ارز کردیت کوین چیست؟ | آینده ارز دیجیتال کردیت کوین

ارز کردیت کوین CTC چیست؟
بازدید 55
۰

ارز کردیت کوین چیست؟، تصور کنید در هر زمان و در هر مکان، بدون نیاز به ضامن و در اسرع وقت بتوانید وام بگیرید. دسترسی آزاد و شفاف در امور مالی یکی از مهم ترین هدف های بخش دیفای می باشد. تا کنون پلتفرم های زیادی در این زمینه فعالیت کرده اند اما این بخش هنوز در ابتدای راه خود می باشد و جای پیشرفت بسیاری دارد.

امروز در این مقاله پلتفرم کردیت کوین Creditcoin که با هدف استفاده از سوابق گذشته مالی فرد باعث تسهیل در امور وام دهی و سرمایه گذاری می شود را به شما معرفی می کنیم. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا از تکنولوژی به کار گفته شد در این پلتفرم آگاه و از آینده پیش روی این پروژه مطلع شویم.

ارزهای کردیت کوین Creditcoin کدامند؟

ارزهای Creditcoin کدامند؟

ارزهای Creditcoin کدامند؟

این پلتفرم از دو ارز CTC و G-CRE برای اهداف مختلف استفاده می کند. در ادامه این دو ارز را به شما معرفی می کنیم:

  • CTC:

این ارز در آوریل ۲۰۱۹ به بازار عرضه شد. همچنین این ارز، کوین بومی بلاکچین Hyperledger Sawtooth می باشد. بلاکچین Hyperledger Sawtooth نیز شبکه داخلی اکوسیستم کردیت کوین Creditcoin می باشد. از ارز CTC برای پاداش به ماینرها و همچنین پرداخت کارمزد تراکنش ها استفاده می شود. در نظر داشته باشید تمامی کارمزدهای پرداخت شده در انتهای سال به کاربران بازگردانده می شود. خوب است بدانید با استفاده از این ارز سوابق مالی فرد به صورت شفاف در دسترس خواهد بود.

  • G-CRE:

این ارز روی بلاکچین اتریوم و با استاندارد ERC_20 ایجاد شده است. در نتیجه در بلاکچین خود پلتفرم به کار گرفته نخواد شد. این توکن را می توان به ctc تبدیل کرد اما ارز ctc را نمی توان به G-CRE تبدیل کرد. کاربران می توانند این ارز را در صرافی ها خرید و فروش کنند، همچنین پاداش تیم بنیان گذار این پروژه نیز از جنس توکن G-CRE می باشد.

توجه کنید که تیم بنیان گذار این پروژه از ارز ctc به عنوان یک ارز یک بار مصرف استفاده نمی کند و کاربرانی که این کوین را می خرند یک حق دائمی برای استفاده از شبکه دارند. در نتیجه کارمزدها تقریباً یک سال در شبکه قفل و سپس به کاربر بازگردانده می شوند.


نیم نگاهی به کوین کردیت کوین CTC

نام اختصاری CTC
نوع ارز Coin
عرضه کل ۵۹۹,۹۹۹,۹۹۷
مقدار در گردش ۲۰۷,۲۵۴,۲۷۹
وب سایت رسمی  https://creditcoin.org/
بلاکچین اکسپلورر etherscan.io

ethplorer.io

explorer.creditcoin.org

وایت پیپر https://docsend.com/view/2zwzxde
پیج های رسمی ارتباطی telegram.me

medium.comtwitter.com

reddit.com

سورس کد github.com
آدرس قرارداد هوشمند ۰xa3ee21c306a700e682abcdfe9baa6a08f3820419

تاریخچه و بنیان گذار پلتفرم کردیت کوین Creditcoin

تاریخچه و بنیان گذار پلتفرم Creditcoin

تاریخچه و بنیان گذار پلتفرم Creditcoin

پلتفرم کردیت کوین Creditcoin محصول دو بنیاد Gluwa و Aella می باشد. اعضای تیم این پلتفرم متشکل از کارشناسان و متخصصین در زمینه های فناوری بلاکچین، معامله گری روی ارزهای دیجیتال، خدمات مالی، علوم کامپیوتر، سیستم های پرترافیک از کشورهایی مانند: آمریکا، کانادا، کره جنوبی و چندین کشور دیگر می باشند. در ادامه افراد مطرح این پلتفرم را به شما معرفی می کنیم:

آقای Tae Oh به عنوان بنیان گذار و مدیرعامل این پروژه فعالیت می کند. ایشان به دو زبان کره ای و اینگلیسی مسلط هستند و سابقه فعالیت در شرکت گوگل به مدت چهار سال را دارد. او در سال ۲۰۱۲ بنیاد Gluwa را تاسیس و در سال ۲۰۲۰ شروع به سرمایه روی بخش های مالی نو ظهور مانند کریپتوها کرد.

از دیگر افراد تاثیرگذار این پروژه می توان به Akin Jones  اشاره کرد. او مدرک خود را در زمینه مالی و حسابداری از دانشگاه هاروارد دریافت کرده است. ایشان از سال ۲۰۱۵ به عنوان مدیرعامل و بنیان گذار بنیاد Aella شروع به فعالیت کرده است.


عملکرد پلتفرم کردیت کوین Creditcoin

عملکرد پلتفرم Creditcoin

عملکرد پلتفرم Creditcoin

به طور کلی پلتفرم کردیت کوین Creditcoin با استفاده از تکنولوژی بلاکچین سرمایه گذاران، وام دهندگان و وام گیرندگان را در یک سیستم اعتباری جهانی غیرمتمرکز، غیرقابل تغییر در سابقه، و با تراکنش ‌های ارزی بدون مرز و ایمن به یکدیگر متصل می کند. این پلتفرم به گونه ای طراحی شده که طرفین می توانند سابقه فعالیت طرف مقابل را در دریافت و پرداخت وام را مشاهده کنند و از خوش حساب بودن آن کاربر آگاه شوند و در صورت رضایت معامله انجام شود. در صورت انجام معامله یک تراکنش روی بلاکچین های دیگر برای انتقال مبلغ صورت می گیرد. بلاکچین های پشتیبان شونده توسط این پلتفرم در زمان نگارش این مقاله اتریوم، بیت کوین و Gluwacoin هستند. خوب است بدانید هر وامی که انجام می شود نودها آن ها را بررسی و تایید می کنند. همچنین سوابق دو طرف در این فرآیند بدون تغییر ذخیره می شود تا به صورت سابقه ی فرد درآینده برای سایر کاربران نمایش داده شود.

با ما همراه باشید تا در ادامه بخش های مختلف اکوسیستم این پلتفرم را بررسی کنیم.

  • سرمایه گذاران:

این بخش شامل افراد و یا سازمان های بزرگ که علاقه مند به ایجاد نقدینگی در این پلتفرم هستند، می شود. این افراد به جای آن که ارزهای خود را بفروشند و از فروش آن سود کنند، می توانند دارایی خود را حفظ کنند و با وام دادن  کسب سود کنند. برای این منظور پلتفرم Creditcoin استخرهایی را تهیه کرده که هم از ارزهای فیات و هم از ارزهای دیجیتال پشتیبانی می کنند.

  • استخرهای وام:

این استخرها به درخواست سرمایه گذاران و یا بنیاد پشتیبان این پلتفرم یعنی Gluwa Capital ایجاد می شوند. همچنین بنیاد Gluwa یک صندوق مالی به منظور سرمایه گذاری روی پروژه های وام دهی با هدف تامین نقدینگی این پروژه ها دارد.

  • جمع آوری کمک های مالی:

همان طور که در بخش استخرها متوجه شدید هر کسی می تواند استخرهای نقدینگی را در این پلتفرم ایجاد کند. جمع آوری کمک مالی می تواند به شکل یک موسسه وام دهی کوچک تا بزرگ، یک وام دهنده تامین مالی خرد، یک سازمان غیردولتی یا سازمان دولتی علاقه مند به بهبود زندگی افراد بدون بانک باشد. به بیان ساده یک موسسه وام دهی برای استفاده از فضای بلاکچین می تواند از این پلتفرم استفاده کند و دیگر نیاز نیست خودش با صرف هزینه و وقت یک پلتفرم وام دهی تاسیس کند.

  • وام گیرندگان:

جامعه ی هدف این پلتفرم ۱.۷ میلیارد نفری هستند که حساب بانکی ندارند. این پلتفرم با استفاده از تکنولوژی بلاکچین و گوشی های هوشمند دسترسی کاربران به امور مالی را با استفاده از یک هویت دیجیتالی غیرمتمرکز امکان ساخته است. هویت غیرمتمرکز باعث می شود کاربران با پیشینه ای مشخص برای دریافت وام و سایر فعالیت های مالی اقدام کنند.

“اگر شما یک پلتفرم وام‌ دهنده و یا یک واسطه وام‌ دهی هستید که به دنبال تامین مالی بودجه برای وام‌ گیرندگان خود هستید، می توانید از صفحه اصلی Gluwa Capital برای واجد شرایط بودن یا نبودن خود اقدام کنید.”

در تصویر زیر اکوسیستم این پلتفرم مشخص شده است:

اکوسیستم پلتفرم کردیت کوین Creditcoin

اکوسیستم پلتفرم کردیت کوین Creditcoin

همان طور که در تصویر بالا ملاحظه می کنید یک واسطه بین بلاکچین و چهار بخش این اکوسیستم وجود دارد که به آن Credal می گویند. Credal همان کاری که Infura برای شبکه اتریوم انجام می دهد، را برای شبکه Creditcoin انجام می دهد. Credal یک لایه میان ‌افزار API است که برنامه یا پلتفرم وام دهی شما را با اتصال به بلاکچین Creditcoin به صورت ایمن و با رابط کاربری آسان امکان پذیر می سازد. با استفاده از Credal به امکانات زیر دسترسی خواهید داشت:

  • دسترسی به مجموعه وسیعی از وجوه ارز دیجیتال یا فیات.
  • ثبت بر روی یک دفتر کل غیرقابل تغییر و مطمئن، با دسترسی مشروط به تراکنش های وام.
  • پیاده سازی یک مفهوم جدید برای امتیازدهی اعتباری.
  • دسترسی به داشبورد های تحلیلی مبتنی بر عملکرد شما که سرمایه ‌گذاری‌ ها و وام ‌های شما را نشان می دهد و همچنین دسترسی شما به پیشنهادات وام، معاملات یا مجموعه‌ ای از وجوه را امکان پذیر می سازد و نرخ موفقیت یا عملکرد شما را نشان می‌ دهد.
  • امکان واریز وجوه یا برداشت وجه با تسویه و پردازش آنی.

در نظر داشته باشید پلتفرم کردیت کوین Creditcoin بسیار به نهاد Gluwa Capital وابسته است. از این رو مفهوم openfi که از ترکیب دو مفهوم CeFi و DeFi است استفاده کرده است. در این روش زیرساخت ها توسط یک نهاد متمرکز که در اینجا Gluwa Capital است برنامه ریزی و پشتیبانی می شود و سرویس دهی که توسط پلتفرم Creditcoin ارائه می شود کاملا غیرمتمرکز است. بدین ترتیب از مزایای متمرکز بودن و غیرمتمرکز بودن به طور یکجا بهره گفته می شود. برای درک بهتر این موضوع از تصویر زیر کمک بگیرید:

اکوسیستم پلتفرم کردیت کوین Creditcoin

اکوسیستم پلتفرم کردیت کوین Creditcoin


ویژگی های پلتفرم کردیت کوین Creditcoin

ویژگی های پلتفرم Creditcoin

ویژگی های پلتفرم Creditcoin

در این بخش ویژگی های جذاب این پلتفرم را برای شما عنوان خواهیم کرد:

  • با استفاده از شبکه کردیت کوین Creditcoin می توانید ارزهای دیجیتال را قرض بدید و یا قرض بگیرید.
  • دسترسی غیرمتمرکز برای تمامی کاربران برای فعالیت های مالی. به بیان ساده نیازی به ارائه هیچ مدرک هویتی نیست و هرکس از هرجای دنیا می تواند از سرویس های مالی این پلتفرم استفاده کند.
  • تعامل با دیگر کاربران برای ایجاد یک پایگاه بزرگ مالی در سراسر جهان.
  • با استفاده از ویژگی هویت غیرمتمرکز پیشینه هر کاربر به طور شفاف مشخص خواهد بود.
  • کسب درآمد با ولیدیتور شدن در شبکه و تایید تراکنش ها توسط شما.
  • ارائه یک زیرساخت برای پلتفرم های وام دهی و همچنین تامین نقدینگی آن ها.
  • کسب درآمد برای کاربران ساده و یا موسسات بزرگ با ایجاد استخرهای نقدینگی.
  • همکاری با بسیاری از صرافی ها و پروژه های بزرگ کریپتویی.

