بهترین کیف پول ارز دیجیتال برای ایرانی ها، یکی از راه های ذخیره ارز دیجیتال استفاده از کیف پول های دیجیتال است. با توجه به گسترش حوزه رمز ارز ها، امروزه ولت های بسیاری در این حوزه فعالیت می کنند. اگر در حوزه ارز های دیجیتال فعال باشید، احتمالاً نام کیف پول های ارز دیجیتال را شنیده اید.
اینکه در ابتدا گفتیم یکی از راه های ذخیره ارز دیجیتال کیف پول است شاید برای برخی ها جای تعجب باشد چراکه ممکن است برایشان این سؤال پیش بیاید جز کیف پول در چه پلتفرم هایی می توانیم رمز ارز های خودمان را ذخیره کنیم؟
اکثر افرادی که برای اولین بار اقدام به خرید می کنند، معمولاً به جای استفاده از کیف پول سرمایه خود را در صرافی نگه داری می کنند. به همین دلیل در این بخش کیف پول های داخلی صرافی را نیز به عنوان یک پلتفرم برای ذخیره رمز ارز ها حساب کرده ایم. در صورتی که مایل به استفاده از کیف پول نباشید، شما می توانید به راحتی رمز ارز مورد نظرتان را در کیف پول ذخیره سازی کنید.
کیف پول های دیجیتال نوع های مختلفی دارند. اگر تا به حال درباره کیف پول ها اطلاعات مطالعه کرده باشید، نام آن ها را احتمالاً شنیده اید. به طور کلی کیف پول های دیجیتال به ۳ دسته تقسیم می شوند:
- کیف پول های سخت افزاری
- کیف پول های نرم افزاری
- کیف پول های کاغذی
در حال حاضر اکثر کاربران از کیف پول های سخت افزاری و نرم افزاری استفاده می کنند به همین دلیل این دو کیف پول بر سر زبان ها افتاده است. اگر با کیف پول های فوق آشنا نیستید، نگران نباشید چراکه در ادامه به صورت کامل به شما کیف پول های سخت افزاری و نرم افزاری را معرفی خواهیم کرد. همراه ما باشید.
لیست عناوینی که در این مقاله برای شما زوم ارزی عزیز آماده کرده ایم:
کیف پول سخت افزاری چیست؟
اگر بخواهیم یک تعریف کلی درباره کیف پول های سخت افزاری یا Hardware wallet داشته باشیم، اینگونه می گوییم که ولت های سخت افزاری دستگاهی فیزیکی است که به شما اجازه می دهد از طریق یک نرم افزار، رمز ارز های خود را به صورت آفلاین در مکانی معتبر ذخیره سازی کنید.
معمولاً کیف پول های سخت افزاری هم اندازه یک فلش مموری و یا کارت بانکی می باشد. شما به راحتی، رمز ارز های خود را می توانید درون حافظه ای که برای آن ها تعبیه شده است، ذخیره سازی کنید.
کیف پول های سخت افزاری به دلیل اینکه به صورت آفلاین فعالیت می کنند نسبت به دیگر ولت های نرم افزار امنیت بیشتری دارند. به همین دلیل، همیشه توصیه شده است که اگر سرمایه زیادی دارید، حتماً برای نگه داری از آن به سراغ کیف پول های سخت افزاری بروید. در صورتی که رمز ارز های خود را در کیف پول های سخت افزاری ذخیره کنید، ریسک هک کیف پول شما کاهش می یابد.
در حال حاضر کمپانی های مختلفی اقدام به تولید کیف پول های سخت افزاری کرده اند. تقریباً هر شرکت بین ۲ الی ۳ کیف پول سخت افزاری دارد که شما می توانید بسته به بودجه و انتظار خود آن ها را تهیه کنید. در ادامه برای اینکه بیشتر با ولت های سخت افزاری آشنا شوید، چند کیف پول معروف را به شما معرفی خواهیم کرد.
کار با کیف پول های سخت افزاری همانند ولت های نرم افزاری می باشد تنها با این تفاوت که شما ابتدا باید دستگاه خود را به کامپیوتر و یا موبایل متصل کنید. پس از اتصال از طریق نرم افزار مربوطه به کیف پول خود متصل شوید و سپس رمز ارزهای خود را در آن ذخیره کنید.
یکی از سؤالاتی که توسط عده ای از کاربران پرسیده می شود این است که اگر کیف پول سخت افزاری ما سرقت و یا گم شود، چه اتفاقی خواهد افتاد؟
اگر تا به حال با کیف پول های دیجیتال کار کرده باشید، احتمالاً اطلاع دارید که تمامی ولت ها یک عبارت ۱۲ و یا ۲۴ کلمه ای جهت بازیابی در اختیار کاربران قرار می دهند. حال در صورتی که کیف پول سخت افزاری شما سرقت و یا گم شود، می توانید به راحتی از طریق عبارات بازیابی، کیف پول خود را در یکی از ولت های نرم افزاری که از کیف پول سخت افزاری مورد نظر پشتیبانی می کنند بارگذاری کنید. یکی از سؤالاتی که بسیار توسط کاربران از ما پرسیده می شود این است که چگونه می توانیم اقدام به خرید کیف پول های سخت افزاری کنیم؟
خرید تمام کیف پول های سخت افزاری از فروشگاه های مجازی و همچنین حضوری امکان پذیر است. اگر با خرید اینترنتی مشکلی ندارید، می توانید به راحتی از سایت های معتبر اقدام به خرید کنید؛ اما اگر علاقه ای به خرید اینترنتی ندارید، می توانید با مراجعه به فروشگاه های معتبر اقدام به خرید این محصول کنید. فروش کیف پول های سخت افزاری غیر قانونی نمی باشد و این موضوع باعث می شود تا کمی راحت تر بتوانید آن ها را خریداری کنید.
توجه داشته باشید که باید در هنگام خرید کیف پول های سخت افزاری بسیار دقت کنید. در صورتی که اقدام به خرید کیف پول های فیک کنید، مشکل های مختلفی برایتان پیش می آید. مهم ترین این مشکلات از بین رفتن سرمایه و دارایی شما می باشد.
شاید برایتان سؤال باشد که آیا می توانیم اقدام به خرید کیف پول های سخت افزاری دست دوم کنیم؟ خیر! انجام این کار به هیچ عنوان توصیه نمی شود. خرید کیف پول دست دوم و یا کار کرده برابر است با سرقت سرمایه!
در صورتی که کیف پول سخت افزاری کار کرده خریداری کنید، ممکن است نفر قبلی شما عبارات بازیابی و یا اطلاعات شخصی ولت را یادداشت کرده باشد. به همین دلیل امکان اینکه بتواند به کیف پول شما دسترسی پیدا کند وجود دارد و ممکن است پس از مدتی سرمایه شما را به سرقت ببرد. در صورتی که قصد خرید کیف پول سخت افزاری دارید، حتما به سراغ ولت های نو و آکبند بروید.
معمولا کمپانی های تولید کننده کیف پول سخت افزاری بر روی یکی از قسمت های مهم کیف پول یک هولگرام قرار می دهند. در صورتی که به هولوگرام کیف پول خریداری شده شک داشتید، از خرید خود اجتناب کنید. حال که تا حدودی با کیف پول های سخت افزاری آشنا شدید، نوبت به این رسیده است که به سراغ معرفی چند کیف پول سخت افزاری برویم. در ادامه همراه ما باشید.
آشنایی با کیف پول های سخت افزاری
-
معرفی کیف پول لجر نانو ایکس Ledger Nano X
این ولت، جدید ترین محصول کمپانی لجر است که شما می توانید از آن برای ذخیره رمز ارز هایتان استفاده کنید. خوشبختانه امنیت کیف پول سخت افزاری لجر نانو ایکس مناسب است و شما می توانید به راحتی از آن استفاده کنید. تمامی اطلاعات شما در این ولت محفوظ است و به هیچ عنوان در مکان و جایی به اشتراک گذاشته نمی شود مگر اینکه خودتان اطلاعات شخصی را فاش کنید!
کیف پول Ledger Nano X از رمز ارز های مختلفی پشتیبانی می کند. برخی از این رمز ارز ها عبارت اند از بیت کوین، اتریوم، شیبا، دوج کوین لایت کوین، ریپل و… . شما می توانید به راحتی با نصب این ولت رمز ارز های فوق و همچنین دیگر ارز های دیجیتال را ذخیره سازی کنید.
این ولت قابلیت اتصال به کامپیوتر و موبایل را از طریق کابل دارد. شما می توانید تنها با یک رابط مخصوص به راحتی ولت خود را به موبایل و یا کامپیوتر مورد نظر متصل کنید. نوع رابط مخصوص این ولت کابل Type C است. جز کابل، شما می توانید این ولت را از طریق بلوتوث نیز به سیستم عامل مورد نظر متصل کنید. برای مثال اگر گوشی موبایل شما از رابط Type C پشتیبانی نمی کند، می توانید به راحتی از طریق بلوتوث اتصال بین سیستم عامل و کیف پول را برقرار کنید.
جنس بدنه این محصول مقاوم است و مرغوب است. تقریباً باید بگوییم که کیفیت ساخت این ولت تا حد زیادی بالا است. وزن حدودی این محصول ۱۰۰ گرم است و سایز آن نیز ۷۲mm,18.6mm,11.75mm می باشد. اندازه طول صفحه نمایش این محصول نیز برابر با ۳۰ در ۱۳ میلیمتر می باشد.
رابط کاربری این ولت آسان است و شما می توانید به راحتی از آن استفاده کنید. فرقی نمی کند که شما حرفه ای هستید یا مبتدی چراکه می توانید به راحتی رمز ارز های خود را در این ولت ذخیره سازی و از آن ها استفاده کنید. اگر قصد دارید تا درباره کیف پول سخت افزاری Ledger Nano X اطلاعات بیشتری کسب کنید، به شما پیشنهاد می کنیم که حتماً نام این ولت را در سایت زوم ارز جستجو کنید تا بتوانید مقاله کامل و اختصاصی این ولت را مطالعه کنید.
-
معرفی کیف پول لجر نانو اس Ledger Nano S
کیف پول سخت افزاری Ledger Nano S از دیگر ولت های کمپانی لجر می باشد. این ولت نیز برای ذخیره رمز ارز ها به کار گرفته می شود. تقریباً باید بگوییم که کیف پول Ledger Nano S نسبت به Ledger Nano X کمی قدیمی تر است به همین دلیل از رمز ارز های کمتری نسبت به Ledger Nano X پشتیبانی می کند.
امنیت کیف پول سخت افزاری Ledger Nano S همانند برخی از ولت های سخت افزاری مناسب است و این اطمینان به کاربران داده شده است که با خیال راحت رمز ارز های خود را در آن ذخیره سازی کنند. در صورتی که قصد دارید تا امنیت ولت خود را بیشتر کنید، به شما پیشنهاد می کنیم که از امکاناتی همچون تأیید هویت دو عاملی استفاده نمایید. با انجام این کار می توانید کمی امنیت کیف پول خود را ارتقا دهید.
در این ولت نیز شما می توانید رمز ارز هایی همانند بیت کوین، زی کش، دش، اتریوم، دوج کوین و… را ذخیره سازی کنید. در صورتی که قصد دارید تا متوجه شوید که این ولت از چه رمز ارز هایی پشتیبانی می کند، همین حالا به سایت رسمی این کیف پول مراجعه کنید. این ولت در قیاس با ولت های دیگر همانند Trezo one از رمز ارز های بیشتری پشتیبانی می کند. شاید برایتان این سؤال پیش بیاید که ولت Trezo one چه نوع کیف پولی است؟ این ولت نیز یکی دیگر از کیف پول های سخت افزاری است که در ادامه با آن بیشتر آشنا خواهید شد.
تقریباً می توان گفت که شکل و ظاهر دو کیف پول Ledger Nano S و Ledger Nano X با یک دیگر شبیه هستند و تنها تفاوت های کمی شما می توانید مشاهده کنید. همچنین کیف پول Ledger Nano S به نسبت Ledger Nano X ارزان تر است. اگر به دنبال یک کیف پول سخت افزاری با قیمت مناسب هستید، این ولت تا حدودی مناسب شما می باشد البته لازم به ذکر است که قبل از خرید باید انتظارات خود را نسبت به ولت بسنجید و در صورت تأیید آن را خرید کنید.
حال که با دو کیف پول معروف کمپانی لجر آشنا شدید، نوبت به این رسیده است که سراغ کیف پول های سخت افزاری دیگر برویم. در ادامه همراه ما باشید.
برای مطالعه بیشتر درباره ی کیف پول سخت افزاری لجر روی این لینک کلیک کنید.
-
معرفی کیف پول سخت افزاری Trezot T
ترزور مدل تی یا trezor T یکی دیگر از کیف پول های سخت افزاری می باشد که شما می توانید از آن برای ذخیره رمز ارز هایتان استفاده کنید. این ولت جدید ترین محصول ساتوشی لبز می باشد که در حال حاضر تولید شده است. خوشبختانه کیف پول Trezo T از امنیت مناسبی برخوردار است و کاربران با توجه به امنیت این ولت به آن اعتماد کرده اند.
شما می توانید در این ولت رمز ارز های مختلفی را ذخیره سازی کنید، برخی از آن ها عبارت اند از بیت کوین، اتریوم، بیت کوین کش، اتریوم کلاسیک و… . طریقه کار با این ولت آسان است و شما می توانید به راحتی رمز ارز های خود را در آن ذخیره کنید. در صورتی که در هنگام نصب و یا راه اندازی و همچنین در هنگام ذخیره ارز دیجیتال با مشکل رو به رو شدید، حتماً مشکل خود را در بخش نظرات برای ما مطرح کنید.
قیمت این ولت نسبت به دیگر نسخه کیف پول سخت افزاری که توسط ساتوشی لبز تولید شده است بیشتر است چراکه این ولت کمی پیشرفته تر می باشد. در صورتی که قصد دارید تا درباره کیف پول سخت افزاری ترزور مدل تی اطلاعات بیشتری کسب کنید، حتماً نام این ولت را در سایت زوم ارز جستجو کنید.
در هنگام ایجاد این ولت به شما عبارت بازیابی ۲۴ کلمه ای نمایش داده می شود. شما نیز باید این عبارات را یادداشت و سپس در مواقع مورد نیاز از آن ها استفاده کنید. در صورتی که نتوانید از این عبارات به درستی نگه داری کنید و آن ها فاش شوند، هر فردی که به عبارات بازیابی دسترسی پیدا کند می تواند به راحتی سرمایه شما را از کیف پول خالی کند. زمانی که در حال یادداشت عبارات بازیابی هستید، حتماً دقت کنید که هیچ فردی جز شما کلمات را نبیند.
برای اینکه بتوانید با این کیف پول کار کنید، باید آن را از طریق یک کابل Typr C به کامپیوتر و یا موبایل خود متصل کنید. این ولت قابل نصب بر روی سیستم عامل ویندوز (Win10+) و مک او اس (macOS10.8+) و لینوکس Linux و همچنین اندروید Android است. پس از اینکه نرم افزار مورد نیاز این ولت را در سیستم عامل مورد نظر نصب کردید، حال می توانید به راحتی رمز ارز های خود را در کیف پول سخت افزاری ترزور مدل تی ذخیره سازی کنید.
-
معرفی کیف پول سخت افزاری Trezot One
کیف پول نرم افزاری Trezor One از دیگر ولت های تولید شده توسط ساتوشی لبز می باشد. همانطور که اشاره شد، این ولت نسبت به کیف پول Trezor T کمی قدیمی تر می باشد. به همین دلیل امکانی که در ولت فوق مشاهده کردید، ممکن است در این ولت آن ها را نبینید.
برعکس کیف پول فوق، صفحه نمایش این ولت لمسی نیست و تنها با دو دکمه اداره می شود. جنس بدنه کیف پول Trezor One از پلاستیک تقویت شده است. همچنین میزان وزن این محصول نیز برابر با ۱۲ گرم می باشد.
شما می توانید در کیف پول Trezor One رمز ارز های مختلفی را ذخیره سازی کنید. برخی از این رمز ارز ها عبارت اند از: بیت کوین، اتریوم، دش و… . اگر قبل از خرید قصد دارید تا ببینید این ولت از چه رمز ارز هایی پشتیبانی می کند، بهتر است به سایت رسمی کیف پول ترزور مراجعه کنید و یا اینکه به مقاله اختصاصی این ولت در سایت زوم ارز مراجعه کنید. برای دسترسی به این مقاله کافی ست نام کیف پول مورد نظر را در سایت زوم ارز وارد و سپس جستجو کنید.
رابط کاربری کیف پول سخت افزاری Trezor One مناسب و کاربر پسند است. اگر فردی مبتدی در حوزه ارزهای دیجیتال هستید نگران نباشید چراکه می توانید به راحتی با این ولت کار کنید و رمز ارز های خود را در آن ذخیره کنید. در صورتی که در هنگام کار با این کیف پول مشکلی برای شما ایجاد شد، حتماً مشکل خود را در بخش نظرات برای ما مطرح کنید.
یکی از سؤالاتی که ممکن است برای بسیاری از کاربران پیش بیاید این است که تفاوت دو کیف پول Trezor One و Trezor T در چیست؟
اگر به تصویر هر دو ولت نگاه کنید، با یک نگاه متوجه تغییرات ظاهری کیف پول می شود. همانطور که از ظاهر هر دو ولت مشخص است، کیف پول سخت افزاری Trezor T کاملاً لمسی است و هیچ دکمه ای بر روی آن کار نشده است. از طرفی اگر از تفاوت های ظاهری بگذاریم، کیف پول سخت افزاری مدل T از چیپست های پردازشی قدرتمند تری تولید شده است.
ما تنها در این بخش به دو تفاوت اشاره کردیم ایم در صورتی که اگر دقت کنید تفاوت های بسیاری را مشاهده می کنید. اگر تمایل دارید، شما می توانید در بخش نظرات به تفاوت های دیگر این کیف پول اشاره کنید.
برای مطالعه بیشتر درباره ی کیف پول سخت افزاری ترزور روی این لینک کلیک کنید.
-
معرفی کیف پول سخت افزاری Coolwallet pro
کیف پول سخت افزاری CoolWallet Pro نسبت به ولت هایی که تا به این قسمت معرفی شده است خوش قیمت تر می باشد. شما می توانید با یک هزینه کم، به راحتی این کیف پول سخت افزاری را خریداری و از آن استفاده نمایید.
شکل ظاهری این ولت نیز با کیف پول های فوق متفاوت است چراکه کیف پول CoolWallet Pro مشابه یک کارت بانکی یا یک کارت ویزیت است. همانقدر ظریف و کوچک!
شما می توانید به راحتی کیف پول سخت افزاری CoolWallet Pro را در سیستم عامل های موبایلی و یا کامپیوتری خود بارگذاری نمایید و سپس اقدام به ذخیره رمز ارز هایتان کنید. برای اتصال این کیف پول به سیستم عامل مورد نظر باید از بلوتوث استفاده نمایید. این ولت هیچ مکانی برای اتصال کابل ندارد به همین دلیل برای اتصال آن تنها باید از بلوتوث استفاده کنید.
پس از اینکه شما این ولت را به سیستم عامل مورد نظر متصل کردید، حال باید آن را نصب و همچنین مدیریت کنید. برای مدیریت این ولت یک صفحه نمایش و همچنین یک دکمه در کارت تعبیه شده است. شما می توانید به واسطه صفحه نمایش به راحتی اطلاعات کیف پول را مشاهده کنید همچنین از طرق دکمه موجود ولت را مدیریت کنید. توجه کنید که این کارت نسبت به کارت های بانکی و… کمی ظریف تر است. در نتیجه باید به اندازه کافی مراقب آن باشید.
این ولت سخت افزاری تقریباً بیش از ۱۰۰ ارز دیجیتال را برای ذخیره پشتیبانی می کند. شما می توانید به راحتی رمز ارز های خود را در آن ذخیره سازی کنید. از لحاظ امنیتی کیف پول CoolWallet Pro دارای ویژگی احراز هویت دو عاملی می باشد. در صورتی که این ویژگی را در کیف پول CoolWallet Pro فعال کنید، تقریباً تا حدودی امنیت ولت خود را افزایش می دهید و این موضوع باعث جلوگیری از هک شدن حساب شما می شود.
حال که با کیف پول های سخت افزاری به صورت کامل آشنا شدید، نوبت به این رسیده است که به سراغ کیف پول های نرم افزاری برویم. در صورتی که به دنبال کیف پول های کاملاً رایگان هستید، بخش بعدی این مقاله را مطالعه کنید.
کیف پول نرم افزاری چیست؟
کیف پول های نرم افزاری برعکس کیف پول های سخت افزاری هیچ جسم فیزیکی ندارند بلکه تماماً در یک نرم افزار خلاصه شده اند. برای استفاده از کیف پول های نرم افزاری تنها کافی است تا نرم افزار مورد نظر را در سیستم عامل مورد نظر خود را نصب نمایید و سپس از آن استفاده کنید.
تقریباً می توان گفت که برای هر سیستم عامل، تعدادی کیف پول توسعه داده شده است که البته لازم به ذکر است که برخی از کیف پول ها نیز مشترک است؛ یعنی شما می توانید از این نوع کیف پول ها در اکثر سیستم عامل ها استفاده کنید. در کل باید بگوییم که دسته بندی کیف پول ها به دو دسته تقسیم می شود:
همانطور که از نام هر کدام پیداست، کیف پول های موبایلی مختص به سیستم عامل های موبایلی است؛ یعنی شما می توانید از این ولت ها در سیستم عامل های اندروید Android و ای او اس IOS استفاده کنید. اگر علاقه ای به استفاده از کیف پول در کامپیوتر های شخصی ندارید، این نوع ولت ها مناسب شما می باشد. شما می توانید به راحتی نسخه متناسب با سیستم عامل کیف پول مورد نظر خود را دانلود و سپس از آن استفاده کنید.
منظور از کیف پول های دسکتاپ همان کیف پول های کامپیوتری است. در صورتی که علاقه ای به ذخیره دارایی در موبایل ندارید، می توانید از کیف پول های دسکتاپ استفاده کنید. کیف پول های کامپیوتری قابل نصب بر روی سیستم عامل های ویندوز Windows و همچنین مک او اس macOS می باشد.
امنیت کیف پول های سخت افزاری با کیف پول های نرم افزاری یکسان نیست چراکه کیف پول های نرم افزاری در قیاس با کیف پول های سخت افزاری امنیت نسبتاً کمتری دارند. شاید برایتان این سؤال پیش بیاید که دلیل این اتفاق چیست؟ کیف پول های نرم افزاری به صورت آنلاین فعالیت می کنند. این موضوع باعث می شود تا تقریباً نفوذ به کیف پول برای هکر ها آسان باشد. در نتیجه در هنگام استفاده از کیف پول های نرم افزاری بسیار باید به موارد امنیتی دقت کنید.
البته لازم به ذکر است که با پیشرفت تکنولوژی بحث امنیت در کیف پول های سخت افزاری نیز افزایش پیدا کرده است و تقریباً خیال اکثر کاربران راحت شده است اما با این حال همیشه سو استفاده گران به دنبال یک فرصت هستند تا به کاربران ضربه وارد کنند.
کار با اکثر کیف پول های نرم افزاری راحت است. اگر کمی به زبان انگلیسی مسلط باشید، می توانید به راحتی بدون ایجاد هرگونه مشکلی رمز ارز های خود را در کیف پول ذخیره و یا اینکه از امکانات ولت مورد نظر استفاده کنید.
کیف پول های نرم افزاری کاملاً رایگان هستند. شما برای استفاده از آن نیازی به پرداخت هزینه ندارید و می توانید بدون هیچ هزینه ولت مورد نظر خود را دانلود و از آن استفاده کنید. متأسفانه در بازار سیاه خرید و فروش کیف پول های نرم افزاری عده ای در حال سوءاستفاده هستند چراکه اقدام به فروش کیف پول های نرم افزاری می کنند.
شما برای استفاده از ولت های نرم افزاری نیاز به هیچ هزینه ای ندارید و می توانید به راحتی هر ولت نرم افزاری که انتخاب کرده اید را دانلود و سپس استفاده کنید. توجه داشته باشید که ولت های نرم افزاری حتی پرداخت درون برنامه ای نیز ندارد چراکه استفاده از تمامی امکانات رایگان می باشد. در صورتی که برای دانلود یک کیف پول نرم افزاری از شما درخواست هزینه شد، حتماً از آن سایت و یا … دوری کنید و به سراغ یک سایت دیگر بروید. در صورتی که به این موضوع توجه نکنید، ممکن است کیف پول فیک دانلود کنید و با واریز سرمایه، دارایی شما دزدیده شود.
برای اینکه با کیف پول های نرم افزاری بیشتر آَشنا شوید، در ادامه به شما تعدادی از کیف پول های نرم افزاری را معرفی خواهیم کرد. در صورتی که قصد دارید تا معروف ترین ولت های نرم افزاری آشنا شوید، حتماً ادامه این مقاله را مطالعه کنید.
آشنایی با کیف پول های نرم افزاری
کیف پول نرم افزار تراست یکی از ولت های معروفی است که احتمالاً نام آن را از بین اطرافیان خود زیاد شنیده اید. شما می توانید به راحتی این ولت را به صورت رایگان دانلود و سپس از آن استفاده کنید.
خوشبختانه امنیت تراست ولت در سطح مناسبی است. این موضوع باعث شده است تا کاربران بسیاری برای ذخیره رمز ارزهای خود به آن اعتماد کنند. در صورتی که در حال حاضر تا به حال نام این ولت را نشنیده اید، به شما پیشنهاد می کنیم که همین حالا با مراجعه به مقاله اختصاصی کیف پول تراست، اطلاعات خود را درباره این ولت کامل کنید.
یکی از معایب تراست ولت در بخش امنیت، عدم پشتیبانی از احراز هویت دو عاملی است. این کیف پول از ویژگی احراز هویت دو عاملی پشتیبانی نمی کند. به همین دلیل، همیشه باید مراقب اطلاعات خود باشید چراکه اگر فاش شود، با مشکل رو به رو می شوید و ممکن است سرمایه تان را از دست بدهید.
یکی از مزایای قابل تحسین تراست ولت، رابط کاربری مناسب این کیف پول می باشد. خوشبختانه رابط کاربری این ولت مناسب است و شما می توانید به راحتی رمز ارز های خود را در آن ذخیره کنید. جز ذخیره ارز های دیجیتال، شما می توانید در صرافی داخلی این ولت معامله نیز کنید و یا اینکه از بخش Swap اقدام به تبادل رمز ارز ها نمایید. در صورتی که برای تبدیل یک ارز دیجیتال عجله دارید، دیگر نیازی به انتقال دارایی به صرافی نیست چراکه همانطور که گفته شد به راحتی عملیات تبادل در این صرافی قابل انجام است.
یکی از سؤالاتی که ممکن است برای عده از کاربران پیش بیاید این است که آیا صرافی داخلی کیف پول تراست نیاز به نرم افزار تغییر ای پی دارد؟ خیر، شما برای معامله از داخل ولت اقدام می کنید. به همین دلیل نیازی به ورود به صرافی و همچنین ثبت نام در صرافی نیست. البته این نکته را باید در نظر داشته باشید که در این مواقع، کارمزد معاملات به شدت افزایش پیدا می کند. قبل از اینکه بخواهید در صرافی های داخلی معامله ای انجام دهید، حتماً قبل از هر چیزی مقدار کارمزد پرداختی خود را چک کنید.
جز صرافی داخلی، این ولت امکانات دیگری نیز دارد. همانطور که اشاره کردیم، اگر قصد دارید تا با تراست ولت بیشتر آشنا شوید، بهتر است به مقاله اختصاصی این کیف پول مراجعه کنید. در صورتی که نیاز به راهنمایی بیشتر داشتید، مشکل خود را در بخش نظرات مطرح کنید.
کیف پول سیف پل از دیگر ولت های نرم افزاری می باشد که شما می توانید از آن استفاده کنید. متأسفانه این ولت در حال حاضر تنها از نسخه اندروید Android و ای او اس IOS پشتیبانی می کند. به همین دلیل امکان نصب کیف پول سیف پل در سیستم عامل های کامپیوتری وجود ندارد. اگر علاقه مند به ذخیره رمز ارز های خود در کامپیوتر هستید، باید به سراغ کیف پول های دیگر مثل کوینومی، اتمیک و… که در ادامه با آن ها آشنا می شوید بروید.
در همین ابتدا نیاز است تا به یکی از سؤالات پرتکرار کاربران پاسخ بدهیم. برخی ها از ما سؤال می کنند که امنیت کیف پول سیف پل چگونه است؟ آیا می توان به آن اعتماد کرد؟ خوشبختانه این ولت امنیت مناسبی دارد و تاکنون گزارش منفی از آن منتشر نشده است. به همین دلیل در حال حاضر کاربران بسیاری به آن اطمینان کرده اند و شما نیز می توانید به این ولت اعتماد کنید و از آن استفاده نمایید.
در صورتی که قصد دارید اطلاعات بیشتری نسبت به این ولت و همچنین امنیت آن پیدا کنید، به شما پیشنهاد می کنیم که حتماً به مقاله اختصاصی کیف پول سیف پل در سایت زوم ارز مراجعه کنید. ما در این مقاله به صورت کامل و جامع طریقه کار با این ولت را به شما آموزش داده ایم. همچنین برای اطمینان از امنیت این ولت، به شما پیشنهاد می کنیم که به سایت رسمی کیف پول سیف پل مراجعه کنید.
رابط کاربری کیف پول سیف پل مناسب است. به همین دلیل فعالیت در بخش های کیف پول سیف پل بسیار آسان است و شما می توانید بدون ایجاد هرگونه مشکلی به راحتی اقدامات مورد نظر را انجام دهید.
متأسفانه این ولت نیز همانند کیف پول تراست از ویژگی احراز هویت دو عاملی پشتیبانی نمی کند. به همین دلیل شما نمی توانید از این ویژگی در کیف پول سیف پل استفاده کنید. جز عدم پشتیبانی از این ویژگی، کیف پول سیف پل دسترسی کاربران ایرانی را به صرافی داخلی خود نیز مسدود کرده است. این ولت از صرافی داخلی بایننس پشتیبانی می کند. تا چندی پیش کاربران ایرانی می توانستند به راحتی از این صرافی استفاده کنند اما با انتشار خبر اجبار در احراز هویت کاربران، دیگر کاربران ایرانی اجازه استفاده از این صرافی را ندارند. در صورتی که قصد معامله در کیف پول سیف پل دارید، تنها می توانید از بخش سواپ استفاده کنید.
کیف پول کوینومی از دیگر ولت های نرم افزاری برای ذخیره رمز ارز ها می باشد که در سال ۲۰۱۴ راه اندازی شد. برعکس دو ولت قبل، این کیف پول از سیستم عامل های کامپیوتری نیز پشتیبانی می کند. شما می توانید به راحتی از کیف پول کوینومی در سیستم عامل های موبایلی و همچنین کامپیوتری استفاده کنید. استفاده از کوینومی ولت کاملاً رایگان است و برای استفاده از آن نیازی به پرداخت هزینه ندارید. در صورتی که در یک سایت فروش کیف پول کوینومی را مشاهده کردید، حتماً
احتمالاً نام کیف پول کوینومی را زیاد از اطرافیان خود شنیده اید چراکه این ولت تقریباً جزء کیف پول های نرم افزاری معروف می باشد. در صورتی که فردی مبتدی هستید و تا به حال نام این کیف پول را نشنیده اید، به شما پیشنهاد می کنیم که برای آشنایی با این ولت حتماً به مقاله اختصاصی کیف پول کوینومی در سایت زوم ارز مراجعه کنید.
خوشبختانه امنیت کیف پول کوینومی مناسب است و شما می توانید با اطمینان رمز ارز های خود را در آن ذخیره کنید. تقریباً می توان گفت که امنیت این ولت، زبانزد کاربران قدیمی حوزه کریپتو می باشد. در صورتی که به دنبال یک ولت معتبر و امن مخصوص سیستم عامل های کامپیوتری هستید، این کیف پول می تواند یکی از گزینه های انتخابی شما باشد.
کیف پول کوینومی مزایا و معایب بسیاری دارد که در این مقاله به برخی از آن ها اشاره خواهیم کرد. یکی از معایب مهم این کیف پول، عدم پشتیبانی از احراز هویت دو عاملی می باشد که متأسفانه کیف پول کوینومی همانند دو ولت قبل از این ویژگی پشتیبانی نمی کند. البته این موضوع بیان گر نا امنی این ولت نیست چراکه فقط کیف پول کوینومی فاقد این ویژگی می باشد. شاید برایتان این سؤال پیش بیاید که منظور از احراز هویت دو عاملی چیست که در این مقاله ما تأکید به این ویژگی داریم؟
اگر تا به حال از نرم افزار های پیام رسان استفاده کرده باشید، احتمالاً با این ویژگی آشنا هستید. معمولاً کاربران این ویژگی را در پیام رسان ها فعال می کنند تا از هک شدن جلوگیری کنند. در ولت ها نیز این ویژگی، کاربردی اینگونه دارد. زمانی که احراز هویت دو عاملی خود را فعال کنید، برای ورود به کیف پول و… و یا انجام معامله و تراکنش از شما یک رمز عبور دیگر پرسیده می شود. این رمز عبور معمولاً یا به موبایل شما پیامک می شود و یا اینکه برای دریافت این کد باید به برنامه گوگل اتنتیکیتور یا Google Authenticator مراجعه کنید. برای انجام این کار نیاز است تا ابتدا برنامه را به این نرم افزار متصل نمایید.
معمولاً اکثر کیف پول های نرم افزاری از این ویژگی پشتیبانی نمی کنند اما کیف پول های سخت افزاری برعکس چراکه تقریباً تمامی کیف پول های سخت افزاری این ویژگی را در نرم افزار خود گنجانده اند. در صورتی که نسبت به این ویژگی و همچنین برنامه سؤالی دارید، حتماً سؤال خود را در بخش نظرات برای ما مطرح کنید.
کیف پول اتمیک، یکی دیگر از ولت های نرم افزاری می باشد که شما می توانید از آن برای ذخیره رمز ارز ها استفاده کنید. البته جز ذخیره ارز دیجیتال، امکانات دیگری نیز این ولت دارد اما اکثر افراد تنها از بخش ذخیره رمز ارز های این ولت استفاده می کنند.
خوشبختانه این ولت امنیت مناسبی دارد. به همین خاطر در حال حاضر کاربران بسیاری به سراغ استفاده از این ولت رفته اند. تقریباً هر فردی به عنوان کیف پول زاپاس و یا کیف پول اصلی خود، از این ولت استفاده می کنند.
این ولت نیز همانند دیگر کیف پول های نرم افزاری از تأیید هویت دو عاملی پشتیبانی نمی کند و شما نیز نباید انتظار این ویژگی را از اتمیک ولت داشته باشید. البته لازم به ذکر است که امنیت کیف پول اتمیک خوشبختانه مناسب و پایدار می باشد. به همین دلیل، می توانید به آن اعتماد کنید.
در کیف پول اتمیک، شما می توانید رمز ارز های مختلفی را ذخیره سازی کنید، برخی از این رمز ارز ها عبارت اند از: بیت کوین، اتریوم، اتریوم کلاسیک، ترون، مونرو و… . .
شما از کیف پول اتمیک هم می توانید در سیستم عامل های کامپیوتری استفاده و هم در سیستم عامل های موبایلی! برای دانلود نسخه مورد نظر به شما پیشنهاد می کنیم که حتماً به سایت رسمی این ولت مراجعه کنید. شما می توانید از این سایت، کیف پول اتمیک را به صورت کاملاً رایگان دانلود و سپس از آن استفاده نمایید.
از دیگر مزایا کیف پول کوینومی می توانیم به رابط کاربری زیبای آن اشاره کنیم. زمانی که شما وارد این ولت می شوید، با یک صفحه تماماً دارک «Dark» رو به رو می شوید. تم سیاه این ولت باعث جذابیت بیشتر آن شده است و همچنین در استفاده طولانی مدت اذیت نخواهید. شد. در صورتی که قصد دارید تا درباره این کیف پول اطلاعات بیشتری کسب کنید، به شما پیشنهاد می کنیم که حتماً به مقاله اختصاصی کیف پول اتمیک مراجعه نمایید. در این مطلب ما به صورت کامل و جامع این ولت را به شما آموزش داده ایم.
اگر تا به حال از پلتفرم های غیرمتمرکز استفاده کرده باشید، قطعاً با کیف پول متامسک آشنا هستید. شما می توانید به راحتی در پلتفرم های غیرمتمرکز از افزونه ی کیف پول متامسک استفاده کنید. جز افزونه، این کیف پول نسخه متناسب با سیستم عامل های موبایلی نیز دارد. در صورتی که قصد استفاده از افزونه کیف پول متامسک را ندارید، می توانید به راحتی از نسخه موبایل آن استفاده کنید.
رابط کاربری نسخه افزونه ای با نسخه موبایلی متفاوت است؛ اما تقریباً کار با هر دو نسخه آسان و راحت شد. فرقی نمی کند که شما در این حوزه مبتدی هستید یا حرفه چراکه می توانید به راحتی از آن استفاده نمایید.
از لحاظ امنیتی نیز کیف پول متامسک امنیت مناسبی دارد اما اگر از نسخه افزونه ای استفاده می کنید، حتماً مراقب دارایی های خود باشید. متأسفانه نسخه افزونه ای این ولت به دلیل اینکه به صورت آنلاین کار می کند، بیشتر در معرض خطر حمله سو استفاده کنندگان است به همین دلیل باید بسیار مراقب باشید. پیشنهاد ما این است که هیچگاه سرمایه زیادی را در نسخه افزونه ای این ولت ذخیره نکنید چراکه اگر ولت شما هک شد، سرمایه تان از بین نرود.
متأسفانه چندی پیش توسعه دهندگان کیف پول متامسک اعلام کردند که دیگر به کاربران ایرانی و چند کشور دیگر خدمات نمی دهند. به همین دلیل، کمی کاربران ایرانی نگران این موضوع شدند و به محض شنیدن این خبر سرمایه خود را به ولت های دیگر منتقل کردند. حال شاید برای شما نیز این سؤال پیش بیاید که آیا این موضوع، نگران کننده است و برای سرمایه ما خطر دارد؟
به صورت حتمی نمی توان پاسخ این سؤال را داد اما باید بگوییم که با توجه به این موضوع باید کمی محتاطانه با کیف پول متامسک کار کنید. برای مثال، قبل از اجرای این ولت، چه در نسخه افزونه ای و چه نسخه موبایلی، حتماً از نرم افزار تغییر ای پی ثابت استفاده کنید. در صورتی که نکات مشابه را رعایت کنید، تقریباً تا حدودی می توانید با اطمینان رمز ارز هایتان را در این ولت ذخیره سازی کنید.
با توجه به این موضوع، شاید برایتان این سؤال پیش بیاید که اگر حساب کیف پول ما مسدود شد، چه کاری باید انجام دهیم؟ در صورتی که دچار این مشکل شدید، اولین کاری که باید انجام دهید این است که پشتیبانی کیف پول متامسک ایمیل بزنید و در ایمیل درخواست کنید تا اجازه برداشت دارایی را به شما بدهند. در صورتی که این اتفاق برای شما رخ داد و نیاز به راهنمایی دارید، حتماً مشکل خود را در بخش نظرات برای ما بنویسید. ضمناً در صورتی که در هنگام کار با این ولت با مشکل رو به رو شدید، می توانید به مقاله اختصاصی کیف پول متامسک در سایت زوم ارز مراجعه کنید. ما در این مقاله به صورت کامل و جامع طریقه کار با این ولت را به شما آموزش داده ایم.
کیف پول اکسودوس در سال ۲۰۱۶ توسط دنیل کستنالی ” Daniel Castagnoli ” و جی پی ریچاردسن ” JP Richardson ” منتشر شد. این ولت طرفداران به خصوصی دارد و ممکن است کمتر کسی از آن استفاده کند. خوشبختانه امنیت این ولت مناسب است و شما می توانید با اطمینان رمز ارز های خود را در آن ذخیره کنید. برخی از کاربران سؤال می کنند که آیا این ولت کاربران ایرانی را مسدود کرده است؟
طبق گزارش هایی که در گذشته منتشر شده است، کیف پول اکسودوس ای پی کاربران ایرانی را مسدود کرده است اما در حال حاضر کاربران مختلفی از آن استفاده می کنند و این موضوع باعث رخ دادن اتفاق خاصی از گذشته تا به حال نشده است. در صورتی که قصد دارید تا از این ولت استفاده کنید، برای اطمینان خاطر بیشتر قبل از اجرای این ولت، نرم افزار تغییر ای پی خود را فعال کنید. سعی داشته باشید که از ای پی کشور آمریکا و همچنین کشور هایی که تحریم شده اند استفاده نکنید.
رابط کاربری این ولت مناسب است. اگر مبتدی و یا حرفه ای هستید در همان بار اول می توانید با قسمت های مختلف این ولت به راحتی آشنا شوید. تقریباً کار با کیف پول اکسودوس سختی خاصی ندارد به همین دلیل این ولت به عنوان یک کیف پول آسان در بین کاربران معرفی می شود. در صورتی که در حین کار با این ولت با مشکل رو به رو شدید و یا اینکه در بخشی از این ولت برایتان سؤالی ایجاد شد، می توانید سؤال خود را در قسمت نظرات از ما بپرسید تا در اسرع وقت به شما پاسخ دهیم. ضمناً شما می توانید با مراجعه به مقاله اختصاصی کیف پول اکسودوس در سایت زوم ارز، به راحتی طریقه کار با بخش های مختلف این ولت را آموزش ببینید.
در این کیف پول نیز شما می توانید از صرافی های داخلی استفاده کنید. کیف پول اکسودوس همانند دیگر ولت ها از صرافی های مختلفی پشتیبانی می کند. اگر قصد دارید تا از صرافی های داخلی کیف پول اکسودوس استفاده کنید، به شما پیشنهاد می کنیم که حتماً نرم افزار تغییر ای پی خود را فعال کنید و هرگز بدون تغییر ای پی به سراغ معامله در صرافی داخلی کیف پول اکسودوس نروید.
تا به این قسمت از مقاله به صورت کامل متوجه شدید چه کیف پول های سخت افزاری و نرم افزاری به چه نوع کیف پول هایی گفته می شود و همچنین در انتها اقدام به معرفی چند ولت نرم افزاری و سخت افزاری کرده ایم. رد صورتی که درباره هر ولت برایتان سؤالی ایجاد شد، سؤال خود را در بخش نظرات برای ما مطرح کنید.
در ادامه این مطلب قصد داریم تا به موارد دیگری بپردازیم تا بیشتر در این رابطه اطلاعات کسب کنید. اگر به دنبال آشنایی با بهترین کیف پول برای ایرانیان هستید و یا اینکه قصد دارید تا با کیف پول های رایگان آشنا شوید، حتماً ادامه این مقاله را مطالعه کنید.
بهترین کیف پول ارز دیجیتال برای ایرانیان
با توجه به گسترش ارزهای دیجیتال در دنیا و مخصوصاً کشور ایران، در حال حاضر کاربران بسیاری به سمت رمز ارز ها روی آورده اند. از طرفی با توجه به تحریم های ایالات متحده آمریکا، پلتفرم های مختلفی دسترسی کاربران ایرانی را مسدود کرده اند. به همین دلیل، برای اکثر کاربران ایرانی سؤال است که از چه پلتفرمی در این حوزه استفاده کنیم که مطمئن باشد؟
در این مطلب به دلیل اینکه قصد داریم تا درباره کیف پول ها صحبت کنیم، پس به سراغ آن ها می رویم. خوشبختانه در حال حاضر کاربران ایرانی می توانند از اکثر ولت های نرم افزاری و سخت افزاری استفاده کنند و هیچ ممنوعیتی برای آن ها وجود ندارد.
در صورتی که قصد دارید تا از یک کیف پول استفاده کنید اما متوجه تحریم آن شده اید، می توانید با استفاده از یک نرم افزار ای پی ثابت، از ولت مورد نظر خود استفاده نمایید. در ابتدا پیشنهاد ما این است که از این نوع ولت ها استفاده نکنید؛ اما اگر در مواقع ضروری مجبور به استفاده شدید، حتماً نکات امنیتی را رعایت کنید. شاید برایتان این سؤال پیش بیاید که منظور از نکات امنیتی چیست؟ در ادامه به برخی از آن ها اشاره خواهیم کرد.
- حتماً همانطور که گفتیم نرم افزار تغییر ای پی خود را قبل از استفاده فعال کنید. شما برای تغییر ای پی خود می توانید از VPN و یا VPS استفاده کنید. در صورتی که در این حوزه با مشکل رو به رو شدید، حتماً مشکل خود را در بخش نظرات با ما مطرح کنید و یا از پشتیبانی سایت زوم ارز راه حل مشکل خود را بپرسید.
- هیچگاه سرمایه زیادی وارد ولت خود نکنید. سعی کنید با حداقل سرمایه فعالیت خود را انجام دهید. در صورتی که قصد دارید از پلتفرم های غیرمتمرکز استفاده کنید، حتماً پس از به درآمد رسیدن، موجودی اصلی خود را برداشت کنید تا اگر مشکلی برای ولت ایجاد شد، به سرمایه اصلی شما لطمه وارد نشود.
در صورتی که موارد فوق و مخصوصاً مورد اول را رعایت کنید، کمتر استرس از دست دادن سرمایه خود را دارید. اگر شرایط فوق را رعایت نکردید و سرمایه زیادی در کیف پول های تحریم شده از دست دادید، حتماً به پشتیبانی ولت مورد نظر پیام دهید. در صورتی که در این زمینه نیاز به راهنمایی دارید، به بخش توضیحات کیف پول متامسک مراجعه کنید. این ولت جز کیف پول هایی می باشد که چندی پیش دسترسی کاربران ایرانی به استفاده از آن کیف پول مسدود شده است.
حال که با موارد فوق آشنا شدید، در ادامه چند کیف پول به شما معرفی می کنیم که استفاده از آن برای کاربران ایرانی منعی ندارد. در صورتی که علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر درباره هر ولت هستید، حتماً نام کیف پول مورد نظرتان را در سایت زوم ارز جستجو کنید. ما اکثر کیف پول های سخت افزاری و نرم افزاری را به شما به صورت کامل و جامع و همچنین تصویری آموزش داده ایم.
برخی از کیف پول های قابل اعتماد برای کاربران ایرانی عبارت اند از:
- کیف پول نرم افزاری تراست Trust
- کیف پول نرم افزاری کوینومی Coinomi
- کیف پول سخت افزاری Ledger Nano X
- کیف پول سخت افزاری Trezor T
- کیف پول نرم افزاری سیف پل Safepal
- کیف پول نرم افزاری اتمیک Atomic
- کیف پول سخت افزاری Ledger nano S
- کیف پول سخت افزاری Trezor One
توجه داشته باشید که ولت های دیگری نیز وجود دارند که شما بتوانید با اطمینان از آن ها استفاده کنید، اما معمولاً ولت های فوق به نوعی از باقی کیف پول ها مطرح تر هستند. توجه داشته باشید که در این بخش صرفاً ما معرف ولت های فوق بوده ایم. در صورتی که قصد استفاده از هر یک کیف پول های معرفی شده را دارید، باید قبل از هر کاری مقداری درباره آن تحقیق کنید. در صورتی که شرایط ولت مورد تأیید شما بود، حال می توانید به راحتی از کیف پول مورد نظر خود استفاده کنید. لازم به ذکر است که تمامی ولت های فوق (جز کیف پول های سخت افزاری) رایگان هستند و شما برای استفاده از آن ها نیازی به پرداخت هزینه ندارید.
برخی از کاربران از ما می پرسند که آیا برای استفاده از ولت های فوق و یا کیف پول هایی که کاربران ایرانی را تحریم نکرده اند، استفاده از نرم افزار های تغییر ای پی IP لازم است؟ خیر. برای استفاده از ولت هایی که کاربران ایرانی را تحریم نکرده اند، نیازی به استفاده از نرم افزار تغییر ای پی نیست. در صورتی که نگران سرمایه خود هستید و با بازار ارزهای دیجیتال آشنایت کمی دارید، می توانید برای اطمینان بیشتر از نرم افزار های تغییر ای پی استفاده کنید. توجه داشته باشید که اگر یک بار این کار را انجام دادید، در دفعات بعدی نیز آن را تکرار کنید تا چالش جدیدی برای شما ایجاد نشود.
بهترین کیف پول ارز دیجیتال جهان
با توجه به بحث تحریم ها، تقریباً بعضی از کشور ها همانند ایران تحریم هستند و نمی توانند به راحتی از برخی پلتفرم ها استفاده کنند. به همین دلیل، در جهان نیز برخی ها مشکل عدم استفاده دارند.
تقریباً، در هیچ کشوری تمام کیف پول ها مسدود نیستند و همانند ایران کاربران آن کشور می توانند به راحتی از ولت مورد نظر خود استفاده کنند. البته لازم به ذکر است که کیف پول ها در برخی از کشور ها توسط دولت غیرفعال شده است چراکه آن سعی دارند تا کاربرانشان از کیف پول های داخلی استفاده کنند.
تا به این قسمت با چند کیف پول نرم افزاری و سخت افزاری آشنا شدید که شما می توانید تقریباً از تمام آن ها در جهان استفاده کنید. در صورتی که در یک کشور قصد استفاده از کیف پول را به صورت موقت دارید اما متوجه تحریم آن شده اید، می توانید با استفاده از ای پی یک کشور دیگر این کار را انجام دهید.
با توجه به موضوعات فوق شاید برایتان این سؤال پیش بیاید که چگونه می توانیم متوجه شویم که چه کشوری تحریم است و کیف پول ها به آن ها خدمات نمی دهند؟ برای با خبر شدن از این موضوع دو راه وجود دارد:
- در اولین راه شما می توانید به سراغ لیست کشور های تحریم شده بروید و با آن ها آشنا شوید. در حال حاضر برخی از کشور های تحریم شده توسط آمریکا عبارت اند از: روسیه، ایران، سوریه، کره شمالی، ونزوئلا، میانمار، کوبا، لبنان، سومالی و… . در صورتی که به یکی از کشور های فوق سفر کردید، بهتر است با استفاده از یک نرم افزار تغییر ای پی ابتدا ای پی خود را تغییر دهید و سپس از پلتفرم های حوزه ارز دیجیتال استفاده کنید.
البته لازم به ذکر است که کشور آمریکا نیز باید به لیست فوق اضافه شود چراکه دولت آمریکا ارز های دیجیتال را به صورت کامل ممنوع اعلام کرده است. به همین دلیل، برخی از پلتفرم ها به کاربران آمریکایی نیز خدمات ارائه نمی دهند.
- دومین راهی که شما می توانید از کشور های تحریم شده با خبر شوید این است که به سراغ سایت رسمی کیف پول مورد نظر بروید. در صورتی که یک ولت به چند کشور خدمات ارائه ندهد، در بخش نقشه راه و یا… توضیحات مورد نیاز ارائه شده است و شما می توانید از آن بخش توضیحات را مطالعه کنید.
حال که با بهترین کیف پول های جهان و همچنین ایران آشنا شدید، قصد داریم تا در ادامه مطلب به یک سؤال پرتکرار کاربران اشاره کنیم. عده از ما سؤال می کنند که بهترین کیف پول رایگان کدام ولت است؟ در صورتی که شما نیز مشتاق شنیدن پاسخ این سؤال هستید، مطالعه ادامه مقاله را از دست ندهید.
بهترین کیف پول ارز دیجیتال رایگان
در این بخش از مطلب همانطور که اشاره کردیم، قصد داریم تا به سراغ بهترین کیف پول های رایگان برویم. در حال حاضر، اگر به دنبال کیف پول رایگان هستید، فقط می توانید از کیف پول های نرم افزاری و همچنین کاغذی استفاده کنید. جز کیف پول های نرم افزاری و کاغذی، هیچ یک از ولت ها (سخت افزاری) رایگان نیستند و شما باید برای داشتن آن ها اقدام به پرداخت هزینه کنید.
در صورتی که تبلیغی بابت کیف پول های سخت افزاری به صورت رایگان مشاهده کردید، به این موضوع پی ببرید که سرانجام آن تبلیغ به یک کلاهبرداری بزرگ ختم می شود. شاید برایتان این سؤال پیش بیاید که چرا؟ به این دلیل که اگر کیف پول سخت افزاری شما فیک باشد، پس از ذخیره سرمایه تمام دارایی تان از بین می رود.
در نتیجه هیچ گاه به دنبال کیف پول سخت افزاری رایگان نباشید. در صورت که علاقه مند به استفاده از کیف پول های سخت افزاری هستید، حتما آن ها را از فروشگاه های معتبر تهیه کنید تا با مشکلی رو به رو نشوید.
همانطور که گفتیم در حال حاضر تنها می توانید از کیف پول های نرم افزاری به صورت رایگان استفاده کنید. ولت های نرم افزاری کیف پول ارز دیجیتال امن هستند و شما می توانید از آن ها با اطمینان استفاده کنید. تقریباً برخی از ولت های نرم افزاری امنیت مناسبی ندارند که در تلاش هستیم تا آن ها را به شما معرفی نکنیم.
طبق اشاره ای که در ابتدای مطلب کردیم، هیچ کدام از ولت های نرم افزاری نیاز به پرداخت هزینه چه برای دانلود و چه برای هزینه های درون برنامه ای ندارند. در صورتی که یک سایت از شما درخواست هزینه کرد، حتما سایت مورد نظر را مسدود کنید و به اطرافیانتان اعلام کنید.
برای اینکه با مشکلی رو به رو نشوید، پیشنهاد ما این است که همیشه از سایت رسمی ولت مورد نظر اقدام به دانلود کیف پول کنید. برای مثال اگر قصد استفاده از کیف پول تراست دارید، بهتر است برای دانلود ابتدا به سایت رسمی تراست ولت مراجعه کنید و از لینک های اختصاصی این ولت را دانلود نمایید تا مشکلی برای شما رخ ندهد. برای ورود به سایت رسمی هر کیف پول و یا هر پلتفرم کافی است نام آن را به انگلیسی جستجو کنید.
در صورتی که از این طریق نتوانستید سایت رسمی پلتفرم مورد نظر را مشاهده کنید، می توانید با مراجعه به یکی از سایت های مرجع مثل کوین مارکت کپ، سایت رسمی پلتفرم مورد نر خود را پیدا کنید.
در کل باید اضافه کنیم که با گسترش حوزه ارز های دیجیتال، سوءاستفاده گران بسیاری به دنبال طعمه برای حمله هستند. در نتیجه هر قدمی که قرار است در حوزه کریپتو بردارید، باید محتاطانه باشد تا آسیبی به سرمایه تان نرسد. تا به این بخش قصد داریم به برخی از کیف پول های نرم افزاری معتبر و امن رایگان اشاره کنیم تا شما بتوانید از آن ها استفاده کنید. ناگفته نماند که قبل از انتخاب هر ولت نیاز است تا کمی خودتان درباره آن تحقیق کنید و در صورت تمایل اقدام به دانلود آن ولت کنید.
در ادامه با برخی از کیف پول ارز دیجیتال معتبر رایگان به همراه کمی از اطلاعات آشنا خواهید شد. اگر در رابطه با هر ولت برایتان سؤالی ایجاد شد، می توانید سؤال خود را در بخش نظرات از ما بپرسید.
نام کیف پول | نوع کیف پول | سیستم عامل های قابل نصب | رمز ارز های پشتیبانی شده |
تراست Trust
|
نرم افزاری | اندروید Android و ای او اس IOS | بیت کوین، بایننس کوین، اتریوم، لایت کوین، ریپل، مونرو، شیبا اینو و… |
سیف پل Safepal | نرم افزاری و سخت افزاری | اندروید Android و ای او اس IOS | بیت کوین، بایننس کوین، اتریوم، لایت کوین، ریپل، مونرو، شیبا اینو، سولانا، آواکس و… |
اکسودوس Exodus | نرم افزاری | اندروید Android و ای او اس IOS و ویندوز Windows و مک Mac | بیت کوین، دوج کوین، تتر، اتریوم کلاسیک، ریپل، ترون، مونرو، کاردانو، زیلیکا، دش و… |
ربی Rabby | افزونه ای | مرورگر کروم، فایرفاکس، برایو | این ولت از بلاکچین های مختلف پشتیبانی می کند. مثل: اتریوم، بایینس اسمارت چین و… |
متامسک Metamask | افزونه ای | مرورگر کروم، فایرفاکس، برایو | این ولت از بلاکچین های مختلف پشتیبانی می کند. مثل: اتریوم، بایینس اسمارت چین، پالیگان و… |
اتمیک Atomic | نرم افزاری | اندروید Android و ای او اس IOS و ویندوز Windows و مک Mac | بیت کوین، ریپل، اتریوم، بایننس وین، ایاس، ترون، لایت کوین، استلار، تزوس و… |
بایننس Binance | افزونه ای | مرورگر کروم، فایرفاکس، برایو | این ولت از بلاکچین های مختلف پشتیبانی می کند. مثل: اتریوم، بایینس اسمارت چین، پالیگان و… |
گواردا Guarda | نرم افزاری | اندروید Android و ای او اس IOS و ویندوز Windows و مک Mac | بایننس کوین، دوج کوین، شیبا اینو، اتریوم، پولکادات، تتر، لایت کوین، ریپل و… |
کوینومی Coinomi | نرم افزاری | اندروید Android و ای او اس IOS و ویندوز Windows و مک Mac | بیت کوین، دش، دوج کوین، مونرو، لایت کوین، اتریوم، ریپل، بیت کوین کش و… |
ادج Edge | نرم افزاری | اندروید Android و ای او اس IOS | دش، بیت کوین، اتریوم، ایاس، تتر، لایت کوین، مونرو، ماتیک، ریپل، استلار و… |
حال که با کیف پول های رایگان آشنا شدید، قصد داریم تا به سراغ بهترین کیف پول ارز دیجیتال با کمترین کارمزد برویم. در صورتی که کارمزد برای شما یک امر مهم است، این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
بهترین کیف پول ارز دیجیتال با کمترین کارمزد
در سال های اخیر، با توجه به گسترش ارز های دیجیتال، کیف پول های بسیاری منتشر شده اند. به همین دلیل، کاربران می توانند به راحتی انتخاب خود را انجام دهند. این موضوع باعث شده است تا کیف پول ها در رقابت با یک دیگر، به کاربران خدمات مختلفی ارائه کنند.
جز ارائه خدمات مناسب، رقابت در بین کیف پول ها باعث شده است تا هر ولت مقدار کارمزد دریافتی خود را به حداقل برساند تا بتواند نظر کاربران بیشتری را جلب کند. به همین دلیل در این قسمت تصمیم گرفته ایم تا کمی درباره کارمزد کیف پول های دیجیتال با شما صحبت کنیم تا بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید.
کارمزد ها در کیف پول ارز دیجیتال تنها به بخش ارسال و دریافت تعلق ندارد بلکه با استفاده از هر بخش کارمزد مشخصی از شما کسر می گردد. برای مثال کارمزد بخش استیکینگ با بخش صرافی داخلی متفاوت است. در این بخش ما به صورت جداگانه کیف پول ها را نام خواهیم برد و سپس درباره کارمزد هر یک به صورت جداگانه صحبت خواهیم کرد. در صورتی که قصد دارید تا درباره کارمزد های هر ولت اطلاعات کسب کنید، مطالعه ادامه این مقاله را از دست ندهید.
-
کارمزد کیف پول تراست Trust:
همانطور که می دانید کیف پول تراست از ویژگی استیکینگ و همچنین صرافی داخلی پشتیبانی می کند. میزان کارمزد استیکینگ این ولت نسبت به نوع ارز و همچنین ولیدیتور آن متفاوت است. توجه داشته باشید که مقدار کارمزد گفته شده بخش استیکینگ ثابت نیست و با افزایش و کاهشی شدن میزان سود، کارمزد نیز تغییر می کند.
میزان کارمزد صرافی داخلی تراست ولت نیز تقریباً بالا است. در صورتی که قصد دارید تا در تراست ولت معامله ای انجام دهید، قبل از انجام معامله میزان کارمزد دریافتی به شما نمایش داده می شود. در صورت تأیید می توانید معامله خود را انجام دهید.
در بخش ارسال نیز، کیف پول تراست از ارسال کننده کارمزدی دریافت نمی کند و تنها کارمزد شبکه از شما کسر می شود. به صورت کلی باید بگوییم هر بار که تراکنش ارز دیجیتال در کیف پول تراست ولت اتفاق می افتد، تنها هزینه های شبکه دریافت می شود و این ولت هیچ کارمزدی در این خصوص از کاربران خود کسر نمی کند.
-
کارمزد کیف پول سیف پل Safepal:
کیف پول سیف پل از ویژگی استیکینگ پشتیبانی نمی کند. همچنین چندی پیش صرافی داخلی این ولت (بایننس) اعلام کرد که برای معامله در آن نیاز به احراز هویت است. به همین دلیل امکان معامله در صرافی کیف پول سیف پل نیز امکان پذیر نمی باشد. بنابراین شما تنها باید به دنبال میزان کارمزد ارسال کوین در کیف پول سیف پل باشید.
طبق گفته های توسعه دهندگان این ولت، کیف پول سیف پل هنگام ارسال از کاربران هیچ کارمزدی دریافت نمی کند و تنها کارمزد شبکه دریافت می شود. در صورتی که شما در شبکه اتریوم انتقالی انجام دهید، کیف پول سیف پل از شما فقط کارمزد شبکه اتریوم را کسر می کند.
-
کارمزد کیف پول کوینومی Coinomi:
کیف پول کوینومی نیز در بخش ارسال از کاربران خود کارمزدی دریافت نمی کند و کاربران صرفاً باید کارمزد شبکه را پرداخت کنند. این موضوع یکی از دلایل محبوبیت کیف پول کوینومی نیز می باشد. در صورتی که در بخش سواپ کیف پول کوینومی معامله کنید، باید مقداری کارمزد پرداخت کنید که این کارمزد به معامله شما بستگی دارد. اگر قصد دارید تا از کارمزد بخش معاملات با خبر شوید، باید به سراغ کیف پول کوینومی بروید. قبل از انجام معامله به شما میزان کارمزد نمایش داده می شود.
-
کارمزد کیف پول لجر نانو اس و ایکس Ledger Nano S / X:
تا به این بخش از مقاله، با میزان کارمزد کیف پول های نرم افزاری آشنا شدید. در این بخش نیز قصد داریم تا به سراغ بررسی کارمزد دو کیف پول سخت افزاری Ledger Nano S و Ledger Nano X برویم. طبق مطالبی که در سایت رسمی این ولت منتشر شده است، از کاربران برای ارسال و یا دریافت توکن هیچ کارمزدی دریافت نمی شود و همانند ولت های نرم افزاری کاربران باید کارمزد شبکه را پرداخت کنند. در صورتی که قصد دارید تا در این باره اطلاعات بیشتری کسب کنید، به شما پیشنهاد می کنیم که به سایت رسمی این ولت مراجعه کنید.
-
کارمزد کیف پول متامسک Metamask:
کیف پول متامسک، برعکس باقی ولت ها از کاربران مقداری کارمزد دریافت می کند. طبق منابع موجود، کاربران باید ۰.۸ درصد هزینه خدمات به کیف پول متامسک پرداخت کنند که این هزینه برای توسعه کیف پول متامسک صرف می شود. البته ناگفته نماند که این هزینه، جدا از کارمزد شبکه می باشد. برای مثال اگر در شبکه اتریوم تراکنش انجام می دهید، کارمزد آن شبکه را نیز باید پرداخت کنید.
-
کارمزد کیف پول اکسودوس Exodus:
اکسودوس نیز همانند باقی ولت های نرم افزاری فوق، هیچ هزینه ای بابت تراکنش ها دریافت نمی کند و شما هنگام تراکنش در این ولت تنها باید کارمزد شبکه مورد نظر خود را پرداخت کنید. به گفته توسعه دهندگان این پلتفرم، ۱۰۰ درصد کارمزد دریافتی از شما مختص به شبکه می باشد و هیچ مبلغی به پلتفرم اکسودوس تعلق نمی گیرد.
-
کارمزد کیف پول ترزور وان و تی Trezor One/ T:
میزان کارمزد هر دو ولت فوق همانند یک دیگر می باشد. هیچ از کیف پول های سخت افزاری ترزور از کاربران کارمزد کسر نمی کند. تنها کارمزدی که شما باید در کیف پول ترزور پرداخت کنید، تنها فی شبکه می باشد. برای مثال اگر در شبکه بایننس اسمارت چین تراکنش انجام می دهید، میزان کارمزد مشخص شده همان شبکه را باید پرداخت کنید.
در این قسمت لازم است اشاره کنیم که برخی از ولت ها همانند کیف پول های سخت افزاری ترزور، به شما این امکان را می دهند تا سرعت انجام تراکنش خود را مشخص کنید. شما می توانید با مشخص نمودن سرعت انجام تراکنش میزان فی که قرار است پرداخت کنید را تغییر دهید. برای مثال هر چه سرعت انجام تراکنش را کم کنید، میزان کارمزد پرداختی شما نیز کمتر می شود. تقریباً برخی از کیف پول های سخت افزاری از این ویژگی برخوردار هستند. البته لازم به ذکر است که جز کیف پول های سخت افزاری، شما می توانید این ویژگی را در برخی از کیف پول های نرم افزاری نیز مشاهده کنید.
-
کارمزد کیف پول گواردا Guarda:
کیف پول گواردا نیز همانند دیگر ولت های نرم افزاری برای ارسال و همچنین دریافت از کاربران خود کارمزدی کسر نمی کند و شما تنها در زمان ارسال باید کارمزد شبکه مورد نظر خود را پرداخت کنید. همانطور که در توضیحات این ولت مطالعه کردید، کیف پول گواردا از صرافی داخلی پشتیبانی می کند. متأسفانه کارمزد صرافی داخلی این ولت فوق العاده بالا می باشد. طبق گفته های سایت رسمی کیف پول گواردا در صورتی که قصد استفاده از صرافی داخلی این ولت را دارید، تقریباً باید برای هر معامله کارمزدی معادل ۳.۵ درصد از معامله خود را پرداخت کنید. همانطور که از میزان کارمزد مشخص است، این مبلغ بسیار بالا می باشد.
همانطور که تا به این قسمت مطالعه کردید، تقریباً تمامی ولت ها از شما کارمزدی برای ارسال کوین و توکن دریافت نمی کنند و تنها شما باید کارمزد شبکه را پرداخت کنید. با توجه به این موضوع، برای اکثر افراد سؤال پیش می آید که درآمد کیف پول های ارز دیجیتال از چه چیزی است؟ اکثر بحث درآمدی کیف پول مربوط به بخش سواپ و یا استیکینگ و یا امکانات مشابه می باشد.
اینکه کیف پول از ارسال ارز دیجیتال کارمزد دریافت نمی کند درست؛ اما در هنگام انجام معامله در صرافی داخلی و یا استیکینگ ارزهای دیجیتال از شما به میزان مشخصی کارمزد دریافت می کند و شما باید آن را بپردازید. در برخی از ولت ها همانند کیف پول گواردا میزان کارمزد پرداختی برای معاملات صرافی مشخص است اما در برخی از ولت های دیگر خیر!!
در صورتی که قصد دارید تا درباره هر ولت اطلاعات اینچنینی به دست بیاورید، به شما پیشنهاد می کنیم که مطلب اختصاصی هر کیف پول در سایت زوم ارز مراجعه کنید. در صورتی که نتوانستید پاسخ سؤال خود را در مقاله پیدا کنید، مشکل و یا سؤال خود را برای ما ارسال کنید. در آخرین مرحله اگر هنوز موفق به دریافت پاسخ نشده اید، به شما پیشنهاد می کنیم که به سراغ سایت رسمی کیف پول مورد نظر بروید. ما در تیم زوم ارز تلاش می کنیم تا مطالبی که در سایت رسمی هر ولت منتشر شده است را با شما به اشتراک بگذاریم.
سخن آخر درباره ی بهترین کیف پول ارز دیجیتال برای ایرانیان
همانطور که در این بخش آشنا شدید، کاربران ایرانی مجاز به استفاده از کیف پول های مختلفی هستند؛ اما این موضوع نباید باعث شود که شما به سراغ استفاده از ولتی بروید. قبل از انتخاب هر کیف پول باید مقداری درباره آن تحقیق کنید تا با ولت مورد نظر بیشتر آشنا شوید. در صورتی که شرایط کیف پول با شرایط شما یکسان بود، می توانید آن را برای استفاده انتخاب کنید.
توجه داشته باشید که انتخاب کیف پول ارز دیجیتال، مهم ترین انتخاب شما در این حوزه می باشد چراکه قرار است در آن ها سرمایه شما ذخیره شوند. هرگز انتخاب کیف پول را دست کم نگیرید و درباره ولت های انتخابی بسیار تحقیق کنید. اگر در این زمینه برایتان سؤالی ایجاد شد، می توانید سؤال خود را از کارشناسان سایت زوم ارز بپرسید.
ممنون از اینکه تا پایان مقاله ی “بهترین کیف پول ارز دیجیتال برای ایرانیان” با ما همراه بودید.
منبع: زوم ارز
بیشتر بخوانید:
آخرین اخبار فاندامنتال ارز دیجیتال
[vc_column][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”6″ item=”55693″ grid_id=”vc_gid:1645702444863-21150734-cadd-6″ taxonomies=”663″][/vc_column]
نظرات کاربران