گفت و گویی با بلاگر های فعال در حوزه ارز های دیجیتال در نمایشگاه متاراد

گفت و گویی با بلاگر های فعال در حوزه ارز های دیجیتال در نمایشگاه متاراد
بازدید 29
۰

در دومین روز از نمایشگاه بین المللی متاراد یعنی ۴ خرداد ماه سال ۱۴۰۱، تیم خبری زوم ارز در این نمایشگاه حاضر شد، در نگاه اول نمایشگاه بسیار شلوغ بوده و استقبال زیادی از سوی مردم شده بود. در دومین روز نمایشگاه متاراد میزبان تعدادی از مدیران کل، معاونین وزرا، روسای سازمانها دستگاه ها و علاقمندان به حوزه های در ارتباط با اقتصاد دیجیتال بود.

همراهان عزیز زوم ارزی در این مقاله ما گزارشی که از بلاگر های فعال حوزه ی رمز ارز تهیه کردیم را برای شما عزیزان به اشتراک می‌گذاریم، و یک گزارش دیگری که تیم زوم ارز از غرفه داران نمایشگاه بین المللی متاراد تهیه شده است، نیز در پایگاه خبری زوم ارز منتشر شده است که شما قادر هستید با کلیک روی این لینک (گزارشی از غرفه داران نمایشگاه بین المللی متاراد ۱۴۰۱) این گزارش را به صورت کامل مشاهده کنید.

همچنین در نمایشگاه بین المللی متاراد آقای آرش سروری با خانم دکتر عاطفه قاضی حصاری بنیانگذار پایگاه خبری زوم ارز گفتگویی داشتند، که شما قادر هستید، با استفاده از این لینک (گزارش خانم دکتر قاضی حصاری) یا مراجعه به سایت آپارات این گزارش را مشاهده کنید.

در روز دوم تیم زوم ارز به سراغ بلاگر هایی که از نمایشگاه متاراد دیدن کردند، گزارشی تهیه کرده است، که آن گزارش به شرح زیر است:

در ابتدا بعد از مشاهده ی و بررسی نمایشگاه متوجه حضور اقای آرش ملکی شده و با ایشان به صحبت و گفت و گو پرداختیم.

لیست عناوینی که در این مقاله برای شما زوم ارزی عزیز آماده کرده ایم:

مصاحبه با آرش ملکی

در ابتدای مصاحبه از ایشان خواستیم خود را برای کاربران ما معرفی کند و نظرشان را درباره ی نمایشگاه متاراد بیان کند، ایشان خود را کارشناس حوزه ی کریپتو کارنسی و بلاکچین معرفی کرده و در اول صحبت هاشان گله ای کردن از تبلیغات ضعیف نمایشگاه و در ادامه گفتند انتظار تبلیغات بهتر و بیشتری را داشتند، که شخصی مانند آرش ملکی که فعال این حوزه هستند. روز دوم از برگزاری نمایشگاه آگاه شدن و در این نمایشگاه حضور پیدا کردند.

و در ادامه آرش ملکی ادامه داد: اما تیم های خوبی در نمایشگاه حضور پیدا کردند، البته جای خالی یکسری از تیم ها، بسیار احساس می‌شود. تیم های خوبی که در نمایشگاه قبلی اینوتکس حضور داشتند، ولی در این نمایشگاه حضور ندارند.

آرش ملکی درباره ی وضعیت بازار ارز های دیجیتال بیان کرد:

وقتی ما در بازار یک ریزش شدید را تجربه می‌کنیم، و بیشتر از ۵۰% ارزش شاخص ساز اصلی مارکت یعنی ارز دیجیتال بیت کوین را از دست می‌دهیم، باید این انتظار را داشته باشیم که در تایم فریم های بزرگتر بازار خودش را بتواند ریکاوری کرده و استراحت کافی را در کف انجام داده و به اصطلاح کف سازی را انجام داده و سپس برگردد به جای اصلی خود، به نظر ایشان در محدوده ۲۰ تا ۲۴ یک ریزش کوچک دیگر را تجربه می‌کنیم، و بعد احتمالا در فاصله زمانی ۶ ماه بازار به سمت صعودی برگردد.

در حال حاضر خیلی شرایط مثبتی در بازار نیست، مگر اینکه اخبار های خاصی منتشر شود یا رگولاتوری در فضای بین المللی آسان تر شود و باعث شود، بانک ها و شرکت های بزرگ سرمایه گذاری به سرعت ورود پیدا کنند به این بازار وگرنه در غیر این صورت بازگشت بازار بسیار زمانبر خواهد بود.

آرش ملکی درباره ی قانون گذاری های حوزه ی رمز ارز های بیان کرد: متاسفانه کشور ما در حوزه ی قانون گذاری لاکپشتی عمل می‌کند و سرعت بسیار پایین است، و این جای تاسف دارد و به نظر شخصی ایشان همش شعار و حرف است و کار مثبتی انجام نمی‌شود. و مایی که فعال این حوزه هستیم، کار مثبتی مشاهده نمی‌کنیم وچند سال به طول می‌کشد که بیت کوین را به عنوان یک دارایی بشناسند.

در ادامه بیان کردند ما باید تقلید کنیم از کشور هایی مانند سوئیس، چرا ایستاده ایم و فقط در حال تماشا هستیم، و بنظر من خیلی ضعیف در حال جلو رفتن هستیم، و امید داریم که باید قوی تر عمل کنیم. و شاید با دولت جدید سرعت افزایش پیدا کند، در حال حاضر نظری ندارم چون اقدامی درباره ی این موضوع انجام نشده است.

آقای آرش ملکی درباره ی وضعیت ارز دیجیتال لونا که امروزه به ترند خبری دنیای ارز های دیجیتال تبدیل شده است بیان کرد:

ارز دیجیتال لونا متاسفانه اعتماد عمومی را از دست داده است، و در حال حاضر هرکاری که انجام دهد قادر نیست اعتماد عمومی را بازپس گیرد. به نظر شخصی من این است که تیم پشتیبان این رمز ارز قادر نیستند کاری انجام دهند.

ایشان در ادامه گفتند: پیشنهاد من به تمام کسانی که صدای من رو از این تریبون می‌شنوند، این است که روی این پروژه سرمایه گذاری نکنند، زیرا ریسک بسیار زیادی دارد. فکر نمی‌کنم که بتوانند موفق شوند!!!

اقای آرش ملکی در ادامه درباره ی متاورس و nft اینگونه بیان کردند که:

این دنیای جدید دنیایی است که، شاید آرزوی خیلی ها در ۱۰ یا ۲۰ سال گذشته بوده است که بتوانند، همچین تکنولوژی را ببینند، که این اتفاق افتاد و من فکر می‌کنم که آینده ی بشریت به این سمت خواهد رفت، این تکنولوژی خیلی چیز هارا آسان تر و دسترسی پذیرتر خواهد کرد، و باعث کاهش هزینه خواهد شد، ولی نه آینده ی خیلی نزدیک، شاید آینده ی ۱۰ سال آینده!!!

با توجه به سرعت رشد تکنولوژی به نظر من ۱۰ سال مناسب است، برای اینکه ما منتظر اتفاقات خیلی عجیب در حوزه ی متاورس و NFT و دنیای جدید باشیم، اما جالبی این تکنولوژی این است، که اگر بتوانند دیتای مغز انسان را آپلود کنند، داخل دنیای متاورس شاید بتوان گفت که انسان دیگه نمیمیرد!!

و پروسه ی نامیرایی انسان اتفاق بی افتد که خیلی اتفاق قشنگی هست و فکر می‌کنم بتوانیم از این مسیر بتوانیم به این برسیم!!

بعد از تمام شدن مصاحبه و گپ و گفت با آرش ملکی به سراغ آقای امیر بیات رفته و با ایشان به گفت و گو و مصاحبه پرداختیم.


مصاحبه با امیر بیات

ایشان خود را اینگونه معرفی کرد:

من تحلیلگر بازار های مالی و تخصص من دنیای کریپتوکارنسی است.

در ادامه از ایشان درباره ی نمایشگاه متاراد پرسیدیم و ایشان اینگونه جواب دادند:

به هرحال این نمایشگاه اولین نمایشگاه بوده است که در حوزه ارزهای دیجیتال و بلاکچین برگزار شده است و بسیار جای خوشحالی دارد و این قدمی رو به جلو است، بسیاری از فعالان و بزرگان این صنعت در این نمایشگاه حضور ندارند و این بسیار ناراحت کننده است، و جای سوال است که به چه علت حضور ندارند، در صورتی که باید حضور پیدا میکردند، و اینکه شرکت هایی که تازه کار و فعال هستند در این نمایشگاه حضور پیدا کردند و این بسیار خوشحال کننده است، و قدمی رو به جلو به حساب می‌آید.

آقای بیات درباره ی وضعیت بازار ارزهای دیجیتال اینگونه بیان کردند که بازار در وضعیت بسیار مناسب و مثبت قرار دارد، به این دلیل نیست که بازار وضعیت ریزشی ندارد، خیر، بازار منطقی بازاری است که صعود و نزول در آن اتفاق بیفتد در بازار سقف جدید، کف جدید زده شود، در این صورت این بازار بازاری منطقی به حساب میاد.

اگر این اتفاقات برای بازاری اتفاق نیفتد آن بازار، بازاری خطرناک به حساب می آید، و هر آن احتمال وجود دارد، که اتفاق بدی به وجود بیاید.
در حال حاضر که مارکت ضرر کرده است، نباید بدی های آن فکر کنیم، و انرژی منفی به وجود بیاوریم، باید به این فکر کنیم، که چه خوب است، که فرصتی برای ما به وجود آمده است، که بتوانیم از آن استفاده کرد و به دارایی های خود بیفزاییم، و یا ترید کرده و به دانش و خود بیفزاییم، و در جای خوب خرید کنیم.

به طور مثال ما در تمام سال منتظر این هستیم که در بلک فرایدی خریدهای خود را انجام دهیم و در یک روز از تخفیف های بالا استفاده کنیم، اما در حال حاضر این امکان به وجود آمده است که ما یک سال در بلک فرایدی دنیای ارزهای دیجیتال باشیم، و از آن استفاده کنیم.

در ادامه از آقای بیات درباره ی متاورس و NFT سوال پرسیده ایم و نظر ایشان را در این باره خواستیم و ایشان اینگونه پاسخ داد:

در درجه اول به نظر بنده متاورس تنها یک طرح است که در حال حاضر در همه جا از مجلس گرفته تا حوزه علمیه صحبت دنیای متاورس در همه جا است، و این نیز درباره ان اف تی ها نیز صدق می کند، اکثر افراد به این فکر می کنند، که اگر در متاورس و یا ان اف تی ها وارد شوند، درآمد بسیار عالی و خوب خوبی میرسند، و نیاز به هیچ گونه علم و دانشی ندارند.

اما اینگونه نیست این مانند این مثال می‌ماند، که یک بطری آب در بیابان قیمت بسیار زیادی دارد، اما قیمت یک بطری آب به آن میزان نیست و آن بستگی به جا و زمان و موقعیت خاصی دارد. اما یک سری از افراد، جامعه و مخاطب تکنولوژی مانند متاورس و ان اف تی هستند، حال این گونه افراد چه کسانی هستند؟

افرادی هستند که می‌خواهند ارتباط برقرار کنند، با افرادی که در آن لحظه در جاهای مختلفی قرار دارند، که آن می تواند بازی، نمایش، کنفرانس، معرفی محصول و یا هر چیزی می‌تواند باشد، که قبلاً با وی آر و یا ای آر انجام می شد و امروزه به شکل متاورس در حال انجام شدن است، که آن با آمدن وب ۳ منطقی تر می شود.

یک بخش دیگر آن می شود nft البته در حال حاضر به این دلیل که اکثر چیز ها به صورت ان اف تی در آمده است، و آنها لانچ شده‌اند و اکثر افراد به این فکر می‌کنند، که دارای درآمد بسیار بالایی است، که این برمی گردد به همان مثال بطری آب در بیابان، بازار nftها بازاری بسیار هیجانی و ترسناکی است.
‏nft برای اشخاصی که دارای شبکه بزرگی هستند می‌تواند، خوب ترند سازی کرده و بلد هستند، به صورت خوب هیجان سازی انجام دهد، می‌تواند nft خوبی را عرضه کنند و هر شخصی که این توانایی را ندارد بهتر است ،که در حوزه ان اف تی ها وارد نشود.

در ادامه از آقای بیات درباره ارز دیجیتال لونا پرسیدیم. آقای بیات اینگونه پاسخ داد:

در واقع ارز دیجیتال لونا یکی از بزرگترین خیانت ها را در دنیای ارزهای دیجیتال انجام داده است.
و من اصلا فکر نمی کنم که این یک اتفاق بوده باشد به نظر بنده این اتفاق برنامه ریزی شده بود و بنده معتقد هستم که این یک برنامه ریزی نه‌چندان تمیزی بوده است.

در ادامه بعد از گفت و گو با آقای بیات به سراغ آقای سعید جواد زاده رفتیم.


مصاحبه با سعید جواد زاده

از ایشان خواستیم خود را برای کاربران ما معرفی کنند و اقای جواد زاده صحبت های خود را اینگونه آغاز کردند:

بنده متخصص بازار بلاکچین و رمز ارز ها هستم، و چند سالی است که در زمینه بازارهای اقتصادی فعالیت می کنم و بیشتر در حال حاضر در بازار کریپتو و رمز ارز ها فعالیت دارم امیدوار هستم تعداد و جمعیت این حوزه افزایش پیدا کند.

ایشان در جواب به این سوال که نمایشگاه به چه صورت بررسی کردید اینگونه پاسخ داد:

این جای خرسندی دارد که اولین نمایشگاه ای که به صورت رسمی در حوزه ارزهای دیجیتال برگزار گردیده است، البته بسیار طبیعی است که اولین کارها دارای نقاط ضعف هستند، به طور مثال در فضای ایران این نمایشگاه به صورت رسمی شناخته نشده است، به نظر من برای بار اول نمایشگاه بسیار خوب و مناسب بوده است، با این حال می تواند بسیار بهتر باشد.

آقای سعید جواد زاده در پاسخ به وضعیت بازار ارز های دیجیتال اینگونه پاسخ داد:

بازار ارزهای دیجیتال بازاری بسیار پر پتانسیل است که چند سالی است بسیار ترند شده است، در بین بازارهای مالی افرادی که غالباً در این بازار وارد شده‌اند، در چند سال گذشته روی خوش بازار دیدن و آن دسته از کاربرانی که در سیکل بودند، روی بازار را نیز دیده اند این بازار بسیار بازاری مناسب است.

من به این بازار دیدگاه صفر و یکی دارم، من می‌گویم یا بگوییم این بازار هست، و یا بگویم نیست، به نظر من روی یک است، یعنی بازاری بسیار مناسب است و این یک من یکه بسیار قدرتمندی است، به این علت که ما شاهد ورود افراد بسیار قدرتمند و ثروتمند به این بازار مالی هستیم، در حال حاضر بازار ارزهای دیجیتال بازاری پر ریسک است.

این بازار حدود یک درصد بازار فارکس است اما بازاری بسیار پر پتانسیل است، در بسیاری از کشورها این بازار مورد توجه قرار گرفته است و در حال تحلیل و بررسی این بازار هستند.

در ادامه نظر ایشان را در مورد ارز دیجیتال و ایردراپی که میخواهد انتشار دهد پرسیدی جواب داد:

ارز دیجیتال لونا ارز دیجیتالی است که دارای پروژه خیلی خوبی است ولی به نظر می‌رسد. که این پروژه پانزی می‌باشد، و متاسفانه ارز دیجیتال لونا اعتماد مردم را از دست داده است، و من آینده ارز لونا را روشن نمی بینم.

بعد از مصاحبه با سعید جوادزاده به سراغ آقای مجید خوب رفته و با ایشان به مصاحبه پرداختیم.


مصاحبه با مجید خوب

از ایشان خواستیم خود را معرفی کند و ایشان به اینگونه آغاز کرد:

بنده تریدر هستم و در پیجم در اینستاگرام به آموزش ارزهای دیجیتال می‌پردازم، من در شمال فعالیت می‌کنم و به مشاوره ی ارز های دیجیتال می‌پردازم و جزو اولین کسانی هستم که در شمال چنین فعالیتی انجام می دهد.

از ایشان درباره وضعیت نمایشگاه پرسیدیم و اقای خوب اینگونه جواب داد:

بسیار نمایشگاه خوبی بوده و استقبال بسیار مناسبی از این نمایشگاه شد و از برگزاری نمایشگاه بسیار خرسند هستم.
ایشان درباره ی وضعیت بازار ارز های دیجیتال اینگونه پاسخ داد: بازار بسیار مناسب بوده و در وضعیت بسیار حساس قرار دارد، و کاربران باید قبل از سرمایه‌گذاری در ارزی از پروژه آن مطمئن شوند.

از ایشان درباره آینده متاورس پرسیدیم و ایشان اینگونه پاسخ داد:

آینده متاورس بسیار روشن است و من امیدوارم ما می توانیم بسیار از دنیای متاورس استفاده کنیم و برگزاری همایش ها کنسرت ها و غیره آن نباید از دنیای متاورس غافل شویم.

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم محتوا

من حسن هستم. دانشجوی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه پیام نور گرایش نرم افزار سابقه ی یکسال فعالیت در حوزه ی ارز های دیجیتال و فعال در حوزه ی مدیریت سایت و seo را دارا هستم علاقه مند به موسیقی و دنیای تکنولوژی هستم و به آینده ی ارز های دیجیتال بسیار خوشبین بوده، و بر این باور هستم صنعت بلاکچین در ایران آینده ای بسیار درخشان خواهد داشت.

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها