ارز چین XCN چیست؟ | آینده ارز دیجیتال چین

chain
بازدید 32
۱۷

ارز چین XCN چیست؟، در این مقاله پلتفرم Chain که یکی از پلتفرم های فعال و مناسب برای پروژه های web3 است را باهم بررسی می کنیم.

در ابتدای ظهور اینترنت شما فقط می توانستید مطالب را بخوانید و بعد از آن web2 باعث شد کاربران علاوه بر خواندن مطالب بتوانند خود نیز محتوا تولید و منتشر کنند. اما با گسترش تکنولوژی بلاکچین مفهوم جدیدی به نام web3 ایجاد شد که کاربران علاوه بر خواندن و نوشتن می توانند حق مالکیت محتوای تولید شده خود را در اختیار داشته باشند و از این راه کسب درآمد کنند.

پلتفرم Chain یک بلاکچین غیرمتمرکز که زیر ساختی، برای اجرای پروژه های web3 است. این بلاکچین از دو جزء اصلی Chain Cloud و Sequence تشکیل شده است.در ادامه همراه ما باشید تا به صورت کامل ارز دیجیتال XCN را با هم بررسی نماییم

ارز چین XCN چیست؟

ارز چین XCN چیست؟

ارز چین XCN چیست؟

Xcn یک توکن کاربردی در شبکه chain است که به اختصار آن ها را توضیح می دهیم.

  • “موارد حاکمیتی”

از توکن Xcn برای اداره این پلتفرم استفاده می شود. پلتفرم chain کاملا خود مختار و مستقل است و هر توکن Xcn مساوی با یک حق رای است. کاربران می توانند با قفل کردن توکن های خود در این پلتفرم در تصمیمات مهم این پلتفرم تاثیر گذار باشند.

  • “استیک”

کاربران با استیک این توکن، امنیت شبکه را تامین و در ازای آن پاداش دریافت می کنند که این پاداش ها نیز به صورت توکن Xcn خواهد بود. در نظر داشته باشید که توکن های Xcn در یک قرارداد هوشمند روی اتریوم قفل می شوند.

  • “امور خیریه”

تیم پشتیبانی این پلتفرم به کاربران این امکان را می دهد که در صورت تمایل با استفاده از این توکن به موسسات و خیریه ها کمک کنند.

  • “پرداخت”

از این توکن برای تخفیف ها و پاداش ها و همچنین فعال کردن نسخه بدون محدودیت این پلتفرم می توان استفاده کرد.


نیم نگاهی به پلتفرم Chain

نام اختصاری

 

XCN
نوع ارز Token
عرضه کل
۵۳,۴۷۰,۵۲۳,۷۷۹
مقدار در گردش
۲۱.۴۷B XCN
وب سایت رسمی chain.com
بلاکچین اکسپلور bscscan.com
وایت پیپر chain.com/Whitepaper
پیچ های رسمی ارتباطی Telegram.me
سورس کد github.com

تاریخچه و بنیان گذار پلتفرم Chain

تاریخچه و بنیان گذار پلتفرم Chain

تاریخچه و بنیان گذار پلتفرم Chain

پلتفرم chain در سال ۲۰۱۴ توسط Adam ludwin تاسیس شد. آقای ludwin دارای مدرک MBA از دانشگاه هاروارد است. ایشان از سال ۲۰۰۴ تا سال ۲۰۱۴ سابقه فعالیت در شرکت های مختلف به عنوان مشاور مالی و سرمایه گذاری را دارد. سپس از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸ به مدت چهار سال مدیرعامل پروژه chain بود.

پلتفرم chain توانست مبلغ ۴۰ میلیون دلار توسط سرمایه گذاران بزرگی مانند: Khosla Ventures ، Pantera Capital ، Capital One و Citigroup و Fiserv و Nasdaq ، Orange و همچنین Visa جذب کند.

این پلتفرم در سال ۲۰۱۸ توسط پروژه کریپتویی دیگر یعنی استلار (Stellar) خریداری شد. شایعاتی وجود دارد که نشان می دهد مبلغ توافق بین دو طرفین ۵۰۰ میلیون دلار بوده است.

بعد از آن در سال ۲۰۲۰ بار دیگر پلتفرم chain توسط یک بنیاد خصوصی خریداری شد که توسط افراد این بنیاد و همچنین سهام داران آن اداره می شود.


عملکرد پلتفرم Chain

عملکرد پلتفرم Chain

عملکرد پلتفرم Chain

پلتفرم Chain یک شبکه غیرمتمرکز است که با استفاده از فضای ابری برای ذخیره اطلاعات توانسته سرعت بالاتر و در نتیجه هزینه تراکنش کمتری را به وجود بیاورد.

در این بخش با اکوسیستم و ساز و کار این پلتفرم به طور کامل آشنا می شویم.

همان طور که گفته شد این شبکه از دو جزء اصلی Sequence و Chain Cloud تشکیل شده اند که این دو بخش نیز قسمت های مختلفی دارد که به توصیف آن ها می پردازیم.

  • “Chain Cloud”

Chain Cloud یک پروتکل زیر ساخت و شبکه غیرمتمرکز است که توسعه دهندگان می توانند با استفاده از آن نیاز های پروژه web3 خود را برطرف کنند. Chain Cloud از سه بخش تشکیل شده ست:

  • Standard RPC / API:

پروژه های web3 می توانند با استفاده از شبکه های عمومی که در این بخش رایگان در اختیار آن ها قرار می گیرد از سرویس های API که قابل اعتماد و سریع هستند استفاده کنند.

لایه های این قسمت با استفاده از نود هایی از سراسر جهان ایمن شده اند و همچنین به همین علت کاملا غیرمتمرکز هستند. این پروتکل یک سیستم نظارتی نیز دارد که مسئول هماهنگی بین نود ها و بررسی ترافیک شبکه هستند.

  • Premium RPC / API:

این نسخه به توسعه دهندگان این امکان را می دهد که به طیف وسیعی از سرویس های توسعه یافته دسترسی داشته باشند. پروژه ها می توانند برنامه های خود را روی این لایه که یک لایه امن و خصوصی با سرعت بالا است  اجرایی کنند. در نظر داشته باشید که این نسخه رایگان نیست و بابت استفاده از آن باید سالانه مقداری توکن Xcn را بپردازید.

  • نود ها:

نود ها در این شبکه دو دسته اند، دسته اول نود هایی که با استیک مقداری توکن Xcn می توانند عضوی از شبکه باشند و از تایید تراکنش ها سود دریافت کنند، تمامی افراد مجاز هستند از این ویژگی استفاده کنند اما دسته دوم نود های سازمانی هستند که جز همین سازمان ها کسی به آن ها دسترسی ندارد و با استفاده از این نود ها می توان پروژه های Web3 و بلاکچین و یا توکن خاص خود را ایجاد کنند.

  • “Sequence”

این بخش نیز شامل قسمت هایی می شود که گام به گام با یکدیگر بررسی می کنیم.

دفتر کل توزیع شده:

Sequence یک دفتر کل توزیع شده ابری می باشد، که با رمز نگاری ایمن شده است. این لایه به کاربران خود این امکان را می دهد که امور مالی و حسابداری خود را مدیریت کنند. این امور شامل کیف پول، پلتفرم های وام دهی، بازارها و صرافی ها می شود. تمامی فعالیت ها توسط کلید خصوصی ایمن شده اند که این کلید خصوصی در اختیار مالک کیف پول و صرافی ها و یا سازمان ها قرار می گیرد و هیچ نسخه ای از این کلید خصوصی در اختیار پلتفرم Chain نخواد بود.

به بیان ساده Sequence، ایجاد و اجرایی محصولات را آسان می کند و از طرفی این سیستم امن و قابل توسعه است.

جست و جو گر:

این بخش ابزاری برای  توسعه دهندگان و مدیران است که هر دو را قادر می سازد به دفتر کل دسترسی داشته باشند و بتوانند نمونه اولیه طرح خود را بدون کد نویسی و ایجاد تیم ارائه بدهند.

به بیان ساده قسمت جست و جو گر، یک مکان برای اجرای برنامه شما با انجام عملیاتی که فقط نیاز است یک بار و به صورت تست انجام شود.

TxVM:

این بخش ماشین مجازی پلتفرم Chain است. ماشین های مجازی قلب تپنده هر پلتفرمی هستند که وظیفه اجرایی کردن قرارداد های هوشمند و همچنین تراکنش ها و اجرایی تصمیمات در آینده آن شبکه را دارند.

زبان برنامه نویسی این ماشین اسکریپت است و عملکرد آن مشابه عملکرد ماشین مجازی اتریوم می باشد.

NFT:

در این لایه افراد و سازمان ها می توانند به طراحی و توسعه و فروش Nft خود بپردازند. کاربران می توانند با استفاده از این بخش به صورت سفارشی و شخصی سازی شده آثار خود را تولید کنند.


ویژگی های پلتفرم Chain

ویژگی های پلتفرم Chain

ویژگی های پلتفرم Chain

در این بخش نقاط قوت این پلتفرم را بیان می کنیم.

  • همکاری:

همان طور که گفته شد این پلتفرم با سازمان ها و شرکت های بزرگی تفاهم نامه همکاری امضاء کرده است که نشان از اهمیت این پلتفرم دارد.

  • مقیاس پذیری:

این پروژه توانسته با استفاده از فضای ابری سرعت بالاتری در تراکنش ها نسبت به اتریوم داشته باشد.

  • غیرمتمرکز:

این پلتفرم کاملا غیرمتمرکز و با استفاده از نود هایی از سراسر جهان و به صورت مستقل و با رای کاربران خود اداره می شود.

  • Web3:

این پلتفرم با سرویس هایی که ارائه می دهد بستر مناسبی برای پروژه های web3 می باشد.

  • هزینه ها:

طراحان می توانند ایده های خود را به صورت تست و بدون هزینه زیاد در این پلتفرم تست و در صورت موفقیت آن را اجرایی کنند.

  • توسعه پذیری:

این پلتفرم به گونه ای طراحی شده که در صورت بروز مشکل فنی یا امنیتی می توان با ارائه یک soft fork تغییراتی را جهت بهبود عملکرد شبکه ایجاد کرد.


امنیت پلتفرم Chain

امنیت پلتفرم Chain

امنیت پلتفرم Chain

در این قسمت موارد امنیتی این پروژه را بررسی می کنیم.

  • مالکیت دارایی:

همان طور که گفته شد این پلتفرم از کلید های خصوصی خاصی به نام Ed25519 استفاده می کند و دارایی های کاربران را رمز نگاری می کند و نکته مهم آن است که این کلید ها تنها در اختیار کاربران قرار می گیرد و پلتفرم به آن ها دسترسی ندارد.

  • حفظ حریم خصوصی:

پلتفرم به عنوان طرف سوم و قابل اعتماد می تواند با پیگیری کلید عمومی شما مطمئن شود که تراکنش را به درستی انجام داده اید یا نه. اما هیچ کدام از دو طرف معامله نمی توانند اطلاعاتی از یکدیگر داشته باشند.

  • امنیت اجماع:

این پروتکل به گونه ای طراحی شده که در برابر حملات و فورک های نا خواسته جلوگیری بشود. اگر کاربری قصد خراب کاری داشته باشد، ایده او برای رای گیری اعلام می شود و تمامی کاربران دیگر می توانند آن را رد و از شبکه محافظت کنند.

همچنین در نظر داشته باشید که قرارداد هوشمند این پروژه از نظر امنیتی و فنی مورد تایید بنیاد Certik قرار گرفته است.


روند قیمتی XCN

روند قیمتی XCN

روند قیمتی XCN

همان‌طور که از نام این بخش مشخص است، در ادامه قصد داریم تا به بررسی روند قیمتی این توکن بپردازیم. قبل از اینکه بخواهیم به سراغ اصل مطلب برویم، لازم است اشاره کنیم که محتوا ذیل تنها یک بررسی از روند قیمتی می باشد؛ بنابراین این محتوا جنبه سیگنال دهی و یا تحلیل ندارد. به همین دلیل به هیچ عنوان با مطلبی که در این بخش بیان شده است وارد پوزیشن های معاملاتی نشوید. در صورتی که قصد دارید تا از نوسانات این توکن سود دریافت کنید نیاز است تا ابتدا آن را تحلیل و سپس پوزیشن مورد نظر را باز کنید.

این توکن در ۱۵ مارس ۲۰۲۲ با قیمتی معادل ۰.۰۴۸ دلار لیست شد. پس از لیست شدن، این توکن از همان ابتدا روند صعودی خود را آغاز کرد و این روند تا قیمت ۰.۱۱ دلار ادامه داشت. به دلیل اینکه توکن XCN به تازگی وارد بازار شده است، به همین دلیل، در روند صعودی خود سقف های قیمتی مختلفی را به ثبت رسانده است.

از لمس قیمت ۰.۱۱ دلار، یک روند نزولی آغاز شد اما این روند نزولی نتوانست قیمت را کاهش زیادی دهد. تقریباً در این روند قیمت به ۰.۰۷۳ رسید که در سریعترین زمان ممکن این روند نزولی جبران شد.

تقریباً در ۱۲ می سال ۲۰۲۲ این توکن یک روند صعودی جدید را آغاز کرد که نتیجه این روند رسیدن قیمت به محدوده های ۰.۱۲ دلار و همچنین ۰.۱۷ دلار بود. البته لازم به ذکر است که لمس محدوده های فوق تماماً به صورت شارپی اتفاق افتاد و این موضوع در نهایت باعث شد تا قیمت در محدوده های فوق تثبیت نشود و ریزش شدیدی اتفاق بی افتد.

طبق اطلاعات نمودار کوین مارکت کپ در تاریخ ۱۴ ژوئن سال ۲۰۲۲ که تقریباً ۱۸ روز قبل از نگارش این مقاله بود، قیمت به صورت شارپی از محدوده ۰.۱۳ دلار به ۰.۰۰۵ دلار سقوط کرد. لازم به ذکر است که این ریزش در کمتر از چند ساعت اتفاق افتاد.

اما مجدد در همان ساعات که موضوع رخ داد، قیمت اصلاح شد و به محدوده ۰.۰۸۳ دلار صعود کرد. پس از این موضوع، از تاریخ فوق تا به امروز که تقریباً ۱۸ روز می گذرد، قیمت این توکن در حالت تریدینگ رنج قرار دارد. شما می توانید نمایی از روند قیمتی این توکن را تصویر ذیل مشاهده کنید.


بررسی کیف پول های XCN

بررسی کیف پول های XCN

بررسی کیف پول های XCN

همان‌طور که می دانید، برای ذخیره این توکن نیز باید از کیف پول های نرم افزاری و یا سخت افزاری استفاده کرد. در حال حاضر ولت های بسیاری منتشر شده است اما تنها تعداد بسیار کمی از آن، از توکن XCN پشتیبانی می کنند. در این بخش از مقاله قصد داریم تا تمامی کیف پول هایی که شما می توانید این توکن را در آن ها ذخیره سازی کنید را معرفی کنیم. قبل از اینکه بخواهیم به سراغ اصل مطلب برویم لازم به ذکر است، همان‌طور که گفتیم این توکن بر بستر بلاکچین اتریوم لانچ شده است. به همین دلیل، ممکن است اغلب کیف پول هایی که از شبکه اتریوم پشتیبانی می کنند، این توکن را لیست کرده باشند. در صورتی که با کیف پول های توکن XCN آشنا نیستید، ادامه این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

  1. کیف پول نرم افزاری متامسک Metamask:

کیف پول متامسک یکی از ولت های معروف شبکه اتریوم است. همان‌طور که کمی پیش‌تر گفتیم، به دلیل اینکه این توکن در شبکه اتریوم لانچ شده است، شما می توانید در این ولت نیز آن را ذخیره کنید. در حال حاضر شما می توانید از کیف پول متامسک در سیستم عامل های موبایلی و همچنین دسکتاپی اما در نسخه افزونه ای از این ولت استفاده کنید.

اگر مبتدی باشید، شاید برایتان سؤال پیش بیاید که منظور از نسخه افزونه ای دسکتاپ چیست؟

کیف پول متامسک برای سیستم عامل دسکتاپ در حال حاضر هیچ نسخه ای که متناسب سیستم عامل های ویندوز Windows و مک MAC باشد تا به کنون منتشر نکرده است و تنها یک نسخه افزونه ای دارد که شما می توانید از آن در مرورگر های کروم Chrome و فایرفاکس Firefox و… استفاده کنید.

در صورتی که از این موضوع مطلع نیستید و یا نیاز به راهنمایی بیشتر دارید، می توانید به مقاله اختصاصی آموزش کیف پول متامسک در سایت زوم ارز مراجعه کنید. ما در این مقاله به صورت کامل و جامع و همچنین تصویری طریقه کار با نسخه افزونه ای این ولت را به شما آموزش داده ایم.

  1. کیف پول نرم افزاری سیف پل Safepal:

کیف پول سیف پل یکی از ولت های نرم افزاری است که از رمز ارز های بسیار زیادی پشتیبانی می کند. البته لازم به ذکر است که کیف پول سیف پل جز نسخه نرم افزاری، یک نسخه سخت افزاری نیز دارد؛ اما قصد ما در این مقاله معرفی کیف پول سیف پل نسخه نرم افزاری می باشد.

شما می توانید در این ولت جز ذخیره ارزهای دیجیتال، رمز ارز های مختلفی را سواپ کنید. توجه داشته باشید که استفاده از صرافی داخلی این ولت نیاز به احراز هویت دارد چراکه کیف پول سیف پل از صرافی بایننس پشتیبانی می کند. به همین دلیل، شما تنها می توانید از بخش سواپ رمز ارز هایتان را تبادل کنید که انجام این امر کارمزد نسبتاً زیادی دارد.

این ولت، امنیت و همچنین رابط کاربری مناسبی دارد. اینکه شما یک کاربر مبتدی هستید و یا حرفه ای، هیچ تفاوتی نمی کند چراکه رابط کاربری این ولت به قدری آسان و راحت می باشد که می توانید به راحتی نیاز های خود را از یک ولت برطرف کنید.

البته در صورتی که در هنگام کار با این ولت با مشکل رو به رو شدید و یا سؤالی برایتان ایجاد شد، می توانید به مقاله اختصاصی آموزش کیف پول سیف پل در سایت زوم ارز مراجعه کنید. شما می توانید در این مقاله به صورت کاملاً روان و واضح، طریقه کار با این ولت را آموزش ببینید.

  1. کیف پول نرم افزاری تراست trust:

اگر بخواهیم کیف پول های نرم افزاری را رتبه بندی کنیم، قطعاً کیف پول تراست بین ۵ ولت برتر قرار می گیرد. تراست ولت، یکی از ولت های قدیمی و معروف است که کاربران بسیار زیادی از آن استفاده می کنند. اگر به تازگی وارد دنیای کریپتو شده باشید، برای انتخاب کیف پول قطعاً تا به حال نام این ولت را شنیده اید.

شما می توانید از کیف پول نرم افزاری تراست تنها در سیستم عامل های اندروید Android و ای او اس IOS استفاده کنید. متأسفانه در حال حاضر این ولت هیچ نسخه دسکتاپی ندارد. برخی از کاربران به دلایل مختلف قصد استفاده از کیف پول تراست در سیستم عامل های موبایلی ندارند و شاید برایشان این سؤال پیش بیاید که با توجه به این موضوع چه اقدامی باید انجام دهیم؟

زمانی که تمایل به استفاده از کیف پول تراست در سیستم عامل های کامپیوتری دارید، تنها را این است که از نرم افزار های شبیه ساز استفاده کنید. برای مثال اگر قصد دارید تا کیف پول تراست را در سیستم عامل ویندوز اجرا کنید، ابتدا باید شبیه ساز های اندروید متناسب با سیستم عامل ویندوز نصب کنید. سپس در شبیه ساز، اقدام به نصب کیف پول تراست کنید.

این کار به راحتی قابل انجام است اما در نهایت ما پیشنهاد انجام چنین فعالیتی به شما نمی دهیم چراکه این کار ریسک هایی را به همراه دارد که اگر قصد دارید به این شکل عمل کنید باید ریسک های موجود را بپذیرید.

در آخر باید اشاره کنیم که اگر قصد دارید تا با کیف پول تراست بیشتر آشنا شوید، می توانید به مقاله آموزش کیف پول تراست مراجعه کنید. تیم زوم ارز در این مقاله تراست ولت را به صورت کامل شرح داده است.

  1. کیف پول نرم افزاری کوین بیس Coinbase:

قبل از اینکه بخواهیم به سراغ اصل مطلب برویم، در همین ابتدا باید اشاره کنیم که با توجه به تحریم های آمریکا علیه ایران، استفاده از این ولت پیشنهاد نمی شود؛ اما در صورتی که علاقه مند بودید، می توانید از کیف پول کوین بیس با رعایت نکات امنیتی و همچنین تغییر ای پی IP استفاده کنید.

کیف پول کوین بیس، متعلق به صرافی کوین بیس می باشد. همان‌طور که احتمالاً می دانید، به دلیل تحریم ها، کاربران ایرانی قادر به استفاده از این صرافی نیستند چراکه صرافی کوین بیس نیاز به احراز هویت دارد. در نتیجه، همان‌طور که گفتیم به شما پیشنهاد می کنیم که از این ولت استفاده نکنید.

در حال حاضر، شما می توانید از کیف پول کوین بیس در سیستم عامل های موبایلی یعنی اندروید Android و ای او اس IOS استفاده کنید. برای دانلود هر یک از نسخه فوق، می توانید به استور سیستم عامل خود و یا سایت رسمی کیف پول کوین بیس مراجعه نمایید.

در صورتی که درباره استفاده از این ولت سؤالی دارید، می توانید سؤال خود را در بخش نظرات از ما بپرسید. همچنین اگر نیاز به آموزش داشتید، شما می توانید به مقاله آموزش کیف پول کوین بیس در سایت زوم ارز مراجعه کنید. در این مقاله ما به صورت کامل و همچنین تصویری به شما طریقه کار با کیف پول کوین بیس را آموزش داده ایم.


بررسی صرافی های ارز XCN

بررسی صرافی های XCN

بررسی صرافی های XCN

همانند باقی رمز ارز ها، برای اینکه بتوانید توکن XCN را معامله کنید، باید از صرافی های دیجیتال استفاده کنید. در حال حاضر صرافی های دیجیتال بسیار زیادی وجود دارند اما متأسفانه همه آن ها از توکن XCN پشتیبانی نمی کنند و یا اینکه نیاز به احراز هویت دارند و کاربران ایرانی نمی توانند از آن ها استفاده کنند. در کل با توجه به این مشکل، در ادامه قصد داریم تا به شما صرافی هایی را معرفی کنیم که بتوانید بدون احراز هویت در آن ها تنها با یک نرم افزار تغییر ای پی فعالیت کنید. برخی از صرافی های توکن XCN عبارت اند از:

  1. صرافی متمرکز کوکوین Kucoin:

صرافی کوکوین در حال حاضر یکی از صرافی های معروف می باشد که در بین ۵ صرافی برتر بازار کریپتو قرار دارد. این صرافی در سپتامبر ۲۰۱۷ افتتاح شد و کار خود را آغاز کرد. شما می توانید به راحتی با استفاده از صرافی بایننس رمز ارز های مختلفی را خرید و فروش کنید و یا اینکه در بازار فیوچرز آن معاملات مختلفی را انجام دهید. در این صرافی شما می توانید جز توکن XCN رمز ارز های مختلفی را معامله کنید. برخی از آن ها عبارت اند از: سولانا، بیت کوین، ترون، اتریوم، ریپل و… .

از لحاظ امنیت این صرافی مناسب است اما باگ هایی را نیز دارد که متأسفانه چندی پیش از این موضوع سو استفاده شد و صرافی کوکوین مورد حمله هکرها قرار گرفت. اگر از بحث امنیت بگذریم، صرافی کوکوین رابط کاربری مناسبی نیز دارد. شما می توانید با هر طرحی به راحتی با کوکوین معاملات خود را انجام دهید. اگر برای کار با این صرافی نیاز به آموزش دارید، می توانید از مقاله آموزش صرافی کوکوین استفاده کنید. ما در این مقاله به صورت کامل این صرافی را بررسی و همچنین آموزش داده ایم.

  1. صرافی متمرکز کوینکس Coinex:

پس از اینکه صرافی بایننس احراز هویت را برای کاربران اجباری کرد، کاربران بسیاری به سراغ استفاده از صرافی کوینکس آمدند. این صرافی نیز همانند کوکوین در سال ۲۰۱۷ تأسیس شد اما به تازگی در بین کاربران ایرانی معروف شده است. طبق گزارش‌های ارائه شده، این صرافی تقریباً بیش از ۳ میلیون کاربر از مناطق مختلف جهان دارد.

در این صرافی شما می توانید رمز ارز های بسیاری را معامله کنید. البته ممکن است حجم معاملات این صرافی در برخی از جفت ارزها کم باشد. به همین دلیل ممکن است در هنگام معامله در آن جفت ارزها با مشکل رو به رو شوید.

شاید برایتان این سؤال پیش بیاید که آیا کاربران مبتدی نیز می توانند از این صرافی استفاده کنند؟ بله رابط کاربری صرافی کوینکس طوری طراحی شده است که کاربران مبتدی بتوانند به راحتی با این صرافی معاملات خود را انجام دهند. در صورتی که در حین کار با این صرافی به مشکل برخورد کردید، می توانید با مراجعه به مقاله اختصاصی آموزش صرافی کوینکس، به راحتی طریقه کار با این صرافی را به صورت کامل آموزش ببیند.

  1. صرافی غیرمتمرکز پنکیک سواپ Panckeswap:

تا به این قسمت از مقاله، با صرافی های متمرکز برای معامله توکن XCN آشنا شدید. در این بخش و همچنین بخش ها بعد قصد داریم تا به شما چند صرافی غیرمتمرکز برای معامله این توکن معرفی کنیم. اولین صرافی غیرمتمرکزی که به معرفی آن خواهیم پرداخت پنکیک سواپ نام دارد که احتمالاً نام آن را بسیار شنیده اید.

