میانگین قیمت سندباکس در ۴ سال گذشته ۹۵ درصد کاهش یافته است
به گزارش زوم ارز، به تازگی گزارشی منتشر شده که حاکی از این است که Sandbox، یکی از پروژههای Metaverse، بدترین عملکرد را تا کنون داشته است. متوسط قیمت کف سندباکس از ۲.۸۶ اتریوم در سال ۲۰۲۱ به ۰.۱۳ اتریوم در سال ۲۰۲۴ کاهش یافته است. این کاهش بیسابقه، یک کاهش ۹۵ درصدی را نشان میدهد.
برای اطلاع از تمامی اخبار کانال تلگرام ما را دنبال کنید
همچنین، این گزارش ارتباط کاهش قیمت Sandbox با روند کلی در فضای Metaverse را برجسته میکند. طبق آمار ارائه شده، متوسط قیمتهای کف در این فضا ۷۲ درصد از اوج قیمتهای خود در سال ۲۰۲۱ را از دست دادهاند. این ارقام باز به سوالاتی درباره احتمالات و اتفاقاتی که ممکن بود اتفاق بیفتد، در یک بخشی که چند سال پیش به شدت امیدوارکننده به نظر میرسید، اشاره میکنند.
علاقه کم پشت Sandbox
بازیگران صنعت به بررسی اثرات منفی کاهش علاقه به فناوری پرداختهاند و اظهار کردهاند که مشکل اصلی در این زمینه مربوط به هزینههای پرچمداری فناوری است. این افزایش قیمتها و هزینههای ناشی از فناوری میتواند بر افزایش عدم تمایل کاربران به استفاده از آن تاثیر بگذارد. علاوه بر این، برای استفاده از فناوریهای پیشرفته مانند واقعیت افزوده و واقعیت مجازی، نیاز به دستگاههای پیشرفته و کامپیوترهای با قابلیتهای بالا و تجهیزات AR و VR دارند که برای بسیاری از کاربران دسترسی به این تجهیزات یا هزینههای آنها امکانپذیر نیست. به عنوان مثال، هدست ویژن پرو اپل که ۳۴۹۹ دلار قیمت دارد و هدست متا کوئست پرو که قیمت آن ۱۰۰۰ دلار است نمونههایی از این هزینههای بالا هستند که ممکن است باعث کاهش علاقه کاربران به فناوری شود.
کاهش ارزش Metaverse ممکن است با رکود در بازار در انتهای سال ۲۰۲۱ و آغاز سال ۲۰۲۲ همبستگی داشته باشد. بر اساس دادههای Google Trends، علاقه به Metaverse در حین افت اقتصادی بازار کریپتو در سال ۲۰۲۱ به بزرگی بیش از ۱۰۰ افزایش یافت. این روند دگرگونی کرد زمانی که در آخر سال ۲۰۲۱، بازار کریپتو شروع به روند نزولی نمود که باعث کاهش حجم جستجوها تا حدود ۵ به اواخت ۲۰۲۴ گردید.
پروژههای Metaverse تدبیر خود را تغییر میدهند تا بیدار بمانند
بعد از شناسایی ضررهای ایجاد شده، چند پروژه مجبور شدند تا تغییراتی در رویکردهای خود داشته باشند تا بتوانند در مسیر خود پابرجا بمانند. یکی از این پروژهها Tokens.com بود که به میزان ۸۰ درصد از ارزش خود را از دست داد. این موضوع باعث شد که شرکت تصمیم به بازنگری در استراتژی خود بگیرد و تصمیم بگیرد تا نام تجاری خود را به Realbotix تغییر دهد و به توسعه رباتهای انسان نما متمرکز شود.
مطابق با همان بعد، NFT Worlds TOPIA Worlds در سال ۲۰۲۳ مجدداً راهاندازی شد. این تغییر نام تجاری، با تاکید بر حمایت از جوامع و TOPIA انجام شده است.
شاید دنبال کردن این اخبار برای شما مفید باشد: |
با وجود کاهش تقاضا مصرفکننده و افت قیمتهای کلیدی، صنعت فناوری همچنان به متاورس جذابیت مییابد. این شرکت که قبلاً با نام فیس بوک شناخته میشد، یکی از پیشگامان در انتشار این فناوری جذاب است.
شرکتهای بزرگی مثل مایکروسافت، انویدیا و آلفابت هم اکنون به زیادی در توسعه نسخههای متاورس خود سرمایهگذاری میکنند. این نشان میدهد که این مفهوم هنوز جای خود را از دست نداده و همچنان مورد توجه و استقبال قرار دارد.
منبع: cryptopolitan.com
نظرات کاربران