تحلیل GMT

تحلیل GMT
بازدید 38
۰

تحلیل GMT امروز ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

بازه زمانی روزانه:

تیم زوم ارز تحلیل ارز دیجیتال اتم را برای شما عزیزان به صورت هفتگی به روز رسانی می کند تا بتوانید در معاملات خود از این تحلیل استفاده نمایید.

رمز ارز GMT در طول شگل گیری روند نوسانات خود در یک موج صعودی پر قدرت قرار گرفته بود. این موج صعودی تا محدوده مقاومت اول ۳ دلار ادامه داشت و به دلیل افزایش نسبت ریسک به ریوارد خریدار و فروشنده، و همچنین کاهش تقاضا و سیو سود برخی از دارندگان این ارز، قیمت وارد ریز موج های اصلاحی داخل موج اصلی شد. اما این موج اصلاحی کوچک مدت کمی ادامه داشت و با افزایش مجددا تقاضا، شاهد آخرین لگ حرکتی بودیم و برخورد قیمت با کانال ۴ دلار اتفاق افتاد.

با شکسته شدن کانال صعودی اولی که روی نمودار رسم شده است، شاهد ریزش شدید قیمت و برخورد به حمایت محدوده ۰.۷۵ الی ۱ دلار بوده ایم. این سطح مهم تا زمانی که حفظ شود، روند قیمت در تایم فریم روزانه صعودی باقی خواهد ماند. یک مقاومت مینور نیز در محدوده ۱.۶۵ الی ۱.۷۰ دلار روی نمودار رسم شده است و در صورتی که این سطح تبدیل به حمایت شود، احتمال رشد مجدد قیمت و حرکت به سمت هدف ۳ دلار وجود دارد.

اما در سناریو دوم در صورتی که بازار دچار ریزش های بیشتری باشد و سطح حمایت ۰.۷۵ دلار از دست برود، اصلاح عمیق تری خواهیم داشت و قیمت می تواند به حمایت پایین تری در محدوده ۰.۴۴ الی ۰.۵۷ دلار برخورد داشته باشد. اندیکاتور RSI در تایم فریثم ۴ ساعته داخل محدوده اشباع خرید می باشد، و نسبت به سقف قبلی واگرایی مخفی را نشان می دهد. بنابراین احتمال برگشت به سمت حمایت های پایین تر بیشتر می باشد.

تحلیل GMT امروز 27 اردیبهشت 1401 بازه زمانی روزانه

تحلیل GMT امروز ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ بازه زمانی روزانه


تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال GMT

ارز دیجیتال GMT توکن برنامه STEPN می‌باشد. این برنامه سعی در ایجاد سبک درست زندگی همراه با ورزش را دارد. ارز دیجیتال GMT یک برنامه وب ۳ است که محدود ۶ میلیار توکن ارائه می‌کند و  توکن های آن را به روش های مختلفی می‌توان به دست آورد. این ارز در تاریخ ۹ مارس سال ۲۰۲۲ با قیمت ۰.۱۴۹۱ دلار به بازار عرضه شد و ۳ روز اول را نزولی بود. پس از روند نزولی سه روزه خود، روند صعودی آن از ۱۲ مارس شروع شد و پس از آن چارت شکل و شمایل استانداردی به خود گرفت.

 ارزهای دیجیتال مانند GMT به دلیل نوساناتی بالایی که دارند، نیاز دارد که همیشه تحلیل شود و این تحلیل ها دائما آپدیت و روند قیمت تحلیل شود. تحلیل یک روش برای تشخیص روند قیمت است که از طریق آن می‌توانید قبل از اتفاق افتادن نوسانات از آنها با خبر شوید و از طریق نوسانگیری کسب سود کنید.

معرفی انواع تحلیل ارز دیجیتال GMT

تمامی ارزهای دیجیتال مانند GMT را با دو روش می‌توان تحلیل کرد که روش اول تحلیل فاندامنتال و روش دوم تحلیل تکنیکال نام دارد. که ما در این مقاله به طور کامل به این روش ها می‌پردازیم و آن هارا به خوبی بررسی می‌کنیم.

  1. تحلیل فاندامنتال

به بررسی و تحلیل بنیادین پروژه یک ارز دیجیتال که در آن اهداف، نقشه راه ( white paper)، عملکرد تیم آن پروژه و … مورد بررسی و تحلیل قرار می‌گیرد تا ارزش واقعی آن پروژه را مشخص کند. تحلیل فاندامنتال برای کوتاه مدت مناسب نیست زیرا در این نوع تحلیل اهداف و چشم انداز های بلند مدت پروژه مورد برسی قرار می‌گیرد و ممکن است در کوتاه مدت مطابق تحلیل فاندامنتالمان پیش نرود.

  1. تحلیل تکنیکال

تحلیل تکنیکال به بررسی الگو های رفتاری و بررسی روند قیمت می‌پردازد تا با روش های مختلف تحلیل تکنیکال که در قسمت بعد به طور کامل به آن ها می‌پردازیم، تشخیص دهیم که روند قیمت به کدام سمت می‌رود. از ملاک های تحلیل تکنیکال، تاریخچه قیمت و میزان حجم معاملات است. شما می‌توانید با پیشبینی روند قیمت از طریق تحلیل تکنیکال، نوسانگیری و کسب سود کنید. لازم به ذکر است که تحلیل تکنیکال فقط یک پیشبینی است و در آن هیچ قطعیتی وجود ندارد.

انواع روش های تحلیل تکنیکال در بازار

با توجه به توضیحی که در مورد تحلیل تکنیکال در بالا به شما داده شد، روش های تحلیل تکنیکال عبارتند از:

  1. شناسایی الگوها

روند قیمت همیشه در حال نوسان است و این نوسانات طبق الگو های مختلفی از قبل قابل پیشبینی هستند و قبل از نوسان قیمتی میتوانید با مشاهده این الگو ها آن ها را تشخیص دهید. این الگو ها هر کدام مشخص کننده یک چیز است. این الگو ها را می‌توان الگو های صعودی یا نزولی و یا تغیر روند یا ادامه روند نامگذاری کرد. شما از طریق کشیدن خط روند می‌توانید به راحتی این الگو هارا مشاهده کنید که در پایین چند الگو را نام می‌بریم.

  • الگوی پرچم
  • الگوی سر و شانه
  • الگوی کف و سقف دوقلو
  • الگوهای هارمونیک
  • و…
  1. حمایت و مقاومت

در این قسمت به مفهوم حمایت و مقاومت می‌پردازیم. حمایت ها محدوده های تقاضا هستند که قیمت با رسیدن به آن جا حمایت می‌شود و به سمت بالا می‌رود و همینطور مقاومت ها محدوده های عرضه هستند که قیمت پس از رسیدن به این ناحیه ها دچار ریزش و اصلاح می‌شود.

  1. پرایس اکشن

در روش پرایس اکشن، شما بدون هیچ ابزار کمکی مانند اندیکاتور ها و اسیلاتور ها روند قیمت را تحلیل می‌کنید. در پرایس اکشن ملاک فقط بررسی رفتار قیمت درگذشته تا اکنون می‌باشد. بعضی اساتید هستند که در روش پرایس اکشن از اندیکاتور میانگین متحرک ۲۰ EMA نیز استفاده می‌کنند.

  1. اندیکاتورها

اندیکاتورها برای یک تحلیلگر به عنوان یک دستیار و تاییدیه دهنده کاربرد دارند. اندیکاتور ها از طریق فرمول های ریاضی مختلف، تاریخچه معاملات و حجم معاملات را محاسبه می‌کند و از طریق نمودار به ما نشان می‌دهد. استفاده از اندیکاتور ها به نوعی یک هنر است و طی تجربه های زیادی روش و قلق استفاده از آنها را به دست می‌آورید.

در قسمت بعد با چند نوع از پر کاربردترین اندیکاتور ها آشنا می‌شوید.


تحلیل با استفاده از اندیکاتور ها

در اینجا به چند اندیکاتور که برای یک تحلیلگر بسیار پر کاربرد است می‌پردازیم.

  1. ایچیموکو

اندیکاتور ایچیموکو متشکل از یک ابر و چند موینگ اوریج مختلف است که هرکدام در زمان های متفاوت سیگنال های متفاوتی میدهند. این اندیکاتور یکی از بهترین حمایت و مقاومت کننده های قیمت است به طوری که قیمت با رسیدن به ابر حمایت و یا مقاومت می‌شود.

  1. میانگین متحرک

میانگین متحرک یا موینگ اوریج نشان دهنده میانگین قیمت در زمان های مختلف است. موینگ اوریج ها بسیار پر کاربردند و به عنوان یک حمایت یا مقاومت کننده قیمت به خوبی عمل می‌کنند. از این موینگ اوریج ها به عنوان تایدیه نیز می‌توان استفاده کرد.

  1. اندیکاتور RSI

اندیکاتور RSI یک اندیکاتور اسیلاتوری است که در یک محدوده ۰ تا ۱۰۰ دائما در حال نوسان می‌باشد. اگر این اندیکاتور به بالای منطقه ۷۰ برود، وارد منطقه اشباع خرید می‌شود و از آنجا ممکن است تا پایین بیاید. همینطور اگر آر اس آی از پایین به محدوده ۳۰ وارد شود، به منطقه اشباع فروش رسیده و ممکن است قیمت از آن جا به بالا برگردد. این اسیلاتور به طور کامل دقیق نمی‎باشد و خطاهایی نیز دارد.

  1. اندیکاتور MACD

مکدی نیز مطابق RSI عمل می‌کند اما در وسط آن به جای محدوده ۰ تا ۱۰۰، میله های هیستوگرام قرار دارد که حجم و میزان معاملات را نمایش می‌دهند.


روش تحلیل سنتیمنتال

تحلیل سنتیمنتال در اصل یک روش تحلیلی نیست بلکه یک روش معامله گری است که نزد بسیاری از معامله گران محبوب است. روش معاملاتی سنتیمنتال به رفتار گذشته معامله گران در بازار توجه دارد. یک جمله بسیار معروف که نزد معامله گران این روش بسیار رایج است این است که می‌گویند: معامله گران همیشه طبق گذشته خود رفتار می‌کنند و بازار همیشه در نقاطی به گذشته به آن ها واکنش نشان داده، باز هم واکنش نشان می‌دهد.

نکته: در این مقاله ما تنها به تحلیل رمز ارز می پردازیم و هیچگونه دید سیگنال دهی نداریم. ما به شما پیشنهاد می نماییم که قبل از انجام فرآیند خرید و فروش تمامی عوامل را بررسی نموده، سپس اقدام نمایید.

از اینکه تا پایان “تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال GMT” همراه ما بودید متشکریم.

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم تحلیلگر

تحلیلگر بازار های مالی و تخصص اصلی بنده روی ارز های دیجیتال است.

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها