آموزش لیمیت Limit | استاپ لیمیت Stop Limit | وOCO در صرافی بایننس Binance ، صرافی بایننس یکی از بزرگترین صرافی های ارز دیجیتال است.که یک کوین مخصوص به نام BNB نیز دارد.این صرافی روش های معامله متفاوتی از قبیل مارجین تریدینگ و فیوچر را نیز به تازگی ارائه داده است.برای شروع ترید در صرافی بایننس باید بایک سری روش ها آشنا شوید. اگر این مقاله را تا انتها دنبال کنید، با مفهوم سه عبارت ” Limit “، ” Stop Limit “، ” OCO ” آشنا خواهید شد. این عبارات را می توانید در انواع صرافی ها دنبال کنید. ما در این مقاله قرار است تا با این عبارات در صرافی بایننس آشنا شویم. اگر شما یک تریدر هستید و یا اینکه در شروف تریدر شدن هستید، قطعا با صرافی بایننس آشنا هستید. این صرافی ارزدیجیتال به تازگی امکانی را برای کاربران خود فراهم کرده است که آن ها می توانند به راحتی همزمان دو تراکنش برای خود فعال کنند. در ادامه همراه ما باشید.
لیست عناوینی که در این مقاله برای شما زوم ارزی عزیز آماده کرده ایم:
Limit چیست؟ عملکرد ” Limit ” چگونه است؟
شما زمانی که به قسمت خرید وفروش آمده اید قطعا مشخص کرده اید که میخواهید معامله خود را روی کدام جفت رمز ارز انجام دهید .ما در این قسمت می خواهیم خرید را روی ارز دیجیتال بیت کوین نسبت به تتر برای شما شرح دهیم .
در بخش Limit شما می توانید قیمت خرید یا فروش ارز دیجیتال خود را و همچنین تعداد آن ارز را مشخص نمایید.شما در قسمت limit دوبخش مختلف را دارید :
- BUY
- SELL
ابتدا می خواهیم قسمت buy را به صورت کامل شرح دهیم.اگر کادر buy را مشاهده کنید جلوی buy btc اگر شما لاگین کرده باشید وموجودی USDT یا همان تتر داشته باشید موجودی شما را نمایش می دهد.شما در قسمت price می توانید قیمتی را که مورد نظر خودتان است برای خرید بیت کوین را وارد نمایید .این قیمت می تواند از قیمت فعلی ارز دیجیتال بیت کوین پایین تر یا بالاتر باشد .اما اصولا همیشه تریدر ها مایل هستند رمز ارز ها را در قیمتی پایین تر خریداری کنند که با افزایش قیمت آن رمز ارز سود خود را کسب کنند.در قسمت Amount شما می توانید تعداد رمز ارز ی را که میخواهید خرید نمایید را مشخص کنید .قابل ذکر است که در بعضی از صرافی ها برای خرید ارز دیجیتال محدودیت هایی دارید. و شما نمی توانید بدون احراز هویت خریدهای بسیار بالایی انجام دهید .
مثلا در صرافی بایننس برای خرید فروش بالای ۲ بیت کوین نیاز است که حتما احراز هویت انجام بشه.
در قسمت total نیز کل مبلغ خرید شما در این قسمت وجود دارد.به عبارتی این قسمت price را در amount ضرب می کند.
همچنین یک قسمتی را مشاهده می کنید که نوشته ۲۵ درصد تا ۱۰۰ در صد . منظور ازاین درصد ها چیست ؟ زمانی که شما یک موجودی در کیف پول خود دارید.مثلا شما نمی خواهید قسمت amount را دستی پرکنید . شما با زدن روی دکمه ۲۵ در صد یعنی ۲۵ در صد از موجودی من برا برایم بیت کوین خریداری کن.
به عنوان مثال اگر در تصویر ذیل مشاهده کنید، ما در بخش ” Buy ” مقدار ” ۹۵۰۰.۰۰ دلار ” را مشخص کرده ایم. ودر قسمت amount مشخص کردیم که میخواهیم ۱ بیت کوین را خریداری کنیم.پس سیستم موظف است با رسیدن قیمت بیت کوین به ۹۵۰۰.۰۰ دلار، برایمان ۱ عد بیت کوین بخرد. ( همانند تصویر ذیل )
حال در این قسمت میخواهیم بخش مربوط به sell در قسمت لیمیت را شرح دهیم . در قسمت sell نیز شما کادر های price -amount-total را مشاهده می کنید.در این بخش نیز در قسمت price مشخص می کنید که قصد دارید بیت کوین خود را در چه قیمتی بفروشید. همچنین در قسمت amount تعداد بیت کوینی که قصد فروش دارید را مشخص می نمایید.این تعداد باید کوچکتر یا مساوی تعداد موجودی بیت کوین شما باشد.
و در قسمت total تعداد تتری که شما به ازای فروش می توانید بدست آورید را برای شما نمایش می دهد.همچنین در قسمت در صدها در صورتی که شما نخواهید amount را دستی وارد کنید می توانید درصدی از موجودی خود را به فروش بگذارید.
به عنوان مثال اگر در تصویر ذیل مشاهده کنید، ما در بخش ” Sell” مقدار ” ۹۳۰۰.۰۰ دلار ” را مشخص کرده ایم. و در قسمت amount مشخص کردیم که میخواهیم ۱ بیت کوین از موجودی خود را بفروشیم.پس سیستم موظف است با رسیدن قیمت بیت کوین به ۹۳۰۰.۰۰ دلار، برایمان ۱ عد بیت کوین بفروشد. ( همانند تصویر ذیل )
Stop-Limit چیست؟ عملکرد Stop-limit چگونه است؟
در Stop-limit شما می توانید برای سیستم یک برنامه دور تر را مشخص کنید با این شرایط که قیمت فعلی بیت کوین روی ۹۴۰۰ دلار است اما می خواهید به سیستم این برنامه را دهید که اگر بازار ریزش کرد و قیمت بیت کوین آمد روی ۸۱۰۰ دلار برای من بفروش .در اصل شما برای معاملات خود یک حد سود و ضرر را مشخص می کنید.
یا تریدر هایی هستند که اعتقاد دارند وقتی بیت کوین به قیمت بالای ۱۱۰۰۰ دلاررسید باید ورود پیدا کرد چون آن زمان رشد واقعی ارز دیجیتال بیت کوین صورت می پذیرد.در آن زمان مشخص می کند که در قیمتی حدود ۱۱۰۰۰ دلار سیستم به صورت خودکار برای آن تریدر خرید کند.
اگر بخواهیم Stop Limit را بر اساس عکس موجود شرح دهیم . باید بگویم در اینجا هم دو قسمت Buy و Sell وجود دارد.
توضیح کادر Buy در stop limit :
در قسمت buy شما ۴ کادر را مشاهده می کنید.
- stop
- limit
- amount
- total
درقسمت stop انگار یک alert است به سیستم خرید و فروش و که مثلا اگر مبلغ قیمتی به ۱۱۰۰۰ دلار رسید شما این معامله را با شرایط زیر برای ما انجام بده . حالا شرایط معامله و قیمت خرید در قسمت limit می آید. همچنین تعداد ارز دیجیتال مورد نیاز در قسمت amount می اید و همچنین در قسمت total محاسبه ای از مبلغ کل را نمایش می دهد که شما برای خرید ارز دیجیتال مثلا بیت کوین چه تعداد USDT با همان تتر باید پرداخت کنید.
قسمت درصد ها نیز برای مشخص کردن درصدی از موجودی شما برای خرید آن ارز دیجیتال است در صورتی که شما از در صد ها استفاده کنید نیازی ندارید که AMOUNT را دستی وارد کنید.
توضیح کادر Sell در stop limit :
در قسمت SELL نیز شما با ۴ کادر مواجه می شوید.
- stop
- limit
- amount
- total
همانطورکه در بالا شرح دادیم STOP مانند یک هشدار برای سیستم معاملات عمل میکند که اگر قیمت به این حد رسید معامله با شرایطی که در قسمت پایین است شروع به کار کند .همانطور که در عکس مشاهده می کنید . برای سیستم مشخص کردیم که اگر قیمت بیت کوین به ۹۴۰۱ رسید شما معامله را شروع کن .
شروع معامله با این شرط است که ۱ عدد بیت کوین را با قیمت ۹۴۰۰ دلار برای ما بفروش و به ازای این فروش شما در قسمت total می توانید تتر دریافتی خود از فروش بیت کوین را مشاهده نمایید.
OCO چیست؟
OCO مخفف عبارت ” One Cancels the other ” می باشد. در این نوع معامله دو سفارش ثبت می شود که یک سفارش شما کامل و سفارش دیگری کنسل می شود. در کل شما می توانید با بکارگیری ویژگی OCO به صورت همزمان دو سفارش مشخص کنید.
قبل از اینکه ویژگی OCO در صرافی بایننس فعال شود، شما تنها می توانستید که یک سفارش ثبت کنید. حال با پدید آمدن امکان OCO می توانید به صورت همزمان دو سفارش ثبت کنید.
در حالت OCO همانطور که گفتیم، شما می توانید هم حد ضرر خود را مشخص کنید و هم حد سود. در OCO شما هم سفارش Limit و هم سفارش Stop Limit باید ثبت کنید. هر یک از سفارش های شما فعال شود و معامله را آغاز کن، سفارش دیگر شما لغو می شود. نحوه ایجاد سفارش با oco باعث می شود ریسک شما در معامله کاهش یابد و از ضررهای احتمالی دور باشید.در ادامه همراه ما باشید تا با نحوه کار با OCO آشنا شوید.
OCO یا One Canceks the other چگونه عمل می کند؟
زمانی که حالت خرید و یا فروش را بر روی OCO قرار دهید، می توانید خیلی راحت برای خود حد ضرر و همچنین حد سود تعیین کنید تا اگر یکی از این تراکنش ها عمل کرد، تراکنس دیگری غیر فعال شود.
OCO ترکیبی از ” Limit ” و ” Stop Limit ” می باشد.میخواهیم در oco دو بخش Buy و Sell شرح دهیم همراه ما باشید:
توضیح کادر buy در معامله OCO درصرافی بایننس
دقیقا شما در این قسمت هم معامله limit را مشاهده می کنید هم معامله stop limit را .در قسمت limit فقط کافی است شما قیمت مورد نظر حود را مشخص کنید یعنی در این قسمت مشخص میکنیم اگر ارز مورد نظر ما تا این قیمت افزایش یافت به فروش برسد .و در قسمت stop limit مشخص می کنیم که اگر قیمت تا فلان مقدار کاهش داشت حد ضرر فعال شود و روی قیمت مورد نظر به فروش برسد.مثلا قیمت روی ۹۴۰۰ دلار است شما به سیستم میگویی برای من روی ۹۰۰۰ دلارخرید انجام بده. اما در قسمت stop limit شما ابتدا یک هشدار یا توقف را مشخص می کنید.مثلا اگر بیت کوین به مبلغ ۱۱۰۰۰ دلار رسید معامله من با شرایط زیر شروع شود .که مثلا شما می توانید این معامله ۱۱۰۰۱ دلار به تعداد ۱ عدد انجام دهید. همانطور که در بالا بیان شد در صورت انجام یک معامله مثلا اگر خرید روی ۹۰۰۰ دلار انجام شود دیگر خرید روی ۱۱۰۰۱ دلار کنسل می شود.
توضیح کادر sell در معامله OCO درصرافی بایننس
در قسمت sell نیز شما دوقسمت limit و stop limit دارید . اگر بخواهم کل این قسمت را با مثال برای شما شرح دهم باید بگویم فرض کنید قیمت بیت کوین روی ۹۴۰۰ دلار است.و شما روی ۹۴۰۰ دلار یک خرید انجام دادید. حال شما در قسمت لیمیت حد سود خود را مشخص می کنید که اگر قیمت به ۹۵۵۰ رسید یعنی من سود لازم خود را داشتم ویم خواهم بیت کوین خود را در این قیمت بفروشم . این می شود حد سود ما .
حال در نظر می گیریم که قیمتی که شما خریدید ۹۴۰۰ بوده و اگر بازار بریزه شما دچار ضرر می شوید و می خواهید یک حد ضرر مشخص کنید که اگر تا ۹۳۰۱ ریخت هشدار سیستم شروع شود و بیت کوین شما را به صورت خودکار بفروشد.تا دچار ضرر های بیشتر نشوید .حال زمانی که سیستم فعال که معامله میشود بر اساس عکس زیر تعداد ۱ بیت کوین شما را در قیمت ۹۳۰۰ دلار می فروشد.
Market Order
در تمامی انواع حالت های خرید و فروش گزینه ای به نام مارکت اوردر یا market order مشاهده می کنید.این نوع از سفارش برای زمانی است که شما حتما می خواهید سفارش انجام شود و قیمت آن برای شما مهم نیست .همچنین این گزینه برای زمانی است که نمی خواهید در صف خرید یا فروش منتظر بمانید.بنابراین با انتخاب این گزینه با اخرین قیمت موجود دربازار سفارش شما انجام می شود.به طور کلی برای انجام سفارش به طور سریع و قرار نگرفتن در صف از این گزینه استفاده می شود.برای مثال زمانی که در حال ترید هستید و قیمت ارز مورد نظر به سرعت در حال افزایش یا کاهش است و به شما فرصت اوردر گذاشتن نمی دهد بهتر است با این گزینه اقدام به خرید و فروش کنید.به این صورت در صورت کاهش قیمت شما به سرعت ارز را فروخته اید و در صورت افزایش قیمت شما به سرعت ارز را خریداری کرده اید و شامل بقیه سود ایجاد شده می شوید.
سخن پایانی
در این آموزش، مفاهیم و کاربردهای سفارشات محدودیت (Limit)، محدودیت توقف (Stop-Limit) و یک بر یک (OCO) در صرافی بایننس را بررسی کردیم. این ابزارهای قدرتمند به شما امکان میدهند تا کنترل بیشتری بر معاملات خود داشته باشید و استراتژیهای معاملاتی پیچیدهتری را اجرا کنید.
ما در مطالب بالا یک قسمتی از معاملات در صرافی بایننس را برای شما شرح دادیم.ممنون از اینکه تا پایان “ آموزش لیمیت Limit stop| استاپ لیمیت Limit | وOCO در صرافی بایننس Binance “همراه ما بودید.
بیشتر بخوانید:
- تریدر موفق کیست؟
- ترید چیست؟ تریدر کیست؟
- آموزش ترید در ارزهای دیجیتال
- آموزش چارت خوانی ارز دیجیتال
- ICO چیست ؟ | IPO چیست ؟ | IEO چیست ؟
- معرفی ۷ برنامه مدیریت خرید و فروش ارز دیجیتال
- گپ قیمتی در ارز دیجیتال چیست؟ و بررسی انواع آن
- لوریج در ارز دیجیتال چیست؟ | اهرم در ارز دیجیتال
- تاریخچه پول چیست؟ | سیر تکامل پرداخت در مبادلات
- تفاوت سرمایه گذاری و سفته بازی در ارزهای دیجیتال
- بایننس فیوچرز Futures چیست ؟ | آموزش ثبت نام و کار در بایننس فیوچرز
- آموزش لیمیت Limit | استاپ لیمیت Stop Limit | وOCO در صرافی بایننس Binance
- آموزش مارجین تریدینگ در بایننس | آموزش تصویری و گام به گام مارجین تریدینگ در بایننس
نظرات کاربران
چون صرافی مالیات بر معامله شمارو محاسبه میکنه و قبل اینکه استاپت بخوره معامله تون بسته میشه
تو صرافی ها اردر فروش ک میذارم برای حد ضرر قیمت هنوز به اوردر نمیرسه ولی ارز من فروخته میشه
این مشکل از کجاست؟؟؟
با سلام،در قسمت استاپ لیمیت بایننس وقتی میخام عدد اعشاری وارد کنم قبول نمیکنه
ممنون میشم راهنمایی کنید
اعداد باید مضربی از ۲ باشند
با تشکر از آموزش خوب شما
لطفا توجه داشته باشید OCO مخفف One Cancels the Other است که اشتباه تایپ شده است.
سلام دوست عزیز
در متن فوق عبارت One Canceks The Other رو تصحیح کنید.. منظورم canceks اشتباها بجای cancels تایپ شده …
موفق باشین… دکتر حمید اولادی
سلام بسیار ممنون از توضیحات کامل شما
سلام سپاس از توضیحات بسیار مفید شما
ممنون از مطالب خوبتون
تو بایننس استاپ لاس یا همون حد ضرر نمیشه گذاشت؟
امکانش هست .در مطلب هم توضیح داده ایم
ممنون از توضیحاتتون
🙏
سپاس از همراهی شما