صرافی شبکه ای چیست؟

صرافی شبکه ای چیست؟
بازدید 52
۰

صرافی شبکه ای چیست؟، در دنیای دارایی‌های دیجیتال، کاربران ممکن است در هنگام استفاده از ویژگی‌های خاص یک صرافی با مفهوم “سرویس تودرتو” یا صرافی‌ شبکه ‌ای مواجه شوند. این مفهوم در دنیای بانکداری سنتی یا دیجیتالی غیرمعمول نیست و اغلب برای گسترش ویژگی‌های یک پلتفرم جهت بهبود دسترسی کاربران نهایی استفاده می‌شود.

برای مثال‌ با این نوع صرافی، کاربران به جفت‌های معاملاتی اضافی از صرافی‌ها ‌دیگر دسترسی پیدا می‌کنند، یا اگر بانکی که در یک کشور فعال است بخواهد خدمات خود را به منطقه‌ای دیگر گسترش دهد، این امکان برای او فراهم می‌شود. در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در مورد این نوع صرافی و خطرات استفاده از آن را به شما ارائه دهیم.

آشنایی کلی با صرافی‌های تودرتو

آشنایی کلی با صرافی‌های تودرتو

آشنایی کلی با صرافی‌های تودرتو

چند سالی است که صرافی‌های رمزنگاری تودرتو ظاهر شده‌اند و در حال فعالیت هستند. یک کاربر یا سرمایه‌گذار ممکن است حساب شخصی خود را در صرافی ایجاد کند و از طریق حساب شخصی خود به اشخاص ناشناس “خدمات تجاری” ارائه دهد.

به همین دلیل، گاهی اوقات از این صرافی‌ها به عنوان صرافی‌های فوری یاد می‌شود و حتی ممکن است افراد مختلف چندین حساب متوالی  برای انجام این معاملات ایجاد کنند. صرافی‌های فوری که تحت نام این افراد ایجاد شده است این فرصت را خواهند داشت تا به تمام ویژگی‌ها و عملکردهای مرتبط با پلتفرمی که از طریق آن کار می‌کنند دسترسی داشته باشند.

این مورد را می‌توان با یک وب‌سایت مخصوص ارائه خدمات مسافرتی مقایسه کنیم که بسته‌های تخفیفات را در پلتفرم خود به نمایش می‌گذارد، حتی اگر این پیشنهادات متعلق به وب‌سایت مربوطه نباشند! در حالی که این پلتفرم‌ها ممکن است در برخی موارد موجب افزایش راحتی و صرفه‌جویی کاربران شوند، اما این پیشنهادات می‌تواند به ضرر امنیت کاربر باشد، دقیقاً مشابه امری که در دنیای ارزهای دیجیتال دیده می‌شود. در ادامه بحث صرافی‌ شبکه ‌ای ، به KYC و AML می‌پردازیم.


بحث KYC و AML

بحث KYC و AML

بحث KYC و AML

متأسفانه، به دلیل رشد صنعت کریپتو، مقررات مربوط به آن همچنان در حال تدوین است. این امر شکاف‌هایی در سیاست‌های «مشتری خود را بشناسید» (KYC) و «ضد پول‌شویی» (AML) ایجاد کرده است که موجب افزایش قدرت صرافی‌ها می‌شود.

در نتیجه، مبادلات تودرتو اغلب یک هدف آسان برای مجرمان سایبری است؛ بنابراین، غیرمعمول نیست که یک صرافی تودرتو ناخودآگاه از موارد نادرستی از جمله کلاهبرداران، باج‌افزارهای اینترنتی و روش‌های پول‌شویی حمایت کند.

رسانه‌ها نمونه‌ای از این موضوع را با SUEX (یک صرافی غیرقانونی که باج‌های غیرقانونی کریپتو را به ارزهای فیات تبدیل می‌کرد) آشکار کردند. نکته جالب این است که حتی بایننس  نیز به فعال شدن چندین حساب مرتبط با آن و برقراری ارتباط مشتریان با این صرافی کمک می‌کرد. SUEX بعداً توسط OFAC یا دفتر شورای دارایی‌های خارجی به دلیل این اقدامات تحریم شد.

برای کاربران، استفاده از صرافی‌ شبکه ‌ای ممکن است موجب از دست رفتن کل دارایی‌ها شود. به همین دلیل، بهره‌گیری از چنین مواردی همواره باید با احتیاط همراه باشد. این صرافی‌ها همواره امنیت کمتر و تضمین‌های کمتری نسبت به یک صرافی متمرکز یا غیرمتمرکز سازگار (DEX) ارائه می‌کنند.


تجارت ایمن

تجارت ایمن

تجارت ایمن

ساده‌ترین راه برای جلوگیری از حمایت سرمایه‌گذاران از این واسطه‌های مضر، خرید ارزهای دیجیتال از طریق صرافی‌های ارزهای دیجیتال است که رویه‌های KYC و AML مناسبی دارند. کاربران موظف هستند که قبل از به‌کارگیری یک پلتفرم جدید، بررسی‌های لازم را انجام دهند و اطمینان حاصل کنند که دستورالعمل‌های مناسب توسط صرافی مدنظر پیگیری می‌شوند.

برخی از بررسی‌های لازم شامل شناسایی پروتکل‌هایی KYC و AML است. این اغلب اولین قدم قبل از شروع معامله توسط کاربر است. علاوه بر این باید به رابط کاربری صرافی مربوطه نیز دقت کرد. اغلب صرافی‌های قابل‌اعتماد دقیقاً محل وقوع معاملات را نشان می‌دهند و از طریق شفافیت به کاربران امنیت بیشتری را ارائه خواهند داد.

در راستای شفافیت، یک صرافی مورد اعتماد اغلب بیانیه‌ای مستقیم می‌دهد. این بیانیه موجب تسهیل معاملات مربوطه بر روی آن پلتفرم می‌شود. فقدان این جزئیات می‌تواند نشانه روشنی برای تبادل تودرتو باشد.

برای بررسی دقیق‌تر، کاربران می‌توانند به نرخ ارز نگاه کنند. هرگونه تغییر در نرخ‌ها ممکن است نشان دهد که حساب‌های تودرتو در حال اجرا هستند، زیرا صاحبان حساب‌ها از مبادلات مختلفی استفاده می‌کنند که هر کدام تابع نرخ‌هایی مجزا خواهند بود.

اگر صرافی تمام این الزامات را برآورده کند، می‌توان با دنبال کردن مسیر ارز دیجیتال خود در بلاک‌چین با استفاده از یک کاوشگر بلاک‌چین عمومی، به یک نتیجه نهایی در مورد صرافی مدنظر رسید. بحث بعدی ما در زمینه صرافی‌ شبکه ‌ای، راهکار باینس برای مقابله با این نوع معاملات است.


چگونه بایننس با صرافی‌ شبکه ‌ای مبارزه می‌کند؟

چگونه بایننس با صرافی‌ شبکه ‌ای مبارزه می‌کند؟

چگونه بایننس با صرافی‌ شبکه ‌ای مبارزه می‌کند؟

بایننس موقعیت خود را به عنوان یک پیشرو در صنعت تشخیص داده است و از موضع خود برای مبارزه با بازیگران بد و کمک به محافظت از اکوسیستم کریپتو استفاده می‌کند. برای اطمینان از رعایت استانداردهای با امنیت بالا، بایننس به طور مرتب حساب‌هایی که به نظر می‌رسد در حال انجام «معاملات تجاری» هستند را بررسی می‌کند.

این حسابرسی‌ها شامل تجزیه و تحلیل معاملات و امتیازدهی ریسک است. این پلتفرم اخیراً تحلیلگر زنجیره‌ای آزمایشگاه‌های TRM را پیاده‌سازی کرده است (یکی از ابزارهای امنیتی برتر در صنعت کریپتو) که به طور خاص برای شناسایی سرویس‌های تودرتو واقع در یک صرافی فعالیت می‌کند.

فرض کنید به نظر می‌رسد یک مبادله تودرتو در حال انجام است. در این صورت، پلتفرم بایننس به جامعه خود اطمینان می‌دهد که اقدامات مناسب را انجام خواهند داد حتی اگر این اقدامات شامل مواردی چون خارج کردن کاربر، تماس با مجری قانون یا اطلاع‌رسانی به تنظیم‌کننده‌ها باشد.

برای مثال، حساب‌های مرتبط با Suex.io (صرافی غیرقانونی ارزهای دیجیتال روسیه) پلتفرم‌زدایی شده و داده‌های آن‌ها با مقامات به اشتراک گذاشته شد. با افزایش محبوبیت صرافی‌های تودرتو در سراسر اوکراین و روسیه، باینس به تلاش خود برای شناسایی صرافی‌های تودرتو با استفاده از پلتفرم مذکور ادامه می‌دهد. برای محافظت بیشتر از کاربران، باینس استفاده از سیاست‌های KYC و AML را به شدت توصیه می‌کند.


صرافی‌های تودرتو چگونه کار می‌کنند؟

صرافی‌های تودرتو چگونه کار می‌کنند؟

صرافی‌های تودرتو چگونه کار می‌کنند؟

یک مبادله تودرتو با شرایط منظمی کار می‌کند. به عنوان مثال، فردی حسابی را در یک پلتفرم معاملاتی کریپتو باز می‌کند و اقدامات کاربران را با حفظ کمیسیون منعکس می‌نماید. این پلتفرم به عنوان میزبان شناخته می‌شود.

اگر یک حساب کاربری با یک صرافی‌ شبکه ‌ای یکپارچه دارید و می‌خواهید ETH را با Solana معامله نمایید، باید درخواستی را در این زمینه ارسال کنید. در مرحله بعد صرافی تودرتو کمیسیونی مبتنی بر ETH را دریافت می‌کند و Solana را برای شما به دست می‌آورد.

در طول کل تراکنش، کاربران نمی‌دانند که این اتفاق در پس‌زمینه رخ داده است. با این حال، اگر عمیق‌تر نگاه کنید، می‌توانید ببینید که صرافی تودرتو تمام تلاش خود را خواهد کرد تا منابع مربوط به کوین‌های کریپتو را پنهان کند. با این حال، همان‌طور که گفته شد بهتر است به هیچ وجه سراغ این مدل از صرافی‌ها نروید.


هدف مبادلات صرافی‌ شبکه ‌ای

هدف مبادلات صرافی‌ شبکه ‌ای

هدف مبادلات صرافی‌ شبکه ‌ای

صرافی‌های تودرتو برای دور زدن بررسی‌های هویتی محبوب هستند. این ویژگی آنها را از صرافی‌های غیرمتمرکز متفاوت می‌کند. به طور کلی، صرافی غیرمتمرکز به داده‌های شخصی نیاز ندارد، اما تراکنش را با اجرای قراردادهای هوشمند ایمن می‌کند؛ بنابراین، حتی اگر ندانید با چه کسی سروکار دارید، نمی‌توانید از بلاک‌چین و رکوردی که ذخیره می‌کند عبور کنید.

صرافی تودرتو به کاربران یا مقاصد آنها اهمیتی نمی‌دهد و روند تأیید در آن به صورت کاملاً دلخواه است. در واقع، این روند به صورت غیرمجاز انجام می‌شود و برخی صرافی‌ها اصلاً احراز هویت را انجام نمی‌دهند. صرف‌نظر از امنیت، احراز هویت به یک مشکل بزرگ برای معامله گران کریپتو تبدیل شده است و اکثریت آنها هنوز تمایلی به افشای جزئیات ندارند.

امروزه عدم بررسی دقیق به جذابیت اصلی در دنیای رمزنگاری تبدیل شده است. به همین دلیل، صرافی‌های غیرمتمرکز بسیار محبوب شده‌اند. اگر استانداردهای راستی‌آزمایی محدود باشد، اکثر معامله‌گران یک صرافی‌ شبکه ‌ای را بدون هیچ تحقیقی انتخاب می‌کنند. با این حال، آنها نمی‌دانند که این خطر بزرگی را برای سرمایه‌گذاری آنها ایجاد می‌کند.

با این حال، استانداردهای امنیتی پایین به این معنی است که صرافی‌های تودرتو به مرکزی برای باج‌افزارها و پول‌شویی‌ها تبدیل شده‌اند. علاوه بر این، ارز دیجیتال دزدیده شده تمایل دارد راه خود را برای دستیابی به خروجی‌های تمیزتر پیدا کند. برخی از صرافی‌ها معاملات نقدی فیزیکی را ارائه می‌دهند، اما همین امر خود منجر به سرقت کوین و پول‌شویی می‌شود.


اجتناب از مبادلات تودرتو

اجتناب از مبادلات تودرتو

اجتناب از مبادلات تودرتو

همواره از یک CEX تنظیم شده برای جلوگیری از مبادلات تودرتو و خطرات متعدد مرتبط با آن استفاده کنید. وجود تعداد کم چک‌های تأیید یا محدودیت‌های معاملاتی در یک صرافی، نشانه خطرناکی است. اگر احساس می‌کنید ارائه‌دهنده شما یک صرافی تودرتو است، از یک کاوشگر بلاک‌چین استفاده کنید تا ببینید آیا وجوه شما از یک کیف پول در صرافی دیگری آمده است یا خیر.


اهمیت امنیت صرافی‌ شبکه ‌ای

اهمیت امنیت صرافی‌ شبکه ‌ای

اهمیت امنیت صرافی‌ شبکه ‌ای

مردم با قرار دادن وجوه خود در بستری با حداقل امنیت، ریسک بزرگی را متحمل می‌شوند. نهادهای مخرب از این خدمات عمداً استفاده می‌کنند تا از رویه‌های AML/KYC میزبان جلوگیری نمایند. هنگامی که از یک صرافی تودرتو برای تجارت روزانه ارزهای دیجیتال خود استفاده می‌کنید، ممکن است حتی بدون اینکه بدانید از صرافی مربوطه حمایت کنید. مجری قانون ممکن است صرافی تودرتو را از بین ببرد و وجوه شما را برای مدت نامحدودی مسدود یا مصادره نماید.


سخن پایانی درباره ی صرافی شبکه ای چیست؟

امروزه کاملاً مشهود است که صرافی‌های تودرتو پلتفرم‌های مثبتی نیستند و معامله‌گران رمزارز باید تا آنجا که ممکن است از این نوع صرافی‌ها دوری کنند. این صرافی‌ها تمام تلاش خود را می‌کنند تا به یک سرویس رمزنگاری قابل‌اعتماد تبدیل شوند، اما شما باید برای جلوگیری از خطاهای امنیتی چشمگیر از آن‌ها دوری کنید.

صرافی‌ شبکه ‌ای یک روند جدید و تأسف‌آور در فضای ارزهای دیجیتال محسوب می‌شود و تبدیل به بهترین روش موجود جهت انجام پول‌شویی در سراسر جهان شده است. این نوع صرافی‌ها خدمات تجارت رمزنگاری را از طریق یک کیف پول یا حسابی در یک صرافی دیگر ارائه می‌دهند و معمولاً به صورت مخفی کار می‌کنند. بررسی گزینه‌های مانند KYC و AML باید در دستور کار کسانی باشد که در این نوع صرافی‌ها به فعالیت می‌پردازند

ممنون از اینکه تا پایان مقاله ی “صرافی شبکه ای چیست؟” با ما همراه بودید.


بیشتر بخوانید:

  1. چگونه در صرافی ارز دیجیتال ثبت نام کنیم؟
  2. بهترین صرافی ارز دیجیتال برای خرید و فروش
  3. بهترین صرافی جایگزین بایننس کدام است؟
  4. تفاوت صرافی ارز دیجیتال و بروکر چیست؟
  5. کدام صرافی کمترین کارمزد را دارد؟
  6. بهترین صرافی فیوچرز برای ایرانی ها
  7. بهترین سایت برای استیکینگ | استیکینگ در کدام صرافی بهتر است؟
  8. نحوه دریافت مجوز صرافی ارز دیجیتال | کدام صرافی های ارز دیجیتال مجوز دارند
  9. صرافی آنلاین ایرانی بدون احراز هویت یا با احراز هویت سریع
  10. آموزش راه اندازی صرافی ارز دیجیتال در ایران و جهان
  11. کدام صرافی های ارز دیجیتال با ایران کار می کنند
  12. راهکارهای حفظ امنیت در صرافی های ارز دیجیتال

آخرین اخبار فاندامنتال ارز دیجیتال

[vc_column][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”6″ item=”55693″ grid_id=”vc_gid:1645702444863-21150734-cadd-6″ taxonomies=”663″][/vc_column]

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

سعید محمد

سعید محمد - نویسنده و متخصص مقایسه خدمات مالی من در زمینه بررسی و مقایسه صرافی‌ها، بروکرهای فارکس و کارگزاری‌های بورس فعالیت می‌کنم و تمرکز اصلی من بر ارائه تحلیل‌های دقیق و کاربردی از این پلتفرم‌ها است. طی چند سال گذشته، مقالات متعددی در این حوزه منتشر کرده‌ام که هدف آن‌ها کمک به کاربران برای انتخاب بهترین خدمات مالی با توجه به نیازها و اهداف‌شان بوده است. در مقالاتم تلاش می‌کنم اطلاعات شفاف و دقیقی درباره عواملی مانند میزان اسپرد، کمیسیون‌ها، اهرم، رگولاتوری و کیفیت خدمات ارائه کنم تا کاربران بتوانند با اطمینان در بازارهای مالی فعالیت کنند. زمینه‌های تخصصی من شامل مقایسه و رتبه‌بندی بروکرهای فارکس، بررسی و تحلیل صرافی‌های ارز دیجیتال و ارزیابی خدمات و ویژگی‌های کارگزاری‌های بورس است. هدف من این است که با ارائه داده‌های دقیق و تحلیل‌های مقایسه‌ای، به کاربران کمک کنم بهترین انتخاب‌ها را در دنیای خدمات مالی داشته باشند.

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها