ارز اتریوم کلاسیک چیست؟ | آینده ارز اتریوم کلاسیک

ارز اتریوم کلاسیک ETC چیست؟
بازدید 101
۸

ارز اتریوم کلاسیک Etc چیست؟، تا به حال نام اتریوم کلاسیک را شنیده اید؟ آیا اطلاعاتی درباره اتریوم کلاسیک و یا ETC دارید. تا به حال نام اتریوم را زیاد شندیه اید اما اتریوم کلاسیک همان اتریوم نیست زیرا باهم تفاوت هایی دارد. در این مقاله قصد داریم تا درباره تفاوت های این دو با شما گفتگو کنیم. اگر درباره اتریوم کلاسیک اطلاعاتی ندارید، پس از مطالعه این مقاله به صورت کامل با اتریوم کلاسیک آشنا خواهید شد. به صورت کلی، می توان گفت که اتریوم کلاسیک یک ساختار محاسباتی متن باز می باشد که مبتنی بر فناوری بلاکچین است. اتریوم کلاسیک از قرار داد های هوشمند نیز پشتیبانی می کند. برای آشنایی بیشتر با اتریوم کلاسیک در ادامه همراه ما باشید.

شما می توانید مقالات تحلیل اتریوم کلاسیک ETC و کیف پول های ارز اتریوم کلاسیک ETC را مطالعه نمایید، همچنین می توانید در صفحه قیمت لحظه ای اتریوم کلاسیک در پایگاه خبری زوم ارز، (قیمت اتریوم کلاسیک | قیمت ETC) را مشاهده نمایید.


ارز اتریوم کلاسیک چیست؟

اگر بخواهیم به طور مختصر و کوتاه اتریوم کلاسیک را به شما معرفی نماییم، می توان گفت اتریوم کلاسیک یک هارد فورک اتریوم می باشد و این ارز دیجیتال در سال ۲۰۱۶ راه اندازی شده است. عملکرد اصلی اتریوم کلاسیک به عنوان یک شبکه قرارداد هوشمند می باشد که قابلیت پشتیبانی و میزبانی از برنامه های غیرمتمرکز یا Dappها را دارد.

توکن این پلتفرم ETC است. از زمان راه اندازی، اتریوم کلاسیک سعی کرده است که خود را از اتریوم متمایز کند. با این وجود نقشه پلتفرم این دو رمز ارز با گذشت زمان بیشتر از یکدیگر متفاوت می شود.

در واقع اتریوم کلاسیک یک پلتفرم رمز نگاری توزیع شده open source، غیرمتمرکز و مبتنی بر بلاکچین است که قراردادهای هوشمند را اجرا می کند. اتریوم کلاسیک در نتیجه هک شبکه در سال ۲۰۱۶ شکل گرفت.


نیم نگاهی به پیدایش اتریوم کلاسیک

اتریوم کلاسیک، فورک بلاکچین ارز دیجیتال اتریوم می باشد. همانطور که می دانید اتریوم همانند برخی از رمز ارز ها تنها یک ارز دیجیتال برای سرمایه گذاری و یا… نمی باشد بلکه ساختاری برای کد نویسی و همچنین قرارداد های هوشمند و تولید و اجرا برنامه های غیر متمرکز می باشد.

تقریبا در سال ۲۰۱۶ بود که اتریوم کلاسیک به وجود آمد. در سال ۲۰۱۶ طی به وجود آمدن یک کمپین یک عرضه اولیه ایجاد شد که در آن موفق به جمع آوری ۱۵۰ میلیون دلار شدند. این موضوع سبب شد تا این عرضه به دومین عرضه بزرگ تاریخ تبدیل شود. متاسفانه پس از گذشت چندی، هکر ها توانستند با بکارگیری یک نقص امنیتی ۵۰ میلیون دلار از این کمپین سرقت کنند. پس از اتفاق افتادن این موضوع، سر و صدا های زیادی به پا شد. پس از اتفاق افتادن این موضوع، ضربه ی نسبتا شدیدی به جامعه اتریوم خورده شد زیرا اتریوم تا حدودی اعتبار و امنیت خود را از دست داده بود. پس از اینکه این خبر توسط رسانه ها منتشر شد، قیمت اتریوم بسیار ریزشی شد و کاهش یافت.

به دلیل اینکه در آن زمان اطلاعات دقیقی از این موضوع نبود افراد خیال می کردند که نقص های امنیتی در کد ها اتریوم وجود داشت بلکه اینطور نبود و کد های اتریوم به صورت کامل سالم و بی مشکل بود چرا که هکر ها از نقص های امنیتی موجود در کدهای DAO سواستفاده کرده اند. همانطور که گفته شد انجام شدن این هک باعث دزدی بیش از ۵۰ میلیون دلار از پول مردم شد. توسعه دهندگان اتریوم برای جبران این ضرر اقدام به ایجاد یک فورک سخت، کردند تا از طریق آن بتوانند سرمایه، سرمایه گذاران را برگردانند. این فورک با ایجاد یک نسخه جدید از بلاکچین اتریوم، تمامی تراکنش هایی که توسط افراد هکر صورت گرفته شده بود را غیرفعال می کرد. این موضوع سبب آن شد که تا حدودی سرمایه کاربران برگردد. این فورک سخت در بلاک ۱۹۲۰۰۰ اتریوم اتفاق افتاد و در این مرحله بود که اتریوم کلاسیک یا ETC به وجود آمد.

خرید و فروش اتریوم کلاسیک نیز همانند اتریوم می باشد و همچنین از برنامه های غیرمتمرکز و قرارداد های هوشمند پشتیبانی می کند. تقریبا این دو تفاوت های زیادی نسبت به یک دیگر ندارند. در ادامه همراه ما باشید تا با اتریوم کلاسیک بیشتر آشنا شوید.


ارز اتریوم کلاسیک یا ETC چگونه کار می کند؟

اتریوم کلاسیک یا ETC چگونه کار می کند؟

اتریوم کلاسیک یا ETC چگونه کار می کند؟

کارکرد هر دو ارز اتریوم و اتریوم کلاسیک شبیه به هم می باشد اما این موضوع بر روی قیمت تاثیر زیادی نداشته است چرا که قیمت اتریوم بسیار بیشتر از اتریوم کلاسیک می باشد.هر دو با زبان برنامه نویسی ” سالیدیتی یا Solidity ” توسعه داده شده است. از دیگر لحاظ نیز اتریوم و اتریوم کلاسیک شبیه به یک دیگر می باشد از این موارد می توان به: سایز، پاداش بلاک و همچنین زمان ایجاد اشاره کرد.


اهداف ارز اتریوم کلاسیک etc

اهداف اتریوم کلاسیک

اهداف اتریوم کلاسیک

از زمان تقسیم اتریوم، بسیاری از پیشرفت ها در پروژه اتریوم کلاسیک صورت گرفته است. هدف این پروژه ادامه کار در جهت تبدیل شدن به یک شبکه جهانی پرداخت با استفاده از قراردادهای هوشمند است که می تواند بدون حاکمیت متمرکز عمل کند.

همانند سایر ارزهای رمز نگاری شده، اتریوم کلاسیک به احتمال زیاد همچنان ارزش خود را حفظ کرده و با ارزش ادامه می دهد. حفظ ارزش از جمله اهداف این رمز ارز می باشد.


روند قیمتی توکن اتریوم کلاسیک از ابتدا تا کنون

اتریوم کلاسیک،در ابتدای عرضه یعنی آگوست ۲۰۱۶قیمتی معادل ۰.۶۴دلار داشت.یکسال و شش ماه بعد قیمت این ارز به ۲۲.۸۴ دلار رسید.اما نتوانست در این محدوده بماند و ۹‌ ماه بعد یعنی اکتبر ۲۰۱۷ تا ۱۰ دلار نزول کرد.اما در ژانویه ۲۰۱۸ جایگاه خود را پس گرفت و تا ۴۷ دلار هم صعود کرد! بعد از این اوج قیمت،این ارز وارد یک روند نزولی طولانی مدت شد. اما در حال حاضر قیمت‌کنونی اتریوم‌کلاسیک حدود ۶۴ دلار است.با توجه به اخبار فاندامنتال بد و حمله های ۵۱ درصدی زیادی که به این ارز شد،مشخص نیست چه زمانی‌دوباره صعود خود را اغاز خواهد کرد.


دلایل ایجاد توکن اتریوم کلاسیک

پس از اینکه هکرها تواستند به دلیل نقص امنیتی حمله سایبری کنند طرفداران اتریوم به دو دسته تقسیم شدند. دسته اول افرادی بودند که درخواست تغییر در بلاکچین را داشتند و همچنین خواستار بازگردانی سرمایه، سرمایه گذاران بودند و دسته دوم افرادی هستند که تغییر در بلاکچین را قبول نداستند و به مطلب ” کد، قانون است ” می پرداختند.

همانطور که پیشتر آوردیم برخی ها مخالف ایجاد فورک بودند و آنها نیز ماینر ها بودند. برخی از افراد نیز از این فورک راضی و همچنین استقبال کردند.


آیا امکان خرید و فروش اتریوم کلاسیک وجود دارد؟

اتریوم کلاسیک Ethereum Classic

خریدو فروش اتریوم کلاسیک Ethereum Classic

همانطور که در ابتدا آوردیم، اتریوم کلاسیک نیز همانند دیگر رمز ارز ها قابلیت خرید و فروش را دارد. در این قسمت از مقاله قصد داریم تا درباره نحوه خرید و فروش توکن اتریوم کلاسیک با شما گفتگو کنیم.


نحوه خرید توکن اتریوم کلاسیک

زمانی که قصد خرید یک ارز را دارید، باید از یک صرافی دیجیتال استفاده کنید. خرید توکن اتریوم کلاسیک نیز دقیقا به همین شکل می باشد. برای خرید ابتدا باید ببینید که کدام صرافی از آن پشتیبانی می کند و سپس در آن صرافی یک حساب کاربری ایجاد کنید و اقدام به خرید توکن اتریوم کلاسیک کنید. در ادامه اگر همراه ما باشید، با صرافی هایی که توکن اتریوم کلاسیک را پشتیبانی می کنند آشنا می شوید.


نحوه فروش توکن اتریوم کلاسیک

برای فروش این توکن نیز همانند خرید باید به یک صرافی که از آن پشتیبانی می کند استفاده کنید. پس از انتخاب صرافی باید در آن ثبت نام کنید و سپس در بخش ” Trade ” آن صرافی اقدام به فروش این ارز کنید. همانطور که گفتیم اگر در ادامه همراه ما باشید تا صرافی هایی که از این ارز پشتیبانی می کنند آشنا می شوید.


چه صرافی هایی از توکن اتریوم کلاسیک پشتیبانی می کنند؟

چه صرافی هایی از توکن اتریوم کلاسیک پشتیبانی می کنند؟

چه صرافی هایی از توکن اتریوم کلاسیک پشتیبانی می کنند؟

در حال حاضر، صرافی های زیادی از این توکن پشتیبانی می کند. در این قسمت همانطور که گفتیم در نظر داریم تا صرافی هایی که از این توکن پشتیبانی می کنند را به شما معرفی کنیم. صرافی هایی که در ادامه معرفی می شود، تنها تعداد بسیار کمی از صرافی ها است. برای اینکه بتوانید با تمام صرافی هایی که از این توکن پشتیبانی می کند آشنا شوید، بر روی این ” لینک ” کلیک کنید.

  1. صرافی بایننس یا Binance
  2. صرافی اوکس یا OKEx
  3. صرافی هیت بی تی سی یا HitBTC
  4. صرافی کوینکس یا CoinEX
  5. صرافی کوکوین یا Kucoin
  6. صرافی بیترکس یا Bittrex
  7. صرافی بیت مکس یا BitMax

کیف پول های ارز دیجیتال اتریوم کلاسیک

اتریوم کلاسیک Ethereum Classic

کیف پول های اتریوم کلاسیک Ethereum Classic

برای اینکه بتوانید اترویم کلاسیک و یا رمز ارز های دیگر را ذخیره کنید، باید از کیف پول های دیجیتال استفاده کنید. در حال حاضر با گشترس ارز های دیجیتال، کیف پول های زیادی به بازار آمده است و شما توانایی انتخاب کیف پول های زیادی را دارید. اما توجه داشته باشید که هر ارز تنها از چند کیف پول پشتیبانی می کند و شما نیز تنها می توانید در آن کیف پول رمز ارز هایی که پشتیبانی می شود را ذخیره کنید. در این قسمت از مقاله قصد داریم تا به شما کیف پول های توکن اتریوم کلاسیک را معرفی کنیم. در ادامه همراه ما باشید.

  1. کیف پول رسمی The Emerald Wallet

کیف پول The Emerald Wallet به عنوان یکی از کیف پول های رسمی توکن اتریوم کلاسیک شناخته می شود. شما می توانید از کیف پول The Emerald Wallet در سیستم عامل های ” ویندوز ” Windows “، ” مک ” MAC “، ” لینوکس ” Linux ” استفاده کنید. این کیف پول با کیف پول سخت افزاری Ledger Nano S هماهنگ می باشد و شما می توانید با برقراری ارتباط از هر دو کیف پول استفاده کنید. لازم به ذکر است که کیف پول LedgerNano S نیز از توکن اتریوم کلاسیک پشتیبانی می کند.

  1. کیف پول نرم افزاری Jaxx

احتمالا تا به حال نام کیف پول نرم افزاری جکس یا Jaxx را زیاد شنیده باشید. این کیف پول در سیستم عامل های ” ویندوز ” Windows “، ” اندروید ” Android “، ” ای او اس ” IOS ” قابل نصب و استفاده می باشد. به غیر از توکن اتریوم کلاسیک شما می توانید رمز ارز های دیگری را نیز در این کیف پول ذخیره کنید. این رمز ارز ها عبارت اند از: بیت کوین، اتریوم، بیت کوین کش و… .

  1. کیف پول سخت افزاری Ledger Nano S

کیف پول سخت افزاری Ledger Nano S یکی از کیف پول های سخت افزاری کمپانی لجر می باشد. شما می توانید از این کیف پول برای ذخیره توکن اتریوم کلاسیک و همچنین رمز ارز های دیگر استفاده کنید. متاسفانه قیمت این کیف پول در ایران کمی بالا است و هر فردی توانایی تهیه این کیف پول را ندارد. بیش تر افراد برای ذخیره طولانی مدت رمز ارز ها از کیف پول های سخت افزاری استفاده می کنند. کیف پول های سخت افزاری مدل های مختلفی دارد که Ledger Nano S یکی از آن مدل ها می باشد.


آیا ارز دیجیتال اتریوم کلاسیک ETC استخراج می شود؟

آیا ارز دیجیتال اتریوم کلاسیک ETC استخراج می شود؟

آیا ارز دیجیتال اتریوم کلاسیک ETC استخراج می شود؟

در دنیای رمز ارزها، برای اینکه بتوانید رمز ارزی را به دست آورید هم می توانید ان ارز را خریداری نموده و هم اگر رمز ارز قابلیت استخراج داشت، آن را استخراج نمایید. ارز دیجیتال اتریوم کلاسیک در ساختار خود از الگوریتم اثبات کار یا PoW استفاده می نماید و به همین دلیل قابل استخراج می باشد. شما می توانید از دستگاه ها و یا سخت افزارهایی که قابلیت استخراج این رمز ارز را دارند استفاده نمایید.

برای استخراج اتریوم کلاسیک مانند استخراج اتریوم و بیت کوین نیازمند سخت افزار خاصی نمی باشید. شما می توانید اتریوم کلاسیک را با استفاده از GPU استخراج نمایید و برای شروع نیازمند دستگاه ASIC خاصی نیست.

اگر یک دستگاه قدرتمند و مجهز به کارت گرافیک NVIDIA یا AMD دارید، می توانید استخراج این رمز ارز را شروع نمایید.


آینده ارز اتریوم کلاسیک Etc

آینده اتریوم کلاسیک یا ETC

آینده اتریوم کلاسیک یا ETC

در حال حاضر اتریوم کلاسیک در بین رمز ارز های موجود در جایگاه مناسبی قرار دارد. رتبه اتریوم کلاسیک در بین رمز ارز ها ۳۳ می باشد. با توجه به روند قیمتی این توکن، به نظر می آید که ماندگار باشد. توکن اتریوم کلاسیک از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۷ بیش از ۱۶۰۰ درصد سود به کاربران خود داده است. لازم به ذکر است که موندگاری این توکن بستگی به خودش نیز دارد. اگر بتواند پا به پای اتریوم بیاید و افزایش های چشم گیری داشته باشد قطعا موجب افزایش رتبه در بین کاربران می شود.


بررسی وایت پیپر اتریوم کلاسیک Etc

قبل از بررسی مسائل فنی اتریوم خوب است بدانید این بلاکچین چگونه ایجاد شد. ویتالیک بوترین خالق اتریوم که یک نابغه در زمینه کدنویسی و ریاضیات بود، به دلیل شخصیت درون گرایی که داشت، علاقه شدیدی به بازی های کامپیوتری داشت و زمان زیادی را صرف بازی Warcraft می کرد. اما زمانی که یک آپدیت جدید روی سرور این بازی اعمال شد، ویتالیک به شدت از این تغییرات و از بین رفتن ذخیره حافظه بازی خود ناراحت شد و متوجه این موضوع شد که سرورهای متمرکز چنین مشکلاتی دارد. به عبارتی در این سیستم های متمرکز شما تنها یک کاربر هستید که سرویس دریافت می کنید و در قانون گذاری و شیوه اجرای این قوانین هیچ مشارکتی ندارید.

بعد از این اتفاق ویتالیک بوترین ۱۹ ساله شروع به ایجاد یک سیستم غیرمتمرکز کرد و در تاریخ November 27, 2013 این نابغه وایت پیپر اتریوم را به صورت عمومی منتشر کرد. همچنین در تاریخ July 22 – September 02, 2014 به مدت ۴۰ روز پیش فروش ارز اتر برگزار شد که کاربران می توانستند با بیت کوین های خود، اتر خریداری کنند. شبکه اتریوم بعد از جذب سرمایه به صورت رسمی در سال ۲۰۱۵ شروع به فعالیت کرد.

وایت پیپر اتریوم از دیدگاه فنی:

می توان گفت ایده اتریوم یک انقلاب در زمینه انتقال قدرت از نهادهای متمرکز به سیستم های غیرمتمرکز بود که با استقبال بی نظیری در آن زمان روبه رو شد. این پروژه توانست ۱۵ میلیون دلار برای شروع به کار خود سرمایه جمع آوری کند.

ایده اتریوم ایجاد یک زیرساخت غیرمتمرکز برای تمامی فعالیت هایی بود که تا آن زمان به طور متمرکز فعالیت می کردند. به بیان ساده اتریوم، علاوه بر ویژگی بیت کوین که حفظ و ذخیره ارزش به طور غیرمتمرکز بود، قابلیت اجرایی کردن قراردادهای هوشمند را نیز در بلاکچین خود فعال کرد. به این ترتیب شما می توانید کسب و کار خود را با استفاده از طریق قراردادهای هوشمند به صورت غیرمتمرکز ایجاد کنید. می توان گفت مهم ترین جزء اتریوم ماشین مجازی این پروژه بود که وظیفه خواندن و اجرا کردن قراردادهای هوشمند را برعهده داشت. خوب است بدانید اتریوم اولین پروژه ای بود که ماشین مجازی را برای اجرای قراردادهای هوشمند پیاده سازی کرد.

بازار هدف اتریوم بسیار بزرگ می باشد، از تمامی سرویس هایی که بانک ها و موسسات مالی ارائه می دهند تا سرویس های مانند پرداخت خرد درون فروشگاه ها و استادیوم ها، کافه ها و رستوران ها و تمامی مراکز اسناد و بایگانی، شامل بازار هدف بلاکچین اتریوم است.

اما می توان بزرگترین اتفاقی که در ابتدای راه برای این پروژه افتاد را هک شدن قرارداد هوشمند DAO این پروژه دانست. این اتفاق آینده شبکه اتریوم را تغییر داد. این هک در سال ۲۰۱۶ رخ داد و تعداد ۳.۶ میلیون ارز اتر به سرقت رفت. یکی از نکات جالب این هک آن است که تیم فنی این پروژه قبل از راه اندازی این قرارداد هوشمند در یک مقاله از مزایا و معایب این قرارداد هوشمند سخن گفته بودند و دقیقا هکرها از نقطه ضعف این قرارداد هوشمند استفاده کرده بودند و دارایی کاربران را سرقت کردند.

به این ترتیب تیم فنی اتریوم برای بازگشت وجوه کاربران دست به کار شدند و نظریه بازگشت به قبل را ارائه دادند. طبق این ایده از یک بلاک قبل تر از بلاکی که هک رخ داده یک بار دیگر زنجیره تشکیل می شود و باگ این قرارداد هوشمند نیز رفع می گردد. پس از بحث های زیادی در مورد این که این کار انجام بشود یا نه، این ایده به رای گذاشته شد و هرکس که ارز اتر را نگه داری می کرد در این رای گیری مشارکت کرد و ۸۵% کاربران موافق بازگشت به عقب و جبران خسارت شده بودند. در نتیجه یک هارد فورک در زنجیره اتریوم اتفاق افتاد و شبکه از آن بلاک به بعد تبدیل به دو زنجیره شد. یکی اتریوم کلاسیک که تابع قوانین کد نویسی بود و دیگر اتریوم که باعث بازگشت وجوه کاربران شده بود.

بهتر است در اینجا به تفاوت های این دو شبکه اشاره کنیم:

از سال ۲۰۱۶ عملا شبکه های اتریوم و اتریوم کلاسیک راهشان از یکدیگر جدا شد. در نگاه اول شاید فکر کنید این دو شبکه هر دو قابلیت اجرایی قرارداد هوشمند را دارند اما با کمی بررسی بیشتر متوجه تفاوت هایی در این دو شبکه می شوید. شبکه اتریوم کلاسیک با شعار کدنویسی ابتدای راه اندازی شبکه مانند قانون باید رعایت شود به دنبال متمایز کردن خود از اتریوم بوده است و نقشه راه فنی این دو شبکه با گذشت زمان بسیار زیاد از یکدیگر فاصله گرفته است. هدف اصلی اتریوم کلاسیک، حفظ بلاکچین اتریوم بدون هرگونه مداخله مصنوعی با حملات هک DAO بود که در ابتدا برای افرادی جذاب بود که با پاسخ اتریوم موافق نبودند. با این حال، شبکه قدیمی از آن زمان طرفداران گسترده تری را جذب کرد، از جمله سرمایه گذاران بزرگی مانند بری سیلبرت، مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری Grayscale.

توسعه دهندگان اتریوم کلاسیک به عنوان یک سازمان داوطلبانه، نیت ندارند که شبکه را به یک نهاد انتفاعی تبدیل کنند. در این شبکه مانند اتریوم، کاربران هنگامی که تراکنش‌ هایشان را ارسال می‌ کنند، کارمزد پرداخت می ‌کنند و ماینرها به ازای کارهای انجام شده، این کارمزدها را دریافت می ‌کنند که این روند بر اساس الگوریتم استخراج اثبات کار PoW صورت می‌ گیرد.

یکی از بزرگترین تفاوت ها، استفاده اتریوم از الگوریتم pos می باشد. ویتالیک بوترین و تیم فنی اتریوم pos را یک آپدیت مهم برای بقای شبکه می دانستند اما اتریوم کلاسیک خواهان ادامه شبکه بدون تغییر الگوریتم آن بودند. یکی از بزرگترین مشکلات اتریوم کلاسیک همین الگوریتم pow آن است. از آنجا که اکثر ماینرها بعد از فورک به شبکه جدید پیوستند، تعداد ماینرهای شبکه اتریوم کلاسیک با اقلیت، دچار حملات متعددی شده است. این حملات شامل چندین حمله ۵۱%، دو بار خرج کردن، ایجاد تراکنش های جعلی بوده است. این اتفاقات در سال ۲۰۲۰ باعث شد بسیاری از فعالان از صرافی ها بخواهند ارز اتر کلاسیک را از لیست خود حذف کنند، زیرا کاربران زیادی در پی این حملات متضرر می شدند.

خوب است بدانید بلندترین زنجیره، مربوط به اتریوم کلاسیک است که عمری طولانی تر از اتریوم دارد. زیرا همان طور که گفته شد اتریوم فعلی فورکی از شبکه قدیمی بوده که اکنون نام آن اتریوم کلاسیک است. همچنین اتریوم کلاسیک تا به حال دخالتی در شبکه نداشته و تنها کد نویسی را اجرا کرده است و این موضوع را نقطه قوت خود می داند. به بیان ساده می‌توان گفت که اتریوم کلاسیک با بهره ‌گیری از ویژگی‌ هایی که باعث عدم تمرکز، ادامه پذیری و مقاومت در برابر سانسور در مقابل نیروهای قوی خارجی می ‌شوند، تلاش می ‌کند تا وعده اش را در خصوص اجرای برنامه‌ ها بدون توقف، سانسور یا دخالت شخص ثالث به دست آورد. این شبکه با بهینه ‌سازی و تکامل ویژگی‌ های خود، به دنبال دستیابی به این هدف است.

بیشتر بخوانید: اتریوم چیست به زبان ساده

رقبای اتریوم کلاسیک

قطعا مهم ترین رقیب اتریوم کلاسیک، اتریوم می باشد که با جذب سرمایه های زیاد و پروژه هایی که روی آن پیاده سازی شده عملا اتریوم کلاسیک را از بازار کنار زده است. البته ضعف های امنیتی اتریوم کلاسیک نیز باعث عدم اعتماد سرمایه گذاران می شود. به طور کلی می توان تمامی پروژه های لایه اولی را رقیب اتریوم کلاسیک دانست اما نکته جالب آن است که اکثر پروژه های لایه اولی، خود را قاتل اتریوم معرفی می کنند و کمتر کسی به اتریوم کلاسیک توجه می کند. اما از طرفی از نظر بازدهی سرمایه گذاری روی ارز اتر کلاسیک، در مواقعی خیلی بازدهی بیشتری نسبت به اتر داشته است (بزرگترین دلیل آن نیز تاخیر در آپدیت های وعده داده شده تیم اتریوم بود) و همچنین آقای هاسکینسون خالق کاردانو که یکی از بنیان گذاران اتریوم نیز بوده است، به شدت از اتریوم کلاسیک حمایت می کند. دلیل این حمایت کاملا مشخص است، زیرا هاسکینسون  (کاردانو) رقیب اصلی شبکه اتریوم می باشد و از رقیب دیرینه اتریوم نیز حمایت می کند.

اهداف اتریوم کلاسیک

مهم ترین هدف اتریوم کلاسیک را می توان عدم دخالت در شبکه و استفاده از کدنویسی به عنوان قانون که در ابتدا انجام شده دانست. البته همین موضوع تبدیل به نقطه ضعف این پروژه نیز شده است. زیرا اگر سیستمی در مقابل تغییرات انعطاف نداشته باشد محکوم به نابودی است. از دیگر اهداف اتریوم کلاسیک می توان به اجرای قراردادهای هوشمند با استفاده از ماشین مجازی اتریوم اشاره کرد. اتریوم کلاسیک با استفاده از تیم فنی غیرمتمرکز خود در نظر دارد آموزش فنی مربوط به بلاکچین ها را نیز به عموم مردم آموزش دهد.

ویژگی های شبکه اتریوم کلاسیک

در این بخش قصد داریم ویژگی های مثبت ومنفی این شبکه را عنوان کنیم:

مثبت:

  • خاصیت ضد سانسور و عدم دخالت در شبکه.
  • اجرای قراردادهای هوشمند.
  • طولانی ترین شبکه در بین تمامی پروژه های لایه اولی.
  • ایجاد برنامه های آموزشی.

منفی:

  • عدم اعمال هیچ تغییری برای بهبود شبکه.
  • آسیب های متوالی مانند حمله ۵۱% و دوبار خرج کردن.
  • از دست دادن اعتماد سرمایه گذاران به دلیل ضعف امنیتی.
  • چیره شدن اتریوم و کوچک تر شدن سهم بازار اتریوم کلاسیک.

 

 


نیم نگاهی به اینفوگرافیک ارز اتریوم کلاسیک 

 

نیم نگاهی به اینفوگرافیک ارز اتریوم کلاسیک Etc

نیم نگاهی به اینفوگرافیک ارز اتریوم کلاسیک Etc

ممنون از اینکه تا پایان “ارز اتریوم کلاسیک” همراه ما بودید.


بیشتر بخوانید

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم محتوا

من سید مهدی هستم تولید کننده محتوا سایت زوم ارز. دانشجوی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه آزاد گرایش نرم افزار می باشم و همچنین سابقه ی سه سال فعالیت در حوزه ی ارز های دیجیتال و 5 سال نیز تولید کننده محتوا را در کارنامه خود دارم. بنده علاقه مند به دنیای کریپتو و همچنین تکنولوژی هستم و همچنین به آینده ی ارز های دیجیتال بسیار خوشبین نیز هستم و بر این باورام که صنعت بلاکچین در ایران آینده ای بسیار درخشانی خواهد داشت.

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
8 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امید
3 سال قبل

صرافی هایی که اتریوم کلاسیک در ان معامله می شود (داخلی و خارجی) کدامند؟

محسن عباسپور
مدیر
پاسخ به  امید
3 سال قبل

صرافی های زیادی هستند
مثل بایننس

امیرحسین
3 سال قبل

بستری که اتریوم کلاسیک جهت انتقال کارمزد کمتری دارد چیست؟

مسلم
3 سال قبل

تشکر

نویان
3 سال قبل

تفاوت اتریوم کلاسیک یا اتریوم چیست؟

نفیسه
3 سال قبل

آیا اتریوم کلاسیک مانند اتریوم پیشرفت قیمتی خواهد داشت؟

تیم محتوا
پاسخ به  نفیسه
3 سال قبل

بعید نیست

محمد
پاسخ به  تیم محتوا
3 سال قبل

برای ترید کردن عالیه نوسان خوبی داره