ارز پرسیستنس XPRT چیست؟، پروژه های لایه اولی زیادی هستند که به دنبال ایجاد یک پایگاه جهانی برای تبادل یکپارچه ارزش در سراسر جهان ایجاد شده اند. ارتباط بین بخش های مختلف این پایگاه نیاز به انتقال سریع اطلاعات از یک نقطه به نقطه ای دیگر دارد. این انتقال اطلاعات با استفاده از تراکنش ها امکان پذیر می باشد، پس نیاز به یک شبکه با پردازش بالا برای رسیدن به این هدف مهم است.
امروز در این مقاله پروژه پرسیستنس Persistence را که با استفاده از موتور Tendermint سعی دارد یک بستر مناسب برای پلتفرم های وب ۳ ایجاد کند، و همچنین ارز دیجیتال این پلتفرم یعنی XPRT را به شما معرفی می کنیم. با استفاده از این بستر توسعه دهندگان می توانند پلتفرم های تامین نقدینگی، صرافی غیرمتمرکز، پلتفرم های وام دهی و همچنین توکنیزه کردن دارایی خود را ایجاد کنند. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا از بخش های مختلف اکوسیستم این پروژه مطلع شویم.
لیست عناوینی که در این مقاله برای شما زوم ارزی عزیز آماده کرده ایم:
- ارز پرسیستنس XPRT چیست؟
- نیم نگاهی به توکن پرسیستنس Persistence
- تاریخچه و بنیان گذار پلتفرم پرسیستنس Persistence
- عملکرد پلتفرم پرسیستنس Persistence
- ویژگی های پلتفرم پرسیستنس Persistence
- امنیت پلتفرم پرسیستنس Persistence
- بررسی روند قیمت ارز دیجیتال پرسیستنس XPRT
- کیف پول های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال پرسیستنس XPRT
- صرافی های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال پرسیستنس XPRT
- نحوه خرید و فروش ارز دیجیتال پرسیستنس XPRT
- آینده پروژه پرسیستنس Persistence
ارز پرسیستنس XPRT چیست؟
ارز XPRT محور اصلی اقتصاد پرسیستنس Persistence می باشد که ابتدا روی شبکه Cosmos و سپس اتریوم و پالیگان در دسترس قرار گرفت. در ادامه به کاربرد این ارز در اکوسیستم Persistence می پردازیم:
- تامین امنیت شبکه: کاربران می توانند با قفل کردن ارز خود در این پلتفرم امنیت شبکه را تامین کنند و در ازای آن ارز پرسیستنس XPRT را پاداش بگیرند. در زمان نگارش این مقاله ۸۵ میلیارد دلار را کاربران در این پلتفرم قفل کرده اند.
- برنامه های غیرمتمرکز: برنامه های غیرمتمرکز که روی شبکه پرسیستنس Persistence ایجاد می شوند، بخشی از درآمد و یا کارمزدهای خود را به ولیدیتورهای شبکه Persistence می دهند.
- تصمیمات حاکمیتی: کاربرانی که این توکن را نگهداری می کنند در تصمیمات حاکمیتی حق رای دارند و هرچه تعداد این ارز بیشتر باشد، رای آن کاربر نفوذ بیشتری خواهد داشت.
- سایر خدمات: سایر خدمات مانند خرید و فروش و ساختن nft ها و توکنیزه کردن اسناد و تمامی فعالیت های دیفای با استفاده از ارز XPRT امکان پذیر است.
نیم نگاهی به توکن پرسیستنس Persistence
نام اختصاری | XPRT |
نوع ارز | Token |
عرضه کل | ۱۶۰,۲۴۳,۶۲۵ |
مقدار در گردش | ۱۴۱,۹۴۳,۶۲۵ |
وب سایت رسمی | persistence.one |
بلاکچین اکسپلورر | explorer.persistence.one |
پیج های ارتباطی رسمی | medium.com |
وایت پیپر | persistence.one |
سورس کد | github.com |
آدرس قرارداد هوشمند | ۰xae837EacBAE2a6bA166ce0DEd5C72340f212835c |
تاریخچه و بنیان گذار پلتفرم پرسیستنس Persistence
ایده این پروژه در سال ۲۰۱۷ در ذهن آقای Tushar Aggarwal که هم اکنون مدیرعامل این پروژه می باشد، پرورش داده می شد. ایشان در میانه سال ۲۰۱۹ شروع به فعالیت کردند و پس از سال ها انتظار در سوم ژانویه سال ۲۰۲۰ رسما پرسیستنس Persistence شروع به فعالیت کرد. در ادامه دو فرد تاثیر گذار این پروژه یعنی آقای Tushar Aggarwal و Deepanshu Tripathi را به شما معرفی می کنیم:
همان طور که متوجه شدید آقای Tushar Aggarwal به عنوان مدیر عامل در این پروژه می باشد. ایشان دارای مدرک لیسانس مدیریت کسب و کار زیر شاخه بازاریابی و مدیریت مالی می باشد. آقای Aggarwal از سال ۲۰۱۱ وارد بازار کار شد و سابقه فعالیت در چندین شرکت آسیایی به عنوان مشاور و مدیر مالی را دارد. Tushar در سال ۲۰۱۸ تا به امروز یک پادکست به نام Decrypt Asia را اداره می کند و همچنین سابقه فعالیت در شرکت های سرمایه گذاری Venture Partner و LuneX Ventures را دارد. او یکی از اولین افراد فعال در زمینه سرمایه گذاری خطر پذیر در آسیای شرقی می باشد و در آخر از سال ۲۰۱۹ تا به امروز به عنوان مدیر عامل در پرسیستنس Persistence فعالیت می کند.
اما آقای Deepanshu Tripathi که به عنوان مدیر ارشد فناوری در پلتفرم Persistence فعال می باشد و دارای مدرک لیسانس در زمینه علوم کامپیوتر و تکنولوژی است. ایشان از سال ۲۰۱۶ شروع به کار در شرکت های هندی مختلفی را دارد. همچنین ایشان در دو پلتفرم Comdex و Asset Mantle که همکاری نزدیکی با پرسیستنس Persistence دارد فعالیت دارد. Deepanshu در سال ۲۰۱۹ به آقای Tushar ملحق شد تا پلتفرم Persistence را تاسیس کنند.
عملکرد پلتفرم پرسیستنس Persistence
در این بخش قصد داریم از منظر فنی این پلتفرم را بررسی کنیم، اما قبل از آن خوب است کمی با زیر ساخت این پلتفرم یعنی شبکه کازماس cosmos و موتور Tendermint آشنا شوید. پروژه cosmos یک پروژه لایه صفرم می باشد که برای حل مشکل مقیاس پذیری ایجاد شده است. پروژه هایی که روی بستر cosmos ایجاد شده اند، می توانند با یکدیگر با سرعت خیلی بالا تبادل اطلاعات و نقدینگی داشته باشند که پروژه پرسیستنس Persistence نیز یکی از این پروژه ها می باشد.
اما موتور Tendermint چیست؟ به بیان ساده Tendermint یکی از اجزای کیت توسعه cosmos می باشد که وظیفه مدیریت و ارتباط بین لایه های شبکه و همچنین به پیاده سازی برنامه های غیرمتمرکز کمک می کند.
حال با دانستن موارد بالا بهتر می توان اکوسیستم پرسیستنس Persistence را بررسی کرد.
Persistence یک میان افزار است که زیر ساختی مناسب را برای برنامه های غیرمتمرکز مالی را فراهم می کند. اکوسیستم این پلتفرم از سه جزء اصلی تشکیل شده است:
- زنجیره Persistence: شبکه ای از زنجیره های خاص برای کسب و کارها که امنیت خود را از زنجیره اصلی Persistence و ولیدیتورها می گیرد.
- کیت توسعه Persistence: مجموعه ای جامع از ماژول های plug-and-play برای ایجاد یا ادغام صرافی ها و یا بازارهای جدید. خوب است بدانید plug-and-play به سیستمی می گویند که با اتصال یک بخش جدید آن را شناسایی و اجرا کند.
- برنامه های غیرمتمرکز Persistence: برنامه های مالی غیرمتمرکز با تمرکز بر نهاد ها و سرمایه گذاران کوچک.
برای درک بهتر از این اکوسیستم به تصویر زیر مراجعه کنید:
در ادامه بیشتر با این سه جزء ذکر شده آشنا می شویم:
-
زنجیره Persistence:
زنجیره اصلی پرسیستنس Persistence از زنجیره های مستقلی پشتیبانی می کند که بستری مناسب برای پلتفرم های مالی است. به بیان ساده با این ویژگی وام دهندگان و وام گیرندگان راحت تر ارتباط برقرار می کنند. از آنجایی که این زنجیره ها مستقل رفتار می کنند و تنها امنیت خود را از زنجیره اصلی می گیرند، در نتیجه امکان سفارشی سازی آن ها وجود دارد. پلتفرم ها می توانند بر اساس مدل کسب و کار، سرعت تایید تراکنش و یا امنیت و حریم خصوصی را بسته به نیاز خود فراهم کنند. در نظر داشته باشید ترافیک تراکنش در یک زنجیره تنها روی همان زنجیره می باشد و زنجیره های دیگر بار ترافیکی مستقل به خود را خواهند داشت.
رفتار زنجیره های مستقل در تصویر زیر مشخص است:
بخش زنجیره ها شامل ۴ قسمت می باشد که آن ها را بررسی می کنیم:
زنجیره اصلی:
زنجیره اصلی دارای ویژگی های زیر خواهد بود:
- زنجیره اصلی با استفاده از موتور اجماع Tendermint که مبتنی بر dPoS است کار می کند.
- زنجیره اصلی توسط مجموعه ای از ولیدیتورها که با استفاده از ارز XPRT انتخاب شده اند ایمن می شود. زنجیره های جانبی نیز امنیت خود را از زنجیره اصلی می گیرند و همچنین می توانند یک مکانیسم امنیتی مستقل داشته باشند.
- زنجیره اصلی از طریق پروتکل های ارتباطی بین زنجیره ای با سایر زنجیره ها در ارتباط خواهند بود.
- زنجیره اصلی محلی برای اداره پلتفرم می باشد و تصمیمات حاکمیتی در آن اتخاذ و اجرایی می شود.
- زنجیره اصلی داده های مربوط به مالکیت دارایی مانند nft ها را حفظ می کند و این گونه تبادل این مدل دارایی ها بین تمامی زنجیره ها تسهیل خواهد شد.
زنجیره برنامه ها:
زنجیره های جانبی دارای ویژگی های زیر می باشد:
- تمامی قوانین برنامه در این زنجیره اجرایی می شود.
- بسته به سرعت، امنیت، الزامات حریم خصوصی و محدودیت های بودجه، امنیت زنجیره می تواند مستقل یا مشترک باشد.
- برخی از قوانین کلیدی در زنجیره اصلی از طریق ارتباطات بین زنجیره ای انجام می شود، اما برخی دیگر از قوانین مربوط به برنامه به صورت خصوصی در زنجیره پیاده سازی می شود.
- ولیدیتورها که در زنجیره جانبی فرآیند اعتبار سنجی را انجام می دهند، اگر زنجیره جانبی دارای توکن خاصی نبود. ولیدیتورها پاداش خود را از زنجیره اصلی دریافت خواهند کرد.
- ذخیره سازی داده های دارایی که اغلب ذخیره سازی سنگین هستند، در زنجیره های مخصوص برنامه، ذخیره می شوند تا بر عملکرد زنجیره های دیگر تأثیر نگذارند.
ارتباط بین زنجیره ای:
همان طور که گفته شد زنجیره های جانبی با استفاده از یک پروتکل به زنجیره اصلی متصل می شوند. اما ارتباطات Interchain سه هدف اصلی دارند:
- انتقال NFT بین زنجیره ای.
- ایجاد انگیزه و مشوق به ولیدیتورهای زنجیره جانبی.
- اجرای تصمیمات حاکمیتی در طول تمامی زنجیره ها.
ولیدیتورها:
زنجیره اصلی پرسیستنس Persistence توسط الگوریتم dPoS اداره می شود. به این ترتیب هرکسی از هر کجای دنیا می تواند به عنوان یک ولیدیتور در این شبکه فعال باشد که باعث غیرمتمرکز تر شدن و همچنین ایمن تر شدن شبکه می شود. هر چه زنجیره اصلی ایمن تر باشد سایر زنجیره ها نیز امن تر خواهند بود. تصویر زیر پراکندگی ولیدیتورها را نشان می دهد:
-
کیت توسعه Persistence:
کیت توسعه نرم افزار این پلتفرم مجموعه ای از ابزارها یا ماژول های استاندارد شده است که می تواند برای مدل سازی بازارها برای تبادل آسان از آن استفاده شود. همچنین ماژول های کیت توسعه را می توان در برنامه های موجود ادغام کرد. این برنامه ها را می توان در تصویر زیر جست و جو کنید:
-
برنامه های غیرمتمرکز:
صرافی ها و بازارهای غیرمتمرکز شامل این بخش می شوند. هدف پرسیستنس Persistence این است که در یک رویکرد دو مرحله ای نقدینگی را وارد دنیای بلاکچین ها کند:
مرحله اول: مزایای عمومی بلاکچین را در اختیار سازمان ها و نهاد ها قرار می دهد. به بیان ساده نقدینگی سازمانی را وارد دنیای بلاکچین ها می کند. این موضوع باعث می شود سرمایه های بزرگ وارد دنیای کریپتوها شود.
مرحله دوم: ارائه محصولات سازمانی به ذینفعان. تیم Persistence به دنبال روش هایی با بازده بالا برای مشتریان خود می باشد. از این رو برنامه های کاربردی با مشخصات زیر را ارائه می دهد:
- این برنامه ها از ابتدا مجهز به ماژول های کیت توسعه نرم افزار ساخته شده اند.
- اجرا روی زنجیره های خاصی که امنیت آن توسط زنجیره اصلی تامین شده است.
- بیشتر روی سرمایه گذاران سازمانی و بنیاد ها و همچنین وام گیرندگان متمرکز است. این بخش توسط Comdex اداره می شود.
- دارایی های دنیای واقعی (فاکتورها، اسناد، بارنامه ها و …) با استفاده از NFT ها توکنیزه می شوند.
- سرمایه گذاران و وام گیرندگان می توانند از nft ها برای وثیقه گذاشتن نیز استفاده کنند.
- مسائلی مانند احراز هویت و دیگر مفهوم های هویتی هنگام استفاده از برنامه بسته به نیاز تجاری اجرا خواهد شد.
- تیم Persistence با تمامی موسسات و شرکت های سرمایه گذاری کوچک در آسیا از نزدیک دیدار و نقدینگی جمع آوری می کند.
برای درک بهتر این بخش از تصویر زیر استفاده کنید:
در ادامه خوب است با مفهوم pStake آشنا شوید. با استفاده از این سیستم کاربران دارایی خود را در این شبکه قفل می کنند و معادل آن توکنی را دریافت می کنند که نشان دهنده همان مقدار است. حال کاربران می توانند با استفاده از توکن جدید در پلتفرم های دیفای تامین نقدینگی و سود مشخصی را دریافت کنند.
از دیگر سرویس های این پلتفرم می توان به AuditOne اشاره کرد. این بخش با بررسی تمامی فاکتورها بهترین پیشنهادات برای ولیدیتور شدن در شبکه های مختلف را ارائه می دهد. تعداد شبکه هایی که در آن ولیدیتورهای Persistence فعال هستند در زمان نگارش این مقاله ۲۸ عدد می باشد.
ویژگی های پلتفرم پرسیستنس Persistence
در این بخش قصد داریم ویژگی های منحصربه فرد این پروژه را عنوان کنیم:
- سرعت بالا در تایید تراکنش ها و کارمزد پایین با استفاده از موتور Tendermint.
- قابلیت ایجاد پلتفرم های مالی غیرمتمرکز روی شبکه پرسیستنس Persistence.
- تبدیل شدن به ولیدیتور در شبکه Persistence بدون محدودیت.
- اداره پلتفرم به صورت غیرمتمرکز با استفاده از ارز XPRT.
- استفاده از دارایی ها در دنیای واقعی و تبدیل آن به nft ها برای وام گرفتن.
- دریافت وام و یا تامین نقدینگی برای وام گیرندگان و دریافت سود ثابت.
- تامین امنیت در شبکه Persistence و دریافت سود مشخص از این طریق.
- ایجاد یک بستر برای ورود سرمایه گذاران سازمانی و ورود نقدینگی های بزرگ به دنیای کریپتو.
- استفاده از سرمایه، بخش های کوچک سرمایه گذاری و جمع آوری نقدینگی.
- ایجاد ارتباط بین بلاکچین های مختلف.
امنیت پلتفرم پرسیستنس Persistence
این پلتفرم از نظر اداره داخلی آن به صورت غیرمتمرکز و با استفاده از رای گیری حاکمیتی اداره می شود. اما از دیدگاه امنیت قراردادهای هوشمند، برخی از قرارداد های این پروژه توسط چندین نهاد مختلف بررسی شده که با یکدیگر آن ها را مرور می کنیم:
پلتفرم پرسیستنس Persistence در یک آپدیت با شبکه anchor ادغام شد که این قرارداد هوشمند توسط نهاد Oak بررسی شد و ۲ باگ امنیتی سطحی و ۳ شکاف اطلاعات هویتی در آن پیدا شد. همچنین bridge این پلتفرم توسط نهاد Oak بررسی شده که ۶ باگ حیاتی، ۳ باگ پرخطر، ۹ باگ کم خطر و ۷ باگ ریسک اطلاعاتی کشف شد.
از طرفی سرویس استیک کردن این پروژه نیز توسط نهاد ConsenSys بررسی شده که متوجه ۲ اشکال پرخطر، ۴ اشکال با ریسک متوسط و ۲ اشکال کم خطر شده اند.
بررسی روند قیمت ارز دیجیتال پرسیستنس XPRT
توکن XPRT که در این مقاله به معرفی آن پرداختیم، توسط پلتفرم پرسیستنس Persistance ارائه شده است. این رمز ارز در ابتدا بر روی شبکه Cosmos قرار داشت و سپس بر روی شبکه اتریوم و پالیگان قرار گرفت. از XPRT در اکوسیستم پرسیستنس برای تامین امنیت شبکه، برنامه های غیرمتمرکز و تصمیمات حاکمیتی استفاده می شود. پلتفرم پرسیستنس در نظر دارد تا یک بستر مناسب برای پلتفرم های وب۳ با استفاده از موتور Tendermint ایجاد نماید. در واقع پرسیستنس Persistence یک میان افزار می باشد که زیرساختی مناسب را برای برنامه های غیرمتمرکز مالی فراهم می کند. در ادامه به بررسی روند قیمت این ارز دیجیتال خواهیم پرداخت.
رمز ارز XPRT در تاریخ ۲ آپریل ۲۰۲۱ با قیمت ۳.۸۵۲۷ دلار به بازار عرضه شده است. این ارز دیجیتال تا اواخر همان ماه با یک کاهش قیمت روبرو بوده و قیمت آن به سطح ۲.۶۳۴۷ دلار رسید. پس از این کاهش قیمت با یک افزایش قیمت چشمگیری همراه بوده به طوری که در تاریخ ۱۵ مِی سال ۲۰۲۱ به بالاترین سطح قیمت خود که ۱۶.۵۷ دلار بود رسید. در اواخر سال ۲۰۲۱ قیمت ارز دیجیتال XPRT کمی کاهش یافته و برابر با ۵.۶۹۴۸ دلار بود. در ابتدای سال ۲۰۲۲ قیمت این رمز ارز برابر با ۵.۶۷۵ دلار بود و پس از آن نیز ارز دیجیتال پرسیستنس یک روند نزولی را طی نموده است و در اواسط سال قیمت آن به محدوده ۱.۵۹۹۱ دلار رسید. در ادامه شما می توانید روند قیمت رمز ارز پرسیستنس XPRT را بر روی نمودار مشاهده نمایید.
کیف پول های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال پرسیستنس XPRT
سرمایه گذاران رمز ارز پرسیستنس XPRT می توانند از کیف پول هایی که در این قسمت از مقاله نام می بریم، برای ذخیره سازی آن استفاده کنند. کیف پول های سخت افزاری و نرم افزاری نتعددی در بازار رمز ارزها وجود دارد. از مشهورترین کیف پول های سخت افزاری می توان به لجر و ترزور اشاره نمود که با توجه به جستجوهای انجام شده هیچکدام از آنها از رمز ارز پرسیستنس در حال حاضر پشتیبانی نمی کنند.
کیف پول های نرم افزاری نسبت به کیف پول های سخت افزاری در دسترس تر می باشند و استفاده از آنها برای کاربران راحتتر است. برای کار با این کیف پول ها نیازی به پرداخت هزینه نیست و کاربران می توانند کیف پول نرم افزاری مورد نظر خود را از سایت اصلی کیف پول بارگیری نموده و سپس از آن استفاده نمایند. در ادامه به معرفی کیف پول های نرم افزاری پشتیبانی کننده ارز دیجیتال پرسیستنس XPRT خواهیم پرداخت.
-
کیف پول متامسک MetaMask
متامسک یک کیف پول نرم افزاری است که هم به صورت افزونه بر روی مرورگرهای کروم، فایرفاکس و بریو در دسترس است و هم می توان اپلیکیشن این کیف پول را بر روی تلفن همراه نصب نمود. در واقع این کیف پول رابطی بین مرورگر وب شما و بلاکچین اتریوم است و کاربران قادر خواهند بود به راحتی توکن های با استاندارد ERC-20 و هر رمز ارز دیگری که توسط این کیف پول پشتیبانی می شود را ذخیره نمایند.
-
کیف پول سیف پل SafePal
سیف پل یک کیف پول ارز دیجیتال است که در دو نوع سخت افزاری و نرم افزاری ارائه شده است و در اینجا منظور کیف پول نرم افزاری سیف پل است که از رمز ارز پرسیستنس XPRT پشتیبانی می کند. این کیف پول به منظور ذخیره سازی، مدیریت، و همچنین مبادله ارزهای دیجیتال مورد استفاده قرار می گیرد.
صرافی های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال پرسیستنس XPRT
صرافی های ارز دیجیتال به منظور خرید و فروش رمز ارزها مورد استفاده قرار می گیرند. امروزه صرافی های ایرانی و خارجی بسیاری در این حوزه فعالیت می نمایند. در این قسمت از مقاله شما با صرافی های متمرکز و غیرمتمرکز خارجی پشتیبانی کننده رمز ارز پرسیستنس XPRT آشنا خواهید شد. همچنین شما می توانید برای بررسی صرافی های ایرانی به صفحه مقایسه قیمت صرافی ها در وب سایت زوم ارز مراجعه نمایید.
-
صرافی متمرکز کوینکس CoinEx
صرافی کوینکس یکی از محبوب ترین صرافی های ارز دیجیتال است که در سال ۲۰۱۷ تاسیس شده و دسترسی به تعداد زیادی از ارزهای دیجیتال را فراهم می نماید. برای استفاده از این صرافی شما باید ثبت نام نمایید و کاربران ایرانی قادر به استفاده از آن می باشند. در صرافی کوینکس امکان مبادله رمز ارز XPRT با جفت ارز BTC و USDT برقرار است.
-
صرافی غیرمتمرکز کوئیک سواپ QuickSwap
صرافی کوئیک سواپ در دسته صرافی های غیرمتمرکز قرار دارد و کاربران می توانند به صورت مستقیم، بدون نیاز به ثبت نام و با اتصال کیف پول خود به این صرافی، معاملات را انجام دهند. برای آشنایی با این صرافی و نحوه کار با آن می توانید بر روی لینک صرافی کوئیک سواپ QuickSwap کلیک نمایید.
نحوه خرید و فروش ارز دیجیتال پرسیستنس XPRT
همانطور که در قسمت قبلی مقاله گفته شد، خرید و فروش رمز ارز پرسیستنس XPRT در صرافی ها انجام می شود. شما می توانید از صرافی های ایرانی و خارجی پشتیبانی کننده این ارز دیجیتال برای خرید و فروش استفاده نمایید. در صورتی که کاربران ایرانی قصد استفاده از صرافی های خارجی را داشته باشند، در ابتدا باید مقدار مبلغ مورد نظر را به تتر در یکی از صرافی های ایرانی تبدیل نمایند.
شما می توانید از دو صرافی خارجی کوینکس و کوئیک سواپ برای خرید و فروش رمز ارز پرسیستنس استفاده نمایید. برای استفاده از صرافی کوینکس باید در ابتدا به ثبت نام و احراز هویت بپردازید. اما صرافی کوئیک سواپ یک صرافی غیرمتمرکز است که نیازی به ثبت نام ندارد و تنها باید کیف پول خود را به صرافی متصل کنید.
آینده پروژه پرسیستنس Persistence
بسیاری از پروژه هایی که از پتانسیل بالای اکوسیستم cosmos استفاده می کنند توانایی بالایی در پردازش اطلاعات و ارتباط بین بلاکچینی دارند. از طرفی هدف پروژه پرسیستنس Persistence ارائه راهکارهایی مناسب برای جذب سرمایه و نقدینگی به دنیای بلاکچین ها می باشد. که این کار را با ایجاد یک بستر مناسب برای سازمان ها و طرح هایی برای جمع آوری سرمایه های خرد انجام می دهد. به نظر می رسد اگر این شبکه بتواند مشکلات امنیتی خود را حل کند، بتواند در آینده پیشرفت چشمگیری داشته باشد.
سخن پایانی
در این مقاله شبکه پرسیستنس Persistence را که یک زیرساخت برای پروژه های مالی غیرمتمرکز است به شما معرفی کردیم. هدف اصلی این پلتفرم جذب و استفاده مناسب از سرمایه های سازمانی و مردمی و همچنین استفاده از وثیقه های دنیای واقعی برای وام های کریپتویی است. در این مقاله با عملکرد بخش های مختلف اکوسیستم این شبکه و همچنین ویژگی ها و امنیت این پروژه آشنا شدیم. اگر قصد سرمایه گذاری روی ارز پرسیستنس XPRT را دارید سه بخش آینده پروژه، صرافی ها و کیف پول ها می تواند راهنمای خوبی برای شما باشد.
ممنون از اینکه تا پایان مقاله “ارز ان اکس ام NXM” همراه ما بودید.
بیشتر بخوانید
- ارز NXM چیست؟ | بررسی ارز دیجیتال NXM | آینده ارز دیجیتال Nexus mutual
- ارز NUM چیست؟ | بررسی ارز دیجیتال NUM | آینده ارز دیجیتال Numbers Protocol
- ارز XAUT چیست؟ | بررسی ارز دیجیتال XAUT | آینده ارز دیجیتال Tether Gold
- ارز Bit چیست؟ | بررسی ارز دیجیتال Bit | آینده ارز دیجیتال BitDAO
- ارز EVER چیست؟ | بررسی ارز دیجیتال EVER | آینده ارز دیجیتال Everscale
- ارز MXC چیست؟ | بررسی ارز دیجیتال MXC | آینده ارز دیجیتال Meta X Connect
نظرات کاربران
لطفا تحلیل رمز ارز xprt را انجام دهید.
لطفا تحلیل رمز ارز xprt را انجام دهید.
کدام صرافی غیر متمرکز برای ارز دیجیتال xprt بهتر است؟
آیا صرافی های ایرانی از ارز دیحیتال xprt پشتیبانی می کنند؟
تشکر از محتوای خوبی شما.
کدام صرافی از ارز دیجیتال xprt پشتیبانی می کند؟