آیا بیت کوین هک می شود؟ | آیا می توان بیت کوین را هک کرد ؟ | هک بیتکوین

هک بیت کوین چگونه است
بازدید 42
۰

آیا ارز دیجیتال بیت کوین هک می شود ؟ احتمالاً زمانی که در حال مطالعه این مقاله اید، شما هم جزء کسانی هستید که در ارز های دیجیتال سرمایه گذاری کرده اید. ارز دیجیتال ” بیت کوین ” به دلیل محبوبیت زیادی که به خود اختصاص داده است، کاربران زیادی را جذب کرده همین امر باعث شده است تا هکر ها بیشتر بر روی حمله به کاربران ارز دیجیتال ” بیت کوین ” تمرکز داشته باشند.

امروزه هک به معنی حمله و یا نفوذ به سیستم های کامپیوتری گفته می شود. هکر های حرفه ای در تلاش اند تا همیشه به سرور و یا مرکز هسته مورد نظر نفوذ کننده تا تمامی اطلاعات کاربران را مورد بررسی قرار دهند.


حمله و یا هک در بحث ارز های دیجیتال به چند دسته تقسیم می شود

  1. حمله و یا هک به کیف های پول
  2. حمله و یا هک به صرافی ها
  3. حمله و یا هک به اپلیکیشن های غیر متمرکز
  4. حمله و یا هک به نرم افزار های استخراج کننده
  5. و …

آیا بیت کوین هک شود ؟

ارز دیجیتال ” بیت کوین ” یک ارز کاملاً غیر متمرکز است که در بستر فناوری بلاک چین پیاده سازی شده است. غیر متمرکز بودن ارز دیجیتال “ بلاک چین ” به این معنی است که هیچگونه فرد و یا انسان و یا سیستم و یا فردی در بحث سیستم تراکنش ها مداخله نمی کند. همین امر دسترسی هکرها را به سیستم بین کوین به صورت مستقیم مسدود می کند.

احتمالاً بعد از مطالعه این پاراگراف این سؤال به ذهنتان خطور کرده است که چطور هکر ها ارز دیجیتال ” بیت کوین ” را هک می کنند. در ادامه با ما همراه باشید تا پاسخ سوالاتی مثل ایا می توان بیت کوین را با گوشی هک کرد ؟ یا اینکه چه روش هایی برای هک کیف پول بیت کوین وجود دارد ؟ همچنین آیا می توان از هک موبایل برای استخراج بیت کوین استفاده کرد؟


چگونه بیت کوین هک می شود

چگونه بیت کوین هک می شود

چگونگی هک شدن ارز دیجیتال “بیت کوین”

  1. حمله ۵۱ درصدی

خوشبختانه همچنان هیچگونه دستگاه قدرت مندی وجود ندارد که بتواند این حمله را  صورت دهد. حمله ۵۱ درصد نام حمله ایست که زمانی که استخراج کنندگان و یا ماینر ها اقدام به، به دست آوردن اکثریت هش ریت شبکه می شوند، می توانند تائید تراکنش های ” بیت کوین ” را بر اساس میل خود انجام دهند. به عبارتی در هک نمودن تراکنش ها نیاز است که ۵۱ درصد از قدرت کل شبکه  و یا هش ریتی معادل هش ریت فعلی شبکه، دست فرد و یا ارگان قرار گیرد که یک مقدار، دور از ذهن است. تنها دلیل آن هم این است که به دلیل بالا رفتن قدرت کاربران در استخراج ، هش ریت ها به شدت افزایش یافته است، به همین دلیل است که می گوئیم این کار تقریبا غیر ممکن است.

فردی که بتواند اقدامات این حمله را فراهم کند و موفق به انجام این عمل شود می تواند: از انجام تراکنش ها جلوگیری کند ، یک کوین را دوبار مورد استفاده قرار دهد.

  1. اسپم

در جهان تکنولوژی اسپم به گونه ای عمل می کند که سرعت یک شبکه را کند و یا ضعیف می کند. به عنوان مثال: فردی در یکی از پیام رسان یک پیام را انقدر ارسال می کند تا فرد مورد هدفش دچار اختلال شود و سرعت شبکه برایش کند شود. در دنیای ارز دیجیتال هم دقیقاً به همین صورت است.

به افرادی که در تلاشند تا با عمل اسپم به یک شبکه ضربه بزنند اسپمر می گویند. اسپمر ها با ایجاد حجم بسیار عظیمی از تراکنش ها، در تلاش اند سرعت شبکه را به حداقل برسانند.

با به حداقل رسیدن سرعت شبکه عملا تراکنش ها دیر تر و کند تر از حالت معمول تایید خواهند شد و این باعث اذیت و همچنین ناراحتی کاربران می شود.

در حملات اسپم، یکی از دلایلی که باعث افت شدید قیمت ” بیت کوین ” می شود این است که زمانی که عمل اسپم بر روی یک شبکه انجام می شود، آن شبکه هم با افت شدید سرعت برخورد خواهد کرد. همین موضوع سبب می شود تا هزینه تائید تراکنش ها بالا رود و همچنین پاداش استخر کاهش می باید که دیگر برای ماینر ها عمل ماینینگ به صرفه نخواهد بود.

  1. حمله روز صفر

می توان این نوع حمله را به نوعی یک راه برای حمله و نفوذ هکر ها به شبکه ارز دیجیتال ” بیت کوین ” دانست. حمله روز صفر به این معنی است که هکر ها در تلاشند تا باگ هایی امنیتی که حتی توسعه دهنده ها هم از آن بی اطلاع هستند را پیدا کنند و طبق همان باگ اقدام به نفوذ کنند.

متاسفانه یک بار درست در سال ۱۵ آگوست ۲۰۱۰ ( ۲۴ مرداد ۱۳۸۹ ) این اتفاق افتاد و شبکه ” بیت کوین ” مورد حمله قرار گرفت. این حمله را با نام حمله ” حادثه سرریز ارزش ” یاد می کنند.

بیشتر بخوانید: هک موبایل برای استخراج | هک موبایل جهت استخراج بیت کوین یاسایر ارزهای دیجیتال


طریقه هک نمودن شبکه ارزهای دیجیتال

  • یکی از حملات هک های ارز دیجیتال ” حمله به کیف پول ارز دیجیتال ” است، این نوع حمله نسبت به سایر حمله ها سود کمتری دارد. این حمله به چند مرحله تقسیم می شوند:
  • حمله به سایت های کیف پول آنلاین، هکر ها با این روش می توانند کلید عمومی و خصوصی تمام کاربران را به دست آوردند و کوین های ذخیره شده را انتقال دهند. ( اگر هکری بتواند این نوع حمله را برنامه ریزی کند و انجام دهد، قطعاً می تواند بالاترین سود را ببرد زیرا این نوع حمله به هک شدن تمام کاربران خاتمه می یابد. )
  • یکی دیگر از حمله ها را می توان، حمله های گمراه برای استخراج کنندگان نامید. هکر ها از این نوع حمله با استفاده از کد های مخرب توان دستگاه ها را در اختیار می گیرد و خودش اقدام به استخراج می کند. این روش از روش های پشت پرده است و این عمل بدون اجازه کاربر انجام می گیرد.
  • حمله بعدی را، حمله به ساختار شبکه بلاک چین می گویند. این نوع حمله را تقریباً می توان همان حمله ۵۱ درصدی نامید. در این روش اگر قدرت ۵۱ درصد از شبکه دست فرد و یا ارگانی بیوفتند ، در آن صورت می توندد به شبکه حمله کنند. در این صوررت است که می توان گفت بیت کوین از دست می رود و رمز ارزهایی که دچار این حمله شده اند عبارتند از: اتریوم کلاسیک ، بیت کوین گلد ،  ورج .
  • نوع دیگر حمله را ، حمله های فیشینگی می نامند. در این نوع حمله هکر ها باید تنها به یک کاربر در شبکه حمله کنند. این حمله به این صورت است که هکران با طراحی یک صفحه جعلی اقدام به دریافت اطلاعات کیف پول کاربران می کنند و از همین طریق کوین های ذخیره شده در کیف پول هایشان را برداشت می کنند و روش دیگر ارسال ایمیل های فیک از طرف سایت آن کیف پول ، مشخصات شما را دریافت کرده و به کیف پول شما حمله می کند.
  • آخرین نوع حمله را، حمله به صرافی ها می نامند. در این حمله هکر ها در تلاش‌اند تا به سرور اصلی صرافی دسترسی پیدا کنند. اگر هکری موفق به انجام این کار شود، می تواند تمام دارایی های این صرافی را برداشت کند. در ادامه نام چند صرافی که مورد هجوم هکرها در سال های گذشته قرار گرفته اند را برایتان آورده ایم.

سه مورد از هک هایی که در صرافی ها اتفاق افتاده است عبارت‌اند از:

  1. صرافی “Bitstamp”

صرافی ” Bitstamp ” سومین صرافی بزرگ بیت کوین در اسلوونی است. صرافی ” Bitstamp ” حدود ۶ درصد از انتقال های ارز دیجیتال ” بیت کوین ” در جهان را انجام می داد. تقریبا ژانویه ۲۰۱۵ بود که این شرکت از حمله در سایت خبر داد و تمامی خدمات آن موقتا اعصیل و غیر فعال شد.

بعد از بررسی های انجام شده مشخص شد که سارقین تقریبا چیزی حدود ۱۹ هزار بیت کوین را به جیب زده اند ، این رقم یعنی یک بخشی از دارایی کل صرافی را تشکیل می داد.

  1. صرافی “MT . Gox”

”  MT . Gox ” در گذشته جزء بزرگ ترین صرافی ” بیت کوین ” محسوب می شد و چیزی حدود ۸۰ درصد از انتقال ها توسط این صرافی در حال انجام بود.

زمانی که این صرافی مورد حمله قرار گرفت تقریبا ۴۶۰ میلیون دلار باعث ضرر این صرافیی شد. این حمله تقریبا موجب فروپاشی قیمت این ارز شد و تقریبا در آن سال قیمت ” بیت کوین ” به نصف رسید.

  1. صرافی “Bitcoinica”

متاسفانه قبل از فروپاشی صرافی MT . Gox “، صرافی  ” Bitcoinica ” سقوط کرد. مارس ۲۰۱۲ بود که این صرافی مورد حمله هکر ها قرار گرفت. متاسفانه بعد از دو ماه این صرافی دوباره مورد حمله هکر ها قرار گرفت و سایت این صرافی به طور کامل از دسترس خارج شد. این صرافی پس از دوباره مورد حمله قرار گرفتن ، انتشار داد که تنها می تواند ۵۰ درصد از موجودی کاربران را بازگردانی کند.


سخن پایانی

با اینکه شبکه بیت کوین در رده امنیتی خوبی قرار گرفته است اما همچنان نگرانی کاربران برای هک شدن وجود دارد.و امکان دارد بیت کوین در آینده هم مورد نفوذ هکر ها قرار بگیرد.همانطور که می دانید وقنی حساب شما هک شود با سرعت زیاد هکرهای اقدام به تخلیه حساب می کنند.یعنی به طور خلاصه کاری از دست شما بر نمی آید.و سرمایه دیجیتالی که از شما سرقت شود قابل بازگشت نیست.بنابراین مسئله ای که در اینجا مطرح است اهمیت حفظ امنیت کیف پول شما است.سعی کنید از امن ترین کیف پول های دیجیتالی استفاده کنید .

 ممنون که تا پایان مطلب “آیا بیت کوین هک می شود ؟با ما همراه بودید 


بیشتر بخوانید :

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم محتوا

من سید مهدی هستم تولید کننده محتوا سایت زوم ارز. دانشجوی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه آزاد گرایش نرم افزار می باشم و همچنین سابقه ی سه سال فعالیت در حوزه ی ارز های دیجیتال و 5 سال نیز تولید کننده محتوا را در کارنامه خود دارم. بنده علاقه مند به دنیای کریپتو و همچنین تکنولوژی هستم و همچنین به آینده ی ارز های دیجیتال بسیار خوشبین نیز هستم و بر این باورام که صنعت بلاکچین در ایران آینده ای بسیار درخشانی خواهد داشت.

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها