ارز ام‌ ایکس‌ سی MXC چیست؟ | آینده ارز ام‌ ایکس‌ سی

ارز ام‌ ایکس‌ سی MXC چیست؟
بازدید 49
۰

ارز ام‌ ایکس‌ سی MXC چیست؟ هوش مصنوعی، شاید در آینده تنها یک دانش تئوری نباشد و انسان ها به طور روزمره از آن استفاده کنند. همان طور که هم اکنون خودروها و بسیاری از دستگاه ها با هوش مصنوعی اداره می شوند، در آینده نیز بسیاری از دستگاه ها به این تکنولوژی مجهز شوند. حتما تبلیغات خانه های هوشمند را دیده اید که دما و نور خانه را با توجه به حسگرهای محیطی کنترل می کنند و یا اداره هایی که زمان ورود و خروج کارمندان را به صورت اتوماتیک ثبت می کند، این مثال ها نمونه های ابتدایی از آن چیزی می باشد که در انتظار ما است.

بدون اغراق آینده ما با هوش مصنوعی گره خورده است و از طرفی دنیا به یک پایگاه داده جهانی ایمن و سریع نیاز دارد. از همین رو پروژه Meta X Connect با استفاده از هوش مصنوعی و تکنولوژی بلاکچین به دنبال ایجاد یک شبکه داده جهانی رایگان و غیرمتمرکز می باشد. تا انتهای مقاله با ما همراه باشید تا از عملکرد این پروژه و آینده پیش روی آن مطلع شویم. همچنین به معرفی توکن بومی آن یعنی ارز دیجیتال MXC خواهیم پرداخت.

ارز دیجیتال ام‌ ایکس‌ سی MXC چیست؟

ارز دیجیتال ام‌ ایکس‌ سی MXC چیست؟

ارز دیجیتال ام‌ ایکس‌ سی MXC چیست؟

ام‌ ایکس‌ سی MXC توکن بومی پلتفرم متا ایکس کانکت Meta X Connect می باشد که با استاندارد ERC-20 ایجاد شده است. این ارز برای انتقال دارایی و همچنین تراکنش های دستگاه هایی که از پروتکل MX استفاده می کنند و در آخر خرید و فروش NFT و یا سایر خدمات در این پلتفرم استفاده می شود.


نیم نگاهی به توکن ام‌ ایکس‌ سی MXC

نام اختصاری MXC
نوع ارز Token
عرضه کل ۲,۶۶۴,۹۶۵,۸۰۰
مقدار در گردش ۲,۶۴۲,۱۳۲,۳۷۱
وب سایت رسمی mxc.org
بلاکچین اکسپلورر etherscan.io

ethplorer.io

پیج های ارتباطی رسمی medium.com

telegram

twitter

reddit

وایت پیپر mxc.org
سورس کد github.com
آدرس قرارداد هوشمند ۰x5ca381bbfb58f0092df149bd3d243b08b9a8386e

تاریخچه و بنیان گذار پلتفرم متا ایکس کانکت Meta X Connect

تاریخچه و بنیان گذار پلتفرم متا ایکس کانکت Meta X Connect

تاریخچه و بنیان گذار پلتفرم متا ایکس کانکت Meta X Connect

این پلتفرم در سال ۲۰۱۸ در شهر برلین_آلمان با هدف ایجاد ارتباط و اینترنت اشیاء شروع به فعالیت کرد. این پروژه در ابتدا با نام Machine eXchange Coin شناخته می شد، اما در سال ۲۰۲۲ با تغییر استراتژی، این پروژه نام خود را به Meta X Connect تغییر داد. عوامل این پروژه دلیل این تغییر نام و همچنین تغییر استراتژی را همگام سازی پروژه خود با نیازهای روز عنوان کرده اند. این پروژه اکنون با استفاده از تکنولوژی های بلاکچین و هوش مصنوعی و LPWAN به دنبال ایجاد ارتباط سریع و امن بین دستگاه های مختلف می باشد. خوب است بدانید این پلتفرم در چندین شهر مانند: Shenzhen_چین، Saint Vincent_ کارائیب، شانگهای_چین یک دفتر تاسیس کرده است. در ادامه با سوابق کاری بنیان گذار این پروژه آشنا می شویم:

آقای Sheen Hu Xin به عنوان مدیر عامل این پروژه فعالیت می کند که به سه زبان آلمانی، اینگلیسی و فرانسوی مسلط است. ایشان دارای دو مدرک کارشناسی ارشد در زمینه های کامپیوتر، سیستم و شبکه می باشد. آقای Sheen از سال ۲۰۰۹ شروع به فعالیت کرد و سابقه کار در چندین شرکت بزرگ به عنوان مهندس شبکه و اطلاعات را دارد. او در انتهای سال ۲۰۱۷ پروژه MXC را بنیان نهاد و تا به امروز در این پروژه فعال می باشد.


عملکرد پلتفرم متا ایکس کانکت Meta X Connect

عملکرد پلتفرم متا ایکس کانکت Meta X Connect

عملکرد پلتفرم متا ایکس کانکت Meta X Connect

در این بخش قصد داریم از مباحث فنی این پروژه مطلع شویم اما قبل از بررسی اکوسیستم این پروژه ابتدا باید با مفهوم های LPWAN و LoRaWAN آشنا شوید.

 LPWAN مخفف low-power wide-area network می باشد که برای ارتباط بلند مدت با هزینه بسیار پایین طراحی شده است. از آن جا که سرعت انتقال داده ها در این شبکه بسیار زیاد است، از آن برای انتقال داده ها در اینترنت اشیاء استفاده می شود. در تصویر زیر استفاده از این تکنولوژی در بخش های مختلف را می توانید جویا شوید:

1 1

اما LoRaWAN چیست؟! LoRaWAN یکی از پروتکل های LPWAN می باشد که دور برد و توان پایین که مناسب اینترنت اشیا می باشد. با استفاده از این فناوری سیگنال هایی حتی کمتر از نویز نیز منتشر و بازیابی می شوند و تنها با یک باتری سال ها کار می کند.

حال با دانستن مفهوم های ذکر شده درک بهتری از اکوسیستم این پلتفرم خواهیم داشت.

در نظر داشته باشید پلتفرم MXC با استفاده از مفهوم LPWAN و هوش مصنوعی و بلاکچین در تلاش برای ایجاد یک زیرساخت مناسب وب ۳ و همچنین ارتباط سریع بین دستگاه ها می باشد. احتمالا تاکنون با مفهوم اینترنت اشیا آشنا شده اید، یکی از مشکلات این بخش برد کم و مصرف انرژی بالا می باشد که پروژه MXC با استفاده از تکنولوژی LPWAN این مشکل را حل کرده و انتقال روان داده‌های دستگاه برای Web 3.0 و متاورس را تضمین می کنند. پروتکل MXC این هدف را با استفاده از الگوریتم اجماع Proof of Participation (گواه اثبات مشارکت) انجام می دهند. الگوریتم pop به گونه ای است که اگر ولیدیتوری به درستی فعالیت کند امتیاز مثبت می گیرد و اگر ولیدیتوری خطا کند جریمه و امتیاز منفی می گیرد. به این ترتیب هر کاربری از هرجای دنیا می تواند با استفاده از LoRaWAN به شبکه متصل شود و جزیی از آن باشد که باعث غیرمتمرکز شدن شبکه می شود.

به بیان ساده شبکه داده MXC یک شبکه داده جهانی رایگان و غیرمتمرکز است که توسط بنیاد MXC با استفاده از صنایع هوش مصنوعی و بلاکچین توسعه یافته است. شبکه داده MXC برای تبدیل شدن به یک شبکه داده جهانی طراحی شده است که به دستگاه‌ های بی‌ سیم اجازه می ‌دهد با کار آمدتر و در فواصل طولانی ‌تر نسبت به روش‌ های WiFi و بلوتوث که در حال حاضر استفاده می ‌شوند، متصل و ارتباط برقرار کنند. برای مثال: WiFi های استاندارد تنها می تواند به حداکثر برد ۱۰۰ متر برسد و استفاده از ۳G یا ۴G مقدار قابل توجهی انرژی مصرف می کند، بنابراین عمر موثر باتری را کاهش می دهد و هزینه تعمیر و نگهداری را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. به طور خلاصه، این پارامترها باعث می شوند که استقرار شبکه های داده بسیار گران باشد و حداقل قابلیت استفاده را ارائه دهد. اما پروتکل MXC با استفاده از LPWAN و LoRaWAN این مشکلات را حل کرده است. در ادامه ویژگی های LPWAN را به صورت موردی بیان می کنیم:

  • عمر باتری سنسور ۱۰ ساله.
  • دسترسی به داده ها به ۲۰ کیلومتر دورتر تنها با یک ماینر.
  • نقاط اتصال بسیار زیاد که توسط استخراج کنندگان LPWAN با هزینه بسیار کم پشتیبانی می شود.

مشخصات پروتکل mxc را در مقایسه با سایر تکنولوژی ها را می توانید در تصویر زیر ببینید:

2 1

خوب است بدانید شبکه MXC با استفاده از ماینرهای M2 Pro فعال می باشد. این ماینرها رقیب ماینرهای هلیوم و همچنین کم صدا تر و کم مصرف تر از آن است. اکنون علاوه بر ارز MXC ارز Btc و DOT نیز با استفاده از این ماینر قابل استخراج است. عملکرد ماینر m2 و الگوریتم pop در تصویر زیر مشخص است:

3

تیم این پلتفرم عنوان کرده است که با توجه به عملکرد پروتکل MXC، می توان کاربرد NFT های مبتنی بر بلاکچین را به شدت افزایش داد، با استفاده از پروتکل LPWAN هر اقلامی مانند آثار هنری و کالاهای لوکس بدون نیاز به شرکت ها و شبکه های شخص ثالث که هزینه های گزافی را دریافت می کنند، می توان NFT اشیاء خود را بسازند. مزایای انجام این کار برای یک هنرمند این است که به آن‌ها اجازه می ‌دهد آثار هنری NFT خود را بدون نیاز به درک فناوری بلاکچین منتشر کنند، همچنین استفاده از LPWAN هزینه ها را به طور قابل توجهی کاهش می دهد.

علاوه بر آثار هنری، محصولات لوکس و ماشین‌ های گران‌ قیمت را می ‌توان به‌عنوان NFT از طریق LPWAN و NFC تأیید کرد و امنیت، قابلیت ردیابی و اصالت را برای کاربران افزایش می‌ دهد، همگی با هزینه بسیار پایین در مقایسه با روش‌ های فعلی. شما می توانید تمامی اکوسیستم MXC را در تصویر زیر ملاحظه کنید:

4


ویژگی های پلتفرم متا ایکس کانکت Meta X Connect

ویژگی های پلتفرم متا ایکس کانکت Meta X Connect

ویژگی های پلتفرم متا ایکس کانکت Meta X Connect

در این بخش قصد داریم با ویژگی های این پروژه بیشتر آشنا شویم:

  • اداره غیرمتمرکز پلتفرم به صورت Dao محور.
  • ایجاد یک پایگاه داده غیرمتمرکز و ایمن.
  • استفاده از ماینرهایی با توان بالا و مصرف انرژی پایین.
  • استفاده از تکنولوژی LPWAN که باعث ارتباط طولانی تر و هزینه پایین تر می شود.
  • برقراری ارتباط بین دستگاه ها با استفاده از اینترنت اشیاء.
  • بازدهی و طول عمر بالاتر اشیاء و همچنین طول عمر بیشتر باتری آن ها با استفاده از تکنولوژی LoRaWAN.
  • استفاده از هوش مصنوعی در کنترل بار ترافیکی شبکه و همچنین تعیین پاداش و جریمه برای ولیدیتورها.

امنیت پلتفرم متا ایکس کانکت Meta X Connect

امنیت پلتفرم متا ایکس کانکت Meta X Connect

امنیت پلتفرم متا ایکس کانکت Meta X Connect

وقتی صحبت از اینترنت اشیاء و ارتباط هوشمند بین تمامی اشیاء پیرامون انسان ها می شود، امنیت یک فاکتور بسیار مهم به شمار می آید. خوب است بدانید قراردادهای هوشمند این پروژه توسط بنیاد CertiK بررسی و تایید شده است اما با ورود به وب سایت این نهاد برای بررسی گزارش این پروژه متوجه شدیم که اطلاعات این گزارش قابل مشاهده نیست. این ممیزی در سال ۲۰۱۸ انجام شده، و اکنون اطلاعات مربوط به این گزارش در دسترس نیست. اما بر اساس رتبه بندی امنیت، این پروژه در جایگاه ۲۲۹ بین تمامی پروژه های بررسی شده قرار دارد که جایگاه متوسطی به شمار می آید.

اما از نظر امنیت داخلی این پلتفرم، تصمیمات حاکمیتی این پروژه توسط اعضای آن رای گیری و اجرایی می شود. همچنین با استفاده از درگاه LoRaWAN هرکسی می تواند به عنوان یک ولیدیتور در این شبکه فعالیت کند که باعث عدم تمرکز در این شبکه می شود.


بررسی روند قیمت ارز دیجیتال ام‌ ایکس‌ سی MXC

در قسمت‌های قبلی مقاله خواندید که رمز ارز ام‌ ایکس‌ سی MXC توکن بومی پلتفرم متا ایکس کانکت می باشد و مبتنی بر استاندارد ERC-20 است. از این رمز ارز به منظور انتقال دارایی و خرید و فروش NFT استفاده می شود. پلتفرم متا ایکس کانکت Meta X Connect در سال ۲۰۱۸ شروع به فعالیت نمود و در ابتدا با نام Machine eXchange Coin شناخته می‌شد. در ادامه به بررسی روند قیمت ارز دیجیتال MXC در تاریخ‌های مختلف خواهیم پرداخت.

