آیا ارز ترون کلاهبرداری است؟

آیا ترون کلاهبرداری است ؟
بازدید 31
۱۳۴

آیا ترون کلاهبرداری است ؟ ، تا به امروز، پروژه های کلاهبرداری زیادی به بازار آمده است. متاسفانه کاربران زیادی نیز جذب این پروژه ها شده اند و سرمایه گذاری کرده اند و در نهایت سرمایه شان را از دست دادند. از جمله این پروژه ها می توان به “ بنک اف ترون ” اشاره کرد که جدیدا از کاربران کلاهبرداری کرده است. در این مقاله قصد نداریم تا پروژه جدیدی را از نظر کلاهبرداری بودن و یا نبودن بررسی کنیم. در این مقاله قصد داریم تا درباره یک مبحث بسیار داغ که ” آیا ترون کلاهبرداری است ” با شما عزیزان گفتگو کنیم. احتمالا شنیده اید که ترون کلاهبرداری است یا خیر. اگر قصد دارید تا در این باره اطلاعات کسب کنید، در ادامه همراه ما باشید.


ارز دیجیتال ترون Tron چیست؟

شما که در حال مطاله این مقاله هستید، احتمالا با ارز دیجیتال ترون آشنائید. همانطور که گفتیم در این مقاله قصد داریم تا بپردازیم که ارز دیجیتال ترون کلاهبرداری است یا خیر. اما قبل از اینکه بخواهیم به سراغ این موضوع برویم، بهتر است تا کمی درباره درباره ترون صحبت کنیم تا اگر به صورت اتفاقی وارد این مقاله شده اید، کمی درباره آن اطلاعات کسب کنید و سپس به سراغ اصل مقاله بروید.

ترون جزء یکی از رمز ارز های معروفی است که در حال حاضر در بین کاربران بسیار پرطرفدار است. ترون تواسنته است تا نظر سرمایه گذاران زیادی را به سوی خود جذب کند و همچنین سرمایه گذاران زیادی به سمت ارز دیجیتال ترون آمده اند و اقدام به سرمایه گذاری کرده اند. شما می توانید ترون را همانند دیگر رمز ارز ها بخرید و همچنین آن را بفروشید و یا اینکه در کیف پول های دیجیتال آن را ذخیره کنید. انجام این کار ها بسیار ساده است و اگر در این حوزه اطلاعات داشته باشید قطعا می دانید که به چه شکل باید این کار را انجام دهید.

توسعه دهندگان ترون اذعا کرده اند که می توانند در ثانیه ۲۰۰۰ تراکنش را مدیریت کنند. حتی گفته اند که کارمزد این تراکنش ها برابر با ” صفر ” است. اگر به دیگر رمز ارز های معروف همانند بیت کوین و اتریوم نگاهی بیندازید خواهید دید که در این قسمت ترون از آن ها بسیار بالاتر می باشد.

شاید برایتان این سوال پیش بیاید که ترون توسط چه کسی و در کجا توسعه داده شده است؟

ترون توسط فردی جوان با نام ” جاستین سان ” یا ” Justin sun ” توسعه داده شده است. هم اکنون آن ها در چین مستقر هستند و پروژه را مدیریت می کنند. جز آقای جاستین سان افراد مهم دیگری نیز در این پروژه حضور دارند و نام آنها نیز در اینترنت موجود می باشد. اما متاسفانه اطلاعات درستی درباره تیم ترون در دست نیست و در هیچ کجای اینرتنت از نام اعضای تیم ترون خبری نیست. اگر قصد دارید تا در این باره اطلاعات بیشتری به دست بیاورید می توانید به مقاله اختصاصی که درباره ارز دیجیتال ترون آماده کرده ایم مراجعه کنید و با مطالعه آن اطلاعات کاملی را به دست بیاورید. لازم به ذکر است که نام ارز دیجیتال شبکه ترون، ترونیکس است اما به دلیل اینکه بر سر زبانها ترون افتاده است، در بیشتر مکان ها از ترون برای بکار بردن نام ارز استفاده می شود.

حال که تا حدودی با ترون آشنا شدید، به سراغ اصل مطلب که آیا ترون کلاهبرداری است یا خیر می رویم. اما قبل از این این موضوع را شروع کنیم به شما پیشنهاد می کنیم که مقاله ” ترون چیست ” را مطالعه کنید و پس از مطالعه شما بگوئید که آیا ترون کلاهبرداری است یا خیر؟  در صورتی که علاقه به بیان نظر خود داشتید می توانید در قسمت نظرات ( انتهای این پست ) نظر خود را اعلام کنید.

بیشتر بخوانید:طرح پانزی ponzi scheme چیست؟ | چطور طرح پانزی را تشخیص دهیم؟


آیا ترون کلاهبرداری است؟

آیا ترون کلاهبرداری است ؟

آیا ارز ترون کلاهبرداری است ؟

قطعا پاسخ این سوال ” خیر ” می باشد. نمی توان به هیچ وج گفت که پروژه ترون، یک پروژه کلاهبرداری است چراکه پروژه ترون تا به امروز درس خود را به تمام کاربران پس داده است. اینکه می گویند ترون کلاهبرداری است، منظور خود پروژه ترون نیست بلکه پروژه هایی است که بر روی شبکه ترون اجرا می شوند که در حال حاضر متاسفانه این پروژه ها کم نیستند. در ابتدای مقاله، یکی از پروژه هایی که به این شکل از کاربران کلاه برداری می کند را معرفی کردیم. در ادامه نیز قصد داریم تا درباره این نوع پروژه ها بیشتر صحبت کنیم و آن ها را به شما به صورت کامل معرفی کنیم.

به صورت کلی، همانطور که گفتیم، پروژه ترون کلاهبرداری نمی باشد اما برخی از پروژه هایی که در شبکه ترون ایجاد می شوند کلاهبرداری هستند. در ادامه همراه ما باشید تا با یک مثال این موضوع را به صورت واضح تر برایتان بیان کنیم.


اثبات کلاهبرداری نبودن ارز دیجیتال ترون

همانطور که گفتیم، با توجه به مشخصات شبکه و ارز دیجیتال ترون، نمی توان گفت که این ارز کلاهبرداری است. ترون با هدف های مشخصی وارد بازار ارز های دیجیتال شده است و در حال حاضر تمام توسعه دهندگان آن در تلاش اند تا به اهداف خود برسند. همانطور که گفتیم برای اینکه متوجه موضوع پروژه هایی که بر روی ترون سوار هستند کلاهبرداری می باشند شوید بگذارید تا برایتان یک مثال بزنیم.

احتمالا سایت دیوار را بشناسید. در حال حاضر تقریبا نیمی از مردم ایران در سایت دیوار فعالیت می کنند و در آن اقدام به فروش اجناس خود می کنند. حال ممکن است در بین تمام آگهی های موجود، فردی باشد که آگهی خود را به قصد کلاهبرداری در سایت دیوار منتشر کرده است. در نتیجه این موضوع به توسعه دهندگان و یا پروژه دیوار مرتبط نیست بلکه این نرم افزار تنها یک رابط است. دقیقا می توان این موضوع را برای ارز شبکه ترون نیز در نظر گرفت. چراکه ممکن است افرادی که بر روی شبکه ترون پروژه ایجاد می کنند کلاهبردار باشند و از نام ترون بخواهند برای اعتماد مردم استفاده کنند.

اگر به این پروژه هایی که در شبکه ترون اقدام به کلاهبرداری می کنند اعتماد کنید و در آنها سرمایه گذاری کنید، در صورتی سرمایه تان را از دست بدهید، پس نباید از شبکه ترون شاکی باشید. همانند این موضوع که اگر در سایت دیوار از شما کلاهبرداری شود، نباید از آن ها شاکی باشید، چراکه آنها تنها یک واسط بودند و اشتباه اصلی دقیقا از سمت خودتان بوده است.

هر گاه با یک پروژه جدید آشنا شدید، قبل از اینکه بخواهید در آن سرمایه گذاری کنید، ابتدا به خوبی با آن پروژه آشنا شوید و درباره آن تحقیقات گسترده ای انجام دهید و سپس در آن اقدام به سرمایه گذاری کنید. پروژه هایی که در حال حاضر از طریق شبکه ترون از کاربران کلاهبرداری کردند بسیار کار نابلند بودند چراکه برای اعتماد مردم تنها از نام ترون استفاده می کردند.

ما در سایت زوم ارز به صورت کامل درباره پروژه هایی که از نام ترون برای کلاهبرداری استفاده کرده بودند صحبت کرده ایم. با این حال بازهم کمی درباره آن ها به شما توضیحات می دهیم. در صورت علاقه می توانید به مقاله اختصاصی هر کدام مراجعه کنید و درباره آن اطلاعات کسب کنید. برای آشنایی با این پروژه ها در ادامه همراه ما باشید.


چه پروژه هایی با استفاده از نام ترون کلاهبرداری کردند؟

همانطور که گفتیم، متاسفانه پروژه های مختلفی هستند که با نام ترون و در شبکه ترون اقدام به کلاهبرداری می کنند. در این قسمت از مقاله همانطور که می دانید قصد داریم تا درباره این پروزه ها با شما عزیزان گفتگو کنیم. در صورتی که قصد دارید تا درباره هر پروژه به صورت کامل تر اطلاعات کسب کنید می توانید به مقاله اختصاصی آن ها مراجعه کنید و اطلاعات کامل تری را به دست بیاورید. این پروژه ها عبارت اند از:

  1. پروژه اکو اسمارت یا Eco Smart :

    پروژه اکو اسمارت

    پروژه اکو اسمارت

پروژه اکواسمارت، یکی از پروژه هایی است که در حال حاضر با نام و شهرت ترون از اعتماد مردم سواستفاده می کند و از کاربران بسیاری کلاهبرداری می کند. این پروژه با استفاده از نام قرارداد هوشمند ارز دیجیتال ترون از مردم کلاهبرداری می کند. شاید برایتان این سوال پیش بیاید که چگونه؟

یکی از شروط ورود به این پروژه این است که مبلغی معادل ” ۵۰۰۰ واحد ترون ” بپردازید. اگر به سایت این پروژه سری بزنید کاملا متوجه این موضوع می شوید چراکه در قسمت سوالات متاول این جمله دقیقا آمده است. پس از اینکه شما مقدار ۵۰۰۰ ترون را پرداختید، باید زیر مجموعه برای خود جمع آوری کنید.

هر زیر مجموعه، که عضو جدیدی به مجموعه اضافه کند پورسانت دریافت می کند و در ازای پورسانت دریافتی، مقداری پورسانت به شما نیز داده می شود. این مراحل پورسانت گیری به همین ترتیب ادامه می یابد تا زمانی که سطح نفرات به ۱۵ برسد. شاید برای شما این سوال پیش بیاید که سطح ۱۵ به چه معنایی است؟

زیر مجموعه گیری در شبکه اکو اسمارت ۱۵ سطح دارد. یعنی شما از ۱۵ نفر پس از خود که وارد مجموعه می شوند می توانید پورسانت دریافت کنید و. از نفر ۱۵ به بع شما از دور خارج می شوید و دیگر هیچ پورسانتی دریافت نمی کنید. طریقه کارکرد این پروژه همچون شرکت های هرمی می باشد.

اینکه پروژه اکو اسمارت می آید و با نام قرارداد هوشمند کلاهبرداری می کند جالب نیست چرا که هر فردی می تواند این کار را با کمی تخصص انجام بدهد. ایجاد یک قرارداد هوشمند در شبکه ترون کار سختی نیست و به راحتی این کار قابل انجام می باشد. این موضوع را بدانید که حتی خود شما نیز می توانید یک قرار داد هوشمند ایجاد کنید. اگر قصد دارید تا درباره پروژه اکو اسمارت بیشتر بدانید، می توانید با مراجعه به مقاله اختصاصی این پروژه در سایت زوم ارز، اطلاعات خود را در این باره تکمیل کنید.

همانطور که گفتیم، جز پروژه اکو اسمارت، پروژه دیگری با نام ” بنک اف ترون ” نیز با نام ترون اقدام به کلاهبرداری از کاربران کرده است. در قسمت بعدی درباره این پروژه نیز کمی با شما گفتگو خواهیم کرد.

  1. پروژه بنک اف ترون یا Bank of Tron :

    پروژه بنک آف ترون

    پروژه بنک آف ترون

پروژه بنک اف ترون، یکی دیگر از پروژه هایی است که چندی پیش از کاربران زیادی کلاهبرداری کرد و سپس ناپدید شد. این پروژه نیز همانند اکو اسمارت یک پروژه بر مبنای قرارداد هوشمند ارز دیجیتال ترون بود و از کاربران درخواست دریافت ارز دیجیتال ترون می نمود. متاسفانه کاربران ایرانی زیادی وارد این پروژه شدند و سرمایه خود را از دست دادند. این اتفاق برای کاربران این پروژه متاسفانه چندین ماه پیش افتاد. زمانی که تب سرمایه گذاری با سود های کلان در این پروژه داغ شده بود، کاربران زیادی اقدام به خرید ترون و سپس سرمایه گذاری بر روی این پروژه کردند. این موضوع باعث شد تاعده ای خیال کنند که ترون از آن ها کلاهبرداری کرده است اما در اصل به این شکل نیست بلکه همانطور که گفتیم پروژه بنک اف ترون هیچ ربطی به ترون ندارد و به صورت مستقل از مردم کلاهبرداری می کند. ممکن است شما که در حال مطالعه این مقاله هستید، قصد سرمایه گذاری در یکی از این پروژه ها را داشته باشید. قبل از اینکه بخواهید در این پروژ ها سرمایه گذاری کنید، خوب درباره آن ها تحقیق کنید. متاسفانه در حال حاضر عده ای هستند که بر روی پروژه اکو اسمارت سرمایه گذاری کرده اند. قطعا یک روزی نیز این پروژه همانند پروژه بنک اف ترون از مردم کلاهبرداری می کند و کاربران نیز تمام سرمایه شان را از دست می دهند.


سخن پایانی

بی شک این پروژه ها، آخرین پروژه های کلاهبرداری در شبکه ترون و یا دیگر شبکه های ارز دیجیتال نیستند و قطعا زمانی که سو استفاده کنندگان ببیند تا به این حد استقبال می شود قطعا به سمت این کار می آیند و با یک پروژه جدید از کاربران زیادی کلاهبرداری می کنند. زمانی که به شما این نوع پروژه ها معرفی می شود، با در نظر گرفتن تمام زوایا در آن اقدام به سرمایه گذاری کنید. اگر قصد دارید تا شما نیز روزی در بستر ارز های دیجیتال سرمایه تان از دست نرود، به هر پروژه ای اعتماد نکنید و یا اینکه در هر پروژه ای سرمایه گذاری نکنید.

همانطور که گفتیم، در صورتی که شما در این پروژه ها سرمایه گذاری کنید و سرمایه شما از بین برود، به ترون و یا اینکه دیگر شبکه هایی که این پروژه های کلاهبرداری بر روی آن ها اجرا می شود مربوط نمی باشد چراکه این ها تنها یک بستر هستند و در این پروژه هیچ دخالتی ندارند. ( دقیقا همانند مثالی که در اواسط مقاله برایتان زدیم ). اگر برای شما کاربران عزیز دراین باره سوال پیش آمد می توانید سوال خود را در قسمت نظرات مطرح کنید تا در اسرع وقت کارشناسان ما پاسخ سوال شما را بدهند.

ممنون از اینکه تا پایان “آیا ترون کلاهبرداری است؟” همراه ما بودید.

لینک مطلب : http://bit.do/fLRJM

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم محتوا

من سید مهدی هستم تولید کننده محتوا سایت زوم ارز. دانشجوی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه آزاد گرایش نرم افزار می باشم و همچنین سابقه ی سه سال فعالیت در حوزه ی ارز های دیجیتال و 5 سال نیز تولید کننده محتوا را در کارنامه خود دارم. بنده علاقه مند به دنیای کریپتو و همچنین تکنولوژی هستم و همچنین به آینده ی ارز های دیجیتال بسیار خوشبین نیز هستم و بر این باورام که صنعت بلاکچین در ایران آینده ای بسیار درخشانی خواهد داشت.

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
134 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
صادق شمس آبادی
2 سال قبل

سلام میخواستم بدونم آیا سایت نیو سنتری هم اسکم شده

حمید فرقه
2 سال قبل

درود دوستان.
الان چند روزیه که
از سایت ترون سود نمیشه برداشت کرد البته سایت باز است وهر روز سود را اضافه میکنه ولی نمیشه برداشت کرد قبلا اطلاع داده بودند که دو روز بروز رسا نی داریم بنظرتون کلاهبرداری کرد یا واقعا بروزرسانی میکنه لطفا راهنمایی کنید .
ممنون و سپاس🙏🙏🙏

محمد
پاسخ به  حمید فرقه
1 سال قبل

کلاه برداری و دزدی کرد شخصی به نام (شمس)

علی
2 سال قبل

سلام من از ………… یه مقدار ترون خریدم. که ظاهرا روزانه حدود ۵درصد سود میده که به کیف پولم منتقل کردم ولی به ریال تبدیل نکردم خواستم ببینم درونی که از این سایت خریدم معتبره؟

نعیمه
2 سال قبل

سلام
آیا سایت newcetury مورد بررسی قرارگرفت؟؟
کلاه برداریه؟ ۳روزه نمیشه ازش برداشت کرد
و اینکه سرمایه اولیه به هیچ عنوان امکان بازگشت نداره؟؟

soran.gilani2021@gmail.com
2 سال قبل

آیا سایتim toaken هم کلاهبرداریه؟

محمد
2 سال قبل

سلام میشه بگید به کدام سایت میشه اعتماد کرد

تورج
2 سال قبل

سلام ایا ترون که در صرافی ایرانی هست مثلا ابان تتر قانونی ودرست هست ایا صرافیهای ایرانی در مورد اصل بودن انها تحقیق کردن بعد به شبکه وصل کردن و از اصل انها اطمینان کامل دارن من روی ترون خیلی سرمایه گذاشتم صرافی ایرانی ممنون میشم راهنمایی کنید

علی
2 سال قبل

این سایت معتبره؟

رضا
2 سال قبل

سایت ترونر یا نیوسنتری کلاهبرداریه؟

مهراب
2 سال قبل

سلام ایا trx.htکلاه برداری است؟لطفا با دلیل بیان کنید نظرتونو

Javad
2 سال قبل

سلام وقت بخیر
سایت tron789.com معتبر هست یا کلاهبرداری؟
با تشکر

javad
2 سال قبل

با سلام و خسته نباشید و تشکر بابت مطالب مفید
آیا سایت tron789.com هم جزو این پروژه های کلاهبرداری هست؟
ممنون از زحماتتون

بهزاد
2 سال قبل

سلام درباره سایت ۸trx8اطلاعاتی دارید میگن سود روزانه ۵ درصد ب کاربراش میده..

zizistar1
2 سال قبل

سلام وقت بخیر
پیشنهاد سرمایه گذاری ترون در سایت ………………….رو دارم
که ادعا میکنه مقر اصلی اون کشور مالزی ست با خرید هر میزان ترون روزانه ۲ الی ۴℅(بسته به تعداد ترون) سود میده و سود روزانه قابل برداشته!!
بفرمایین این سایت معتبره و میشه با اطمینان سرمایه گذاری کرد؟
این توضیح رو هم بدم ۲۴ الی ۳۰روز برداشت مسدوده و بعد برداشت آزاد میشه و دوستانم قسم میخورن بعد رفع محدودیت زمانی برداشت داشتن و مشکلی پیش نیومده
ممنون میشم راهنماییم کنین☺☺

عباس آب باریکی
پاسخ به  zizistar1
11 ماه قبل

سلام اگه به این روش که از طرف یک فرد از مالزی برنامه رو نصب کردید و با لینک دعوتش وارد شدید ۱۰۰ درصد کلاهیرداری هست سریع خارج کنید پولتون رو

معصومه
2 سال قبل

من هم وارد شدم.وروزانه سودم رومیگیرم

عباس
پاسخ به  معصومه
11 ماه قبل

سلام با چه کیف پولی هستید

مریم
2 سال قبل

سلام سایت Newcentury رو بررسی کردید،مشکلی نداره؟

مهدی باوی زاده
2 سال قبل

شرکت newcentury که سایتش باخرید ترون روزی ۳ درصد ثابت پرداخت میکنه… آیا کلاهبرداری هست؟؟؟ اگر بررسی کردین بگییین لطفا؟؟!

هادی
2 سال قبل

سلام.وقت بخیر.آیا سایت trx.blueمعتبر است؟با تشکر

محسن عباسپور
مدیر
پاسخ به  هادی
2 سال قبل

سلام

بررسی می شود .و به شما اطلاع داده می شود

رضا ساعتچی
پاسخ به  محسن عباسپور
2 سال قبل

سلام خسته نباشید سایت trx. blue کلاه برداریه یا نه

میلاد قلی پور
پاسخ به  محسن عباسپور
2 سال قبل

آیا سایت ترونft کلاهبرداریه یا خوبه خواهشا بگین مهمه

مهدی
2 سال قبل

سلام،یکی ازدوستان پیشنهاد دادن مبلغی،مثلآ ده ملیون سرمایه گذاری کنم،هرروز مبلغ ۳۰۰هزارتومن بهمون صود میده یعنی ترون میده بعد باید تبدیلش کنیم خاستم ببینم این پروژه کلاهبرداریه؟یامشکلی نداره؟هرچند خودشون میگن باید قید اون ده تومنو بزنی ولی توی ۳۵روز پولت درمیاد الباقیش دیگه سوده

محسن عباسپور
مدیر
پاسخ به  مهدی
2 سال قبل

سلام دوست عزیز
پروژه هایی که با سود قطعی است.
۹۰ درصد کلاهبرداری می باشند

عباس
پاسخ به  مهدی
11 ماه قبل

سلام من خیلی سرچ کردم و عده زیادی ازشون کلاهبرداری شده به محض وارد کردن سرمایه بالا بعد از چند روز سود دهی موجودی شما صفر می شود ودر خواست مقداری دیگر تتر میکنند که باین کار بیشتر گرفتار و کل موجودی شما از دست می رود

جذاب
2 سال قبل

سلام.
سایت مذکور مورد بررسی قرار گرفت؟
بنده در این سایت سرمایه گذاشتم البته زیاد نذاشتم.
این ساعت ظاهرا از سال ۲۰۱۷ داره فعالیت میکنه
و سود های عجیب و غریب هم نمیده
سه مرحله بسته به میزان سرمایه از دو و نیم تا چهار درصد روزانه سود میده
فعلا در ابتدای پروژه هستم و ظاهرا تا اینجا سود رو میده و قابل برداشت هم هست.

محسن عباسپور
مدیر
پاسخ به  جذاب
2 سال قبل

سلام عزیز

دوست عزیز پروژه های که سود ثابت می دهند احتمال کلاهبرداری بودنشان است
بسیار مراقب باشید

جاوید
2 سال قبل

ترون اصلا به درد نمیخوره،الان ۱۰ ماه پیش خریدم،اصل پولم شده نصف.

امیر
2 سال قبل

سلام نظرتون در رابطه پروژه ترون آبی چیست ؟

فاطمه
2 سال قبل

سلام وقتتون بخیرمن وخانواده ودوستانم درسایتtrontrx.comثبت نام کردیم قراربوده هرچقدپول بذاریم روزانه ۵درصدسودازاون مقدارمبلغی ک گذاشتیم بهمون بده مثلاهر۱میلیون ۵۰هزارتومان هر۱۰میلیون روزانه۵۰۰هزارتومان تا۱سال بهمون بده بعدباهرورودی ک دلخواه هست نفراول۱۳درصدسودمیده نفردومی ک اون نفراول بیاره ۷درصدونفرسوم ۳درصدسودب من بده ولی دوروزازشبکه هیچ برداشتی نمیشه کردآیااین سایت واقعاکلاه برداری توروخداواقعیت بهم جواب بدیدممنونم

محسن عباسپور
مدیر
پاسخ به  فاطمه
2 سال قبل

سلام دوست عزیز

پروژه های زی مجموعه گیری حتما کلاهبرداری است

عباس
پاسخ به  فاطمه
11 ماه قبل

به احتمال ۹۹ درصد کلاهبرداری هست

رضا
2 سال قبل

سلام آیا سایت I'm toaken که روزانه دو ونیم درصد سود پرداخت میکنه کلاهبرداری هست؟؟!

علیرضا
پاسخ به  رضا
2 سال قبل

دوست عزیز من ۴۵ روزه در این سایت فعالیت دارم و اصل پولم برگشته و دیگ دارم سود می‌کنم روش و حتی اگر روزی ‌ پروژه شکست هم بخورد من چیزی از دست ندادم …ضمنا I’m token یا new century از سال ۲۰۱۷ در حال فعالیت بوده و ۶ صرافی بزرگ بین الملل شرکای آن هستند

Mohammad
2 سال قبل

سلام دیدم دوستان سوالات متعددی راجب trxft.net پرسیدن لطفا اگر امکانش هست راهنمایی کنین چون منم همین سوال رو دارم تو این قرار داد سرمایه شما سود روزانه خودش رو داره ولی اگر نفری هم با لینک معرف شما وارد بشه شما پورسانت میگیرین خواهشاً زودتر راهنمایی کنین ممنون

محسن عباسپور
مدیر
پاسخ به  Mohammad
2 سال قبل

سلام …

به زودی این سایت کاملا بررسی می شود و در سایت قرار می گیرد

hj
2 سال قبل

سلام سایت newcentury مربوط به ترون ایا کلاهبرداری یا نه؟؟

محسن عباسپور
مدیر
پاسخ به  hj
2 سال قبل

سلام دوست عزیز

باید بررسی های کامل شود و سپس به شما اطلاغ دهیم

مجید
2 سال قبل

Newcentury اینم کلاه برداریه ؟؟؟؟

حسینی
2 سال قبل

سلام ممکنه در مورد پروژه trxft.net که یه پروژه قرارداد هوشمند در کیف پول ترون لینک هست راهنمایی کنید
کلاهبرداری هست یا نه

محسن عباسپور
مدیر
پاسخ به  حسینی
2 سال قبل

در اولین فرصت بررسی می شود و بر روی سایت قرار می گیرد

omidsalami
2 سال قبل

سلام من همینطوری ۵۰۰تا تورن خریدم که ۱۰۰تاشو گفتند کارمزد ور میدارن. الان ۴۰۰تا دارم. ۲ساله نمیتونم وردارم میگن ماهی ۹درصد سود میده وزیر مجموعه جعم کن از هر نفر ۱۰درصد گیرت میاد آیا درسته یا کلاهبرداریه

محسن عباسپور
مدیر
پاسخ به  omidsalami
2 سال قبل

سلام .دوست عزیز زیر مجموعه گیری در حوزه ارز های دیجیتال حتما کلاهبرداری است

احسان
2 سال قبل

آیا پروژه ویکینگ گروپ معتبر میباشد

محسن عباسپور
مدیر
پاسخ به  احسان
2 سال قبل

درود و وقت بخیر

با بررسی های تیم زوم ارز خیر

sasan
پاسخ به  احسان
2 سال قبل

ن فقط درون