewasm ” نامیده می شود. این کلمه مخفف عبارت ” ethereum webassembly ” می باشد. در فارسی می توان آن را ” اتریوم وب اسمبلی ” نامید. عملکرد این ماشین مجازی به این صورت است که امکان پشتیبانی از قرارداد های هوشمند و حساب ها و حالت ها و همچنین موارد بیشتری را روی بلاکچین به ما می دهد. هنوز این فاز منتشر نشده است و زمان تخمینی انتشار آن سال ۲۰۲۱ می باشد و درحال حاضر در مرحله اولیه قرار دارد.

فاز ۳ در اتریوم ۲

متاسفانه این فار هنوز شروع به کار نکرده است و احتمال تخمینی آغاز به کار و طراحی این فاز سال ۲۰۲۲ می باشد. به همین علت اطلاعات دقیقی از این فاز در دسترس نمی باشد.


ماشین مجازی اتریوم چیست؟

منظور از ماشین مجازی

منظور از ماشین مجازی

به صورت کلی می توان گفت که ماشین مجازی اتریوم دقیقا همان سیستمی است که امکان اجرا شدن قرار داد های هوشمند را می دهد.در کل این ماشین مجازی قلب اتریوم است. متاسفانه ماشین مجازی قبلی اتریوم دارای مشکل و باگ هایی می باشد که ماشین مجازی جدید با آمدنش قصد حل نمودن مشکل را دارد. از مشکلات اصلی ماشین مجازی فعلی اتریوم این است که تراکنش ها را به صورت دنباله ای و یا همان پی در پی بررسی می کند. طراحی ماشین مجازی جدید به شکلی است که این مشکل حل شود ودقیقا این موضوع قرار است که کلید بخورد.


اهداف اصلی اتریوم ۲.۰

اهداف اصلی اتریوم 2.0

اهداف اصلی اتریوم ۲.۰

همانطور که در قسمت های قبل مطالعه کردید، با اهداف اصلی اتریوم ۲.۰ آشنا شدید حال می خواهیم در این قسمت این اهداف را به صورت کامل برای شما عزیزان توضیح دهیم. همراه ما باشید.

  1. ماندگاری:

ماندگاری در اتریوم ۲ به این معنی است که تمامی اجزاء شبکه در محاسبات کوانتومی ایمن هستند. محاسبات کوانتومی شبکه را در برابر هک آسیب پذیر تر می کند و این موضوع مشکلی بود که بسیار در چشم بود.

  1. سادگی:

سادگی در اتریوم ۲.۰ به معنی کاهش پیچیدگی می باشد.

  1. انعطاف پذیری:

انعطاف پذیری سبب می شود تا در مواقعی که نود ها آفلاین هتسند به کار خود ادامه دهند.

  1. تمرکززدایی:

این ویژگی به دستگاه های محاسباتی که قوی نیستند اجازه می دهند تا به عنوان اعتبار سنج در شبکه شرکت کنند.

  1. امنیت:

استفاده از تکنیک های طراحی شده که این امکان را می دهند مشارکت گسترده ای در کل واحد و زمان فراهم شود.


تفاوت اتریوم و اتریوم ۲

تفاوت اتریوم و اتریوم 2

تفاوت اتریوم و اتریوم ۲

شبکه اتریوم، یک ارتقا نهایی با نام ” سرنیتی یا Serenity ” دارد به گفته برخی ها در سال ۲۰۲۰ ” یعنی امسال ” قرار است اجرا شود. احتمالا نام این بروزرسانی را نشنیده باشید اما حتما نام اتریوم ۲.۰ را شنیده اید. بروزرسانی سرنیتی دقیقا همان اتریوم ۲.۰ است که در سال ۲۰۱۹ تغیر نام پیدا کرد و به همین دلیل در حال حاضر آن را با نام اتریوم ۲.۰ می شناسد. چندی پیش طبق خبر های موجود، اتریوم ۲.۰ با شکست مواجه شده بود و تا حدودی منتفی شد. اما در حال حاضر مجدد جو اتریوم ۲.۰ به راه افتاده است و طبق اخبار، تا چندی دیگر نیز اجرا خواهد شد.

اتریوم ۲.۰ خود را برای سه فاز بزرگ آماده می کند. این سه فاز عبارت اند از:

  • فاز صفر
  • فاز یک
  • فاز دو

در حال حاضر تنها از فاز صفر صحبت شده است و ما در این قسمت از مقاله تنها قصد داریم تا درباره فاز صفر با شما عزیزان گفتگو کنیم. تا به کنون، تنها زمان اجرای فاز صفر مشخص است که طبق اخبار قرار است در سال ۲۰۲۰ اجرایی شود. برخی ها عنوان کرده اند که پس از اجرای فاز صفر، ممکن است فاز یک و دو تقریبا ۵ سالی زمان ببرد.

زمانی که این فاز اجرا شود، اولین تغییری که در شبکه اتریوم رخ می دهد در بحث ماینینگ است. طبق شنیده ها قرار است اتریوم از الگوریتم اجماع اثبات کار به اثبات سهام تغییر پیدا کند. در این بین سرعت و کارمزد تراکنش ها که با عنوان مقیاس پذیری یاد می شوند، نیز افزایش پیدا می کند. با مطالعه این قسمت فکر نکنید که با اجرای فاز صفر دیگر استخراج اتریوم پایان می یابد بلکه اینطور نیست. قرار است الگوریتم اثبات سهام در فاز دوم اتفاق بیفتد . بنابراین فعلا استخراج اتریوم برقرار است تا پس از اجرا شدن فاز صفر، تکلیف فاز یک نیز مشخص گردد.

در الگوریتم اثبات سهام، اعتبارسنج ها یا همان ولیدیتور ها برای تایید تراکنش و همچنین ایجاد یک بلاک نیاز به خریداری ارز دیجیتال اتر ” اتریوم ” دارند. پس از اینکه اقدام به خرید اتر کردند باید آن را به شبکه اتریوم اختصاص بدهند و شبکه نیز نسبت به دارایی هر اعتبار سنج و یا ولیدیتور به آن ها پاداش می دهد. طبق پیش بینی های انجام شده سود اثبات سهام در اتریوم تقریبا سالی ۴ الی ۱۰ درصد می باشد. با توجه به این عنوان، افرادی که مایل به سرمایه گذاری بلند مدت در ارز دیجیتال اتر می باشند، می توانند از اثبات سهام نیز سود های خوبی ببرند.


انواع تحلیل در ارز دیجیتال اتریوم

تحلیل تکنیکال قیمت اتریوم

تحلیل تکنیکال به عنوان یکی از ابزارهای بسیار مهم بازار ارز می باشد که در اختیار تریدرها قرار گرفته است. تحلیل تکنیکال، تاریخچه و سوابق گذشته کوین های خاص را همراه با نمودار های قیمتی و حجم معاملات بالا مورد بررسی قرارمی دهد. آنچه که برای تحلیل تکنیکال اتریوم یا هر رمز ارز دیگری بسیار مهم می باشد، شناخت ایده های محوری تئوری می باشد.لازم به ذکر است خرید رمز ارز از صرافی های گوناگون، ممکن است با قیمت های بسیار متفاوتی انجام شود.

تحلیل درون زنجیره ای قیمت اتریوم

تحلیل های درون زنجیره ای به بررسی اطلاعات ذخیره سازی شده در شبکه بلاکچین اشاره کرده است. این داده ها اصولا شامل اطلاعات بلوک ها، اطلاعات  مورد نیاز برای قرارداد های هوشمند و اطلاعات تراکنش ها به حساب می آید. تحلیل نمودارهای قیمت صرفا برای ترید مورد مناسبی می باشد اما تجزیه و تحلیل درون زنجیره ای می تواند به بررسی عمیق تر و قوی تری برای سرمایه گذاری کمک کند. تحلیل های درون زنجیره ای نحوه استفاده افراد از سرمایه ها و درک چگونگی استفاده از دارایی های دیجیتالی آن ها را مورد بررسی قرار می دهد.

تحلیل فاندامنتال و اخبار قیمت اتریوم

 روشی است که سرمایه‌گذاران و تریدرها با استفاده از آن در تلاش هستند تا بتوانند ارزش ذاتی یک دارایی را تعیین کنند. اتریوم که به عنوان  شماره یک جدول فاندامنتال قرار گرفته است. بیشترین امتیاز را از نظر فاندامنتال برخوردار می باشد. این ارز میتواند در رتبه و مقام فعلی خود به طور ثابت باقی بماند به شرط آن که نمودار ثابت خود را حفظ کرده باشد. این ارزدیجیتال رقیب اصلی بیت کوین به شمارمی آید و میتواند در آینده نیز بجای این رمز ارز جایگزین شود.

تحلیل سنتیمنتال قیمت اتریوم

تحلیل سنتیمنتال نوعی تحلیل روانشناختی برای اندازه‌گیری احساسات تریدرهای دیگر به شما می آید. اگر بخواهیم سنتیمنتال را در لغت معنی کنیم به معنای عواطف و احساسات است پس قطعا دور از انتظار نیست که تحلیل سنتیمنتال به معنای تحلیل عواطف و احساسات تریدرهای دیگر به شمار بیاید. اساساً، احساسات بازار وابسته به چندین عامل مهم می باشد.  منشاء این افکار میتواند از تحلیل تکنیکال یا فاندامنتال سرچشمه گرفته شده باشد یا منشاء آن می تواند تغییرات اخیر قیمت در بازار یا اخبارهای مرتبط به آن باشد. اگرچه تحلیل تکنیکال و سنتیمنتال می توانند با هم ارتباط داشته باشند، اما باید توجه داشته باشید که احساسات بازار و تحلیل بنیادی بازار دو مبحث  کاملاً جدا و متفاوت هست در حالی که  این تحلیل سنتیمنتال به روانشناسی و احساسات در بازار مالی مربوط می شود.


مهم ترین علت های ریزش قیمت ارز دیجیتال اتریوم

به اعتقاد بسیاری از تحلیل گران بازار سرمایه هر چیزی به راحتی می تواند باعث علت ریزش قیمت اتریوم باشد. اتریوم می تواند به علت اخبارهای منفی و رفتار نهنگ ها و نوسانات شدید قیمت در بازارها، بسیار اُفت پیدا کند و تاثیرات منفی و فراگیری را بر این ارز تحمیل می کند.

مهم ترین علت های افزایش قیمت ارز دیجیتال اتریوم

یکی از مفاهیم مهم اقتصاد درحوزه عرضه و تقاضا می باشد که شایان ذکر است بگوییم با کمتر شدن میزان عرضه وبا بالاتر رفتن تقاضا قطعا قیمت این ارز افزایش پیدا خواهد کرد و برعکس . اتریوم تا به امروز به این صورت بنا نهاده شده است تا کاربردهای بسیار زیادی داشته باشد و ارزش آن به طور مستقیم به قبول کردن آن در بین مردم وابسته بوده است. هر چه افراد بیشتری به اتریوم اعتماد داشته باشند و از آن به عنوان روش پرداخت یا ابزار ذخیره ارزشمند بهره ببرند، طبیعی است که ارزش آن روزانه در حال افزایش پیدا باشد.


محاسبه قیمت اتریوم به تومان چگونه است؟

اگر شما اتریوم را  به عنوان یک ارز یا یک محصول یا کالا در نظر بگیرید میتوان گفت که مانند هر شیء با ارزش دیگری قابل تبدیل به هر ارز دیگر از جمله واحد پول کشور ما، ریال است. معمولا برای تبدیل اتریوم به ریال از واژه هایی مانند فروش اتریوم یا تبدیل به پول نقد یا تبدیل به پول رایج ایران مورد استفاده قرار می گیرد. تبدیل اتریوم به ریال از طریق صرافی های آنلاین امکان پذیر می باشد.

برای تبدیل اتریوم به ریال باید به نکات زیر توجه کنید:

۱.پیدا کردن صرافی یا سایت مناسب که از طریق گوگل هم امکان جستجو را دارا باشد

  1. اطمینان از امکان و شرایط معامله که بسیار امر مهمی می باشد
  2. عضویت در سایت وانجام احرازهویت که اگر صرافی بدون احراز هویت این کار را انجام دهد بدانید قطعا معتبر نیست در ادامه احراز هویت خود را تکمیل کنید و مطمئن شوید که مراحل تکمیل شده است.
  3. درخواست فروش را سریع ارسال کنید و منتظر تایید تراکنش بمانید.
  4. پول را در حساب بانکی دریافت کنید و مطمئن شوید که واریز انجام شده است.
  5. اتریوم را به آدرس خریدار بفرستید.

با انجام دادن تمامی نکات بالا می توانید به راحتی اتریوم خود را به تومان تبدیل کرده و مورد خرید و فروش و سرمایه گذاری قرار بدهید.


آیا قیمت اتریوم توسط شرکت های بزرگ دستکاری می شود؟

ببسیاری از شرکت های مختلف در این زمینه فعالیت می کنند و میزان قیمتی اتریوم را دستکاری کرده و موجی عجیب در بازار به وجود می آورند. این افراد به گونه ای عمل می کنند که رضایت بسیاری از کاربران را برای خرید و فروش ارزها جلب کرده و آن ها را به این سمت سوق می دهند و در هنگامی که برایشان سود بیشتری داشته باشند آن ها را مجاب می کنند تا رمزارزهای خریداری شده خود را در بازار به فروش برسانند و همین موج بزرگی که وارد بازار می شود ضرر بسیاری را برای دیگران به همراه دارد.


آیا قیمت دلار بر قیمت اتریوم اثر دارد؟

پول از ابتدا تا به الان تعاریف گوناگونی داشته است که با بررسی های بسیاری که انجام شده است به نوع جدیدی از آن یعنی پول الکترونیکی که اتریوم مصداق آن است می رسیم.  اتریوم به عنوان یکی از صدها ارز دیجیتالی موجود است که برخلاف ارزهای رایج دارای نماد فیزیکی بوده و تنها با کدهای رمزنگاری شده در یک سیستم بسته که همان بلاک چین است که قابل شناسایی و مبادله هستند. در اینجا شایان ذکر است که بدانید قیمت دلار بر روی اتریوم تاثیر دارد و با گذشت زمان اگر دلار رشد صعودی داشته باشد قطعا قیمت اتریوم افزایش پیدا کرده و با نزول قیمت دلار، قیمت اتریوم نیز کاهش پیدا می کند و این دو تا با یکدیگر رابطه مستقیم دارند.


آیا قیمت طلا بر قیمت اتریوم اثر دارد؟

خیر، قیمت صعودی طلا بر روی اتریوم هیچ گونه تاثیر مستقیمی ندارد و باید بدانید که با بالا رفتن رشد قیمتی طلا، قیمت اتریوم کاهش پیدا کرده و با کاهش قیمت طلا قطعا میزان قیمتی اتریوم روزانه در حال افزایش است.


آیا قیمت اتریوم باعث پذیرش بیشتر در کشورهای مختلف می شود؟

یک نکته مثبت اینکه حداقل ۱۱۱ ایالت وجود دارد که اتریوم و دیگر ارزهای رمزپایه از سوی قانون به رسمیت شناخته می‌شوند و دارای وضعیت حقوقی خاصی هستند. برای نمونه، آمریکا و کانادا نگرشی کاملاً دوستانه نسبت به ارزهای رمزپایه داشته و در عین حال سعی در اجرای سیاست‌های مهمی دارند. بر اساس قوانین اتحادیه کشور اروپا، کشورهای عضو آن نمی‌توانند ارز خود را ایجاد کنند، اما صرافی‌های رمزارزی بسته به قوانین هر کشور می‌توانند قانونی شوند. در میان ارزهای دیجیتال، تاکنون بیت‌کوین توانسته است سبقت بگیرد و از سایر رقبا جلو باشد و از محبوبیت فراوانی در جهان برخوردار شود. از نظر فنی اتریوم به عنوان دومین پول دیجیتال غیرمتمرکز است. چرا که بدون بانک مرکزی یا مسئول مرکزی کار می‌کند و در چند سال گذشته ارزش اتریوم در بازارهای جهانی از چند صدم دلار آمریکا به چندهزار دلار افزایش یافته‌ است.

همان‌طور که می‌دانید، رمز ارز دیجیتال بیت کوین در سال گذشته رشدی سرسام آور و ناگهانی داشته است و رشدی که توانست توجه زیادی را به دنیای کریپتوکارنسی جلب کند، اما در این میان اتریوم بیشتر مورد توجه قرار گرفت؛ چرا که نرخ رشد آن از بیت‌کوین هم بیشتر بود.


رابطه قیمت اتریوم با متغیرهای اقتصادی

متغیرهای اقتصادی زمانی که بازار را برای سرمایه گذاری  بسیار خطرناک پیش بینی کنند قطعا تقاضا را برای اتریوم افزایش می دهند و قیمت آن به طرز باور نکردنی رشد پیدا خواهد کرد و بهتر است بگوییم قبل از تاثیر گرفتن در عوامل اقتصادی به سادگی می توان فرمول عرضه و تقاضا را پیش گرفت و همچنان قیمت اتریوم را تعیین کننده عنوان کرد.

کاربردهای اتریوم

  • امور مالی غیرمتمرکز
  • قراردادهای هوشمند
  • تولید نرم‌افزارهای کاربردی غیرمتمرکز برای کسب و کار کاربران
  • تمامی تراکنش ها و فعالیت ها کاملا امن است
  • اتریوم همیشه در دسترس و فعال است
  • غیرقابل نفوذ است

سرمایه گذاری در اتریوم

برای سرمایه گذاری  بر روی اتریوم یا می‌توان آن را مورد خرید و یا استخراج قرار داد و اتریوم خریداری شده را می‌توان به عنوان سرمایه‌گذاری بلند مدت انتخاب کرد و اصطلاحا به آن دست نزد تا پس از گذشت زمان و افزایش قیمت، از آن استفاده کنند. در عین حال می‌توان به خرید و فروش و در واقع، معامله‌گری اتریوم پرداخت و بدین شکل، سود کسب کرد.


سرعت پردازش تراکنش

اتریوم می‌تواند تراکنش‌ها یا بلوک‌ها را در طی ۲۰ ثانیه مورد اعتبار سنجی خود قرار بدهد در حالی که برای بیت‌کوین انجام پردازش هر بلوک در حدود ۱۰ دقیقه طول می شد.


از کجا باید اطلاعات بیشتری درباره اتریوم به دست آوریم

برای اینکه بتوانید از اتریوم اطلاعات بیشتری به دست بیاورید، می توانید به کتاب ها و همچنین سایت های مرتبط مراجعه کنید. یکی از منابع خوبی که می تواند اطلاعات بسیار مفیدی در اختیارتان در این زمینه قرار دهد، کتاب ها می باشند. اگر بتوانید یک کتاب انگلیسی و به روز در این زمینه بیابید قطعا اطلاعات بسیار زیادی می توانید به دست آورید.

در صورتی که علاقه به مطالعه کتاب ها را ندارید، می توانید با مراجعه به سایت های مختلفی از جمله سایت های: کوین مارکت کپ یا Coinmarketcap و سایت های مشابه، اطلاعاتی بسیار زیاد دیگری را به دست آورید. پیشنهاد کتاب برای زمانی است که شما قصد دارید اطلاعات کاملی از دنیایی ارز های دیجیتال و همچنین شبکه بلاکچین به دست آورید. در صورتی که علاقه مند هستید تا با مسائل مختلفی از شبکه اتریوم آشنا شوید، می توانید با کمی جستجو در سایت زوم ارز اقدام به مطالعه این مطالب کنید.

لازم به ذکر است که نرم افزار و همچنین بازی های مختلفی در این زمینه هستند که می توانند به شما مسائل گوناگونی در این زمینه را آموزش بدهند. اما باید بدانید که این نوع بازی و همچنین نرم افزار ها اطلاعات جامع و کاملی در اختیارتان قرار نمی دهند. اگر در صدد این هستید که اطلاعات کامل و جامعی درباره شبکه اتریوم و یا دیگر رمز ارز ها به دست بیاورید، پیشنهاد ما استفاده از سایت و همچنین کتاب ها می باشد.


اینفوگرافیک ارز دیجیتال اتریوم

اینفوگرافیک:نیم نگاهی به ارز دیجیتال اتریوم

اینفوگرافیک:نیم نگاهی به ارز دیجیتال اتریوم


سوالات متداول

ممکن است در طول مطالعه مقاله برایتان سوالاتی ایجاد شود که ما در این قسمت قصد داریم به چندین سوال احتمالی شما پاسخ دهیم. در صورتی که سوالات ذهن شما در سوالات زیر وجود نداشت می توانید سوالات خود را در قسمت نظرات برای ما بنویسید تا در اسرع وقت پاسخ خود را دریافت کنید.

  1. منظور ویتالیک بوترین حالق اتریوم از غیر متمرکز کردن همه چیز، چه بود؟

منظور خالق اتریوم از غیر متمرکز نمودن همه چیز کاملا واضح است. شبکه اتریوم می تواند با ورود پیدا کردن به انتخابات، یک انتخابات سالم و شفاف که هیچ تقلبی در آن نمی تواند رخ بگیرد برگزار کند. اگر تا به حال انتخابات ریاست جمهوری یکی از کشور ها را دیده باشید، احتمالا دیده اید که صحبت از تقلب در آن می شود، همانند انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا. همان گونه که گفتیم اتریوم می تواند با ورود پیدا نمودن به انتخابات، از تمام این موضوعات جلوگیری کند. این موضوع، تنها یکی از نمونه هایی بود که اتریوم می تواند مشکلی را در جهان حل کند. جز این مورد، مواردی دیگری نیز وجود دارد که اتریوم می تواند به صورت کامل آن ها رفع کند.

  1. اگر زبان برنامه نویسی سالیدیتی یا Solidity را ندانیم، نمی توانیم یک قرار داد هوشمند اجرا کنیم؟

خیر، ایجاد قرارداد هوشمند نیاز به دانش برنامه نویسی آن هم با زبان سالیدیتی دارد. اگر درباره این زبان برنامه نویسی اطلاعاتی ندارید اما قصد ایجاد یک قرار داد هوشمند را دارید، می توانید از دو راه اقدام کنید.

اولین راه این است که انجام این کار را به فرد دیگری بسپارید. یعنی فردی را پیدا کنید که بتواند این کار را انجام دهد و سپس با پرداختن مبلغی از آن فرد بخواهید تا برایتان اقدام به ایجاد یک قرار داد هوشمند کند.

دومین راه این است که خودتان به سراغ یادگیری زبان برنامه نویسی سالیدیتی بروید تا پس از یادگیری کامل بتوانید یک قرار داد هوشمند اجرا کنید. همانطور که گفتیم در چند قسمت ما زبان برنامه نویسی سالیدیتی را در سایت زوم ارز به صورت کامل به شما عزیزان آموزش داده ایم. شما می توانید با مراجعه به این مطالب اقدام به یادگیری زبان برنامه نویسی سالیدیتی کنید.

  1. ریگ های ماینینگ را از کجا و چگونه باید تهیه کرد؟

شما می توانید ریگ های ماینینگ را به صورت آماده و هم به صورت غیر آماده تهیه کنید. اگر فردی مبتدی هستید به شما پیشنهاد می کنیم که ریگ های ماینینگ را به صورت آماده تهیه کنید. این نوع ریگ ماینینگ ها دیگر نیازی به اسمبل یا سر هم نمودن قطعات ندارند و شما می توانید پس از خرید مستقیما با اتصال به یک استخر اقدام به استخراج کنید.

در صورتی که درباره اسمبل ریگ های ماینینگ دانش کافی دارید، می توانید با تهیه قطعات مورد نیاز خودتان طبق سلیقه ای که دارید یک ریگ استخراج بسازید و سپس اقدام به استخراج ارز دیجیتال اتریوم کنید. این که از کدام نوع استفاده کنید، بستگی به خودتان دارد. هر کدام از این راه ها که برایتان انجام دادنش راحت تر است را انتخاب و سپس اقدام به انجام دادن آن کار کنید.

  1. آیا بدون اتصال به استخر، می توان اقدام به استخراج ارز دیجیتال اتریوم کرد؟

بله می توان.

نرم افزار های زیادی وجود دارد که به شما کمک می کنند تا به صورت مستقیم به شبکه اتریوم متصل شوید و ارز دیجیتال اتریوم را استخراج کنید اما این کار صرفه اقتصادی برای شما ندارد مگر اینکه تجهیزات قدرتمندی داشته باشید. زمانی که به یک استخر متصل می شوید، قدرت تجهیزات شما با قدرت تجهیزات دیگر افراد موجود در استخر یکی می شود. این موضوع باعث می شود تا همه استخراج کنندگان پس از ایجاد بلاک ها مقداری اتریوم کسب کنند. در صورتی که سخت افزار شما ضعیف است فکر اینکه بخواهید بدون اتصال به استخر استخراج اتریوم را انجام دهید هم اشتباه است.

  1. در صورتی که در ایران از ما در هنگام استفاده از ارز های دیجیتال کلاهبرداری شود، چه باید کرد؟

همانطور که در طول مقاله آوردیم استفاده از ارز های دیجیتال در ایران قانونی نمی باشد اما باید توجه که اگر اینچنین اتفاقی برای شما بیفتد ممکن است به صورت کلی سرمایه تان از بین برود. برای اینکه این موضوع را بهتر درک کنید بگذارید تا برایتان یک مثال بزنیم.

اگر از شما در صرافی های خارجی کلاهبرداری شود، به هیچ عنوان نمی توانید سرمایه تان را برگردانید چراکه ایران در لیست تحریم ها می باشد و صرافی های خارجی با شما این چنین همکاری را نمی کند. اما اگر در صرافی های ایرانی از شما کلاهبرداری شود این موضوع به صورت کامل تغییر می کند چراکه شما می توانید با پیگیری های مکرر از پشتیبانی صرافی اقدام به شکایت کنید. پس از پیگیری هایی که از طرف صرافی می شود در صورت اثبات این موضوع، سرمایه شما بازگرداننده با متخلف برخورد می شود.

  1. چرا می گویند که در هنگام کار با صرافی از یک نرم افزار تغییر ای پی باید استفاده کنیم؟

متاسفانه در حال حاضر کشور ایران در لیست تحریم های ایالات متحده آمریکا می باشد. به دلیل اینکه صرافی ها باید از این قوانین پیروی کنند، نمی توانند به کاربران ایرانی سرویس ارائه بدهند. به همین دلیل شما در هنگام استفاده از صرافی مجبور به استفاده از نرم افزار های تغییر ای پی هستید. در صورتی که با نرم افزار های تغییر ای پی آشنایی ندارید می توانید با مراجعه به مقاله صرافی های دیجیتال با آن ها آشنا شوید.

ممنون از اینکه تا پایان “اتریوم چیست؟” همراه ما بودید.


بیشتر بخوانید:

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم محتوا

کارشناس ارشد ریاضی|تکنسین شبکه|مولف کتاب های اموزشی|مدرس دانشگاه های آزاد و علمی کاربردی|پژوهشگر در مورد ارزهای دیجیتال

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
89 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مهسا
1 سال قبل

چرا اتریوم با طلا مقایسه می شود؟

بهرام
1 سال قبل

اتریوم چگونه استخراج می شود؟

محسن عباسپور
مدیر
پاسخ به  بهرام
1 سال قبل

در حال حاضر اتریوم قابیت استخراج ندارد

مهنیا
1 سال قبل

اگر اتریوم تمام شود چه اتفاقی می افتد؟

پرویز
1 سال قبل

چه تعداد اتریوم وجود دارد؟

میرزایی
1 سال قبل

اتریوم خود را چطور معرفی کرد؟

الهام
1 سال قبل

هدف از ایجاد اتریوم چیست؟

مهسا
1 سال قبل

تاریخچه ایجاد اتریوم

ماریا
1 سال قبل

خالق اتریوم کیست؟

مهزیار
2 سال قبل

آیا صرافی های ایرانی از ارز دیجیتال اتریوم پشتیبانی می کنند؟

جواد
2 سال قبل

کدام کیف پول برای ارز اتریوم معتبرتر است؟

jamejamonline اخبار
2 سال قبل

good content, thanks .

تیم محتوا
پاسخ به  jamejamonline اخبار
2 سال قبل

your welcome

Emilie
3 سال قبل

However, there are zero commercials in the motion pictures, and new films are added each month.
how to watch movies together online

click
3 سال قبل

Every weekend i used to visit this web site, as i want enjoyment,
as this this site conations actually nice funny information too.

กลมเกลี้ยง ประสาท
3 سال قبل

Hi there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some
targeted keywords but I’m not seeing very good gains.

If you know of any please share. Thanks!

کرمی
3 سال قبل

eth چه زمانی رو نمایی می شود؟

مهران
3 سال قبل

تشکر – خداقوت

مریم زمانی پور
4 سال قبل

به نظر شما آینده ارزهای‌دیجیتال چگونه خواهد بود؟
در هفته‌های اخیر ارزش بیت کوین، اتریوم سایر رمز ارزها، با نوسانات زیادی همراه بود. هر صعود شدید، با یک سقوط شدید دنبال شد و می‌توان گفت افزایش و کاهش‌های شدید، هرکدام تنها چند روز یا چند هفته دوام داشتند.

مهرشاد
4 سال قبل

آیا اتریوم برای بلند مدت بخرم؟

تیم محتوا
پاسخ به  مهرشاد
4 سال قبل

ارز مناسبی برای سرمایه گذاری بلند مدت است

عرفان
4 سال قبل

اتریوم ۲ را از کجا بخرم؟

سارا
4 سال قبل

تتر همون اتر هست؟

تیم محتوا
پاسخ به  سارا
4 سال قبل

خیر متفاوت هستند

نیکو
4 سال قبل

اتر بهتر است یا اتریوم ۲

تیم محتوا
پاسخ به  نیکو
4 سال قبل

ویژگی های متفاوتی دارند

ظفری
4 سال قبل

اتریوم ۲ را نمی توان استخراج کرد؟

تیم محتوا
پاسخ به  ظفری
4 سال قبل

خیر

مهدی
4 سال قبل

اتریوم رااز کدام صرافی ایرانی بخرم؟

تیم محتوا
پاسخ به  مهدی
4 سال قبل

از آوردن اسم معذوریم

توران
4 سال قبل

اتریوم را چه کسی ساخته ؟ برای کدام شرکت است؟

نیکو
4 سال قبل

چه ارزهایی روی بستر اتریوم نوشته شده است؟

تیم محتوا
پاسخ به  نیکو
4 سال قبل

کاردانو

فربود
4 سال قبل

برای ! استیک اتریوم به عنوان نرد اصلی چند اتریوم باید بخرم؟

فرهاد
4 سال قبل

هنوز هم میشه روی اتریوم ۲ ، سپرده گذاری کرد؟

تیم محتوا
پاسخ به  فرهاد
4 سال قبل

بله

خشنود
4 سال قبل

آیا اتریوم ۲ را استیک کنم؟

تیم محتوا
پاسخ به  خشنود
4 سال قبل

پروژه خوبی است

غلام
4 سال قبل

چه جوری روی اتریوم ۲ سپرده گذاری کنم ؟

مایک
4 سال قبل

بعد از اتریوم ۲ ، برای هاین چه اتفاقی می افته؟

تیم محتوا
پاسخ به  مایک
4 سال قبل

برداشته می شه