ارز TLMچیست؟ | آینده ارز دیجیتال TLM

ارز الین ورلدز TLM چیست؟
بازدید 51
۱۲

ارز الین ورلدز یک متاورس غیرمتمرکز و غیرقابل تعویض است که در آن، بازیکنان در راستای کسب منابع کمیاب این متاورس که همان توکن TLM است، با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

ارز الین ورلدز (TLM)، توکن بومی یکی از متاورس های NFT حوزه امور مالی غیرمتمرکز یا دیفای (DeFi) است که از سرعت رشد بسیار بالایی برخوردار بوده و قادر است تا نوعی از قابلیت همکاری اقتصادی و رقابت را در میان بازیکنان خود شبیه‌سازی کند. درواقع بازیکنان در راستای کسب ارز تریلیوم (trilium) یا همان توکن  TLM با یکدیگر رقابت کرده تا از این طریق به گیم پلی اضافی دسترسی پیداکرده و Planet DAOs (سازمان‌های مستقل غیرمتمرکز) رقبا را کنترل کنند.

ازاین‌رو، در این مقاله از زوم ارز قصد داریم تا به معرفی ارز دیجیتال الین ورلدز پرداخته و تمامی زوایای آن را به‌دقت موردبررسی قرار دهیم.

ارز الین ورلدز (TLM) چیست؟

ارز الین ورلدز (TLM) چیست؟

ارز الین ورلدز (TLM) چیست؟

ارز الین ورلدز یا دنیای بیگانه (Alien Worlds)، یک متاورس غیرمتمرکز و غیرقابل تعویض (NFT) است که در آن، بازیکنان در یک اقتصاد تحریک‌شده با محوریت جهان‌های سیاره‌ای و در راستای کسب منابع کمیاب این متاورس که همان توکن(Trilium ،(TLM است، با یکدیگر به رقابت می‌پردازند. از طرفی، الین ورلدز از یک اکوسیستم مالی غیرمتمرکز (DeFi) در بازی برخوردار است؛ چراکه بازیکنان با سهام گذاری یا استیکینگ (Staking) توکن های TLM و استفاده از آنها برای رأی‌دهی در سازمان‌های مستقل غیرمتمرکز سیاره (DAOs)، پیشرفت خواهند کرد.

بررسی توکن TLM

از ماه سپتامبر ۲۰۲۱ (شهریور ماه ۱۴۰۰)، میزان عرضه کل توکن TLM به رقم ۵۱۳۵۷۲۶۵۸۵ رسیده است. این در حالی است که حداکثر عرضه کل ارز الین ورلدز، TLM ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ است. با این تفاسیر، از کل این رقم، ۱۳٫۷۵% آن صرف بازاریابی، ۶٫۶۹٪ صرف پیش‌فروش، ۲٫۹۲% آن عرضه در لانچ پد بایننس، ۳٫۵٪ برای توسعه در دیگر پروتکل‌ها، ۹٫۲۴٪ دیگر صرف سایر روش‌های بازاریابی، ۱۳٫۱۴% آن به بنیاد الین ورلدز (Alien Worlds foundation)، ۵٫۳۵% به مشاوران پروژه، ۱۴٫۶ درصد به تیم توسعه‌دهندگان، ۳٫۸۹ درصد صرف حاکمیت (Governance)، ۵٫۸۴ درصد جهت تأمین نقدینگی، ۳٫۴۱٪ به‌عنوان پاداش استیکینگ، ۰٫۷۸٪ جهت ممیزی امنیتی، ۱۴٫۲۴٪ برای اعطای کمک به اکوسیستم و ۲٫۷۲٪ نیز به پاداش‌های مشارکت در پلتفرم الین ورلدز اختصاص یافته است.

شما نیز می‌توانید توکن TLM را از طریق استیکینگ، استخراج و یا… دریافت کنید. همچنین بازیکنان می‌توانند از ابزارهای درون این بازی جهت استخراج تریلیوم استفاده کنند. درواقع بازیکنانی که مالک Land NFT هستند، می‌توانند از این NFT ها جهت اجاره آنها استفاده کرده و در ازای آن، TLM دریافت کنند. در حقیقت با انجام فرایند استخراج، بازیکنان می‌توانند TLM و حتی NFT های اضافی دیگری را نیز دریافت کنند.

ضمناً فرآیند استخراج این توکن، به ابزار و NFT های زمین‌ها نیز بستگی خواهد داشت؛ چراکه هرکدام می‌توانند نسبت‌ها و چرخه‌های استخراج متفاوتی داشته باشند. ازاین‌رو، استفاده از ترکیبی از NFT های Tool و Land، می‌تواند باعث استخراج بیشتر ارز الین ورلدز شود.


نیم نگاهی به ارز TLM

نام اختصاری

 

TLM
نوع ارز Token
عرضه کل ۵,۶۱۷,۱۳۵,۶۱۶
مقدار در گردش ۲.۶۱B TLM
وب سایت رسمی alienworlds.io
بلاکچین اکسپلور bscscan.com
وایت پیپر alienworlds/Whitepaper
پیچ های رسمی ارتباطی Telegram.me
سورس کد github.com

معرفی پلتفرم Alien Worlds

معرفی پلتفرم Alien Worlds

معرفی پلتفرم Alien Worlds

در سال جاری میلادی شاهد این بودیم که تعداد پروژه‌های فعال در حوزه بازی برای کسب درآمد (P2E) از طریق NFT ها، به‌شدت افزایش پیدا کرد و ضمن افزایش محبوبیت این عرصه در بین کاربران، شاهد تزریق حجم زیادی از سرمایه به این حوزه بودیم. بااین‌وجود، ارز الین ورلدز به بازیکنانی که اصطلاحاً به آنها کاوشگر (explorers) گفته می‌شود اجازه می‌دهد تا از طریق گیم پلی این بازی یا شرکت در Planet DAO، پاداش‌های نقدی کسب کنند.

درواقع با استخراج در الین ورلدز، این بازیکنان در قالب ارز داخلی بازی، پاداش‌هایی را در قالب بسته‌های (TLM) یا دیگر NFT ها پاداش می‌گیرند. همچنین بازیکنان می‌توانند توکن های TLM خود را جهت افزایش میزان پاداش دریافتیشان، استیک کرده یا به‌وسیله آنها و در راستای کسب سایر NFT های این بازی، با دیگر بازیکنان به رقابت بپردازند.

آموزش کامل بازی الین ورلدز Alien Worlds

تا به امروز، ارز الین ورلدز توانسته تا میزان زیادی از نقشه راه ترسیم‌شده پروژه خود را با موفقیت طی کرده و به موفقیت‌هایی همچون عرضه توکن TLM در لانچپد صرافی بایننس (Binance)، قرار دادن این توکن در دوره کشت سود (Yield Farming) بایننس لانچپول (Binance Launchpool) و … دست پیدا کند.

از طرفی، تا اینجا شاهد این نیز بوده‌ایم که بخش اعظمی از پیشرفت‌های بازی ارز الین ورلدز نیز به مرحله اجرایی رسیده‌اند. بااین‌حال و در ادامه چنین رو به جلویی، این پروژه ارز دیجیتال قصد دارد تا در آینده‌ای نزدیک، فرآیند دریافت روزانه توکن های داخل بازی را در اختیار مالکان این توکن ها قرار دهد.

همچنین NFT های این بازی نیز به‌زودی منتشر خواهند شد و در بازارهای مختلف قابل خریدوفروش خواهند بود. ضمناً یکی دیگر از برنامه‌های آینده ارز الین ورلدز، ارائه قابلیت همکاری NFT های این پروژه است که چندی دیگر اجرایی خواهد شد.


بنیان‌گذاران پلتفرم الین ورلدز

بنیان‌گذاران ارز الین ورلدز (تاریخچه Alien Worlds)

بنیان‌گذاران ارز الین ورلدز

این بازی در سال ۲۰۲۰  میلادی (۱۳۹۹)، به‌وسیله تیم توسعه‌دهندگان آلمانی Dacoco GmbH ساخته‌شده که تا به امروز در توسعه و ایجاد ۳ پروژه ارز دیجیتال مختلف نقش داشته‌اند. از طرفی، شرکت داکوکو در شهر زوگ (Zug) کشور سوئیس مستقر است. درواقع این شهر به دلیل تعدد وجود شرکت‌های بلاک چین و ارز دیجیتال مستقر در آن، به دره کریپتو (crypto valley) سوئیس مشهور است. جدا از این، این تیم توسعه‌دهنده ادعا می‌کنند که جزء متخصصان سازمان‌های مختار غیرمتمرکز (DAO) و همچنین تأییدکننده (Validator) بلاک چین وکس (WAX) نیز هستند.

اما در خصوص پلتفرم Alien Worlds، فاز اول این بازی شامل طراحی متاورس، نقشه فنی و انتشار عملکردهای اساسی این بازی بلاک چینی بود که طی آن، کلیه مکانیک‌های متاورس همچون رمز ارز تریلیوم (TLM)، NFT ها و سیارات این بازی ایجادشده و فرایند استیکینگ و فروش NFT های الین ورلدز نیز در دسترس کاربران قرار گرفتند.

از طرفی، در طی فاز اوی این پروژه، قابلیت عملکردی میان زنجیره‌ای (cross-chain)، جهت تسهیل همکاری و ادغام این پلتفرم با دیگر پلتفرم‌های ارزهای دیجیتال نیز عرضه شد و درنتیجه، کاربران و تریدرها قادر بودند تا ارز الین ورلدز (TLM) را در صرافی ارز دیجیتال Binance معامله کنند.

به‌طورکلی، نقشه راه Alien Worlds، از ۳ فاز کلی برخوردار است که این ۳ مرحله که توأم باهم درحال‌توسعه هستند عبارت‌اند از مشوق‌های استخراج NFT های خاص، انتشار Thunderdome (عرصه‌ای که بازیکنان می‌توانند با یکدیگر بجنگند) و افزودن برخی تلاش‌های درون بازی و تجربیات فراگیر.


ویژگی‌های Alien Worlds

ویژگی‌های Alien Worlds

ویژگی‌های Alien Worlds

اولین ویژگی منحصربه‌فرد پلتفرم ارز الین ورلدز این است که یک متاورس گیمینگ است که از DAO های متعددی برخوردار است. درواقع این پلتفرم به هریک از دارندگان رمز ارز TLM سهمی در تصمیم‌گیری در خصوص اینکه چه کسی این پلتفرم را اداره کند، اعطا می‌کند. همچنین پلتفرم ارز الین ورلدز به کاربران خود این اجازه را می‌دهد تا از توکن های TLM خود در مواردی همچون سهام گذاری یا استیکینگ، رأی دادن یا حتی تبدیل‌شدن به یکی از رهبران این پلتفرم، استفاده کنند.

اساساً بازیکنان Alien Worlds می‌توانند توکن های TLM خود را در Planet DAOs استیک کرده و بدین ترتیب، اتحاد خود را با یک سیاره نشان داده و این اجازه را داشته باشند تا پاداش‌های روزانه بیشتری را در قالب توکن TLM دریافت کنند. در حقیقت هرچه تعداد توکن های TLM استیک شده یک کاربر بیشتر باشد، او از شانس بالاتری برای کسب حق در خصوص تصمیمات آینده این پروژه برخوردار خواهد بود.

از طرفی، تبدیل‌شدن به یک رهبر در پلتفرم الین ورلدز یک همکاری خارجی نیست؛ چراکه این پلتفرم به بازیکنان اجازه می‌دهد تا جهت عضویت در بیش از یک سیاره، نامزد شوند. در حقیقت هر سیاره را می‌توان توسط بیش از یک عضو شورای منتخب مدیریت کرد.

علاوه بر این، یکی دیگر از ویژگی‌های منحصربه‌فرد پلتفرم ارز الین ورلدز، رایگان بودن آن است که از هزینه‌های گران‌قیمتی که خصوصیت اصلی بسیاری از بازی‌های سنتی است، دوری کرده و این بازی را برای همه افراد محبوب می‌سازد.

همچنین به‌عنوان گواهی بر محبوبیت Alien Worlds می‌توان به این نکته اشاره کرد که این بازی، دومین بازی NFT است که از سریع‌ترین سرعت رشد برخوردار بوده است. به گفته وب‌سایت  DappRadar، این بازی در میان تمامی اپلیکیشن های غیرمتمرکز (DApp)، رتبه دوم و در میان تمامی بازی‌های DApp، رتبه اول را ازنظر تعداد کاربران ۲۴ ساعته در اختیار دارد. این موضوع را می‌توان تا حدی به تلاش‌های تیم توسعه‌دهندگان جامعه کاربری ارز الین ورلدز نسبت داد که به ۱۸ زبان مختلف در پلتفرم پیام‌رسان محبوب دیسکورد (Discord) فعال بوده و کاربرانی از کشورهای انگلستان، چین، روسیه، ژاپن و ترکیه را هدف قرار می‌دهند.

علاوه بر این، این تیم تلاش‌هایی برای بومی‌سازی جهت پشتیبانی از بازیکنانی از کشورهای فیلیپین، اندونزی و هند (کشورهایی که بازی‌های P2E در آنها بسیار محبوب هستند) را انجام داده است؛ دقیقاً همان کاری در زمان ظهور بازی آکسی اینفینیتی (Axie Infinity) شاهد انجام آن بودیم.

ضمناً ازجمله دیگر تلاش‌های تیم توسعه‌دهندگان ارز الین ورلدز می‌توان به استفاده از مالکیت‌های معنوی شناخته‌شده، حمایت از انجمن‌های فعال در پیام‌رسان‌های تلگرام و دیسکورد، انتشار تبلیغات حمایت‌شده، حمایت از تلاش‌های دیگر توسعه‌دهندگان جهت رشد و توسعه این بازی و برگزاری مصاحبه‌های مردمی (AMA) اشاره کرد.


امنیت شبکه ارز الین ورلدز

امنیت شبکه ارز الین ورلدز

امنیت شبکه ارز الین ورلدز

اساساً الین ورلدز بر روی ۳ بلاک چین اجرا می‌شود که عبارت‌اند از زنجیره هوشمند بایننس (BSC)، اتریوم (Ethereum) و وکس (WAX) که توکن بومی این پلتفرم (TLM) بر روی آن‌ها مستقر شده است. از طرفی، هر یک از این ۳ بلاک چین از عملکردهای مختلف الین ورلدز پشتیبانی کرده و این پلتفرم اجازه می‌دهد تا به‌راحتی و به‌صورت ایمن اجرا شود. برای شروع، زنجیره هوشمند بایننس، از عملکرد استیکینگ (staking) این پلتفرم پشتیبانی کرده و به دارندگان توکن TLM که یک توکن با استاندارد BEP-20 است اجازه می‌دهد تا وظایف خود را اجرا کند. از سوی دیگر، بلاک چین WAX نیز به پلتفرم ارز الین ورلدز اجازه می‌دهد تا برای بخش اعظمی از منطق اصلی بازی، از یک لایه تراکنش رایگان برخوردار باشد.

جدا از این، داده‌های مربوط به تصاویر NFT های این پلتفرم نیز در سیستم فایل بین سیاره‌ای همتا به همتا (IFPS) ذخیره می‌شود و به این داده‌ها اجازه می‌دهد تا غیرمتمرکز باقی‌مانده و همچنین به اپلیکیشن های خارجی نیز اجازه می‌دهد تا با توابع و داده‌های زنجیره‌ای در تماس بوده تا بازی‌ها و عملکردها بتوانند طبق روال عادی خود، اجرا شوند.


روند قیمتی توکن TLM

روند قیمتی توکن TLM

روند قیمتی توکن TLM

در این بخش از مقاله همان‌طور که از عنوان مشخص است قصد داریم تا روند قیمتی توکن TLM را بررسی کنیم. قبل از اینکه بخواهیم به سراغ اصل مطلب برویم. اگر قصد دارید تا بر روی این توکن معامله کنید، بهتر است ابتدا آن را تحلیل کنید. در صورت تمایل می توانید با ثبت درخواست خود در بخش نظرات از تحلیلگران سایت زوم ارز بخواهید تا این توکن را برای شما تحلیل کنند.

این توکن در ۸ آوریل سال ۲۰۲۱ با قیمتی معادل ۳.۳۸ دلار لیست شد. بلافاصله پس از لیست شدن در یک حرکت شارپی، قیمت به محدوده ۶.۸ دلار صعود کرد. پس از تاچ این محدوده، قیمت نتوانست خود را تثبیت کند چراکه این موضوع در نهایت باعث شد تا در کمتر از دو روز قیمت به زیر یک دلار یعنی ۰.۷۰ دلار (یا ۷۰ سنت) سقوط کند.

پس تاچ محدوده ۰.۷۰ دلار، قیمت در محدوده ۰.۱۹ الی ۰.۸۰ دلار نوسانات مختلفی داشت. در حال حاضر نیز قیمت این توکن در محدوده ۰.۳۰ دلار قرار دارد. تا به این لحظه قیمت این توکن هنوز نتوانسته است ATH قبلی خود که در محدوده ۶.۸ دلار بوده است را تاچ کند.


کیف پول های TLM

کیف پول های TLM

کیف پول های TLM

برای اینکه شما بتوانید این توکن را همانند دیگر توکن ها ذخیره کنید، باید به سراغ کیف پول های دیجیتال بروید. شاید پیدا کردن کیف پول های چنین ارزی کمی سخت باشد اما، ما در این بخش از مقاله به صورت کامل ولت هایی که از این توکن پشتیبانی می کنند را به شما معرفی خواهیم کرد.

متأسفانه به دلیل اینکه این ارز در بین رمز ارز های برتر قرار ندارد، تعداد ولت های کمی از آن پشتیبانی می کنند. در صورتی که قصد ذخیره این توکن را دارید، می توانید از کیف پول هایی که در ادامه معرفی می کنیم استفاده نمایید.

  1. کیف پول نرم افزاری اتمیک ATOMIC

یکی از کیف پول هایی که می توان در آن توکن TLM را ذخیره کرد، کیف پول اتمیک می باشد. این کیف پول از سیستم عامل هایی همچون اندروید  Android، ای او اس IOS و دسکتاپ پشتیبانی می کند. شما می توانید به راحتی سیستم عامل مورد نظر خود را انتخاب و سپس این توکن را دانلود و استفاده نمایید.

با توجه به اینکه در حال حاضر افراد مختلفی به دنبال سوءاستفاده از کاربران مبتدی هستید، اگر قصد دانلود این ولت را دارید، برای اینکه به دام نرم افزار های فیک نیفتید، بهتر است به سراغ سایت رسمی کیف پول اتمیک بروید و از بخش دانلود به راحتی نسخه متناسب با سیستم عامل مورد نظرتان را دانلود کنید.

شما می توانید به راحتی توکن TLM را به همراه دیگر توکن های شبکه اتریوم با استاندارد ERC-20 ذخیره سازی کنید چراکه این توکن به صورت کامل از زنجیره اتریوم پشتیبانی می کند.

یکی از سؤالاتی که ممکن است در این بخش برای شما پیش بیاید این است که آیا کیف پول اتمیک امنیت دارد؟ بله. خوشبختانه این ولت امنیت مناسبی دارد و شما می توانید به راحتی رمز ارز های خود را با اطمینان در کیف پول نرم افزاری اتمیک ذخیره سازی کنید. در صورتی که قصد دارید تا درباره این ولت اطلاعات بیشتری کسب کنید، به شما پیشنهاد می کنیم که حتماً به مقاله اختصاصی آموزش کیف پول اتمیک در سایت زوم ارز مراجعه کنید. ما در این مقاله به صورت کامل و جامع طریقه کار با کیف پول اتمیک را به شما آموزش داده ایم.

  1. کیف پول نرم افزاری تراست Trust

کیف پول تراست یکی از محبوب ترین کیف پول ها در بین معامله گران و سرمایه گذاران حوزه کریپتو می باشد. شما می توانید در این ولت به همراه دیگر رمز ارز و توکن ها، TLM را نیز ذخیره کنید.

کیف پول تراست به دلیل امنیت و همچنین رابط کاربری آسانی که دارد مکانی مناسب برای ذخیره انواع رمز ارز ها می باشد. اگر مبتدی هستید و درصدد انتخاب ولت برای دارایی خود هستید، کیف پول ارز دیجیتال تراست می تواند یکی از انتخاب های شما باشد.

تراست ولت برعکس کیف پول اتمیک که کمی قبل تر با آن آشنا شدید، تنها از سیستم عامل های اندروید و IOS پشتیبانی می کند. این موضوع به این معنا است که شما نمی توانید از این ولت در سیستم عامل دسکتاپ استفاده نمایید.

با توجه به موضوعات فوق اگر علاقه مند به آشنایی بیشتر با این ولت هستید، می توانید همین حالا به مقاله اختصاصی کیف پول تراست در سایت زوم ارز مراجعه کنید. ما در این مقاله به صورت کامل و جامع کیف پول تراست را به شما آموزش داده ایم.

  1. کیف پول نرم افزاری سیف پل Safepal

اگر به دنبال یک کیف پول هستید که از ۹۵ درصد رمز ارز ها و همچنین توکن های معتبر پشتیبانی کند، کیف پول سیف پل می تواند یکی از انتخاب های شما باشد. خوشبختانه این ولت از رمز ارز های بسیاری پشتیبانی می کند و شما می توانید با اطمینان کامل رمز ارز های خود را در این ولت ذخیره سازی کنید.

اگر قصد دارید تا از کیف پول سیف پل استفاده کنید، تنها باید یکی از دو سیستم عامل اندروید و یا IOS را انتخاب نمایید. این ولت همانند کیف پول تراست تنها از دو سیستم عامل فوق پشتیبانی می کند. البته لازم به ذکر است که شما می توانید با یک ترفند به راحتی از این ولت در سیستم عامل کامپیوتری خود استفاده نمایید اما این روش را به شما پیشنهاد نمی دهیم.

اگر بخواهیم به صورت خلاصه وارد طریقه انجام این ترفند را شرح دهیم این‌گونه باید بگوییم که شما می توانید با نصب یک نرم افزاری شبیه ساز سیستم عامل اندروید در کامپیوتر و یا لپ تاپ خود، به راحتی کیف پول تراست را درون شبیه ساز مورد نظر نصب کنید. همان‌طور که گفتیم انجام این کار را به شما پیشنهاد نمی دهیم و بهتر است که از این طریق اقدام به ذخیره سازی رمز ارز هایتان نکنید چراکه امنیت شما مقداری کاهش پیدا می کند.

همانند دیگر ولت ها اگر قصد دارید تا درباره کیف پول سیف پل اطلاعات بیشتری کسب کنید، می توانید به مقاله آموزش کیف پول تراست مراجعه کنید. در این مقاله به صورت کاملاً تصویری طریقه کار با کیف پول سیف پل را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

  1. کیف پول نرم افزاری متامسک Metamask

کیف پول متامسک یکی دیگر از ولت های نرم افزاری است که این روزها بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. در حال حاضر، اگر قصد استفاده از کیف پول متامسک را دارید، حتماً باید از نرم افزاری های تغییر ای پی استفاده کنید چراکه اگر ای پی خود را تغییر ندهید ممکن است برایتان مشکلاتی از جمله بلوکه شدن حساب پیش بیاید. شاید برایتان سؤال باشد که دلیل این اتفاق چیست؟

چندی پیش توسعه دهندگان کیف پول متامسک با اعلام یک اطلاعیه مشخص کردند که دیگر به کاربران ایرانی خدمات نمی دهند و کاربران ایرانی نباید از این ولت استفاده کنند. در نتیجه همان‌طور که گفتیم برای جلوگیری از مشکلات احتمالی، حتماً از نرم افزار تغییر ای پی استفاده نمایید.

اگر از این موضوع فاکتور بگیریم، خوشبختانه کیف پول متامسک امنیت مناسبی دارد. این موضوع باعث شده است تا تعداد کاربران این ولت نیز افزایش پیدا کند. در صورتی که قصد استفاده از این ولت را دارید، می توانید از نسخه های موبایلی آن که در سیستم عامل های اندروید و IOS نصب می شوند و یا از نسخه افزونه ای آن که در مرورگر های کروم، فایرفاکس و.. نصب می شوند استفاده نمایید.

این ولت از بلاکچین های مختلفی پشتیبانی می کند. به همین سبب شما می توانید اکثر توکن های شبکه های پشتیبانی شده را در آن ذخیره سازی کنید. برای مثال همان‌طور که گفتیم توکن TLM در شبکه اتریوم لانچ شده است. به همین دلیل، شما می توانید این توکن را در کیف پول فوق ذخیره کنید. البته لازم به ذکر است که جز این توکن، شما می توانید تمامی توکن های شبکه اتریوم را به کیف پول متامسک اضافه کنید.

اگر برایتان در این رابطه سؤالی ایجاد شد، به شما پیشنهاد می کنیم که به مقاله اختصاصی کیف پول متامسک در سایت زوم ارز مراجعه کنید. ما در این مقاله به صورت کامل و جامع طریقه کار با این ولت را به شما آموزش داده ایم.

  1. کیف پول نرم افزاری مای اتر ولت MyEtherWallet

کیف پول MyEther تنها مختص شبکه اتریوم می باشد. به همین دلیل، شما می توانید به راحتی توکن های شبکه اتریوم را در این ولت ذخیره سازی کنید. کیف پول مای اتر ولت جز اینکه در نسخه های موبایلی نصب می شود، یک نرم افزار مبتنی بر وب نیز دارد که به کاربران اجازه می دهد تا در هر کجا به راحتی به کیف پول فوق دسترسی پیدا کنند. البته ما پیشنهاد چنین کاری نمی دهیم چراکه ممکن است به دلیل مسائل امنیتی مثل فیشینگ و… کیف پول شما هک شود و درنهایت دچار مشکل شوید.

در کل اگر قصد استفاده از این ولت را دارید، ما بیشتر به شما پیشنهاد می کنیم که در مواقع حساس و ضروری از این ولت استفاده کنید. در غیر این صورت همان‌طور که مطالعه کردید ولت های دیگری از توکن TLM پشتیبانی می کنند که شما می توانید از آن ها استفاده نمایید.

در صورتی که قصد دارید تا با این ولت بیشتر آشنا شوید، به شما پیشنهاد می کنیم که مقاله اختصاصی این ولت در سایت زوم ارز مراجعه کنید. شما می توانید پس از مطالعه مطلب آموزشی کیف پول MyEther به راحتی با طریقه کار این ولت آشنا شوید.

  1. کیف پول صرافی های دیجیتال (توصیه نمی شود)

در صورتی که قصد استفاده از کیف پول های فوق را ندارید می توانید از کیف پول داخلی صرافی های که از این توکن پشتیبانی می کنند استفاده کنید. البته همان‌طور که در عنوان گفتیم، تیم زوم ارز انجام این کار را به هیچ عنوان پیشنهاد نمی کند. به همین دلیل تا حدالامکان سعی کنید که از این روش به هیچ عنوان استفاده نکنید.

شاید برایتان این سؤال پیش بیاید که دلیل اینکه پیشنهاد چنین کاری به شما نمی کنیم چیست؟ صرافی های دیجیتال به دلیل اینکه به صورت آنلاین فعالیت می کنند، ممکن است مورد حمله هکر ها، فیشینگ و یا… قرار بگیرد. در صورتی که چنین اتفاقی رخ دهد، سرمایه تمام افرادی که در صرافی ها سرمایه خود را ذخیره کرده اند از بین می روند.

اما اگر شما در کیف پول های دیجیتال سرمایه خود را ذخیره کنید، تا زمانی که دسترسی هکر ها به کیف پول شما امکان پذیر نشود، امکان از بین رفتن سرمایه شما وجود نخواهد داشت و یا تا حدالامکان ریسک این اتفاق کاهش پیدا می کند.


صرافی های TLM

صرافی های TLM

صرافی های TLM

در بخش قبل با کیف پول های توکن TLM آشنا شدید. در این قسمت از مقاله قصد داریم تا صرافی های این توکن را به شما معرفی کنیم. قبل از اینکه بریم سراغ اصل مطلب لازم است به نکاتی اشاره کنیم.

در حال حاضر صرافی های بسیار زیادی از این توکن پشتیبانی می کنند اما کاربران ایرانی به دلیل تحریم های آمریکا نمی توانند از همه آن ها استفاده کنند. تقریباً ۹۰ درصد از صرافی های خارجی موجود نیاز به احراز هویت دارد، به همین سبب، کاربران ایرانی نمی توانند در آن ها حساب احراز هویت شده ایجاد کنند. اگر شما قصد معامله این توکن را دارید، باید به سراغ صرافی های بروید که نیاز به احراز هویت ندارند. در ادامه ما به چند صرافی اشاره خواهیم کرد که شما می توانید بدون هیچ مشکلی در آن ها معاملات خود را با توکن فوق و یا سایر رمز ارز ها انجام دهید. در ادامه همراه ما باشید.

  1. صرافی متمرکز کوکوین Kucoin

صرافی کوکوین یکی از صرافی های مطرح کریپتو است که در زمان نگارش این مقاله رتبه ۵ بازار را به خود اختصاص داده است. پس از اینکه صرافی بایننس احراز هویت را اجبار کرد، کاربران ایرانی بسیار زیادی به سراغ استفاده از این صرافی رفتند. در حال حاضر نیز این صرافی با برگزاری رویداد های مختلف در حال جذب بیشتر کاربر از سرتاسر دنیا می باشد.

از لحاظ امنیتی این صرافی تا حدودی قابل قبول است اما صرافی کوکوین از آن دسته صرافی هایی است که به هیچ عنوان نمی توان برای ذخیره رمز ارز به آن اطمینان کرد. پیشنهاد ما این است که اگر از این صرافی استفاده می کنید، برای ولت خود سقف تعیین کنید و پس از تکمیل شدن سقف مورد نظر دارایی خود را به کیف پول منتقل نمایید. شاید با شنیدن این جمله برخی ها عنوان کنند که انجام این کار نیاز به کارمزد دارد، بله قطعا کارمزد دارد اما به دلیل امنیتبه شما پیشنهاد می کنیم، سرمایه خود را به کیف پول انتقال دهید.

شما می توانید به راحتی توکن TLM را در صرافی کوکوین معامله کنید. نکته قابل توجه این است در زمان نگارش این مقاله، صرافی مذکور از این توکن تنها در بازار اسپات پشتیبانی می کند و شما نمی توانید این توکن را در بازار فیوچرز این صرافی معامله کنید.

در صورتی که قصد دارید تا بیشتر درباره این صرافی اطلاعات به دست بیاورید، به شما پیشنهاد می کنیم که حتماً به مقاله اختصاصی آموزش صرافی کوکوین در سایت زوم ارز مراجعه کنید. ما در این مقاله به صورت کامل و جامع طریقه کار با این صرافی را به شما آموزش داده ایم.

  1. صرافی متمرکز کوینکس Coinex

صرافی کوینکس در دسامبر سال ۲۰۱۷ تأسیس شد. این صرافی یک اکسچنج دیجیتال جهانی می باشد که در حال حاضر کاربران مختلفی دارد. در زمان نگارش این مقاله رتبه صرافی کوینکس در بین صرافی ها ۸۰ می باشد. طبق گفته تیم توسعه دهنده، اعضای تیم کوینکس از کارمندان سابق شرکت های معروف می باشد. شما می توانید در این صرافی رمز ارز های بسیاری را معامله کنید.

متأسفانه در برخی از رمز ارز ها به دلیل حجم معاملات کم این صرافی خوب عمل نمی کند و ممکن است در هنگام معامله اوردر های شما را فعال و یا غیرفعال نکند. نسبت به دیگر صرافی های موجود، این صرافی مزایا و معایبی دارد که بد نیست با آن ها آشنا شوید. یکی از معایب بزرگ این صرافی این است که در بخش فیوچرز از امکانات بسیاری کمی پشتیبانی می کند. این موضوع باعث شده است تا کاربران بسیاری پس از مشاهده این مشکل از استفاده این صرافی منصرف شوند.

طبق اطلاعاتی که در سایت رسمی این صرافی وجود دارد، در حال حاضر صرافی کوینکس از بیش از ۱۰۰۰ توکن دیجیتال برای معامله پشتیبانی می کند که یکی از این توکن ها TLM می باشد. صورتی که قصد استفاده از این صرافی را دارید و نیازمند راهنمایی هستید، شما می توانید به مقاله اختصاصی صرافی کوینکس در سایت زوم ارز مراجعه کنید. پس از مطالعه این مقاله تقریباً به معامله در این صرافی مسلط خواهید شد.

  1. صرافی غیرمتمرکز پنکیک سواپ Pancake swap

صرافی پنکیک سواپ یکی از معروف ترین صرافی غیرمتمرکز می باشد که شما می توانید در آن معاملات خود را انجام دهید. این صرافی در حال حاضر طرفداران بسیاری دارد چرا که از توکن های بسیار زیادی پشتیبانی می کند. در صورتی که قصد استفاده از این صرافی را دارید حتماً به فکر یک نرم افزار تغییر ای پی باشید. شاید برایتان این سؤال پیش بیاید که چرا؟

این صرافی نیز به کاربران ایرانی طبق یک اطلاعیه اعلام کرد که دیگر خدماتی به آن ها نمی دهد. اما این موضوع جای نگرانی نیست چراکه کاربران ایرانی می تواند به راحتی تنها با تغییر ای پی خود از این صرافی استفاده کنند.

شاید برایتان این سؤال پیش بیاید که همانند صرافی های متمرکز اگر این صرافی از هویت ایرانی ما با خبر شود امکان اینکه حسابمان را مسدود کند وجود دارد؟ خیر. این صرافی اگر حساب شما را مسدود کند، دارایی شما مسدود نمی شود چراکه سرمایه شما در ولتی جداگانه نگهداری می شود نه ولت داخلی صرافی.

از لحاظ امنیتی، این صرافی مناسب و قابل اعتماد است اما همانند دگر صرافی ها اگر قصد استفاده از آن را دارید، حتماً باید به مسائل امنیتی بسیار دقت کنید. در صورتی که نسبت به کار با این صرافی برایتان سؤالی ایجاد شد می توانید سؤال خود را در بخش نظرات از ما بپرسید و یا با مراجعه به مقاله اختصاصی صرافی پنکیک سواپ ویدیو آموزشی طریقه کار با آن را مشاهده کنید.

  1. صرافی غیر متمرکز سوشی سواپ Sushiswap

صرافی غیرمتمرکز سوشی سواپ از دیگر صرافی های حوزه کریپتو می باشد که شما می توانید در آن رمز ارز های بسیاری را معامله کنید و یا از دیگر امکانات استفاده نمایید.

از لحاظ امنیتی این صرافی مناسب است و شما می توانید با اطمینان رمز ارز های خود را در آن معامله کنید و یا در تأمین نقدینگی صرافی سوشی سواپ شرکت کنید. البته لازم به ذکر است که هر چه امنیت صرافی مناسب باشد، شما نیز به عنوان کاربر باید به مسائل امنیتی دقت کنید تا اگر برای صرافی مشکلی ایجاد شد سرمایه شما از بین نرود.

یکی از سؤالاتی که ممکن است برای هر کاربری ایجاد شود این است که مقدار کارمزد این صرافی چقدر است؟ طبق اطلاعاتی که در سایت رسمی وجود دارد، میزان کارمزد فعلی این توکن ۰.۳۰ درصد کل حجم معامله می باشد که به نسبت کارمزد متوسطی است.

صرافی سوشی سواپ یک توکن با نام سوشی نیز دارد. شما می توانید این توکن را نیز معامله کنید و از نوسانات آن سود دریافت کنید. در صورتی که قصد دارید تا درباره توکن سوشی اطلاعات بیشتری کسب کنید، می توانید به مقاله اختصاصی این توکن در سایت زوم ارز مراجعه کنید. همچنین اگر علاقه مند به معامله در صرافی سوشی سواپ هستید، می توانید با مطالعه مقاله آموزش صرافی سوشی سواپ به صورت کامل به طریقه کار در این صرافی مسلط شوید.

  1. صرافی غیرمتمرکز یونی سواپ Uniswap

صرافی یونی سواپ از دیگر صرافی های غیرمتمرکز ارز دیجیتال می باشد که شما می توانید برای مبادلات توکن های مورد نظر از آن استفاده کنید. در حال حاضر این صرافی از توکن های مختلفی پشتیبانی می کند و شما می توانید توکن های مختلفی را در آن معامله کنید.

با توجه به شباهت نام صرافی سوشی سواپ با یونی سواپ شاید برایتان این سؤال پیش بیاید که تفاوت این دو صرافی چیست؟ سوشی سواپ فورک یونی سواپ می باشد. این موضوع به این معنا است که ابتدا صرافی یونی سواپ وارد بازار کریپتو شد و پس از مدتی به دلایل مختلف صرافی سوشی سوپ که فورک آن می باشد وارد بازار کریپتو شد.

این صرافی نیز همانند صرافی سوشی سواپ دارای یک توکن اختصاصی می باشد. توکن این صرافی یونی یا Uni نام دارد. اگر به سایت کوین مارکت کپ مراجعه کنید می توانید با مشخصات حدودی این توکن آشنا شوید. در حال حاضر مارک کپ توکن یونی سواپ برابر با ۵.۴۵۴.۲۶۱.۳۶۵ دلار می باشد. البته مارکت کپ این توکن همان‌طور که می دانید مدام در حال تغییر می باشد.

لازم به ذکر است که در سایت کوین مارکت کپ به صورت خلاقه وارد این توکن معرفی شده است. اگر قصد دارید تا با توکن یونی سواپ به صورت کامل و جامع آشنا شوید، به شما پیشنهاد می کنیم که حتماً به مقاله اختصاصی توکن یونی مراجعه کنید. ما در این مقاله به صورت جزء به جزء این توکن را مورد بررسی قرار داده ایم. همچنین شما می توانید با مراجعه به مقاله آموزش صرافی یونی سواپ به صورت کامل و همچنین ویدیویی طریق کار با این صرافی را آموزش ببینید.

خوشبختانه این صرافی از لحاظ امنیتی مناسب و مورد تأیید می باشد اما فراموش نکنید که شما نیز باید حسابی مراقب امنیت حساب کاربری خود باشید. در صورتی که در هنگام کار با این صرافی برایتان مشکلی ایجاد شد می توانید مشکل خود را در بخش نظرات برای ما مطرح کنید.


آموزش خرید و فروش توکن TLM

آموزش خرید و فروش توکن TLM

آموزش خرید و فروش توکن TLM

همان‌طور که مطالعه کردید، در حال حاضر ۵ صرافی از توکن TLM پشتیبانی می کنند. شما می توانید به راحتی عملیات خرید و فروش این توکن را در صرافی های فوق انجام دهید.

با توجه به اینکه از توکن فوق صرافی های متمرکز و همچنین غیرمتمرکز پشتیبانی می کند، شاید برایتان این سؤال پیش بیاید که بهتر است این توکن را در کدام یک از صرافی های فوق معامله کنیم؟ پاسخ این سؤال بستگی به خودتان دارد. در صورتی که به صرافی های متمرکز فوق اعتماد ندارید، می توانید به سراغ استفاده از صرافی های غیرمتمرکز بروید.

صرافی های غیرمتمرکز به دلیل اینکه نیازی به واریز پول ندارند، کاربران بیشتر به آن ها اعتماد می کنند اما نقطه ضعف این صرافی ها معمولاً این است که امکانات بسیاری کمی نسبت به صرافی های متمرکز دارند. البته هر دو نوع از صرافی ها مزایا و معایبی دارند که بهتر است با آن ها بیشتر آشنا شوند. در صورتی که قصد دارید تا با صرافی های متمرکز و غیر متمرکز بیشتر آشنا شوید، به شما پیشنهاد می کنیم که به مقاله اختصاصی تفاوت صرافی های متمرکز و غیرمتمرکز در سایت زوم ارز مراجعه کنید.


آینده پلتفرم الین ورلدز

آینده پلتفرم الین ورلدز

آینده پلتفرم الین ورلدز

در زمان نگارش این مقاله ارز الین ورلدز (TLM)، باارزش بازاری در حدود ۷۳ میلیون دلار، در حال حاضر در بین سیصد رمز ارز برتر بازار قرارگرفته و توانسته تا سهم ۰.۰۰۷ درصدی از کل بازار رمز ارزها را به خود اختصاص دهد. از طرفی، هر توکن TLM، در حال حاضر با قیمتی در حدود ۰.۰۲۸۰۲۴ دلار معامله‌ شده و حجم مبادلات روزانه آن نیز در حدود پانزده میلیون دلار است.

جدا از این، تعداد توکن های TLM که در حال حاضر در گردش هستند، ۲.۶۱ میلیارد توکن بوده و فعال‌ترین صرافی که هم‌اکنون الین ورلدز در آن معامله می‌شود نیز صرافی بایننس است. همچنین در طی سال جاری میلادی، قیمت ارز الین ورلدز به پایین‌ترین سطح تاریخ خود (۰٫۰۶۶۶ دلار) و همچنین بالاترین قیمت تاریخ خود (۷٫۱۹ دلار) رسید.

با این تفاسیر، بایستی به این نکته اشاره داشته باشیم که رمز ارزهای داخل بازی‌های متاورس، همواره به‌تنهایی ارزشمند نیستند، اما TLM از این قاعده مستثنا است. درواقع توکن TLM را می‌توان جدا از محیط مجازی Alien Worlds، در خارج از این بازی نیز استفاده کرد؛ این یعنی اینکه حتی اگر جزء بازیکنان فعال این بازی هم نباشید، بازهم  TLM یک سرمایه‌گذاری مطلوب برای شما به‌حساب خواهد آمد. البته رشد قیمت این رمز ارز در آینده و رسیدن به سوددهی، تا حد زیادی به دستیابی تیم توسعه‌دهندگان این پروژه به اهداف خود و حمایت همه‌جانبه از سوی جامعه کاربران آن بستگی خواهد داشت.

از طرفی، یک دلیل دیگر وجود دارد که چرا آینده ارز الین ورلدز روشن به نظر می‌رسد؛ همان‌طور که در بالا نیز اشاره داشتیم، Alien Worlds یکی از پروژه‌های متاورس است که از بیشترین سرعت رشد جامعه کاربران برخوردار بوده است. در حقیقت کمپین‌های بازاریابی مداوم، ایردراپ‌ها و سایر رویدادهای اجتماعی این پروژه باعث شده‌اند تا ارز الین ورلدز در جذب بازیکنان جدید، از دیگر رقبای خود پیشی بگیرد. به همین دلیل، همان‌طور که در بالا هم اشاره داشتیم، Alien Worlds هم‌اکنون دومین بازی سریع مبتنی بر بلاک چین است که از این پتانسیل برخوردار است تا در آینده‌ای نزدیک، حتی به بزرگ‌ترین پروژه NFT موجود در بازار ارزهای دیجیتال نیز تبدیل شود.


اینفوگرافیک ارز الین ورلدز TLM

اینفوگرافیک ارز الین ورلدز TLM

اینفوگرافیک ارز الین ورلدز TLM


سخن آخر درباره ارز الین ورلدز TLM

توکن TLM، توکن بومی پلتفرم ارز الین ورلدز، یکی از متاورس های NFT فعال در حوزه DeFi است که سریع‌ترین سرعت رشد را داشته و همچنین قادر است تا نوعی همکاری اقتصادی و رقابت را بین بازیکنان خود شبیه‌سازی کند. در این بازی، بازیکنان برای کسب توکن TLM با یکدیگر رقابت کرده تا به برخی ویژگی‌های مازاد گیم پلی این بازی دسترسی داشته و Planet DAOs (سازمان‌های خودمختار غیرمتمرکز) رقبای خود را کنترل کنند.

از طرفی، بر اساس قیمت فعلی ارز الین ورلدز (TLM)، میزان توکن های در گردش فعلی این پروژه و همچنین پیش‌بینی‌های قیمتی که منابع و کارشناسان گوناگون در خصوص این رمز ارز داشته‌اند، اگر این پروژه موفق شود تا سرمایه‌گذاران بیشتری را به سمت پروژه خود جذب کند، TLM می‌تواند به‌عنوان یک سرمایه‌گذاری بلندمدت، گزینه‌ای عالی باشد.

 

ممنون که تا پایان مقاله “ارز الین ورلدز TLM چیست؟” همراه ما بودید.


بیشتر بخوانید:

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم محتوا

رضا هستم و در حوزه تولید محتوا فعالیت دارم

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
12 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
نفیسه
2 سال قبل

لطفا تحلیل رمز ارز الین ورلدز را انجام دهید.

مریم
2 سال قبل

کدام صرافی غیر متمرکز برای ارز دیجیتال الین ورلدز بهتر است؟

مهدی
2 سال قبل

آیا ارز دیجیتال الین ورلدز معتبر است؟

سوگل
2 سال قبل

آیا صرافی های ایرانی از ارز دیحیتال الین ورلدز پشتیبانی می کنند؟

محسن عباسپور
مدیر
پاسخ به  سوگل
2 سال قبل

درود و وقت بخیر
دوست عزیز صرافی ها در محتوا به شما معرفی کردیم
اما اگر سوال دیگری دارید بفرمایید
تیم پشتیبانی زوم ارز در خدمت شما است

نسیم
2 سال قبل

تشکر از محتوای خوبی شما.

شیما
2 سال قبل

کدام صرافی از ارز دیجیتال الین ورلدز پشتیبانی می کند؟

جعفر
2 سال قبل

کدام کیف پول برای ارز الین ورلدز معتبرتر است؟

علی
2 سال قبل

آینده قیمت ارز دیجیتال الین ورلدز چند است؟

نیما
2 سال قبل

آیا ارز دیجیتال الین ورلدز را بخرم؟

محسن عباسپور
مدیر
پاسخ به  نیما
2 سال قبل

سلام و قت بخیر
لطفا برای خرید رمز ارز خودتان تصمیم بگیرید

فرهاد
2 سال قبل

ممنون از محتوای خوب شما