ارز اور EVER چیست؟ | آینده ارز اور

ارز اور EVER چیست؟
بازدید 42
۱

ارز اور EVER چیست؟ ادغام پیام رسان ها با بلاکچین یکی از دستاورد تکنولوژی بلاکچین است. پیش از این پیام رسان هایی مانند فیس بوک و wechat برای این هدف تلاش هایی کرده بودند. همچنین تلگرام نیز برای ایجاد یک شبکه جهانی با استفاده از بلاکچین قدم هایی برداشته بود، این شبکه یک ارز دیجیتال به نام گرام داشت که با مخالفت های سازمان بورس و اوراق بهادار آمریکا رو به رو شد. بعد از آن یک تیم با نام New ton این هدف را ادامه دادند و کمی بعد نام خود را Ton گذاشتند. پروژه Ton توسط تیم محتوا زوم ارز بررسی شده است که می توانید با کلیک بر روی لینک رمز ارز Ton به آن دسترسی داشته باشید.

اما به جز پروژه Ton یک تیم با نام اور اسکیل Everscale نیز خود را وارث پلتفرم تلگرام می داند. امروز در این مقاله این پروژه را به شما معرفی می کنیم و همچنین مباحث فنی این پروژه و آینده پیش رو آن را باهم بررسی می کنیم.

ارز اور Ever چیست؟

ارز اور Ever چیست؟

ارز اور Ever چیست؟

ارز اور Ever، کوین بومی شبکه اور اسکیل Everscale می باشد. این ارز در ابتدا با نام  TON Crystal ایجاد شده بود که بعدا به اور Ever تغییر نام یافت. این ارز مطابق با استاندارد TIP-3 می باشد. این استاندارد از اصول زیر پیروی می کند:

  1. قرارداد هوشمند مربوط به هر کیف پول تنها می تواند یک قرارداد هوشمند پایه را از آدرس بلاکچین به کار بگیرد.
  2. کیف پول کاربر کد مشابه به همان کدی را دارد که در قراردادهای هوشمند پایه موجود می باشد اما حاوی داده های متفاوت است.
  3. یک مکانیزم خاص به کاربران این امکان را می دهد با استفاده از آدرس بلاکچین، نوعی قرارداد هوشمند را تعیین کند.

همچنین از این کوین برای تصمیمات حاکمیتی و پرداخت کارمزد و پاداش ها نیز استفاده می شود.


نیم نگاهی به کوین اور اسکیل Everscale

نام اختصاری EVER
نوع ارز  Coin
عرضه کل ۲,۰۴۹,۹۴۵,۲۶۱
مقدار در گردش ۱,۷۱۴,۰۷۳,۳۴۳
وب سایت رسمی everscale.network
بلاکچین اکسپلورر everscan.io

ever.live

etherscan.io

bscscan.com

پیج های ارتباطی رسمی blog.everscale.network

bitcointalk.org

twitter

reddit

وایت پیپر everscale.network
سورس کد github.com
آدرس قرارداد  هوشمند ۰x29d578CEc46B50Fa5C88a99C6A4B70184C062953

تاریخچه و بنیان گذار پلتفرم اور اسکیل Everscale

تاریخچه و بنیان گذار پلتفرم اور اسکیل Everscale

تاریخچه و بنیان گذار پلتفرم اور اسکیل Everscale

همان طور که در ابتدای مقاله گفته شد، در سال ۲۰۲۰ پروژه گرام به صورت رسمی فعالیت خود را متوقف کرد. اما در انتهای همان سال دو تیم متفاوت با استفاده از کدنویسی پروژه گرام اهداف این پروژه را ادامه دادند. در نتیجه پلتفرم اور اسکیل Everscale در ۷ می ۲۰۲۰ توسط Alexander Filatov ایجاد شد.

این پروژه در حال حاظر به صورت غیرمتمرکز و با استفاده از رای اعضای جامعه خود اداره می شود و از طرفی ۲۰۰ متخصص فعال به طور تمام وقت روی توسعه شبکه و اکوسیستم این پروژه فعالیت می کنند. همچنین این پلتفرم از طریق برنامه های hackathons و Grants در حال جذب پروژه های جدید و استعدادهایی در زمینه توسعه و پیش برد اهداف خود است.


عملکرد پلتفرم اور اسکیل Everscale

عملکرد پلتفرم اور اسکیل Everscale

عملکرد پلتفرم اور اسکیل Everscale

“دوستان در نظر داشته باشید بلاکچین های نسل جدید از مهفوم شاردینگ برای دست یابی به سرعت بیشتر در تایید تراکنش ها استفاده می کنند. همچنین از شاردینگ برای پردازش اطلاعات و امنیت استفاده می شود.”

شبکه Everscale یک بلاکچین لایه اولی از نسل پنجم بلاکچین ها می باشد. Everscale از تکنولوژی  چند رشته ای و شاردینگ استفاده می کند از این رو بلاکچین اور اسکیل Everscale بسیار مقیاس پذیر است، در نتیجه یک بستر برای تمامی پروژه های غیرمتمرکز و GameFi ،DeFi و همچنین تراکنش های کوچک است. در ادامه بخش هایی از اکوسیستم این پروژه را با یکدیگر بررسی می کنیم:

  • Governance:

این پلتفرم با استفاده از مکانیسم SMV اداره می شود. SMV مخفف Soft majority voting به معنی رای اکثریت با استفاده از یک اپ می باشد. این اپ به صورت یک قرارداد هوشمند است و عملکرد آن به این صورت است، هرکس که ارز اور Ever را داشته باشد می تواند در این رای گیری شرکت کند و یا طرح خود را ارائه دهد. این رای گیری شفاف و با اعلام قبلی و با مهلت مشخصی است. اگر هر کدام از اعضا در رای گیری شرکت نکنند، فرض بر این است که آن کاربر بی طرف می باشد. سیستم SMV کسی را وادار به رای دادن نمی کند و به جای آن تمرکز را روی کاربرانی می گذارد که در رای گیری شرکت می کنند. معیار برای تصویب یک تصمیم، اختلاف بین رای های مثبت و منفی است، برای مثال اگر ۵% از کاربران رای مثبت بدهند و مابقی کاربران رای ندهند، فرض بر این می شود که این طرح مخالفی ندارد. اما اگر تمامی کاربران در رای گیری شرکت کنند قانون اکثریت اعمال می شود. این قانون به این صورت است ۵۰٪ + ۱ رای برای تصویب یک تصمیم نیاز می باشد. وقتی تعداد رای مثبت و منفی را به صورت برآیند روی نمودار اعمال کنیم به این صورت می شود:

عملکرد پلتفرم اور اسکیل

عملکرد پلتفرم اور اسکیل

  • WorkChains:

پلتفرم اور اسکیل Everscale از کد نویسی پروژه گرام که آقای Nikolai Durov در سال ۲۰۱۸ انجام داد به عنوان هسته سیستم عامل شبکه استفاده می کند. به این کد نویسی پایه اصطلاحا Ever Kernel می گویند. Ever Kernel از چندین قسمت مختلف تشکیل شده است: ماشین مجازی، پروتکل مخصوص آدرس دهی و شبکه ‌های پیام‌ رسانی مجازی که ماشین‌ های مجازی را به هم متصل می‌کند، لایه اجماع که اجرای کد قرارداد هوشمند در ماشین‌ های مجازی مختلف بر روی شبکه را تایید می‌ کند. در نظر داشته باشید که تغییراتی بر روی نسخه Ever Kernel انجام شده و یا در آینده بنا به نیاز انجام خواهد شد. تغییرات انجام شده به شرح زیر است:

  1. بسیاری از قوانین و پروتکل ‌ها برای پشتیبانی از تعامل مستقیم بین (شاردینگ) زنجیره های Workchain اضافه شده‌ اند.
  2. در نظر داشته باشد که تمامی Validator ها در یک WorkChain تمام داده‌ های مربوط به تبادل تمامی بلوک‌ های تولید شده را مورد تبادل قرار داده و آن را در یک پایگاه‌ داده طبقه بندی می ‌سازند.
  3. WorkChain را می توان به عنوان هسته های پردازنده توزیع شده یا حتی به عنوان عملکردهای جانبی در نظر گرفت. برخی از WorkChainها برای پردازش داده‌ های مربوط به تعداد معینی از آدرس‌ها و حساب‌ها استفاده می شود، در حالی که برخی از آن ها برای ذخیره سازی دائمی داده ها و یا برای پشتیبانی طولانی مدت استفاده می شد. اصطلاحا به محل ذخیره سازی DriveChain و به پشتیبان آن IceChain گویند.
  4. در صورتی که ۹۰% از فضای یک شارد از WorkChain استفاده شود و برخی پارامترهای دیگر نیز برآورده شود، یک شارد جدید ایجاد خواهد شد. تمامی شاردها امنیت خود را از هسته مرکزی می گیرند.
  5. WorkChain ها با استفاده از رای مثبت اعضا اضافه خواهد شد.
  6. می توان در شاردهای WorkChain، بلاکچین نیز ایجاد کرد که به این بلاکچین ها MasterChain می گویند. برای این کار ولیدیتوری که چنین قصدی دارد باید اثبات کند که یک ولیدیتور فعال در بلاکچین ایجاد شده می باشد. برای مثال اگر شما بخواهید شبکه اتریوم۲ را به WorkChain اضافه کنید باید یک ولیدیتور از شبکه اتریوم۲ باشید.
  • Multithreading (چند رشته ای):

Multithreading تکنیکی است که به یک CPU اجازه می دهد تا چندین وظایف را به طور همزمان در یک فرآیند انجام دهد. از این رو با استفاده از این تکنولوژی می توان چندین قرارداد هوشمند را به طور موازی اجرایی کرد. تمامی قراردادهای هوشمند بین این رشته ها تقسیم می شود. در حال حاظر ۲۵۶ رشته موجود می باشد اما در آینده بنا به نیاز ممکن است تعداد آن ها افزایش یابد.

  • Soft Majority Fault Tolerance (تحمل خطا):

قبل از هر چیزی نیاز است با مفهوم تحمل خطای بیزانس آشنا شوید. این مفهوم پایداری یک شبکه را در صورت حمله و یا خرابکاری توسط یکی از اعضا برای متوقف شدن شبکه را می سنجد. این مفهوم در پلتفرم اور اسکیل Everscale شامل چهار بخش تصویب، رای گیری، پیش تعهد برای انجام وهمچنین تعهد برای اجرای امور می شود. تحمل خطا در شبکه بلاکچین Everscale 33% می باشد. این به این معنی است که اگر کسی یا گروهی بخواهد به شبکه آسیب بزند و یا تقلبی کند باید بیش از ۳۳ درصد این شبکه را در اختیار بگیرد. اگر کسی خراب کار تلقی شود، دارایی قفل شده آن کاربر در شبکه به عنوان جریمه از او گرفته می شود، از این رو برای هکرها این کار صرفه اقتصادی چندانی ندارد.

  • Masterchain:

در هر Masterchain حداکثر ۱۰۰ نود وجود دارد. اما همان طور که گفته شد اگر بیش از ۳۳% مخرب باشند شبکه دچار مشکل می شود که این شبکه برای امنیت بیشتر تغییرات زیر را اعمال کرده است:

  1. حداقل ۵۱% از شبکه افراد سالم می باشند.
  2. تمام نودهای موجود، بلاک های تولید شده را دریافت و ثبت می کنند.
  3. ۵۱% از ولیدیتورهای ذکر شده صرف‌ نظر از آن که ۴۹ درصد دیگر در حال حاضر موافق هستند یا نه، می‌توانند هر validator مخرب را از شبکه حذف کنند.

در نتیجه اگر یک Masterchain نتواند با دیگر قراردادهای Workchain به توافق برسد به سادگی از Masterchain صرف نظر می شود.

  • IceChain:

IceChain همان Workchain هایی می باشند که اهسته تر عمل می کنند و محل ذخیره سازی اطلاعات برای طولانی مدت می باشند. IceChain ها تقریبا مشابه DriveChain ها می باشد. با این تفاوت که در IceChain می توان از اثبات دانش صفر (ZKP) Zero Knowledge Proofs استفاده کرد. به بیان ساده وقتی شما بدون دادن اطلاعات شخصی و هویتی به سیستم ثابت کنید که خودتان هستید از ZKP استفاده کرده اید.

همان طور که گفته شد DriveChain یک بلاک چین درایو مجازی برای ذخیره سازی اطلاعات است اما امکان استفاده از ZKP در آن وجود ندارد. با استفاده از تکنولوژی ZKP و همچنین استفاده از مفهوم Verifiers Everscale که داده ها را به صورت دوره ای تایید و بررسی می کند احتمال خطا در IceChain  به صفر می رسد.

پلتفرم اور اسکیل Everscale دو محصول نیز دارد که به شما معرفی می کنیم:

  • کیف پول وب۳:

پلتفرم Everscale یک کیف پول وب ۳ به صورت افزونه مرورگر برای کاربران خود ارائه داده است. این کیف پول مخصوص متصل شدن به صرافی غیرمتمرکز این پلتفرم است که تنها از بلاکچین Everscale پشتیبانی می کند.

  • صرافی غیرمتمرکز:

پلتفرم اور اسکیل Everscale یک صرافی غیرمتمرکز به نام FlatQube دارد که کاربران با استفاده از کیف پول مخصوص به همین پلتفرم می توانند به آن متصل شوند. این صرافی نیز تنها از شبکه Everscale پشتیبانی می کند و همچنین یک توکن بومی به نام QUBE دارد. در ادامه ویژگی های این صرافی را برای شما برمی شماریم:

  1. سود ۸۲% با استفاده از فارم های این صرافی.
  2. ارائه ۶۳ جفت ارز معاملاتی.
  3. وجود ۱۵ استخر سرمایه گذاری مختلف.
  4. بدون نیاز به احراز هویت و حفظ حریم خصوصی.
  5. استفاده از مکانیسمی خاص برای جلوگیری از تقلب ماینرها.
  6. استفاده از توکن QUBE برای رای گیری تصمیمات حاکمیتی.

ویژگی پلتفرم اور اسکیل Everscale

ویژگی پلتفرم اور اسکیل Everscale

ویژگی پلتفرم اور اسکیل Everscale

در این قسمت ویژگی های مثبت و منفی این پلتفرم را برای شما عنوان می کنیم که ابتدا ویژگی های مثبت آن را بیان می کنیم:

  • مقیاس پذیری بالا و ثبت ۶۰ هزار تراکنش در ثانیه.
  • کارمزد تراکنش بسیار پایین.
  • ایجاد ارتباط میان بلاکچین هایی نظیر: اتریوم، اسمارت چین، فانتوم، پلیگان، تزوس و سایر بلاکچین ها.
  • اکوسیستم توسعه یافته که شامل کیف پول، صرافی های غیرمتمرکز، GameFi، NFT ها و….. می باشد.
  • وجود ۲۲۵ ولیدیتور در سراسر جهان که باعث غیرمتمرکز سازی بیشتر این پلتفرم می شود.
  • ارائه یک کیف پول وب۳ ایمن و مقیاس پذیر.
  • وجود یک صرافی غیرمتمرکز با ارائه ۶۳ جفت ارز معاملاتی.
  • رسانه های اجتماعی این پلتفرم در مجموع ۴۰۰ هزار دنبال کننده دارد.
  • اداره پلتفرم با استفاده از توکن EVER در تصمیمات حاکمیتی.
  • کسب درآمد با استفاده از قفل کردن توکن EVER در استخرهای موجود در این پلتفرم.

موارد بالا نکات مثبت این پروژه و مواردی که در ادامه به آن اشاره می کنیم موارد منفی آن است:

  • مشخص نبودن موارد قانونی که در سال ۲۰۲۰ بین پروژه مادر یعنی گرام و سازمان بورس آمریکا ایجاد شد. چه تضمینی برای کاربران نسبت به وجود آمدن مشکلات قانونی در آینده وجود دارد!!
  • استفاده همزمان دو پروژه TON و Everscale از کد پروژه گرام به عنوان پایه و زیرساخت و همچنین ادعای مشابه این دو پروژه برای برندینگ و بازاریابی با استفاده از شهرت تلگرام.

امنیت پلتفرم اور اسکیل Everscale

امنیت پلتفرم اور اسکیل Everscale

امنیت پلتفرم اور اسکیل Everscale

قراردادهای هوشمند این پلتفرم توسط نهاد Pruvendo بررسی و تایید شده است. همچنین رعایت کردن حفظ حریم خصوصی و کنترل دارایی توسط خود کاربران، این پلتفرم را از نظر امنیتی در بین پروژه های برتر بازار قرارداده است. اداره این پلتفرم نیز به صورت غیرمتمرکز و با استفاده از رای گیری توسط کاربران انجام می شود و از طرفی امنیت تولید بلاک و بررسی موارد امنیتی در بلاکچین این پلتفرم، توسط ۲۲۵ ولیدیتور از سراسر جهان انجام می شود.


بررسی روند قیمت ارز دیجیتال اور EVER

رمز ارز اور EVER که در این مقاله به معرفی آن پرداختیم، کوین بومی شبکه اور اسکیل Everscale می باشد. همانطور که گفته شد این رمز ارز در ابتدا TON Crystal نام داشت و بعدها نام آن به EVER تغییر پیدا کرد. این ارز دیجیتال برای تصمیمات حاکمیتی و پرداخت کارمزد و پاداش‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ادامه به بررسی روند قیمت رمز ارز اور EVER خواهیم پرداخت.

ارز دیجیتال اور EVER در ابتدا با قیمت ۱.۴۹۲۷ دلار به بازار عرضه شد. پس از گذشت زمان کمی قیمت این رمز ارز با کاهش شدیدی همراه بوده و در تاریخ ۲۴ نوامبر ۲۰۲۰ قیمت آن به سطح ۰.۶۳۶۶ دلار رسید. حدود یک ماه بعد یعنی در اواخر سال ۲۰۲۰ و در تاریخ ۱۲ دسامبر ۲۰۲۰ قیمت ارز دیجیتال اور کمی افزایش یافته و محدوده قیمت ۱.۲۶۸۸ دلار را رد کرد. در ابتدای سال ۲۰۲۱ قیمت این رمز ارز برابر با ۰.۳۶۴۵ دلار بود و در اواسط ماه به سطح قیمت ۰.۳۹۶۳ دلار رسید. در اواخر سال ۲۰۲۱ قیمت ارز دیجیتال اور EVER برابر با ۰.۳۸۹۲ دلار بود. رمز ارز اور سال ۲۰۲۲ را با قیمت ۰.۴۳۵۲ دلار آغاز کرد و در اواسط سال ۲۰۲۲ یعنی در تاریخ ۲۳ ژوئن قیمت آن به ۰.۱۱۸۵ دلار رسید. در زمان نگارش این مقاله یعنی در تاریخ ۸ دسامبر ۲۰۲۲ قیمت ارز دیجیتال اور EVER برابر با ۰.۰۳۶۹۲۱ دلار می باشد. در ادامه شما می توانید روند قیمت رمز ارز اور EVER را بر روی نمودار مشاهده کنید.

بررسی روند قیمت ارز دیجیتال اور EVER

بررسی روند قیمت ارز دیجیتال اور EVER


کیف پول‌های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال اور EVER

کیف پول‌های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال اور EVER

کیف پول‌های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال اور EVER

پس از خریداری رمز ارز اور EVER شما می توانید از کیف پول هایی که در این قسمت از مقاله نام می‌بریم، برای ذخیره سازی رمز ارز خود استفاده کنید. کیف پول های سخت افزاری و نرم افزاری بسیاری در بازار موجود می باشند که شما می توانید از آنها استفاده نمایید. کیف پول سخت افزاری لجر و ترزور دو نمونه از کیف پول های سخت افزاری مشهور هستند که با توجه به جستجوهای اتجام شده، مشخص شد که هیچکدام از رمز ارز اور EVER پشتیبانی نمی‌کنند.

کیف پول های نرم افزاری به دلیل اینکه در دسترس می باشند و استفاده از آنها هزینه ای ندارد، بیشتر مورد توجه افراد قرار می‌گیرند. کیف پول نرم افزاری متامسک یکی از کیف پول های پشتیبانی کننده رمز ارز EVER می باشد. اپلیکیشن این کیف پول برای سیستم عامل های اندروید و ios در دسترس می باشد. همچنین کاربران می توانند از این کیف پول به عنوان یک افزونه بر روی مرورگرهای کروم و فایرفاکس استفاده کنند.


صرافی‌های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال اور EVER

صرافی‌های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال اور EVER

صرافی‌های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال اور EVER

در این قسمت از مقاله شما می توانید با صرافی‌های خارجی پشتیبانی کننده ارز دیجیتال اور EVER آشنا شوید. برای کار با صرافی‌های متمرکز نیاز است که به ثبت نام و احراز هویت بپردازید. در صورتی که از صرافی های غیرمتمرکز استفاده می نمایید، نیازی به ثبت نام و احراز هویت نمی باشد و تنها باید کیف پول خود را به پلتفرم متصل کنید.

از جمله صرافی های متمرکز پشتیبانی کننده رمز ارز اور EVER می‌توان به Gate.io ،Huobi ،Coinone ،KuCoin و … اشاره نمود. در صورتی که قصد استفاده از صرافی غیرمتمرکز را دارید، می توانید برای خرید و فروش رمز ارز EVER از صرافی پنکیک سواپ استفاده نمایید. این صرافی غیرمتمرکز از ارز دیجیتال EVER پشتیبانی می کند و در این صرافی رمز ارز اور با جفت ارز تتر یا USDT قابل مبادله است.


نحوه خرید و فروش ارز دیجیتال اور EVER

نحوه خرید و فروش ارز دیجیتال اور EVER

نحوه خرید و فروش ارز دیجیتال اور EVER

 خرید و فروش رمز ارز اور EVER همانند بسیاری از ارزهای دیجیتال در صرافی‌ها انجام می شود. صرافی های خارجی که در قسمت قبلی مقاله معرفی نمودیم، همگی از ارز دیجیتال اور پشتیبانی می کنند. کاربران ایرانی می توانند به دلیل تحریمات موجود قبل از ورود به صرافی های خارجی، مقدار مبلغ مورد نظر خود به ریال را به تتر یا یکی از استیبل کوین‌ها در صرافی های ایرانی تبدیل کنند. در صورتی که هر یک از صرافی های ایرانی از رمز ارز EVER پشتیبانی کنند، شما می توانید از آنها برای خرید و فروش نیز استفاده نمایید. همچنین در صورت لزوم انمکان استفاده از خدمات داخلی کیف پول ها همچون صرافی های داخلی و سواپ برای عملیات خرید و فروش وجود دارد.


آینده پروژه اور اسکیل Everscale

آینده پروژه اور اسکیل Everscale

آینده پروژه اور اسکیل Everscale

ایده پروژه گرام یک طرح بی نظیر بود که می توانست بسیاری از مشکلات بلاکچین های موجود را رفع کند. اما مشکلات قانونی باعث متوقف شدن این پروژه شد و بعد از آن دو پروژه با شعار وارث بودن اهداف این پروژه شروع به کار کرده اند. موفق شدن در پیاده سازی ایده های پروژه گرام یک طرف، رقابت این دو پروژه از طرفی دیگر آینده این دو پروژه را تحت تاثیر قرارداده است. به نظر می رسد یکی از این دو پروژه در آینده شکست خواهد خورد مگر این که اهداف و مباحث فنی دیگری را در پیش بگیرد. حتی از نظر قانونی نیز احتمالا در آینده مشکلاتی به وجود بیاید زیرا یک برند نمی تواند دو پلتفرم جدا از هم داشته باشد و جذب سرمایه کند. مباحث قانونی مربوط به سازمان بورس آمریکا را نیز به مسائل ذکر شده اضافه کنید.

با مقایسه پروژه TON و EVERSCALE دریافتیم که این دو پروژه از نظر فنی بسیار نزدیک بهم هستند. اما حمایت پلتفرم تلگرام از ارز TON و تبلیغ این ارز در گروه های تلگرامی  و همچنین در اختیار گذاشتن دامنه وب سایت پروژه گرام در اختیار پلتفرم TON کمی درصد موفقیت پروژه TON را بیشتر می کند و به این پروژه رسمیت می دهد.


اینفوگرافیک ارز اور ever

اینفوگرافیک ارز ever

اینفوگرافیک ارز ever


سخن پایانی

در این مقاله پروژه اور اسکیل EVERSCALE را به شما معرفی کردیم و از حواشی این پروژه و مشکلات آن نیز صحبت شد. همچنین اکوسیستم این پلتفرم و ویژگی های آن را برای شما شرح دادیم. در ادامه کیف پول ها و صرافی هایی که این پروژه را پشتیبانی می کنند را بررسی کردیم و در آخر از نظر آینده پیش رو این پروژه را به چالش کشیدیم.

ممنون از اینکه تا پایان مقاله “ارز اور EVER” همراه ما بودید.


بیشتر بخوانید

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم محتوا

محقق و علاقه مند به بلاکچین و ارزهای دیجیتال

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
1 دیدگاه خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مهسا
1 سال قبل

ممنون از محتوای خوب شما