دامیننس تتر چیست؟

دامیننس تتر Tether Dominance چیست؟
بازدید 45
۰

دامیننس تتر چیست؟، همانطور که در مقالات مربوط به ارز دیجیتال تتر بسیار گفته شده است، تتر یا USDT بزرگترین استیبل کوین از نظر ارزش بازار است. معامله گران کریپتو از استیبل کوین هایی مانند تتر برای انتقال بین ارزهای دیجیتال مختلف یا انتقال سرمایه گذاری خود به ارزهای فیات یا خارج از آن استفاده می کنند. ارزش USDT با دلار آمریکا پیوند خورده است.

استیبل کوین‌هایی مانند تتر دارایی دیجیتالی با نوسان کم را ارائه می‌کنند که معمولاً ارزش گذاری ثابتی را حفظ می‌کند. ارزش یک استیبل کوین به دارایی باثباتی مانند طلا، دلار آمریکا یا ارزهای ثابت دیگر متصل است، به این معنی که کوین تلاش می‌کند همان ارزش را حفظ کند. در ادامه بیایید بررسی نماییم که رمز ارز تتر به طور کامل چیست و به معرفی دامیننس تتر و نحوه بررسی دامیننس آن خواهیم پرداخت.


دامیننس تتر چیست؟

دامیننس تتر Tether Dominance چیست؟

دامیننس تتر Tether Dominance چیست؟

همانطور که در قسمت قبلی مقاله بیان نمودیم، دامیننس به معنای تسلط یا سلطه می باشد و دامیننس تتر به معنای تسلط استیبل کوین تتر بر بازار ارزهای دیجیتال است. اگر بخواهیم به صورت خلاصه به معرفی دامیننس تتر بپردازیم، می توان گفت دامیننس تتر، سهم رمز ارز تتر از کل بازار ارزهای دیجیتال را نشان می دهد. ارزش کل بازار با ضرب تعداد توکن های در گردش در قیمت تتر حاصل می شود. چون قیمت تتر برابر با یک دلار می باشد، می توان بیان نمود که ارزش بازار تتر برابر با تعداد توکن های در گردش تتر می باشد.

از تقسیم ارزش بازار تتر بر ارزش کل بازار ارزهای دیجیتال، دامیننس تتر حاصل می شود. همچنین زمانی که دامیننس تتر افزایش می یابد، نشان دهنده افزایش تعداد توکن های در گردش می باشد و بالعکس. یعنی کاهش دامیننس تتر نشان دهنده کاهش تعداد توکن های در گردش تتر است. دامیننس تتر به این دلیل اهمیت دارد که افزایش آن نشان می دهد که معامله گران رمز ارزهای خود را فروخته و به تتر تبدیل نمودند. و کاهش دامیننس تتر نشان دهنده این است که تتر را به سایر ارزهای دیجیتال تبدیل کرده اند.

به طور کلی می توان نتیجه گرفت با افزایش دامیننس تتر، بیشتر تریدرها در حال فروش دارایی های خود می باشند و با این وجود احتمال ریزش کل بازار ارزهای دیجیتال نیز می باشد. در مقابل با کاهش دامیننس بیت کوین، تریدرها در حال تبدیل تتر به سایر ارزهای دیجیتال می باشند که این امر باعث صعود بازار رمز ارزها می شود.


تتر Tether چیست؟

تتر Tether چیست؟

تتر Tether چیست؟

تتر USDT یک ارز دیجیتال متصل به دلار آمریکا است که به عنوان یک استیبل کوین شناخته می شود. استیبل کوین ها ارزش ارز فیات یا کالایی را که با نسبت یک به یک وصل شده اند نگه می دارند. تتر اولین استیبل کوین جهان است که در ابتدا با نام Realcoin برای ترید در سال ۲۰۱۴ راه اندازی شد.

در حالی که تتر در ابتدا بر روی لایه Omni در بلاکچین بیت کوین راه اندازی شد، از آن زمان با تعدادی از بلاکچین های دیگر از جمله اتریوم، ایاس، ترون، Algorand ،Solana و شبکه OMG سازگار شده است.

یک استیبل کوین نیاز دارد که عرضه گردشی با وجوه ذخیره شده در یک حساب ذخیره مطابقت داشته باشد. تتر از ترکیبی از اوراق تجاری، سپرده‌ها، پول نقد و اسناد خزانه برای حفظ ارزش در گردش استفاده می‌کند. در گذشته گمانه‌زنی‌هایی در مورد حمایت تتر وجود داشت، با این حال، این موضوع بر محبوبیت و قدرت خرید زیاد استیبل کوین تأثیری نداشت.

مفهوم اصلی تتر ارائه یک دارایی دیجیتال با قیمت ثابت در بازار است که می تواند از قدرت فناوری بلاکچین و مزایای ارزهای دیجیتال بدون متحمل شدن هیچ یک از نوسانات مرتبط استفاده کند.

به عبارت دیگر می توان بیان نمود که USDT یک استیبل کوین است که با نسبت ۱:۱ به دلار آمریکا متصل شده است . USDT که تحت نام تجاری Tether ایجاد شده است، پرکاربردترین استیبل کوین در بازار امروز است. USDT زمانی که بازارها از طریق روندهای نزولی قیمت عمده می روند، پناهگاه امنی را برای سرمایه گذاران فراهم می کند و قیمتی پایدار برای انتقال ارزش بدون نیاز به نقد کردن دارایی های دیجیتال به پول نقد ارائه می دهد.


پشتوانه تتر USDT چیست؟

پشتوانه تتر USDT چیست؟

پشتوانه تتر USDT چیست؟

USDT توسط دلارهای واقعی ایالات متحده پشتیبانی می شود که توسط Tether Limited، شرکت پشتیبان این ارز دیجیتال، ذخیره می شود. این بدان معناست که به ازای هر ۱ USDT در گردش، ۱ دلار در ذخیره وجود دارد. این کمک می‌کند تا اطمینان حاصل شود که ارزش USDT ثابت باقی می‌ماند، زیرا همیشه دلار کافی برای پوشش تمام توکن‌های در گردش وجود خواهد داشت.

آیا استفاده از آن امن است؟. یکی از نگرانی هایی که برخی از مردم در مورد استفاده از USDT دارند این است که می تواند در معرض تقلب یا دستکاری باشد، زیرا هیچ مقام مرکزی مانند ارز سنتی بر عملکرد آن نظارت ندارد. با این حال، Tether Limited حسابرسی ‌های منظمی از ذخایر خود منتشر کرده است که به اطمینان از وجود دلار کافی برای پشتوانه همه توکن‌های در گردش کمک می‌کند. علاوه بر این، از آنجایی که USDT به دلار وابسته است، ارزش آن نباید به شدت تحت تأثیر بازارهای نوسان باشد. به طور کلی، استفاده از USDT باید نسبتاً ایمن باشد، تا زمانی که اقدامات احتیاطی اولیه را انجام دهید.


مزایای استفاده از تتر Tether

مزایای استفاده از تتر Tether

مزایای استفاده از تتر Tether

آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا سرمایه گذاران زیادی به تتر علاقه زیادی نشان داده اند؟ این در درجه اول به دلیل مزایای متعددی است که کوین ارائه می دهد. در اینجا برخی از این موارد ذکر شده در زیر آمده است:

  • تتر نقدینگی بیشتری نسبت به هر دارایی دیجیتال دیگر ارائه می دهد. متصل بودن به دلار آمریکا به این معنی است که ارزش آن کاملاً ثابت است، به همین دلیل است که معمولاً برای ترید استفاده می شود.
  • تقریباً هر ارز دیجیتال دیگری نوسانات قیمت زیادی را تجربه می کند. برعکس، تتر نوسانات پایینی را نشان می‌دهد و آن را به گزینه‌ای ایده‌آل برای سرمایه‌گذارانی تبدیل می‌کند که می‌خواهند سبد سهامی پایدار و مطمئن داشته باشند.
  • تتر معتقد است که موفقیت تنها در صورتی حاصل می شود که رابطه شرکت و سرمایه گذار بر اساس اعتماد و صداقت باشد. برای دستیابی به این هدف، شرکت شفافیت را در تمام سطوح تضمین می کند. این شرکت تحت حسابرسی های منظم قرار می گیرد و جزئیات هر تراکنش را می توان در بلاکچین مشاهده کرد.
  • شرکت‌ها تمایل دارند هزینه‌های غیرمنطقی زیادی را برای تراکنش‌های دارایی‌های دیجیتال اعمال کنند. این باعث می شود که سرمایه گذاران و معامله گران علاقه خود را به آن دارایی خاص از دست بدهند. بنابراین، تتر از تحمیل هزینه های سنگین تراکنش به کاربران خودداری می کند. معامله گرانی که به دنبال دارایی هایی هستند که کارمزد معاملاتی پایینی دارند، می توانند Tether را انتخاب کنند.
  • تتر توسط صرافی‌های بی‌شماری شناسایی و فهرست شده است. استقبال گسترده از این استیبل کوین برای سرمایه گذاران مفید است زیرا آنها احتمال بیشتری برای تضمین معاملات سودآور دارند.

معایب استفاده از تتر Tether

معایب استفاده از تتر Tether

معایب استفاده از تتر Tether

اکنون به معایب استفاده از تتر Tether می پردازیم. در اینجا دلایلی وجود دارد که چرا Tether  ممکن است سرمایه گذاری خوبی در نظر گرفته نشود:

  • اگرچه این شرکت ادعا می کند که هر کوین تتر را با یک دلار آمریکا متصل کرده است، تنها ۲.۹٪ از کل عرضه دلار آمریکا به صورت نقدی است. در مواقع آشفتگی، اگر همه سرمایه گذاران تصمیم بگیرند پول خود را برداشت کنند، شرکت هیچ دلاری برای ارائه به سرمایه گذاران خود در ازای تتر نخواهد داشت.
  • ایالت نیویورک قوانین کریپتو را بسیار جدی می گیرد. دادستان کل نیویورک، قبلا iFinex شرکت مادر تتررا به دلیل رعایت نکردن قوانین و مقررات جریمه کرده بود. این جریمه به ۱۸.۵ میلیون دلار افزایش یافت. دادستان کل نیویورک به تتر مشکوک است که همان شرکت مادرش را آغاز کرده است.
  • تتر ۵۳ درصد از کل سرمایه بازار استیبل کوین را تشکیل می دهد. مرگ تتر USDT می تواند منجر به سقوط کل صنعت کریپتو شود.

چرا تتر Tether مهم است؟

چرا تتر Tether مهم است؟

چرا تتر Tether مهم است؟

تتر Tether در سال ۲۰۱۵ توسط شرکت Tether Limited راه اندازی شد. این شرکت ادعا می کند که برای هر ارز رمزنگاری تتر ۱  دلار آمریکا (USD) در خزانه خود دارد. این واقعیت که ارزش USDT به دلار آمریکا ثابت است، راحتی زیادی را برای کاربران فراهم می کند.

تتر مزایایی را برای سرمایه گذاران کریپتو فراهم می کند زیرا راهی برای جلوگیری از نوسانات بیش از حد سایر ارزهای دیجیتال ارائه می دهد. تتر راهی برای جلوگیری از نوسانات بیش از حد سایر ارزهای دیجیتال به سرمایه گذاران ارائه می دهد. یک معامله گر می تواند با انتقال وجوه خود به USDT، خطر قرار گرفتن در معرض افت ناگهانی قیمت ارزهای دیجیتال را کاهش دهد.


دامیننس Dominance چیست؟

دامیننس Dominance چیست؟

دامیننس Dominance چیست؟

در فرهنگ لغت انگلیسی دامیننس Dominance به معنای سلطه و تسلط می باشد. در دنیای رمز ارزها از کلمه دامیننس به عنوان یک شاخص برای تعیین میزان قدرت یک ارز و تسلط آن بر بازار در مقایسه با دیگر ارزهای دیجیتال یاد می شود. زمانی که صحبت از دامیننس یک ارز دیجیتال می شود به این معناست که چه مقدار از نقدینگی بازار رمز ارزها به این ارز دیجیتال اختصاص دارد.

برای مثال زمانی که شاخص دامیننس بیت کوین بررسی می شود، یعنی قدرت بیت کوین و میزان تسلط آن نسبت به دیگر آلت کوین ها مورد بررسی قرار می گیرد. به طور کلی می توان بیان نمود که از شاخص دامیننس، تریدرها برای بررسی بازار ارز دیجیتال استفاده می نمایند. دامیننس تتر نیز یک شاخص است که همانطور که گفتیم، تسلط تتر بر سایر رمز ارزها را نشان می دهد.


بررسی نشانه های دامیننس تتر

بررسی نشانه های دامیننس تتر

بررسی نشانه های دامیننس تتر

در این قسمت از مقاله به بررسی نشانه های دامیننس تتر خواهیم پرداخت. در واقع بررسی خواهیم نمود که با افزایش دامیننس تتر و یا کاهش آن، چه اتفاقی خواهد افتاد.

  • افزایش دامیننس تتر USDT

افزایش دامیننس تتر در واقع به این معناست که با افزایش روند دامیننس تتر، قیمت سایر رمز ارزها به ویژه ارز دیجیتال بیت کوین کاهش پیدا می کند و دارای یک روند نزولی می باشند. شما می توانید با تحلیل به راحتی متوجه کاهش و یا افزایش دامیننس تتر شوید.

علاوه بر این، افزایش دامیننس تتر نشان دهنده این است که تعداد خریداران تتر و در مقابل فروشنده های دیگر رمز ارزها در حال افزایش می باشد. همچنین می توان بیان نمود که افراد در حال تبدیل رمز ارزهای خود به ارز دیجیتال تتر هستند. این موضوع نشان دهنده روند نزولی بازار است.

  • کاهش دامیننس تتر USDT

از دیگر نشانه های دامیننس تتر، کاهش آن است که با کاهش دامیننس تتر، قیمت سایر ارزهای دیجیتال روند افزایشی به خود می گیرد و این موضوع نشانگر این است که فروشنده های تتر و خریداران سایر رمز ارزها در حال افزایش می باشند.

کاهش دامیننس تتر زمانی اتفاق می افتد که رمز ارزها دارای یک روند نزولی باشند و در اینجا تریدرها با فروش تتر و خرید دیگر ارزهای دیجیتال سود کسب می کنند و در ادامه معاملات خود را انجام می دهند.


بررسی کاربردهای دامیننس تتر

بررسی کاربردهای دامیننس تتر

بررسی کاربردهای دامیننس تتر

در قسمت های قبلی مقاله بیان نمودیم که دامیننس تتر به عنوان یک شاخص برای بررسی و تشخیص روند بازار مورد استفاده قرار می گیرد و تحلیلگران قادر خواهند بود از این شاخص استفاده کنند و جهت بازار را تشخیص دهند و به انجام معاملات بپردازند.

شما قادر خواهید بود با بررسی و آنالیز نمودار دامیننس تتر USDT، روند بازار را پیش بینی کنید و بهترین عملکرد را در معاملات خود  داشته باشید. زمانی که روند بازار نزولی می باشد، تریدرها سعی بر این دارند با تبدیل رمز ارزهای خود به تتر، سرمایه را حفظ نمایند و زمانی که روند بازار نزولی است، دامیننس تتر افزایشی خواهد یافت.

همچنین بر عکس این حالت نیز وجود دارد و زمانی که افراد یک روند افزایشی برای بازار پیش بینی می کنند، به منظور کسب سود تتر را به سایر ارزهای تبدیل می نمایند و در این صورت دامیننس تتر کاهش خواهد یافت. به طور کلی می توان نتیجه گرفت که دامیننس تتر، به تریدرها و سایر سرمایه گذاران در تحلیل روند بازار کمک می نماید.


ارتباط بین دامیننس تتر و بیت کوین

ارتباط بین دامیننس تتر و بیت کوین

اارتباط بین دامیننس تتر و بیت کوین

هنگامی که روند بازار مشخص باشد و در شرایط معمولی، توجهی به نمودار دامیننس تتر به طور معمول نخواهد شد. در این مورد تمام تمرکز بر روی دامیننس بیت کوین یا تسلط آن بر بازار می باشد. اما ممکن است روند بازار تغییراتی کند و در اینجاست که تحلیل چارت دامیننس تتر می تواند به پیش بینی آینده بازار کمک شایسته ای نماید.

برای تشخیص زمان پایان یافتن صعود بیت کوین و شروع صعود آلت کوین ها، تحلیل دامیننس بیت کوین می تواند استفاده شود. هنگامی که دامیننس بیت کوین روند نزولی دارد، نشانگر این موضوع می باشد که تریدرها در حال این هستند که دارایی های خود را به سایر آلت کوین ها تبدیل نمایند.

برای تشخیص زمان شروع آلت سیزن، همچنین می توان به بررسی دامیننس بیت کوین پرداخت. اما در مقابل، دامیننس تتر وضعیت کلی بازار ارزهای دیجیتال را نشان می دهد. زمانی که بازار سایر رمز ارزها روند نزولی دارد، تریدرها دارایی های خود را به تتر تبدیل می نمایند و بر عکس این حالت نیز وجود دارد. زمانی که بازار یک روند صعودی دارد، معامله گران استیبل کوین تتر خود را به بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال تبدیل می کنند.

به طور خلاصه می توان بیان نمود که افزایش دامیننس تتر نشان دهنده این است که افراد در حال فروش رمز ارزهای خود می باشند. با این وجود، قیمت بیت کوین و آلت کوین ها به دلیل تقاضای کم، کاهش می یابد. به علاوه، هنگامی که افراد استیبل کوین تتر را به سایر ارزهای دیجیتال تبدیل می کنند، دامیننس تتر کاهش یافته و تقاضا برای دیگر رمز ارزها افزایش می یابد. در نتیجه می توان گفت که با افزایش دامیننس تتر، قیمت رمز ارزها کاهش یافته و با کاهش دامیننس تتر، قیمت رمز ارزها افزایش می یابد.


پیش بینی روند بازار با استفاده از دامیننس تتر

پیش بینی روند بازار با استفاده از دامیننس تتر

پیش بینی روند بازار با استفاده از دامیننس تتر

روند بازار رمز ارزها در بسیاری از موارد، مشخص نمی باشد. تحلیلگران می توانند از دامیننس تتر استفاده نموده و آینده بازار را پیش بینی نمیاند. زمانی که بازار در محدوده رنج است، تحلیل روند بازار کاری دشوار تلقی می شود. در اینجا تحلیلگران می توانند برای پیش بینی روند کلی بازار از خطوط حمایت و مقاومت موجود در نمودار دامیننس تتر استفاده نمایند.


چگونه دامیننس تتر را بررسی نماییم؟

چگونه دامیننس تتر را بررسی نماییم؟

چگونه دامیننس تتر را بررسی نماییم؟

با تقسیم تعداد توکن های USDT در گردش بر ارزش کل بازار ارزهای دیجیتال، دامیننس تتر به دست می آید. کاربران و تریدرها می توانند برای دشاتن تحلیلی درست از شرایط بازار، از نمودار دامیننس تتر استفاده نمایند. سایت هایی همانند تریدینگ ویو و کوین مارکت کپ از جمله سایت هایی هستند که برای مشاهده نمودار دامیننس تتر مورد استفاده قرار می گیرند. کاربران قادر خواهند بود در تریدینگ ویو در قسمت نمودارها عبارت USDT.D را جستجو نمایند و نمودار را مشاهده کنند. همچنین آنها می توانند از سایت کوین مارکت کپ در قسمت چارت، دامیننس تتر را مشاهده نمایند.


ارتباط بین شاخص ترس و طمع با دامیننس تتر

ارتباط بین شاخص ترس و طمع با دامیننس تتر

ارتباط بین شاخص ترس و طمع با دامیننس تتر

لازم به ذکر است که بین شاخص ترس و طمع ارز دیجیتال و دامیننس تتر ارتباطی وجود دارد. در ابتدا نیاز است که بدانید شاخص ترس و طمع چیست. شاخص ترس و طمع احساسات کاربران در بازار  ارز دیجیتال را نشان می دهد. این شاخص را با عددهای بین ۱ تا ۱۰۰ نشان می دهند و بالاترین سطح ترس و فشار فروش با عدد ۱ مشخص می شود. برای نشان دادن بالاترین سطح طمع و فشار خرید از عدد  ۱۰۰ استفاده می شود. تحلیلگران معتقد می باشند زمانی که ترس بالا می رود و به دلیل کاهش شدید قیمت ها که از فشار فروش ناشی می شود، فرصت برای خرید مناسب است. به علاوه، زمانی که طمع بالا می رود، به دلیل افزایش شدید قیمت ها که از فشار خرید ناشی می شود، هر لحظه امکان دارد که با ترکیدن حباب و آغاز فاز اصلاح، باید سریع اقدام به فروش نمود. اما در ادامه بیایید دریابیم که رابطه شاخص ترس و طمع با دامیننس تتر چیست؟

تریدرها به طور معمول با خروج از بازار یک ارز دیجیتال، در تلاش می باشند تا در موقعیت خرید باشند. به همین علت از نقد کردن دارایی مورد نظر اجتناب نموده و آن را به یک استیبل کوین همانند تتر تبدیل می کنند. با این وجود می توان نتیجه گرفت که سرمایه جدید به سمت بازار استیبل کوین مورد نظر می رود و مارکت کپ آن افزایش می یابد. در ادامه این افزایش باعث می شود تا دامیننس یک ارز دیجیتال همانند تتر نیز بالا رود.

به طور کلی می توان بیان نمود که در موقعیت ترس زمانی که فشار فروش رمز ارزها به غیر از استیبل کوین بالا می باشد، حجم خرید تتر افزایش یافته و دامیننس آن ممکن است افزایش یابد. با قرار گرفتن در موقعیت طمع، با تلاش افراد برای خرید بیشتر و با کاهش بازار تتر، دامیننس آن نیز کاهش می یابد. البته باید بیان نماییم در صورتی که به صورت همزمان با افزایش ارزش بازار تتر به هر منظوری، مارکت کپ یا ارزش بازار سایر ارزهای دیجیتال افزایش بیشتری داشته باشد، دامیننس تتر به جای اینکه افزایش یابد، کاهش خواهد یافت.


سوالات متداول

  1. دامیننس تتر چیست؟

دامیننس نشانگر سلطه یا تسلط یک ارز دیجیتال در بازار رمز ارزها می باشد. تتر از جمله پرکاربردترین استیبل کوین های موجود در بازار است و دامیننس تتر نشان دهنده درصد سهم بازار تتر از کل بازار ارزهای دیجیتال می باشد. لازم به ذکر است که دامیننس تتر از تقسیم تعداد توکن های تتر در گردش بر ارزش کل بازار ارزهای دیجیتال حاصل می شود.

  1. کاربرد دامیننس تتر چیست؟

تریدرها می توانند ارزهای دیجیتال خود را به تتر در زمان نزول بازار، تبدیل نمیاند و ارزش دارایی های خود را حفظ کنند. به همین دلیل زمانی که بازار نزولی می شود، دامیننس تتر افزایش می یابد. همچنین برعکس این حالت وجود دارد. هنگامی که افراد به افزایش قیمت در بازار امیدوار می باشند، به منظور دریافت سود استیبل کوین های خود را به سایر رمز ارزها تبدیل نموده و در این حالت دامیننس تتر کاهش می یابد. به همین دلیل است که دامیننس تتر می تواند سرمایه گذاران را در تحلیل روند بازار کمک نماید.


سخن پایانی

همانطور که در این مقاله بیان نمودیم، رمز ارز تتر یکی از پرکاربردترین استیبل کوین های موجود در بازار ارزهای دیجیتال می باشد. این یک ارز دیجیتال متصل به دلار آمریکا است که به عنوان یک استیبل کوین شناخته می شود. مفهوم اصلی تتر ارائه یک دارایی دیجیتال با قیمت ثابت در بازار است که می تواند از قدرت فناوری بلاکچین و مزایای ارزهای دیجیتال بدون متحمل شدن هیچ یک از نوسانات مرتبط استفاده کند. تتر نقدینگی بیشتری نسبت به هر دارایی دیجیتال دیگر ارائه می دهد.

دامیننس تتر به معنای تسلط استیبل کوین تتر بر بازار ارزهای دیجیتال است. اگر بخواهیم به صورت خلاصه به معرفی دامیننس تتر بپردازیم، می توان گفت دامیننس تتر، سهم رمز ارز تتر از کل بازار ارزهای دیجیتال را نشان می دهد. افزایش دامیننس تتر در واقع به این معناست که با افزایش روند دامیننس تتر، قیمت سایر رمز ارزها به ویژه ارز دیجیتال بیت کوین کاهش پیدا می کند و دارای یک روند نزولی می باشند. شما می توانید با تحلیل به راحتی متوجه کاهش و یا افزایش دامیننس تتر شوید. همچنین با کاهش دامیننس تتر، قیمت سایر ارزهای دیجیتال روند افزایشی به خود می گیرد و این موضوع نشانگر این است که فروشنده های تتر و خریداران سایر رمز ارزها در حال افزایش می باشند.  به طور کلی می توان بیان نمود که بررسی دامیننس تتر می تواند سرمایه گذاران را در تحلیل روند بازار کمک کند.

ممنون از اینکه تا پایان مقاله “دامیننس تتر چیست؟” همراه ما بودید.


بیشتر بخوانید

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم محتوا

نفیسه هستم و دارای 3 سال تجربه در بازار رمز ارزها می باشم. دانش آموخته رشته مهندسی کامپیوتر از دانشگاه تهران جنوب و در زمینه تدریس زبان و مترجمی بسیار فعالیت نموده ام. علاقه مند به حوزه موسیقی می باشم و در تلاشم تا در ارتباط با ارزهای دیجیتال دانش خود را گسترش دهم.

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها