ارز NXM چیست؟ | آینده ارز NXM

ارز ان اکس ام NXM چیست؟
بازدید 39
۸

ارز NXM چیست؟ امروزه یکی از مهم ترین نیازهای انسان ها بیمه می باشد. بیمه ها انواع گوناگونی دارند که ریسک های پیرامون زندگی را کاهش می دهند. یکی از مهم ترین بیمه ها، بیمه سبد سرمایه گذاری در بازارهای مالی است، این بیمه ها ریسک های موجود را در بازارهای مالی برای سرمایه گذاران کاهش می دهد.

ماهیت دنیای ارزهای دیجیتال به گونه ای است که ریسک های زیادی مانند: هک شدن کیف پول و یا باگ های موجود در قراردادهای هوشمند و… شامل حال کاربران می شود. در نتیجه نیاز به یک بیمه پوشش ریسک، بسیار احساس می شود. از این رو پلتفرم نکسوس میوچوال Nexus Mutual با هدف بیمه سبد سرمایه گذاری کاربران، به منظور حفاظت از آن در برابر ریسک های احتمالی به وجود آمد. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا از نحوه کارکرد و مباحث فنی این پروژه مطلع شویم و همچنین ارز دیجیتال این پلتفرم یعنی ان اکس ام NXM را به شما معرفی نماییم.

ارز ان اکس ام NXM چیست؟

ارز ان اکس ام NXM چیست؟

ارز ان اکس ام NXM چیست؟

ارز ان اکس ام NXM، توکن بومی پلتفرم نکسوس میوچوال Nexus Mutual می باشد که با استاندارد ERC-20 ایجاد شده، در ادامه به کاربرد این ارز در پلتفرم Nexus می پردازیم.

  • تصمیمات حاکمیتی: کاربران با داشتن ارز ان اکس ام NXM می توانند در تصمیمات حاکمیتی حق رای داشته باشند و یا پیشنهادات خود را ارائه کنند. اگر کاربری در این رای گیری شرکت کند، ارز NXM پاداش می گیرد و اگر پیشنهادی ارائه شود یک کمیته فنی آن را بررسی و سپس برای رای گیری گذاشته می شود. در نظر داشته باشید کسانی که در رای گیری شرکت می کنند، ارزهای آن ها برای هفت روز و یا بیشتر قفل خواهد شد.
  • پوشش ریسک: با استفاده از ارز ان اکس ام NXM کاربران می توانند دارایی خود را بیمه کنند. خوب است بدانید ۹۰% از آن مقدار ارزی که کاربران برای خرید بیمه می پردازد، سوزانده می شود و ۱۰% باقی مانده نزد کاربر حفظ می شود که در صورت مطالبه از بیمه برای جبران خسارت، با استفاده از آن ۱۰% ثابت کند که بیمه داشته است.
  • ارزیابی ادعاها: کاربران می توانند با استیک کردن ارز NXM تبدیل به ارزیاب در این پلتفرم شوند. ارزیاب ها کاربرانی هستند که درخواست های جبران خسارت بیمه شده ها را بررسی و تایید می کنند. اگر کاربری خسارت دیده باشد می تواند درخواست جبران خسارت کند که این درخواست، ظرف مدت ۱۲ الی ۴۸ ساعت توسط ارزیاب ها رسیدگی می شود. همچنین ارزیاب هایی که این ادعاها را بررسی می کنند به عنوان پاداش ارز NXM دریافت می کنند.
  • ارزیابی ریسک: همچنین کاربران می توانند با استیک کردن ارز NXM، امنیت یک پروتکل و یا حضانت یک دارایی را بر عهده بگیرند. اما باید بدانید که این کار ریسک هایی نیز دارد زیرا اگر پروتکل تحت نظارت شما هک شود، دارایی استیک شده شما بابت جریمه به پروتکل پرداخت می شود. کاربرانی که امنیت را برقرار می کنند پاداش را به صورت ارز NXM دریافت می کنند.
  • حق عضویت: خوب است بدانید تمامی فعالیت های ذکر شده با یک شرط برقرار است و آن هم داشتن حق عضویت در این پلتفرم است. کاربران با پرداخت کردن مقداری NXM می توانند عضوی از جامعه نکسوس Nexus باشند.

نیم نگاهی به توکن ان اکس ام NXM

نام اختصاری NXM
نوع ارز  Token
عرضه کل ۶,۷۸۴,۸۲۲
مقدار در گردش  ۶,۵۹۴,۰۶۸
وب سایت رسمی  nexusmutual.io
بلاکچین اکسپلورر etherscan.io

ethplorer.io

explorer.solana.com

پیج های ارتباطی رسمی medium.com

twitter

سورس کد  github.com
آدرس قرارداد هوشمند ۰xd7c49cee7e9188cca6ad8ff264c1da2e69d4cf3b

تاریخچه و بنیان گذار پلتفرم نکسوس میوچوال Nexus Mutual

تاریخچه و بنیان گذار پلتفرم نکسوس میوچوال Nexus Mutual

تاریخچه و بنیان گذار پلتفرم نکسوس میوچوال Nexus Mutual

شرکت نکسوس میوچوال Nexus Mutual در سال ۲۰۱۷ توسط Hugh Karp در لندن_انگلیس با هدف ایجاد یک بیمه غیرمتمرکز در بخش کریپتوها شروع به فعالیت کرد. این شرکت در حال حاضر ۱۴ عضو فعال دارد و اولین محصول آن بیمه قراردادهای هوشمند بوده است. در ادامه با سابقه کاری موسس این شرکت آقای Hugh Karp بیشتر آشنا می شویم:

آقای Hugh Karp دانش آموخته در دانشگاه ملی استرالیا می باشد. او از سال ۲۰۰۲ در یک شرکت بیمه واقع در سیدنی به مدت ۹ سال شاغل بوده است، سپس به استخدام یک شرکت بیمه در لندن درآمد و حدود ۶ سال نیز در آن جا فعالیت داشت. همچنین ایشان از سال ۲۰۱۱ به دنیای بلاکچین ها علاقه مند شدند و این آشنایی با بلاکچین از یک طرف و سابقه طولانی در بیمه از طرف دیگر، باعث شد که Hugh به فکر یک بیمه غیرمتمرکز برای سرمایه گذاران و پروتکل های کریپتویی باشد. از این رو در سال ۲۰۱۷ شرکت Nexus Mutual را تاسیس کرد.


عملکرد پلتفرم نکسوس میوچوال Nexus Mutual

عملکرد پلتفرم نکسوس میوچوال Nexus Mutual 

عملکرد پلتفرم نکسوس میوچوال Nexus Mutual

همان طور که گفته شد این پلتفرم یک بیمه غیرمتمرکز برای پوشش ریسک های دنیای کریپتویی می باشد، این مدل بیمه ها جایگزینی برای بیمه های سنتی خواهند بود. در این روش، کاربران هستند که تامین مالی و اعتبار بیمه ها را تایید می کنند و هیچ نهاد متمرکزی دخل و تصرفی در روند این پلتفرم ندارد. در تصویر زیر می توانید تفاوت های این پلتفرم را که به صورت غیرمتمرکز اداره می شود را با نمونه های سنتی آن مقایسه کنید:

عملکرد پلتفرم نکسوس میوچوال

عملکرد پلتفرم نکسوس میوچوال

خوب است بدانید ارزش ارز NXM با استفاده از یک فرمول قیمت گذاری می شود:

مولفه ها در این فرمول به این صورت است:

TP: ارزش ارز _ MCRETH: حداقل سرمایه مورد نیاز برای پوشش ریسک _ MCR%: نسبت سرمایه جذب شده به حداقل سرمایه مورد نیاز _ A و C: فاکتورهایی ثابت می باشد که بنا بر قیمت ارز اتریوم در زمان راه اندازی پروتکل به دست می آید.

اما خدمات این شرکت شامل چه مواردی می شود؟ این پلتفرم در زمان نگارش این مقاله تنها ریسک قراردادهای هوشمند را پوشش می دهد، به عنوان نمونه از قرارداد هوشمند DAO اتریوم پشتیبانی می کند و اگر این قرارداد هوشمند هک شد و یا باگی در آن به وجود بیاید، خسارت وارد شده به کاربران توسط Nexus جبران خواهد شد. همچنین تیم فنی این پروژه مدعی شده که در آینده ای نزدیک هک کیف پول ها و فیشینگ نیز به خدمات خود اضافه خواهد کرد.

اما یک نکته مبهم در این پلتفرم آن است که کاربران برای فعالیت در این پلتفرم که می خواهند عضوی از جامعه نکسوس Nexus باشند، باید احراز هویت کنند. اگر احراز هویت نیاز است پس دیگر غیرمتمرکز بودنی در کار نیست!! ماهیت این دو با یکدیگر تناقض دارد. البته اداره پلتفرم به صورت غیرمتمرکز می باشد و هیچ نهاد متمرکزی در آن دخالت ندارد اما هویت کاربران غیرمتمرکز نمی باشد. خوب است بدانید کاربران طبق قوانین انگلستان ملزم به احراز هویت خواهند بود و این مدارک به صورت آفچین ذخیره می شود و تنها یک آدرس اتریوم با این اطلاعات پیوند داده می شود و از این پس شما را با آدرس اتریوم می شناسند. تیم فنی این پروژه دلیل این کار را جلوگیری از حمله هکرا عنوان کرده است.

در نظر داشته باشید این پلتفرم از بلاکچین برای ثبت تراکنش ها استفاده می کند که باعث می شود سرعت بالاتری در پرداخت ها و رسیدگی به ادعا ها نسبت به روش های سنتی داشته باشد و همچنین بلاکچین باعث شفافیت در تمامی مراحل و همچنین موجودی صندوق این پلتفرم می شود.


ویژگی های پلتفرم نکسوس میوچوال Nexus Mutual

ویژگی های پلتفرم نکسوس میوچوال Nexus Mutual

ویژگی های پلتفرم نکسوس میوچوال Nexus Mutual

در این بخش قصد داریم ویژگی های مثبت و منفی این پلتفرم را عنوان کنیم. ابتدا به فاکتور های مثبت آن می پردازیم:

  • پوشش ریسک و جبران خسارت برای کاربران کریپتویی.
  • اداره پلتفرم به صورت غیرمتمرکز.
  • کسب درآمد با استفاده از تامین نقدینگی و فعایت به عنوان یک عضو در این پلتفرم.
  • شفافیت در تمامی مراحل جبران خسارت.
  • تجربه مناسب تیم فنی این پروژه در دو تکنولوژی بلاکچین و بیمه.

و اما ویژگی های منفی:

  • تمامی فعالیت های این پلتفرم زیر نظر قوانین کشور انگستان است. این موضوع باعث برخی مشکلات می باشد زیرا برخی موارد در یک کشور جرم محسوب نمی شود اما در یک کشور دیگر مشکل ساز خواهد بود.
  • اعضا برای فعالیت در این پلتفرم نیاز به احراز هویت دارند.

امنیت پلتفرم نکسوس میوچوال Nexus Mutual

امنیت پلتفرم نکسوس میوچوال Nexus Mutual

امنیت پلتفرم نکسوس میوچوال Nexus Mutual

مهم ترین بخش در این پلتفرم بخش “امنیت” آن می باشد. زیرا این پلتفرم قصد دارد پروتکل ها و کیف پول هایی که دچار ضعف امنیتی می شوند را پوشش بدهد، در نتیجه خودش باید امنیت کافی داشته باشد. قطعا کسی از یک شرکت بیمه که خودش ضعف امنیتی دارد طرح های بیمه خریداری نمی کند. در ادامه ممیزی هایی که این پلتفرم دریافت کرده را بررسی می کنیم:

قراردادهای هوشمند آنچین این پلتفرم توسط بنیاد iosiro در سال ۲۰۲۱ بررسی و تایید شده است.

همچنین بنیاد G0 Group استخر نقدینگی این پلتفرم را در سال ۲۰۲۰ بررسی و تایید کرده است.

نهاد Solidified Audit نیز در سال ۲۰۱۹ قراردادهای هوشمند این پروژه را بررسی و ممیزی کرده است.

اما علاوه بر موارد بالا پلتفرم نکسوس Nexus با بنیاد Immunefi نیز همکاری می کند. این بنیاد از هکرهای کلاه سفید تشکیل شده است. آن ها هر چند وقت یک بار تمامی بخش های پلتفرم Nexus را بررسی و در صورت وجود باگ های امنیتی، آن ها را رفع می کنند. در نتیجه این پلتفرم یکی از ایمن ترین پروژه های کریپتویی می باشد.


بررسی روند قیمت ارز دیجیتال ان اکس ام NXM

در قسمت های قبلی مقاله بیان نمودیم که رمز ارز ان اکس ام توکن بومی پلتفرم نکسوس Nexus می باشد و مبتنی بر استاندارد ERC-20 است. این ارز دیجیتال در پلتفرم نکسوس برای تصمیمات حاکمیتی، پوشش ریسک، ارزیابی ادعاها، ارزیابی ریسک و حق عضویت کاربرد دارد. پلتفرم نکسوس میوچوال با هدف بیمه سبد سرمایه گذاری کاربران و به منظور حفاظت از آن در برابر ریسک های احتمالی بنیانگذاری شده است. در ادامه مطالب به بررسی روند قیمت رمز ارز ان اکس ام NXM خواهیم پرداخت.

ارز دیجیتال ان اکس ام در اواسط سال ۲۰۲۰ یعنی در تاریخ ۲۱ جولای با قیمت ۹.۱۰۹۵ دلار به فروش می رفت. قیمت این ارز دیجیتال دو ماه بعد با یک رشد خوبی همراه بوده و در تاریخ ۲ سپتامبر ۲۰۲۰ به محدوده ۷۲.۹۳ دلار رسید. قیمت رمز ارز ان اکس ام NXM در اواخر سال ۲۰۲۰ برابر با ۲۴.۲۸ دلار بود. این ارز دیجیتال سال ۲۰۲۱ را با قیمت ۲۶.۱۳ دلار آغاز نمود. سپس درتاریخ ۱۲ مِی ۲۰۲۱ قیمت آن با یک رشد چشمگیری همراه بوده و به سطح قیمت ۱۵۹.۵۱ دلار رسید. لازم به ذکر است که رمز ارز ان اکس ام در تاریخ ۱۶ نوامبر ۲۰۲۱ به بالاترین سطح قیمت خود یا ATH رسید. در ادامه این رمز ارز در ابتدای سال ۲۰۲۲ به سطح قیمت ۱۲۲.۷۶ دلار رسید و کم کم قیمت آن کاهش یافته و در تاریخ ۲۱ ژوئن ۲۰۲۲ قیمت آن برابر با ۳۶.۷۲ دلار بود. در تصویر زیر شما می توانید نمودار قیمت رمز ارز ان اکس ام NXM را مشاهده نمایید.

بررسی روند قیمت ارز دیجیتال ان اکس ام NXM

بررسی روند قیمت ارز دیجیتال ان اکس ام NXM


کیف پول های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال ان اکس ام NXM

کیف پول های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال ان اکس ام NXM

کیف پول های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال ان اکس ام NXM

پس از آشنایی کامل با رمز ارز ان اکس ام NXM وقت آن رسیده است که با کیف پول های پشتیبانی کننده آن نیز آشنا شوید. از کیف پول هایی که در این قسمت از مقاله نام می بریم، می توانید برای ذخیره سازی ارز دیجیتال ان اکس ام NXM استفاده نمایید. کیف پول های سخت افزاری و نرم افزاری متعددی در بازار رمز ارزها فعالیت می نمایند. نکته مهمی که در انتخاب کیف پول باید در نظر گرفته شود این است که در مرحله اول از رمز ارز شما پشتیبانی کند، سپس از امنیت کافی برخوردار باشد تا بتوانید با خیال راحت ارزهای خود را ذخیره نمایید. کیف پول های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال ان اکس ام NXM شامل موارد زیر می باشد:

  1. کیف پول تراست Trust

تراست ولت را می توان به عنوان یکی از محبو‌ب‌ترین کیف پول های نرم افزاری ارز دیجیتال معرفی نمود که قابلیت ذخیره سازی رمز ارزهای گوناگونی را دارد. شما می توانید به راحتی با مراجعه به وب سایت اصلی این کیف پول آن را برای نسخه های اندروید و ios تلفن همراه دانلود نمایید.

  1. کیف پول اتمیک Atomic

اتمیک ولت از دیگر کیف پول های نرم افزاری پشتیبانی کننده رمز ارز ان اکس ام NXM است. کاربران می توانند این کیف پول را بر روی رایانه خود برای سیستم عامل های ویندوز، مک، فدورا و … نصب نمایند. همچنین امکان نصب آن بر روی تفن همراه برای سیستم عامل های اندریود و آی او اس وجود دارد.

  1. کیف پول سیف پل SafePal

کیف پول نرم افزاری سیف پل از طریق اپل استور و گوگل پلی برای تلفن های همراه قابل نصب است. پس از بارگیری اپلیکیشن کیف پول سیف پل کاربران به طیف گسترده ای از برنامه های مالی غیرمتمرکز محبوب یا دیفای دسترسی خواهند داشت.

  1. کیف پول متامسک MetaMask

متامسک یکی از کیف پول های ارز دیجیتال است که در مرورگرهای فایرفاکس، کروم و بریو در دسترس می باشد و کاربران می توانند از آن به عنوان یک افزونه بر روی مرورگرهایی که نام بردیم، استفاده کنند. همچنین اپلیکیشن موبایل متامسک برای اندروید و آی او اس قابل استفاده می باشد.


نحوه خرید و فروش ارز دیجیتال ان اکس ام NXM

نحوه خرید و فروش ارز دیجیتال ان اکس ام NXM

نحوه خرید و فروش ارز دیجیتال ان اکس ام NXM

برای خرید و فروش رمز ارز ان اکس ام NXM قادر خواهید بود از صرافی ها استفاده نمایید. صرافی های ارز دیجیتال که از این رمز ارز پشتیبانی می کنند، به منظور خرید و فروش مورد استفاده قرار می گیرند. برای آشنایی با صرافی های پشتیبانی کننده این ارز دیجیتال می توانید به سایت کوین مارکت کپ مراجعه نمایید. سپس رمز ارز ان اکس ام NXM را جستجو نموده و وارد صفحه اختصاصی آن شوید. شما می توانید در قسمت Markets تمامی صرافی های پشتیبانی کننده این ارز دیجیتال را مشاهده نمایید.

در صورتی که قصد سرمایه گذاری در این ارز دیجیتال را دارید، در مرحله اول نیاز است تا به ثبت نام و احراز هویت در صرافی بپردازید. سپس قادر خواهید بود عملیات خرید و فروش را انجام دهید. همچنین شما می توانید از صرافی های داخل کیف پول ها نیز استفاده نمایید.


آینده پروژه نکسوس میوچوال Nexus Mutual

آینده پروژه نکسوس میوچوال Nexus Mutual 

آینده پروژه نکسوس میوچوال Nexus Mutual

ایده این پروژه در نوع خود بسیار جذاب است زیرا بسیاری از سازمان ها به دلیل ریسک بالای دنیای دیفای یا در دنیای کریپتوها سرمایه گذاری نمی کنند و یا اگر ورود کنند، به سراغ پلتفرم های متمرکز می روند زیرا بخش دیفای ریسک بالاتری دارد. انتظار می رود با افزایش و گسترش پروژه های این چنینی ورود سرمایه گذاران سازمانی و نهاد ها به دنیای دیفای بیشتر شود و موازی با آن استفاده از بیمه ها بیشتر می شود. در نتیجه می توان آینده ای روشن برای این پروژه متصور شد.


اینفوگرافیک ارز NXM

اینفوگرافیک ارز NXM

اینفوگرافیک ارز NXM


سخن پایانی

امروز در این مقاله پلتفرم نکسوس میوچوال Nexus Mutual را باهم بررسی کردیم. این پلتفرم یک بیمه غیرمتمرکز است که قراردادهای هوشمند و کیف پول ها را پوشش می دهد. در این مقاله مباحث فنی، امنیت و ویژگی های این پروژه را بررسی کردیم. اگر قصد سرمایه گذاری روی ارز ان اکس ام NXM را دارید می توانید از بخش کیف پول ها راهنمایی بگیرید، البته قبل از آن خوب است قسمت ” آینده پروژه” را مطالعه کنید.

ممنون از اینکه تا پایان مقاله “ارز ان اکس ام NXM” همراه ما بودید.


بیشتر بخوانید

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم محتوا

محقق و علاقه مند به بلاکچین و ارزهای دیجیتال

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
8 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
متین
1 سال قبل

لطفا تحلیل رمز ارز nxm را انجام دهید.

حکیمه
1 سال قبل

لطفا تحلیل رمز ارز nxm را انجام دهید.

افشین
1 سال قبل

کدام صرافی غیر متمرکز برای ارز دیجیتال nxm بهتر است؟

مهدیه
1 سال قبل

آیا ارز دیجیتال nxm معتبر است؟

جواد
1 سال قبل

آیا صرافی های ایرانی از ارز دیحیتال nxm پشتیبانی می کنند؟

علیرضا
1 سال قبل

آیا صرافی های ایرانی از ارز دیحیتال nxm پشتیبانی می کنند؟

مهنیا
1 سال قبل

تشکر از محتوای خوبی شما.

مایک
1 سال قبل

کدام صرافی از ارز دیجیتال nxm پشتیبانی می کند؟