روانشناسی ترید در ارز دیجیتال | فصل نهم چگونه یک سیستم معاملاتی طراحی کنیم؟

طراحی یک سیستم معاملاتی
بازدید 21
۰

طراحی سیستم معاملاتی ، ما می دانیم که تعهدات یک معامله‌گر نسبت به تعهدات یک تحلیل گر بیشتر است دنیای تریدری با دنیای تحلیلگری متفاوت است و با توجه به مطالب عنوان شده روانشناسی ترید در سایت  zoomarz برای گذر از دنیای تحلیل گری به دنیای تریدری نکاتی را می بایست در نظر بگیریم واز نظر روانشناسی به آنها پایبند باشیم می بایست از سیستم‌های معاملاتی متعدد و مختلف فاصله بگیریم و وابستگی خود را به عنوان ابزار اصلی با اندیکاتور ها کم کنیم و از کانال های گمراه کننده دور شویم و یکی از روشهای تحلیل بازار را  در نظر بگیریم این روش می تواند تکنیکال یا فاندامنتال باشد ، مدیریت سرمایه داشته باشیم  ، زیر ساخت روانی خود را با زیرساخت‌های بازار همگام کنیم و در آخر به نوعی تمام موارد یاد شده  را عملی کنیم و تریدی سوده را تجربه کنیم.
برای عملی کردن و تجربه کردن یک ترید سودده ابتدا می بایست یک سیستم یا پلن معاملاتی را طراحی کنیم.

قبل از طراحی یک سیستم معاملاتی چه نکاتی را بررسی کنیم؟

.میزان آشنایی با بازار سرمایه یا مارکت

قبل از اقدام به طراحی یک پلن معاملاتی می بایست با مفاهیم اولیه  در سیستم‌های معاملاتی آشنا باشیم ماهیت مارکت را بدانیم و بشناسیم و شناخت نسبی با آن  داشته باشیم‌

. مشخص کردن سرمایه اولیه ورود به بازار

سیستم های معاملاتی بر اساس میزان سرمایه اولیه طراحی می شود البته که این سرمایه نباید وام یا قرض باشد و به قول بعضی از از افراد دربازار سرمایه ای مانند ارث که نبودنش در زندگی هیچ تاثیری بر روی زندگی نداشته باشد برای ورود به بازار سرمایه و مارکت مناسب تر است.

. شناخت تایم فریم انتخابی و یا تایم ترید انتخابی در معاملات مالی یا معاملات ارز دیجیتال

تایم فریم که همان زمانی است که در آن محدوده زمانی  به بررسی بازار می پردازیم و معمولا بنای سیستم‌های معاملاتی را بر اساس تایم فریم  می گذاریم ولی تایم ترید انتخابی زمانی است که خود ما انتخاب می کنیم که در آن زمان می توانیم ترید کنیم چون ما تمام وقت شبانه روز را نمی‌توانیم صرف ترید کنیم زیرا که کل زندگی درگیر ترید خواهد شد و تایم ترید مشخص را باید انتخاب کنیم. ممکن است دیلی تریدر باشیم آنگاه باید سیستم ها را همانطور طراحی کنیم و یا اگر اسکالپر باشیم و بر اساس آن سیستم ترید مان را طراحی کنیم .باید بدانیم که به طور میانگین سیستم ترید ما چند پوزیشن را صادر می کند و به عنوان پیش فرض برای طراحی سیستم معاملاتی از آن استفاده کنیم .

. ابزارهای تحلیلی را بشناسیم

ما باید ابزارهای ترید مان را بشناسیم می بایست حداقل های مورد نیاز را با توجه به تخصص و شناخت آن بررسی کنیم و بشناسیم آن ها را درک کنیم و با اطلاعات کافی از ابزارهای ترید بهره مند شویم تا بتوانیم یک سیستم خوب و مناسب طراحی کنیم.
می‌بایست مفاهیم اولیه تحلیلی را بشناسیم .مثلاً اگر هارمونیک کار هستیم باید ابزارهای هارمونیک مثل فیبوناچی را بشناسیم و شناخت کافی از آن داشته باشیم یا اگر پرایس اکشن کار هستیم باید ابزارهای ترید مانند لایه ها، کندل ها، استیک ها، و  فیبوناچی ،سکوهای معاملاتی و خط روند را بشناسیم و کلا اطلاعات اولیه را داشته باشیم و با نرم افزارهای تحلیلی آشنا باشیم.


مشخصات یک سیستم معاملاتی کارآمد در ترید ارز دیجیتال

مشخصات یک سیستم معاملاتی کارامد

یک سیستم معاملاتی مفید چه خصوصیاتی دارد؟

۱.یک سیستم معاملاتی کارآمد می بایست بر پایه روند حاکم بر بازار باشد

واگر از سیستم‌های اندیکاتوری استفاده می‌کنیم باید روند بازار را در تایم فریم بالاتر را مشخص کنیم .و اگر الیوت کار هستیم در تایم های پایین تر و در موج های پایین تر روند بازار را بررسی کنیم.

۲.بررسی استراتژی خرید در کف و فروش در سقف در سیستم معاملاتی کارآمد

البته همه افراد دوست دارند که در کف بخرند و در سقف بفروشند و این میان سود خوبی بکنند. ولی شاید این امکان که در کف ها بخریم و در سقف  به فروشیم  برای ما نباشد ولی در طراحی سیستم معاملاتی مان می بایست دیدگاه خرید در قیمت بالا و فروش در قیمت بالاتر را لحاظ کنیم.

۳. در سیستم معاملاتی کارآمدسطوح حمایتی و مقاومتی مشخص است

ما در روش های معاملاتی به دنبال بهترین سطوح هستیم و بزرگان بازار بیشتر بر اساس سطوح و رد پاهایی که از قبل مشخص شده خرید می کنند و بر اساس آنها ترید موفق دارند و با  تحلیل بازار به این سطوح پی خواهیم برد.

۴. در سیستم معاملاتی کارآمدنقطه ورود و نقطه خروج را لحاظ کنیم

نقطه ورود مشخص داشته باشیم و نقطه خروج مشخص داشته باشیم البته نقطه خروج ما می تواند تارگت ما یا استاپ ما باشد

۵. حجم ورود سرمایه به بازار را در سیستم معاملاتی کارآمد از قبل مشخص کنیم

با حد ضرر از پیش تعیین شده می توانیم حجم ورود به معامله را مشخص کنیم  و ریسک به ریوارد مشخص داشته باشیم مثلا می توانیم داخل پوزیشن هایی بشویم که ریسک آن از ریوارد آن بیشتر باشد .گاهی پوزیشن ها و تارگت ها باز هستند ولی باید یک تارگت اولیه را داشته باشیم.

۶. خروج اضطراری در سیستم معاملاتی کارآمد

شرایط خروج اضطراری باید مشخص باشد.در مواقع اضطراری باید به راحتی بتوانیم از پوزیشن خارج شویم.

۷.در سیستم معاملاتی کارآمدبرنده باشیم

باید در سیستم ترید ما تعداد پوزیشن های برنده از بازنده بیشتر باشد و شانس ما برای برنده بودن بیشتر باشد.

۸. در سیستم معاملاتی کارآمد لحظه ونقطه ورود  مشخص است

می بایست یک معامله گر توجیه تکنیکال و فاندامنتال مشخص و بهانه منطقی برای وارد شدن به پوزیشن را داشته باشد ما با رعایت حد ضرر ، ریسک،  نقطه ورود و خروج ، مدیریت سرمایه و مدیریت روانشناسی می‌بایست بتوانیم به موفقیت در مارکت ها ، معاملات بازار مالی یا  ترید در بازار ارز دیجیتال  برسیم و باطراحی و استفاده از یک سیستم معاملاتی کار امد همیشه پر سود باشیم.

ممنون از اینکه تا پایان “ طراحی سیستم معاملاتی ” همراه ما بودید.

منبع : زوم ارز

لینک مطلب : http://bit.do/fMUKD


بیشتر بخوانید

 

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

طاهره محمدیان

کارشناس روانشناسی | پژوهشگر فناوری های جدید وتولید محتوا

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها