میلیونرهای چین در جنگ با تجملگرایی اینترنت به ارز دیجیتال حمله میکنند و از بین میبرند
به گزارش زوم ارز، کاربران پلتفرمهای رسانههای اجتماعی مانند X و Instagram به این عادت افتادهاند که عکسهای میلیونرهای رمزنگاری را مشاهده کنند که زندگی عجیب و غریب خود را نشان میدهند. اما متأسفانه، میلیونرهای چین به طور قابل توجهی در محتوای زشت و تأثیرگذاران رمزنگاری غایب هستند.
در تلاش برای اعمال فرهنگ کمونیستی بر جمعیت این کشور، مقامات اینترنتی کشور اخیراً اعلام کردهاند که نمایش زیاد ثروت در رسانههای اجتماعی غیرقانونی است. اداره فضای مجازی چین با حذف حسابهای شبکههای اجتماعی تعدادی از افراد شهیر را به این موضوع توجه جلب کرده است. این شامل حذف حساب با ۴.۳ میلیون دنبالکننده “کیم کارداشیان چین” و وانگ هونگ کوانکسینگ است که در حال حاضر به علت “نقض انضباط شخصی” از دسترس خارج شدهاند.
هنگامی که ماتریالیسم گسترده میشود، ممکن است بر نوجوانان تأثیر منفی بگذارد. به نقل از پکن نیوز، که تحت نظر دولت قرار دارد، این فرآیند لوکس در فضای مجازی باید متوقف شود.
با توجه به گزارش نشریه دولتی Global Times، در طول این ماه نسخه چینی TikTok یعنی Douyin، بالغ بر ۴۷۰۰ پست برجسته در این فضا را حذف کرده است، در حالی که Xiaohongshu، نسخه چینی اینستاگرام، بیش از ۳۸۰ حساب کاربری را از رده کاربران خود حذف کرده است.
میلیونرهای رمزنگاری سـانسور شده در چین
تخیل زندگی به عنوان یک میلیونر ارز دیجیتال در چین از طریق رسانههای اجتماعی چالش برانگیز است. بسیاری از رهبران فضای کریپتو از اصول مورد علاقه خود را از کتاب ۴۸ قانون قدرت برمیگزینند تا بهره ورزی به نمایانسازی و پروژههای خود بپردازند و به روایت معمول، استراتژی رهبری را باکاریزمایی که از جواهرات و ادعای ثروت تشکیل شده است، ترکیب کنند. آنها از دنبالکنندگان خود انتظار دارند که برای دستیابی به موفقیت، تلاش و تضحیه نمایند.
نماینده اصلی ثروت در دنیای کریپتوکارنسی، به طور غیرقابل انکار یک خودروی لامبورگینی است، اما آغازین ترین مدل آن از حدود ۸۴۰۰۰ دلار قابل دستیابی است. همچنین، مدلهای جدید و پیشرفته این خودرو با قیمتهای بیشتر از ۲۰۰۰۰۰ دلار عرضه میشود.
شاید دنبال کردن این اخبار برای شما مفید باشد: |
در سرتاسر جهان، افراد میلیونری که در زمینه رمزارز فعالیت میکنند، از سال ۲۰۱۸ مراسمات خود را با نمایش ماشینهای لوکس نظیر لامبورگینی، ساعتهای با ارزش از برند رولکس، و لباسهای طراحان برجسته در ویدیوهای معرفی زندگی مجلل خود به ارمغان میآورند.
بدون دسترسی به شبکههای اجتماعی و ممنوعیتِ برای نمایش جواهرات، لباسهای از طراحان معروف و دیگر «نشانههای ثروت»، امری عجیب نیست که بسیاری از رهبران برجستهی جهان رمزارز چین، خارج از مرزهای چین و دیوار آتشین آن، زندگی میکنند.
- چانگ پنگ ژائو بایننس در چین به دنیا آمد اما بیشتر دوران حرفه ای خود را در خارج از کشور گذراند. او در فروتنی در رسانههای اجتماعی شکست خورد و به طرفدارانش اطمینان داد که «واقعاً آنقدر ثروتمند نیست» زیرا دارایی خالص او کمتر از ۷۴ میلیارد دلار است.
- جاستین سان از ترون در چین به دنیا آمد و پس از نقل مکان به خارج از کشور هیچ گونه احتیاطی در مورد انتشار مجلل عجیب و غریب نداشت. به عنوان مثال، او یک بلیط موشک به فضا و یک شام با وارن بافت خرید.
- Guo Wengui از Himalaya Coin که در چین متولد شده است، پس از ترک سرزمین اصلی، نماهنگ های قایق تفریحی لوکس ۲۸ میلیون دلاری خود را پست کرد.
بیت کوین را زیر ۱۰ دلار خرید اما آن را آنلاین نگه داشت
میلیونرهای رمزنگاری که ارتباطات خود را با چین محافظت می کنند، اهتمام دارند تا فعالیتهای خود را در رسانههای اجتماعی بهینه کنند. بابی لی، یکی از بنیانگذاران از BTC چین (که هم اکنون به نام BTCC شناخته میشود)، همچنان زمان اغلب خود را پشت دیوار حفظ میکند و حضور اندکی در رسانههای اجتماعی دارد، اگرچه از سال ۲۰۱۱ به خرید بیتکوین پرداخته است وقتی ارزش آن زیر ۱۰ دلار بود.
به طور مشابه، یی هه مادر ژائو، که داراییهای بیشماری را در Binance مدیریت میکرد، د استرالیا زندگی میکرد، اما در رسانههای اجتماعی فعالیت متوسطی داشت.
درک درست از اهمیت ثروت کریپتو در چین مشکل است. بهطور تاریخی، سرمایهگذاران اهل چین نقش بسزایی در صنعت استخراج بیتکوین داشتهاند و بسیاری از آنان بهعنوان سرمایهگذاران اصلی در تأمین ارزهای دیجیتال حضور داشتند که از زمان آغاز ICOها، بازدهی بیش از یک دهه داشتهاند.
با توجه به تدابیر اتخاذ شده توسط مقامات فضای مجازی در مقابل افشای اطلاعات شخصی آنلاین، فقط افراد محلی میتوانند واقعاً به خوبی متوجه بازوی رمزنگاریشده داخل چین شوند.
منبع: protos.com
نظرات کاربران