آربیتراژ گیری تحلیل کاربران مقایسه صرافی ها قیمت ارزها اخبار
لایت فارکس

کیف پول تحت وب چیست؟ | بررسی کیف پول تحت وب

کیف پول تحت وب چیست؟

کیف پول تحت وب، آیا تا به حال نام کیف پول های ” تحت وب ” و یا ” آنلاین ” را شنیده اید؟ آیا می دانید که این کیف پول های دیجیتالی چگونه کار می کنند و یا اینکه چگونه می توانید از آن ها استفاده کنید؟ در زمینه کیف پول های ” تحت وب ” یا ” آنلاین ” چه اطلاعاتی دارید؟
اگر درباره کیف پول های تحت وب و یا آنلاین اطلاعاتی ندارید، نگران نباشید چراکه ما در این مقاله قصد داریم به صورت کامل کیف پول های تحت وب را به شما عزیزان معرفی کنیم. پس از پایان این مقاله، دیگر به اطلاعات کیف پول های آنلاین مسلط خواهید بود و دیگر هیچ سوالی برای شما عزیزان باقی نمی ماند.

اگر فردی مبتدی هستید و به صورت اتفاقی به این مقاله مراجعه کرده اید و درباره کیف پول اطلاعاتی ندارید، ابتدا به شما پیشنهاد می کنیم که به دیگر مقاله ها مراجعه و کمی درباره کیف پول ها اطلاعات کسب کنید و سپس به این مقاله مراجعه کنید تا درباره کیف پول های آنلاین اطلاعات به دست آورید.

بیشتر بخوانید: بررسی پلتفرم walleterc

اگر بخواهیم کیف پول های دیجیتال را در یک کلمه بگوئیم، اینگونه می گوئیم که کیف پول های دیجیتال محلی است برای ذخیره ارز های دیجیتال که شما می توانید از آن ها به راحتی هرچه تمام تر استفاده کنید. در سایت زوم ارز، در مقاله های مختلف ما بسیار درباره کیف پول های دیجیتال با شما عزیزان گفتگو کرده ایم. همانطور که گفتیم با مراجعه به دیگر مقاله ها می توانید اطلاعات تکمیل تری به دست آورید. در ادامه همراه ما باشید.

کیف پول تحت وب چیست؟

کیف پول تحت وب چیست ؟
کیف پول تحت وب چیست؟

اگر درباره کیف پول های دیجیتال اطلاعات داشته باشید، می دانید که کیف پول ها به سه دسته: نرم افزاری و تحت وب، سخت افزاری، کاغذی تقسیم می شود.
کیف پول های نرم افزاری بر پایه یک نرم افزار فعالیت می کنند و برای استفاده از کیف پول های نرم افزاری باید در سیستم عامل مورد نظر نرم افزار کیف پول را نصب و استفاده کرد اما کیف پول تحت وب اینطور نیست. برای استفاده از کیف پول تحت وب نیازی به هیچ نرم افزار نیست و تنها باید از یک مرورگر که در تمامی کامپیوتر ها، گوشی های هوشمند و… وجود دارد استفاده کنید.

کیف پول های تحت وب دارای مزایا و معایب زیادی است که در ادامه به تمامی آن ها اشاره خواهیم کرد. اگر به فکر این هستید که از کیف پول های تحت وب استفاده کنید، کمی صبر کنید چرا که با مطالعه این مقاله ممکن است نظرتان تغییر کند.

کیف پول تحت وب این امکان را به شما می دهد تا ارز دیجیتال را از طریق مرورگر وب خود ارسال ، دریافت و ذخیره کنید . این کیف پول ها به طور معمول توسط ارائه دهنده ای میزبانی می شوند که امنیت کلیدهای خصوصی مرتبط با حساب شما را مدیریت می کند ، اگرچه برخی از انواع کیف پول های تحت وب راه هایی را برای شما در کنترل کلیدهای خصوصی شما فراهم می کنند .

کیف پول های تحت وب به طور کلی راحت تر از انواع دیگر کیف پول ها هستند . زیرا شما نگران حذف تصادفی کیف پول از کامپیوتر خود نیستید .کیف پول های تحت وب به صورت آنلاین اجرا می شوند و برای دسترسی به کیف پول های نرم افزاری باید به سایت سازنده کیف پول مراجعه کرد. برای مثال اگر تا به حال از واتس اپ وب استفاده کرده باشید، می دانید که برای دسترسی به واتس وب باید ابتدا به سایت واتس اپ بروید و از آن جا گزینه وب را انتخاب کنید.

دقیقا کیف پول های تحت وب نیز اینگونه است. برای دسترسی باید به سایت توسعه دهنده بروید و از آن جا از قسمت وب اقدام کنید. در این قسمت تنها قصد داریم تا به شما بگوئیم که واتس اپ وب چیست. درباره تمامی این موارد در ادامه بیشتر صحبت خواهیم کرد که بهتر متوجه شوید.


ویژگی های کیف پول تحت وب

ویژگی های کیف پول تحت وب
بررسی ویژگی های کیف پول تحت وب

در این قسمت از مقاله تعدادی از ویژگی های کیف پول تحت وب را به شما معرفی خواهیم کرد .

۱.امنیت وجوه : در کیف پول های تحت وب نیازی به بارگیری یا پشتیبان گیری از هر چیزی نیست . کیف پول شما در یک سرور محافظت شده ذخیره می شود .

۲.دسترسی آسان : درخواست های پرداخت را می توانید از رایانه ، تلفن همراه عملا در هر مکانی که می خواهید انجام دهید .

۳.تراکنش سریع : انجام تراکنش ها و معاملات در این کیف پول ها فقط چند دقیقه طول می کشد


کیف پول های تحت وب چگونه کار می کنند؟

همانطور که گفتیم، کیف پول های تحت وب به صورت آنلاین مورد استفاده قرار می گیرند و این موضوع کمی امنیت کیف پول را خدشه دار می کند. امنیت در کیف پول های تحت وب یک بخش جدا و مفصل است که در قسمت های بعدی درباره آن با شما عزیزان صحبت خواهیم کرد.

بیشتر افراد از کیف پول های تحت وب به صورت موقت استفاده می کنند و بعد از مدتی آن را کنار می گذارند و سرمایه شان را به کیف پول اصلی منتقل می کنند. برای مثال فردی قصد دارد تا یک کیف پول سخت افزاری تهیه کند اما این کار ممکن است کمی طول بکشد. فرد مورد نظر در این مواقع می تواند برای مدت کوتاه از کیف پول های تحت وب استفاده کند تا هر زمان و با هر دستگاهی که نیاز بود به کیف پول دسترسی پیدا کند.

برخی از کیف پول های تحت وب کلید خصوصی را به صورت آنلاین ذخیره می کند و این موضوع می تواند موجب کاهش امنیت شود. برای اینکه بتوانید از کیف پول های تحت وب استفاده کنید تنها باید به سایت سرویس دهنده مراجعه کنید و سپس اقدام به ایجاد کیف پول خود کنید. اگر کیف پول های تحت وب را نمی شناسید، در ادامه همراه ما باشید چرا که به صورت کامل به شما کیف پول های تحت وب را معرفی خواهیم کرد.

بجز بحث ذخیره سازی کلید خصوصی، باقی فعالیت کیف پول های تحت وب همانند کیف پول های نرم افزاری است و تفاوت چندانی ندارد مگر اینکه رابط کاربری آن کمی تغییر کرده باشد. البته لازم به ذکر است که تمام کیف پول های تحت وب نسخه دیگری ندارند و تنها همان نسخه توسط توسعه دهندگان وارد بازار شده است. در ادامه همراه ما باشید تا بیشتر درباره این کیف پول با شما عزیزان گفتگو کنیم.


امنیت در کیف پول های تحت وب

امنیت کیف پول تحت وب
بررسی امنیت کیف پول تحت وب

همانطور که گفتیم، امنیت در کیف پول های تحت وب، نسبت به کیف پول های نرم افزاری پایین تر است. پیشنهاد ما به شما این است که از کیف پول های تحت وب استفاده نکنید و اگر مجبور به استفاده شدید حتما تمامی اقدامات امنیتی را فعال کنید. اگر درباره اقدامات امنیتی اطلاعات کافی ندارید، در ادامه همراه ما باشید تا به صورت کامل با آن ها آشنا شوید.

لازم به ذکر است که بگوئیم استفاده از هر کیف پولی ملزم به رعایت اقدامات امنیتی است و اگر شما در هنگام استفاده از کیف پول های نرم افزاری نیز این اقدامات را رعایت نکنید هک خواهید شد و در نهایت سرمایه تان از دست می رود. اما خطر هک در کیف پول های تحت وب بیشتر است چراکه با کوچک ترین باگ ( مشکل ) هکران می توانند به کیف پول شما نفوذ کنند. اگر بخواهیم امنیت کیف پول های تحت وب را در یک کلمه بگوئیم، نسبت به دیگر کیف پول ها از امنیت پایین تری برخوردار است. حال با توجه به این تفاسیر انتخاب با خودتان است.

منظور از اقدامات امنیتی چیست؟

به مجموعه اقداماتی که موجب می شود سطح امنیت کیف پول شما بیشتر شود، امکانات امنیتی گفته می شود. برای اینکه بهتر متوجه این منظور شوید، به مثال ذیل توجه کنید.
فرض کنید که یک کیف پول ایجاد می کنید و این کیف پول ویژگی هایی همانند قابلیت دو مرحله ای و قابلیت چند امضایی دارد. این دو قابلیت سبب می شود تا امنیت شما چند برابر بیشتر شود و این موضوع بهترین گزینه است برای اینکه خیالتان را از هکران راحت کنید. با فعال کردن این ویزگی ها، شما سطح امنیت کیف پولتان را بیشتر کرده اید. بخش امنیت در کیف پول های دیجیتال به دو بخش تقسیم می شود.
بخش اول مربوط به توسعه دهندگان می باشد. توسعه دهندگان موظف هستند تا به صورت کامل تمامی موارد امنیتی را رعایت کنند و در هنگام انتشار کیف پول تمامی مشکلات و باگ های کیف پول را برطرف کنند. بخش دوم نیز به کاربر استفاده کننده مربوط می شود و کاربر دقیقا باید کارهایی که یکی از آن ها را کمی قبل تر مثال زدیم انجام دهد.

یکی از مواردی که ما خیلی تاکید داریم و شما نیز موظف به رعایت آن هستید ” حفاظت از گفتار ” است. همیشه باید حواستان جمع باشد تا اطلاعات شخصی و محرمانه کیف پولتان درز نکند. برخی از هکران به روش های مختلف اقدام به دریافت اطلاعات از شما می کنند. این اطلاعات می تواند حاوی اطلاعات محرمانه کیف پولتان باشد همانند عبارات بازیابی و یا عبارات امنیتی. اگر این اتفاق بیوفتد و هکر بتواند اینچنین اطلاعاتی را از شما دریافت کند به راحتی می تواند به کیف پولتان دسترسی پیدا کند و سرمایه شما را برداشت کند.

موضوع امنیت در کیف پول های نرم افزاری و تحت وب بسیار مهم است و باید حتما به آن توجه کنید. شاید برایتان این سوال پیش بیاید که امنیت در کیف پول های سخت افزار و کاغذی چطور است؟ برای دریافت پاسخ این سوال به شما پیشنهاد می کنیم که به مقاله های مرتبط با این موضوع مراجعه کنید اما در مجموع بدانید که امنیت کیف پول های سخت افزاری و کاغذی بیشتر از کیف پول های تحت وب و نرم افزاری می باشد.


آیا برای ذخیره بلند مدت رمز ارز ها می توان از کیف پول های تحت وب استفاده کرد؟

اگر از ما بخواهید پاسخ این سوالتان را بشوید، می گوئیم خیر. شاید برایتان سوال پیش بیاید که چرا کیف پول های تحت وب مناسب برای ذخیره سازی بلند مدت نمی باشد؟
همانطور که در مقاله آوردیم کیف پول های نرم افزاری به دلیل اینکه از امنیت مناسبی برخوردار نیستند و نسبت به دیگر کیف پول ها امنیت کمتری دارند، به همین دلیل مناسب ذخیره سرمایه طولانی مدت نمی باشد. ممکن است در این مدت کیف پول شما بارها هک شود و این موضوع باعث می شود تا سرمایه تان از دست برود. همانطور که گفتیم همیشه به امنیت در کیف پول های دیجیتال توجه کنید.
برای ذخیره ارز های دیجیتال برای مدت طولانی، بهتر است از کیف پول های سخت افزاری استفاده شود چراکه امنیت در کیف پول های سخت افزاری بیشتر از کیف پول های دیگر است.

هشدار:

در هر صورت، از هر کیف پولی که استفاده می کنید، رعایت اقدامات امنیتی واجب است. همانطور که گفتیم، هرچقدر که یک کیف پول از امنیت بالایی برخوردار باشد اما شما هیچ کدام از اقدامات امنیتی را رعایت نکنید، قطعا هک می شود و به دام هکران می افتید.
در ادامه همراه ما باشید تا با چند کیف پول تحت وب با شما عزیزان گفتگو کنیم.


معرفی کیف پول های تحت وب

در این قسمت از مقاله قصد داریم تا به شما عزیزان چند کیف پول تحت وب معروف را معرفی کنیم تا با آنها کمی آشنا شوید و اگر قصد استفاده از آن ها را داشتید اقدام به انجام این کار کنید. همراه ما باشید.

۱. کیف پول تحت وب مای اتر ولت MyEther Wallet

کیف پول تحت وب چیست
معرفی تعدادی از کیف پول های تحت وب

احتمالا نام این کیف پول را زیاد شنیده باشید چراکه در حال حاضر کیف پول مای اتر ولت یکی از معروف ترین کیف پول های تحت وب اتریوم می باشد. این تعریف مبتدی ترین تعریفی بود که می توان از این کیف پول بیان کرد. اگر بخواهیم به صورت کلی تر بگوئیم، شما می توانید با رابط گرافیکی مای اتر ولت یک کیف پول اتریوم بر روی بلاکچین این ارز اجرا کنید.

پس از انجام این کار شما می توانید با استفاده از این کیف پول اقدام به ذخیره سازی، ارسال و دریافت توکن های ERC-20 و همچنین اتریوم را فراهم کنید. شما می توانید با استفاده از این کیف پول به راحتی از طریق بلاکچین تراکنش های خود را کامل کنید.

از لحاظ امنیتی کیف پول مای اتر ولت هیچگاه کلید خصوصی کاربران را در خود ذخیره نمی کند بلکه کلید های خصوصی را بر روی سیستم عامل شما ذخیره می کند تا به صورت کامل از آن به صورت امن نگه داری شود. این کیف پول برای اینکه امنیت را افزایش دهد، کلید های خصوصی را به صورت تصادفی و با استفاده از فناوری های خاص تولید می کند.

اگر شما یک برنامه نویس هستید، بدانید که این کیف یک کیف پول متن باز است و می توانید پروژه آن را از سایت گیت هاب دانلود و سپس تغییرات مورد نظر خود را اعمال کنید. اگر ایده ای برای پیاده سازی امنیت بیشتر دارید، می توانید با پیاده سازی آن امنیت، امنیت کیف پول را چندین برابر کنید.

شاید در برخی از سایت ها دیده باشید که برای استفاده از این کیف پول مبلغی تعیین کرده اند. این کار کلاهبرداری است چراکه استفاده از این کیف پول به صورت کامل رایگان است و شما بدون نیاز به پرداخت هرگونه مبلغی می توانید به راحتی به این کیف پول دست پیدا کنید. در ادامه همراه ما باشید تا با کیف پول های بیشتری آشنا شوید.

۲. کیف پول تحت وب بلاکچین Blockchain

کیف پول تحت وب چیست؟
معرفی تعدادی از کیف پول های تحت وب

کیف پول بلاکچین، یکی دیگر از کیف پول های محبوب تحت وب است که کاربران زیادی از آن استفاده می کنند. گاهی پیش آمده است که افراد تازه کار و مبتدی این کیف پول را با تکنولوژی بلاکچین اشتباه گرفته اند و این موضوع سبب شده است تا برخی ها از این اشتباه سواستفاده کنند و کلاهبرداری های متعددی انجام دهند. خوشبختانه این کیف پول محیط کاربری بسیار آسان و راحتی دارد و شما می توانید به راحتی از آن استفاده کنید بدون اینکه با مشکلی رو به رو شوید.

همانطور که در ابتدای مقاله آوردیم شما می توانید از این کیف پول در تمامی دستگاه ها ( کامپیوتر و موبایل ) استفاده کنید چراکه برای اجرا این کیف پول تنها نیاز به یک مرورگر دارید. پیشنهاد ما این است که کیف پول تحت وب خود را بر روی هر سیستمی بارگذاری نکنید چراکه افراد مختلف می توانند با استفاده از این امکان از شما سواستفاده کنند. در کیف پول بلاکچین شما می توانید تراکنش های بیت کوین و همچنین وضعیت شبکه را پیگیری کنید. این موضوع باعث شده است تا این کیف پول به عنوان کاوشگر بیت کوین شناخته شود.

خبر خوبی که در این قسمت به استفاده کنندگان این کیف پول قرار است بدهیم این است که شما می توانید از نرم افزار کیف پول بلاکچین در دستگاه های ” اندروید ” Android ” و ” ای او اس ” IOS ” استفاده کنید. این کار به راحتی انجام پذیر است و تنها باید نرم افزار کیف پول را بر روی سیستم عامل مورد نظر نصب کنید. شاید برایتان این سوال پیش بیاید که آیا اگر کیف پول را در سایت ایجاد کردیم، آیا امکان استفاده آن در نرم افزار وجود دارد؟ پاسخ به این سوال بله است و شما می توانید در نرم افزار نیز از این کیف پول استفاده کنید.

همانطور که گفتیم ممکن است افراد مبتدی این کیف پول را با فناوری بلاکچین اشتباه بگیرند به همین دلیل اگر قصد ایجاد این کیف پول را دارید باید به سایت blockchain.com مراجعه کنید چراکه سایت اصلی کیف پول بلاکچین دقیقا سایتی که معرفی شده می باشد.

۳. کیف پول تحت وب پیمنت Payments

کیف پول تحت وب چیست ؟
معرفی تعدادی از کیف پول های تحت وب

این کیف پول یکی از قدیمی ترین کیف پول های تحت وب است که تقریبا از بیشتر رمز ارز ها پشتیبانی می کند. کیف پول پیمیت امکانات متعددی در اختیار شما قرار می دهد و این موضوع سبب می شود تا دیگر نیازی به امکانات این چنینی نداشته باشید. متاسفانه طبق شنیده ها این کیف پول حساب برخی از کاربران ایرانی را بسته است و به نوعی به کاربران ایرانی اجازه استفاده به صورت کامل را نمی دهد. به دلیل اینکه از این کیف پول استفاده نشده است نمی توان به صورت قعطی درباره این موضوع بیشتر گفتگو کرد اما اگر این موضوع درست باشد قطعا نباید از آن استفاده نمود.

تقریبا می توان گفت که کیف پول پیمنت از حدود ۶۲۰ کوین پشتیبانی می کند و یکی از موارد برتری این کیف پول نسبت به کیف پول های دیگر همین موضوع است. ممکن است وب سایت های مشابه اینچنینی برای کلاهبرداری زیاد ایجاد شده باشد اما شما برای استفاده از این کیف پول تنها باید به سایت coinpayments.net مراجعه کنید. حواستان بسیار جمع باشد تا از سایت های جعلی استفاده نکنید چراکه این اتفاق موجب می شود تا کلاه بزرگی سرتان برود.

در این قسمت از مقاله نیز با سه کیف پول تحت وب آشنا شدید که هر سه کیف پول معروف و با سابقه بودند. کیف پول های تحت وب دیگری نیز وجود دارد که شما می توانید از آن ها استفاده کنید اما اگر قصد استفاده از کیف پول های تحت وب را دارید، پیشنهاد ما کیف پول های معرفی شده می باشد.
نکته:
قبل از استفاده از کیف پول تحت وب پیمنت کمی درباره اینکه به کاربران ایرانی خدمات می دهد تحقیق کنید چراکه اگر این کار را انجام ندهید و به این صورت اقدام به ذخیره سازی رمز ارز ها کنید ممکن است که رمز ارز هایتان را از دست بدهید.

نتیجه گیری کیف پول تحت وب

همانطور که در این مقاله با کیف پول های تحت وب آشنا شدید، تمامی آن ها قابل استفاده در سیستم عامل های مختلف هستند. در قسمت معرفی کیف پول ها دیدی که می توانید از کیف پول بلاکچین هم به صورت تحت وب و هم به صورت نرم افزار استفاده کنید. این موضوع برای برخی از کاربران خوشایند است و یکی از دلایلی که کاربران به سمت استفاده از کیف پول های تحت وب می روند دقیقا همین موضوع است. در صورت ایجاد هر گونه سوال و یا مشکل می توانید نظرات خود را در انتهای همین مقاله برای ما بنویسید.

ممنون از اینکه تا پایان ” کیف پول تحت وب ” همراه ما بودید.


بیشتر بخوانید

عاطفه قاضی حصاری
عاطفه قاضی حصاری
دکتری معماری کامپیوتر | مولف کتاب آموزش و پرورش | مدرس دانشگاه | محقق و پژوهشگر در زمینه های ارزهای دیجیتال و بلاک چین

62 دیدگاه دربارهٔ «کیف پول تحت وب چیست؟ | بررسی کیف پول تحت وب;

  1. برای منم این بار دوم هست که میاد ولی نمیشه برداشت کرد و هر روز هم موجودی کمتر میشه اگر واقعیت داشت چرا باید روز به روز کم بشه

    پاسخ
  2. سلام دوست کیف پول تحت وب در چین می باشد برای انتقال به سایر کیف پول ها نیاز به رمز انتقال دارید برای انتقال به کیف پول بین اعضا نیاز به خرید سطح کاربری vip هست هر چه لول وی ای پی بالا تری بخرید امکان انتقال روزانه و ماهانه بیشتری بین اعضا وجوددارد
    بنخودم سطح vip5 رو دارم روزانه ۵۰۰۰۰۰ بین اعضا میتونم انتقال بدم و برای سایر کیف پول ها بدون رمز امنیتی امکان پذیر نیست اکر راهنمایی یا کمکی میخواهید با ایدی تگرام……….. تماس حاصل کنید

    پاسخ
  3. برای من سه بار پیام اومد و همه ولتها هم بالای ۳میلیون موجودی داشت و دوتا از ولت ها هم کلا بلوکه بود ولی از ولت سوم تونستم ۴۰۰۰۰۰ تا برداشت کنم

    پاسخ
  4. سلام برای منم پیامش اومده سایت web.walleterاین یه کلاهبرداری کاملا هوشمنده اگه پلن یک رو فعال کنی ۴۰دلار ضرر میکنی چون فقط ۶۰تاشو بهت برمیگردونه و اگر پلن دوم روفعال کنی ۷۰۰دلار ضرر میکنی و سیصدتاشو بهت بر میگردونه که به احتساب پنل یک و دو از شما ۷۴۰دلار میگیره که بهتون برنمیگرده

    پاسخ
  5. سلام خوب هستید
    من هرچی تتر داشتم ریختم به آدرس این ولت ولی الان نمیتونم برداشت کنم کده ۶رقمیم که زده بودم نمیاد

    پاسخ
  6. سلام برای من هم اومده من اطلاعی نداشتم بدون خبر رفتم تو سایت مشکلی پیش نمیاد لطفا راهنمایی کنید شمارو بلاک کنیم

    پاسخ
  7. سلام برای من اومد ، ی اکانت ساختم ، سطح کاربری خودم رو بالا بردم‌ vip1 بعدش انتقال دادم به حساب کاربریم ۶۰ تتر ماهانه است محدودیت vip1 برداشت هم کردم ، vip2 هم خریدم ۳۰۰ تتر برداشتم ولی دیگه اکانتم رو بسته میگه به دلیل جابجایی و برداشت سریع و انتقال اون به یک کیف پول دیگر، من به کیف پول ایرانیم انتقال دادم.

    پاسخ
    • امروز برای من هم wallleterc.com همین پیام به واتساپم اومد نگاه کردم ۳.۷ میلیون دلار پول داشت ، ممنون از سایت خوبتون بابت آگاهی

      پاسخ
      • سلام و تشکر از بایت مطالب خوبتون.امروز ۲۷ مرداد ۴۰۱ برا من هم اومد در حالیکه میدونستم من حساب ارزی ندارم و کلاهبرداری باید باشه.اما باز هم به بررسیش می‌ارزید.و این مطالب شما و بر سی های دیگه اطلاعاتی رو بالاتر برد.
        اما دوستانی که وارد هستن میتونن بیشتر و بهتر بررسی کنن البته با رعایت نکات امنیتی حساب هاشون و بعد اطلاع رسانی کنن

        پاسخ
  8. سلام.برای من هم یک پیغام تو واتساپ اومده ک مبلغ زیادی رو در کیف پول walleterc دارم با رمز و آیدی. من اصلا واردش نشدم فکر کرد هک هست اما هک نیست. فریب جای دیگه این داستان هست. پارسال پسر عمه من بخاطر همین ۲۵۰ میلیون ضرر کرد. اولش وارد شد بدون هیچ مشکلی و وقتی خواست برداشت کنه گفتن باید ب ی صرافی نمایندگی خودمون تو تهران وصل بشه. هر بار به بهونه های مختلف شامل ساخت حساب ارزی، بیمه موجودی و…پله پله ازش ۱۰ دلار یبار ۵۰ دلار بار دوم، ۲۰۰ دلار و…
    خودتون رو بدبخت نکنین

    پاسخ
  9. سلام. بله کلاه برداری هستش. چون از اول شما را در vip5 قرار داده و زمانی که می خواهید انتقال رو انجام دهید یک گذرواژه ۶ رقمی از شما می خواهد و اگر با ادمین آن تماس بگیرید به شما می گوید که این ۶ رقم در اختیار خودتان هست و من اطلاعی ندارم میگوید اگر شما قصد انتقال تتر را دارید یک کیف جدید بسازید و بعد انتقال را انجام دهید. چون انتقال داخل پلتفرم به کد ۶ رقمی نیازی ندارد. شما پس از ساخت وقتی قصد انتقال را دارید (داستان کلاه برداری شروع می شود) از شما می خواهد با شارژ کیف پول بر اساس تعدا تتر واریزی سطح vip خود را مشخص کنید که اگر انجام دادید که تمام و تترها پررررررررررر

    پاسخ
  10. باعرض سلام. یک پیام برام اومده که رمز عبور و نام کاربری داره. هیچگونه اطلاعاتی شخصی هم ازم نخواسته. و وقتی وارد میشم مبلغی ارز تتر را نشان می‌دهد. آیا این سایت کلاهبرداری است؟

    پاسخ
  11. باعرض سلام یه پیامی در واتساپ برام اومده و موجودی مبلغی رو برایم نوشته و نام کاربری و رمز عبور داده من هیچ کیف پولی ندارم خواهش من این است که مرا راهنمایی کنید اسم وب سایتی که داده این است :
    web.walleterc.com..

    پاسخ
  12. بعد از چندین سایت رسیدم اینجا ک مطالبتون واقعا عالی و خوش گیرا بود ،در مورد پیمینت میخاستم بدونم .از صحت و اعتبارش و اینکه کارش با کاربرانی ایرانی چطوره ممنون میشم راهنمایی کنید.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

آخرین مقالات منتشر شده