علت کاهش قیمت بیت کوین امروز | ریزش بیت کوین تا کی ادامه دارد

علت کاهش قیمت بیت کوین
بازدید 128
۱

علت کاهش قیمت بیت کوین امروز، با توجه به کاهش قیمت بیت کوین در برخی از مواقع، کاربران کریپتو به دنبال دلایلی هستند تا متوجه ریزش بیت کوین شوند. همان‌طور که می دانید، با ریزش بیت کوین، به تبعات آن آلت کوین ها نیز تا حدودی ریزش را تجربه می کنند و این موضوع باعث می شود تا مارکت کاملاً خونین رنگ شود.

ریزش بیت کوین دلایل زیادی می تواند داشته باشد. برخی اوقات ممکن است به دلیل اخبار ریزش شروع شود و یا به دلایل مختلف دیگر مثل کاهش علاقه مردم نسبت به خرید و فروش بیت کوین و… . البته لازم به ذکر است که وقتی بیت کوین ریزشی می شود، فرصتی برای علاقه مندان به بیت کوین نیز پیش می آید چراکه آن‌ها می توانند در کف اقدام به خرید کنند.

در ادامه این مقاله ما قصد داریم تا دلایل ریزش بیت کوین را مورد بررسی قرار دهیم.لذا ما در روز هایی که ریزش بیت کوین خبر فاندامنتالی دارد را در این صفحه برای شما زوم ارزی های عزیز بیان می کنیم. همچنین در انتها نیز یک روند کلی از بیت کوین را بررسی خواهیم کرد و نسبت به ریزش های آن عناوینی را عنوان خواهیم کرد. در صورتی که علاقه مند به کسب اطلاعات در این حوزه هستید، حتماً در ادامه همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید: قیمت بیت کوین امروز چند است؟


سقوط بیت کوین در ۱۲ خرداد چیست؟

با وجود تلاش‌های قبلی برای به پایان رساندن روند صعودی ماه قبل، قیمت بیت‌کوین (BTC) به سرعت سودهای انباشته خود را در معرض فشار بازار داغ کاهش می‌دهد. در زمان نگارش این متن، بیت کوین با افت ۱.۶۴ درصدی در ۲۴ ساعت به ۶۷۳۲۸.۰۲ دلار معامله می‌شود. این افت به دلیل کاهش ۰.۹۹ درصدی ارزش ترکیبی بازار ارزهای دیجیتال رخ داده است.


سقوط بیت کوین در ۹ خرداد چیست؟

قیمت بیت کوین امروز پس از گزارش‌های انتقال گسترده BTC از کوه Gox به یک آدرس کیف پول ناشناخته و فروش گسترده‌تری در بازار، کاهش یافت. بعداً، Mt Gox ادعاهای فروش ۱۰ میلیارد دلاری بیت کوین و بیت کوین‌ها را تکذیب کرد و اعلام کرد که دارای ذخایر نقدی برای بازپرداخت به طلبکاران است. با این حال، با انکار یکی از مدیران سابق، بازار کریپتو نتوانست دوباره رشد کند.


سقوط بیت کوین در ماه آوریل ۲۰۲۴

به گزارش زوم ارز، با تحلیل داده‌های Coinglass مشخص می‌شود که بوسیله آوریل، بیت‌کوین با یک چالش قابل توجه روبه‌رو است، زیرا شاهد کاهش قابل توجه بیش از ۱۱.۲ درصدی آن در این ماه هستیم. این ماه تا به این لحظه بدترین ماه برای بیت کوین از آگوست ۲۰۲۳ بوده که در آن زمان کاهش مشابهی حدود ۱۱.۳ درصد را تجربه کردیم. برای یافتن یک کاهش ماهانه بیشتر، باید به نوامبر سال ۲۰۲۲ بازنگری کنیم، جایی که بیت کوین در طی فروپاشی FTX با یک کاهش ۱۶.۲ درصدی مواجه شد.

قبل از فعلی رکود، بیت کوین در یک دوره هفت ماهه از سپتامبر تا مارس از سود متوالی برخوردار بود.

با این حال، به نظر می‌رسد نوسانات اخیر به طور بالقوه این روند مثبت را متوقف کرده است، اگرچه دو هفته به پایان ماه باقی مانده است. CryptoSlate قبلاً در ۴ آوریل گزارش داده بود که انتظار می‌رود قیمت روزانه حدود ۵ درصد کاهش یابد. . از آن زمان، بیت کوین با کاهش ۳.۵ درصدی در ۹ آوریل و تقریباً ۴ درصدی در ۱۲، ۱۳ و ۱۵ آوریل، روزانه کاهش چشمگیری داشته است.


ETF ها و ثبات بیت کوین (۱۱ بهمن ۱۴۰۲)

معرفی ETF بیت کوین در ایالات متحده یک تغییر بازی در بازار کریپتو بوده است که باعث کاهش سطح بی‌ثباتی بیت کوین به سطح پایین‌ترین در ۱۲ ماه گذشته شده است.

با ورود ETFها و ایجاد شرایط معاملاتی با ثبات‌تر در بازار، قابلیت هموارسازی نوسانات قیمت بیت کوین افزایش یافته است.

نوسان سالانه بیت کوین از اوجی که در ژانویه ۲۰۱۲ حدود ۱۷۹ درصد بوده، به تنها ۴۵ درصد در ژانویه ۲۰۲۴ کاهش یافته است.

این ثبات جدید می‌تواند نشاندهنده تمایل سرمایه‌گذاران به نگه‌داری بلندمدت باشد، در مقابل معاملات سودجویانه و کوتاه‌مدت که تاریخچه‌ای در بازار کریپتو داشته است.


نگهداری بلند مدت در معاملات سوداگرانه (۱۱ بهمن ۱۴۰۲)

کاهش نوسانات نشان می‌دهد که بیت کوین به عنوان یک دارایی در حال بلوغ است و برای سرمایه‌گذاران بلندمدت جذابیت بیشتری پیدا می‌کند.

با توجه به آراء کارشناسان، با افزایش تعداد ETFهای بیت کوین و اضافه شدن آن به پرتفوی مشاوران، مقدار قابل توجهی از بیت کوین در حساب‌های سرمایه‌گذاری بلندمدت نگهداری می‌شود.

منتظریم که این روند عامل اصلی کاهش نوسانات بازار باشد، زیرا مشاوران عموماً در معاملات مکرر شرکت نمی‌کنند.


انتقال نهنگ مرموز ۱۱,۷۳۹ بیت‌کوین به صرافی Coinbase! (30 دی ۱۴۰۲)

در توسعه‌ای اخیر، شرکت تجزیه و تحلیل ارزهای دیجیتال به نام FomoChain، یک رویداد مهم را گزارش کرده است که تأثیر قابل توجهی بر روند بازار بیت‌کوین داشت.

به گفته این شرکت، یک نهنگ مرموز مقدار ۱۱،۷۳۹ بیت‌کوین به ارزش ۴۹۰.۴۵ میلیون دلار را به صرافی ارزهای دیجیتال Coinbase ارسال کرده است. پس از انتقال این مقدار، قیمت بیت‌کوین به طور فوری ۱.۲۲٪ کاهش یافت. با اینکه انتقال به صرافی‌های ارز دیجیتال معمولاً به معنای فروش است، اما جزئیات معاملاتی که این نهنگ انجام داده است، مشخص نیست.

قیمت بیت‌کوین که قبل از این کاهش حدود ۴۲،۲۰۰ دلار بود، به ۴۱،۳۷۵ دلار کاهش یافت.

کاهش ناگهانی قیمت بیت کوین - دلیل کاهش قیمت بیت کوین در اینجاست

کیف پول نهنگ مورد نظر اخیراً یک حساب جدید ایجاد کرده است و در دو روز گذشته به طور مداوم بیت‌کوین خریداری می‌کند.

اخیراً، قیمت بیت‌کوین علی‌رغم تأییدیه‌های نقدی ETF در هفته گذشته، در حال کاهش است. این کاهش اصلی به دلیل تبدیل محصول GBTC Grayscale به یک ETF است. سرمایه‌گذارانی که قبلاً این محصول را به عنوان یک تراست خریداری کرده بودند، پس از تأیید ETF، سهام خود را فروخته‌اند.


تایید ETF بیت کوین، اما عملکرد ضعیف بیت کوین (۲۴ دی ۱۴۰۲)

به‌عنوان تأییدیه ETF های بیت کوین انجام شد، عملکرد بیت کوین همچنان ضعیف باقی مانده است. جولیان هاسپ، مدیر عامل گروه کیک، این واقعیت غیرمنتظره را توضیح داده و آن را به سه عامل اصلی نسبت می‌دهد.

به گفته هاسپ، دلیل بارز برای عملکرد ضعیف بیت کوین، فروش Grayscale Bitcoin Trust است. فروش GBTC در حال حاضر به نزدیکی ۶۰۰ میلیون دلار رسیده است و انتظار می رود همچنان افزایش یابد. هاسپ بر این استدلال می‌کند که او بارها در ویدیوهای خود تأکید کرده است که این فروش احتمالاً به میلیاردها دلار می‌رسد. همچنین، ظهور مجدد تخفیف در قیمت GBTC نشان دهنده واضحی از این روند است.

به علاوه، طبق گفته هاسپ، تقاضای قابل توجهی برای بیت کوین به عنوان ETF در کوتاه مدت وجود ندارد. هاسپ توضیح می‌دهد که صندوق‌ها، افراد و شرکت‌ها هنگام خرید بیت‌کوین، خرید نقدی را ترجیح می‌دهند. بیشتر معاملات خارج از بورس نیز به صورت خالص هستند و فشار خرید مستقیم را ایجاد نمی‌کنند. با این حال، هاسپ معتقد است که این وضعیت در دراز مدت تغییر خواهد کرد.

سومین عامل، به گفته هاسپ، مسدود کردن ETF توسط مؤسساتی مانند Vanguard و نگرش رئیس کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده، گری جنسلر، نیز نقش مهمی در عملکرد ضعیف قیمت بیت کوین دارد. هاسپ توضیح می‌دهد که وال استریت سنتی، که تمایل دارد به‌جای بیت‌کوین مستقیماً در ETF سرمایه‌گذاری کند، بیشتر پذیرای نظرات مقاماتی مانند Gensler هستند.

هاسپ تحلیل خود را با یک هشدار به اتمام می‌رساند: “بسیاری از مردم در کوتاه مدت انتظار زیادی از ETF دارند و پتانسیل آنبه اتمام می‌رسد، اما در دراز مدت آن را دست کم می‌گیرند.”


آغاز موج نزولی پس از تایید ETF های بیت کوین اسپات و تفسیر آن به عنوان وضعیت “خبر فروش” (۲۳ دی ۱۴۰۲)

قیمت بیت کوین امروز با تراژدی ۱۰ درصدی کاهش یافت و به سطح ۴۱۵۰۰ دلار رسید. این کاهش در حدود یک ساعت باعث انحلال مقدار زیادی در بازار ارزهای دیجیتال شده است، که در مجموع ۹۳ میلیون دلار انحلال یافت. از این مقدار، ۸۶.۸۱ میلیون دلار به موقعیت‌های خرید و ۶.۵۵ میلیون دلار به موقعیت‌های فروش تعلق داشت.

به گفته آنتونی اسکاراموچی، بنیانگذار SkyBridge Capital، این کاهش قیمت بیت کوین به فروش سهام Grayscale Bitcoin Trust نسبت داده می‌شود. در یک مصاحبه با بلومبرگ، اسکاراموچی به فعالیت فروش قابل توجهی توسط Grayscale اشاره کرد و توضیح داد که سهامداران پس از تصویب ETF ها توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده، از تراست خارج می‌شوند و سهام‌ها را به زیان‌های دفتری فروخته و به گزینه‌های با کارمزد پایین‌تر می‌پردازند.

نمودار کاهش قیمت بیت کوین

نمودار کاهش قیمت بیت کوین

کاهش قیمت بیت کوین پس از تصویب ETF (۲۳ دی ۱۴۰۲)

با این حال، زک پاندل، مدیر کل تحقیقات Grayscale، به دلایلی اشاره کرد که نشان می‌دهد فروش یک محصول بیت کوین برای خرید یک محصول بیت کوین دیگر باید تأثیر زیادی بر قیمت بیت کوین نداشته باشد. او توضیح داد که تأیید احتمالی ETF های بیت کوین تنها یک نقطه زمانی در مسیر پیروزی Grayscale در دادگاه در تابستان گذشته بوده است و نباید به شدت در نظر گرفته شود.

پاندل همچنین تأکید کرد که با افزایش قیمت بیت کوین، فروش دارایی برای کسب سود طبیعی است. در روز پنجشنبه، GBTC حجمی به ارزش ۲.۳ میلیارد دلار را ثبت کرد که بزرگترین حجم معاملات روز اول برای یک ETF بوده است.

در همان روز، قیمت بیت کوین از ۴۹,۰۰۰ دلار عبور کرده و به بالاترین سطح در دو سال گذشته رسیده بود، اما در روز جمعه به ۴۱,۵۰۰ دلار سقوط کرد.

اسکاراموچی همچنین اعلام کرد که اموال ورشکسته FTX پس از اعلام ETF در حال فروش به بازار بوده است. او گفت: “در حال حاضر، ما با حجم بالایی از فروش بیت کوین روبرو هستیم. من پیش‌بینی می‌کنم که مازاد عرضه در عرض شش تا هشت روز معاملاتی آینده تعدیل خواهد شد.”

وی همچنین بیان کرد که این یک دوره آرام برای وال استریت است و بازاریابی این ETF ها در حدود هشت روز دیگر آغاز خواهد شد.


GBTC Dump و BTC Slump (۲۲ دی ۱۴۰۲)

تاجر کهنه‌کار رمزنگاری و همچنین مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری بلاکچین و خدمات مشاوره، ران نوینر، افت قیمت بیت کوین را به تخلیه سهام GBTC (Grayscale Bitcoin Trust) ارتباط داده است. او به صراحت اظهار کرد که وضعیت قیمت بیت کوین نگران‌کننده است، زیرا افراد سهام GBTC خود را فروخته و تخلیه می‌کنند.

وی این نکته را بیان کرد که بیش از ۲۵ میلیارد دلار ارز دیجیتال بیت کوین سال‌ها در GBTC نگهداری می‌شد. در آن زمان، هیچ گزینه‌ای برای فروش آنها وجود نداشت تا زمانی که بعد از تأیید ETF بیت کوین توسط سازمان SEC، گزینه بازخرید فعال شد. پس از فعال شدن این گزینه، دارندگان سهام این فرصت را برای فروش سهام خود می‌بینند.

وی افزود: “حالا باید بیت کوین در بازار فروخته شود و ما دوباره تخفیف می‌بینیم!”.

افت قیمت بیت کوین به دلیل تخلیه سهام GBTC توجه‌آمیزی را به خود جلب کرده است.

نوینر تأیید کرد که مقدار ۲۵ میلیارد دلاری بیت کوین در GBTC سرمایه‌گذاری شده بود و اشاره کرد که اگر فقط ۲۰٪ از این مقدار بازخرید شود، به این معنی است که ۵ میلیارد دلار فروش در بازار وجود دارد. او معتقد نیست که تمامی ارائه‌دهندگان ETF توانایی برآورده کردن چنین تقاضایی را در کوتاه مدت داشته باشند، بنابراین قیمت بیت کوین را کاهش می‌دهد.

احتمال وجود فشار فروش در طول یک مدت زمانی را نیز امکان‌پذیر می‌دانند، اما این مهم است که بیت کوین تنها ارز دیجیتالی نیست که در حال حرکت نزولی قرار گرفته است، زیرا بسیاری از سایر ارزهای رمزنگاری نیز به سطح پایین روزانه خود کشیده شده‌اند.


طرح احیای بیت کوین قریب الوقوع است (۲۲ دی ۱۴۰۲)

انتظار می‌رود واکنش تکانشی بیت کوین به تمرین دامپینگ سهام GBTC به طور کلی در دوره کوتاه مدت باشد، به خصوص با توجه به اینکه انتظار می‌رود بیت کوین در دوران بلندمدت به تأیید SEC و برنامه‌های متعدد ETF بیت کوین واکنش نشان دهد.

قبل از این، پیش‌بینی می‌شد که با ورود ETF بیت کوین، بیت کوین به اوج خود خواهد رسید و حتی پیش از آن، قیمت سکه آغاز به نشان دادن چشم‌اندازهای قیمتی بالای ۵۰,۰۰۰ دلار کرده بود.

با توجه به رویداد نصف کردن بیت کوین در آینده، اعتقاد وجود دارد که بیت کوین به نسبتی حدود ۶,۰۰۰ درصد رشد خواهد داشت. اما در عین حال، جیم کرامر، یکی از منتقدان بیت کوین، اظهار کرده است که این ارز دیجیتال در مرحله‌ای برجسته قرار دارد و به نظر می‌رسد که تبلیغات مربوط به ETF بیت کوین در حال کاهش و جا به جایی هستند.


سقوط بزرگ قیمت در روز تولد بیت کوین (۱۴ دی ۱۴۰۲)

بازار ارزهای دیجیتال نشان‌دهنده رکود بیت‌کوین بود و دارایی‌های دیجیتال دیگر مانند اتر و سولانا نیز تجربه افت قابل توجهی کردند.

این رکود جمعی در زمانی رخ داد که بیت‌کوین ۱۵ سال از زمان استخراج بلوک اول خود گذشت. علیرغم پیش‌بینی‌های صعودی قبلی تحلیلگران مالی، بازار بیشتر به سمت نزول متمایل بود.

لازم به ذکر است که Matrixport پیش‌تر افزایش قیمت بیت‌کوین را به ۵۰,۰۰۰ دلار پیش‌بینی کرده بود، با شرط تأیید ETF بیت‌کوین اسپات. این پیش‌بینی بر این باور استوار بود که تأیید ETF بیت‌کوین را به پرتفوهای سازمانی قابل قبول می‌کند و می‌تواند منجر به جریان بزرگی از سرمایه‌گذاری‌های فیات شود.

با این حال، اریک بالچوناس، یک تحلیلگر، به احتمال تأیید ETF بیت‌کوین در این ماه خوش‌بین است و منابع Matrixport را مورد سؤال قرار می‌دهد. او در یک پست اظهار کرد: “ما هیچ شواهدی برای تأیید ندیده‌ایم، اما من تردید را برطرف می‌کنم و از او می‌پرسم که آیا دارای منابعی است یا فقط حدس می‌زند.”


نماهای متضاد (۱۴ دی ۱۴۰۲)

برخی از فعالان بازار سقوط قیمت را به شایعات مربوط به ETF نسبت می‌دهند، اما برخی دیگر از تحلیلگران، مانند جو کارلاسار، دیدگاه متفاوتی دارند.

کارلاسار استدلال می‌کند که فروش و سقوط قیمت، نتیجه‌ای طبیعی در بازار است و وضعیت را به عنوان “بازار بیش از حد خریداری شده” که تحت “فشار طولانی مدت” قرار دارد، تشریح می‌کند.

داده‌های اخیر از CoinGlass این استدلال را تأیید می‌کند. در ۲۴ ساعت گذشته، تقریباً ۱۹۰،۶۱۹ تریدر منحل شده‌اند و کل مقدار منحل شده بیش از ۶۵۷.۲۳ میلیون دلار بوده است.

بزرگترین تراکنش منحل شده به ارزش ۱۴.۲۶ میلیون دلار در صرافی Huobi گزارش شده است.


چرا قیمت بیت کوین امروز کاهش می یابد؟(۹ دی ۱۴۰۲)

اخیراً، کاهش قیمت بیت کوین و سرعت رکود در بازار، باعث تعجب علاقه‌مندان به بازار کریپتو شده است. در چند هفته گذشته، رالی قابل توجهی در بازار بهبود اعتماد سرمایه‌گذاران را به همراه داشت، اما بسیاری انتظار داشتند که این بازار مانند تجمع بابا نوئل درخشان شود.

در این همین حال، پست اخیر علی مارتینز، یک تحلیلگر برجسته در پلتفرم X، شبهه‌ها و سوالات را در میان سرمایه‌گذاران افزایش داده است. مارتینز یک نمودار منتشر کرده که نشان می‌دهد استخراج کنندگان بیت کوین ۳۰۰۰ بیت کوین را به فروش رسانده‌اند، که به طور کلی معادل ۱۲۹ میلیون دلار است.

بعد از افشاگری استخراج‌کنندگان بیت‌کوین و فروش انبوه آن‌ها، جامعه کریپتو پر از گفت‌وگو و بحث شده است و این امر به پیچیدگی بازار فعلی اضافه کرده است. نمودار علی مارتینز نشان می‌دهد که این تغییر به طور قابل توجهی بر احساسات بازار تأثیر داشته و نقش ماینرها در مسیر قیمت بیت کوین را به وضوح نشان می‌دهد.

همچنین، با گسترش فضای دارایی‌های دیجیتال، فروش ناگهانی ۳۰۰۰ بیت کوین عدم اطمینان را تشدید کرده و سرمایه‌گذاران را نسبت به عواقب کوتاه‌مدت مترقب می‌سازد.

با این حال، علیرغم تسلط فروش ماینرها بر عنوان اصلی، سرمایه‌گذاران نیز به تصمیمی که احتمالاً در مورد تأیید ETF بیت‌کوین Spot توسط SEC در اوایل ژانویه اتخاذ می‌شود، توجه کرده‌اند. پیش‌بینی‌ها درباره این رویداد حائز اهمیت نیز ممکن است باعث رویکرد محتاطانه سرمایه‌گذاران شود که به کاهش اخیر قیمت کمک می‌کند. به عبارت دیگر، سرمایه‌گذاران ممکن است قبل از تأییدیه ETF بیت‌کوین Spot، در انتظار عمل کنند.


قیمت و عملکرد اخیر(۹ دی ۱۴۰۲)

با شروع فصل تعطیلات، برخی از ناظران بازار به این باور رسیده‌اند که حال و هوای جشن منجر به کاهش موقت در فعالیت‌های معاملاتی شده است و نهنگ‌ها و سرمایه‌گذاران خرده‌فروشی استراحت خوبی داشته‌اند.

در همین حال، تا زمان نگارش این متن، قیمت بیت کوین با یک کاهش ۱.۰۱ درصدی به ۴۲۶۵۹.۷۸ دلار رسیده و حجم معاملات آن در ۲۴ ساعت گذشته با یک کاهش ۱۲.۴۸ درصدی به ۲۲.۶۵ میلیارد دلار رسیده است. همچنین، رکود اخیر حدود ۴ درصد از قیمت هفتگی بیت کوین را کاهش داده، در حالی که در ۳۰ روز گذشته حدود ۱۲ درصد رشد داشته است.

در مدت ۲۴ ساعت گذشته، قیمت بیت کوین به بالاترین سطح ۴۳,۲۰۲.۱۰ دلار و پایین‌ترین سطح ۴۲,۲۱۶.۶۹ دلار رسیده است، که نشان دهنده تغییرات نوسان‌دهنده در بازار دارایی‌های دیجیتال است. در همین حال، هرچند قیمت بیت کوین از این تأثیرات متعدد عبور می‌کند، چشم‌انداز کریپتو همچنان پویا باقی می‌ماند و نیازمند توجه آگاهانه فعالان بازار است.


انحلال‌ها و کاهش حجم: یک ضربه دوگانه(۲۱ آذر ۱۴۰۲)

تشدید کاهش بازار کریپتو: نقدینگی مشتقه سبب انحلال بیش از ۳۵۰.۳ میلیون دلار در پوزیشن‌های خرید شد. معامله‌گران با صعودی غافلگیر شدند و تنها در ۲۴ ساعت گذشته، ۴۴.۳ میلیون دلار از این مبلغ انحلال شد.

این انحلال‌های عظیم، به‌ویژه زمانی که با فشار خرید کمرنگ همراه هستند، باعث کاهش قیمت‌های بازار می‌شوند.

حجم معاملات نیز در این وضعیت تنزلی نقش تشدیدی دارد. پس از رسیدن به بالاترین رقم بیش از ۳۷.۶ میلیارد دلار در کل حجم معاملات بازار در تاریخ ۴ دسامبر، روز به روز کاهش یافت.

در تاریخ ۱۰ دسامبر، حجم معاملات روزانه کل بازار کریپتو به ۱۹ میلیارد دلار کاهش یافت. این کاهش همزمان با نگرانی‌های روزافزون تحلیلگران درباره تسلط بیت کوین در بازار است.

مقایسه جالبی وجود دارد؛ کاهش تسلط بیت کوین معمولاً به عنوان یک شاخص مثبت برای بازار گسترده‌تر ارزهای دیجیتال تلقی می‌شود که نشان‌دهنده یک فصل بالقوه است. با این حال، هنوز تحقق یافتن این پیش‌بینی در فعالیت آلت‌کوین به تعویق افتاده است.


فشارهای نظارتی و احساسات سرمایه گذار(۲۱آذر۱۴۰۲)

تأثیر فشارهای نظارتی بر بازار کریپتو: افزایش فشارهای نظارتی، به‌ویژه از سوی مقامات ایالات متحده، به مشکلات بازار افزوده می‌شود. صنعت کریپتو رابطه پرتنشی با تنظیم کنندگان دارد که اغلب ناشی از سوءتفاهم یا بی‌اعتمادی در مورد کاربرد واقعی دارایی‌های دیجیتال است.

اقدامات اخیر وزارت دادگستری ایالات متحده، از جمله اقدامات اجرایی و تسویه حساب مربوط به Binance و مدیر عامل آن CZ، تنش‌ها را تشدید کرده است.

مهر کردن تعهدات انطباق بایننس در تاریخ ۸ دسامبر، بر الزامات نظارتی سختگیرانه وزارت دادگستری تأکید کرد و مشارکت‌کنندگان بازار را بیشتر نگران کرد.

دارایی‌های ریسکی مانند ارزهای دیجیتال به شدت به احساسات سرمایه‌گذار حساس هستند و تهدید مقررات غیردوستانه یا حتی ممنوعیت‌های کامل همچنان مشهود است و به طور منظم بر قیمت ارزهای دیجیتال تأثیر می‌گذارد.

از آنجایی که معامله‌گران احتمالاً به دنبال افزایش سود در چند ماه گذشته که قیمت‌ها به بالاترین سطح سالانه رسیده است، چشم‌انداز کوتاه‌مدت بازار ارزهای دیجیتال با چالش‌های مبهمی روبرو است.

در پایان، بازار کریپتو در حال پیمایش شبکه‌ای پیچیده از عوامل اقتصادی و نظارتی است. تأثیر متقابل این عوامل بدون شک مسیر بازار را در آینده قابل پیش‌بینی می‌کند و معامله‌گران و سرمایه‌گذاران به طور یکسان به تحولات در حوزه ارزهای دیجیتال و در چشم‌انداز مالی و نظارتی گسترده‌تر نظارت خواهند داشت.


در اینجا سند Binance-SEC است که باعث سقوط شد(۲۸ شهریور ۱۴۰۲)

کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) پاسخی را در حمایت از پیشنهاد خود برای اجبار علیه Binance ارسال کرده است.

در این دادخواست، SEC خروج اخیر از صرافی ارزهای دیجیتال را به عنوان “خروج جمعی تسریع کننده” کارمندان بایننس، از جمله مدیر عامل آن، که ممکن است مهم باشد، توصیف کرد. اطلاعات مربوط به نگهداری، کنترل و در دسترس بودن دارایی ها.

SEC در سند خود از Binance به دلیل اظهارات متناقض در مورد حقایق اساسی و کاهش سرعت تولید اسناد و اطلاعات در مقیاس کوچک انتقاد می کند.

این آژانس همچنین بایننس را متهم به پنهان کردن کل دسته‌های اطلاعاتی می‌کند که می‌تواند ادعاهای او در مورد ذخیره دارایی‌های مشتری را روشن کند.

SEC ادعا می‌کند که سپرده‌های اخیر تعداد زیادی از اسناد و اطلاعات حساس را نشان می‌دهد و بایننس نتوانسته تحقیقات معقولی را انجام دهد یا این اسناد و اطلاعات را بدون مبنای مناسب پنهان کرده است.

به دنبال توسعه، قیمت بیت کوین به طور ناگهانی کاهش یافت و دوباره به زیر ۲۷۰۰۰ دلار سقوط کرد و تقریباً ۲% از دست داد.


تشدید فشار فروش در بازار، همزمان با افزایش ۰.۵ درصدی نرخ بهره توسط فدرال رزرو (۲۶ آذر ۱۴۰۱)

افت شدید کاردانو، دوج کوین و بایننس کوین با وجود فشار فروش

تشدید فشار فروش در بازار، همزمان با افزایش ۰.۵ درصدی نرخ بهره توسط فدرال رزرو (۲۶ آذر ۱۴۰۱)

پس از اینکه در روز ۱۴ دسامبر فدرال رزرو از افزایش نرخ ۰.۵ درصدی، بر خلاف ۰.۷۵ درصد که مورد انتظار بسیاری بود، همراه با تصمیم این بانک برای حفظ سیاست پولی سخت‌گیرانه‌ی خود تا سال ۲۰۲۳ خبر داد، رمز ارزها برای سومین روز متوالی در افت به سر می‌برند. طی ۲۴ ساعت گذشته، بازار ارزهای دیجیتال حدود ۵ درصد افت داشته است و روند بازار سهام را دنبال کرده است. بیشترین افت در صد رمز ارز برتر بازار متعلق به فایل کوین است که نزدیک به ۳۰ درصد کاهش قیمت را به خود دیده است؛ چرا که شایعاتی تایید نشده وجود دارند مبنی بر اینکه موسسه Digital Currency Group در حال فروش آلت کوین‌های خود است. هرچند، مدرکی برای اثبات این ادعاها وجود ندارد.

بقیه فاکتورهایی که احتمالا در گستردگی این فشار فروش نقش داشته‌اند، ترس، عدم اطمینان و تردید (FUD) پیرامون بایننس و دستگیری و محکومیت مدیرعامل FTX هستند. طی هفت روز اخیر توکن بومی بایننس حدود ۱۷ درصد افت را تجربه کرده است. مدیرعامل صرافی بایننس، نگرانی‌های پیرامون بایننس در ارتباط با فروپاشی صرافی FTX را غیر منطقی خوانده است.

همچنین، طی شبانه روز گذشته و طی هفت روز اخیر، به ترتیب دوج کوین ۶.۶ درصد و ۲۰.۲ درصد افت را به خود دیده است. ظاهرا سخنان منفی اخیر جیم کریمر، مجری شبکه CNBC، تاثیر بدی بر احساسات سرمایه گذاران داشته است.


درآمد از استخراج بیت کوین، در پایین‌ترین سطح از دو سال گذشته (۶ آذر ۱۴۰۱)

درآمد از استخراج بیت کوین، در پایین‌ترین سطح از دو سال گذشته

درآمد از استخراج بیت کوین، در پایین‌ترین سطح از دو سال گذشته (۶ آذر ۱۴۰۱)

مجموع درآمد دلاری حاصل از استخراج بیت کوین، به سطح ۱۱.۶۷ میلیون دلار افت پیدا کرده است.

درآمد کسب شده توسط ماینرهای بیت کوین، بر اثر عملکرد ضعیف در بازار و تقاضای توان محاسباتی سنگین‌تر با وجود افزایش سختی شبکه، به پایین‌ترین سطح خود در دو سال گذشته رسیده است. هرچند، افت هش ریت بیت کوین طی ماه گذشته، موجب شده است تا ماینرها کمی از خسارات خود را جبران کنند. مجموع درآمد دلاری حاصل از استخراج بیت کوین به سطح ۱۱.۶۷ میلیون دلار رسیده است، عددی که آخرین بار در روز ۲ نوامبر ۲۰۲۰، زمانی که قیمت بیت کوین در سطح حدود ۱۳۵۰۰ دلار قرار داشت، دیده شده بود.

در حالی که قیمت فعلی ۱۶۵۰۰ دلار در بازار، نشان از افزایش شفاف درآمد حاصل از استخراج دارد، فاکتورهایی از جمله رشد سختی استخراج و افزایش قیمت انرژی، منجر به کاهش درآمد دلاری شده است. افزون بر آن، سختی استخراج یک بلاک بیت کوین، به اوج تاریخی خود در سطح حدود ۳۷ تریلیارد رسیده است. این موضوع، ماینرهای بیت کوین را به صرف انرژی و توان محاسباتی بیشتر برای ماندن در رقابت، وادار می‌کند. هرچند، طی سه ماه گذشته، هش ریت شبکه بیت کوین، شاهد افت پایداری بوده است. هش ریت در سطح حدود ۲۲۵ اگزاهش بر ثانیه قرار دارد، که افتی ۲۸.۶ درصدی نسبت به روز ۳۱ اکتبر و اوج تاریخی ۳۱۶ اگزاهش بر ثانیه به شمار می‌رود.


آیا Genesis نزدیک به سقوط است؟ (۲۹ آبان ۱۴۰۱)

آیا Genesis نزدیک به سقوط است؟

آیا Genesis نزدیک به سقوط است؟ (۲۹ آبان ۱۴۰۱)

شایعات زیادی پیرامون سلامت Digital Currency Group، امپراتوری رمز ارز ایجاد شده توسط یکی از سرمایه گذاران اولیه بیت کوین، بری سیلبرت، به گوش می‌رسد. همانطور که توسط U.today گزارش شد، در روز ۱۶ نوامبر، بخش وام‌دهی Genesis بدون اطلاع قبلی، امکان برداشت را متوقف کرد. رسانه وال استریت ژورنال گزارش کرد که Genesis به دنبال کمک مالی ۱ میلیارد دلاری از چند سرمایه گذار گوناگون بود، که به موفقیت دست نیافت. شایعاتی وجود دارند مبنی بر اینکه مایک نووگراتز و دوقلوهای وینکلواس، از نجات این شرکت خودداری کردند.

مدیرعامل موسسه EZPR، اد زیترون، ادعا کرد که مردم، به شدت در حال دست کم گرفتن عمق فاجعه، در صورتی که سرمایه‌ی Genesis Digital با مشکل مواجه شود، هستند؛ چرا که این صندوق، بزرگترین پلتفرم وام‌دهی در دنیای ارزهای دیجیتال به شمار می‌رود. اخیرا Grayscale، زیرمجموعه‌ای دیگر از امپراتوری DCG، به دلیل مسائل امنیتی، از به اشتراک گذاشتن گواه ذخایر خود، خودداری کرد. به دنبال ریزش فاجعه بار صرافی FTX، که منجر به خسارت بسیاری از سرمایه گذاران شد، شرکت‌های رمز ارزی تحت فشار قرار گرفته‌اند تا اطلاعات ذخایر خود را منتشر کنند.

چند روز پیش، بلومبرگ گزارش کرد که ترک‌های امپراتوری رمز ارزی سیلبرت، در حال نمایان شدن هستند. ماریو نیوفال، بنیان‌گذار شرکت IBC Group، اذعان کرد که سقوط احتمالی Genesis، می‌تواند بسیار بزرگتر از صرافی FTX رخ دهد.


خرید صرافی FTX توسط صرافی بایننس تایید شد (۱۷ آبان ۱۴۰۱)

خرید صرافی FTX توسط صرافی بایننس تایید شد

خرید صرافی FTX توسط صرافی بایننس تایید شد (۱۷ آبان ۱۴۰۱)

صرافی ارز دیجیتال بایننس، یک نامه‌ی LOI امضا کرد و با این کار، از قصد خود جهت تصاحب کامل صرافی FTX خبر داد.

با توجه به دیدگاه چانگپنگ ژائو، رییس بایننس، این موضوع، به حل مشکل نقدینگی صرافی FTX کمک خواهد کرد.

رییس صرافی FTX، سم بنکمن-فراید، گفت که با وجود تبدیل شدن بایننس به اولین و آخرین سرمایه گذار صرافی FTX، اکنون شرایط به یک چرخه‌ی کامل تبدیل شده است. شرایط این معامله هنوز مشخص نشده‌اند. صرافی بایننس گفت که پس از نجات رقیب رمز ارزی خود، می‌تواند در هر زمانی از معامله خارج شود. ژائو گفت که این شرکت باید پیش از بستن معامله، کمی سخت کوشی به خرج دهد.

بنکمن-فراید ادعا کرد که این موضوع، می‌تواند به شدت منجر به سود رسانی به کل صنعت شود. همچنین، وی ژائو را برای انجام کاری شگفت انگیز برای ساخت اکوسیستم جهانی رمز ارز و ساخت دنیای اقتصادی با آزادی بیشتر، ستایش کرد. این فرد فعال در حوزه رمز ارزها گفت که اکنون، این صرافی در حال کار بر روی حل مشکل مرتبط با عدم امکان برداشت دارایی توسط کاربران است.

چند روز پیش، ژائو در توییتر، پس از شایعات مرتبط با مشکلات مالی شرکت معاملاتی Alameda Research، نوشت که صرافی بایننس تصمیم گرفته است تا تمام توکن‌های FTT خود را به فروش برساند. سپس، به نظر رسید که میان این دو صرافی مشکلاتی به وجود آمده است، حال بنکمن-فراید گفت که FTX تحت مالکیت افراد فوق العاده‌ای قرار دارد.

در ابتدا به دنبال این خبر، بیت کوین رشد محسوسی را تجربه کرد و به بالای سطح ۲۰۰۰۰ دلار رسید، اما ساعاتی پس از این رشد، به شدت افت کرد.


۱۵۰۰۰ بیت کوین، پیش از ریزش شدید، منتقل شدند (۱۶ شهریور ۱۴۰۱)

15000 بیت کوین، پیش از ریزش شدید، منتقل شدند

15000 بیت کوین، پیش از ریزش شدید، منتقل شدند

طی ۱۰ روز گذشته، شبکه شاهد فعالیت مشکوک نهنگ‌های طلای دیجیتال، که حدود ۱۵۰۰۰ بیت کوین را انتقال دادند، بود. برجسته‌ترین تفاوت میان کوین‌های عادی و مقدار منتقل شده، تاریخ آخرین خرج آن‌ها است. تقریبا تمام این کوین‌ها به سرمایه گذارانی تعلق داشتند که در سال ۲۰۱۴ بیت کوین خریداری کردند.

به لحاظ فنی، تزریق یک باره‌ی ۱۵۰۰۰ بیت کوین به بازار می‌تواند موجب افت شدیدی برای نخستین رمز ارز جهان شود و مشکلات مرتبط با نقدینگی ایجاد کند. اما علی‌رغم بزرگی این رقم، این مورد نمی‌تواند تنها دلیل افت دیروز بیت کوین باشد. با توجه به داده‌های CoinGlass، طی ۲۴ ساعت گذشته بازار رمز ارزها شاهد بیش از ۳۵۰ میلیون دلار لیکویید شدن بود. در حالی که ممکن است این رقم بزرگ و تاثیرگذار به نظر برسد، فروش تدریجی ۱۵۰۰۰ بیت کوین در بازار نمی‌تواند چنین افزایش هنگفتی در نقدینگی ایجاد کند.

بنا به گزارشات، نهنگ‌ها بیشتر این دارایی قدیمی را به صرافی ارز دیجیتال کراکن منتقل کردند و به احتمال زیاد، پیش از ریزش بزرگ قیمت فروخته‌اند. در عین حال، بیشتر کارشناسان باور دارند که دلیل اصلی این اصلاحات قیمت، با افزایش نرخ بهره‌ی آتی و و ادامه یافتن تشدید سیاست‌های پولی ارتباط دارد.

در ارتباط با بیت کوین، این رمز ارز هنوز در سطح ماه جولای تثبیت مانده است و از آن پایین‌تر نرسیده است. خوشبختانه، سطح قیمت فعلی با سطح حمایت روانی و تاریخی قوی، که ممکن است اولین رمز ارز جهان را شناور نگه دارد، ارتباط دارد. بیشتر شاخص‌های احساسی به سطح ترس شدید بازگشته‌اند و شاخص قدرت نسبی بیت کوین نشان می‌دهد که این دارایی تا همین الان بیش فروش شده است، اما اگر منبع جدیدی از فشار فروش در بازار پدید آید، ممکن است طلای دیجیتال افت بیشتری را هم تجربه کند.


رییس فدرال رزرو: باید به افزایش نرخ بهره ادامه دهیم (۴ شهریور ۱۴۰۱)

رییس فدرال رزرو: باید به افزایش نرخ بهره ادامه دهیم (4 شهریور 1401)

رییس فدرال رزرو: باید به افزایش نرخ بهره ادامه دهیم (۴ شهریور ۱۴۰۱)

به دنبال بیانیه‌ی تند جروم پاول، رییس فدرال رزرو آمریکا، طی همایش سالانه‌ی بانک‌های مرکزی در روز جمعه، بازارهای سهام همراه با رمز ارزها شروع به ریزش کردند. رییس فدرال رزرو اعلام کرد که بانک مرکزی آمریکا باید موضع سخت‌گیرانه‌ی خود را برای مدتی ادامه دهد تا بتواند میزان بالای تورم را کنترل کند. به دنبال این سخن، امید معامله‌گران برای تغییر قریب الوقوع در موضع فدرال رزرو نابود شد.

بسیاری از معامله‌گران انتظار داشتند که فدرال رزرو موضع خود در سیاست‌های پولی و کنترل تورم را تغییر دهد و از افزایش نرخ بهره دست بکشد، اما با این بیانیه، مشخص شد که حداقل فعلا چنین اتفاقی رخ نخواهد داد و به دنبال آن، بازار رمز ارزها به دنبال ریزش بازار سهام آمریکا، افت شدیدی را تجربه کرد. در این میان، برخی از ناظران بازار نسبت به همراهی همیشگی بیت کوین با عملکرد بازار سهام ابراز ناامیدی کرده‌اند.


مدیرعامل و مدیر فناوری Compass Mining استعفا دادند (۸ تیر ۱۴۰۱)

مدیرعامل و مدیر فناوری Compass Mining استعفا دادند (8 تیر 1401)

مدیرعامل و مدیر فناوری Compass Mining استعفا دادند (۸ تیر ۱۴۰۱)

کمپانی سخت افزار استخراج بیت کوین Compass mining از استعفای مدیرعامل و هم‌بنیان‌گذار این کمپانی، ویتنی ویت گیبز و مدیر مالی آن، جودی فیشر، خبر داد. این استعفاها، مدتی کوتاه پس از شایعاتی مبنی بر اینکه Compass Mining در پرداخت صورتحساب برق مرتبط با یکی از مراکز تحت مالکیت Dynamics Mining در ایالت Maine ناموفق بوده است، رخ داد.

در روز یکشنبه، حساب توییتر Dynamics Mining نامه‌ای به تاریخ ۱۰ ژوئن با اشاره به Compass Mining منتشر کرد که مبنی بر آن، ادعا کرد که این کمپانی در پرداخت صورتحساب‌ها و هزینه‌های میزبانی ماهانه ناتوان بوده است و دو مرکز Dynamics، موسوم به Oxford و Lewiston، در انجام پرداخت‌ها ناتوان بودند. در روز دوشنبه، Dynamics Mining در توییتی نوشت: تمام کاری که باید می‌کردید، پرداخت ۲۵۰۰۰۰ دلار برای سه ماه مصرف برق بود. از آنجایی که شما به مشتریان خود شماره سریال نمی‌دهید، من هیچ کمکی نمی‌توانم به آن‌ها بکنم. توییتر، صدای مشتریان شما است، نه دادگاه.

کمپانی Dynamic Mining مراکز استخراج با مصرف انرژی کاملا تجدید پذیر ارائه می‌کند.

حال، Compass می‌گوید که آن‌ها بر بازگردانی دید مثبت سهام‌داران و جامعه‌ی خود، از طریق تجدید ساختار، متمرکز هستند. همچنین، هیئت مدیره‌ی Compass Mining در بیانیه‌ی استعفا اشاره کرد که آن‌ها پل گاسکر، رییس فناوری و توماس هلر، رییس بخش استخراج را، به عنوان رییس مشترک و مدیرعامل موقت منصوب کرده‌اند.


بیشترین افزایش نرخ بهره‌ی آمریکا از سال ۱۹۹۴، به میزان ۰.۷۵ درصد، توسط فدرال رزرو انجام شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۱)

بیشترین افزایش نرخ بهره‌ی آمریکا از سال 1994، به میزان 0.75 درصد، توسط فدرال رزرو انجام شد (26 خرداد 1401)

بیشترین افزایش نرخ بهره‌ی آمریکا از سال ۱۹۹۴، به میزان ۰.۷۵ درصد، توسط فدرال رزرو انجام شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۱)

فدرال رزرو آمریکا نرخ بهره را به میزان ۰.۷۵ درصد افزایش داد. این رقم، بیشترین میزان افزایش نرخ بهره از سال ۱۹۹۴ به شمار می‌رود.

پس از این اعلامیه، شاخص دلار آمریکا به سطح ۱۰۵.۷۹ رشد کرد. به دنبال افزایش سالانه‌ی شاخص قیمت مصرف کننده به میزان ۸.۶ درصد، که افزایشی چشم‌گیر و غافلگیر کننده برای بازار بود، به شدت انتظار می‌رفت که فدرال رزرو افزایش بیشتری را بر نرخ اعمال کند. به طور کلی، این باور وجود دارد که سیاست بسیار سخت‌گیرانه‌ی بانک مرکزی، جریان مخالف اصلی برای انواع پرخطر دارایی، همچون بیت کوین، به شمار می‌رود.

کمیته‌ی FOMC در بیانیه‌ی خود اعلام کرد که آن‌ها بر آرام کردن تورم متمرکز خواهند ماند و سرعت افزایش نرخ را بالاتر خواهند برد. انتظار می‌رود که تا سال بعد، این نرخ به ۳.۸ درصد رشد پیدا کند.

مقامات بانک مرکزی انتظار دارند که تا پایان سال ۲۰۲۲، تورم به ۵.۲ درصد افت کرده و در نهایت در سال ۲۰۲۳، به ۲ درصد افت پیدا کند.


افت ارزش سرمایه‌ی یکی از بزرگترین صندوق‌های ارز دیجیتال (۲۵ خرداد ۱۴۰۱)

افت ارزش سرمایه‌ی یکی از بزرگترین صندوق‌های ارز دیجیتال (25 خرداد 1401)

افت ارزش سرمایه‌ی یکی از بزرگترین صندوق‌های ارز دیجیتال (۲۵ خرداد ۱۴۰۱)

یکی از بزرگترین صندوق‌ها در صنعت ارزهای دیجیتال با فشار سنگینی مواجه است؛ چرا که مجبور به پشتیبانی مالی از وثیقه‌های بزرگ خود شده است. حتی ناچیزترین نوسان نزولی در اتریوم، پوزیشن این کمپانی را در لیکویید هنگفت قرار می‌دهد.

همانطور که آمار Bitfinex نشان می‌دهد، تنها در ماه می، ۳AC بیش از ۳۰ میلیون دلار در معاملات Bitfinex از دست داد و از جایگاه اول در این پلتفرم سقوط کرد. طی سال جاری، این صندوق حدود ۴۰ میلیون دلار از دست داده است.

علاوه بر خسارات چشم‌گیر در معاملات مشتقات، که می‌تواند بخشی از استراتژی تامینی این صندوق باشد، صندوق‌های NFT این کمپانی، تمام مجموعه را در بازار SuperRare انتقال دادند. دلیل انجام این کار فاش نشد. این صندوق‌ها صاحب قطعات گوناگونی از مجموعه‌هایی منحصر به فرد هستند و می‌توانند این قطعات را به فروش برسانند تا بخشی از بدهی خود را جبران کنند. متاسفانه، به دلیل تقاضای پایین بازار NFT و افت ارزش اتریوم، این اقدام تفاوتی را برای صندوق‌ها رقم نخواهد زد.

علاوه بر آن، دو روز پیش بایننس به طور موقت امکان برداشت بیت کوین را متوقف کرد. دلیل این اقدام، مشکلی فنی عنوان شده بود. همچنین، برخی از کمپانی‌ها همچون صرافی Crypto.com و پلتفرم وام‌دهی BlockFi اعلام کردند که مشاغل خود را کاهش می‌دهند و استخدام کارکنان جدید را نیز متوقف می‌کنند.


در اقدامی جنجالی، Celsius امکان برداشت را متوقف کرد (۲۳ خرداد ۱۴۰۱)

در اقدامی جنجالی، Celsius امکان برداشت را متوقف کرد (23 خرداد 1401)

در اقدامی جنجالی، Celsius امکان برداشت را متوقف کرد (۲۳ خرداد ۱۴۰۱)

پلتفرم وام‌دهی رمز ارزی محبوب Celsius تمام برداشت‌های خود را متوقف کرده است. به دنبال این خبر، قیمت توکن بومی این پلتفرم، CEL بیش از ۵۰ درصد ریزش را تجربه کرد.

مشخص نیست که چه زمانی کاربران امکان برداشت دارایی خود را پیدا خواهند کرد، اما این کمپانی می‌گوید که بازگردانی این قابلیت، هدف اصلی آن‌ها است. همچنین، Celsius امکان سواپ و انتقال بین حساب‌های مختلف را، به دلیل شرایط بازار، غیرفعال ساخته است.

پیش از این اعلامیه، این پلتفرم وام‌دهی حدود ۲۵۰ میلیون دلار از پروتکل دیفای موسوم به Aave برداشت کرد و سپس، این دارایی را به صرافی FTX انتقال داد. دلیل چنین اقدامی هنوز روشن نشده است، که همین عدم شفافیت، موجب بروز هیجانات و احساسات در جامعه شده است.

این خبر، موجب تشدید شرایط فاجعه‌بار بازار شد؛ بزرگترین رمز ارز بازار، بیت کوین، دوباره سطح ۲۵۰۰۰ دلار را به خود دید.


جریان ورودی ۸۰۰ میلیون دلاری اتریوم به صرافی‌ها (۱۲ خرداد ۱۴۰۱)

جریان ورودی 800 میلیون دلاری اتریوم به صرافی‌ها (12 خرداد 1401)

جریان ورودی ۸۰۰ میلیون دلاری اتریوم به صرافی‌ها (۱۲ خرداد ۱۴۰۱)

معمولا جریان خالص مثبت برای این رمز ارز نشان دهنده‌ی ترویج و ترجیح داده شدن فروش نسبت به خرید است. بنا به گزارشات در دسترس، علی‌رغم عملکرد قیمتی مثبت اتریوم طی روزهای پیشین، ۸۲۲ میلیون دلار، توسط تریدرهای دومین رمز ارز بزرگ بازار، به صرافی‌های گوناگون فرستاده شده است. این جریان ورودی تاثیر خود را در چارت نشان داد؛ طی دو روز گذشته، اتریوم حدود ۱۰ درصد از قیمت خود افت کرد.

پیش‌تر، شبکه‌ی آزمایشی اتریوم، Beacon Chain، با یک مشکل جدی در سازمان‌دهی دوباره‌ی بلاک مواجه شد. مشکلی که می‌توانست موجب اجرای دوباره‌ی تمام معاملات DEX، به‌روزرسانی‌های اوراکل و نقدینگی‌هایی که طی هفت هفته‌ی اخیر رخ داده‌اند، شود.

از زمانی که این مشکل در شبکه‌ی آزمایشی رخ داد، هیچ آسیب یا صدمه‌ای، به طور مستقیم، به شبکه‌ی اصلی وارد نشد. اما در همین حال، اگر چنین مشکلی در یک شبکه‌ی اصلی رخ داده بود، ممکن بود آسیب حاصل از این باگ، به طور مستقیم، در کاربران بازتاب یابد و میلیون‌ها دلار خسارت به بار آورد. رخ دادن مشکل سازمان‌دهی دوباره‌ی بلاک پیش از تغییر به مکانیزم اجماع گواه سهام، برای شبکه و تمام طرفداران مرج، جالب به نظر نمی‌رسد.

در هر صورت، برخی از توسعه دهندگان اتریوم باور دارند که در آینده، زمانی که درک از به‌روزرسانی‌ها و فیکس‌های گوناگون روی شبکه، جدی‌تر گرفته شود، چنین اتفاقاتی رخ نخواهد داد.


جریان ورودی ۵.۶ میلیارد دلاری بیت کوین به صرافی‌ها (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱)

جریان ورودی 5.6 میلیارد دلاری بیت کوین به صرافی‌ها (20 اردیبهشت 1401)

جریان ورودی ۵.۶ میلیارد دلاری بیت کوین به صرافی‌ها (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱)

بنا به داده‌های گلس نود، همزمان با افت بازار رمز ارز به سطح قیمت جولای ۲۰۲۱، تریدرهای رمز ارز، بیشترین جریان ورودی به صرافی‌های رمز ارز در سال ۲۰۲۲ را به وجود آورده‌اند.

همانطور که داده‌های این نهاد نشان می‌دهند، تریدرها ۵.۶ میلیارد دلار، معادل بیت کوین، را در صرافی‌های متمرکز ارز دیجیتال در لیست ردیابی گلس نود، جابه‌جا کرده‌‎اند. مجموع جریان ورودی در بازار به میزان چشم‌گیری بیشتر خواهد بود.

در کنار بیت کوین، تریدرها، به طور مداوم، در حال فروش دارایی اتریوم خود هستند؛ چرا که ۱.۳ میلیارد دلار اتریوم در پلتفرم‌های تریدینگ، جهت فروش، منتقل شده است. اختلاف بین جریان ورودی و خروجی برای اتریوم، در مقایسه با جریان خالص بیت کوین، کمتر است.

افزایش شتاب جریان ورودی، نشان دهنده‌ی بی میلی تریدرها و سرمایه گذاران برای هولد دارایی دیجیتال خود است؛ چرا که آن‌ها به دنبال کسب سود یا ضرر و ترک این حوزه هستند. اما فروش مداوم، موجب ایجاد ذخیره‌ی اضافی در بازار می‌شود، که این رویداد منجر به افت قیمت و دنبال شدن روند نزولی می‌شود.


فروش ۱.۵ میلیارد دلار بیت کوین ۳۳۰۰۰ دلاری توسط LFG (19 اردیبهشت ۱۴۰۱)

فروش 1.5 میلیارد دلار بیت کوین 33000 دلاری توسط LFG

فروش ۱.۵ میلیارد دلار بیت کوین ۳۳۰۰۰ دلاری توسط LFG

موسسه‌ی LFG که پایداری استیبل کوین UST به هدایت ترا و رهبری دو کوان را بر عهده دارد، از وامی برای بازار سازان، که جهت حفاظت از پشتوانه‌ی این استیبل کوین طراحی شده است، رونمایی کرد.

در حالی که دو کوان، به طور خاص اشاره‌ای به اینکه چه اتفاقی برای دارایی فراهم شده رخ خواهد داد، نداشت، به احتمال زیاد، این وام ارائه شده به بازار سازان، بیشتر به شکل یک اوردر فروش عظیم، ظاهر خواهد شد. این موسسه از عواید این وام برای بازخرید UST، که طی روزهای پیشین، پشتوانه‌ی خود را از دست داد، استفاده خواهد کرد.

اعضای جامعه‌ی ترا، ناامیدی خود از شرایطی که پیرامون این استیبل کوین پیش آمده را ابراز کردند. LFG میزان ۱.۵ میلیارد دلار از دارایی بیت کوین خود، که بیش از نیمی از مجموع وثیقه‌ی موجود در کف بازار است را انتقال داد.

بقیه‌ی کاربران، دو کوان را به نداشتن شفافیت در صحبت‌ها و اقدامات وی متهم کردند و خواستار ارائه‌ی اطلاعات بیشتر و توضیحات فراتر هستند. اما هم‌بنیان‌گذار ترا گفت در شرایطی مانند شرایطی که دیروز پیش آمد، سرعت، فاکتوری کلیدی است و وی بر اساس خواسته‌ی موسسه و هولدرهای UST تصمیم گرفته است.

با این وجود که کوان با این اقدام، به دنبال بازیابی پشتوانه‌ی استیبل کوین ترا بود، اما به دنبال این فروش، قیمت این استیبل کوین حتی بیشتر فرو ریخت و همچنین، منجر به افت وحشتناک و بی سابقه‌ی لونا تا زیر سطح قیمتی ۲ دلار شد.


فشار فروش بالا در بازار از سوی نهنگ‌ها (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱)

فشار فروش بالا در بازار از سوی نهنگ‌ها (19 اردیبهشت 1401)

فشار فروش بالا در بازار از سوی نهنگ‌ها (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱)

فشار فروش بالا در بازار، همواره تاثیری چشم‌گیر در افت قیمت ارزهای دیجیتال داشته است. جریان ورودی بالای صرافی‌های متمرکز نشان می‌دهد که احتمالا نهنگ‌ها، با فروش کوین‌های خود، در حال خروج از بازار هستند؛ احتمالا جهت آماده شدن برای یک روند نزولی طولانی‌تر. در روز ۷ می، Cointelegraph گزارش کرد که فروش‌های اخیر احتمالا از سوی هولدرهای کوتاه مدت، که کوین‌های خود را در پایان ماه ژانویه و ابتدای ماه فوریه، زمانی که قیمت‌ها به افت ۶ ماهه‌ی حدود ۳۴۸۰۰ دلار رسیده بودند، خریداری کردند، انجام شده است.

علی‌رغم وجود احساسات منفی، به نظر می‌رسد تراکنش‌های روزانه‌ی بیت کوین تحت تاثیر منفی این احساسات قرار نگرفته باشند. بنا به داده‌های آن چین از YCharts، در روز ۸ می حدود ۲۳۴ هزار تراکنش روزانه، به ارزش ۳۰ میلیارد دلار، انجام شده است. از ماه ژانویه، میزان متوسط تراکنش‌ها حدودا برابر همین عدد بوده است.

یکشنبه، چالب فرانزن، تحلیل‌گر بازار، در حساب توییتر خود، با ۱۱۰۰۰ دنبال کننده، بر اساس تحلیل خود که اشاره می‌کند بازار خرسی کوتاه مدت باقی می‌ماند، نوشت سرمایه گذاران باید منتظر ادامه‌ی روند نزولی باشند. در نهایت وی گفت: به نظر می‌رسد که باید انتظار ریزش بیشتری داشته باشیم.


عدم اجازه‌ی اسپانیا به فعالیت قانونی بایننس در این کشور (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱)

عدم اجازه‌ی اسپانیا به فعالیت قانونی بایننس در این کشور (17 اردیبهشت 1401) 

عدم اجازه‌ی اسپانیا به فعالیت قانونی بایننس در این کشور (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱)

عدم اجازه‌ی اسپانیا به فعالیت قانونی بایننس در این کشور (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱)بنا به گزارشات در دسترس از منابع رسانه‌ای اسپانیا، نهاد قانون‌گذاری بر بازارهای تجاری اسپانیا موسوم به کمیسیون ملی بازار اوراق بهادار، به بایننس دستور داد تا به خدمات رمز ارزی خود در این کشور پایان دهد. این دستور، در حالی صادر شد که اخیرا، بزرگترین صرافی جهان، مجوز فعالیت قانونی در کشور فرانسه را از نهادهای قانونی این کشور کسب کرد.

به دنبال این دستور، به نظر می‌رسد که این صرافی، هرگونه اطلاعات مرتبط با رمز ارز را از وبسایت اسپانیایی خود حذف کرده است. اما به هولدرهای قراردادهای در جریان خود، امکان حفظ پوزیشن‌های خود را می‌دهد.

ظاهرا مقامات اسپانیا دید خوبی نسبت به این صرافی مشهور ندارند؛ با این وجود که از ابتدای سال ۲۰۲۱، بایننس درخواست دریافت یک گواهی ارز دیجیتال رسمی از بانک مرکزی را ثبت کرده است، این صرافی هنوز پاسخی از این بانک دریافت نکرده است. در حالی که چندی دیگر از صرافی‌ها، این مجوز را پیش‌تر به دست آورده‌اند.

این صرافی همواره تبعیت و پیروی خود از قوانین محلی، در جهت جذب قانون‌گذاران مالی را نشان داده است. همچنین، بایننس، یکی از نخستین صرافی‌هایی بود که از تحریم‌های اقتصادی سخت‌گیرانه علیه روسیه، به دلیل تعرض این کشور به اوکراین، پیروی کرد.


بزرگترین افزایش نرخ بهره در ۲۲ سال اخیر توسط فدرال رزرو آمریکا (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱)

بزرگترین افزایش نرخ بهره در 22 سال اخیر توسط فدرال رزرو آمریکا (14 اردیبهشت 1401)

بزرگترین افزایش نرخ بهره در ۲۲ سال اخیر توسط فدرال رزرو آمریکا (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱)

برای اولین بار از ماه می ۲۰۰۰، فدرال رزرو آمریکا نرخ بهره را به میزان نیم درصد افزایش داد. پیش‌‌تر در ماه مارچ، فدرال رزرو نرخ بهره‌ی کوتاه مدت را ۰.۲۵ درصد افزایش داده بود، اما قیمت‌های مصرف کننده، برخلاف این موضوع که کمبود ذخایر رفع شد، به طور مداوم، افزایش یافت. این نهاد دولتی با این اقدام، به دنبال آرام کردن شرایط نامناسب اقتصادی و تورم است.

جروم پاول، رییس فدرال رزرو، طی کنفرانس خبری خود گفت میزان تورم بسیار بالا بوده و از سطح انتظار بالاتر است. وی ادعا کرد که کاهش قیمت مصرف کننده، جهت حفظ بازار کارگری قوی، ضروری است. وی گفت ممکن است در آینده غافلگیری‌های بیشتری رخ دهد.

همچنین با توجه به سخنان وی، در جلسات آینده، افزایش نیم درصدی برای بار دیگر نیز رخ خواهد داد.

پس از اعلام خبر این افزایش نرخ، در ابتدا، بازار ارزهای دیجیتال از خود پایداری نشان داد و حتی رشد نسبتا محسوسی را تجربه کرد، اما پس از مدتی کوتاه، به اندازه‌ی همان رشد، و حتی بیشتر از آن، بازار در سراشیبی سقوط افتاد و به رنگ خونین در آمد.


محدودیت حساب‌های اقوام مقامات دولتی روسیه توسط بایننس (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱)

محدودیت حساب‌های اقوام مقامات دولتی روسیه توسط بایننس (11 اردیبهشت 1401)

محدودیت حساب‌های اقوام مقامات دولتی روسیه توسط بایننس (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱)

صرافی رمز ارز بایننس، حساب‌های مرتبط با اقوام مقامات دولتی روسیه را معلق کرده است. این صرافی، حساب دختر سخنران کرملین را، هنگامی که در تلاش به استفاده از این صرافی بود، به دلیل اعمال تحریم‌های اقتصادی موسکو، به حالت تعلیق درآورد.

بایننس گفت دخترخوانده‌ی سرگی لاوروف، وزیر خارجی روسیه و دختر نماینده‌ی رییس جمهور این کشور، ولادیمیر پوتین، از افراد مسدود شده طی دو ماه اخیر بوده‌اند. همچنین، این صرافی رمز ارز گفت این کمپانی، دسترسی پسر یکی از الیگارش‌های روس، که پیش‌تر به زیر پا گذاشتن تحریم‌های آمریکا محکوم شده بود، را مسدود کرده است.

این اعلامیه، در شرایطی منتشر شده است که روزهای گذشته، بایننس شروع به مسدودیت دسترسی کاربران عادی روسی، جهت سازگاری با جدیدترین تحریم‌های اتحادیه‌ی اروپا، کرده است. افراد و کمپانی‌های قانونی با سرمایه‌ی رمز ارز معادل بیش از ۱۰۸۰۰ دلار در این پلتفرم، شامل این محدودیت‌ها می‌شوند.


نگرانی IMF از پذیرش بیت کوین به شکل ارز در آفریقای مرکزی (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱)

نگرانی IMF از پذیرش بیت کوین به شکل ارز در آفریقای مرکزی

نگرانی IMF از پذیرش بیت کوین به شکل ارز در آفریقای مرکزی

به دنبال اقدامات آفریقای مرکزی در راستای پذیرش بیت کوین به عنوان ارز رسمی کشور، صندوق بین المللی پول (IMF) نگرانی‌های خود پیرامون این اتفاق را ابراز کرد.

رییس بخش آفریقا در IMF گفت جهت پذیرش بیت کوین به عنوان یک ارز رسمی، این کشور باید یک سیستم پرداختی بسیار قدرتمند، با شفافیت مالی، داشته باشد. همچنین، وی افزود که نباید به بیت کوین، به عنوان نوش دارویی با توانایی حل مشکلات اقتصادی یک کشور نگاه کرد. افزون بر این دیدگاه‌ها، برخی از افراد و نهادهای داخلی این کشور نیز دچار شک و تردید پیرامون این تصمیم، هستند.

این کشور با موانع بزرگی در پذیرش بیت کوین به عنوان ارز رسمی مواجه است، که توجه به این موارد، رای مثبت مقامات رسمی به لایحه‌ی مربوطه را زیر سوال می‌برد.


ممنوعیت استخراج بیت کوین و ارزهای دیجیتال در نیویورک (۷ اردیبهشت ۱۴۰۱)

ممنوعیت استخراج بیت کوین و ارزهای دیجیتال در نیویورک (7 اردیبهشت 1401)

ممنوعیت استخراج بیت کوین و ارزهای دیجیتال در نیویورک (۷ اردیبهشت ۱۴۰۱)

مجلس ایالت نیویورک لایحه ای را تصویب کرده است که بر اساس آن استفاده از هرگونه ابزارهای استخراج در این ایالت ممنوع می باشد. البته برای این ممنوعیت یک بازه زمانی ۲ ساله تعیین شده است. این لایحه توانست ۹۵ رأی مثبت و ۵۲ رأی مخالف کسب کند. حال برای رأی گیری نهایی این لایحه راهی سنا می شود. در صورتی که این لایحه در سنا نیز رأی کسب کند، قانون ممنوعیت استخراج در ایالات نیویورک اجرایی می شود.

دلیل اصلی مجلس نیویورک برای وضع این قانون حفاظت از محیط زیست می باشد. آن ها در ادامه عنوان کرده اند که ممنوعیت استخراج ارزهای دیجیتال باعث می شود تا در مصرف انرژی صرفه جویی و همچنین از انتشار گازهای گلخانه ای توسط ماینر ها جلوگیری شود.


کمبود استفاده از بیت کوین در السالوادور (۶ اردیبهشت ۱۴۰۱)

کمبود استفاده از بیت کوین در السالوادور (6 اردیبهشت 1401)

کمبود استفاده از بیت کوین در السالوادور (۶ اردیبهشت ۱۴۰۱)

طبق اخبار منتشر شده، شرایط بیت کوین در کشور السالوادور که اولین پذیرنده این کوین به صورت قانونی است با سختی مواجه شده است. در این کشور نظرسنجی هایی توسط دفتر ملی تحقیقات اقتصادی انجام شده است که نتیجه این تحقیقات باعث شد تا دولت متوجه شود که افراد زیادی در این کشور از ارزهای دیجیتال استفاده نمی کنند.

آن ها ادعا می کنند که میزان استفاده از بیت کوین برای تراکنش های روزمره پایین است و بیشتر این کوین در بین جمعیت بانکداران و یا تحصیل کرده ها و همچنین جوانان رواج دارد. در انتها باید اشاره کنیم که طبق گزارش‌های به دست آمده تنها ۲۰ درصد از مؤسسات و نهاد ها به پذیرش بیت کوین به عنوان ارز پرداختی جهت خرید و یا… اشاره کردند.


بیت کوین به زیر ۴۰ هزار دلار سقوط کرد! (۲۳ فروردین ۱۴۰۱)

بیت کوین به زیر 40 هزار دلار سقوط کرد! (23 فروردین 1401)

بیت کوین به زیر ۴۰ هزار دلار سقوط کرد! (۲۳ فروردین ۱۴۰۱)

پس از افزایش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا و همچنین آشوب و تورم در اقتصاد جهانی به بهانه جنگ روسیه و اوکراین، سرمایه گذاران حوزه کریپتو به دنبال برآورد خطرات بازار ارز دیجیتال می باشد. در زمان نگارش این مقاله، ارز دیجیتال بیت کوین یک بار دیگر بالای سطح ۴۰ هزار دلار را تاچ کرده است.


تصمیم فدرال رزرو آمریکا برای ترازنامه بانک مرکزی ایالات متحد (۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۱)

تصمیم فدرال رزرو آمریکا برای ترازنامه بانک مرکزی ایالات متحد (15 فروردین ماه 1401)

تصمیم فدرال رزرو آمریکا برای ترازنامه بانک مرکزی ایالات متحد (۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۱)

مقامات فدرال رزرو آمریکا در جلسه ای که اخیر داشتند، تصمیم گرفتند که عملکرد بانک مرکزی ایالات متحده را به مقدار ۹۵ میلیارد دلار در ماه کاهش دهند. همچنین شاخص ۱۰۰ شرکت برتر NASDAQ برای دومین روز پیاپی در ماه، در بدترین وضعیت قیمتی قرار گرفت.

یکی از مدیران فدرال رزرو با نام «لایل براینارد» «Lael Brainard» در این بین اضافه کرد که: با توجه به اینکه نرخ تورم بسیار زیاد شده است و بانک مرکزی نیز قصد دارد زودتر و سریع تر از انتظار بازار ترازنامه اش را کاهش دهد، موجب ایجاد ترس در مارکت کریپتو شد.


عوامل مؤثر بر قیمت بیت کوین

عوامل مؤثر بر قیمت بیت کوین

عوامل مؤثر بر قیمت بیت کوین

همان‌طور که گفتیم، عوامل مختلفی بر روی کاهش و یا افزایش قیمت بیت کوین تأثیر دارد. در این قسمت از مقاله قصد داریم تا به اکثر عوامل موجود که باعث این اتفاق می شود اشاره کنیم. در ادامه نیز تنها به ۳ عامل مهم که بر ریزش بیت کوین تأثیر بسزایی دارد اشاره خواهیم کرد. همراه ما باشید.

  1. اخبار حوزه ارزهای دیجیتال

اخبار یکی از مهم ترین عواملی است که بر کاهش و یا افزایش قیمت بیت کوین تأثیر مستقیم دارد. خبر ها جز بیت کوین، می تواند بر روی قیمت آلت کوین ها به صورت مستقیم و غیر مستقیم نیز تأثیر بگذارد. برای مثال ایلان ماسک یکی از حامیان دوج کوین است. هنگامی که از ایلان ماسک خبری منتشر می شود، بنا بر آن خبر این کوین پامپ و دامپ می شود. به این نوع خبر که تأثیر مستقیم بر روی آلت کوین ها دارد، خبر مستقیم گفته می شود.

گاهی از مواقع، ممکن است قیمت آلت کوین ها به صورت غیر مستقیم به واسطه اخبار کاهشی و یا افزایشی شود. در این مواقع معمولاً یک خبر بسیار مهم در رابطه با بیت کوین منتشر می شود. پس از تأثیر خبر بر روی بیت کوین، باقی آلت ها نیز با توجه به حرکت بیت کوین حرکت می کنند. این موضوع باعث تأثیر اخبار به صورت غیر مستقیم بر روی آلت کوین ها می شود.

  1. عرضه و تقاضا

سیستم عرضه و تقاضا یکی دیگر از عوامل مهم تأثیر در قیمت می باشد. برای اینکه ارتباط این سیستم را بهتر با کریپتو متوجه شوید، بگذارید تا برایتان به صورت کلی این موضوع را بیان کنیم.

به صورت کلی باید بگوییم که هر چه مقدار تقاضا افزایش پیدا کند و از طرفی حجم موجودی کالا نیز محدود شود، قیمت افزایشی می شود. حال دقیقاً برعکس این موضوع، هرچه عرضه زیاد شود اما تقاضا کم باشد، قیمت کاهش پیدا می کند. این سخن دقیقاً درباره ارزهای دیجیتال نیز صدق می کند؛ یعنی هرچه تقاضای یک ارز دیجیتال بیشتر شود و عرضه آن نیز محدود شود، قیمت آن ارز افزایش پیدا می کند.

همان‌طور که کمی پیش‌تر در بخش اخبار این مطلب مطالعه کردید، در صورتی که قانون استخراج در ایالت نیویورک تصویب شود، کمی عرضه کاهش پیدا می کند. این موضوع باعث می شود تا با افزایش تقاضا، قیمت بیت کوین نیز افزایش پیدا کند. سیستم عرضه و تقاضا نه تنها بر روی ارزهای دیجیتال بلکه بر روی تمامی کالا ها تأثیر می‌گذارد.

  1. سختی استخراج و دشواری بلاکچین ها

ارزش قیمت بیت کوین «کاهش و یا افزایش» به امنیت بلاکچین و همچنین دشواری استخراج نیز مرتبط است. وقتی امنیت بلاکچین ها افزایش پیدا کند و همچنین استخراج نیز پیچیده تر شود، قیمت بیت کوین افزایش پیدا می کند. این موضوع تقریباً کمی به سیستم عرضه و تقاضا مربوط است.

در صورتی که این اتفاق رخ دهد، کسب باقی آلت کوین ها از طریق استخراج نیز سخت تر می شود. به تبعات دیگر، آلت کوین ها نیز با بیت کوین حرکت می کنند و در نتیجه آلت ها نیز با افزایش قیمت رو به رو می شوند.

  1. وضع قوانین و مقررات جدید توسط دولت ها

در حال حاضر، دولت اکثر کشور ها بیت کوین را به رسمیت نشناخته اند. از جمله این کشور ها می توان به ایران اشاره کرد. این موضوع باعث شده است تا در زمان انتشار اخبار از سوی دولت ها بابت رسمیت و یا قانون جدید درباره بیت کوین، این ارز دیجیتال سریعاً تحت تأثیر قرار بگیرد و با توجه به واکنش کاربران، بیت کوین حرکات صعودی و یا نزولی خود را آغاز کند.

در صورتی که دولت یک کشور، بیت کوین را به رسمیت بشناسد، این موضوع می تواند اثرات مثبتی بر روی این ارز دیجیتال و آلت کوین ها بگذارد. در صورتی که این موضوع برعکس شود، یعنی دولت یک کشور خبر های منفی راجع به بیت کوین منتشر کند، اثرات منفی این خبر می تواند باعث کاهش شدید و یا کاهش اندک قیمت این کوین و همچنین آلت کوین های دیگر شود.

جز تصمیماتی که دولت ها برای بیت کوین و ارزهای دیجیتال می گیرند، به صورت غیر مستقیم نیز دولت ها می توانند کمک به افزایش قیمت بیت کوین کنند. برای اینکه این موضوع را بهتر متوجه شوید بگذارید تا در این زمینه نیز مثالی برای شما بزنیم.

هنگامی که دولت یک کشور قوانین سفت وسختی را بابت مالیات وضع می کند، اکثر مردمان آن کشور به صورت مخفیانه به سراغ تبدیل دارایی به ارزهای دیجیتال می روند. این موضوع باعث می شود تا تقاضا افزایش پیدا کند و مِن باب این موضوع قیمت بیت کوین نیز افزایشی می شود.

  1. فعالیت نهنگ ها و نوسانات بازار

در حال حاضر، افراد مختلفی هستند که به عنوان نهنگ بیت کوین یاد می شوند. حوزه کریپتو به افرادی نهنگ می گویند که مقدار زیادی از آن ارز را در اختیار دارد. برای مثال ساتوشی ناکاموتو خالق بیت کوین، یکی از بزرگ ترین نهنگ های این ارز دیجیتال می شود. پس از ساتوشی افراد دیگری نیز هستند که تقریباً به عنوان نهنگ بیت کوین به حساب می آیند.

تقریباً اکثر افرادی که در حوزه ارزهای دیجیتال سرمایه دار هستند و تعدادی زیادی از یک کوین در سبد خود دراند، به عنوان نهنگ بیت کوین و یا همان کوین نامیده می شوند. در صورتی که نهنگ ها در بازار اقدام به فروش بیت کوین های خود کنند، بازار دچار کاهش قیمت می شود چراکه افراد این احساس را می کنند که حجم زیادی از سرمایه در حال خارج شدن از شبکه می باشد. در این مواقع است که ترس و طمع به کار می آید چراکه مردم دچار ترس می شوند. معمولاً زمانی که این اتفاق رخ می دهد افراد حرفه ای پیشنهاد خرید بیت کوین را می دهند و خودشان نیز اقدام به خرید بیت کوین می کنند.

زمانی که نهنگ ها دست به سرمایه خود نمی زنند و به نوعی سرمایه خود را هولد می کنند، بازار تحت فشار قرار می گیرد و قیمت ارز دیجیتال مورد نظر افزایش پیدا می کند. یکی از دلایل تحت فشار قرار گرفتن بازار در این مواقع این است که تعداد کل بیت کوین های موجود برای خرید کاهش می یابد. این موضوع نیز مجدد به سیستم عرضه و تقاضا ارتباط دارد.

  1. کاهش حجم معاملات

حجم اندک معاملات در بازار از دیگر عوامل مؤثر بر تغییر قیمت رمز ارزها می باشد. زمانی که حجم معاملات یک ارز دیجیتال کاهش یابد، در صورتی که قیمت بر روی یک محدوده حمایت و مقاومتی قرار نداشته باشد، بازار می تواند به صورت رنج حرکت کند؛ اما اگر قیمت رد آن زمان بر روی یک محدوده حمایتی و یا مقاومتی قرار داشته باشد، با توجه آن محدوده قیمت می تواند افزایشی و یا کاهشی شود.

  1. ایجاد هاوینگ

اگر فردی نیمه مبتدی باشید، احتمالاً با هاوینگ آشنا هستید. هاوینگ بیت کوین هر ۴ ساعت یک بار اتفاق می افتد. با رخ دادن هاوینگ، پاداش استخراج بیت کوین نصف می شود. آخرین هاوینگ بیت کوین در سال ۲۰۲۰ رخ داد که پاداش استخراج این کوین ۶.۲۵ بیت کوین شد.

برخی از تحلیلگر های معروف معتقدند که هاوینگ باعث افزایش قیمت بیت کوین می شود چراکه با رخ دادن هاوینگ، عرضه کاهش پیدا می کند. همان‌طور که مطلع شدید، نام عرضه و تقاضا نیز در این قسمت بازهم شنیده می شود؛ در نتیجه باید به سیستم عرضه و تقاضا توجه کرد.

  1. ارزش درونی ارزهای دیجیتال

کوین و توکن های مختلف برای هدف خاصی منتشر می شوند. زمانی که ارزهای دیجیتال مناسب کار خاصی نباشند، عملاً ارزشی خاصی نیز ندارند. این موضوع نیز بر روی قیمت رمز ارز های مختلف تأثیر گذار است. در صورتی که یک ارز دیجیتال سودمند باشد، تقاضا برای دریافت آن ارز نیز بیشتر خواهد شد. در نهایت این موضوع نیز باعث افزایش قیمت ارز دیجیتال مورد نظر می شود. در صورتی که سودمندی یک ارز دیجیتال تغییر کند، باعث افزایش و یا کاهش قیمت آن می شود.

  1. مطاوعت و گیرایی عمومی

پذیرش ارزهای دیجیتال توسط مردم، بانک ها، دولت ها و همچنین موسسه و شرکت های بزرگ سبب افزایش قیمت آن ها می شود. متأسفانه در حال حاضر بیت کوین و سایز ارزهای دیجیتال با این مشکل دست و پنجه نرم می کنند. در صورتی که برعکس این موضوع نیز اتفاق بی افتد، یعنی اگر بیت کوین و یا آلت ها توسط دولت و بانک ها و… رد شود تا حدودی بازار ریزشی می شود. برای اینکه بتوانید در این زمینه اطلاعاتی را کسب کنید بهتر است به سراغ اخبار بروید.

  1. ایجاد فورک های فراوان

فورک ها نیز باعث افزایش و یا کاهش قیمت بیت کوین و یا سایر رمز ارز ها می شود. برای اینکه بهتر بتوانید با ارتباط فورک با کوین ها را متوجه شوید، بهتر است به فورک هایی که برای بیت کوین اتفاق افتاده است دقت کنید.

در سال ۲۰۱۷ هنگامی که فورک بیت کوین کش اتفاق افتاد، این موضوع باعث کاهش ۳۶ درصدی قیمت بیت کوین شد. جز این فورک، فورک دیگری در سال ۲۰۱۳ به صورت غیرمنتظره برای بیت کوین رخ داد که این فورک نیز باعث کاهش ۲۵ درصدی بیت کوین شد.

  1. مقدار کل بیت کوین و همچنین صاحبان آن

کل مقدار های بیت کوین در حال حاضر ۲۱ میلیون عدد می باشد که تعداد ۱۹ میلیون آن استخراج شده است و تنها ۲ میلیون بیت کوین برای استخراج مانده است. در صورتی که تعداد بیت کوین های استخراج شده به پایان برسد، می توانید به سیستم عرضه و تقاضا اشاره کنیم. همچنین لازم به ذکر است که با توجه به اینکه تعداد نفرات زیادی بیت کوین دارند و تمامی بیت کوین ها ثابت است، می توان به افزایشی بودن این ارز دیجیتال اشاره کرد.


بررسی روند قیمتی بیت کوین

در این بخش از مقاله قصد داریم تا به روند قیمتی بیت کوین از سال ۲۰۱۸ به بعد بپردازیم. تقریباً بیت کوین از این تاریخ توانست سقف های جدیدی برای خود ثبت کند و یا به نوعی باید بگوییم که بیت کوین از این تاریخ توانست ATH بزند. اولین سقف تاریخی بیت کوین در ۱۸ دسامبر ۲۰۱۷ ثبت شده است با قیمت حدودی ۱۹.۲۲۰ دلار ثبت شد. پس از اینکه این سقف توسط بیت کوین زده شد، تقریباً یک روند ریزشی آغاز شد. این روند ریزشی تقریباً تا ۳۰ آپریل سال ۲۰۱۹ ادامه داشت.

پس از پشت سر گذاشتن این مدت، تقریباً می توان گفت که بیت کوین در یک دوره کوتاهی در تایم فریم بلند مدت رنج شد که اگر به تایم فریم های کوچک مراجعه کنید، این محدوده شامل روند های نزولی و صعودی مختلفی بوده است. تقریباً از ماه اکتبر سال ۲۰۲۰ بود که در تایم فریم بلند مدت بیت کوین یک روند صعودی پر قدرتی را شروع کرد.

این روند پر قدرت شامل ایجاد دو سقف جدید در قیمت های ۳۸۱۷۳ و سپس ۵۷۴۹۲ شد. در این بین، بیت کوین در تایم فریم های کوتاه مدت ریزش های مختلفی را تجربه کرد. از جمله ریزش های اتفاق افتاده می توان به ریزشی که در زمان همه گیر شدن ویروس کرونا اتفاق افتاد اشاره کرد.

در تایم فریم بلند مدت مجدد بیت کوین ریزشی را تا قیمت ۲۸۶۰۰۰ تجربه کرد. این ریزش سبب شد تا بیت کوین در این محدوده تقریباً رنج شود؛ اما طولی نکشید تا اینکه مجدد این کوین توانست یک صعود مناسبی را تا قیمت ۴۶۰۰۰۰ تجربه کند. بیت کوین توانست در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۱ سقف جدیدی از خود در قیمت ۶۹۰۰۰۰ دلار ثبت کند. پس از ثبت این ATH تقریباً باید گفت که روند قیمتی این ارز در تایم فریم بلند مدت نزولی شد و این روند در حال حاضر نیز ادامه دارد و هیچ سقف جدیدی از بیت کوین مجدد ثبت نشده است.

البته ناگفته نماند که تمام گفته های ما در این بخش از مقاله در تایم فریم بلند مدت بوده است. در هر قسمت بیت کوین توانسته است در تایم فریم های روزانه و ساعتی نوسانات مختلفی را تجربه کند. برای مشاهده روند قیمت کلی بیت کوین می توانید به سایت تریدینگ ویو مراجعه کنید.


۳ علت مهم ریزش بیت کوین

بررسی 3 عامل مهم که باعث ریزش بیت کوین می شود

بررسی ۳ عامل مهم که باعث ریزش بیت کوین می شود

در قسمت های قبل با عواملی آشنا شدید که بر روی قیمت بیت کوین و به تبع آن، آلت کوین ها تأثیر دارد. در این قسمت از مقاله نیز قصد داریم تا ۳ عامل مهم که قیمت بیت کوین را ریزشی می کند بررسی کنیم. این ۳ عامل عبارت اند از:

  • اخبار

همان‌طور که در قسمت قبل مطالعه کردید، اخبار مهم ترین عاملی است که شما باید به آن دقت کنید. به دلیل اینکه کشور های مختلف در حال حاضر ارزهای دیجیتال را به رسمیت نمی شناسند، در بیشتر مواقع اخبار منفی باعث می شود تا بیت کوین و همچنین آلت کوین ها ریزشی شود. کمتر پیش می آید که بیت کوین با انتشار یک اخبار روند صعودی خود را آغاز کند و یا اینکه یک سود جذابی به کاربران بدهد.

معمولاً این اتفاق و همچنین اتفاق های مشابه برای آلت کوین ها رخ می دهد. برای مثال دوج کوین یکی از رمز ارز هایی است که اکثر اوقات با انتشار یک خبر از سوی ایلان ماسک، یک رشد جذاب و چشمگیری می کند.

با مطالعه اخبار شما می توانید از کلیت بازار با خبر شوید. برخی از تریدر ها هستند که تنها با اخبار ترید می کنند. این گونه افراد همیشه نمی توانند از بازار سود کسب کننده چراکه همیشه بازار با اخبار پیش نمی رود. اگر قصد ترید در بازار ارزهای دیجیتال را دارید، بهتر است از ترید با اخبار دوری کنید و به صورت تکنیکال بازار را بررسی کنید و تنها از اخبار برای اطلاع پیدا کردن از کلیت بازار استفاده نمایید تا در جریان اتفاقات روز دنیا باشید.

  • عرضه و تقاضا

عرضه و تقاضا از دیگر عوامل مهم در قیمت می باشد. همان‌طور که گفتیم، زمانی که عرضه کاهش پیدا می کند و تقاضا زیاد می شود، قیمت افزایش پیدا می کند. همچنین هنگامی که عرضه افزایش پیدا می کند و تقاضا کم می شود، قیمت کاهشی می شود.

همان‌طور که می دانید، در حال حاضر بیت کوین در حال استخراج است و این موضوع باعث می شود تا عرضه بیت کوین به بازار زیاد شود. همچنین تقاضا برای خرید نیز کاهش پیدا نکرده است و به همین دلیل شاهد اتفاق خاصی نیستیم. در صورتی که تقاضا کم شود، باید شاهد کاهش قیمت بیت کوین باشیم.

  • مسائل قانونی و محدودیت دولت ها

همان‌طور که در بخش اخبار اشاره شد در حال حاضر برخی از دولت ها ارزهای دیجیتال را به رسمیت نشناخته اند. این موضوع در اکثر مواقع باعث ریزش بیت کوین و تبع آن، آلت کوین ها می شود چراکه با انتقال جو منفی به بازار، به راحتی بیت کوین تحت تأثیر قرار می گیرد.

مسائل قانونی و محدودیت ها با اخبار رابطه مستقیم دارد. این موضوع به این معناست که اگر قصد دارید تا درباره مسائل قانونی و همچنین محدودیت ها اطلاعات کسب کنید، باید به سراغ اخبار بروید.


ریزش بیت کوین تا چه زمانی ادامه دارد؟

ریزش بیت کوین تا چه زمانی ادامه دارد؟

ریزش بیت کوین تا چه زمانی ادامه دارد؟

اگر به دنبال اعلام تاریخ برای ادامه ریزش بیت کوین هستید، باید بگوییم که اعلام یک تاریخ این‌چنینی غیر ممکن است! در صورتی که فرد و یا افراد به شما تاریخ دقیقی اعلام می کند قطعاً به آن شخص شک کنید. ما در این بخش برای اینکه متوجه شویم ریزش بیت کوین تا کی ادامه دارد به چند مورد اشاره می کنیم.

  • ترس از سویه جدید کرونا:

در حال حاضر، بیت کوین یک روند رنج دارد. یکی از عواملی که می توانید باعث ریزش بیت کوین و ادامه آن شود، ترس جهانی از سویه جدید کرونا می باشد. معمولاً زمانی که یک سویه جدید از کرونا در جهان پخش می شود، بازار های مالی تا حدودی ریزشی عمل می کنند. در صورتی که خبری از سویه جدید کرونا نباشد، بازهم دلایل دیگری که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم می تواند باعث ریزش بیت کوین شود.

  • داده های درون شبکه ای (آن چین):

تحلیل آن چین و یا داده های درون شبکه ای به شما بسیار می تواند کمک کند. شما می توانید با استفاده از داده های درون شبکه ای رفتار نهنگ ها را بررسی کنید. با توجه به رفتار نهنگ ها، می توانیم تا حدودی متوجه ریزش بازار و همچنین ادامه آن شویم. شما می توانید با مراجعه بخش تحلیل آنچین سایت زوم ارز، به راحتی هر هفته به داده های درون شبکه بازار ارزهای دیجیتال دسترسی پیدا کنید.

  • تشویش آمریکا از افرایش نرخ تورم:

با توجه به جلسه ای فدرال رزرو، می توان تا حدودی متوجه ریزش بازار های مالی شد. این موضوع نه تنها بر بیت کوین و بازار ارزهای دیجیتال بلکه به تمام بازار های مالی لطمه وارد می کند. چندی پیش با توجه به خبری که از سوی فدرال رزرو آمریکا منتشر شد، ما یک ریزش موقتی در بیت کوین را تجربه کردیم.

سخن آخر درباره ی علت کاهش قیمت بیت کوین

در این مقاله ما سعی کردیم تا ریزش بیت کوین را بررسی کنیم. هنگامی که بیت کوین دچار کاهش قیمت می شود، برخی از افراد به دنبال دلایل این ریزش هستند. به همین راحتی شما می توانید با توجه به این مقاله، دلایل ریزش بازار را متوجه شوید. همان‌طور که مطلع شدید، اخبار مهم ترین منبع برای ریزش بیت کوین می باشد. در صورتی که به دنبال یک منبع موثق برای پیگیری اخبار هستید، می توانید سایت زوم ارز را دنبال کنید. ما به صورت ۲۴ ساعته اخبار حوزه کریپتو را پوشش می دهیم.

ممنون از اینکه تا پایان مقاله ی “علت کاهش قیمت بیت کوین امروز” با ماهمراه بودید.


بیشتر بخوانید:

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم محتوا

من سید مهدی هستم تولید کننده محتوا سایت زوم ارز. دانشجوی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه آزاد گرایش نرم افزار می باشم و همچنین سابقه ی سه سال فعالیت در حوزه ی ارز های دیجیتال و 5 سال نیز تولید کننده محتوا را در کارنامه خود دارم. بنده علاقه مند به دنیای کریپتو و همچنین تکنولوژی هستم و همچنین به آینده ی ارز های دیجیتال بسیار خوشبین نیز هستم و بر این باورام که صنعت بلاکچین در ایران آینده ای بسیار درخشانی خواهد داشت.

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
1 دیدگاه خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
حسینی وند
1 سال قبل

سلام ممنون از مقاله جالبتون جز بحث تکنیکال لازم بود از دلیل فاندا برای ریزش های بیت کوین مطلع بشیم اما یک سوال به نظرتون چه چیزهایی از لحاظ فاندامنتال باعث رشد اخر بیت کوین شده؟ موقعی ک من دارم این کامنت میزارم بیت کوین حدود ۳۱ هزار دلار هم دیده