پروژه Bisholding چیست ؟ | آیا پروژه Bisholding کلاهبرداری است ؟

پروژه bisholdng چیست ؟
بازدید 35
۳۵

پروژه Bisholding  ، با گسترس حوزه ارز های دیجیتال، پروژه های مختلفی به وجود آمده اند که ۹۰ درصد آنها متاسفانه کلاهبرداری می باشد. تقریبا اگر پیگیر اخبار و مقالات باشید، متوجه خواهید شد که روزانه کلی پروژه معرفی می شود که برخی از آنها به دلیل کارکردشان سر و صدا می کنند و معروف می شود و کاربر جذب می کنند. قربانیان بیشتر این پروژه ها افرادی هستند که علاقه به یک شبه پولدار شدن دارند و این موضوع باعث شده است تا برخی از این افراد کلاهی بسیار بزرگ سرشان برود. چند ماهی است نام یک پروژه در ارز های دیجیتال بر سر زبان ها استفاده است اما در اصل اگر کمی به این پروژه دقت کنیم، با ارز های دیجیتال هیچ ارتباطی ندارد. شاید برایتان این سوال پیش بیاید که اگر با ارز های دیجیتال ارتباطی ندارد، پس چگونه مرتبط با ارز های دیجیتال است؟ این موضوع مفصل است که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد. به صورت کلی یک اشتباه در بین برخی از کاربران باعث ارتباط این پروژه با ارز های دیجیتال شده است. اگر شما هم درباره پروژه ” BisHolding ” زیاد شنیده اید و حال قصد دارید تا درباره آن اطلاعاتی به دست آورید، به شما پیشنهاد میکنیم که مطالعه ادامه این مقااله را از دست ندهید.

نگاهی جامع به پروژه کلاهبرداری Bisholding

اگر تا به حال تعریف پروژه Bisholding را شنیده باشید، قطعا می دانید که این پروژه به شما پیشنهاد سرمایه گذاری می دهد. شاید در همین ابتدای کار برایتان این سوال پیش بیاید که این پروژه چه کاری انجام می دهد؟ در این مقاله ما قصد داریم تا به صورت کامل به این موضوع بپردازیم و تمام این مسائل را بررسی کنیم. اگر در ادامه همراه ما باشید پاسخ این سوال را دریافت خواهید کرد. در این قسمت لازم می دانیم که کمی به تاریخچه این پروژه اشاره کنیم. پروژه Bisholding در سال ۲۰۱۴ در جمهوری چک ایجاد شد اما در حال حاضر تقریبا ۶ ماه است که خبر هایش به بیرون آمده است و بازاریابی و تبلیغاتش را شروع کرده است. در حال حاضر، جز این اطلاعات، اطلاعات دیگری در دسترس نمی باشد. متاسفانه پروژه Bisholding نیز همانند دیگر پروژه های موجود، یک پروژه کلاهبرداری می باشد. در این مقاله ما قصد داریم به این موضوع اشاره کنیم که پروژه Bisholding چگونه کلاهبرداری می کند و به شما بگوئیم که چگونه تشخیص داده شده است که این پروژه یک پروژه کلاهبرداری است. اگر قصد به دست آوردن این اطلاعات را دارید، مطالعه این مقاله را از دست ندهید.


پروژه Bisholding یک پروژه کلاهبرداری دیگر!!؟

متاسفانه Bisholding  پروژه دیگری است که در بستر اینترنت و فضای ارز های دیجیتال سر و صدا کرده است و تقریبا می توان گفت که در حال کلاهبرداری از افراد مختلف می باشد. در این قسمت از مقاله قصد داریم تا کمی مسائل مختلف را در پروژه Bisholding رصد کنیم.

در ابتدا برای اینکه اعتبار پروژه Bisholding را بسنجیم، وارد سایت رسمی آن می شویم. در بدو ورود به سایت با عبارتی رو به رو خواهیم شد که به ما می گوید: پروژه Bisholding بر سه پایه اصلی بنا شده است. در همین قسمت اگر کمی صبر کنیم مسئله جالب تر می شود. حال می پردازیم که این سه پایه اصلی این پروژه چیست؟ اگر علاقه به مطالعه ادامه مقاله دارید همراه ما باشید.

اولین پایه ای که پروژه Bisholding در سایت خود درباره آن صحبت کرده است بحث ” احراز هویت ” است. آن ها می گویند که ما به دلیل اینکه از کاربران می خواهیم احراز هویت کنند، کاملا مطابق قانون عمل می کنیم. به صورت کلی آن ها اصرار دارند که یک پروژه کاملا قانونی می باشند.

همانطور که می دانید این پروژه از کاربران ایرانی پشتیبانی می کند. حال سوالی که برایمان پیش می آید این است که اگر قانونی هستید و احراز هویت دارید، پس چطور به کاربران کشور ایران که تحریم هستند، خدمات می دهید؟ مگر این موضوع ضد قانونی بودن نیست؟ این اولین سوالی است که برایمان پیش می آید و کمی اعتبار این پروژه را زیر سوال می برد. البته تنها این موضوع نمی تواند گزینه ای برای اثبات کلاهبرداری باشد بلکه باید به گزینه و همچنین موارد دیگر نیز توجه کرد.

دومین پایه ای که سایت پروژه Bisholding درباره آن صحبت می کند، داشتن نوآوری یا Innovation است. در سایت پروژه Innovation آمده است که یک نوآوری در این پروژه وجود دارد. همانطور که می دانید نوآوری به معنی خلق یک محصول جدید است، پس با این حساب باید این پروژه یک محصول جدید داشته باشد. به همین جهت نگاهی به گذشته این پروژه تا به امروز می اندازیم. متاسفانه از زمان ایجاد این پروژه تا کنون، هنوز هیچ نوآوری جدیدی از این پروژه دیده نشده است. اگر بخواهیم این مطلب را به گونه ای دیگر بگوئیم این است که در اصل کار اصلی این پروژه ربطی به داشتن نوآوری ندارد چراکه طبق گفته های خودشان ” برای بازار های مالی سرمایه جذب می کنند “. اگر به صورت دقیق نگاهی بیندازید می بینید که هیچ نوآوری خاصی نمی توان در این قسمت پیاده سازی کرد.

حال شاید برایتان این سوال پیش بیاید که دقیقا برای کدام یک از بازار های مالی جذب سرمایه می کنند؟ به گفته تیم توسعه دهنده پروژه Bisholding برای بازار ” فارکس ” اقدام به جذب سرمایه می کنند. اگر در این زمینه اطلاعات کافی داشته باشید قطعا می دانید که بازار فارکس نیازی به جذب سرمایه ندارد و در نتیجه این گفته شان نیز دروغ از آب در می آید.

سومین پایه که توسعه دهندگان این پروژه درباره آن صحبت می کنند دومینیشن یا domination می باشد. اگر اطلاع داشته باشید دومینش به معنی حجم معاملات و یا غلبه بر بازار می باشد. همانطور که گفتیم پروژه Bisholding به تازگی ( ۶ ماه ) است که راه اندازی شده است. پس با توجه به این موضوع هیچ کاری هنوز انجام نداده است که بخواهد حجم معاملات را بر دست بگیرد. طبق تحقیقات به عمل آمده در سایت های خبری این پروژه هنوز کاری انجام نداده است.

با توجه با صحبت های بالا، متوجه شدید که این پروژه هنوز کاری انجام نداده است و ۳ پایه ای که به آن اشاره کرده بود دروغ از آب در آمد. بهتر است قبل از اینکه بخواهید به یک پروژه اعتماد کنید در ابتدا کمی درباره آن تحقیق کنید تا از مسائل اینچنینی مطلع شوید. در ادامه قصد داریم تا بیشتر درباره این پروژه با شما عزیزان گفتگو کنیم. در این بخش می خواهیم تا به ” اعضای تیم توسعه دهنده پروژه Bisholding بپردازیم.


پروژه Bisholding توسط که کسانی ایجاد شده است؟

پروژه Bisholding

توسعه دهندگان پروژه Bisholding

برخی ها قبل از اینکه بخواهند در یک پروژه فعالیت کنند اقدام به مطالعه بیوگرافی مختصری از توسعه دهندگان آن پروژه می کنند. به همین دلیل در این قسمت از مقاله ما قصد داریم تا بپردازیم که توسعه دهندگان این پروژه چه کسانی هستند.

زمانی که به سراغ مطالعه بیوگرافی توسعه دهندگان این پروژه رفتیم، یک موضوع بسیار عجیب توجه ما را به خودش جلب کرد و آن هم این بود که یکی از ” توسعه دهندگان پروژه Bisholding ایرانی ” می باشد. شاید برایتان سوال باشد که چرا این موضوع تعجب آور است؟ ما از این قسمت که چرا یک ایرانی باید در پروژه کلاهبرداری کار کند تعجب کردیم که البته تا حدودی جواب این موضوع واضح است چراکه این فرد سعی دارد افراد ایرانی را جذب پروژه کند. این مسئله را در این قسمت بیشتر ادامه نمی دهیم چراکه در ادامه به آن کامل پرداخته ایم. برای آشنایی بیشتر با پروژه Bisholding تنها کافیست این مقاله را تا انتها دنبال کنید.

در قسمتی دیگر از بخش ” About ” سایت این پروژه نوشته شده است که ما ۶۰۰ Broker داریم. (Broker در فارسی به معنای دلال می باشد. )

این موضوع هیچ مشکلی ندارد اما چیزی که این بحث را خنده دار و تعجب آور کرده است این می باشد که در قسمت دیگر نوشته اند که ما ۳۰۰ Broker یا همان دلال داریم.

این حرف نیز همانند باقی حرف هایشان شبیه هم نیست و مشخص است که در حال دروغگویی می باشند. به صورت کلی باید گفت که خودشان، حرف خودشان را هم فراموش می کنند. دقیقا همانند ضرب المثل دروغگو همیشه کم حافظه است.

به صورت کلی، این تمام چیزی بود که می توانستیم درباره توسعه دهندگان این پروژه به شما عزیزان بگوئیم. در ادامه همانطور که گفتیم همراه ما باشید چراکه می خواهیم به سراغ طریقه جذب افراد در این پروژه برویم و همچنین کمی درباره مکان استقرار شرکت های این پروژه با شما گفتگو کنیم.


پروژه Bisholding در چه کشور هایی واقع شده است؟

در سایت این پروزه آمده است که در دو کشور و یک جزیره دفتر دارند. هر سه دفتر، دقتر رسمی این پروژه می باشند. اولین دفتری که از آن نام برده شده است در کشور جمهوری چک واقع شده است. دومین دفتری که از آن ثبت شده از در کشور سوئیس می باشد و سومین دفتر آن ها نیز در جزیره موریس واقع است. شاید برایتان این سوال پیش بیاید که در سه دفتر چه کارهایی انجام می دهند؟ اتفاقا پاسخ این سوال در سایت این پروژه آمده است که در ادامه این قسمت به آن ها خواهیم پرداخت.

طبق گفته هایی که از سوی توسعه دهندگان مطرح شده است، در کشور جمهوری چک کارهای مدیریتی پروژه انجام می شود. به نوعی می توان دفتر جمهوری چک را دفتر اصلی این پروژه عنوان کرد. در دفتری که در کشور سوئیس قرار دارد، کارهای مشاوره ای یا بازاریابی و همچنین تحلیل بازار های مالی انجام می شود. در دفتر جریزه موریس نیز نقل و انتقالات مالی انجام می شود.

کمی گفته هایشان شک بر انگیز است که چگونه در یک جریزه انتقالات مالی را انجام می دهند. متاسفانه پاسخ جالبی برای این سوال دریافت نکردیم. در ادامه در نظر داریم تا همان گونه که گفتیم بپردازیم چگونه افراد جذب این پروژه می شوند.


این پروژه چگونه افراد را جذب می کردند؟

نحوه جذب افراد در پروژه Bisholding

نحوه جذب افراد در پروژه Bisholding

به دو صورت افراد با این پروژه آشنا می شدند. در این قسمت از مقاله قصد داریم تا به صورت کامل این دو صورت را برای شما عزیزان عنوان کنیم تا کاملا با آن ها آشنا شوید. در اولین روش این پروژه از ناآگاهی برخی از مردم سو استفاده می کند. شاید برایتان این سوال پیش بیاید که چگونه؟

یکی از مواردی که باعث می شود افراد و مخصوصا ایرانی ها به این پروژه اعتماد کنند روش های پرداخت آن می باشد. شاید برای شما ک تا به حال به سایت سر نزده اید سوال پیش بیاید که روش های پرداخت این پروژه چیست؟

این پروزه از روش های پرداخت: ویزا کارت، مستر کارت، علی پیک و.. پشتیبانی می کند. نکته جالب این موضوع این است که جدیدا از تتر هم پشتیبانی می کند و تتر را نیز به مجموع روش های پرداخت اضافه کرده است. شاید برایتان این سوال پیش بیاید که چگونه افراد از این طریق جذب این پروژه می شوند؟

افراد مختلفی هستند که با توجه به روش های پرداخت این پروژه را با پروزه ارز های دیجیتال اشتباه می گیرند و اقدام به فعالیت در آن می کنند. این موضوع بیشتر برای افراد مبتدی پیش می آید و ممکن است همین افراد سرمایه زیادی را انتقال دهند. این افراد نمی دانند که این موضوع هیچ ارتباطی با بازار ارز های دیجیتال ندارند.

موضوع دومی که افراد از طریق آن جذب این پروژه می شوند بازاریابی، بازاریاب های پروژه می باشد. برای اینکه با یکی از انواع بازیابی آنها آشنا شوید به سراغ فردی که بازاریاب این پروژه به سراغش رفته بود، رفته ایم. زمانی که از این فرد سوال کردیم که چگونه به این پروژه پیوستی اینگونه پاسخ داد که:

چندی پیش از فردی اقدام به دریافت تعدادی پیام که شامل عکس و همچنین ویس ( صدا ) بود دریافت کردم. این فرد بازاریاب این پروژه بود که قصد جذب بنده در این پروژه را داشت. در ویس هایی که ارسال شده بود کمی درباره دفتر های این پروژه توضیح داده بودند و …. .

در کل این فرد نیز با حرف هایی که از قبل مشخص شده بود قصد فریب افراد را داشت چراکه با استفاده از اسم های شرکت و یا کشور های بزرگ سعی داشت تا پروژه را معتبر نشان بدهد. در اصل یکی از روش های کلاه برداری آن ها استفاده از نام های بزرگ بود.


جمع بندی پروژه Bisholding

همانطور که گفتیم، از اینکه بخواهید به یک پروژه بپیوندید حتما درباره آن تحقیقات گسترده اید کنید تا اطلاعات کاملی به دست بیاورید. سعی داشته باشید تا به راحتی به این پروژه ها و همچنین پروزه های مشابه اعتماد نکنید. در این مقاله ما سعی کردیم تا جایی که می توانیم به شما آگاهی های لازم را بدهیم. در صورت ایجاد هر گونه سوال می توانید در قسمت نظرات سوالات خود را مطرح کنید.

 

ممنون از اینکه تاپایان “پروژه Bisholding ” همراه ما بودید.

 

منبع : زوم ارز


بیشتر بخوانید


از اخبار روز اطلاع داری؟

از اخبار روز اطلاع داری؟

آخرین اخبار فاندامنتال ارز دیجیتال

[vc_column][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”6″ item=”55693″ grid_id=”vc_gid:1645702444863-21150734-cadd-6″ taxonomies=”663″][/vc_column]

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم محتوا

من سید مهدی هستم تولید کننده محتوا سایت زوم ارز. دانشجوی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه آزاد گرایش نرم افزار می باشم و همچنین سابقه ی سه سال فعالیت در حوزه ی ارز های دیجیتال و 5 سال نیز تولید کننده محتوا را در کارنامه خود دارم. بنده علاقه مند به دنیای کریپتو و همچنین تکنولوژی هستم و همچنین به آینده ی ارز های دیجیتال بسیار خوشبین نیز هستم و بر این باورام که صنعت بلاکچین در ایران آینده ای بسیار درخشانی خواهد داشت.

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
35 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
علی
2 سال قبل

سلام آیا شرکت bis کلاهبرداری است

member.broker investment
2 سال قبل

الان واریزی انجام میشه خوشحالی یا تو هم مثل بقیه تو دادگاه دنبال پولتی

علیرضا
3 سال قبل

میشه توضیح کامل بدین که چطور میشه بروکر (به قول شما دلال ولی در واقعیت کارگزار مثه آگاه و مفید ) مثل maxx empire که در سایت investing.com که یکی از معتبر ترین سایت های دنیا هست جزو بهترین بروکر ها اعلام شده میاد لوگوی این شرکت رو در صفحه اصلی خودش قرار میده ؟
دوم اینکه شما که میدونید برای بازار فارکس جذب سرمایه نمیشه برای بروکر ها جذب سرمایه میشه و در حساب های پم زیر نظر بروکر تریدر برای شما معامله انجام میده ؟
لطفا بخاطر منافع شخصی که در شرکت های دیگه دارید و یا حتی برای جذب سرمایه برای خودتون درست و صادقانه توضیح بدین
یکم وجدان داشته باشید واقعا

پویا
3 سال قبل

توکن bisholding چیه؟

تیم محتوا
پاسخ به  پویا
3 سال قبل

کلاهبرداری هست

مجتبی
3 سال قبل

ایرانی هست؟

تیم محتوا
پاسخ به  مجتبی
3 سال قبل

ترافیک ورودی آن بیشتر ایرانی است

کامیاب
3 سال قبل

از کجا بفهمیم چه پروژه ای خوبه؟

تیم محتوا
پاسخ به  کامیاب
3 سال قبل

مطالعه وایت پیپر ، حجم معاملات ، مارکت کپ ، رتبه ارز و…

امین
3 سال قبل

brg کلاهبرداری است؟

تیم محتوا
پاسخ به  امین
3 سال قبل

بله

فرشته
3 سال قبل

کلاهبرداری

مهدی
3 سال قبل

پروژه bisholding برای سرمایه گذاری خوبه ؟ کمکم کنید.

تیم محتوا
پاسخ به  مهدی
3 سال قبل

خیر کلاهبرداری است

مهنیا
3 سال قبل

کلاهبرداری ، محضه ! تو رو خدا سرمایه گذاری نکنید.

جواد
3 سال قبل

اصلا اسم ارز این پروژه bisholding چی است؟

ظفر
4 سال قبل

چرا پروژه bisholding کلاهبردازی است؟

اردستانی
4 سال قبل

این پروژه اصلا کلاهبرداری نیست؟

شقایق
4 سال قبل

کلاهبرداری است؟

تیم محتوا
پاسخ به  شقایق
4 سال قبل

بله

علیرضا
4 سال قبل

ممنون از مطلب خوب شما

تیم محتوا
پاسخ به  علیرضا
4 سال قبل

سپاس

ناصر
4 سال قبل

Bisholding بهتر است یا pinetwork ؟

تیم محتوا
پاسخ به  ناصر
4 سال قبل

هردو کلاهبرداری هستند

نادیا
4 سال قبل

به نظر من این پروژه منطقی تر از ارز q است؟

تیم محتوا
پاسخ به  نادیا
4 سال قبل

خیر هردو کلاهبرداری هستند

فهیمه
4 سال قبل

طرح پانزی است؟

تیم محتوا
پاسخ به  فهیمه
4 سال قبل

بله

مصطفی
4 سال قبل

تیم سازنده این پروژه چرا اینجوری هستند؟

تیم محتوا
پاسخ به  مصطفی
4 سال قبل

کلاهبرداریه

مهگل
4 سال قبل

اینم کلاه بردارید ؟ آخه چرا :

مهران
4 سال قبل

فکر نکنم مطالبی که بیان کردید پایه و اساسی داشته باشه
این کمپانی طبق تحقیق شخصی زیر نظر بانک جمهوری چک هست.
یکم درست تحقیق کنید هیچ اطلاعات منفی در موردش نیست و از سال ۲۰۱۴ داره فعالیت میکنه.

عاطفه
4 سال قبل

مرسی از مقاله خوب و جدید شما

ناصر
4 سال قبل

خوب شد گفتید . ممنون

تیم محتوا
پاسخ به  ناصر
4 سال قبل

سپاس از همراهی شما