آربیتراژ گیری تحلیل کاربران مقایسه صرافی ها قیمت ارزها اخبار
لایت فارکس

پروژه اکو اسمارت EcoSmart | آیا اکواسمارت کلاهبرداری است ؟

پروژه اکو اسمارت EcoSmart

پروژه اکو اسمارت EcoSmart ، همانطور که در مقاله های دیگر بارها اشاره کردیم، در حال حاضر رمز ارز های زیادی وجود دارد که شما می توانید آن ها را خریداری و سپس با استفاده از آن ها کسب درآمد کنید. اما قبل از هرچیزی باید بگوئیم که حداقل نیمی از آن ها کلاهبرداری هستند. پیشنهاد ما به شما این است که هیچگاه در رمز ارز های شبه دار و مشکوک سرمایه گذاری نکنید. همیشه سعی کنید سرمایه گذاری تان را در رمز ارز هایی انجام دهید که ثابت شده هستند. همانند بیت کوین، اتریوم، ریپل، ترون و…. .

در مقاله های گذشته با پروژه های کلاهبرداری زیادی آشنا شدید. در این مقاله نیز قصد داریم تا شما را با یکی دیگر از پروژه های کلاهبرداری آشنا کنیم. در بسیاری از مقاله های انگلیسی و همچنین فارسی زبان آمده است که پروژه ” اکو اسمارت ” EcoSmart ” یک پروژه کلاهبرداری می باشد که متاسفانه با ترفند های خاص توانست کاربران زیادی را به سمت خود جذب کند. در این مقاله نیز ما قصد داریم تا بررسی کنیم و ببینیم که آیا واقعا پروژه اکو اسمارت یک پروژه کلاهبرداری است یا خیر؟
اگر شما در صدد این هستید تا بفهمید که این پروژه کلاهبرداری است یا خیر، در ادامه همراه ما باشید تا به صورت کامل این پروژه را بررسی کنیم.

نگاهی جامع به اکو اسمارت یا Eco Smart

همانطور که گفتیم، در بسیاری از سایت ها آمده است که اکو اسمارت یک پروژه کلاهبرداری است. در این قسمت از مقاله ابتدا قصقد داریم تا با اکو اسمارت آشنا شویم و سپس بررسی کنیم که آیا این پروژه کلاهبرداری است یا خیر. همراه ما باشید.

اکو اسمارت یا Eco Smart یک پروژه ای است که از قرارداد هوشمند ترون از کاربران سو استفاده و از آن ها اقدام به دریافت ارز دیجیتال ترون می کند. آن ها می گویند که ارز دیجیتال ترون را در مقابل جذب سرمایه برای توکن ECS دریافت می کنند. توکن ECS مختص به پروژه Eco Smart می باشد. اگر در خاطرتان باشد، چندی پیش پروژه بنک اف ترون، از کاربران کلاهبرداری کرد. دقیقا اکو اسمارت همانند بنک اف ترون می باشد ولی با کمی تغییر که در ادامه بیشتر با آن آشنا می شوید.

این پروژه ( اکو اسمارت ) ادعا می کند که یک قرارداد هوشمند است که بر روی پروژه ترون سوار شده است و همچنین فعالیت می کند. برای اینکه بتوانید در این پروژه مشارکت کنید، حداقل باید مقدار ” ۵۰۰۰ ” ترون را سرمایه گذاری کنید. طبق گفته توسعه دهندگان این پروژه، همانطور که گفتیم قرار است مبالغی که جمع آوری می شود برای توسعه توکن این پروژه یعنی ECS استفاده بشود. شاید برایتان این سوال پیش بیاید که از این توکن در چه جاهایی می توانیم استفاده کنیم و یا اینکه کلا این توکن به چه کارمان می آید؟

طبق گفته توسعه دهندگان اکو اسمارت، شما می توانید از این توکن در پرداخت هایی همچون: بازی های کامپیوتری، بازار های مالی و همچنین ربات های تحلیل تکنیکال و صرافی های غیر متمرکز ارز دیجیتال استفاده کنید.

اگر با پروژه هایی که تا کنون کلاهبرداری کرده اند آشنا هستید، می دانید که تمامی آن مقداری از یک کوین دیگر از شما به یک بهونه دریافت می کردند. دقیقا این پروژه نیز به بهانه توسعه توکن ECS از شما مقداری کوین ترون دریافت می کند. در برخی از گفته ها از سوی توسعه دهندگان این پروژه آمده است که هرچه مبلغ سرمایه گذاری شما در این پروژه بیشتر باشد، سود دریافتی شما نیز بیشتر می باشد و هیچ سقف و یا حداکثری در حال حاضر برای این پروژه مشخص نشده است.

متاسفانه در حال حاضر، برخی ها از نام ” قرارداد هوشمند ” برای کلاهبرداری استفاده می کنند. شاید برایتان این سوال پیش بیاید که دلیل این کار چیست؟ به این دلیل این موضوع اتفاق می افتد که از این طریق از باقی پروژه های کلاهبرداری متمایز می شوند. اینکه یک پروژه از قرارداد هوشمند پشتیبانی می کند، دلیل بر راستگویی آن نمی باشد چراکه هر فرد و یا هر توسعه دهنده ای می تواند با پرداخت مبلغی بسیار پایین، یک قرارداد هوشمند ایجاد کند. در این صورت، شما نباید فکر کنید که این قرارداد هوشمند سالم است چراکه ممکن است برای یکی از پروژه های کلاهبرداری باشد. در حال حاضر، طبق داده های موجود تقریبا ۱ میلیون قرارداد هوشمند وجود دارد. ایجاد یک قرار داد هوشمند کار سختی نیست و همانطور که گفتیم اگر شما کمی برنامه نویسی بلد باشید می توانید به راحتی یک قرارداد هوشمند اجرا کنید.

به صورت کلی باید بگوئیم که قرارداد هوشمند و همچنین ابزار های مشابه، تماما بهونه ای برای کلاهبرداری هستند. البته لازم به ذکر است که برای این نوع پروژه ها اینطور تلقی می شوند نه برای تمام پروژه ها. پروژه هایی همانند ترون، اتریوم و یا …. ایجاد کننده های قرارداد هوشمند با نوع خاص هستند. متاسفانه همانطور که گفتیم، پروژه اکو اسمارت نیز از قرارداد های هوشمند برای کلاهبرداری استفاده می کند.

اگر در خاطرتان باشد، کمی قبل تر آوردیم که سرمایه گذاری مقداری ارز دیجیتال ترون در این پروژه شما اقدام به دریافت سود می کند. حال شاید برایتان این سوال پیش بیاید که چگونه این سود توزیع می شود و چگونه ما سود دریافت می کنیم؟ در قسمت بعد به صورت کامل درباره سوددهی پروژه اکو اسمارت با شما عزیزان گفتگو خواهیم کرد. همراه ما باشید.


پروژه اکو اسمارت چگونه به ما سود می دهد؟

سودهی اکو اسمارت چگونه است
سود دهی پروژه اکو اسمارت

ممکن است این سوال برایتان پیش آمده باشد که پروژه اکو اسمارت چگونه به کاربران خود سود می دهد. متاسفانه این پروژه به صورت هرمی فعالیت می کند. یعنی شما باید برای کار در این مجموعه اقدام به جمع آوری زیر مجموعه و همچنین عضو گیری کنید. اگر در خاطرتان باشد گفتیم که کاربران برای مشارکت در این پروژه باید مقداری معادل ۵۰۰۰ ترون را به حساب شبکه واریز کند. هر فردی که در این مجموعه اقدام به جمع آوری عضو کند، در نهاییت از آورده هر فرد مقداری سود کسب خواهد کرد. اگر این روند همانطور که گفتیم ادامه پیدا کند، تمامی افراد در آن مجموعه کسب سود می کنند و به مراتب سود نفرات اول نسبت به باقی افراد کمتر می شود. این پروژه دقیقا همانند پروژه های هرمی دیگر که در حال حاضر کلاهبرداری کرده اند کار می کند.

در این پروژه هر کاربر تنها می تواند ۳ زیر مجموعه داشته باشد و هر ۳ کاربر دیگر می توانند ۳ زیر مجموعه دیگر داشته باشند و در نهاییت تعداد سطح های زیر مجموعه گیری در این پروژه ” ۱۵ سطح ” می باشد. برای اینکه این موضوع را بهتر متوجه شوید بگذارید تا برایتان یک مثال بزنیم.

شما در مجموعه تان تنها تا سطح ۱۵ اقدام به دریافت سود می کنید و از آن پس دیگر مبالغ سود برای شما به کمترین میزان خود می رسد و باقی افراد داخل مجموعه اقدام به دریافت سود می کنند.

اگر سری به سایت اکو اسمارت بزنید، یک جمله بسیار تعجب آور خواهید دید و آن این است که:

” شما هرگز نمی توانید اصل سرمایه خود ( منظور همان ۵۰۰۰ واحد ترون است ) را که سرمایه گذاری کرده اید پس بگیرید. “

متاسفانه باید گفت کاربرانی که وارد این پروژه می شوند هیچ راهی برای خروج از پروژه ندارند و باید بمانند و فعالیت کنند و سرشان کلاه برود. حال که سری به سایت اکو اسمارت زده ایم، میخواهیم برایتان کمی از وایت پیپر این پروژه صحبت کنیم. همانطور که می دانید هر پروژه ارز دیجیتال باید برای خود یک وایت پیپر داشته باشد. برای مطالعه وایت پیپر این پروژه حتما در ادامه همراه ما باشید.


نگاهی به وایت پیپر پروژه اکو اسمارت

بررسی وایت پیپر اکو اسمارت
بررسی وایت پیپر اکو اسمارت

همانطور که گفتیم، در قسمت قبل سری به سایت رسمی اکو اسمارت زدیم. با کمی چرخش در سایت، متاسفانه به اسناد قابل اعتمادی نرسیدیم. در کمال تعجب باید بگوئیم که در سایت اکو اسمارت، حرفی از وایت پیپیر زده نشده است و هیچ گزینه و یا قسمتی برای مشاهده اطلاعات وایت پیپر وجود ندارد.

سایت اکو اسمارت
سایت اکو اسمارت

اگر به گزینه های موجود در بالای صفحه سایت دقت کنید، گزینه ای با نام ” Roadmap ” مشاهده می کنید. زمانی که شما بر روی این گزینه کلیک می کنید، باید ” نقشه راه ” این پروژه برایمان نمایش داده شود. اما متاسفانه با کلیک بر روی این گزینه، به هیچ قسمتی از سایت نمی روید و در همین صفحه ابتدایی سایت می مانید. اگر به آدرس صفحه ذیل دقت کنید متوجه منظور فوق خواهید شد.

زمانی که یک پروژه هیچ وایت پیپری ندارد، نمی توان به آن قطعا اعتماد کرد چراکه وایت پیپر به عنوان شناسنامه یک ارز به حساب می آید. این ارز هیچ شناسنامه ای ندارد تا بتوانیم از روی این شناسنامه آن را بشناسیم. برای اینکه این موضوع را بهتر متوجه شوید برایتان وایت پیپر را با عبارت شناسنامه مثال زدیم. لازم به ذکر است که هر پروژه ای که وایت پیپر دارد، قطعا معتبر نیست. این موضوع باز هم جای تفکر و تحقیق دارد. برای اینکه این موضوع را بهتر متوجه شوید بگذارید تا برایتان یک مثال بزنیم.

اگر پروژه آریا کوین را بشناسید ( چندی قبل درباره این پروژه یک مقاله در سایت زوم ارز منشتر کرده بودیم ) می دانید که این پروژه وایت پیپر داشت اما تقریبا شبیه به پروژه های کلاهبرداری بود. در آن مقاله آوردیم که وایت پیپر این پروژه ( آریا کوین ) شبیه به بیت کوین است و در اصل آن ها از بیت کوین وایت پیپر خود را کپی کرده اند و در نهایت کمی در آن تغییر ایجاد کردند. پس به این موضوع دقت کنید و اگر پروژه باز هم وایت پیپر داشت نباید به راحتی به آن اعتماد کرد.

اگر این مقاله را تا به این قسمت با دقت مطالعه کرده باشید، شاید باز هم قانع نشده اید که این پروژه یک پروژه کلاهبرداری است. به همین منظور در ادامه همراه ما باشید تا کمی بیشتر درباره کلاهبرداری بودن این پروژه صحبت کنیم.


اکو اسمارت و دلایل کلاهبرداری آن

همانطور که مطالعه کردید، این پروژه همانند دیگر پروژه های کلاهبرداری از سیستم عضو گیری استفاده می کند. پروژه اکو اسمارت هیچ سرمایه گذاری ندارد و سرمایه گذار آن تنها مردمی هستند که با تبلیغات فریب می خورند و مقدار ترونی که نیاز است را پرداخت می کنند. متاسفانه در حال حاضر، افرادی زیادی هستند که جذب این پروژه شده اند حتی در ایران نیز افرادی هستند که تبلیغات این پروژه را انجام می دهند و در حال جمع آوری زیر مجموعه هستند.

همانطور که در قسمت قبل مطالعه کردید، این پروژه هیچ وایت پیپر و یا نقشه راهی ندارد. می توان این موضوع را یکی از اصلی ترین دلایل کلاهبرداری بودن این پروژه عنوان کرد. متاسفانه همان گونه که در قبل اشاره کردیم، در صورتی که شما وارد این پروژه شوید، هیچ راهی برای خروج ندارید و اگر راهی برای این موضوع پیدا شود، سرمایه ای که در ابتدا واریز کرده بودید از بین می رود چراکه در سایت آورده شده است که سرمایه شما بازگرداننده نمی شود.

توجه داشته باشید که تبلیغ و سو استفاده از قرارداد های هوشمند در طرح های کلاهبرداری جرم است و افرادی که در این پروژه ها عضو می شوند و فعالیت می کنند مجرم شناخته می شوند. شاید با شنیدن این جمله برایتان این سوال پیش بیاید که آیا در ایران نیز اینچنین است؟

در کل این کار جرم به حساب می آید اما در ایران زیاد به آن اهمیت داده نمی شود ولی توجه داشته باشید که اگر سرمایه تان در این راه از دست برود دیگر نمی توانید آن را با استفاده از مراجع قانونی بازگردانید.


نتیجه گیری پروژه اکو اسمارت EcoSmart

همانطور که در این مقاله مطالعه کردید، این پروژه نیز یک پروژه کلاهبرداری می باشد و در صورتی که در آن سرمایه گذاری کرده بودید، دیگر باید بیخیال آن مقداری که پرداخت کرده اید شوید. در صورتی که هنوز هیچ مبلغی پرداخت نکرده اید و فعلا در مرحله تحقیق هستید، پیشنهاد می کنیم که از سرمایه گذاری در این پروژه دوری کنید و فریب سود های جنجالی پروژه را نخورید. توجه داشته باشید که عمر تمام پروژه های هرمی کم است و در صورتی که این نوع پروژه ها نتوانند کاربران جدیدی را جذب کند پایان می یابند.

اگر کمی قبل تر را با دقت مطالعه کرده باشید، آوردیم که این پروژه همانند پروژه بنک اف ترون می باشد که نسبت به آن کمی تغییر کرده است. متاسفانه چندی پیش، بنک اف ترون کلاهبرداری کرد و سرمایه بسیاری از کاربران را با خود برد که متاسفانه تا به حال آن ها نتوانستند سرمایه شان را مجدد بازگردانی کنند. در آخر همیشه هواستان باشد که در چه پروژه هایی سرمایه گذاری می کنید. در صورتی که برایتان درباره این پروژه سوال پیش آمد می توانید سوالا خود را در بخش نظرات از ما بپرسید.

ممنون از اینکه تا پایان ” پروژه اکو اسمارت EcoSmart ” همراه ما بودید.

منبع : زوم ارز

لینک مطلب : http://bit.do/fLPym


بیشتر بخوانید

تیم محتوا
تیم محتوا
من سید مهدی هستم تولید کننده محتوا سایت زوم ارز. دانشجوی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه آزاد گرایش نرم افزار می باشم و همچنین سابقه ی سه سال فعالیت در حوزه ی ارز های دیجیتال و 5 سال نیز تولید کننده محتوا را در کارنامه خود دارم. بنده علاقه مند به دنیای کریپتو و همچنین تکنولوژی هستم و همچنین به آینده ی ارز های دیجیتال بسیار خوشبین نیز هستم و بر این باورام که صنعت بلاکچین در ایران آینده ای بسیار درخشانی خواهد داشت.

10 دیدگاه دربارهٔ «پروژه اکو اسمارت EcoSmart | آیا اکواسمارت کلاهبرداری است ؟;

  1. سلام وقتتون بخیر
    آیا من می‌توانم از لیدر م که پولم را در اکو اسمارت هزینه کرد ولی بهم نگفت که نمیتونم پولم را بردارم شکایت کنم البته من پول را به حساب شخصی ایشون ریختم برام ارز خرید خودش

    پاسخ
    • لطفا در مورد سیستم فورسیج ۱و۲ هم اگر لطف کنید یه اطلاعاتی به من بدهید آیا این پروژه سالم هست یا کلاهبرداری هست

      پاسخ
    • سلام وقتتون بخیر
      آیا من می‌توانم از لیدر م که پولم را در اکو اسمارت هزینه کرد ولی بهم نگفت که نمیتونم پولم را بردارم شکایت کنم البته من پول را به حساب شخصی ایشون ریختم برام ارز خرید خودش

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

آخرین مقالات منتشر شده