این صرافی چندی پیش اعلام کرد که کاربران ایرانی و چند کشور دیگر امکان استفاده از خدمات این صرافی را ندارند. به همین دلیل، اگر شما با ای پی ایران وارد این صرافی شوید، ممکن است با یک پیغام این چنینی مواجه شوید. در نتیجه اگر قصد استفاده از صرافی پنکیک سواپ را دارید، در وهله اول یک نرم افزار تغییر ای پی نصب کنید و حتماً ای پی خود را از ایران به یکی از کشور های که تحریم نشده است تغییر دهید.

این صرافی امکانات مختلفی دارد. از ترید و یا معامله ارز ها گرفته است تا سپرده در استخر نقدینگی! شما می توانید با استفاده از سپرده در استخر نقدینگی این صرافی سود های مختلفی کسب کنید. اگر از این موضوع خبر ندارید، در کل باید بگوییم که سپرده در استخر تأمین نقدینگی همانند استیکینگ در کریپتو یا سرمایه گذاری در بانک می باشد.

این صرافی، یک توکن اختصاصی با نام کیک یا Cake نیز دارد که شما می توانید از این توکن استفاده و یا آن را معامله کنید. در صورتی که در صرافی پنکیک سواپ از این توکن ذخیره داشته باشید، می توانید در کارمزد تراکنش ها تخفیف دریافت کنید. در صورتی که قصد دارید تا اطلاعات بیشتری نسبت به این توکن کسب کنید، به شما پیشنهاد می کنیم که حتماً به مقاله اختصاصی صرافی پنکیک سواپ در سایت زوم ارز مراجعه کنید.

  1. صرافی غیرمتمرکز سوشی سواپ Sushiswap:

صرافی غیرمتمرکز سوشی سواپ از دیگر صرافی هایی است که شما می توانید در آن توکن XCN را معامله کنید. این صرافی ورژن های مختلفی دارد که اگر به سایت کوین مارکت کپ مراجعه کنید، می توانید با ورژن های مختلف آن آشنا شوید.

این صرافی، از توکن های مختلفی و همچنین شبکه های مختلف پشتیبانی می کند. شما می توانید به راحتی با این صرافی فعالیت های مورد نظر خود را انجام دهید. اگر بخواهیم یک آموزش کلی نسبت به کار با این صرافی داشته باشیم، باید بگوییم که پس از ورود به صرافی شما تنها باید ولت خود را به صرافی متصل کنید. در حال حاضر امکان استفاده از کیف پول های متامسک، ربی و… وجود دارد. حتی شما می توانید در این صرافی از کیف پول تراست که کمی قبل از آن را معرفی کردیم نیز استفاده نمایید.

در صورتی که برای کار با صرافی سوشی سواپ نیاز به آموزش دارید، می توانید به مقاله اختصاصی آموزش صرافی سوشی سواپ مراجعه کنید. با مطالعه این مقاله می توانید به صورت کامل و همچنین تصویری طریقه کار با این صرافی را آموزش ببینید.

  1. صرافی غیرمتمرکز یونی سواپ uniswap:

صرافی یونی سواپ در سال ۲۰۱۸ توسعه داده شد. شما می توانید در این صرافی توکن هایی همچون XCN و دیگر توکن های شبکه اتریوم را معامله کنید. این صرافی امکاناتی همچون دیگر صرافی های غیرمتمرکز را دارد. در حال حاضر، طبق اطلاعاتی که در سایت رسمی این صرافی وجود دارد، حجم معاملات یونی سواپ برابر با ۱.۱ تریلیون دلار می باشد.

این صرافی نیز همانند برخی از صرافی های متمرکز یک توکن اختصاصی دارد که شما می توانید با داشتن آن توکن از مزایای این صرافی مثل تخفیف در کارمزد ها و حاکمیت پروتکل صرافی و… بهره مند شوید. در صورتی که قصد دارید تا با این صرافی بیشتر آشنا شوید، می توانید به مقاله آموزش کار با صرافی یونی سواپ مراجعه نمایید.

قبل از اینکه این بخش را به پایان برسانیم باید اشاره کنیم که اگر قصد دارید تا از هر یک صرافی های فوق استفاده کنید، به شما پیشنهاد می کنیم که حتماً از یک نرم افزار تغییر ای پی ثابت استفاده نمایید. اگر که با ای پی ایران وارد صرافی های فوق شوید، ممکن است پس از مدتی حساب کاربری شما مسدود و سرمایه شما در داخل صرافی بلوکه شود. در صورتی که چنین اتفاقی برای شما رخ داد، می توانید در بخش کامنت ها مشکل خود را مطرح کنید تا در سریعترین زمان ممکن کارشناسان زوم ارز پاسخ مشکل شما را بدهند.


طریقه خرید و فروش توکن XCN

خرید و فروش توکن XCN 

خرید و فروش توکن XCN

در بخش قبل با صرافی های توکن Chain آشنا شدید. همانند دیگر ارزهای دیجیتال شما برای خرید و فروش این توکن باید از صرافی های دیجیتال استفاده کنید. فرقی نمی کند که صرافی انتخابی شما از بین صرافی های متمرکز است و یا غیرمتمرکز چراکه در تمامی صرافی های معرفی شده می توانید به راحتی این توکن را با رمز ارز های دیگر خرید و فروش کنید.

یکی از سوالاتی که ممکن است برایتان پیش بیاید این است که توکن XCN را در کدام صرافی می توانیم در بازار فیوچرز خرید و فروش کنیم؟ در حال حاضر هیچ کدام از صرافی های فوق از این توکن در بازار معاملاتی فیوچرز و یا آتی پشتیبانی نمی کنند؛ به همین دلیل شما تنها می توانید این توکن را در بازار اسپات صرافی هایی همانند کوکوین Kucoin و یا کوینکس Coinex معامله کنید. در صورتی که درباره خرید و فروش و یا معامله این توکن برایتان سوالی ایجاد شد، می توانید سوال خود را در بخش نظرات از ما بپرسید.


اینفوگرافیک ارز XCN

اینفوگرافیک ارز XCN

اینفوگرافیک ارز XCN


سخن پایانی درباره ارز xcn

همان‌طور که طول مقاله آشنا شدید، این توکن آمده است تا انقلابی در حوزه Web3 برپا کند. با وجود این شبکه، پروژه های Web3 می توانند با یک زیرساخت بهتر و مطمئن تر اجرا شوند. جز این موضوع، همان‌طور که مطالعه کردید، این پروژه کاربرد های دیگری نیز دارد که شما بتوانید از آن استفاده کنید. در صورتی که نسبت به این پروژه برایتان سؤالی ایجاد شد، می توانید سؤال خود را در بخش نظرات از ما بپرسید.

 

ممنون که تا پایان مقاله “ارز چین XCN چیست؟” همراه ما بودید.


بیشتر بخوانید:

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم محتوا

محقق و علاقه مند به بلاکچین و ارزهای دیجیتال

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
17 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مهنوش
2 سال قبل

لطفا تحلیل رمز ارز xcn را انجام دهید.

فریبا
2 سال قبل

کدام صرافی غیر متمرکز برای ارز دیجیتال xcn بهتر است؟

حمیدرضا
2 سال قبل

آیا ارز دیجیتال xcn معتبر است؟

مهدی
2 سال قبل

آیا صرافی های ایرانی از ارز دیحیتال xcn پشتیبانی می کنند؟

یاسین
2 سال قبل

آیا صرافی های ایرانی از ارز دیحیتال xcn پشتیبانی می کنند؟

جواد
2 سال قبل

تشکر از محتوای خوبی شما.

ثریا
2 سال قبل

کدام صرافی از ارز دیجیتال xcn پشتیبانی می کند؟

محسن عباسپور
مدیر
پاسخ به  ثریا
2 سال قبل

درود و وقت بخیر
امیدوارم خوب باشید
در مقاله به صرافی ها اشاره شده است

ولی
2 سال قبل

کدام کیف پول برای ارز xcn معتبرتر است؟

محسن عباسپور
مدیر
پاسخ به  ولی
2 سال قبل

سلام
دوست عزیز کیف پول ها در مقاله بیان شده است

حسین
2 سال قبل

آینده قیمت ارز دیجیتال xcn چند است؟

محسن عباسپور
مدیر
پاسخ به  حسین
2 سال قبل

سلام
دوست عزیز برای اینده یک پروژه باید پروژه را از جوانب مختلف بررسی نمایید

عارف
2 سال قبل

آیا ارز دیجیتال xcn را بخرم؟

محسن عباسپور
مدیر
پاسخ به  عارف
2 سال قبل

سلام دوست عزیز
لطفا برای خرید یک ارز موارد زیادی را بررسی نمایید

فرشاد
2 سال قبل

ممنون از محتوای خوب شما

محسن عباسپور
مدیر
پاسخ به  فرشاد
2 سال قبل

🌷