Mobile Banner

سرمایه لازم برای استخراج بیت کوین | هزینه برای سرمایه گذاری استخراج Bitcoin

سرمایه لازم برای استخراج بیت کوین
بازدید 53
۰

سرمایه لازم برای استخراج بیت کوین ، در حال حاضر، با وضعیت اقتصادی موجود عده ای از واردکنندگان و سرمایه گذاران ناراضی هستند. زیرا مشکلات به وجود آمده همانند تحریم و گرانی ارز ها به آنان فرصت استفاده و در آمد زایی را نمی دهد. در این بین بعضی از گروه های سرمایه گذاری هستند که از این شرایط راضی و همچنان در حال کسب درآمد هستند. آن عده از سرمایه گذاران استخراج کنندگان ارز های دیجیتال می باشند. این افراد با سرمایه اندک و یا زیاد توانسته اند در این بازار همچنان به کسب درآمد خود ادامه دهند. البته می توان گفت با قوانین فعلی و هزینه های بالای مصرف برق صادراتی کار برای ماینر ها نیز دشوار شده است . اما عده ای از ماینر ها هنوز از برق کشاورزی و صنعتی استفاده می کنند. شاید با مطالعه تنها این قسمت از مقاله برای شما این سوال پیش بیاید که برای راه اندازی یک فارم و یا تهیه تجهیزات ماینینگ به چه سرمایه ای نیاز داریم. اگر این مقاله را تا انتها مطالعه کنید، جواب این سوال مهم را می گیرید، با ما همراه باشید.

استخراج ارز دیجیتال بیت کوین (Mining Bitcoin)

امروزه بعضی از افراد استخراج ارز دیجیتال بیت کوین را به چشم سرمایه گذاری نگاه می کنند. درآمد ارز دیجیتال بیت کوین همیشه ثابت نمی باشد گاهی اوقات این درآمد متفاوت است. گاهی اینقدر خوب است که بدون هیچ ضرری شما می توانید عملیات استخراج خود را ادامه دهید اما گاهی آن قدر برایتان باعث ضرر می شود که باعث می شود شما دست از استخراج بردارید. این موارد به قیمت روزانه بیت کوین وابسته است.

هم اکنون اگر شما علاقه مند به استخراج ارز دیجیتال بیت کوین هستید، می توانید با تهیه تجهیزات مورد نیاز این کار را به راحتی انجام دهید. شما می توانید این کار را با راه اندازی یک فارم آغاز کنید و یا به صورت تکی. راه اندازی یک فارم قطعا مبلغ زیادی نیاز دارد اما تهیه تجهیزات به صورت تکی نیازمند سرمایه زیادی نمی باشد و نسبت به راه اندازی فارم سرمایه کم تری می خواهد. در ادامه همراه ما باشید تا بدانید برای شروع کار استخراج به چه امکاناتی نیاز دارید.


برای شروع استخراج به چه امکاناتی نیاز داریم؟

این سوالیست که برای اکثر افرادی که می خواهند وارد این حوزه شوند پیش می آید. در این قسمت از مقاله می خواهیم در این باره کمی گفتگو کنیم.

برای اینکه بخواهید تجهیزات مورد نیاز خود را تهیه کنید، ابتدا باید ارز دیجیتال مورد نظر خود را انتخاب کنید. باید بدانید که قصد دارید تا کدام ارز دیجیتال را استخراج کنید. الگوریتم رمز ارز ها هر کدام برای استخراج متفاوت است. ابتدا باید انتخاب کنید که قرار است چه ارزی را استخراج کنید.

پس از انتخاب ارز دیجیتال مورد نظر، به سراغ انتخاب دستگاه ماینر و یا ASIC باید بروید. هر دستگاه از یک الگوریتم پشتیبانی می کند. با توجه نوع الگوریتم رمز ارزتان باید دستگاه مورد نیاز خود را انتخاب کنید. بهتر است برای این موضوع یک مثال بزنیم.

اگر شما علاقه به استخراج بیت کوین دارید، ابتدا باید بدانید که بیت کوین از چه الگوریتمی پشتیبانی می کند. الگوریتمی که ارز دیجیتال بیت کوین از آن پشتیبانی می کند ” SHA-256 “ می باشد. پس شما باید ماینری را تهیه کنید که از این الگوریتم پشتیبانی کند.

بعضی از ارز های دیجیتال هستند که جز با بکارگیری دستگاه های ماینر می توان آن ها را با استفاده از کارت گرافیک ” GPU ” و یا پردازنده ها ” CPU ” استخراج نمود. البته شایان ذکر است که چندی پیش استخراج با بکارگیری پردازنده و یا همان ” CPU ” ها منسوخ شده است. در این بابت نیز برای درک بهتر مطلب یک مثال خواهیم زد.

ارز دیجیتال اتریوم از الگوریتم ” ETHASH ” پشتیبانی می کند. اگر قصد استخراج ارز دیجیتال اتریوم را دارید باید از ماینری که الگوریتم آن ” ETHASH ” است استفاده کنید. چندی پیش، خالق اتریوم در یک بیانه ای اعلام کرد که قصد دارد تا الگوریتمی پیاده سازی شود و دیگر فردی نتواند با بکارگیری دستگاه های ماینر استخراج کند و تنها استخراج اتریوم با بکارگیری کارت های گرافیک انجام شود.

تا به این قسمت فهمیدیم که یکی از مهم ترین تجهیزات استخراح BTC، دستگاه ماینر و یا کارت گرافیک می باشد. در مرحله بعدی نیازمندی دوم ما یک کامپیوتر و اینترنت می باشد. دستگاه ماینر و یا کارت گرافیک باید پس از تهیه، پیکربندی شود. برای انجام تنظمیات پیکربندی نیاز به یک کامپیوتر دارید. پس از تهیه مواردی که گفته شد دیگر می توانید با پیکربندی دستگاه ماینر خود استخراج را آغاز کنید.

شاید از افراد مختلف شنیده اید که استخراج ارز های دیجیتال با دستگاه های ماینر نیاز به برق بسیار زیادی دارد.

بله، دستگاه های ماینر برای شروع کار و هنگام استخراج برق زیادی مصرف می کنند و این مورد می تواند مورد نارضایتی بیشتر افراد باشد.

تامین برق، یکی از دغدغه های ماینر ها می باشد. هر دستگاه ماینر مصرف برق متفاوتی دارند، ماینر هایی که پردازش آن ها نسبت به بقیه کم تر است و یا به اصطلاح از قدرت کمی برخوردار هستند نیز باز هم مصرف برق بالایی دارند. اگر توانایی تامین برق مورد نیاز ماینر و یا ماینر های انتخابیتان را ندارید، به شما پیشنهاد می کنیم که به فکر یک سرمایه گذاری دیگر باشید.

شاید برای شما سوال پیش بیاید که آیا برای قراردادن دستگاه ها باید یک مکان مخصوص در نظر داشته باشیم؟

بله، در ادامه همراه ما باشید تا درباره این موضوع، بیشتر گفتگو کنیم.


مکان مناسب برای قرار دادن دستگاه های ماینر، چه مکانی است؟

همانطور که گفتیم، دستگاه های ماینر و همچنین ریگ ها نیازمند یک مکان مناسب هستند. مکانی عاری از هر گونه: گرد غبار، رطوبت زیاد، گرما و… باشد. دستگاه های ماینر سر و صدای زیادی به علت وجود فن ها تولید می کنند. مکان شما باید مکانی باشد که وجود سر و صدای فن ها باعث آزاد افراد دیگر نشود.

از دیگر نکات مهم این موضوع، دما می باشد. با استفاده از دماسنج باید همیشه دمای محل مورد نظر خود را کنترل کنید. ماینر ها نمی توانند در یک فضا با دمای بالا به کار خود ادامه دهند. این موضوع می تواند باعث پیش آمدن مشکلات متعددی برای دستگاه ماینر شما شود.

تا به اینجا به صورت جزئی با تجهیزاتی که نیاز داریم آشنا شدیم. به صورت کلی می توانیم این تجهیزات ماینینگ را در ۴ دسته نام ببریم.

  1. تهیه یک مکان با دمای مناسب
  2. تهیه کامپیوتر
  3. تهیه اینترنت
  4. تهیه دستگاه ماینر و یا ریگ استخراج کننده

طریقه راه اندازی یک فارم ماینینگ برای استخراج بیت کوین

برای اینکه بتوانید یک فارم راه اندازی کنید نیا مند یک سرمایه بسیار زیادی هستید. اگر فردی مبتدی هستید و نمی دانید فارم چیست، تعریف فارم به صورت کلی این است که: به مجموعه از دستگاه های ماینر می گویند که همگی در یک مکان جمع آوری شده اند و قرار است تا با اتصال به یک دیگر به استخراج ارز دیجیتال مورد نظر بپردازند.

برای تهیه فارم شما نیاز دارید تا تعدادی دستگاه ماینر و یا ریگ استخراج  تهیه کنید. دستگاه های ماینر را باید طبق نیاز خود تهیه کنید. قیمت هر ماینر، با ماینر دیگر متفاوت است.

متاسفانه قیمت ماینر ها در کشور ایران، ایران بالا است و تقریبا می توان گفت که برای ایجاد یک فارم ماینر مناسب با سوددهی بالا، یک سرمایه میلیاردی داشته باشیم. همانطور که گفتیم دستگاه های ماینر با هم تفاوت دارند و هر کدام یک میزان پردازش و یک میزان مصرف برق دارند. ما نباید بدون در نظر داشتن این موارد اقدام به تهیه ماینر کنیم.

شاید برای شما این سوال پیش بیاید که بهترین مدل دستگاه برای خرید و یا راه اندازی یک فارم چه مدل است؟

دستگاه های ماینر، سازندگان زیادی دارند. هر کمپانی یا سازنده، یک مدل دستگاه با قدرت پردازش و مصرف برق متفاوتی ساخته است. همانطور که گفتیم شما باید بر طبق نیازتان اقدام به تهیه ماینر کنید.


سرمایه لازم برای استخراج بیت کوین

سرمایه لازم برای تهیه یک فارم برای استخراج بیت کوین

سرمایه لازم برای تهیه یک فارم برای استخراج بیت کوین

در این قسمت از مقاله، قرار است به اتفاق یکدیگر، به ایجاد یک فارم ماینینگ بپردازیم. ما در این فارم ۳۵۰ دستگاه ماینر مدل ” Antminer S9 ” با هش ریت ” ۱۴ تراهش ” و مصرف برق ” ۱۳۷۲ وات ” در نظر گرفته ایم. نرخ پردازش هر ماینر ۱۴ تراهش می باشد. قیمت هر دستگاه ماینر ” Antminer S9 ” در زمان نگارش این مقاله حدودا ۳ میلیون تومان می باشد. در مجموع تهیه فارم ما نیازمند مبلغی حدود ۱ میلیارد تومان هستیم.پس سرمایه اولیه دستگاه برای ایجاد یک فارم با ۳۵۰ دستگاه ماینر s9 برای استخراج بیت کوین حدود ۱ میلیارد است.

ما در این قسمت هزینه تجهیزات مورد نیاز دیگر همانند: هزینه برای اجازه مکان، هزینه ها سیستم تهویه هوا و خنک کننده، هزینه سیستم اعلام حریق، هزینه برای نیرو های خدماتی، هزینه برای اینترنت و تجهیزات شبکه و…. را در نظر نگرفته ایم. که این هزینه ها برای شهرهای متفاوت فرق دارد. با این وجود باقی محاسبه ها را می توانید به راحتی انجام دهید.


درآمد از استخراج بیت کوین در ایران

در مطلب بالا درباره سرمایه لازم برای استخراج بیت کوین صحبت کردیم در این مطلب می خواهیم بگوییم آیا اگر در این کسب و کار هزینه کنید برای شما سود آور است؟ یا خیر ؟

یکی از مهم ترین عوامل در درامد روزانه در استخراج هزینه برق است که ما در قسمت پایین برای شما این هزینه را با سه برق کشاورزی – صنعتی و صادراتی محاسبه کردیم.

اگر بخواهیم هزینه برق یک فارم با ۳۵۰ دستگاه ماینر  را برای هر ماینر با نوع برق صنعتی در نظر بگیریم ماهانه چیزی حدود ۹۲ تومان می شود. درآمد ماهانه این فارم نیز چیزی حدود ” ۰.۰۰۳۸۰۸۷۲۸۰ ” بیت کوین می شود.

و اگر بخواهیم جزئی تر بگوییم :

  • درآمد روزانه به بیت کوین : ۰.۰۰۰۱۲۶۹۵۷۶
  • درآمد هفتگی به بیت کوین : ۰.۰۰۰۸۸۸۷۰۳۲
  • درآمد ماهانه به بیت کوین : ۰.۰۰۳۸۰۸۷۲۸۰
  • درآمد سالانه به بیت کوین : ۰.۰۴۶۳۳۹۵۲۴۰

البته شایان ذکر است که درآمد بیان شده در بالا بر اساس برق صنعتی است .اگر شما با همین دستگاه از برق کشاورزی استفاده کنید درآمد شما بالاتر است چون تعرفه کشاورزی در حال حاضر به ازای هر کیلو وات ۵۲ هزار تومان است. اما با برق صادراتی اصلا استخراج به صرفه نمی باشد و هزینه برق صادراتی هر کیلو وات ۴۸۲ هزار تومان می باشد.


سرمایه لازم برای استخراج در منزل و درآمد استخراج بیت کوین در منزل

اگر بخواهید ارز دیجیتال بیت کوین را در خانه استخراج کنید ما مطلبی را درباره استخراج بیت کوین در خانه برا شما آماده کرده ایم که میتوانید با مطالعه آن اطلاعات لازم را بدست آورید .ما در این قسمت می خواهیم به شما بگوییم که استخراج بیت کوین در خانه منطقی نمی باشد . چون هر دستگاه ماینر یک صدا یا نویزی را تولید می کند و این صدا برای هر ماینر مانند یک جاروبرقی ۱۸۰۰ می باشد و از آنجایی که ماینر ها باید شبانه روز روشن باشند زندگی کردن با این سر و صدا کمی دشوار است.

همچنین ماینر ها از خود گرما تو لید می کنند و شما باید برای مکانی که ماینر در آنجا قرار داده شده تهویه مناسب قرار دهید.

مهم ترین مورد که هزینه برق دستگاه است که اگر بخواهید از هزینه برق خانگی برای استخراج استفاده کنید هزینه برق شما به ازای هر کیلووات ۲۸۸ هزار تومان محاسبه می گردد که می توان گفت این هزینه مصرف برق به صرفه نمی باشد.

ممنون که تا پایان مطلب سرمایه لازم برای استخراج بیت کوین با ما همراه بودید.


بیشتر بخوانید:

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم محتوا

من سید مهدی هستم تولید کننده محتوا سایت زوم ارز. دانشجوی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه آزاد گرایش نرم افزار می باشم و همچنین سابقه ی سه سال فعالیت در حوزه ی ارز های دیجیتال و 5 سال نیز تولید کننده محتوا را در کارنامه خود دارم. بنده علاقه مند به دنیای کریپتو و همچنین تکنولوژی هستم و همچنین به آینده ی ارز های دیجیتال بسیار خوشبین نیز هستم و بر این باورام که صنعت بلاکچین در ایران آینده ای بسیار درخشانی خواهد داشت.

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها