آموزش صرافی بایننس Binance | آموزش ثبت نام و ترید درصرافی بایننس

بازدید 132
۲۴۷

آموزش صرافی بایننس Binance، صرافی بایننس یکی از انواع صرافی های ارز دیجیتال است که بسیار شناخته شده می باشد. این صرافی جزء بهترین صرافی های ارز دیجیتال و یک صرافی بین المللی به شمار می رود و دارای کاربران بسیاری است. بخاطر زیاد بودن حجم معاملات در این صرافی سرعت نقدشوندگی سرمایه بسیار بالا است. در واقع یک واسطه میان خریداران و فروشندگان است که در ازای این واسطه گری کارمزد خود را دریافت می کند. این کارمزد برای کاربرانی که حجم معامله آن ها در ماه کمتر از ۵۰ بیت کوین است، ۰.۱ درصد می باشد. این صرافی یک ارز دیجیتال دارد که به نام بایننس کوین (BNB) شناخته می شود. چنانچه از ارز دیجیتال صرافی استفاده کنید کارمزد تراکنش های شما تا ۲۵ درصد کم تر خواهد شد.

در این مقاله شما می توانید در ابتدا با صرافی بایننس، تاریخچه و عملکرد آن آشنا شوید. همچنین کارمزد این صرافی برای انجام مبادلات و نکاتی که قبل از انجام ثبت نام باید بدانید نیز، بیان خواهیم نمود. علاوه بر این می خواهیم به شما ساخت اکانت در بایننس یا همان ثبت نام در صرافی بایننس را آموزش دهیم. سپس درباره شارژ کردن حساب کاربری خود یا همان واریزی به حساب  صحبت کنیم و در نهایت به شما خرید و فروش یا همان ترید در این صرافی را آموزش دهیم. همچنین شما می توانید با بخش های مختلف صرافی بایننس و نحوه کار با هریک آشنا شوید. اگر با استفاده از تلفن همراه زوم ارز را دنبال می کنید، می توانید به پایین صفحه رفته و با انتخاب تب مورد نظر به اطلاعاتی که نیاز دارید دسترسی پیدا کنید.

همراهان عزیز برای مطالعه ی مقاله ی کیف پول این صرافی روی لینک کیف پول بایننس اسمارت چین BSC کلیک کنید. همچنین می توانید در صفحه قیمت لحظه ای bnb در پایگاه خبری زوم ارز، قیمت bnb را مشاهده نمایید.

آموزش ویدیویی صرافی بایننس

 


معرفی صرافی بایننس Binance

معرفی صرافی بایننس Binance

معرفی صرافی بایننس Binance

صرافی بایننس یک صرافی برجسته رمز ارز است که در سال ۲۰۱۷ در هنگ کنگ Hong Kong تاسیس شد. این صرافی تمرکز زیادی بر ترید آلت کوین ها دارد. بایننس معاملات ارز به ارز را در بیش از ۵۰۰ ارز رمزپایه از جمله بیت کوین، اتر، لایت کوین، دوج کوین و … ارائه می دهد. در سال ۲۰۱۸، در پاسخ به مقررات سختگیرانه چین در زمینه ترید و تبادل ارزهای دیجیتال، صرافی بایننس دفتر مرکزی شرکت خود را به Malta واقع در اتحادیه اروپا منتقل کرد.

به طور کلی بایننس یک صرافی آنلاین است که در آن کاربران می توانند ارزهای رمزنگاری شده را معامله و ترید کنند. لازم به ذکر است که ارزهای رمزپایه بسیاری در این صرافی پشتیبانی می شود. بایننس یک کیف پول رمزنگاری شده برای سرمایه گذاران به منظور ذخیره وجوه الکترونیکی خود فراهم می کند. این صرافی همچنین از خدمات پشتیبانی برای کاربران جهت کسب سود یا معامله با استفاده از ارزهای رمزپایه برخوردار است. این صرافی توکن مبتنی بر بلاکچین خود را دارد که بایننس کوین یا BNB نامیده می شود.

صرافی بایننس دارای کمترین کارمزد معاملات برای مبادله ارزهای رمزپایه است. در واقع این صرافی از نقدینگی بالایی برخوردار است و به کاربرانی که توکن BNB را خریداری می نمایند، تخفیف می دهد. نام صرافی بایننس ترکیبی از کلمات “Bitcoin” و “Finance” است. این صرافی ادعا می کند دارای استانداردهای بالایی برای ایمنی است و از پردازش بالایی برخوردار می باشد. همچنین ادعا می کند توانایی پردازش حدود ۱.۴ میلیون سفارش در ثانیه را دارد. از ترید بیش از ۵۰۰ کوین از جمله بیت کوین، اتریوم، لایت کوین و توکن بومی خود BNB پشتیبانی می کند.

این صرافی یک صرافی بین المللی است که کاربران از سراسر جهان در بستر آن به معامله می پردازند. این صرافی به سرعت رقیبان خود را از میدان به در کرد و اکنون با میانگین حجم معامله ۱.۲ میلیارد در روز یکی از بهترین صرافی ها محسوب می شود که سرعت نقد شوندگی در آن بسیار بالاست. ساخت حساب در آن رایگان و بسیار راحت انجام می گیرد. فقط برای ساخت حساب انجام یک سری نکات ضروری است که در بخش آموزش ثبت نام به آن ها اشاره کرده ایم. این صرافی درواقع به عنوان یک واسطه تراکنش های مربوطه را به هم وصل می کند یا اصطلاحا معاملات را جوش می زند. به این صورت که کاربر پس از ثبت در خواست خرید یا فروش خود در صرافی، صرافی از بین پیشنهادهای خرید و فروش سفارش ثبت شده را پیدا کرده و انجام می دهد، و در برابر این اتصال خریدار و فروشنده کارمزد دریافت می کند.

توجه داشته باشید که صرافی به صورت مستقیم ارز دیجیتال به فروش نمی رساند. همانطور که اشاره کردیم وقتی شما سفارشی برای خرید یا فروش ارز دیجیتال در این صرافی ثبت می کنید، بایننس به عنوان یک واسطه برای شما میان پیشنهادات خرید یا فروش سفارش شما را انجام می دهد. این صرافی یکی از پلتفرم های برتری است که تریدر ها برای تراکنش های خود از آن استفاده می کنند. کاربران می توانند پس از خرید ارز دیجیتال مورد نظر (ایرانیان از صرافی آنلاین داخلی هم می توانند استفاده کنند ) آن را به کیف پول صرافی خود انتقال دهند و سپس ترید یا معامله ارز دیجیتال را شروع کنند.


تاریخچه و بنیانگذاران صرافی بایننس

تاریخچه و بنیانگذاران صرافی بایننس

تاریخچه و بنیانگذاران صرافی بایننس

این صرافی توسط چانگ پنگ ژائو در سال ۲۰۱۷ در کشور چین تاسیس شد. در حال حاضر بزرگترین و معتبرترین صرافی آنلاین ارزهای دیجیتال محسوب می شود و در رتبه ۱ جهان قرار دارد که در آن بیش از ۱۰۰ ارز دیجیتال مورد معامله قرار می گیرد.

شرکت بایننس بعد از مدتی دفتر مرکزی را به ژاپن منتقل کردند. بعد از آن در تایوان نیز دفاتری راه اندازی کردند. همچنین در سال ۲۰۱۸ نیز دفاتری در مالت دایر کردند. این صرافی کاربران بسیاری در سرتاسر جهان دارد. حجم معاملات روزانه این صرافی بسیار بالا است و همین باعث شده سرعت نقدشوندگی دارایی در این صرافی بسیار زیاد باشد. بنیان گذار این صرافی آقای چانگ پنگ ژائو در حال حاضر مدیرعامل بایننس می باشد. آقای ژائو پیش از این شرکت Fusion System را راه اندازی کرده بود. همچنین عضو تیم کیف پول بلاکچین نیز بود. مدتی هم در صرافی OKX به عنوان مدیر ارشد فعالیت می کرد. در مجله ای به عنوان فوربز نام چانگ پنگ ژائو در صدر لیست ثروتمندترین افراد جهان با تخمین حدود ۲ میلیارد دلار ثروت قرار گرفت.

پلتفرم بایننس برای دسترسی راحت کاربران علاوه بر استفاده از طریق کامپیوتر ها امکان استفاده از طریق نرم افزار موبایلی را نیز فعال کرد. در سال ۲۰۱۹ صرافی مورد حمله هکرها قرار گرفت که طی این عملیات حدود ۷۰۰۰ بیت کوین به سرقت رفت. البته مدیرعامل آن طی بیانیه ای اعلام کرد که از طریق صندوق دارایی امن خسارت وارده به کاربران را پرداخت می کند.


عملکرد صرافی بایننس چگونه است؟

عملکرد صرافی بایننس چگونه است؟

عملکرد صرافی بایننس چگونه است؟

اگر بخواهیم به طور خلاصه به بیان عملکرد این صرافی بپردازیم، می توان گفت در صرافی بایننس تعدادی خریدار و فروشنده رمز ارز وجود دارد که در این صرافی کاربران سفارش خرید و فروش خود را ثبت می نمایند. پس از ثبت سفارش صرافی بایننس به عنوان یک رابط بین خریدار و فروشنده کار می کند و معامله را انجام می دهد و این صرافی در ازای انجام معاملات کارمزدی را دریافت می نماید.

این موضوع را به گونه ای دیگر نیز می توان تعریف کرد. برای مثال زمانی که یک کاربر سفارش خود را به منظور خرید ارز دیجیتال ثبت می نماید، سیستم صرافی در میان کاربرانی که سفارش فروش خود را ثبت نموده اند جستجو می کند تا سفارش را کامل کند. لازم به ذکر است که کاربران ایرانی به دلیل تحریمات موجود برای انجام ترید در این صرافی در ابتدا تتر یا یکی از استیبل کوین ها را خریداری نموده، سپس به انجام ترید در این صرافی می پردازند.


کارمزد صرافی بایننس چه مقدار است؟

کارمزد صرافی بایننس چه مقدار است؟

کارمزد صرافی بایننس چه مقدار است؟

در این صرافی میزان کارمزد برای سطوح مختلف کاربری متفاوت می باشد. زمانی که افراد در معاملات خود از ارز دیجیتال بایننس کوین BNB استفاده می نمایند، کارمزد معاملات ۲۵% کاهش می یابد. در این صرافی برای انجام عملیاتی همچون واریز به حساب کارمزدی دریافت نمی شود. اما لازم به ذکر است که برای برداشت از حساب در این صرافی کاربران ملزم به پرداخت کارمزد براساس نوع ارز دیجیتال خود می باشند.

در ابتدا گفته شد که میزان کارمزد برای سطوح مختلف کاربری متفاوت است. برای مثال کاربرانی که حجم معاملات آنها ماهانه زیر ۵۰ بیت کوین باشد، برای هر معامله ای که صورت می گیرد باید ۰.۱ درصد از مبلغ کل معامله را به عنوان کارمزد پرداخت کنند. در ادامه شما کارمزدهای مختلف صرافی بایننس برای سطوح کاربری مختلف مشاهده می نمایید.

کارمزدهای مختلف صرافی بایننس

کارمزدهای مختلف صرافی بایننس


ترید در صرافی بایننس

ترید در صرافی بایننس

ترید در صرافی بایننس

مانند سایر صرافی های رمزنگاری، بایننس خدماتی را در زمینه ترید، واریز ارزهای دیجیتال، برداشت ارزهای دیجیتال و … ارائه می دهد. علاقه مندان به ارزهای رمزنگاری شده که مایل به راه اندازی توکن های اختصاصی خود هستند می توانند از بایننس برای جمع آوری سرمایه از طریق پیشنهادات اولیه کوین ICO استفاده کنند. بایننس توسط تعداد زیادی از تریدرها برای سرمایه گذاری در ارزهای رمزپایه مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. برای شروع ترید، کاربران باید شرایط لازم KYC را تکمیل کنند. پس از ایجاد موفقیت آمیز حساب، کاربران می توانند وجوه ارز رمزنگاری شده را به آدرس کیف پول عمومی خود، که توسط بایننس ارائه شده است، اضافه کنند تا ترید را آغاز کنند.

صرافی بایننس از سه نوع سفارش پشتیبانی می کند:

سفارش لیمیت Limit Order: سفارشات لیمیت یا محدود فقط در قیمت تعیین شده توسط تریدر اجرا می شود.

سفارش مارکت Market Order: این نوع از سفارش بلافاصله با بهترین قیمت موجود در بازار اجرا می شوند.

سفارش استاپ لیمیت Stop-limit order: این نوع از سفارش یک سفارش شرطی می باشد و در صورتی فعال می شود که به قیمت stop برسد. در واقع این نوع از سفارش، فقط هنگامی که قیمت به یک سطح مشخص برسد، سفارشات معتبری می شوند.


معرفی سایر خدمات بایننس

معرفی سایر خدمات بایننس

معرفی سایر خدمات بایننس

بایننس علاوه بر سرویس های خاص مبادله، ابزارها، پلتفرم ها و خدمات دیگری را نیز ارائه می دهد. برخی از آنها به شرح زیر است:

Binance Earn: بستری برای استیکینگ یا واریز استیبل کوین ها به صرافی است.

Binance Visa Card: یک کارت اعتباری است که به کاربران امکان می دهد ارز رمزنگاری شده خود را به ارز فیات تبدیل کرده و آن را برای محصولات و خدمات خرج کنند.

Binance smart pool: ماینرها را قادر می سازد تا برای بهینه سازی و ضرب درآمد خود بین ارزهای رمزنگاری شده مختلف، استخراج کنند.

Binance Labs: بایننس دارای فناوری بلاکچینی می باشد که بر پرورش پروژه های امیدوار کننده مرحله قبل از ICO تمرکز دارد. این کار با تامین بودجه لازم برای توسعه، منابع مشاوره ای و صفحه راه اندازی برای هرگونه فعالیت لازم به تیم های پروژه ارزهای رمزپایه کمک می کند.

LunchPad: بایننس همچنین سایتی به نام لانچ پد را برای میزبانی پروژه های جدید و ظهور بلاکچین و رابط های API ارائه می دهد. از مارس ۲۰۲۱، ۴۲ پروژه راه اندازی شده است.


نکاتی که قبل از ثبت نام در صرافی بایننس باید بدانید

نکاتی که قبل از ثبت نام در صرافی بایننس باید بدانید

نکاتی که قبل از ثبت نام در صرافی بایننس باید بدانید

برای شروع کار با صرافی بایننس و ساخت حساب نیاز است تا نکاتی که در این قسمت از مقاله برای شما بیان می نماییم را مطالعه نمایید.

۱.استفاده از نرم افزار تغییر IP ثابت

به دلیل تحریمات موجود در کشور ایران، کاربران ایرانی برای کار با صرافی بایننس باید از نرم افزار تغییر IP ثابت و یا VPS استفاده نمایند. بهتر است که نرم افزار تغییر IP شما به کشورهایی همچون فرانسه و هلند متصل باشد این دو کشور می توانند گزینه مناسبی به شمار روند. قبل از این از IP کشور آلمان زیاد استفاده می شد، اما اکنون برای استفاده از IP کشور آلمان کاربران نیازمند احراز هویت می باشند. اما اگر نمی دانید نرم افزار شما از کدام کشور متصل می باشد، می توانید ” What is my IP address? ” را در مرورگر خود جستجو نمایید و پس از آن مشاهده نمایید که نرم افزار شما به کدام کشور متصل است.

همانطور که در تصویر زیر مشاهده می نمایید، ما از کشور هلند متصل می باشیم.

نرم افزار شما از کدام کشور متصل می باشد؟

نرم افزار شما از کدام کشور متصل می باشد؟

2.استفاده از VPS

معامله گران حرفه ای پیشنهاد می کنند که از یک سرور مجازی VPS استفاده کنید. سرور مجازی را یک کامپیوتر در نظر بگیرید که در یک کشور خارجی قرار دارد و همیشه نیز روشن می باشد. شما می توانید از راه دور نیز به آن دسترسی داشته باشید. برای داشتن VPS می توانید از شرکت های ارائه دهنده VPS آن را تهیه کنید.

۳.عدم ثبت شماره موبایل ایران

پس از ثبت نام، برای امنیت بیشتر از شما می خواهد تا تایید دو مرحله ای را فعال کنید. با فعال سازی این مرحله، برای ورود به حساب کاربری جدای از کلمه عبور، باید از یک روش دیگر نیز هویت خود را تأیید کنید.

برای انجام این کار می توان از دو روش زیر پیش رفت:

  • وارد کردن شماره موبایلتان برای ارسال کد تأیید پیامکی در هر بار ورود شما
  • استفاده از نرم افزار “Google Authenticator ” و وارد کردن کد داخل نرم افزار

برای هربار ورود به صرافی پیشنهاد می کنیم تا از مورد دوم استفاده کنید تا دیگر نیاز به دادن شماره موبایل ایران در صرافی بایننس نباشید.

همچنین برای کاهش ریسک، می توان قبل از ورود به حساب خود، ساعت کامپیوتر یا موبایل خود را روی یک کشور دیگر قرار دهید. به این دلیل که از طریق منطقه زمان می توان نقطه اتصال کاربر را شناسایی کرد. نکته دیگر این است که، هرگز به سایت یا نرم افزار امکان دسترسی به لوکیشن را ندهید چون می تواند منطقه اتصال را شناسایی کند.

در انتها با انجام دادن تمام مراحل بالا فقط ریسک را کاهش می دهید اما ریسک به صفر نمی رسد. بنابراین بیشتر مراقب باشید و اگر حسابتان در صرافی مسدود شد، به قسمت پشتیبانی آن یک پیام رسمی به زبان انگلیسی فرستاده و در خواست برداشت از حسابتان را نمایید. تا به حال چندیدن کاربر با این مشکل مواجه شدند و با گزارش مسدود شدن حسابشان به قسمت پشتیبانی توانسته اند که دارایی های خود را برداشت کنند.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”ساخت اکانت و تایید هویت دو مرحله ای” tab_id=”Create_Account”][vc_column_text]

آموزش ساخت اکانت در صرافی بایننس

آموزش ویدیویی ساخت اکانت در صرافی بایننس

صرافی بایننس اکنون خدمات زیادی را به کاربران ارائه می دهد. برای ساخت اکانت در این صرافی نیاز است تا در ابتدا نرم افزار تغییر IP خود را روشن نمایید. پس از آن به آدرس سایت صرافی binance.com مراجعه نمایید. سپس مراحل زیر را گام به گام انجام دهید.

۱.پس از وارد شدن به سایت، برای ساخت اکانت بر روی گزینه ” Register ” همانند تصویر زیر کلیک نمایید.

برای ساخت اکانت بر روی گزینه " Register " کلیک نمایید

برای ساخت اکانت بر روی گزینه ” Register ” کلیک نمایید

2.در این مرحله اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید.

Email: آدرس ایمیل خود را وارد نمایید. پیشنهاد می شود که از ایمیل هایی استفاده نمایید که به آن دسترسی داشته باشید و در شبکه های اجتماعی مختلف از ان استفاده نکرده اید.

Password: رمز عبور خود را انتخاب کنید. رمز عبور انتخابی شما باید شامل اعداد، حروف کوچک انگلیسی و حروف بزرگ انگلیسی باشد. همچنین حداقل باید شامل ۸ کاراکتر باشد.

Referral ID: کد دعوت اختیاری می باشد.

۳.پس از کامل کردن اطلاعات  بر روی قسمت مشخص شده تیک بزنید. انتخاب این گزینه به منظور قبول شرایط صرافی بایننس می باشد.

۴.در انتها بر روی ” Create Account ” برای ساخت حساب کلیک نمایید.

روی " Create Account " برای ساخت حساب کلیک نمایید

روی ” Create Account ” برای ساخت حساب کلیک نمایید

5.در این مرحله تصویر مشخص شده را کامل نمایید. این مرحله نشان می دهد که شما ربات نیستید.

این مرحله نشان می دهد که شما ربات نیستید

این مرحله نشان می دهد که شما ربات نیستید

6.در اینجا صفحه ای برای شما باز می شود که نیاز است تا کد ارسال شده به ایمیل خود را وارد نمایید.

کد ارسال شده به ایمیل خود را وارد نمایید

کد ارسال شده به ایمیل خود را وارد نمایید

در اینجا اکانت بایننس شما ساخته شد. پس از آن برای ایجاد امنیت حساب خود نیازمند یک تایید دو مرحله ای هستید. در ادامه مقاله به توصیح آن خواهیم پرداخت.


آموزش تایید هویت دو مرحله ای در بایننس

تایید هویت دو مرحله ای به دو روش انجام می شود. یکی از روش های آن ارسال پیامک به تلفن همراه شما است و دیگری از طریق برنامه ” Google Authenticator ” صورت می گیرد. نکته ای که در این قسمت باید کاربران ایرانی به آن توجه نمایند این است که از طریق شماره تلفن همراه به تایید هویت نپردازند.

در اینجا مراحل زیر را برای تایید هویت به وسیله اپلیکیشن ” Google Authenticator ” انجام دهید.

۱.با استفاده از گزینه ای که در تصویر نشان دادیم، وارد داشبورد سایت شوید.

وارد داشبورد سایت شوید

وارد داشبورد سایت شوید

2.پس از ورود به داشبورد سایت پنجره ای برای شما باز می شود. در این قسمت شما پیامی جهت تایید هویت از طریق ارسال پیامک به تلفن همراه و اپلیکیشن Google Authenticator دریافت می نمایید. حتما توجه نمایید که تایید هویت از طریق تلفن همراه را انتخاب نکنید. گزینه ” Google verification ” را همانند شکل انتخاب نمایید.

تایید هویت

تایید هویت

3.در اینجا مراحل فعال کردن Google Authenticator به شما نمایش داده می شود. در مرحله اول این اپلیکیشن را دانلود نمایید. کاربران می توانند اپلیکیشن Google Authenticator را از App Store برای سیستم های عامل های ios و از Google Play برای سیستم عامل های اندروید دانلود نمایند. پس از نصب و بارگیری این نرم افزار بروی گزینه Next کلیک نمایید.

پس از نصب و بارگیری این نرم افزار بروی گزینه Next کلیک نمایید

پس از نصب و بارگیری این نرم افزار بروی گزینه Next کلیک نمایید

4.در این قسمت باید کد QR نمایش داده شده را در نرم افزار اسکن نمایید. همچنین می توانید کدی که در این قسمت نمایش داده شده است را به صورت دستی وارد نمایید.

کدی که در این قسمت نمایش داده شده است را به صورت دستی وارد نمایید

کدی که در این قسمت نمایش داده شده است را به صورت دستی وارد نمایید

کدی که در این قسمت نمایش داده شده است و در شکل مشاهده می نمایید، کد پشتیبان گیری Google Authenticator و حساب بایننس شما می باشد. بنابر این کد را در جایی یادداشت نمایید. زمانی که برنامه Google Authenticator از روی گوشی شما پاک شود و یا اینکه حساب بایننس شما دچار مشکل شود، می توانید از این کد برای بازیابی حساب خود استفاده نمایید. پس از اسکن کد بر روی گزینه Next کلیک کنید.

۵.در این مرحله به شما تاکید می نماید، تا کد پشتیبان گیری را یادداشت کنید. در ادامه گزینه Next را انتخاب کنید.

کد پشتیبان گیری را یادداشت کنید

کد پشتیبان گیری را یادداشت کنید

6.در مرحله بعدی شما باید اطلاعات خواسته شده را به ترتیب وارد نمایید. در ابتدا از فیلد اول بر روی Get code کلیک کرده و کد ارسال شده به ایمیل خود را وارد نمایید. پس از آن در فیلد دوم باید کد موجود در نرم افزار Google Authenticator را وارد کنید. در انتها پس از وارد نمودن اطلاعات خواسته شده بر روی Submit کلیک نمایید.

پس از وارد نمودن اطلاعات خواسته شده بر روی Submit کلیک نمایید

پس از وارد نمودن اطلاعات خواسته شده بر روی Submit کلیک نمایید

پس از انجام مراحل بالا مشاهده خواهید کرد که تایید هویت شما به صورت کامل انجام شده است.

مواردی که در ادامه نام میبریم، زمانی می باشد که از شما کد جیمیل خواسته می شود:

  1. زمانی که شما می خواهید پول خود را از صرافی منتقل کنید.
  2. زمانی که شما می خواهید بر روی یک سیستم دیگر اکانت خود را باز کنید، از شما کد جیمیل خواسته می شود. اما اگر همیشه از یک سیستم استفاده نمایید از شما کد جیمیل خواسته نمی شود و تنها کد Google Authenticator مورد نیاز است.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”معرفی قسمت های مختلف بایننس ” tab_id=”Different-Sections”][vc_column_text]

معرفی قسمت های مختلف صرافی بایننس

معرفی ویدیویی قسمت های مختلف صرافی بایننس

شما می توانید با خواندن این قسمت از مقاله با خدماتی که صرافی بایننس ارائه می دهد، به طور خلاصه آشنا شوید.

زمانی که بر روی پنجره مشخص شده در تصویر کلیک می نمایید، موارد زیر نمایش داده می شود. بعضی از قسمت های آن ممکن است در ایران در دسترس نباشد. به عبارتی برای استفاده از این خدمات نیاز به KYC و یا احراز هویت می باشد که این کار برای کاربران ایرانی مقدور نمی باشد. در تصویر زیر هر قسمت را شماره گذاری کرده و به طور مختصر به توضیح هر یک خواهیم پرداخت.

هر قسمت را شماره گذاری کرده و به طور مختصر به توضیح هر یک خواهیم پرداخت

هر قسمت را شماره گذاری کرده و به طور مختصر به توضیح هر یک خواهیم پرداخت

  1. Exchange: این قسمت همان صرافی بایننس می باشد.
  2. Academy: با استفاده از این قسمت می توانید اطلاعاتی را در ارتباط با بلاکچین و رمز ارزها دریافت نمایید.
  3. Charity: به معنای خیریه می باشد.
  4. DEX: این گزینه قسمت غیرمتمرکز صرافی بایننس می باشد.
  5. Launchpad: در این قسمت پروژه های جدید راه اندازی می شود. برای استفاده از این گزینه در بیشتر مواقع نیاز به KYC می باشد. اما ممکن است بدون احراز هویت از این گزینه استفاده نمایید.
  6. Trust Wallet: کیف پول تراست، رسمی صرافی بایننس می باشد.

قسمت Buy Crypto

این قسمت مورد استفاده کاربران ایرانی نمی باشد. در واقع این بخش مناسب افرادی می باشد که می توانند با استفاده از مستر کارت ها، ارز دیجیتال خریداری کنند.

قسمت Markets

قسمت Markets

قسمت Markets

زمانی که Markets را از منوی بالای صفحه انتخاب می نمایید، با صفحه زیر مواجه می شوید. این صفحه نشانگر بازار ارزهای دیجیتال می باشد. در این قسمت حجم معاملات روزانه رمز ارزها، تغییرات قیمت آنها در ۲۴ ساعت نمایش داده می شود. موارد زیر را نیز می توانید در این صفحه مشاهده نمایید.

  1. BNB Markets: جفت ارزها را با ارز دیجیتال BNB نمایش می دهد.
  2. BTC Markets: نشانگر جفت ارزها با بیت کوین می باشد.
  3. ALTMarkets: جفت ارزها را با آلت کوین ها نشان می دهد.
  4. FIAT Markets: این گزینه جفت ارزها با ارزهای فیات همچون دلار و یورو نشان می دهد.

قسمت Trade

قسمت Trade

قسمت Trade

عمده کار کاربران با این قسمت می باشد. با استفاده از این قسمت شما می توانید به ترید کردن در این صرافی بپردازید. بخش Trade شامل موارد زیر است.

  1. Convert: این قسمت سرویسی می باشد که کاربران می توانند ارز رمزنگاری شده خود را درعرض چند ثانیه به ارز رمزنگاری شده دیگری تبدیل نمایند.
  2. Classic: این گزینه در بایننس دسترسی به نمودارها را فراهم می کند. شما می توانید در این قسمت رمز ارز خود را برای ترید مشخص نمایید، و سپس یک سفارش برای شما ایجاد می شود. شما می توانید با استفاده از Open Orders سفارش های خود را مشاهده نمایید. همچنین تاریخچه سفارش های شما در قسمت Order History نمایش داده می شود.
  3. Advanced: در این قسمت مجموعه کاملی از نمودارها برای استفاده در تحلیل تکنیکال در اختیار کاربران قرار می گیرد. در واقع کاربران حرفه ای و آشنا با انواع نمودارها می توانند از این قسمت استفاده نمایند.
  4. Margin: برای کسب سود بیشتر توسط کاربران، بایننس مارجین تریدینگ را ارائه داده است. در این قسمت کاربران سرمایه ای را از صرافی قرض گرفته و با این سرمایه به انجام ترید می پردازند. طبیعتا هرچه این سرمایه بیشتر باشد، سود حاصل از معامله نیز بیشتر خواهد بود.
  5. P2P: با استفاده از این قسمت کاربران می توانند استیبل کوین همانند تتر و یا ارزهای دیجیتال مورد نظر را از اشخاص خریداری نمایید. این گزینه برای کاربران ایرانی در دسترس نمی باشد، زیرا برای استفاده از ان نیازمند احراز هویت هستید.
  6. Stock Token: در این قسمت شما می توانید با استفاده از ارزهای دیجیتال سهام شرکت های مختلف را خریداری نمایید. برای مثال می توانید سهام شرکت هایی همچون اپل، تسلا، مایکروسافت و … را خریداری نمایید. برای استفاده از این قسمت نیازمند KYC هستید که برای کاربران ایرانی این قسمت کاربردی ندارد.

قسمت Derivatives

قسمت Derivatives

قسمت Derivatives

این بخش گزینه های زیر را نمایش می دهد:

  1. Binance Futures Overview: بایننس فیوچرز با طیف گسترده ای از ابزارهای مشتق رمزنگاری ارائه شده، راه های زیادی برای ورود به بازار به سرمایه گذاران و تریدرها ارائه می دهد.
  2. USD-Margin-Futures: این نوع از قراردادهای فیوچرز قیمت مشخصی دارند و یا با USDT و BUSD تسویه می شوند.
  3. Coin-Margin-Futures: این نوع از قرارداد ارزش خود را از یک ارز رمزپایه اساسی بدست می آورد.
  4. Vanilla Options: بایننس برای هر کاربر یک حساب Options جداگانه طراحی کرده است. این حساب از USDT به عنوان ارز معاملات و تسویه حساب استفاده می کند. حساب های Options بایننس به کاربران اجازه می دهد دارایی ها به حساب Spot خود ریخته و از آن منتقل کنند.
  5. Leveraged Tokens :Leveraged Tokens بایننس یا BLVTs دارایی های قابل ترید و معامله در بایننس هستند. هر BLVT نشان دهنده سبدی از پوزیشن های باز در بازارهای فیوچرز دائمی است.
  6. Battle: این گزینه به کاربران امکان می دهد با یکدیگر رقابت کرده و امتیاز کسب کنند. این ویژگی جدید عناصر بازی و ترید ارز رمزنگاری شده را با هم مخلوط می کند.

قسمت Finance

در این قسمت شما می توانید با استفاده از سپرده گذاری سود دریافت نمایید. با انتخاب Finance از منوی بالا با گزینه های زیر مواجه خواهید شد.

  1. Binance Earn: این گزینه به عنوان حساب پس انداز شما در رمزنگاری، می تواند گزینه های بسیار متنوعی را برای شما فراهم کند تا بتوانید سود کسب کنید.
  2. Binance Pool: استخر بایننس یک پلتفرم است که برای بهبود درآمد ماینرها اختصاص داده شده است. استخر بایننس با تمرکز بر PoW و PoS خدمات استخراج را به کاربران ارائه می دهد.
  3. Binance Visa Card: با استفاده از Binance Visa Card، می توانید از دارایی های رمزنگاری شده در حساب بایننس خود برای معامله در بیش از ۶۰ میلیون مکان در سراسر جهان، هرکجا Visa پذیرفته شود، استفاده کنید.
  4. Crypto Loans: با استفاده از این قسمت کاربران می توانند رمز ارزهایی را به عنوان وام دریافت نمایند.
  5. Liquid Swap: این قسمت از بایننس بر اساس یک مجموعه نقدینگی است. در هر استخر دو توکن وجود دارد و مقدار نسبی این دو توکن قیمت را تعیین می کند. علاوه بر این هنگام تامین نقدینگی، بایننس سود و سهمی از معاملات انجام شده در استخر را پرداخت می کند.

قسمت NFT

قسمت NFT

قسمت NFT

بایننس به عنوان صرافی پیشرو در فضای ارز رمزپایه، یک پلی را بین پلتفرم صرافی و پلتفرم NFT خواهد داشت. NFT توکن رمزگذاری شده است و این نوع از دارایی ها ممکن است در دنیای واقعی یا دنیای دیجیتال وجود داشته باشد. با انتخاب این گزینه در صرافی بایننس شما وارد بازار NFT بایننس می شوید.

قسمت Wallet

قسمت Wallet

قسمت Wallet

با انتخاب این گزینه در صرافی بایننس از منوی بالا، می توانید قسمت های مختلف زیر را مشاهده نمایید.

  1. Overview: این قسمت یک نگاه کلی از کیف پول دیجیتالی شما را نمایش می دهد.
  2. Fiat and Spot: این قسمت کیف پول Spot شما را نمایش می دهد. در واقع Spot جایی است که زمانی که رمز ارزی را از صرافی های ایرانی و یا اشخاص خریداری می نمایید، این ارز دیجیتال وارد کیف پول Spot شما می شود.
  3. Margin: اگر قصد ترید و یا معامله دارید، لازم است تا ارز خود را به کیف پول مارجین خود انتقال دهید. به طور کلی معاملات مارجین روشی برای معامله دارایی های رمزنگاری شده از طریق وام است.
  4. Futures: همانند مارجین برای ترید و معامله شما باید ارز خود را به کیف پول فیوچرز انتقال دهید.
  5. P2P: این قسمت مورد نیاز کاربران ایرانی نمی باشد.
  6. Earn: در این قسمت می توانید با استفاده از سپرده گذاری، سود کسب کنید.
  7. Pool: این قسمت استخرهای مختلف بایننس را نشان می دهد.
  8. Card: کارت بایننس همانند یک کارت پرداخت عمل می کند و می توان آن را با ارزهای دیجیتال شارژ نمود.
  9. Vanilla Options: پس از افتتاح حساب Vanilla Options، کاربران می توانند کیف پول Vanilla Options خود را از طریق گزینه Transfer در صفحه شارژ کنند. در حال حاضر کاربران فقط می توانند کیف پول Vanilla Options خود را با USDT از کیف پول Spot خود تامین کنند.
  10. Transaction History: در این قسمت می توانید تاریخچه تراکنش های خود را مشاهده نمایید.

قسمت Orders

قسمت Orders

قسمت Orders

زمانی که از نوار بالایی صرافی بایننس گزینه Orders را انتخاب می نمایید، می توانید گزینه های زیر را مشاهده کنید.

  1. Spot Order: در این قسمت می توانید سفارش Spot را مشاهده نمایید.
  2. Margin Order:  این قسمت امکان مشاهده سفارش مارجین را می دهد.
  3. P2P Order:  این قسمت امکان دسترسی به سفارش های P2P را می دهد.
  4. Earn History: با استفاده از این گزینه می توانید مقدار سود حاصل از استیکینگ را مشاهده نمایید.
  5. Buy Crypto History: تاریخچه رمز ارزهای خریداری شده در این قسمت مشاهده می شود.
  6. Loan History: در این قسمت تاریخچه ارزهای دیجیتالی که به صورت وام قرض گرفته اید را می توانید مشاهده نمایید.
  7. Convert History: تاریخچه جفت ارزهایی که با هم مبادله کردید را می توانید با استفاده از Convert History مشاهده کنید.
  8. Launchpad History: در این قسمت تاریخچه پروژه های راه اندازی شده نشان داده می شود. این قسمت شامل نام پروژه، قیمت سفارش، زمان سفارش و … می باشد.

قسمت مشخصات حساب بایننس

قسمت مشخصات حساب بایننس

قسمت مشخصات حساب بایننس

با استفاده از گزینه ای که در تصویر نشان می دهیم، می توانید به مشخصات حساب خود دسترسی پیدا کنید.

  1. قسمت اولی که در تصویر نشان دادیم، نشانگر ایمیلی می باشد که با آن حساب خود را ساخته اید.
  2. Dashboard: با انتخاب این گزینه وارد داشبورد سایت می شوید.
  3. Security: زمانی که این گزینه را انتخاب می نمایید، می توانید امنیت حساب خود را بالا ببرید. این کار می تواند با استفاده از نرم افزار “Google Authenticator” صورت پذیرد.
  4. Referral: این قسمت کدی را در اختیار شما قرار می دهد که می توانید با استفاده از آن دوستان خود را دعوت نمایید. اگر دوستان شما با استفاده از این کد وارد صرافی بایننس شوند، تخفیف هایی در کارمزدها به شما ارائه می شود.
  5. Log Out: با استفاده از این گزینه می توانید از حساب خود خارج شوید.

قسمت اعلانات Notifications

قسمت اعلانات Notifications

قسمت اعلانات Notifications

با انتخاب نماد زنگوله که در نوار بالایی صفحه قرار دارد، می توانید نوتیفیکیشن هایی که از طرف صرافی برای شما ارسال شده است را مشاهده نمایید.

قسمت Downloads

قسمت Downloads

قسمت Downloads

با استفاده از این قسمت می توانید کد QR موجود را اسکن نموده، و اپلیکیشن بایننس را برای سیستم عامل های اندروید و ios نصب کنید.

در ادامه می توانید به طور کامل با هر بخش از این صرافی آشنا شوید…

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”آموزش کار با بایننس ” tab_id=”Working-With-Binance”][vc_column_text]

آموزش صرافی بایننس

آموزش ویدیویی ارسال تتر به آدرس بایننس

 


آموزش واریز Deposit ارز دیجیتال در صرافی بایننس

شما می توانید برای واریز ارز دیجیتال در صرافی بایننس، مراحل زیر را گام به گام انجام دهید.

۱.در ابتدا از منوی بالای صفحه بر روی گزینه Wallet کلیک کرده و در ادامه گزینه ” overview” را همانند شکل انتخاب نمایید.

گزینه " overview" را انتخاب نمایید

گزینه ” overview” را انتخاب نمایید

2.در این قسمت برای واریز  بر روی گزینه ” Deposit ” کلیک می نماییم.

برای واریز  بر روی گزینه " Deposit " کلیک می نماییم

برای واریز  بر روی گزینه ” Deposit ” کلیک می نماییم

3.در این قسمت پنجره ای برای شما باز می شود که برای واریز ارز دیجیتال گزینه ” Crypto Deposit ” را انتخاب کنید.

واریز ارز دیجیتال

واریز ارز دیجیتال

4.در این مرحله ارز مورد نظر خود را برای واریز انتخاب کنید. که ما برای مثال ارز دیجیتال تتر USDT را انتخاب نمودیم.

ارز مورد نظر خود را برای واریز انتخاب کنید

ارز مورد نظر خود را برای واریز انتخاب کنید

5.در این مرحله شما باید شبکه مورد نظر خود را انتخاب کنید. اما چگونه این کار را انجام دهیم. زمانی که در صفحه مشخص شده بر روی گزینه مورد نظر همانند شکل کلیک می کنید، شبکه های زیر نمایش داده می شود.

روی گزینه مورد نظر کلیک می کنید

    روی گزینه مورد نظر کلیک می کنید
  • شبکه BEP2: این شبکه مربوط به بایننس چین می باشد.
  • شبکه BEP20: مربوط به بایننس اسمارت چین BSC و یا زنجیره هوشمند بایننس است.
  • شبکه TRC20: به شبکه ترون اشاره دارد.
  • شبکه BTC: مربوط به شبکه بیت کوین می باشد.

در اینجا شما چند شبکه مختلف را مشاهده می نمایید که تفاوت انها در کارمزدی که دارا می باشند، است. در این مرحله بهتر است شبکه TRC-20 را انتخاب نمایید. زیرا نسبت به شبکه های دیگر از کارمزد کمتری برخوردار است.

۵.پس از انتخاب شبکه بر روی Get Address کلیک نمایید تا آدرس را دریافت کنید.

آدرس را دریافت کنید

آدرس را دریافت کنید

6.در این بخش شما قادر خواهید بود بر روی گزینه ای که در شکل نشان دادیم، کلیک کرده و آدرس مورد نظر را کپی نمایید. همچنین می توانید کد QR را اسکن کنید.

آدرس مورد نظر را کپی نمایید. همچنین می توانید کد QR را اسکن کنید

آدرس مورد نظر را کپی نمایید. همچنین می توانید کد QR را اسکن کنید

7.در نهایت آدرس را در کیف پول یا صرافی مبدا که می خواهید ارز را از آن برداشت نمایید، کپی کنید. پس از تایید تراکنش باید مدتی را منتظر بمانید تا ارز مورد نظر به کیف پول بایننس شما واریز شود.


آموزش برداشت Withdraw ارز دیجیتال در صرافی بایننس

در این قسمت از مقاله شما می توانید با نحوه برداشت یا Withdraw در صرافی بایننس آشنا شوید. برای این کار نیاز است تا مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

۱.از منوی اصلی صرافی گزینه wallet را انتخاب نموده، پس از باز شدن منو بر روی گزینه overview کلیک نمایید.

روی گزینه overview کلیک نمایید

روی گزینه overview کلیک نمایید

2.در صفحه ی باز شده بر روی گزینه withdraw کلیک نمایید.

روی گزینه withdraw کلیک نمایید

روی گزینه withdraw کلیک نمایید

3.در فیلد اول شما باید رمز ارز مورد نظر را برای برداشت یا ارسال انتخاب کنید. در اینجا ما ارز بیت کوین را انتخاب نمودیم.

در فیلد دوم شما باید آدرس شخص و یا صرافی که می خواهید ارز را به آن ارسال نمایید، وارد کنید.

در فیلد سوم شما باید شبکه را انتخاب نمایید. این قسمت معمولا پس از وارد کردن آدرس به طور خودکار کامل می شود.

در انتهای این صفحه شما می توانید کارمزد را مشاهده نمایید.

در انتهای این صفحه شما می توانید کارمزد را مشاهده نمایید.

در انتهای این صفحه شما می توانید کارمزد را مشاهده نمایید.

4.در انتها پس از انجام مراحل بالا بر روی گزینه ” Submit ” کلیک کنید.


آموزش ترید Trade در صرافی بایننس

در این قسمت از مقاله شما می توانید با نحوه ترید در صرافی بایننس آشنا شوید. انتخاب یک صرافی مطمئن و قابل اعتماد می تواند شما را در این امر کمک نماید. برای انجام ترید در صرافی بایننس باید در ابتدا یک اکانت در این صرافی بسازید. در قسمت های قبلی مقاله ما به نحوه ساخت حساب در صرافی بایننس به طور کامل پرداخته ایم.

برای انجام ترید در صرافی بایننس از منوی بالای صرافی در ابتدا گزینه Trade را انتخاب نموده، سپس بر روی گزینه Classic کلیک کنید. با استفاده از ترید کلاسیک شما می توانید به راحتی ارز خود را خریداری نمایید و یا به فروش برسانید. در ادامه به معرفی قسمت های مختلف این بخش می پردازیم.

آموزش ترید Trade در صرافی بایننس

آموزش ترید Trade در صرافی بایننس

زمانی که بر روی گزینه کلاسیک کلیک می کنید، صفحه ای را همانند شکل زیر مشاهده می نمایید. در تصویر زیر ما هر قسمت را شماره گذاری کرده و به توضیح هریک می پردازیم.

گزینه کلاسیک

گزینه کلاسیک

1.در قسمت اول شما می توانید نام ارزی که نمودار آن نمایش داده شده است را مشاهده نمایید. اینجا جفت ارز BTC/USDT می باشد. در ادامه تغییرات ۲۴ ساعته ارز دیجیتال، پایین ترین قیمت در ۲۴ ساعت، بالاترین قیمت در ۲۴ ساعت و حجم معاملات ارز دیجیتال در ۲۴ ساعت نمایش داده شده است.

۲.در تصویر شماره ۲ که در سمت چپ صفحه قرار دارد، می توانید سفارش های خرید و فروش را مشاهده کنید.

۳.در اینجا شما نمودار رمز ارز را می توانید مشاهده کنید. در بالای نمودار می توانید این نمودار را بر روی تایم فریم های روزانه، هفتگی، چهار ساعته، یک ساعته و ۱۵ دقیقه ای تنظیم نمایید.

همچنین در بالای نمودار گزینه original، نمودار رمز ارز را در بایننس نشان می دهد.  با انتخاب گزینه TradingView می توانید نمودار ارز دیجیتال را از سایت تریدینگ ویو مشاهده نمایید که یکی از برترین سایت ها برای تحلیل رمز ارزها می باشد.

۴.این قسمت نشانگر مارکت های مختلف می باشد. در این قسمت می توانید جفت ارزهای مورد نظر خود را جستجو نمایید. همچنین مارکت های بایننس کوین BNB، مارکت های بیت کوین BTC، مارکت های آلت کوین ALT و مارکت فیات FIAT وجود دارد. در ادامه به شرح هریک می پردازیم.

.مارکت BNB: با استفاده از این مارکت می توانید رمز ارزهای خود را با BNB معامله کنید. در واقع شما باید بایننس کوین را ارائه دهید و ارزهای دیگر بخرید. و یا ارزهای دیجیتال دیگر را داده و BNB دریافت کنید.

.مارکت BTC: در این مارکت امکان مبادله ارزهای دیجیتال با بیت کوین وجود دارد.

.مارکت ALTS: با استفاده از این مارکت می توانید ارزهای دیجیتال دیگر را با اتریوم، ریپل و ترون مبادله نمایید.

.مارکت FIAT: در این قسمت امکان مبادله ارزهای دیجیتال با استیبل کوین ها موجود است.

۵.با استفاده از این قسمت می توانید سفارش های خرید و یا فروش خود را انجام دهید. در واقع برای ترید در این صرافی باید از این قسمت استفاده نمایید.

۶.این قسمت شامل Open Orders، Order History، Trade History و Funds می باشد.

  • Open Orders: در این قسمت سفارش هایی وجود دارد که هنوز تکمیل نشده است. برای مثال شما سفارش خود را بر روی یک عدد گذاشته اید، ولی هنوز رمز ارز شما به ان قیمت نرسیده است تا خرید و یا فروش انجام شود. این سفارش شما در این قسمت قرار دارد.
  • Order History: این قسمت نشانگر تاریخچه سفارش های شما می باشد.
  • Trade History: تاریخچه تریدهای انجام شده در قسمت Trade History موجود می باشد.

آموزش خرید و فروش در صرافی بایننس

پس از آشنایی با قسمت های مختلف صفحه ترید کلاسیک می توانید در این صرافی به ترید و یا خرید و فروش ارزهای خود بپردازید. در صرافی بایننس می توانید خرید و فروش رمز ارزها را تحت تبدیل ارزها به یکدیگر انجام دهید. در واقع جفت ارزهایی وجود دارند که می توانید رمز ارزهای خود را تبدیل نمایید.

خرید و فروش در صرافی بایننس به دو شکل خرید و فروش سریع و خرید و فروش با برنامه صورت می گیرد. در این مقاله به توضیح هر دو نوع از خرید و فروش در این صرافی خواهیم پرداخت.


خرید و فروش سریع در بایننس

برای خرید و فروش سریع در صرافی بایننس باید در صفحه معاملات کلاسیک در قسمت خرید و فروش نوع سفارش خود را بر روی Market قرار دهید.

در این نوع از سفارش، صرافی به صورت خودکار بهترین قیمت را برای ما پیدا کرده و سفارش سریع تکمیل می شود. برای مثال فرض کنید در اینجا ما می خواهیم با استفاده از ارز دیجیتال بیت کوین، رمز ارز BNB را خریداری نماییم. پس از وارد شدن به صفحه ترید کلاسیک جفت ارز BNB/BTC را انتخاب نموده و در فرم خرید موارد زیر را تکمیل می نماییم.

۱.در قسمت خرید همانطور که در شکل مشخص نمودیم، در ابتدا نوع سفارش خود را بر روی Market قرار دهید.

نوع سفارش خود را بر روی Market قرار دهید

نوع سفارش خود را بر روی Market قرار دهید

2.پس از انتخاب نوع سفارش، شما قادر خواهید تا مقدار مورد نظرتان را برای خرید وارد نمایید. شما می توانید یکی از گزینه های ۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ درصد را انتخاب کنید. در واقع با انتخاب یکی از گزینه ها تصمیم می گیرید که چه مقدار از دارایی شما به خرید اختصاص داده شود. برای مثال اگر گزینه ۱۰۰ درصد را انتخاب نمایید، کل دارایی شما به ارز مورد نظر تبدیل خواهد شد. در انتها گزینه ” Buy BNB ” را انتخاب نمایید.

پس از انتخاب نوع سفارش، مقدار مورد نظرتان را برای خرید وارد نمایید

پس از انتخاب نوع سفارش، مقدار مورد نظرتان را برای خرید وارد نمایید


خرید و فروش با برنامه در بایننس

در این قسمت از مقاله می توانید با سه نوع خرید و فروش با برنامه در بایننس آشنا شوید. خرید و فروش با برنامه در بایننس شامل سفارش لیمیت Limit، سفارش استاپ لیمیت Stop Limit و OCO می باشد.


آموزش سفارش لیمیت Limit در صرافی بایننس

آموزش سفارش لیمیت Limit

آموزش سفارش لیمیت Limit

سفارش لیمیت به سفارش قیمت می گویند که در یک قیمت مشخص ثبت شود و هنگامی که قیمت ها به قیمت مورد نظر رسید، تکمیل شود.

برای مثال تصور کنید که فعلی BNB 0.21 دلار است، اما شما بر اساس تحلیل خود اینگونه پیش بینی کرده اید که BNB سقوط خواهد کرد و قصد دارید تا آن را در ۰.۲۰ دلار بخرید بنابراین در قسمت PRICE یا قیمت، قیمت مورد نظر خود را ثبت می کنید یعنی یک سفارش لیمیت با قیمت مثلا ۰.۲۰ دلار ثبت کنید تا هنگامی که قیمت به آن نقطه رسید، سفارش شما تکمیل شود. شما می توانید با کشیدن دکمه (در عکس با فلش مشخص شده ) درصد خرید یا فروش خود را تعیین کنید. که با این کار در قسمت Amount، مقدار خرید شما مشخص خواهد شد. سپس بعد از انجام این مراحل مبلغ کل به صورت خودکار محاسبه می شود.


آموزش سفارش استاپ لیمیت Stop Limit

در این سفارش به سیستم می گویید که هنگامی که قیمت به رقم X رسید، سفارش با رقم Y را برای من ثبت کن.

با این نوع سفارش می توان زمانی که حضور ندارید، خرید و فروش انجام دهید. تریدرها از این مدل سفارش برای توقف ضرر یا همان Stop-Loos استفاده می کنند.

آموزش سفارش استاپ لیمیت Stop Limit

آموزش سفارش استاپ لیمیت Stop Limit

تصور کنید قیمت BNB، ۰.۲ دلار است. شما می توانید یک سفارش ثبت کنید تا زمانی که قیمت به ۰.۱۹۸ دلار رسید، سفارش فروشی با قیمت ۰.۱۹۷ دلار برای شما ثبت کند تا از ضرر بیشتر جلوگیری شود. همانطور که در تصویر زیر می بینید قسمت Stop نقطه ای است که قیمت با رسیدن به آن متوقف می شود. و قسمت Limit نقطه ای است که باید سفارش جدید ثبت شود.


آموزش سفارش OCO در صرافی بایننس

شما می توانید با استفاده از OCO دو سفارش در این صرافی ثبت نمایید. OCO ترکیبی از سفارش لیمیت Limit و استاپ لیمیت Stop-limit است. اما از بین دو سفارش شما صرفا یکی از سفارش ها اجرا می شود. سفارشی که زودتر اجرا شود، سفارش دیگر کنسل می شود.

شما در اصل با استفاده از OCO معامله خود را در صرافی به صورت خودکار انجام می دهید.

حال می خواهیم به شما آموزش دهیم که چطور می توانید از OCO در  بایننس استفاده نمایید. در ابتدا مانند عکس زیر OCO  را  انتخاب می کنیم،

پس از انتخاب OCO تصویری همانند شکل زیر را مشاهده می نمایید:

انتخاب OCO

انتخاب OCO

  • Price: قیمت سفارش Limit خود را در این قسمت وارد کنید. این سفارش در دفتر سفارشات قابل مشاهده خواهد بود.
  • Stop: قیمتی که در آن سفارش Stop-Limit شما اجرا می شود.
  • Limit: قیمت اصلی سفارش Limit پس از این که سفارش Stop اجرا شد.
  • Amount: مقدار معامله شما است.

بعد از پر کردن موارد بالا می توانید اطلاعاتی سفارشات خود را در قسمت پایین صفحه Open Order  مشاهده کنید .
[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”معاملات مارجین در صرافی بایننس” tab_id=”Margin-Trading”][vc_column_text]

معاملات مارجین Margin در صرافی بایننس

در این قسمت از مقاله قصد داریم تا شما را با معاملات مارجین صرافی بایننس آشنا کنیم. شما می توانید با خواندن این قسمت از مقاله با نحوه کار این نوع از معاملات آشنا شوید. انواع مختلفی از استراتژی ها و بازارهای معاملاتی در اکوسیستم رمزنگاری موجود است. بایننس، بزرگترین پلتفرم مبادله جهانی از نظر حجم معاملاتی، بازارهای مختلفی را در خود جای داده است. در بایننس امکان انجام معاملات مارجین به شکل قرض گرفتن از صرافی با استفاده از اهرم های مختلف وجود دارد که این کار ریسک بالایی دارد و به معامله گران تازه کار هیچگاه توصیه نمی شود.

به صورت ساده اگر بیان کنیم مارجین تریدینگ یک روش معامله ای است که در آن کاربر با ایجاد لوریج یا اهرم دارایی ارزدیجیتال خود، یک دارایی یا سرمایه بیشتری وام یا قرض می گیرد تا بتواند با سرمایه بیشتری معامله کند و سوددهی بیشتری داشته باشد. یعنی در روش مارجین تریدینگ تریدرها می توانند به مقدار بیشتری از سرمایه دسترسی پیدا کنند. که بستگی به معامله انجام شده توسط کاربر می تواند به سود بالاتر یا ضرر بیشتر منجر شود. این روش معامله در بازارهای سرمایه مثل ارزهای دیجیتال و بازار فارکس انجام می شود.

معاملات مارجین روشی برای معامله دارایی ها با استفاده از وجوه ارائه شده توسط شخص ثالث است. هنگامی که با حسابهای معاملاتی معمولی مقایسه می شود، حسابهای مارجین به تریدرها اجازه می دهد تا به مبالغ بیشتری از سرمایه دسترسی داشته باشند و به آنها اجازه می دهد از موقعیت های خود استفاده کنند. اساسا، معاملات مارجین نتایج معاملات را تقویت می کند تا تریدرها بتوانند سود بیشتری را از معاملات به دست آورند. این توانایی برای گسترش نتایج معاملات، معاملات مارجین را به ویژه در بازارهای کم نوسان، به ویژه بازار بین المللی فارکس محبوب می کند.

در بازارهای سنتی، وجوه وام گرفته شده معمولا توسط یک کارگزار سرمایه گذاری تامین می شود. با این وجود، در معاملات ارزهای رمزنگاری شده وجوه غالبا توسط تریدرهای دیگر تامین می شود که سود آنها را بر اساس تقاضای بازار برای وجوه مارجین کسب می کنند. اگرچه کمتر رایج است، اما برخی از صرافی های ارز رمزنگاری شده نیز بودجه های مارجینی را در اختیار کاربران قرار می دهند.


معاملات مارجین Margin چگونه کار می کنند؟

در بایننس شما با سرمایه و میزان دارایی که می خواهید خریداری کنید پوزیشنی را باز می کنید. سپس صرافی به طور خودکار وجوه مورد نیاز برای باز کردن آن پوزیشن را بر اساس حداکثر اهرم قابل استفاده به شما وام می دهد. به همین ترتیب، هنگام بستن پوزیشن صرافی به طور خودکار مبلغ بازپرداخت و سایر هزینه ها را کسر می کند.


مارکت ها Markets

تریدرهای مارجین برای خرید یا فروش ارز دیجیتال در بازارهای اسپات Spot Markets سفارش می دهند. این بدان معناست که سفارشات مارجین با سفارشات در بازارهای Spot مطابقت دارند. همه سفارشات مربوط به مارجین در واقع سفارشات اسپات Spot هستند. هنگام معاملات فیوچرز، تریدرها سفارشات خرید یا فروش قرارداد را در بازار derivatives یا مشتقات انجام می دهند. به طور خلاصه، معاملات مارجین و فیوچرز در دو بازار مختلف وجود دارد.


اهرم Leverage

تریدرهای مارجین با اهرم ۳X تا ۱۰X به دارایی های ارائه شده توسط پلتفرم دسترسی دارند. ضریب اهرم بر اساس این است که شما از حالت isolated مارجین یا cross مارجین استفاده می نمایید. در مقابل قراردادهای فیوچرز اهرم بالاتری را ارائه می دهند. معاملات فیوچرز بایننس و مارجین بایننس هردو به تریدرها اجازه می دهند تا بین حالت Cross Margin و Isolated Margin جابجا شوند. در ادامه مطالب به توضیح هر یک خواهیم پرداخت.


کارمزد معاملات مارجین Margin

معاملات مارجین بایننس به کاربران این امکان را می دهد تا از پلتفرم وام بگیرند و نرخ بهره وام را محاسبه نمایند. کاربران پس از آن وجوه وام گرفته شده را بازپرداخت می کنند. تریدرها باید اطمینان حاصل کنند که دارایی آنها برای تسویه حساب کافی است. مارجین و فیوچرز از کاربران کارمزد معامله دریافت می کنند. کارمزد معاملات مارجین همان کارمزد اسپات Spot است.


مزایای معاملات مارجین Margin

مزیت اصلی معاملات مارجین بایننس توانایی کسب سود است. به عنوان یک تریدر می توانید چندین پوزیشن با سرمایه نسبتا کمتری را باز کنید. سرانجام با توجه به اینکه شبکه های بلاکچین در حین انجام تراکنش ها کند عمل می کنند، معاملات مارجین برای شما این موقعیت را ایجاد می کنند که سریع پوزیشن را باز کنید. بدون اینکه منتظر تایید شبکه باشید.


معایب معاملات مارجین Margin

در مورد معایب آن، معاملات مارجین به طور بالقوه خطرناک است. این می تواند به همان شکلی که سود شما را افزایش دهد، ضررهای شما را افزایش دهد. این ضرر و زیان می تواند از سرمایه اولیه شما فراتر رود. به همین دلیل است که ترید مارجین برای مبتدیان توصیه نمی شود. اگر تصمیم دارید از این نوع از معاملات استفادده نمایید، می توانید از استراتژی های مناسب مدیریت ریسک و ابزارهای کاهش ریسک استفاده کنید.


Isolated Margin چیست؟

هنگامی که یک تریدر معاملات Isolated مارجین را انجام می دهد، مارجین اولیه مورد استفاده برای باز کردن پوزیشن، جدا از مانده موجود و سایر پوزیشن های باز است. گزینه Isolated مارجین هنگام باز کردن پوزیشن مفید است زیرا حداکثر مبلغی که یک تریدر از دست خواهد داد محدود به مارجین اولیه تعیین شده است و از بودجه موجود یک تریدر استفاده نمی کند.

با باز کردن معاملات Isolated مارجین، تریدرها در مقایسه با روش Cross مارجین کنترل بیشتری بر مدیریت پوزیشن ها دارند. از طرف دیگر، یک پوزیشن Isolated مارجین با اهرم بالا می تواند به طور خودکار حتی با اندکی حرکت در قیمت دارایی منحل می شود.


Cross Margin چیست؟

یک Cross مارجین به تمام وجوه موجود در حساب تریدر ضربه می زند. لطفا توجه داشته باشید، هرگونه سود غیر واقعی از سایر پوزیشن های باز به حساب وجوه نمی آید. باز کردن یک پوزیشن Cross مارجین زمانی مفید است که تریدرها به دنبال به حداقل رساندن خطر انحلال یا جمع کردن مانده حساب خود هستند. از طرف دیگر، استفاده از حالت Cross مارجین کنترل کمتری را بر مدیریت وجوه خود فراهم می کند.


تفاوت Cross مارجین و Isolated مارجین در بایننس

پس از شناخت معاملات Cross مارجین و Isolated مارجین در این قسمت از مقاله می خواهیم به تفاوت های آن دو بپردازیم. همانطور که می دانید برای حساب مارجین دو حالت Cross و Isolated وجود دارد. زمانی که از Cross مارجین استفاده می نمایید، کل دارایی شما در معرض خطر می باشد. به عبارت دیگر لیکوئید شدن در هر پوزیشن تنها شامل مارجین نمی شود و در صورت زیان بیشتر باعث لیکوئید شدن کل حساب خواهد شد.

اما زمانی که از حالت Isolated مارجین استفاده می شود، به هر پوزیشن مقداری مارجین اختصاص داده می شود و اگر لیکوئید شوید تنها به همان مقدار تعیین شده ضرر خواهید دید و منجر به لیکوئید شدن تمام حساب شما نخواهد شد.
[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”معاملات فیوچرز در صرافی بایننس” tab_id=”Futures-Trading”][vc_column_text]

معاملات فیوچرز Futures در بایننس چیست؟

صرافی بایننس که یکی از بزرگترین صرافی های ارز دیجیتال می باشد، از این نوع از معاملات یا همان معاملات فیوچرز پشتیبانی می کند. در ابتدا این صرافی تنها از معاملات اسپات Spot پشتیبانی می کرد. با استفاده از معاملات اسپات کاربران قادر هستند به اندازه موجودی خود خرید و فروش را انجام دهند. اما در معاملات فیوچرز بایننس اینگونه نمی باشد. این نوع از معاملات که با نام فیوچرز Futures در بایننس شناخته می شود، به کاربران امکان می دهد تا بیش از دارایی که در حساب خود دارند به خرید و فروش بپردازند.

به عبارت دیگر می توان گفت بایننس مبلغی را به عنوان وام در اختیار کاربران قرار می دهد تا کاربران بتوانند با استفاده از آن معامله خود را در بازار انجام دهند. در این مقاله ما نحوه استفاده از معاملات فیوچرز را به شما آموزش خواهیم داد.


معرفی ویژگی های پلتفرم فیوچرز بایننس

پلتفرم معاملاتی فیوچرز بایننس یکی از جذاب ترین پلتفرم ها برای کاربران به شمار می رود. در این قسمت از مقاله شما می توانید با چند نمونه از ویژگی های این پلتفرم آشنا شوید.

  1. پلتفرم معاملاتی فیوچرز بایننس این امکان را به کاربران می دهد تا بتوانند از پوزیشن های کسب سود کوتاه مدت، استفاده نمایند.
  2. با استفاده از پلتفرم معاملاتی فیوچرز امکان ترید به کمک اهرم برای کاربران وجود دارد.

این دو ویژگی که در بالا به آن اشاره نمودیم، برای کاربران دارای اهمیت است. اما دلیل این اهمیت چیست؟ این نوع از معامله یا به عبارت دیگر معاملات فیوچرز به کاربران راه هایی را در جهت کسب سود ارائه می دهد. به کمک این نوع از معاملات کاربران قادر خواهند بود تا از بالا و پایین رفتن ارزش رمز ارزها سود دریافت کنند.


اهرم در معاملات فیوچرز Futures به چه معناست؟

در اینجا برای اینکه با مفهوم اهرم در معاملات فیوچرز بایننس آشنا شوید، بهتر است از یک مثال استفاده کنیم. برای مثال فرض کنید که شما ۲۰۰۰ دلار موجودی دارید و قصد دارید تا از وام فیوچرز بایننس استفاده نمایید. در اینجا اگر شما از اهرم ۱۰ استفاده نمایید، صرافی به شما این امکان را می دهد تا بتوانید ۱۰ برابر موجودی خود به خرید و فروش ارزهای دیجیتال بپردازید. دقت کنید هرچه اهرمی که انتخاب می کنید بالاتر باشد، مقدار سرمایه ای که می توانید وارد پوزیشن کنید کمتر می شود، چرا که اگر لوریج شما خیلی بالا باشد با اندکی نوسان قیمت ممکن است کل دارایی خود را از دست بدهید.

هشدار:صرافی بایننس درآخرین به روزرسانی خود امکان استفاده از لوریج های بالای ۲۰ را برای اکانت هایی که احرازهویت نشده اند، ممنوع کرده است، بنابراین اگر ساکن ایران هستید و حسابی دارید که احراز هویت نشده است، قادر نخواهید بود از لوریج های بالای ۲۰ استفاده کنید.

اولین موضوعی که هنگام معامله در بازار فیوچرز با آن برخورد می کنید، بحث پوزیشن های لانگ و شورت و یا همان خرید و فروش است، که در ادامه این مقاله، به طور مفصل به این موضوع خواهیم پرداخت.


پوزیشن LONG و SHORT چیست؟

هنگامی که شما در بازار فیوچرز معامله می کنید، همانطور که گفته شد هم از رشد قیمت یک ارز و هم از نزول قیمت آن می توانید کسب سود کنید. فرض کنید در حال حاضر قیمت بیت کوین برابر با ۳۰۰۰۰ دلار است و شما اطمینان دارید که در ساعات آینده تا قیمت ۳۱۹۰۰ دلار رشد خواهد داشت، در این هنگام شما قصد می کنید که بیت کوین بخرید و با توجه به اهرمی (لوریج) که انتخاب می کنید، سود شما چندین برابر خواهدبود. این یک مثال ساده از بازکردن یک پوزیشن لانگ(خرید) بود. توجه داشته باشید که شما در این نوع معامله به صورت حقیقی بیت کوین نمی خرید، بلکه به نوعی با پولی که از صرافی قرض می گیرید، روی قرارداد هوشمند رشد بیت کوین سرمایه گذاری می کنید. اگر بازار خلاف پیش بینی شما رفتار کند، به طبع ضرر شما چندین برابرخواهدبود. همچنین اگر در این معامله حدضرر تعیین نکرده باشید، امکان دارد تمام دارایی خود را از دست بدهید یا اصطلاحا لیکویید شوید.

حال فرض کنید که قیمت بیت کوین برابر با ۳۰۰۰۰ دلار است و شما با توجه به تحلیلی که انجام داده اید پیش بینی می کنید تا محدوده ۲۸۸۰۰ دلار ریزش قیمت داشته باشد، بنابراین معامله ای را تنظیم می‌کنید که درآن روی ۳۰۰۰۰ دلار را بیت کوین را فروخته و در قیمت ۲۸۸۰۰ دلار اقدام به خریداری آن کنید. همانطور که در این مثال دیدید خرید و فروش در بازار فیوچرز واقعی نیست و به نوعی ما روی قراردادها سرمایه گذاری می کنیم. این یک نمونه ساده از بازکردن پوزیشن شورت(فروش) است. در صورتی که بازار خلاف پیش بینی شما رفتار کند و بیت کوین رشد قیمت داشته باشد، ضرر شما هم با توجه به اهرمی که انتخاب کردید بیشتر خواهدبود. در ادامه این مقاله کامل به این موضوع خواهیم پرداخت که چگونه پوزیشن لانگ و شورت بازکنیم، البته قبل از آن باید با نحوه افتتاح حساب در فیوچرز آشنا شویم.


همه چیز درباره معاملات فیوچرز

تمام مباحثی که درادامه راجع به آن بحث خواهدشد درباره نحوه انجام یک معامله در فیوچرز است. هرچیزی که برای شروع معامله در فیوچرز نیازدارید گفته شده و به طور مفصل راجع به هرکدام بحث خواهدشد. لطفا این نکته را درنظر داشته باشید که برای آغاز معامله در بازار فیوچرز حداقل باید ۶ ماه تا یکسال در بازار اسپات معامله کرده باشید وکاملا به تحلیل تکنیکال و مدیریت سرمایه واقف باشید. چرا که ممکن است تمام سرمایه خود را از دست بدهید!


استفاده از REFERALL CODE

هنگام ساختن حساب فیوچرز خود با بخشی روبه رو می‌شوید که از شما درخواست referall code  یا کد معرف کرده است، در این قسمت شما می توانید با وارد کردن کد معرف دوستان خود، مشمول تخفیف در پرداخت کارمزد شوید. به طورکلی بایننس ۲۰ درصد تخفیف برای شما درنظر می‌گیرد که بین شما و فردی که کد معرف او را وارد کردید، تقسیم خواهدشد.

برای مشاهده کد معرف خود نیز می‌توانید مشابه تصویربالا عمل کنید و اگر کسی را می‌شناسید که قصد افتتاح حساب بایننس دارد برای او بفرستید تا هردو مشمول تخفیف در کارمزد بشوید.


نحوه انتقال پول به فیوچرز

برای شروع معاملات خود در بازار فیوچرز باید ابتدا مقدار سرمایه ای که مد نظر دارید از حساب اسپات به حساب فیوچرز منتقل کنید.

برای این کار روی گزینه wallet کلیک کرده و وارد قسمت fiat & spot شوید. به محض واردشدن به این صفحه روی گزینه transfer کلیک کنید.

پنجره ای مشابه آنچه در تصویر بالا مشاهده می‌کنید برای شما باز خواهد شد.

  1. در این قسمت نام wallet خود را انتخاب کنید، که خب برای شروع قطعا کیف پول انتخابی ما fiat &spot خواهدبود. ( برای انتقال از فیوچرز به اسپات خود نیزباید مراحلی یکسانی را طی کنید، فقط نام  wallet شما متفاوت خواهدبود)
  2. دراین قسمت نام  wallet هدف خود را انتخاب کنید، برای انتقال به فیوچرز باید روی گزینه USDⓈ-M Futures کلیک کنید. البته گزینهCOIN-M Futures هم وجود دارد و زمانی استفاده می شود که شما قصد انتقال ارزی غیر از یک استیبل کوین را دارید.
  3. در این قسمت نام ارزی که قصد انتقال آن را دارید، انتخاب کنید. دقت کنید اگر روی گزینه USDⓈ-M Futures کلیک کرده باشید، برای انتقال ۳ انتخاب بیشتر ندارید، USDT ,BNB  وBUSD  انتخاب های پیش روی شما هستند. احتمالا برای شما سوال ایجاد شد که چرا ارز BNB  دراین قسمت قرار دارد؟ به این علت که شما می توانید از ارز BNB برای کارمزد معاملات خود استفاده کنید. اگر انتخاب شما COIN-M Futures بوده باشد، انتخاب های بیشتری پیش روی شما است و می توانید ارزهایی مثل اتریوم، کاردانو و الراند را منتقل کنید. دقت کنید در صورت استفاده از این گزینه، سود و ضرر شما به همین شکل محاسبه خواهدشد.
  4. نهایتا در این قسمت مقدار انتقال خود را تعیین کرده و روی گزینه confirm  کلیک کنید.

نحوه استفاده از نسخه آزمایشی فیوچرز

اگر برای شروع معامله در قسمت فیوچرز بایننس می‌ترسید و یا دوست دارید قبل از انجام یک معامله واقعی، به صورت آزمایشی به انجام معامله بپردازید. این قسمت مخصوص شما است پس با دقت مطالعه کنید!

خوشبختانه صرافی بایننس بخشی را تحت عنوان شبکه تست نت فیوچرز در اختیار کاربران خود قرار داده است تا قبل از انجام معاملات اصلی خود در فیوچرز، بتوانند از نسخه آزمایشی استفاده کرده و به نوعی تمرین کنند. برای وارد شدن به بخش آزمایشی فیوچرز کافی است به لینک https://testnet.binancefuture.com/  مراجعه کنید. با ایمیل خود یک اکانت بسازید، ترجیحا ایمیل و پسوردی که دراین قسمت وارد می کنید، ایمیل و پسورد اصلی شما در صرافی بایننس نباشد.

به محض اینکه اکانت خود را در این قسمت فعال کردید، بایننس ۱۰۰ هزار تتر در اختیار شما قرار می‌‌دهد تا با استفاده از آن به انجام معاملات خود بپردازید. شما می توانید استراتژی های مختلف را با این اکانت امتحان کرده واستراتژی نهایی خود را پیدا کنید. به این اکانت به چشم یک اکانت آزمایشی نگاه نکنید، سرمایه خود را مدیریت کنید و نهایتا سود و زیان خود را در پایان ماه محاسبه کنید و سپس به سمت حساب اصلی خود رفته و معاملات خود را آغاز کنید. احتمالا در اولین ورود خود به صفحه فیوچرز با سوالات متعددی روبه رو خواهید شد که در ادامه مفصل راجع به همه آنها توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید.


قسمت های مختلف فیوچرز

اگر وارد حساب فیوچرز خود شده باشید، احتمالا با گزینه های جدیدی روبه رو خواهیدشد، به تصویر زیر دقت کنید، هرکدام از کادرهای قرمزرنگ، مفاهیم جداگانه ای دارند که به آنها خواهیم پرداخت.

۱. در این قسمت همانطور که مشهود است نام ارزدیجیتالی که قصد معامله آن را دارید نمایش داده شده است، زیر این قسمت کلمه perpetual نوشته شده است که اگر روی آن کلیک کنید حالت دیگری به نام delivery هم وجود دارد.

فرق این دو در چیست؟ کلمه perpetual در لغت به معنای نامحدود است و منظور معاملاتی است که تاریخ انقضا ندارند اما اگر شما روی گزینه delivey کلیک کنید، قادربه انجام معاملاتی خواهید بود که تاریخ انقضا دارند و بعد از بسته نشدن در مدت زمان معین، به صورت خودکار بسته خواهندشد. معمولا افراد معاملات خود را درحالت perpetual  انجام می‌دهند.

۲. در این بخش شما آخرین قیمت جفت ارز مورد نظر خود را مشاهده می‌کنید که در این مثال برابر با ۳۴۵۱۴ دلار است.

۳:این قسمت بیانگر Mark price  است که ممکن است با آخرین قیمت کمی متفاوت باشد و از آن برای محاسبات مارجین استفاده می‌شود. این اختلاف قیمت با هدف جلوگیری از پولشویی صورت گرفته است.
قیمت Index  در فیوچرز بایننس

۴: قیمت index نشان دهنده قیمت جفت ارز مربوطه دربخش اسپات صرافی است و ممکن است کمی با آخرین قیمت متفاوت باشد.


تفاوت بین perpetual و delivery  در فیوچرز بایننس چیست؟

۵: همانطور که در قسمت index  متوجه شدید، قیمت یک جفت ارز در بازار فیوچرز و اسپات کمی با هم متفاوت است و این تفاوت قیمت باید به نحوی جبران شود.

در قسمت بالا توضیح دادیم که معاملات فیوچرز به دو دسته perpetual و delivery  تقسیم بندی می شوند. Perpetual به معاملاتی گفته می شود که تاریخ انقضا ندارند و تا زمانی که شما معامله را نبندید و یا لیکویید نشوید، این پوزیشن باز می‌ماند. اما معاملات delivery به این شکل نیست و تاریخ انقضا دارند.

نحوه پرداخت کارمزد در بایننس فیوچرز به چه صورت است؟

مشکل تفاوت قیمت بین بازار اسپات و فیوچرز در معاملات تاریخ انقضا دار به این گونه حل می‌شود که در زمان رسیدن تاریخ سررسید قیمت در بازار فیوچرز به شدت به قیمت در بازار اسپات نزدیک شده و عملا دیگر تفاوت قیمتی وجود ندارد. اما برای حل این مشکل در معاملاتی که تاریخ اتقضا ندارند راه حل متفاوتی ارائه شد.

Funding/countdown در فیوچرز بایننس

در این معاملات با محاسبات خاصی که صورت می‌گیرد فاکتوری به نام funding rate به دست می‌آید. این عدد که با توجه به حجم معامله شما محاسبه می‌شود در پایان هر ۸ ساعت بین خریدار و فروشنده مبادله می شود. شما به توجه به اینکه پوزیشن لانگ یا شورت داشتید این مبلغ را دریافت کرده و یا باید پرداخت کنید.

اگر شما پوزیشن لانگ باز کرده باشید و بازار طبق پیش بینی شما رفتار کند، باید در پایان ۸ ساعت این مبلغ را به فردی که پوزیشن شورت داشته، پرداخت کنید و بالعکس. این مبلغ به هیچ‌وجه به صرافی پرداخت نمی‌شود و صرفا قراردادی بین خریداران و فروشندگان است.

Funding همان درصدی است که در حجم معاملات شما ضرب شده و نهایتا مبلغ پرداختی و یا دریافتی شما محاسبه می‌شود. Countdown  هم زمان باقی مانده به پایان ۸ ساعت را نشان می‌دهد.

۲۴h change

6: این عدد تفاوت قیمت در ۲۴ ساعت گذشته را نشان می‌دهد. در مثال بالا هم مقدار عددی و هم درصد بیان شده است.

۲۴h High/low

7: بالاترین قیمت در ۲۴ ساعت گذشته را نشان می‌دهد که البته با توجه به کندل روزانه سنجیده می‌شود. Low  هم کمترین قیمت در ۲۴ ساعت گذشته را نشان می‌دهد.

۸: در این کادر با سه عبارت زیر مواجه می شویم:

Original: با انتخاب این گزینه نمودار قیمتی جفت ارز مربوطه برای شما نمایش داده می‌شود.

Tradingview: در صورتی که روی این گزینه کلیک کنید، نمودار جفت ارز مربوطه در tradingview برای شما نمایش داده می‌شود که شما در این نمودار قادر هستید از ابزارهای تکنیکال استفاده کنید. اگر نمی‌دانید باید خدمت شما عرض کنم که این سایت یکی از قوی ترین پلتفرم ها در زمینه تحلیل تکنیکال است و ابزارهای متعددی را برای تحلیل تکنیکال در اختیارتان قرار می‌دهد.

Depth: این گزینه نمودار گرافیکی orderbook  را نشان می‌دهد و بیانگر عمق بازار است.

۹: در این قسمت شما می‌توانید دفتر سفارشات را مشاهده کنید و از آخرین قیمت خرید وفروش و نحوه سفارش گذاری خریداران و فروشندگان آشنا شوید. اعداد قرمزرنگ مربوط به فروشندگان و اعداد سبزرنگ مربوط به خریداران است.


Cross و isolated در فیوچرز بایننس به چه معنا است؟

۱۰: در توضیحات معاملات مارجین راجع به cross  و isolated حرف زدیم اما بد نیست اینجا هم سری به آن بزنیم تا بهتر برای شما جا بیافتد. فرض کنید که شما ۲۰۰ تتر وارد حساب فیوچرز خود کردید و با ۱۰۰ تتر آن یک معامله باز کردید. متاسفانه بازار طبق انتظار شما پیش نمی رود و در حال لیکویید شدن هستید، در صورتی که انتخاب شما cross  باشد، صرافی برای جلوگیری از لیکویید شدن، معامله شما را با ۱۰۰ تتر باقی مانده در حساب فیوچرز شما شارژ می‌کند و ممکن است انقدر این کار را انجام دهد تا کل دارایی شما در حساب فیوچرز صفر شود. اما اگر گزینه isolated  را انتخاب کنید، حتی اگر در حال لیکویید شدن باشید، معامله شما شارژ نخواهد شد و ۱۰۰ تتر در حساب فیوچرز شما باقی خواهد ماند.

نحوه اهرم گذاری در معاملات فیوچرزبایننس

۱۱: در این بخش شما قادرهستید که مقدار اهرم(لوریج) خود را انتخاب کنید. دقت کنید که در حال حاضر بایننس قصد دارد که لوریج های بالا را تقریبا برای همه کاربران حذف کند و در زمان نگارش این مقاله، فعلا لوریج بالای ۲۰ برای اکانت های احرازهویت نشده، امکان پذیرنیست. به این نکته هم توجه داشته باشید که هرچه لوریج شما بالاتر باشد، حداکثر سرمایه ای که می‌توانید وارد یک پوزیشن کنید، کم می شود تا ریسک شما کمی پایین بیاید، چرا که در لوریج های بالا با کمی نوسان بازار و در صورت نداشتن حدضرر ممکن است تمامی دارایی خود را از دست بدهید و یا اصطلاحا لیکویید شوید.

نحوه شخصی سازی حساب در فیوچرز بایننس

۱۲: در بخش setting شما قادر هستید که صفحه فیوچرز خودرا شخصی سازی کنید، مثلا می‌توانید رنگ صفحه را روشن کرده و یا فاکتورهایی که نمایش داده می شود را کم و زیاد کنید.

۱۳: همانطور که می بینید که در این قسمت دو آیکون وجود دارد، با استفاده از آیکون سمت چپ می توانید دارایی خود را از حساب فیوچرز خود منتقل کنید و یا حتی از حساب اسپات و مارجین خود به این قسمت منتقل کنید.

آیکون سمت راست هم بیانگر ماشین حساب فیوچرز است که به شدت کاربردی است و در ادامه این مقاله به طورکامل به آن خواهیم پرداخت.

نحوه گذاشتن حدسود و حدضرر در فیوچرز بایننس

۱۴: TP مخفف عبارت Take Profit است و شما می توانید با فعال کردن این قسمت قبل از بازکردن معامله حد سود خود را تعیین کنید.

SL هم مخفف عبارت StopLoss  و به معنای حدضرر است. شما در این قسمت قادرهستید قبل از بازکردن معامله حدضرر خود را نیز تعیین کرده و جلوی ضرر بیش از حد را بگیرید. البته در صورتی که به  این روش  برای معامله خود حد سود و حدضرر تعیین نکنید بعد از بازشدن معامله هم قادر به انجام این کارخواهید بود که در تصویر بعدی راجع به آن حرف خواهیم زد.

Reduce only در فیوچرز بایننس

۱۵: یکی از روش های بستن معامله در فیوچرز، بازکردن یک معامله خلاف معامله ای که باز کردید هست. فرض کنید با ۳ واحد بیت کوین پوزیشن خرید(لانگ) باز کردید برای بستن آن می توانید برای ۳ واحد بیت کوین پوزیشن فروش(شورت) باز کنید و به این طریق پوزیشن شما بسته خواهدشد.

اگر در همین مثال برای ۴ واحد بیت کوین پوزیشن فروش(شورت) باز کنید، معامله خرید قبلی کاملا بسته خواهد شد و برای ۱ واحد بیت کوین هم پوزیشن فروش(شورت) باز می‌شود.

در صورتی که در مثال بالا گزینه Reduce only را فعال کرده باشید، پوزیشن لانگ شما بسته خواهد شد و دیگر هیچ پوزیشن فروش دیگری باز نخواهدشد! همچنین اگر این گزینه فعال باشد قادر به بازکردن هیچ پوزیشن خریدی نخواهید بود.

۱۶: در صورتی که مایل به بازکردن پوزیشن خرید(لانگ) هستید باید در نهایت و بعد از وارد کردن اطلاعات درخواستی، روی این گزینه کلیک کنید.

۱۷: اگر مایل به بازکرددن پوزیشن فروش(شورت) هستید باید بعد از وارد کردن اطلاعات پوزیشن خود، روی این گزینه کلیک کنید.

نکات بایننس فیوچرز به همین جا ختم نمی‌شود، به تصویر زیر دقت کنید و همراه ما باشید!

Positions در بایننس فیوچرز

۱: در این بخش شما می‌توانید تعداد معاملات باز خود و کلیه اطلاعات مربوط به آن را مشاهده کنید.

Open order در بایننس فیوچرز

۲: سفارشاتی که هنوز تکمیل نشده اند را در این قسمت می توانید ببینید، وقتی قیمتی که شما برای خرید یا فروش تعیین کرده اید هنوز فرا نرسیده است، معامله در قسمت openorder نمایش داده می‌شود، حتی اگر قصد لغو کردن آن را داشته باشید می‌توانید از این بخش اقدام کنید و روی گزینه cancel  کلیک کنید.

Symbol در بایننس فیوچرز

۳: نوار سبزرنگی که در قسمت چپ مشاهده می‌کنید بیانگر این است که شما پوزیشن خرید (لانگ) بازکرده اید. در صورتی که این نوار به رنگ قرمز باشد نشان دهنده پوزیشن فروش(شورت) است.

در کنار نوار رنگی، نماد جفت ارزی که در حال معامله آن هستید نمایش داده می‌شود. همچنین اینکه perpetual یا delivery هست هم در این بخش قابل دیدن است.

Size در بایننس فیوچرز

۴: در این بخش حجم معامله ای که باز کرده اید نشان داده می‌شود. برای مثال در تصویر بالا ۱ واحد بیت کوین وارد معامله خرید شده است. البته همانطور که می‌دانید نوع خرید در فیوچرز با اسپات متفاوت است و این یک خرید واقعی نیست!

Entry Price در بایننس فیوچرز

۵: این عدد نشان دهنده قیمت واردشدن به معامله است. در مثال بالا قیمت واردشدن به پوزیشن لانگ، ۳۲۰۹۰ دلار است.

Markprice در بایننس فیوچرز

۶: همانطور که در قسمت بالا توضیح داده شد این قسمت بیانگر Mark price است که ممکن است با آخرین قیمت کمی متفاوت باشد و از آن برای محاسبات مارجین استفاده می‌شود. این اختلاف قیمت با هدف جلوگیری از پولشویی صورت گرفته است.

liquidityPrice در بایننس فیوچرز

۷: این عدد نشان دهنده قیمتی است که اگر جفت ارز مربوطه به آن برسد، شما کل دارایی خود را از دست خواهیدداد. درباره لیکوییدشدن در ادامه این مقاله به صورت مفصل توضیح خواهیم داد.

MarginRatio در فیوچرز بایننس

۸: مقادیری است که برحسب درصد است و از تقسیم Maintenance Margin بر Margin balance به دست می‌آید. هرچه این عدد به ۱۰۰ نزدیک تر باشد یعنی دارایی شما به لیکویید شدن نزدیک تر است و ممکن است هر لحظه کل دارایی خود را ازدست بدهید. البته این فاکتور به صورت یک عقربه در سمت راست هم قابل مشاهده است.

Margin در فیوچرز بایننس

۹: مارجین دراین قسمت مقدار دارایی که شما وارد معامله کرده اید نشان  می‌دهد(در مثال بالا حجم کل معامله به ارزش ۱ بیت کوین است که البته قسمتی از آن را صرافی به ما قرض داده است و مقداری که ما وارد معامله کرده ایم، تنها ۱۵۹۸ دلار است که با احتساب سود و زیان لحظه ای نمایش داده شده است)

PNL (ROE) در فیوچرز بایننس

۱۰: در این بخش، مقدار سود یا ضررشما نمایش داده می‌شود که هم به صورت درصد و هم به صورت عدد قابل مشاهده است. البته دقت کنید که این سود و ضرر هنوز به شما تعلق نگرفته است و با بستن معامله سود یا ضرر به شما تعلق می‌گیرد.


روش های بستن معامله در فیوچرز بایننس:

۱۱: برای بستن معامله در قسمت فیوچرز بایننس سه راه وجود دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

یکی از روش های بستن معامله این است که از کادر شماره ۱۱ در تصویر استفاده کنید، در این قسمت هم قادر هستید در حالت Market  و هم در حالت Limit پوزیشن خود را ببندید. اگر گزینه شما market باشد، در همان لحظه پوزیشن شما با قیمت بازار بسته خواهدشد اما در صورتی که روی Limit  کلیک کنید، باید قیمت مشخصی را برای بسته شدن پوزیشن خود تعیین کنید. البته می‌توانید روی گزینه close all position هم کلیک کنید که در این صورت کلیه پوزیشن های باز شما، بسته خواهدشد.

دومین روش بستن معامله در فیوچرز که بالاتر هم به آن اشاره شد، باز کردن یک پوزیشن با حجم معامله ای مساوی با حجم معامله ای که قصد بسته شدن آن را دارید اما در خلاف آن است. برای مثال اگر تمایل به بسته شدن پوزیشن لانگ خود دارید باید پوزیشن شورت باز کنید. فرض کنید یک پوزیشن لانگ(خرید) با حجم ۱بیت کوین باز کرده اید و حالا می‌خواهید که آن را ببندید، می توانید دقیقا یک پوزیشن شورت(فروش) با حجم ۱ بیت کوین باز کنید که در این صورت پوزیشن خرید(لانگ) شما بسته خواهدشد. اگر پوزیشنی که باز می‌کنید حجمی بیشتر یا کمتر از پوزیشن قبلی شما داشته باشد، دو حالت اتفاق می‌افتد: اگر بیشتر باشد، به اندازه حجم باقی مانده پوزیشن فروش باز خواهدشد و در صورتی که کمتر باشد، به همان اندازه پوزیشن لانگ شما بسته خواهدشد.

روش سوم بستن معامله در فیوچرز، تعیین کردن حدسود و ضرر است چرا که به اینکه قیمت به این اعداد برسد، پوزیشن بسته خواهدشد، درباره نحوه گذاشتن حدسود و حدضرر در ادامه صحبت خواهیم کرد.

روش های گذاشتن حدسود و حدضرر

همانطور که می‌دانید در معاملات فیوچرز حتما باید حدضرر بگذارید، چرا که در صورت لیکویید شدن کل دارایی خود را از دست خواهیدداد. بنابراین بهتر است قبل از بازکردن پوزیشن حدضرر بگذارید اما اگر یادتان رفت هم مشکلی نیست بایننس این امکان را برای شما فراهم کرده است تا بعد از باز کردن پوزیشن هم قادر به اضافه کردن حدسود و ضرر باشید. به تصویر زیر دقت کنید، از دو روش زیر می توان برای گذاشتن حدسود و حدضرر استفاده کرد.

قبل از بازکردن پوزیشن همانطور که بالاتر هم توضیح داده شد، می‌توانید با استفاده از کادر سمت راست و فعال کردن تیک آن، حدسود و حد ضرر خود را تعیین کنید.

۱۲: به کادر ۱۲ دقت کنید. با کلیک روی این قسمت پنجره زیر برای شما باز می‌شود.

در این قسمت می‌توانید حدسود و حدضرر خود را تعیین کرده و یا حتی ویرایش کنید! TP  مخفف عبارت Take  Profit یا همان حدسود است و SL  مخفف عبارت Stop Loss  و به معنای حدضرر است.

۱۳: در کادر شماره ۱۳ با ۳ مفهوم جدید روبه رو هستیم که البته بالاتر به یکی از آنها اشاره شد اما در این قسمت باردیگر راجع به آنها حرف خواهیم زد.

Margin Ratio:

مقادیری است که برحسب درصد است و از تقسیم Maintenance Margin بر Margin balance به دست می‌آید. هرچه این عدد به ۱۰۰ نزدیک تر باشد یعنی دارایی شما به لیکویید شدن نزدیک تر است و ممکن است هر لحظه کل دارایی خود را ازدست بدهید. البته این فاکتور به صورت یک عقربه در سمت راست هم قابل مشاهده است.

Margin Balance:

در این قسمت کل دارایی موجود در پوزیشن شما با احتساب سود و ضرر نشان داده می‌شود، دقت کنید که اگر از حالت Cross استفاده کنید، کل دارایی حساب فیوچرز شما نیز به این عدد اضافه می‌شود.

Margin Maintenance:

این عدد نشان دهنده مقداری است که باید برای بازماندن پوزیشن و لیکویید نشدن، در پوزیشن شما موجود باشد، البته این عددی است که باید از” سرمایه شما”در پوزیشن باشد و ربطی به پولی که از صرافی قرض گرفته اید، ندارد.

۱۴: در این قسمت کل دارایی شما به صورت خلاصه نمایش داده شده است،  برای انتقال پول خود می‌توانید از حالت transfer  استفاده کنید همچنین با کلیک روی قسمتی که usdt  نوشته شده است، سایر دارایی هایی که قابل انتقال به حساب فیوچرزتان هستند برای شما نمایش داده می‌شود.

موجودی BNB  هم قابل نمایش است که همانطور که گفته شد می‌توان از BNBبه عنوان کارمزد در بخش فیوچرز استفاده کرد.

Unrealized PNL هم بیانگر سود و زیان تحقق نیافته شما است وبرای اینکه به شما تعلق بگیرد باید پوزیشن خود را ببندید.


آموزش ویدیویی تفاوت معاملات مارجین Margin و فیوچرز Futures در بایننس

تفاوت معاملات مارجین Margin و فیوچرز Futures در بایننس

در این قسمت از مقاله قصد داریم تا شما را با تفاوت های معاملات مارجین و فیوچرز بایننس آشنا نماییم.

۱.یک از تفاوت هایی که معاملات فیوچرز و مارجین دارا می باشند این است که در مارجین تنها در زمان رشد ارز می توان سود کسب نمود. اما در معاملات فیوچرز اینگونه نیست. یعنی هم به هنگام پایین رفتن قیمت رمز ارزها و هم هنگام افزایش قیمت می توان سود کسب نمود.

۲.یکی دیگر از تفاوت های معاملات مارجین و معاملات فیوچرز تعیین اهرم می باشد. در معاملات مارجین امکان تغییر اهرم ها وجود ندارد و ثابت می باشد. اما در معاملات فیوچرز امکان تغییر اهرم وجود دارد. در واقع تریدرها می توانند متناسب با ریسک خود اهرم مناسب را انتخاب کنند.

۳.نحوه محاسبه سود به دست آمده از دیگر تفاوت های این دو می باشد. در معاملات فیوچرز سود بر حسب نوع قرارداد محاسبه می شود اما در معاملات مارجین اینگونه نیست و سود به صورت ساعتی محاسبه می گردد. به دلیل اینکه در معاملات مارجین از صرافی وام گرفته می شود.

۴.از دیگر تفاوت های این دو می توان به این موضوع اشاره کرد که در معاملات مارجین تریدرها با یک بازار یک طرف ارتباط دارند. اما در معاملات فیوچرز اینگونه نیست و بازار دو طرفه می باشد. یعنی می توان هم خرید و هم فروش را در یک لحظه انجام داد.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”استیکینگ در صرافی بایننس” tab_id=”Staking”][vc_column_text]

آموزش استیک کردن ارزهای دیجیتال در صرافی بایننس

برای انجام عملیات استیکینگ در صرافی بایننس کاربران می توانند از گزینه بایننس ارن که در تب فایننس می باشد استفاده نمایند. در ادامه به توضیح هر یک به طور کامل خواهیم پرداخت.


آموزش ویدیویی استیکینگ در صرافی بایننس

 


بایننس ارن Binance Earn چیست؟

در این قسمت از مقاله شما می توانید با بایننس ارن Binance Earn آشنا شوید. به طور کلی محصولات مالی در یک مجموعه کامل در بایننس ارن موجود است. کاربران می توانند از این موارد برای افزایش دارایی در رمزنگاری استفاده کنند. در صرافی بایننس کاربران قادر خواهند بود با استفاده از این سرویس توکن های خود را سپرده گذاری کرده و با استفاده از آن سود دریافت نمایند. به عبارت دیگر علاوه بر افزایش قیمتی که توکن ممکن است داشته باشد با این سپرده گذاری می توانید سود جداگانه کسب کنید. برای این کار در ابتدا نیاز است تا وارد حساب کاربری خود شوید. پس از اینکه وارد حساب خود در صرافی بایننس شدید کافیست تا برای آشنایی با این سرویس مراحل زیر را گام به گام انجام دهید.


معرفی قسمت های مختلف بایننس ارن Binance Earn

1.پس از وارد شدن به حساب کاربری خود از صفحه اصلی، از منویی که در بالای صفحه قرار دارد، گزینه Finance را انتخاب نموده سپس بر روی “Binance Earn” کلیک نمایید.

گزینه Finance را انتخاب نموده و روی "Binance Earn" کلیک نمایید

گزینه Finance را انتخاب نموده و روی “Binance Earn” کلیک نمایید

در اینجا صفحه ای را همانند شکل زیر مشاهده می نمایید. که پیشنهادهایی از طرف صرافی بایننس به کسانی که می خواهند برای اولین بار استیک انجام دهند، داده شده است.

گزینه Finance را انتخاب نموده و روی "Binance Earn" کلیک نمایید

گزینه Finance را انتخاب نموده و روی “Binance Earn” کلیک نمایید

 اگر به قسمت پایین صفحه نگاهی بیاندازید، گزینه هایی همچون Savings ،Locked Staking ،Launchpool ،BNB Vault و ETH 2.0 Staking را مشاهده خواهید کرد.

اگر به این قسمت صفحه نگاهی بیاندازید، گزینه هایی همچون...

اگر به این قسمت صفحه نگاهی بیاندازید، گزینه هایی همچون…

  • Savings: به معنای پس انداز می باشد. در این سرویس بایننس ارن شما قادر خواهید بود توکن های خود را سپرده گذاری کرده و در ازای آن سود دریافت کنید.
  • Locked Staking: در این قسمت توکن های سپرده گذاری شده شما قفل می شود. یعنی امکان برداشت وجوه وجود ندارد.
  • Launchpool: این قسمت به IEO یا عرضه اولیه که توسط صرافی انجام می شود، مربوط می باشد. با استفاده از این قسمت کاربران قادر خواهند بود توکن های خود را سپرده گذاری کرده و سود دریافت کنند. سود حاصل از آن به صورت ارزی که قرار است جدید معرفی شود به حساب شما واریز خواهد شد.
  • BNB Vault: ترکیبی از DeFi Staking و Launchpool می باشد.
  • ETH 2.0 Staking: این گزینه مربوط به سرمایه گذاری در پروژه اتریوم ۲.۰ می باشد. نکته ای که در این قسمت باید در نظر بگیرید این است که تا تمام شدن فاز یک اتریوم ۲.۰ شما قادر به برداشت سرمایه خود نیستید.

در اینجا با کلیک بر روی گزینه View More در پایین هر یک از گزینه هایی که در بالا معرفی نمودیم، می توانید با سایر بخش های بایننس ارن آشنا شوید.


معرفی بخش Savings در Binance Earn

پس از اینکه از تب Finance وارد صفحه بایننس ارن شدید، به پایین صفحه رفته و مراحل زیر را انجام دهید.

۱.در اینجا همانند شکل بر روی گزینه View More در قسمت Savings کلیک کنید.

روی گزینه View More در قسمت Savings کلیک کنید

روی گزینه View More در قسمت Savings کلیک کنید

2.در اینجا صفحه ای برای شما باز خواهد شد که شامل Flexible Savings ،Locked Savings و Activities می باشد. در ادامه به شرح هر یک خواهیم پرداخت.

این صفحه شامل Flexible Savings ،Locked Savings و Activities می باشد

این صفحه شامل Flexible Savings ،Locked Savings و Activities می باشد

قسمت Flexible Savings:

این قسمت در ارتباط با پس اندازهایی می باشد که تایم لاین آنها انعطاف پذیر می باشد. به عبارتی در این قسمت ما هیچ تعهدی در ارتباط با زمان نگهداری سرمایه خود نمی دهیم و هر زمان که بخواهیم به سرمایه خود دسترسی داریم. در قسمت Flexible Savings لیستی از توکن ها به شما نمایش داده می شود و شما می توانید APY هر توکن یا میانگین سود سالیانه را مشاهده نمایید.

این قسمت در ارتباط با پس اندازها می باشد

این قسمت در ارتباط با پس اندازها می باشد

شما می توانید با روشن نمودن Auto Transfer برای هر توکن همانطور که در شکل زیر نمایش دادیم مقداری را که در کیف پول اسپات خود دارید، به این قسمت منتقل کرده و سرمایه گذاری کنید.

اما سود حاصل از این سرمایه گذاری چگونه محاسبه می شود؟ برای محاسبه سود خود می توانید در ابتدا APY Calculator را در مرورگر خود جستجو کنید. سپس بر روی یکی از لینک ها کلیک نموده و وارد صفحه شوید. در اینجا برای محاسبه سود اطلاعات خواسته شده را همانند شکل زیر وارد نمایید.

اینجا برای محاسبه سود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید

اینجا برای محاسبه سود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید

پس از وارد نمودن اطلاعات خواسته شده در نهایت بر روی گزینه ” Calculate ” کلیک کنید و میزان سود دریافتی در داخل فیلد ” Ending Balance ” به شما نمایش داده می شود.

نکته قابل توجهی که در ارتباط با Flexbile Saving در نظر بگیرید این است که میزان سود شما از فردای سپرده گذاری محاسبه خواهد شد.

قسمت Locked Savings:

با استفاده از این گزینه شما می توانید سرمایه خود به مدت ۷ روز، ۱۴ روز، ۳۰ روز و یا ۹۰ روز پس انداز کنید. تفاوتی که Locked Savings با Locked Staking دارد این است که در Locked Saving پیشنهادات زیادی ارائه نمی شود و سود دریافتی از آن بالا نیست. در تصویر زیر شما می توانید این صفحه را مشاهده نمایید.

قسمت Locked Savings

قسمت Locked Savings

قسمت Activities:

در این قسمت عرضه محدود وجود دارد. همچنین در اینجا سود خوبی به کاربران ارائه می شود. اگر قصد استفاده از این قسمت را دارید باید آن را مداوم بررسی نمایید زیرا به سرعت تمام می شود.

قسمت Activities

قسمت Activities


معرفی بخش Locked Staking در Binance Earn

برای دسترسی به این بخش پس از وارد شدن به صفحه Binance Earn مراحل زیر را انجام دهید.

۱.در گزینه Locked Staking بر روی View More کلیک کنید.

در گزینه Locked Staking بر روی View More کلیک کنید

در گزینه Locked Staking بر روی View More کلیک کنید

2.همانطور که در تصویر مشاهده می نمایید، این بخش شامل دو قسمت Locked Staking  و DeFi Staking می باشد. در ادامه مطالب به معرفی این دو بخش خواهیم پرداخت.

این بخش شامل دو قسمت Locked Staking  و DeFi Staking می باشد

این بخش شامل دو قسمت Locked Staking  و DeFi Staking می باشد

قسمت Locked Staking:

این موضوع به روند قفل کردن دارایی های دیجیتال شما بر روی بلاکچین اثبات سهام یا Proof of Stake برای مدت زمان مشخصی اطلاق می شود. این موضوع نه تنها به شبکه کمک می کند بلکه پاداش های قابل توجهی را نیز برای شما فراهم می کند. در اینجا هر چه کوین بیشتری استیک کنید سود بیشتری کسب خواهید کرد.

در این قسمت می تواند APY مربوط به هر توکن را مشاهده کنید. شما می توانید میزان APY را برای مدت زمان های ۱۵، ۳۰، ۶۰ و ۹۰ روز تنظیم نمایید. همچنین می توانید سود حاصل از این سرمایه گذاری را با استفاده از ماشین حساب APY همانطور که در بخش Savings گفته شد، حساب کنید.

می توانید سود خود را با استفاده از ماشین حساب APY حساب کنید

می توانید سود خود را با استفاده از ماشین حساب APY حساب کنید

قسمت DeFi Staking:

با انتخاب این گزینه شما قادر خواهید بود تا سرمایه خود را بر روی پروژه های دیگر استیک نمایید. در واقع استیک توکن ها بر روی پلتفرم بایننس صورت نمی گیرد. در این صفحه اخطاری به شما داده شده است مبنی بر اینکه در صورت سرمایه گذاری بر روی پروژه ها شما باید ریسک آن را نیز بپذیرید.

همانطور که در تصویر زیر مشاهده می نمایید، می توانید با استفاده از گزینه Flexible Lock سرمایه خود را در مدت زمان دلخواه قفل کرده و سپرده گذاری را انجام دهید.

می توانید با Flexible Lock سرمایه خود را در مدت زمان دلخواه قفل کرده و سپرده گذاری را انجام دهید.

می توانید با Flexible Lock سرمایه خود را در مدت زمان دلخواه قفل کرده و سپرده گذاری را انجام دهید.


معرفی بخش Launchpool در Binance Earn

برای دسترسی به این گزینه همانطور که در موارد بالا گفته شد، پس از وارد شدن به حساب بایننس خود از تب Finance گزینه Bianance Earn را انتخاب نمایید. در اینجا صفحه ای همانند شکل زیر مشاهده می نمایید. برای دسترسی به بخش Launchpool بایننس بر روی گزینه View More کلیک نمایید.

برای دسترسی به بخش Launchpool بایننس بر روی گزینه View More کلیک نمایید

برای دسترسی به بخش Launchpool بایننس بر روی گزینه View More کلیک نمایید

با استفاده از لانچ پول بایننس می توانید در پروژه های مختلف سرمایه گذاری نمایید. برای مثال در اینجا شما می توانید در استخرهای سرمایه گذاری ارائه شده همانند BNB استیک کرده و در ازای آن توکن KLAY را دریافت نمایید. در واقع سود شما به شکل توکن KLAY به شما ارائه خواهد شد.

با لانچ پول بایننس می توانید در پروژه های مختلف سرمایه گذاری نمایید

با لانچ پول بایننس می توانید در پروژه های مختلف سرمایه گذاری نمایید

به طور معمول پروژه هایی که از طریق صرافی بایننس ارائه می شوند پروژه های مناسبی هستند و سود خوبی را به کاربران ارائه میدهند.


معرفی بخش BNB Vault در Binance Earn

برای دسترسی به این گزینه در ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. پس از آن می توانید از تب Finance بر روی گزینه Binance Earn کلیک کنید. در ادامه در صفحه باز شده در بخش BNB Vault گزینه View More را همانند شکل انتخاب نمایید.

معرفی بخش BNB Vault در Binance Earn

معرفی بخش BNB Vault در Binance Earn

در این قسمت اگر می خواهید یک Flexible Savings یا DeFi Staking داشته باشید و همزمان در لانچ پول بایننس شرکت کنید، صندوق های BNB یا BNB Vault یک گزینه مناسب به شمار می روند. شما می توانید توکن های BNB استیک کرده و سود دریافت نمایید.

شما می توانید توکن های BNB استیک کرده و سود دریافت نمایید

شما می توانید توکن های BNB استیک کرده و سود دریافت نمایید


معرفی بخش ETH 2.0 Staking در Binance Earn

برای دسترسی به این قسمت همانند سایر بخش های دیگر بایننس ارن در ابتدا بر روی Finance کلیک نموده، سپس گزینه Binance Earn را انتخاب نمایید. پس از وارد شدن به صفحه بایننس ارن در داخل کادر ETH 2.0 Staking بر روی گزینه View More همانند شکل کلیک نمایید.

معرفی بخش ETH 2.0 Staking در Binance Earn

معرفی بخش ETH 2.0 Staking در Binance Earn

پس از آن شما وارد صفحه ای همانند شکل زیر خواهید شد. با توجه به اینکه قرار است الگوریتم اجماع اتریوم از Proof of Work به Proof of Stake منتقل شود، نیاز است تا افرادی رمز ارزهای اتریوم خود را در این پلتفرم استیک نمایند. در اینجا تا زمانی که فاز یک اتریوم ۲.۰ تمام نشود، شما قادر به برداشت اتریوم های خود نیستید. در نموداری که در تصویر زیر می بینید می توانید میزان APY متناسب با اتریوم استیک شده را مشاهده نمایید. برای مثال اگر۵۵۰،۰۰۰ اتریوم استیک نمایید میزان APY، ۲۱.۱% خواهد بود.

در این قسمت می توانید میزان APY متناسب با اتریوم استیک شده را مشاهده نمایید

در این قسمت می توانید میزان APY متناسب با اتریوم استیک شده را مشاهده نمایید

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”معرفی اپلیکیشن صرافی بایننس” tab_id=”Binance-App”][vc_column_text]

معرفی اپلیکیشن صرافی بایننس

در این قسمت از مقاله شما می توانید با اپلیکیشن صرافی بایننس به طور کامل آشنا شوید. همچنین ما به شما آموزش های لازم در ارتباط با نحوه کار با اپلیکیشن بایننس و قسمت های مختلف آن ارائه خواهیم داد. اپلیکیشن صرافی بایننس یک نرم افزار در دسترس است که به منظور خدمات رسانی بهتر به کاربران ارائه شده است.

با استفاده از این اپلیکیشن کربران قادر خواهند بود بر سرمایه خود نظارت داشته باشند. همچنین می توانند لیستی از تراکنش ها و خرید و فروش را در این اپلیکیشن بررسی نمایند. به علاوه با استفاده از این اپلیکیشن کاربران می توانند به روش های مختلفی ترید خود را انجام دهند. لازم است که بدانید اپلیکیشن بایننس امکان تبادل ارزهای دیجیتال را نیز ارائه می دهد. علاوه بر موضوعاتی که گفته شد با استفاده از این اپلیکیشن کاربران امکان واریز و برداشت ارزهای دیجیتال را دارا می باشند.

یکی از نکاتی که هنگام انتخاب صرافی باید در نظر گرفته شود، امنیت آن است. صرافی بایننس از نظر امنیت در جایگاه خوبی قرار دارد. در این صرافی امنیت سرمایه کاربران با استفاده از Safu (صندوق دارایی امن) ضمانت خواهد شد. بنابراین هیچ نگرانی در ارتباط با امنیت این صرافی نباید وجود داشته باشد. به طور کلی شما می توانید برای دسترسی بهتر به صرافی بایننس و انجام تراکنش در لحظه این اپلیکیشن را بر روی تلفن همراه خود نصب نموده و از آن استفاده نمایید.


دانلود اپلیکیشن صرافی بایننس

برای دانلود این نرم افزار در مرحله اول بهتر است کاربران این اپلیکیشن را از سایت رسمی بایننس بارگیری کنند. به طور کلی اپلیکیشن بایننس برای سیستم عامل های اندروید و ios در دسترس می باشد. کاربرانی که از سیستم عامل اندروید استفاده می نمایند، قادر خواهند بود این اپلیکیشن را از Google Paly دانلود نمایند. برای سیستم عامل های ios از طریق App Store قابل دانلود می باشد. پس از اینکه این نرم افزار را دانلود نمودید، می توانید با استفاده از مراحلی که در ادامه به آنها اشاره می نماییم، اقدام به ثبت نام در این نرم افزار نمایید.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”ثبت نام در اپ بایننس” tab_id=”Register”][vc_column_text]

آموزش ثبت نام در اپلیکیشن بایننس

برای استفاده از اپلیکیشن صرافی بایننس به دلیل تحریمات موجود، در ابتدا شما باید از یک نرم افزار تغییر IP ثابت و یا VPS استفاده نمایید. پس از آن می توانید با ثبت نام در این اپلیکیشن از خدمات این صرافی استفاده کنید. برای ثبت نام کافیست تا مراحل زیر را گام به گام انجام دهید.

۱.پس از اینکه وارد برنامه شدید، از منوی اصلی گزینه ای که در شکل نشان دادیم را انتخاب نمایید.

از منوی اصلی گزینه ی مشخص شده را انتخاب نمایید

از منوی اصلی گزینه ی مشخص شده را انتخاب نمایید

2.پس از آن گزینه Login or Register را انتخاب نمایید.

گزینه Login or Register را انتخاب نمایید

گزینه Login or Register را انتخاب نمایید

3.برای ثبت نام در اینجا گزینه ” Register ” را از بالای صفحه انتخاب نمایید.

در اینجا گزینه " Register " را از بالای صفحه انتخاب نمایید

در اینجا گزینه ” Register ” را از بالای صفحه انتخاب نمایید

4.پس از وارد شدن به صفحه ثبت نام، در ابتدا ایمیل خود را وارد نمایید، سپس یک رمز عبور انتخاب نمایید. رمز عبور انتخابی شما باید حداقل ۸ کاراکتر، شامل اعداد و حروف بزرگ و کوچک باشد. در صورت داشتن کد دعوت می توانید آن را در قسمت Referral ID وارد نمایید. پر کردن این قسمت اختیاری می باشد. در انتها قسمت مشخص شده در تصویر را لمس نمایید.

در ابتدا ایمیل خود را وارد نمایید، سپس یک رمز عبور انتخاب نمایید

در ابتدا ایمیل خود را وارد نمایید، سپس یک رمز عبور انتخاب نمایید

5.در این مرحله عکس نشان داده شده را تکمیل کنید. این قسمت نشان دهنده این می باشد که شما ربات نیستید.

این قسمت نشان دهنده این می باشد که شما ربات نیستید

این قسمت نشان دهنده این می باشد که شما ربات نیستید

6.پس از آن کدی به ایمیل شما ارسال می شود، کد را وارد نموده سپس گزینه ” Submit “را انتخاب نمایید.

کد را وارد نموده سپس گزینه " Submit "را انتخاب نمایید

کد را وارد نموده سپس گزینه ” Submit “را انتخاب نمایید

در اینجا ثبت نام شما با موفقیت انجام خواهد شد. لازم به ذکر است که اگر از قبل در این اپلیکیشن ثبت نام نموده اید، می توانید از گزینه ” Log in ” استفاده نمایید و وارد حساب خود شوید.


آموزش تایید هویت دو مرحله ای در اپلیکیشن بایننس

برای افزایش امنیت حساب خود در صرافی بایننس می توانید مراحل زیرا طی کنید.

۱.پس از ثبت نام و وارد شدن به حساب خود، گزینه ای که در بالای صفحه قرار دارد را همانند شکل لمس نمایید.

گزینه ای که در بالای صفحه قرار دارد را همانند شکل لمس نمایید

گزینه ای که در بالای صفحه قرار دارد را همانند شکل لمس نمایید

2.در صفحه مورد نظر گزینه ” Security ” را انتخاب نمایید.

گزینه " Security " را انتخاب نمایید

گزینه ” Security ” را انتخاب نمایید

3.در اینجا چهار گزینه پیش روی شما قرار دارد که شامل Google Authentication، Email Authentication، SMS Authentication و Security Key Authenticatin می باشد. نکته ای که در این قسمت باید در نظر بگیرید این است که کاربران ایرانی به دلیل تحریمات موجود قادر به استفاده از SMS Authentication نیستند. در تصویر زیر همانطور که می بنید Email Authentication فعال می باشد. پس گزینه Google Authentication را انتخاب نمایید.

گزینه Google Authentication را انتخاب نمایید

گزینه Google Authentication را انتخاب نمایید

4.در اینجا گزینه مشخص شده را روشن نمایید.

گزینه مشخص شده را روشن نمایید

گزینه مشخص شده را روشن نمایید

5.اپلیکیشن Google Authenticator را برای تلفن همراه خود دانلود کنید.

اپلیکیشن Google Authenticator را دانلود کنید

اپلیکیشن Google Authenticator را دانلود کنید

6.نکته ای که در این قسمت باید در نظر بگیرید این است که کد نمایش داده شده را هم در جایی یادداشت نموده و هم در برنامه Google Authenticator کپی نمایید.

کد نمایش داده شده را در جایی یادداشت نموده و در برنامه Google Authenticator کپی نمایید

کد نمایش داده شده را در جایی یادداشت نموده و در برنامه Google Authenticator کپی نمایید

یادداشت این کد از این جهت لازم است که کد پشتیبان گیری برنامه Google Authenticator حساب بایننس شما می باشد. بنابراین اگر به هر دلیل اپلیکیشن Google Authenticator از روی تلفن همراه شما پاک شد، با استفاده از این کد شما قادر خواهید بود آن را بازیابی کنید. پس در اینجا کد مورد نظر را کپی نمایید و گزینه copy را انتخاب کنید.

۷.در این قسمت ابتدا وارد اپلیکیشن Google Authenticator خود شوید. سپس قسمت مشخص شده در تصویر را لمس کنید.

قسمت مشخص شده در تصویر را لمس کنید

قسمت مشخص شده در تصویر را لمس کنید

8.در اینجا از گزینه ” Enter a setup key ” را انتخاب کنید.

گزینه " Enter a setup key " را انتخاب کنید

گزینه ” Enter a setup key ” را انتخاب کنید

9.پس از وارد شدن به صفحه زیر، در ابتدا یک اسم برای حساب خود انتخاب نموده، سپس کد خود را در قسمت مشخص شده paste کنید. در انتها گزینه Add را لمس کنید.

در انتها گزینه Add را لمس کنید

در انتها گزینه Add را لمس کنید

10.در انتها در صفحه اپلیکیشن Google Authenticator کدی برای حساب بایننس شما نمایش داده می شود که این کد هر ۳ ثانیه یک بار عوض می شود.

۱۱.در این قسمت کد پشتیبانی Google Authenticator حساب بایننس خود را Paste کنید. و در انتها بر روی قسمت مشخص شده ضربه بزنید.

روی قسمت مشخص شده ضربه بزنید

روی قسمت مشخص شده ضربه بزنید

12.در اینجا فلش مشخص شده را لمس نمایید.

فلش مشخص شده را لمس نمایید

فلش مشخص شده را لمس نمایید

13.در صفحه نمایش داده شده، گزینه ” Send Code ” را انتخاب نمایید. با انتخاب این گزینه کدی به ایمیل شما ارسال می شود، آن را وارد نمایید.

کدی به ایمیل شما ارسال می شود را وارد نمایید

کدی به ایمیل شما ارسال می شود را وارد نمایید

در فیلد دوم کد نمایش داده شده در اپلیکیشن Google Authenticator را که مربوط به حساب بایننس شما می باشد را وارد نمایید. در انتها گزینه ” Submit ” را انتخاب کنید.

در اینجا شما موفق به تایید دو مرحله ای حساب خود شده اید. دقت نمایید که به محض فعالسازی این گزینه زمانی که می خواهید وارد حساب خود شوید، از شماGoogle  Verification Code خواسته می شود که همان کد نمایش داده شده در نرم افزار Google Authenticator می باشد. پس این اپلیکیشن را از روی تلفن همراه خود پاک نکنید زیرا مجددا به آن نیاز دارید.

در صورتی که شما هر بار از یک سیستم استفاده می نمایید برای وارد شدن به حساب، دیگر نیازی به کد ارسال شده به ایمیل شما نمی باشد. در صورت استفاده از یک سیستم دیگر، شما هم نیازمند کد ارسال شده به ایمیل و هم کد نمایش داده شده در Google Authenticator می باشید.

[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”معرفی قسمت های مختلف اپلیکیشن” tab_id=”Different-Sections-App”][vc_column_text]

معرفی قسمت های مختلف صفحه اصلی اپلیکیشن بایننس

در این قسمت از مقاله می توانید با گزینه های مختلف اپلیکیشن بایننس آشنا شوید.

۱.اعلانات Notifications

با انتخاب زنگوله ای که در بالای صفحه اصلی اپلیکیشن بایننس قرار دارد، می توانید نوتیفیکشن های ارسال شده از طرف صرافی را مشاهده نمایید. برای مثال اگر شما Transfer، دریافت و ارسال داشته باشید و یا اینکه در حساب فیوچرز خود پوزیشنی داشته باشید که لیکوئید شده باشید، در این قسمت نمایش داده می شود.

اعلانات Notifications

اعلانات Notifications

2.پروفایل

زمانی که گزینه ی بالای صفحه که در سمت چپ قرار دارد، انتخاب کنید با گزینه های زیر روبرو خواهید شد.

2.پروفایل

2.پروفایل

2.پروفایل

2.پروفایل

2.پروفایل

2.پروفایل

  • VIP 0: این گزینه سطح کاربری شما را نشان می دهد. زمانی که این گزینه را انتخاب می نمایید، می توانید میزان تخفیفاتی که در کارمزدها ارائه می شود را مشاهده نمایید.
  • Binance Lite: بایننس لایت یک روش ساده و سریع برای خرید و فروش سایر ارزهای دیجیتال است. Binance Lite یک رابط کاربری ساده ارائه می دهد که بر روی سادگی، سرعت و سهولت استفاده تمرکز دارد. در اینجا ما از Binance Professional استفاده نمودیم به همین دلیل با انتخاب این گزینه وارد صفحه Binance Lite خواهید شد.
  • Task Center: این گزینه تسک هایی را به شما ارائه می دهد که با انجام آن، مزایایی را دریافت می نمایید.
  • Reward Centre: در این قسمت پاداش هایی به کاربران ارائه می شود.
  • Refferal: با استفاده از این قسمت شما می توانید کدی را برای دعوت دوستان خود دریافت نمایید. با دعوت دوستان خود می توانید تخفیفاتی در کارمزدها دریافت نمایید.
  • Pay :Binance Pay یک فناوری پرداخت ارز رمزنگاری ایمن است که توسط بایننس طراحی شده است. برای استفاده از این قسمت باید تایید هویت خود را انجام دهید.
  • Gift Card: گیفت کارت بایننس محصول جدیدی است که به شما امکان می دهد کارت های هدیه رمزنگاری شده را با طرح و پیام دلخواه، هر کوین و مبلغی که انتخاب کنید، برای دوستان خود ارسال کنید.
  • My gifts: این گزینه پاداش ها و یا هدیه هایی را به کاربران در هنگام شرکت در فعالیت های مختلف اهدا می کند.
  • Notifications: این قسمت همان اعلاناتی می باشد که در قسمت قبل به آن پرداختیم.
  • Payment Methods: در اینجا روش هایی برای پرداخت موجود می باشد.
  • Security: برای افزایش امنیت حساب خود می توانید از این گزینه استفاده نمایید. در قسمت قبلی مقاله به طور کامل به آن پرداختیم.
  • Settings: در این قسمت تنظیمات مربوط به اپلیکیشن قرار دارد. به عنوان مثال برای تغییر زبان و  تنظیمات مربوط به رنگ صفحه نمایش می توانید از این گزینه استفاده نمایید.
  • Help & Support: با انتخاب این گزینه می توانید از پشتیبانی صرافی بایننس در صورت بروز مشکل استفاده نمایید. در واقع شما می توانید با ارسال ایمیل به پشتیبانی، مشکلات موجود را حل نمایید.
  • Share Binance App: با استفاده از این گزینه می توانید اپلیکیشن بایننس را با دیگران به اشتراک بگذارید.
  • Log Out: اگر قصد دارید از حساب خود خارج شوید می توانید Log Out را انتخاب نمایید.

معرفی خدمات ارائه شده توسط اپلیکیشن بایننس

برای اینکه با خدمات ارائه شده توسط اپلیکیشن بایننس آشنا شوید، می توانید با خواندن این بخش از مقاله اطلاعات کافی را دریافت نمایید. پس از اینکه وارد اپلیکیشن بایننس شدید، در صفحه اصلی همانند شکل زیر گزینه ” More ” را انتخاب نمایید. پس از انتخاب گزینه ی ” More ” شما می توانید موارد زیر را مشاهده نمایید.

معرفی خدمات ارائه شده توسط اپلیکیشن بایننس

معرفی خدمات ارائه شده توسط اپلیکیشن بایننس

1.Common Function (فانکشن)

1.Common Function (فانکشن)

1.Common Function (فانکشن)

  • Transfer:  در این قسمت شما می توانید رمز ارزهای خود را از کیف پول Spot به کیف پول مارجین و یا جایی که می خواهید ترید انجام دهید، انتقال دهید.
  • Deposit: برای واریز ارز دیجیتال می توانید از این قسمت استفاده کنید.
  • Orders: این گزینه تاریخچه سفارشات شما را نشان می دهد.
  • Referral: همانطور که در مطالب قبلی گفته شد، این گزینه برای دعوت دوستان استفاده می شود.

۲.Trade (ترید)

2.Trade (ترید)

2.Trade (ترید)

  • Convert: از این گزینه برای ترید سریع ارزهای دیجیتال استفاده می شود.
  • Spot: این گزینه همان ترید ساده و یا کلاسیک می باشد که در نسخه وب این صرافی در ارتباط با آن توضیح دادیم.
  • Margin: این نوع از معاملات بایننس قصد دارند که سود بیشتری را به کاربران ارائه دهند. در ارتباط با این نوع از معاملات به طور کلی در قسمت های قبلی مقاله توضیحاتی داده شد.
  • Futures: معاملات فیوچرز در بایننس به کاربران اجازه می دهد تا بیش از دارایی خود در این صرافی به ترید بپردازند.
  • P2P: معاملات نظیر به نظیر یا P2P نوعی معامله است که در آن خریدار و فروشنده دارایی های رمزنگاری شده و فیات خود را مستقیما با کمک بازار آنلاین مبادله می کنند.
  • Grid Trading: گرید تریدینگ ابزاری استراتژیک است که به شما امکان می دهد با قرار دادن یک سری سفارش های لانگ و شورت در بازه های زمانی مشخص در حدود یک قیمت تعیین شده سود کسب کنید.
  • Stock Token: این سرویس جدید به کاربران امکان می دهد تا نمایندگی سهام شرکت های عمومی را خریداری کنند.
  • ۴th Anniversary: این گزینه چهارمین سالگرد بایننس است.

۳.Finance (فایننس)

3.Finance (فایننس)

3.Finance (فایننس)

  • Savings: این گزینه شامل Flexible Savings، Locked Savings و Activities می باشد. برای شناخت این گزینه ها می توانید به بخش Binance Earn مراجعه نمایید.
  • Staking: استیکینگ از دو بخش Locked Staking و DeFi Staking تشکیل شده است. از این بخش در جهت استیک کردن توکن ها استفاده می شود که به طور کامل به شرح آن خواهیم پرداخت.
  • Pay: یکی از فناوری های پرداخت با استفاده از ارزهای دیجیتال است که توسط بایننس طراحی شده است.
  • Crypto Loans: در این قسمت شما می توانید رمز ارز مورد نظر خود را به عنوان وام از صرافی قرض بگیرید.
  • Pool:  استخر بایننس از مکانیسم PoW برای استخراج که توسط بایننس ساخته شده است، پشتیبانی می کند. این پلتفرم ابتدا با سرویس استخراج بیت کوین با پشتیبانی از ارزهای رمزپایه بیشتر راه اندازی شده است.
  • Liquid Swap: لیکوئید سواپ بایننس بر اساس استخر نقدینگی است. در هر استخر دو توکن وجود دارد و مقدار نسبی توکن، قیمت بین آنها را تعیین می کند و تا زمانی که توکن های مربوطه در استخر وجود داشته باشد، همیشه می توان آنها را معامله کرد. Liquid Swap بایننس قیمت های پایدارتر و کارمزد کمتری را برای معاملات بزرگ ارائه می دهد.
  • Card: کارت بایننس را می توان با استفاده از ارزهای دیجیتال شارژ نمود.
  • ETH2.0: در ارتباط با این گزینه در بخش بایننس ارن نسخه وب صرافی به توضیح پرداختیم.
  • Dual Investment: Dual Investment بایننس به شما امکان می دهد ارز رمزنگاری شده به عنوان مثال بیت کوین واریز کرده و بر اساس دو دارایی به عنوان مثال بیت کوین و BUSD بازده کسب کنید.
  • BNB Vault: این گزینه به کاربران امکان می دهد تا رمز ارز BNB را استیک کرده و سود دریافت نمایند.

۴.Others (سایر خدمات)

4.Others (سایر خدمات)

4.Others (سایر خدمات)

این قسمت سایر خدمات اپلیکیشن بایننس از جمله Launchpad ،Task Center ،Reward Center ،Gift Card و … را نشان می دهد.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”آموزش کار با اپلیکیشن بایننس” tab_id=”Working-With-Binance-App”][vc_column_text]

آموزش خرید و فروش ارز دیجیتال در اپلیکیشن صرافی بایننس

اگر قصد خرید ارز دیجیتال با استفاده از نرم افزار بایننس را دارید، کافیست پس از ثبت نام مراحل زیر را انجام دهید.

پس از وارد شدن به نرم افزار، از صفحه اصلی گزینه ترید Trade که در پایین صفحه قرار دارد، انتخاب کنید.

از صفحه اصلی گزینه ترید که در پایین صفحه قرار دارد، انتخاب کنید.

از صفحه اصلی گزینه ترید که در پایین صفحه قرار دارد، انتخاب کنید.

1.برای ترید از بالای صفحه گزینه ” Spot ” را انتخاب نمایید.

برای ترید از بالای صفحه گزینه " Spot " را انتخاب نمایید

برای ترید از بالای صفحه گزینه ” Spot ” را انتخاب نمایید

2.قسمت مشخص شده را در حالت Buy قرار دهید.

۳.پس از آن نوع سفارش خود را مشخص کنید. زمانی که گزینه لیمیت Limit را انتخاب می نمایید، می توانید حالت خرید خود را مشخص نمایید. این قسمت شامل Limit ،Market ،Stop Limit و OCO می باشد.

Limit: این گزینه سفارش را در یک قیمت مشخص ثبت می کند و زمانی که قیمت ها به قیمت مورد نظر رسید تکمیل می شود.

Market: در سفارش مارکت، بهترین قیمت توسط صرافی تعیین می شود.

Stop Limit: در این سفارش به سیستم گفته می شود که هنگامی که قیمت به رقم x رسید، سفارش با رقم y را ثبت کن.

OCO: این نوع از سفارش، ترکیبی از سفارش لیمیت و استاپ لیمیت می باشد و تنها یک سفارش انجام می شود. سفارشی که زودتر صورت پذیرد، دیگری کنسل خواهد شد.

۴.در اینجا پس از تعیین نوع سفارش خود، مقدار مورد نظر خود را در قسمت مشخص شده وارد نمایید.

۵.در انتها گزینه “Buy” را انتخاب کنید.

لازم به ذکر است که شما می توانید در قسمت پایین صفحه یعنی Open Orders سفارش هایی که هنوز اجرا نشده اند را مشاهده نمایید.


آموزش فروش ارز دیجیتال در اپلیکیشن

برای فروش ارز دیجیتال با استفاده از نرم افزار بایننس مراحل زیر را گام به گام انجام دهید.

همانند تصویر زیر، از پایین صفحه اصلی اپلیکیشن گزینه ” Trade ” را انتخاب نمایید.

از پایین صفحه اصلی اپلیکیشن گزینه " Trade " را انتخاب نمایید

از پایین صفحه اصلی اپلیکیشن گزینه ” Trade ” را انتخاب نمایید

1.پس از آن وارد صفحه ” Spot ” شوید.

وارد صفحه " Spot " شوید

وارد صفحه ” Spot ” شوید

2.گزینه ای که در تصویر زیر نشان داده شده است را در حالت Sell قرار دهید.

۳.پس از آن نوع سفارش خود را برای فروش انتخاب نمایید. این سفارش ها شامل لیمیت، استاپ لیمیت، مارکت و oco می باشد. در قسمت قبل به توضیح هر یک از سفارش ها پرداختیم.

۴.مقدار مورد نظر برای فروش و اطلاعات خواسته شده را تکمیل نمایید.

۵.پس از آن گزینه ” Sell ” که در انتها نمایش داده شده است را لمس کنید.


آموزش واریز Deposit ارز دیجیتال در اپلیکیشن

اگر قصد واریز ارز دیجیتال به صرافی بایننس را دارید، با استفاده از اپلیکیشن صرافی بایننس قادر خوهید بود این کار را به راحتی انجام دهید. برای این کار مراحل زیر را به ترتیب گفته شده انجام دهید.

گزینه " Wallets " را انتخاب نمایید

گزینه ” Wallets ” را انتخاب نمایید

1.پس از اینکه در اپلیکیشن صرافی بایننس ثبت نام نمودید، وارد صفحه اصلی شوید. در اینجا از پایین صفحه گزینه ” Wallets ” را هماند شکل زیر انتخاب نمایید.

۲.در بالای صفحه گزینه هایی را همچون Overview ،Spot ،Margin ،Futures و … مشاهده می نمایید. گزینه Overview یک نگاه کلی از موجودی کیف پول شما را نشان می دهد. مابقی گزینه ها مربوط به کیف پول حسابهای مارجین، اسپات، فیوچرز و … می باشد.

گزینه Overview یک نگاه کلی از موجودی کیف پول شما را نشان می دهد

گزینه Overview یک نگاه کلی از موجودی کیف پول شما را نشان می دهد

3.ازبالای صفحه تب اسپات ” Spot ” را انتخاب نمایید.

۴.در این صفحه گزینه ” Deposit ” را انتخاب کنید.

گزینه " Deposit " را انتخاب کنید

گزینه ” Deposit ” را انتخاب کنید

5.در اینجا شما باید ارزی که قصد دریافت آن را دارید، انتخاب نمایید. ما ارز دیجیتال بیت کوین را برای واریز انتخاب نمودیم.

ارزی که قصد دریافت آن را دارید، انتخاب نمایید

ارزی که قصد دریافت آن را دارید، انتخاب نمایید

6.پس از انجام تمامی مراحل بالا، در این صفحه شبکه مورد نظر خود را انتخاب نمایید. سپس می توانید آدرس نمایش داده شده را کپی نموده و برای فرستنده ارسال نمایید.

شبکه مورد نظر خود را انتخاب نمایید

شبکه مورد نظر خود را انتخاب نمایید

از دیگر راه ها برای به اشتراک گذاری آدرس، اسکن کد QR می باشد و یا اینکه از گزینه ” Share Address ” استفاده نمایید.


آموزش برداشت Withdraw ارز دیجیتال در اپلیکیشن

برای برداشت ارز دیجیتال با استفاده از اپلیکیشن صرافی بایننس می توانید مراحل زیر را انجام دهید.

۱.برای برداشت ارز دیجیتال همانند واریز باید از صفحه اصلی اپلیکیشن بایننس گزینه ” Wallets ” را انتخاب کنید.

برای برداشت ارز از صفحه اصلی اپلیکیشن گزینه "Wallets" را انتخاب کنید

برای برداشت ارز از صفحه اصلی اپلیکیشن گزینه “Wallets” را انتخاب کنید

2.در اینجا از بالای صفحه تب اسپات ” Spot ” را انتخاب نموده و وارد کیف پول اسپات خود شوید.

از بالای صفحه تب اسپات " Spot " را انتخاب نموده و وارد کیف پول اسپات خود شوید

از بالای صفحه تب اسپات ” Spot ” را انتخاب نموده و وارد کیف پول اسپات خود شوید

3.در صفحه مورد نظر گزینه ” Withdraw ” را انتخاب کنید.

گزینه " Withdraw " را انتخاب کنید

گزینه ” Withdraw ” را انتخاب کنید

4.حال در این مرحله باید ارز مورد نظر خود را برای برداشت انتخاب نمودید.

ارز مورد نظر خود را برای برداشت انتخاب نمودید

ارز مورد نظر خود را برای برداشت انتخاب نمودید

5.در این مرحله شبکه مورد نظر خود را انتخاب نمایید. سپس آدرس گیرنده را در محل مشخص شده Paste کنید. در انتها مقداری که می خواهید برداشت کنید را وارد کرده و گزینه Withdraw را بفشارید.

مقداری که می خواهید برداشت کنید را وارد کرده و گزینه Withdraw را بفشارید

مقداری که می خواهید برداشت کنید را وارد کرده و گزینه Withdraw را بفشارید

لازم به ذکر است که شما می توانید ازطریق اسکن کد این کار را نیز انجام دهید. به دلیل نداشتن موجودی در کیف پول، ازتمامی مراحل عکس گرفته نشده است.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”استیکینگ در اپلیکیشن بایننس” tab_id=”Staking-Binance-App”][vc_column_text]

آموزش استیکینگ Staking در اپلیکیشن صرافی بایننس

در این قسمت از مقاله قصد داریم استیکینگ در صرافی بایننس را به صورت کامل به شما عزیزان آموزش دهیم. استیکینگ ارز های دیجیتال در صرافی بایننس یک فرصت فوق العاده برای کسب درآمد است. شما می توانید به راحتی این کار را در صرافی بایننس انجام دهید. در ابتدا به توضیح مفهوم استیکینگ خواهیم پرداخت تا با آن به طور کامل آشنا شوید.


استیکینگ Staking چیست؟

اگر بخواهیم یک تعریف کلی از استیکینگ ارز های دیجیتال داشته باشیم، می توان گفت استیکینگ به معنی سرمایه گذاری رمز ارزها می باشد. در اصل می توان گفت که استیکینگ یک جایگزین برای استخراج ارز های دیجیتال می باشد. به این منظور که شما از استیکینگ می توانید بدون نیاز به هزینه های گزاف از ارز های دیجیتال کسب درآمد کنید. برای اینکه این موضوع را بهتر متوجه شوید بگذارید برایتان یک مثال بزنیم.

استیکینگ ارز های دیجیتال همانند سرمایه گذاری در بانک می ماند. این موضوع بدین معنی است که شما هماهنند بانک ها مقداری پول در پلتفرم انتخابی سرمایه گذاری می کنید و نسبت به قراردادی که ایجاد شده است کسب سود می کنید. اینگونه بدون هیچ سختی و دخالتی می توانید به راحتی سود کسب کنید و به نوعی یک کسب درآمد داشته باشید. جز استیکینگ در صرافی بایننس شما می توانید این عمل را در کیف پول هایی همچون ” اتمیک ” گواردا ” و… انجام دهید.

برای مطالعه ی بیشتر در مورد استیکینگ کلیک کنید


معرفی مزایا و معایب استیکینگ Staking ارز دیجیتال

ازجمله مزایایی که استیکینگ ارزهای دیجیتال می تواند به همراه داشته باشد، این است که می توان بدون سرمایه زیاد کسب درآمد کرد. حفظ ارزش دارایی، درآمد تضمینی و قابل پیش بینی از دیگر مزایای آن به شمار می رود.

در مقابل مزایایی که این امر به همراه دارد، می تواند معایبی نیز داشته باشد. از جمله معایب استیکینگ ارز دیجیتال می توان به قفل شدن دارایی ها اشاره کرد.


استیکینگ Staking در اپلیکیشن بایننس

استیکینگ Staking در اپلیکیشن بایننس شامل دو گزینه به نام های Locked Staking و DeFi Staking می باشد. در ادامه به توضیح هر یک خواهیم پرداخت.

  1. Locked Staking: زمانی که در این حالت شما در صرافی بایننس اقدام به استیک نمودن یک ارز می کنید، مقدار رمز ارز مورد نظر شما قفل می شود و امکان معامله با آن مقدار از رمز ارز وجود ندارد و به محض اینکه اولین معامله با آن ها انجام شود دیگر از حالت استیکینگ خارج می شوند. تا زمانی که مقدار رمز ارز مورد نظر شما در صرافی قفل باشد، برایتان سود واریز می شود، در غیر این صورت همانطور که گفتیم امکان سوددهی متوقف می شود..
  2. DeFi Staking: بایننس به منظور مشارکت در پروژه ها، DeFi Staking را معرفی نمود. با استفاده از این گزینه کاربران می توانند به DeFi دسترسی پیدا کنند. کاربران می توانند در پروژه های DeFi Staking شرکت کرده و به راحتی سود بالایی کسب کنند.

نحوه استیک کردن ارز دیجیتال در اپلیکیشن بایننس

در این قسمت ازمقاله شما می توانید با نحوه استیک کردن ارزهای دیجیتال با استفاده از اپلیکیشن بایننس آشنا شوید. اگر در اپلیکیشن و یا سایت بایننس ازقبل ثبت نام نموده اید، قادر خواهید بود تا رمز ارزهای خود را استیک کرده و سود دریافت نمایید. برای این کار لازم است تا مراحل زیر را انجام دهید.

۱.پس از وارد شدن به اپلیکیشن بایننس از منوی اصلی گزینه More را همانند شکل انتخاب نمایید.

از منوی اصلی گزینه More را انتخاب نمایید

از منوی اصلی گزینه More را انتخاب نمایید

2.در قسمت Finance گزینه Staking را انتخاب نمایید.

در قسمت Finance گزینه Staking را انتخاب نمایید

در قسمت Finance گزینه Staking را انتخاب نمایید

3.پس از اینکه وارد صفحه استیکینگ اپلیکیشن بایننس شدید، می توانید رمز ارز خود را برای استیک کردن انتخاب نمایید. همچنین شما قادر خواهید تا تعداد روزهایی که می خواهید رمز ارز خود را استیک نمایید، انتخاب کنید. در انتها گزینه Stake Now را لمس کنید.

رمز ارز خود را برای استیک کردن انتخاب نمایید و در انتها گزینه Stake Now را لمس کنید

رمز ارز خود را برای استیک کردن انتخاب نمایید و در انتها گزینه Stake Now را لمس کنید

4.در صفحه ای که در تصویر زیر مشاهده می نمایید، مقداری که قصد دارید به منظور استیکینگ قفل نمایید را وارد کنید. سپس موافقت خود را با قوانین بایننس به وسیله تیک گزینه ای که در پایین صفحه قرار دارد اعلام نمایید. در انتها گزینه Confirm را انتخاب کنید.

مقداری که قصد دارید به منظور استیکینگ قفل نمایید را وارد کنید و در انتها گزینه Confirm را انتخاب کنید

مقداری که قصد دارید به منظور استیکینگ قفل نمایید را وارد کنید و در انتها گزینه Confirm را انتخاب کنید

لازم به ذکر است که شما می توانید میزان سود دریافتی را با استفاده از ماشین حساب APY محاسبه نمایید. در قسمت های قبلی مقاله در ارتباط با نحوه کار ماشین حساب APY توضیحاتی داده شد.

اگر قصد سرمایه گذاری در پروژه های DeFi را دارید، می توانید از تب DeFi Staking استفاده نمایید. در اینجا تعداد روزهای استیک کردن رمز ارز Flexible یا متغیر است. تمامی مراحل نیز همانند قسمت قبل می باشد.

برای سرمایه گذاری در پروژه های DeFi از تب DeFi Staking استفاده نمایید

برای سرمایه گذاری در پروژه های DeFi از تب DeFi Staking استفاده نمایید

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”حل مشکل بلاک شدن در بایننس” tab_id=”Block-Account”][vc_column_text]

بلاک شدن در صرافی بایننس

همانطور که قبلا اشاره کردیم صرافی بایننس اعلام کرده است که علاقه ای به ارائه خدمات به کشورهایی که در لیست تحریم هستند را ندارد. یعنی به محض اینکه کاربران با یکی از آی پی های کشورهای موجود در لیست تحریم وارد بایننس شوند حساب آن ها مسدود خواهد شد و پیغامی مبنی بر اینکه آی پی شما متعلق به کشورهای لیست تحریم است دریافت خواهید کرد. لیست کشورهایی که در لیست تحریم هستند را در زیر مشاهده می کنید.

ایالات متحده، آلبانی، بلاروس، بوسنی، برمه، جمهوری آفریقای مرکزی، جمهوری دموکراتیک کنگو، جمهوری دموکراتیک خلق کره، ساحل عاج، منطقه کریمه اوکراین، کرواسی، کوبا، هرزگوین، ایران، عراق، کوزوو، لبنان، لیبریا، لیبی، مقدونیه، مولداوی، صربستان، سومالی، سودان، سودان جنوبی، سوریه، ونزوئلا، یمن و زیمبابوه.

همانطور که مشاهده کردید آمریکا نیز در این لیست است. به دلیل سیاست های خارجی آمریکا در حوزه ارزهای دیجیتال تحریم شده است. بنابراین توجه کنید هنگام انتخاب آی پی ، کشور آمریکا را انتخاب نکنید. با توجه به موارد گفته شده برای فعالیت در بایننس نیازمند یک آی پی ثابت هستید. که ان را از طریق Vpn های آی پی ثابت و یا Vps می توانید به دست آورید. توجه کنید Vpn های رایگانی که در اینترنت هستند آی پی ثابت ندارند و با استفاده از آن ها باعث مسدود شدن حساب کاربری خود می شوید.


حل مشکل بلاک شدن در بایننس

برای رفع مسدود شدن حساب کاربری ملزم به ارسال تیکت به پشتیبانی این صرافی هستید. در سال ۹۸ بایننس دسترسی آی پی های ایرانی را آزاد کرد ولی بعد از مدتی تمام کاربران ایرانی از طرف آن بلاک شدند. خیلی از حساب های کاربری تا دوسال بعد درگیر بازپس گیری سرمایه خود بودند. بنابراین جلوگیری از مسدود شدن بسیار حائز اهمیت است. بایننس به محض پی بردن به آی پی شما در صورت (عضو کشورهای تحریم بودن) برای شما یک مدت زمان محدود مشخص می کند تا سرمایه خود را خارج کنید. به طورکلی تاکنون سرمایه کسی را ضبط نکرده است و قبل از آن اجازه برداشت را می دهد، اما برای بعضی افراد نیز این مدت به یک مدت طولانی تبدیل شده است. پس شرط عقل این است که از این اتفاق جلوگیری کنیم.

برای ارتباط با پشتیبانی این صرافی می توانید بر روی گزینه ای که در پایین صفحه با نام Support قرار دارد، کلیک کرده و مشکل خود را رفع نمایید.


سخن آخر درباره آموزش صرافی بایننس

بایننس جز بزرگترین صرافی های حاضر در دنیای ارزهای دیجیتال می باشد. حجم معاملات این صرافی در روز به ۱ میلیارد دلار رسیده است که این نشان دهنده نقد شوندگی و اعتبار بسیار بالای آن می باشد. این صرافی کاملا رایگان می باشد و تنها از تکمیل معاملات مقدار کمی کارمزد بر می دارد.

همانطور که در ابتدای مقاله گفتیم، به دلیل وجود تحریم ها برای کاربران ایرانی خطر بلوکه شدن دارایی ها وجود دارد، اما با روش هایی که در بالا گفتیم ریسک بلوکه شدن کم می شود اما به صفر نمی رسد. اگر قصد سرمایه گذاری بلند مدت را دارید بهتر است تا دارایی هایتان را در یک کیف پول ایمن ذخیره کنید.

همانطور که معامله ارزهای دیجیتال سود آور است، ممکن است پر ریسک نیز باشد. به همین دلیل بهتر است که در معاملات خود از تحقیقات درست، تحلیل و همچنین منطق استفاده کنید و با احساسات کاذب خود کاری را انجام ندهید.

پس از مطالعه این مقاله، دیگر می توانید به راحتی با نرم افزار بایننس کارهای خود همانند ترید را انجام دهید. برای اینکه بتوانید از این نرم افزار بدون ایجاد هر گونه مشکل استفاده کنید، به شما پیشنهاد می کنیم که از یک نرم افزار تغییر ای پی استفاده کنید. نرم افزار های تغییر ای پی چند نوع هستند که نام یکی از آن ها ” VPS ” می باشد. شما می توانید با ” VPS ” ای پی خود را تغییر دهید و به راحتی با نرم افزار بایننس اقدام به خرید و فروش ارز های دیجیتال کنید.

 

ممنون از اینکه تا پایان ” آموزش صرافی بایننس ” همراه ما بودید.

منبع:زوم ارز


بیشتر بخوانید:

 

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

سعید محمد

سعید محمد - نویسنده و متخصص مقایسه خدمات مالی من در زمینه بررسی و مقایسه صرافی‌ها، بروکرهای فارکس و کارگزاری‌های بورس فعالیت می‌کنم و تمرکز اصلی من بر ارائه تحلیل‌های دقیق و کاربردی از این پلتفرم‌ها است. طی چند سال گذشته، مقالات متعددی در این حوزه منتشر کرده‌ام که هدف آن‌ها کمک به کاربران برای انتخاب بهترین خدمات مالی با توجه به نیازها و اهداف‌شان بوده است. در مقالاتم تلاش می‌کنم اطلاعات شفاف و دقیقی درباره عواملی مانند میزان اسپرد، کمیسیون‌ها، اهرم، رگولاتوری و کیفیت خدمات ارائه کنم تا کاربران بتوانند با اطمینان در بازارهای مالی فعالیت کنند. زمینه‌های تخصصی من شامل مقایسه و رتبه‌بندی بروکرهای فارکس، بررسی و تحلیل صرافی‌های ارز دیجیتال و ارزیابی خدمات و ویژگی‌های کارگزاری‌های بورس است. هدف من این است که با ارائه داده‌های دقیق و تحلیل‌های مقایسه‌ای، به کاربران کمک کنم بهترین انتخاب‌ها را در دنیای خدمات مالی داشته باشند.

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
247 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آذران
1 سال قبل

محتوای خوب و کاربردی بود
ممنون از شما

امید
2 سال قبل

سلام وقت بخیر
ببخشید اندیکاتور macd با اندیکاتورrsi
با هم جمع شده چکار کنم که جدا جدا نشون داده بشه
هر چه کلمه sub را میزنم برنمی‌گرده
ممنون از راهنمایی شما

حامد
2 سال قبل

سلام، من برای ورود به بایننس چند بار رمزم رو اشتباه وارد کردم، بر ای ورود خطا داده چیکار کنم؟

محسن عباسپور
مدیر
پاسخ به  حامد
2 سال قبل

سلام

لطفا با پشتیبانی در ارتباط باشید

داوود
2 سال قبل

سلام آیا میشه تاریخچه ورود و خروج که ای پی نمایش میده رو، در صرافی بایننس حذف یا پنهان کرد

nima
2 سال قبل

سلام مطالب مفیدی بود.

موسی
2 سال قبل

۸.سلام – من به خاطر در دسترس نبودن رمز گوگل اتنتیکاتور امکان وارد شدن ب حسابم را ندارم، ایا احراز هویت در صرافی بایننس با پاسپورت ایرانی برام مشکل ایجاد می کند؟

کریمی
2 سال قبل

ممنون از محتواتون

محسن عباسپور
مدیر
پاسخ به  کریمی
2 سال قبل

ممنون از همراهی شما

حکیمه
2 سال قبل

صرافی بایننس زبانش ایرانی نمیشه؟

محسن عباسپور
مدیر
پاسخ به  حکیمه
2 سال قبل

سلام

خیر از زبان فارسی پشتیبانی نمی کنند

النچری
2 سال قبل

چند روزی هست نمی تونم وارد صرافی بایننس بشم و خطای ۴۰۴ میده. چیکار کنم ؟

محسن عباسپور
مدیر
پاسخ به  النچری
2 سال قبل

درود و وقت بخیر
احتمالا مشکلی در ان لحظه وجود داشته
اما در حال حاضر مشکلی نیست

امین
2 سال قبل

من رمزغیر فعال شده فراموشی رمز را زدم از من مدارک خواسته؟ چیکار کنم

محسن عباسپور
مدیر
پاسخ به  امین
2 سال قبل

لطفا به پشتیبانی ایمیل بزنید

محسن سلیمانی
2 سال قبل

محتوای خیلی خوبی ارائه دادید
مقاله های سایت شمارو هر روز میخونم و ممنون از زحمتی که میکشید
سوالی که دارم اینه که من بخوام آی پی ثابت بگیرم آیا از نظر شما سرویسهای این سایت برای ترید خوبه ؟

Roland
2 سال قبل

جدیدترین اخبار ورزشی ایران و جهان رو در
سایت اخبار جدید مشاهده کنید

حبیب
2 سال قبل

سلام وقت بخیر
من با وی پی ان فنلاند و فرانسه که برای ساخت اکانت متصل میشم بعد از زدن ایمیل و پسورد و کد رفرال که به مرحله بعد میره ازم شماره تلفن میخواد که وارد کنم، و اصلا کنسل هم نمیشه و به هر صفحه ای که مثلا برای کد اتنتیکیتور و … میرم سایت میره به صفحه وارد کردن شماره تلفن و اجازه هیچ کاری نمیده تا بخوام شماره تلفن وارد کنم،
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.🙏🏻

Asiyeh
2 سال قبل

سلام من میخام وارد این حوزه بشم ولی نمیدونم باید چیکار کنم درسته که توضیحات خیلی مفصل و جامع و جزییاته ولی سوالم اینکه پول موردنظر رو چجوری میتونیم برداشت کنیم ؟و یه چیز دیگه که میخاستم بگم واقعا درست کردن و جمع کردن این حجم از اطاعات خیلی زمانبر و زحمت داره خسته نباشید واقعا و ممنون که این اطلاعات رو مفت و مجانی در اختیار ما قرار میدین .امیدوارم جیباتون همیشه پر از پول باشه .

ساجده ازنایی
2 سال قبل

مطالب بسیار عالی بود واقعا سپاس گذارم

حمید
3 سال قبل

قسمت مارکت market در صرافی بایننس از چه کاربردهای _ برخورد اراست

محسن عباسپور
مدیر
پاسخ به  حمید
3 سال قبل

لطفا محتوا بالا را کامل مطالعه نمایید

مونا
3 سال قبل

در مورد limet محتوای بسیاری کامل سما و stop limet در بایننس توضیح دهید؟

مهدی
3 سال قبل

کاملترین مقاله ای که در مورد بایننس خوندم مربوط به سایت شماست بر یک میگم بخابرا این

رامین
3 سال قبل

تفاوت صرافی بایننس با کوینکس چیست؟

لیدا
3 سال قبل

چگونه می توانم در صرافی باایننس ثبت نام کنم؟

سپیده
3 سال قبل

آیا فیوچرز صرافی بایننس دارای بات می باشد؟

احمد
3 سال قبل

کارمزد خرید و روش در فیوچرز صرافی بایننس چقدر است؟

رحیمی
3 سال قبل

مزایای خرید و فروش در صرافی بایننس نسبت به بقیه صرافی ها چیست؟

پویا
3 سال قبل

آیا صرافی بایننس معتبر هست؟

آذرفا
3 سال قبل

معتبرترین صرافی ایرانی از نظر شما کدوم صرافی هستش که بخوایم برای خرید تتر و انتقال به بایننس استفاده کنیم ؟

امین
3 سال قبل

تائید دو مرحله ای بایننس چیه؟

ماریا
3 سال قبل

انتقال از صرافی بایننس را توضیح دهید.

امین
3 سال قبل

برای ورود به app صرافی بایننس هم باید فیلترشکن روشن کنیم

ثمین
3 سال قبل

دلایل قطعی صرافی بایننس در ریزش اخیر کوین ها چه بود.

الفی
3 سال قبل

واقعا عالی بود ممنون از محتوا خوبتون