رمز ارز ام‌ایکس‌سی MXC در ابتدا با قیمت ۰.۰۰۹۱۵۷ دلار به بازار عرضه شد. قیمت این ارز دیجیتال در تاریخ ۸ آپریل ۲۰۱۹ کمی افزایش یافته و به سطح قیمت ۰.۰۱۱۸ دلار رسید. در اواخر سال ۲۰۱۹ روند قیمت رمز ارز MXC نزولی بوده و سال ۲۰۲۰ را با قیمت ۰.۰۰۱۴۳۷ دلار آغاز کرد. در اواسط سال ۲۰۲۰ یعنی در تاریخ ۱۹ جولای ۲۰۲۰ قیمت ارز دیجیتال ام‌ایکس‌سی افزایش یافته و به محدوده ۰.۰۱۱۰۲ دلار رسید. ارز دیجیتال MXC سال ۲۰۲۱ را با قیمت ۰.۰۱۰۵۸ دلار آغاز کرد و کمی بعد قیمت ان با رشد خوبی همراه بوده و در تاریخ ۷ آپریل ۲۰۲۱ برابر با ۰.۰۵۲۳۵ دلار بود. قیمت این ارز دیجیتال همواره با نوساناتی همراه بوده و در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۲ به بالاترین قیمت خود یا ATH رسید. در اواسط سال ۲۰۲۲ قیمت رمز ارز ام‌ایکس‌سی به سطح ۰.۱۰۸۷ دلار رسید و اکنون یعنی در تاریخ ۷ دسامبر ۲۰۲۲ قیمت این ارز دیجیتال برابر با ۰.۰۲۶۵۶۹ دلار می باشد. در ادامه قادر خواهید بود روند قیمت ارز دیجیتال MXC را مشاهده نمایید.

بررسی روند قیمت ارز دیجیتال ام‌ ایکس‌ سی MXC

بررسی روند قیمت ارز دیجیتال ام‌ ایکس‌ سی MXC


کیف پو‌ل‌های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال ام‌ ایکس‌ سی MXC

کیف پو‌ل‌های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال ام‌ ایکس‌ سی MXC

کیف پو‌ل‌های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال ام‌ ایکس‌ سی MXC

کیف پول های سخت افزاری و نرم افزاری که در این قسمت از مقاله با آنها آشنا می شوید، همگی کیف پول هایی می باشند که از رمز ارز MXC پشتیبانی می کنند. این کیف پول ها هر کدام به نوبه خود خدماتی را به کاربران ارائه می دهند و دارای ویژگی های مخصوص به خود می باشند. استفاده از این کیف پول ها بسیار آسان می باشد و شما می توانید رمز ارز ام‌ایکس‌سی را به راحتی در آنها ذخیره نمایید. کیف پول های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال MXC عبارتند از:

  1. کیف پول لجر Ledger

لجر یکی از کیف پول های سخت افزاری می باشد که امکان ارسال و دریافت رمز ارز MXC را فراهم می‌آورد. اگر به دنبال یک کیف پول با امنیت بالا هستید، لجر می تواند گزینه مناسبی باشد.

  1. کیف پول اتمیک Atomic

کیف پول اتمیک یک کیف پول نرم افزاری است که کاربران می توانند از آن برای نگهداری رمز ارزهای خود استفاده کنند. شما می توانید کیف پول اتمیک را هم بر روی تلفن همراه خود و هم بر روی سیستم کامپیوتر خود نصب نمایید.

  1. کیف پول متامسک MetaMask

متامسک همانند اتمیک یک کیف پول نرم افزاری است و اپلیکیشن این کیف پول در دسترس می باشد. همچنین کاربران می توانند از متامسک به عنوان یک افزونه بر روی مرورگر خود استفاده نمایند.

  1. کیف پول تراست Trust

کیف پول تراست یکی دیگر از کیف پول های نرم افزاری مشهور می باشد که قابلیت پشتیبانی از رمز ارزهای مختلف به ویژه رمز ارز MXC را دارا می باشد. این کیف پول بر روی تلفن همراه در دو نسخه اندروید و ios قابل اجرا می باشد.

  1. کیف پول سیف پل SafePal

کیف پول نرم افزاری سیف پل خدمات گوناگونی را به کاربران ارائه می دهد. این کیف پول ذخیره سازی ارزهای دیجیتال را برای کاربران آسان می نماید و به راحتی بر روی تلفن همراه قابل نصب است.


صرافی‌های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال ام‌ ایکس‌ سی MXC

صرافی‌های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال ام‌ ایکس‌ سی MXC

صرافی‌های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال ام‌ ایکس‌ سی MXC

برای آشنایی با صرافی های خارجی پشتیبانی کننده این ارز دیجیتال می توانید وارد صفحه اصلی رمز ارز MXC در سایت کوین مارکت کپ شوید. پس از وارد شدن به صفحه اصلی رمز ارز، در قسمت Markets می توانید تمامی صرافی های پشتیبانی کننده را مشاهده کنید. صرافی های خارجی پشتیبانی کننده ارز دیجیتال MXC شامل هیوبی، اوکی ایکس، بیتگت، کریپتو دات کام و بیت هامب می باشد. شما می توانید از صرافی غیرمتمرکز یونی سواپ نیز برای خرید و فروش رمز ارز ام‌ایکس‌سی استفاده نمایید.


نحوه خرید و فروش ارز دیجیتال ام‌ ایکس‌ سی MXC

نحوه خرید و فروش ارز دیجیتال ام‌ ایکس‌ سی MXC

نحوه خرید و فروش ارز دیجیتال ام‌ ایکس‌ سی MXC

خرید و فروش ارز دیجیتال MXC همانند خرید و فروش سایر ارزهای دیجیتال در صرافی ها انجام می شود. کاربران در مرحله اول باید در صرافی پشتیبانی کننده رمز ارز، ثبت نام و احراز هویت کنند. پس از تایید ثبت نام و احراز هویت قادر خواهند بود به انجام مبادلات بپردازند. کاربران ایرانی می توانند قبل از ورود به صرافی های خارجی، مقدار مبلغ مورد نظر خود به ریال را به یکی از استیبل کوین ها همانند تتر در یکی از صرافی های ایرانی تبدیل نمایند. سپس در صرافی های خارجی آن را به ارز دیجیتال MXC تبدیل کنند.

به دلیل تحریمات موجود کاربران ایرانی شاید قادر به استفاده از صرافی های خارجی و یا ثبت نام و احراز هویت در آنها نباشند. افراد می توانند از صرافی های غیرمتمرکز که نیازی به ثبت نام و احراز هویت ندارند، استفاده کنند. همچنین امکان استفاده از خدمات سواپ و صرافی های داخلی کیف پول ها برای خرید و فروش وجود دارد.


آینده پروژه متا ایکس کانکت Meta X Connect

آینده پروژه متا ایکس کانکت Meta X Connect

آینده پروژه متا ایکس کانکت Meta X Connect

اولین پروژه ای که در بخش اینترنت اشیا شروع به فعالیت کرد، پروژه IOTA بود. IOTA از تکنولوژی Tangle استفاده می کرد اما پروژه ام‌ یکس‌ سی MXC از تکنولوژی بلاکچین برای برقراری ارتباط استفاده می کند. به نظر می رسد استفاده از بلاکچین و هوش مصنوعی و همچنین LPWAN باعث شده یک رویکرد جدیدی در بخش اینترنت اشیاء ایجاد شود. قطعا خانه ها و ادارات و بسیاری از اشیاء که امروزه با آن سر و کار داریم به زودی مجهز به اینترنت اشیاء و هوشمند خواهد شد. به بیان ساده هوش مصنوعی به زودی زندگی انسان ها را دگرگون خواهد کرد و همزمان با آن به پروژه هایی مانند MXC توجه ویژه ای می شود.


اینفوگرافیک ارز mxc

اینفوگرافیک MXC

اینفوگرافیک MXC


سخن پایانی درباره ارز ام‌ ایکس‌ سی MXC

در این مقاله با پروژه متا ایکس کانکت Meta X Connect که در زمینه اینترنت اشیاء و انتقال داده ها با سرعت بالا می باشد، آشنا شدیم. در ادامه با ویژگی ها و عملکرد این پروژه آشنا شدیم و همچنین آینده پیش روی این پروژه را به تصویر کشیدیم. اگر قصد سرمایه گذاری روی ارز ام‌ ایکس‌ سی MXC را دارید می توانید از بخش صرافی ها و کیف پول ها کمک بگیرید.

ممنون از اینکه تا پایان مقاله “ارز ام‌ ایکس‌ سی MXC” همراه ما بودید.


بیشتر بخوانید

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم محتوا

محقق و علاقه مند به بلاکچین و ارزهای دیجیتال

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها