آربیتراژ گیری تحلیل کاربران مقایسه صرافی ها قیمت ارزها اخبار
لایت فارکس

ارز بنک Bonk چیست؟ | آینده ارز بنک Bonk

ارز بنک Bonk چیست؟ | آینده ارز بنک Bonk

هر چند وقت یک بار یک ارز میم، با رشد انفجاری توجهات را به خود جلب می کند. سودهای بسیار بزرگی که این مدل ارزها به دارندگان خود می دهند، می تواند هر کاربری را وسوسه کند تا حداقل مقدار بسیاری کمی از سرمایه خود را روی خانواده میم کوین ها سرمایه گذاری کند. اما بی شمار میم کوین هایی وجود دارد که نتوانسته اند به کاربر خود سود حداقلی بدهند و کاربران خود را نا امید کرده اند. این روندهای قیمتی قمار گونه باعث ایجاد یک فضای لاتاری در بین ارزهای دیجیتال با مارکت کپ اندک شده است.

اما امروز در این مقاله مختصا در مورد پروژه بنک BONK اولین ارز میم روی شبکه سولانا بحث خواهیم کرد تا از عملکرد این ارز و نوع به وجود آمدن آن و همچنین آینده پیش روی آن آگاه شویم و با یک دیدگاه مناسب، تصمیم به سرمایه گذاری و یا عدم سرمایه گذاری روی آن بگیریم.



لیست عناوینی که در این مقاله برای شما زوم ارزی عزیز آماده کرده ایم:

بررسی ویدیویی Bonk



ارز Bonk چیست؟

ارز Bonk چیست؟
ارز Bonk چیست؟

همان طور که گفته شد این ارز اولین رمز ارز میم روی بستر سولانا می باشد، اما کاربران می توانند در زنجیره های مختلفی مانند اتریوم، اسمارت چین، سولانا، آربیتروم و آپتوس نیز از این ارز استفاده کنند.

دارندگان این ارز می توانند با قفل کردن این ارز در تصمیمات حاکمیتی این پروژه مشارکت کنند و یا از این ارز در پرداخت های کوچک استفاده کنند.


تاریخچه و بنیان گذار پلتفرم Bonk

تاریخچه و بنیان گذار پلتفرم Bonk
تاریخچه و بنیان گذار پلتفرم Bonk

این ارز در کریسمس سال ۲۰۲۲ به صورت رسمی فعال شد و به جامعه سولانا اختصاص یافت. در مدارک منتشر شده از تیم فنی سولانا گفته شده که این ارز برای ایجاد انگیزه در جامعه سولانا و همچنین جبران خسارات وارد شده به سرمایه گذاران و متخصصین این شبکه به وجود آمده است.

سولانا اتفاقات صرافی ftx و همچنین نابودی شرکت سرمایه گذاری آلامدا را ظلمی بزرگ به جامعه خود می دانست که باعث شد دارندگان ارز سولانا و متخصصین و پروژه های مختلفی که روی شبکه سولانا فعالیت می کردند را به چالش بکشد. از این رو تیم فنی سولانا ارز bonk را خلق کرد تا با اهدای رایگان آن به جامعه خود، یک بار دیگر انگیزه را در بین فعالین شبکه سولانا افزایش دهد.


عملکرد پلتفرم Bonk

عملکرد پلتفرم Bonk
عملکرد پلتفرم Bonk

دوستان قبل از هر چیزی باید با مفهوم میم ها کمی آشنا شویم. میم ها اغلب برای ایجاد سرگرمی و کمک های بشر دوستانه به وجود آمدند و تا قبل از توییت ایلان ماسک ارزش بسیار کمی داشتند، اما با توجه ویژه آقای ماسک به میم هایی مانند دوج کوین، شیبا، بیبی دوج باعث شد این ارز ها ماهیت ذاتی خود را از دست داده و بیشتر حالت سرمایه گذاری های قمارگونه به خود بگیرند.

همین موضوع باعث نگرانی های متخصصین با سابقه دنیای کریپتوها در ایران و سراسر جهان شد اما استقبال مردم از میم ها و عدم آگاهی باعث ایجاد یک موج سرمایه گذاری روی این ارزها شد. در حالی که تعداد میم های بی شماری هر روز وارد بازار می شد، بسیاری از افراد سودجو میم های مختلفی را به ایلان ماسک نسبت می دادند تا از این طریق ارزی که خودشان مالک آن بودند را به افراد ناآگاه بفروشند.

پس تا اینجا متوجه شدیم که میم کوین ها هدف اصلی خودشان را که پرداخت های خرد و کمک های بشر دوستانه بود را به سرمایه گذاری های خطرناک داد و افراد سودجو نیز از این فضا برای پیش برد اهداف خود استفاده کردند.

دوستان اجازه بدید در مورد ارز bonk کمی بیشتر بحث کنیم. همان طور که گفته شد این ارز برای جبران خسارات وارد شده به جامعه سولانا به وجود آمد. در ادامه مقدار ارزی که به بخش های مختلف اختصاص یافت را باهم مرور می کنیم:

  • ۲۱% از این ارز به دارندگان nft هایی از ۴۰ کالکشن به صورت مساوی تقسیم شد.
  • ۸% از این ارز به افراد فعال در بازارها و همچنین فعالین حوزه دیفای روی شبکه سولانا اختصاص یافت.
  • ۵% نیز به هنرمندان و کلکسیونرهای شبکه سولانا اختصاص یافت.
  • ۳% از این ارز نیز به توسعه دهندگان شبکه سولانا رسید.
  • ۲۱% نیز به تیم فنی و کسانی که سرمایه اولیه برای شروع این ارز را فراهم کرده بودند رسید.
  • ۸% از این ارز به خزانه مخصوص این پروژه برای پیشبرد اهداف و برنامه زیری های آینده اختصاص یافت.
  • ۳% از این ارز نیز در قالب عرضه ی اولیه بین چند شرکت سرمایه گذاری تقسیم شد.
  • ۳% دیگر نیز برای اهداف تبلیغاتی و مارکتینگ این پروژه هزینه شد.

دوستان در ادامه قصد داریم برخی از ابهامات پیرامون این پروژه را باهم بررسی کنیم.

آیا شبکه سولانا تنها به خاطر ورشکستگی شرکای تجاری خود، آسیب دید؟

دوستان یکی از مهم ترین دلایل رشد سولانا سرمایه گذاری های بسیار بزرگی بود که از سمت شرکای تجاری این پروژه انجام می شد. این ادعا که ورشکستگی این پروژه در روند پیشرفت شبکه سولانا تاثیر منفی بزرگی داشته را نمی توان کتمان کرد اما تا پیش از ورشکستگی این شرکت ها، یکی از مهم ترین دلایل رشد سولانا حمایت همین شرکت هایی بود که سولانا در حال حاظر آن ها را متهم می کند.

اما فارغ از حواشی به وجود آمده که به آن اشاره کردیم، شبکه سولانا خودش نیز عملکرد چندان جالبی نداشته است. اجازه بدید به مشکلات پیش آمده برای این شبکه اشاره کنیم: (در نظر داشته باشید که متن زیر بریده شده از مقاله مربوط به ارز سولانا می باشد که می توانید به آن دسترسی داشته باشید.)

“متاسفانه بر خلاف ادعای تیم فنی سولانا، این شبکه بارها و بارها دچار اختلال شده که به تفکیک آن ها را نام می بریم:

در سپتامبر ۲۰۲۱، شبکه سولانا به دلیل حمله DDOS به مدت بیش از ۱۱ ساعت از کار افتاد.

در ماه ژوئیه ۲۰۲۱، شبکه سولانا به دلیل مشکلات در پردازش تراکنش ‌ها به مدت ۴ ساعت از کار افتاد.

همچنین در مارس ۲۰۲۱، شبکه سولانا به دلیل مشکلات در تحمل ترافیک پردازش با مشکلاتی مواجه شد که باعث ایجاد وقفه ‌هایی در عملکرد شبکه شد.”

در نتیجه شبکه سولانا با از دست دادن اعتبار خود نیز مواجه شده بود که موازی با آن ورشکستگی حامی های مالی باعث آسیب جدی به پیشرفت این پروژه شد.

ارز bonk چه تاثیری روی شبکه سولانا خواهد داشت؟

در زمان نگارش این مقاله ارز بنک با رشد وحشتناکی رو به رو شده که باعث می شود نقدینگی در گردش روی شبکه سولانا افزایش یابد اما جدا از این اتفاق این ارز پاداشی برای فعالین شبکه سولانا بود. اما یک مورد که باید به آن توجه کنیم آن است که آیا سرنوشت یک بلاکچین بزرگ مانند سولانا به یک میم کوین گره خورده است؟! آیا بهتر نبود که سولانا با ایده های بهتری و همچنین رفع باگ های شبکه خودش مسیر پیشرفت را طی می کرد؟!

برای مثال بلاکچین اسمارت چین که مانند بلاکچین سولانا تقریبا متمرکز می باشد برای پیشرفت پروژه خود، چندین پروژه با پتانسیل بالا مانند ونوس را کشف و روی آن ها سرمایه گذاری کرد و سپس با لیست کردن در صرافی بایننس باعث رشد نقدینگی شبکه اسمارت چین و به موازی با آن رشد ارز BNB شد.

آیا خلق پول بدون پشتوانه اتفاق افتاده است؟

بله. یکی از مهم ترین انتقادهای وارد شده به سولانا آن است که این پروژه با ایجاد ارز BONK دقیقا همان کار را کرده که تتر در دنیای کریپتوها و بانک ها در دنیای فیزیکی انجام داده اند. سولانا بدون هیچ هزینه ای به جامعه خود پاداش داده!!

آیا ارز bonk کلاهبرداری است؟

خیر. این ارز اسکم یا کلاهبرداری نیست اما سرمایه گذاری های بزرگ روی این ارز و سایر میم کوین ها منطقی نیست.


آینده پروژه Bonk

آینده پروژه Bonk
آینده پروژه Bonk

با توجه به موارد گفته شده در بخش های قبلی می توان گفت که این ارز هیچ ایده جذابی و یا حتی کاربرد ویژه ای ندارد که بخواهد در بلند مدت مورد توجه قرار بگیرد. این ارز برای پرداخت های خرد مناسب است اما برای سرمایه گذاری بلند مدت اصلا توصیه نمی شود زیرا نوسان های بسیار شدید آن باعث متضرر شدن دارندگان خود می شود.

البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که تا وقتی برای ارزی تقاضا وجود داشته باشد، آن ارز روند رو به رشدی را تجربه خواهد کرد.

 

تیم محتوا
تیم محتوا
محقق و علاقه مند به بلاکچین و ارزهای دیجیتال
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات خود را ثبت نمایید
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین مقالات منتشر شده