امنیت پلتفرم کردیت کوین Creditcoin

امنیت پلتفرم Creditcoin

امنیت پلتفرم Creditcoin

همان طور که می دانید امنیت پلتفرم های دیفای، مخصوصا سیستم های وام دهی باید بسیار بالا باشد. امنیت پلتفرم کردیت کوین Creditcoin توسط بنیاد certik بررسی و تایید شده است. در گزارش منتشر شده از این بررسی، امتیاز ۹۰ از ۱۰۰ را به این پلتفرم داده اند که مشخصا در بین ایمن ترین پلتفرم های کریپتویی قرار گرفته است.


روند قیمت ارز دیجیتال کردیت کوین CTC

در این قسمت از مقاله به بررسی روند قیمت ارز دیجیتال کردیت کوین CTC خواهیم پرداخت. در اوایل سال ۲۰۲۰ یعنی در تاریخ ۱ فوریه رمز ارز کردیت کوین با قیمت ۰.۳۱۷۷ دلار در بازار به فروش می رفت. قیمت این رمز ارز در اواخر همان ماه یعنی فوریه ۲۰۲۰ با یک کاهش قیمت روبرو بوده و به سطح قیمتی ۰.۲۶۳۵ دلار رسید. سپس قیمت آن در اواسط سال ۲۰۲۰ با یک افزایش قیمت کمی همراه بود و سطح قیمتی ۰.۴۴۶۸ دلار را رد کرد.

این رمز ارز در سال ۲۰۲۱ به اوج قیمتی خود رسید و در تاریخ ۱۴ مارس ۲۰۲۱ یعنی دو سال پیش اوج قیمتی خود را ثبت نمود. در اواسط سال ۲۰۲۱ قیمت رمز ارز کردیت کوین به ۴.۶۵۳۴ دلار رسید و سال ۲۰۲۱ را با قیمت ۲.۱۴۹۷ دلار به پایان رساند. در ادامه این رمز ارز با یک کاهش قیمت همراه بوده و در زمان نگارش این مقاله یعنی در تاریخ ۱۱ اکتبر ۲۰۲۲ با قیمت ۰.۴۶۸۰۴۵ دلار در بازار ارزهای دیجیتال معامله می شود. این رمز ارز اکنون در رتبه ۲۴۶ در بین ارزهای دیجیتال قرار دارد. در ادامه شما قادر خواهید بود روند قیمتی رمز ارز کردیت کوین را بر روی نمودار مشاهده نمایید.

روند قیمت ارز دیجیتال کردیت کوین CTC

روند قیمت ارز دیجیتال کردیت کوین CTC


کیف پول های ارز دیجیتال کردیت کوین CTC

کیف پول های ارز دیجیتال کردیت کوین CTC

کیف پول های ارز دیجیتال کردیت کوین CTC

تا اینجای مقاله شما به طور کامل با پلتفرم کردیت کوین Creditcoin، نحوه عملکرد آن و ویژگی هایش به طور کامل آشنا شدید. همچنین دریافتید که با استفاده از شبکه کردیت کوین می توانید رمز ارزها را قرض بدید و یا اینکه قرض بگیرید. به علاوه قادر خواهید بود هر جای دنیا که هستید از سرویس های مالی این پلتفرم استفاده نمایید.

در اینجا ما به شما کیف پول هایی را معرفی خواهیم نمود که می توانید از آنها برای ذخیره سازی ارز دیجیتال CTC توکن اختصاصی شبکه، استفاده کنید. لازم به ذکر است چون ارز کردیت کوین اکنون مبتنی بر شبکه اتریوم و استاندارد ERC-20 می باشد، می توانید آن را بر روی کیف پول هایی که ازاین شبکه پشتیبانی می نمایند ذخیره کنید. شما قادر خواهید بود رمز ارز خود را به صورت غیرمستقیم و با استفاده از آدرس قرارداد هوشمند به لیست توکن های ولت خود افزوده و سپس آن را ذخیره کنید. در صورتی که این رمز ارز را خریداری نموده اید و نمی دانید در چه کیف پولی ذخیره کنید، با ما تا انتهای این قسمت از مقاله همراه باشید.

  1. کیف پول سخت افزاری لجر

در حوزه رمز ارزها کیف پول های سخت افزاری به دلیل امنیت بالایی که دارند بیشتر برای ذخیره سازی پیشنهاد می شوند. اما لازم به ذکر است که این کیف پول ها از قیمت بالایی نیز برخوردار هستند و به همین دلیل بسیاری از افراد ترجیح می دهند که از کیف پول های نرم افزاری استفاده کنند. کیف پول سخت افزاری لجر می تواند برای ذخیره سازی رمز ارز کردیت کوین CTC مورد استفاده قرار گیرد. این کیف پول دارای ویژگی هایی همچون امنیت بسیار بالا و پشتیبانی از رمز ارزهای مختلف می باشد. شما می توانید با استفاده از این کیف پول به راحتی رمز ارزهای خود را ارسال و دریافت نمایید.

  1. کیف پول سخت افزاری ترزور

ترزور از دیگر کیف پول های سخت افزاری است که از رمز ارزهای مبتنی بر استاندارد ERC-20 پشتیبانی می کند. ترزور در دو مدل Trezor One و Trezor T در بازار موجود می باشد. مدل ترزور وان در سال ۲۰۱۴ به بازار ارزهای دیجیتال عرضه شد و تیم ترزور از مدل T در فوریه ۲۰۱۸ رونمایی کرد.

  1. کیف پول نرم افزاری سیف پل

اگر در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشید، نام کیف پول سیف پل را زیاد شنیده اید. این کیف پول در بازار هم به صورت سخت افزاری و هم به صورت نرم افزاری موجود می باشد. در اینجا منظور ما کیف پول نرم افزاری سیف پل است. کیف پول نرم افزاری سیف پل یکی از کیف پول هایی می باشد که از رمز ارزهای بسیاری پشتیبانی می کند. همچنین می تواند گزینه مناسبی برای ذخیره سازی رمز ارز کردیت کوین CTC به شمار رود. شما می توانید به راحتی کیف پول سیف پل را با استفاده از راهنمایی که در سایت زوم ارز قرار دارد بر روی تلفن همراه خود نصب نمایید و سپس به ذخیره سازی رمز ارز خود بپردازید.

  1. کیف پول نرم افزاری تراست

از مشهورترین کیف پول های موجود در بازار ارزهای دیجیتال می توان به کیف پول تراست اشاره نمود. کیف پول تراست قابلیت نصب بر روی سیستم عامل های دسکتاپی را ندارد و کاربران قادر خواهند بود از این کیف پول برای سیستم عامل های موبایلی همچون اندروید و ios استفاده کنند. لازم به ذکر است که کیف پول تراست از امنیت خوبی برخوردار است و همچنین رابط کاربری مناسبی دارد. به طوری که کاربران می توانند به راحتی از این کیف پول استفاده نمایند و به ذخیره سازی رمز ارزها بپردازند.

  1. کیف پول نرم افزاری متامسک

کیف پول متامسک یکی از کیف پول های نرم افزاری است که علاوه بر اینکه قابلیت نصب بر روی سیستم عامل های اندروید و آی او اس را دارد، می توان از آن بر روی مرورگرهای کروم و فایرفاکس به عنوان افزونه استفاده نمود. از جمله ویژگی های کیف پول متامسک می توان به رابط کاربری زیبای آن، پشتیبانی از زبان های مختلف، پشتیبان گیری و بازیابی اشاره نمود.


صرافی های ارز دیجیتال کردیت کوین CTC

صرافی های ارز دیجیتال کردیت کوین CTC

صرافی های ارز دیجیتال کردیت کوین CTC

صرافی ها اصولا برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال مورد استفاده قرار می گیرند. کاربران در مرحله اول باید صرافی را انتخاب کنند که از رمز ارزشان پشتیبانی می کند. پس از انتخاب صرافی مناسب، نیاز است تا در آن ثبت نام و احراز هویت نمایند.

شما می توانید برای شناخت صرافی های پشتیبانی کننده رمز ارز کردیت کوین وارد سایت کوین مارکت شوید و پس از جستجوی این رمز ارز، صرافی های آن را در قسمت Markets مشاهده نمایید. در ادامه ما تعدادی از صرافی های پشتیبانی کننده این ارز دیجیتال را به شما معرفی می کنیم که می توانید برای خرید و فروش رمز ارز CTC از آن استفاده کنید.

  1. کوکوین Kucoin

صرافی کوکوین یکی از صرافی های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال کردیت کوین CTC است که از سال ۲۰۱۷ کار خود را شروع کرد. در این صرافی رمز ارزهای زیادی را می توان مبادله نمود و یا به عبارت دیگر ارزهای دیجیتال زیادی توسط این صرافی پشتیبانی می شوند. کاربران صرافی کوکوین قادر خواهند بود به صورت آنلاین از طریق وب سایت یا اپلیکیشن موبایل صرافی به ترید بپردازند.

  1. بای بیت Bybit

صرافی بای بیت از جمله صرافی های فعال در حوزه ارزهای دیجیتال است که خدمات بسیاری را به کاربران ارائه می دهد. این صرافی فعالیت خود را از سال ۲۰۱۸ شروع کرده است. در اینجا لازم است بیان نماییم که کاربران ایرانی به دلیل تحریمات موجود برای استفاده از این صرافی باید از یک نرم افزار تغییر IP استفاده نمایند.

  1. آپ بیت Upbit

راه اندازی صرافی آپ بیت در سال ۲۰۱۷ صورت گرفته است و یکی از بزرگترین صرافی های ارز دیجیتال در کره جنوبی می باشد. همچنین این صرافی توسط بزرگترین شرکت های فناوری کره جنوبی پشتیبانی می شود. لازم به ذکر است که پلتفرم آپ بیت برای راحتی کاربران نرم افزارهای دسکتاپ و موبایل نیز ارائه کرده است.


نحوه خرید و فروش کردیت کوین CTC

نحوه خرید و فروش کردیت کوین CTC

نحوه خرید و فروش کردیت کوین CTC

برای خرید و فروش رمز ارز کردیت کوین CTC همانطور که در قسمت قبلی مقاله گفتیم، باید از صرافی ها استفاده نمایید. علاوه بر صرافی هایی که در قسمت قبلی نام بردیم صرافی هایی همچون بیت هامب، بیترکس و اوکی ایکس نیز از این ارز دیجیتال پشتیبانی می کنند.

کافیست در یکی از صرافی ها ثبت نام و احراز هویت نموده سپس رمز ارز CTC را خریداری کنید و یا به فروش برسانید. همچنین لازم به ذکر است که می توانید از صرافی های ایرانی که از این ارز دیجیتال پشتیبانی می کنند نیز استفاده کنید.


آینده پروژه کردیت کوین Creditcoin

آینده پروژه کردیت کوین Creditcoin

آینده پروژه کردیت کوین Creditcoin

با بررسی در بین پروژه های وام دهی متوجه می شوید پلتفرم های بسیاری در این زمینه مانند نکسو و کامپاند فعالیت می کنند اما پلتفرم کردیت کوین Creditcoin با ارائه هویت غیرمتمرکز و خلاقیت در این زمینه توانسته یک انقلاب در بین پلتفرم های وام دهی ایجاد کند. در این جا خوب است به مفهوم دیفای ۲ بپردازیم. دیفای ۲ با هدف رفع مشکلات در پلتفرم های دیفای موجود آمده است. یکی از تغییراتی که در آینده مشاهده خواهیم کرد، هویت دیجیتالی غیرمتمرکز است. یعنی یک کاربر تمامی وام ها و یا خرید و فروش و یا nft هایی که ایجاد کرده و یا خریده به او اعتبار می دهد و تمامی افراد یک هویت دیجیتالی خواهند داشت. با همه گیر شدن مفهوم هویت غیرمتمرکز پروژه هایی مانند Creditcoin مورد توجه قرار خواهند گرفت.


اینفوگرافیک ارز کردیت کوین CTC

اینفوگرافیک ctc

اینفوگرافیک ctc


سخن پایانی

امروز باهم در این مقاله با پلتفرم وام دهی کردیت کوین Creditcoin آشنا شدیم و متوجه شدیم که این پلتفرم با استفاده از پیشینه افراد به آن ها وام می دهد. در ادامه امنیت و ویژگی های آن را بررسی کردیم. در بخش آینده پروژه این ارز را پیش بینی کردیم و اگر کاربری علاقه مند به سرمایه گذاری روی این ارز می باشد می تواند از بخش صرافی ها و کیف پول ها اقدام به خرید و نگهداری این ارز کند.

ممنون از اینکه تا پایان “ارز کردیت کوین چیست؟” همراه ما بودید.


بیشتر بخوانید

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم محتوا

محقق و علاقه مند به بلاکچین و ارزهای دیجیتال

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها