روانشناسی ترید در ارز دیجیتال | فصل هشتم عوامل شکست در معامله گری ارز دیجیتال

عوامل شکست در معامله گری ارز دیجیتال
بازدید 30
۰

عوامل شکست در معامله گری ارز دیجیتال ، همانطور که می دانیم بازار پر از موانع ریز و درشتی است که همچون سد جلو سود در سرمایه‌گذاری ها  را میگیرند وموجب شکست در معامله ما در بازارهای مالی وبازار ارز دیجیتال میشوند .بازار پر از حرفه ای های بی رحم است که اگر با آنها ضعیف عمل کنیم سرمایه مان را از دست میدهیم . پر از نرم افزارها،  سیگنال ها و استاد نماهایی است که با استفاده بدون تحلیل و بررسی  از پیشنهادات آنان شکست و ضرر را برای سرمایه خود به بار می اوریم. ما در این مطلب به  بررسی عوامل درونی و بیرونی موثر در شکست و ضرر کردن در معاملات بازارهای مالی و بازار ارز دیجیتال می پردازیم .

عوامل شکست در معامله گری وترید ارز  دیجیتال

۱. عوامل درونی موثر در ترید

اگر در یک موقعیت فرضی  آسیبی به فردی وارد شده و خسارتی زده شده باشد  و مثلاً اگر خسارت وارد شده پنج میلیون تومان باشد؛ واضح است که فرد مقصر می بایست خسارت وارده را پرداخت نماید اما اگر به فرد مقصر پیشنهاد بدهیم که با انداختن تاسی شانس خود را امتحان کند و مثلاً اگر زوج آمد خسارتی پرداخت نکند و اگر فردا آمد دو برابر خسارت وارد شده را پرداخت کند فرد مقصر به احتمال قوی گزینه دوم را انتخاب خواهد کرد زیرا که اکثر افراد این تمایل را دارند که ضرر غیرقطعی را به ضرر قطعی خودشان ترجیح دهند . به این  ترفند ،  زیان گریزی میگویند و این ترفند خود موجب ضرر و زیان عمده در معامله گری میشود .
الگوی رفتاری دیگری که باعث شکست می شود ترس از شکست است مثلاً در یک حراجی یک تابلو که ارزش واقعی آن ممکن  است فقط ۱۰ هزار تومان باشد افراد مختلف قیمتهای بالاتر و بالاتری پیشنهاد می‌دهند و ممکن است تابلو به قیمت چندین برابر ارزش واقعی خود معامله شود و این همان ترس از شکست است که در این معامله ضرر بیشتری را به ارمغان می آورد پس می بایست که منطقی عمل کنیم .وبه زیان وضرر خود در معامله توجه کنیم . اما در این موارد افراد به زیان توجه نمی‌کنند و فقط می خواهند که شکست نخورند.ودر آن لحظه پیروز میدان باشند.
برای جلوگیری از شکست در معاملات وجلوگیری از زیان بیشترمنطقی و منطقی تر عمل کنیم اگر سیستم ترید داریم  و به اصول ترید پایبند هستیم  واقعیت‌های بازار را بپذیریم که این شغل یعنی تریدری شغل سختی است و باید با تمرکز در بازار به آن عمل کنیم .
در این الگوی رفتاری ما به ضررمان اجازه بزرگ شدن داده ایم به امید اینکه شاید در نهایت معامله سوده شود و ضرر ما جبران شود . اما رفته رفته با رعایت نکردن استراتژی ضرر ما بیشتر و بیشتر می‌شود و حتی از ترس ضرر نکردن ممکن است معاملات سوده رانیز زود ببندیم و این ترس از شکست ، موجب می‌شود ضررهای پشت سر هم داشته باشیم .
تنها راه اساسی برای مقابله  با این رفتار اشتباه اصل پذیرفتن است باید بپذیریم قبل از وارد شدن به معامله و ترید در یک پوزیشن تمام محاسبات را انجام بدهیم و بر اساس سیستم مان رفتار کنیم و به حد سود و ضرر خود در معامله پایبند باشیم و تمامی محاسبات را قبل از خرید انجام بدهیم و بعد از ورود سعی نکنیم که حد ضرر و حد سود را بالا و پایین ببریم و  اصول سیستم تریدمان   را دست کاری نکنیم مگر که بخواهیم در موارد خیلی ضروری خروج اضطراری داشته باشیم.


۲.عوامل موثر محیطی و بیرونی در معامله گری

در مطالب قبلی که در روانشناسی ترید ارز دیجیتال در سایت  zoomarz به آن پرداختیم ، عنوان کردیم که بازار همچون یک میدان نبرد پر از حرفه ای های بی رحم است اگر در مقابل این حرفه ای ها ضعیف عمل کنیم قسمتی از سرمایه. یا تمام سرمایه مان   را از دست خواهیم داد  ودر ترید و معامله گری  مان شکست را تجربه خواهیم کرد . برای مقابله با این حرفه ای ها باید مسئولیت پذیر باشیم واصول  و مبانی معامله گری ودر بازار را یاد بگیریم .

مبانی بازار  شامل سه دسته است: مبانی مدیریت سرمایه  مبانی تحلیل بازار و مبانی روانشناسی بازار

این سه دسته مبانی بازار را یاد بگیریم و با مسئولیت پذیری در ترید و معامله گری  پیروز باشیم .
افراد دیگری که باید از آنها ترسید افرادی هستند که موجب شکست در معاملات ارزهای دیجیتال  یا معاملات در بازار مالی می‌شوند.
این افراد همان سازندگان نرم افزار ها ، سیگنال دهندگان ، فروشندگان و طراحان سیستم های تحلیلی که بدون تحلیلگر سیگنال صادر می کنند، می باشند .
البته ما برای تحلیل به نرم افزارها نیاز داریم ولی بعضی از این نرم افزار ها بدون تحلیلگر نظر میدهند و بدون کار تحلیلی تحلیلگر سیگنال صادر می کند . ما می‌دانیم که رفتار بازار در هر لحظه تغییر می کند و هیچ ابزاری نمی تواند بدون دخالت تحلیلگر، بازار راقضاوت  می‌کند و هیچ سیستمی نمی تواند تمام کارهای تحلیلی و مدیریت را انجام دهد گامهای بازار در زمان های مختلف تغییر می کند .
طراحان سیستم های ترید اندیکاتوری که بدون دخالت تحلیلگر سیگنال می دهند و برای  شرایط خاص طراحی شده اند، ولی وقتی رفتار بازار تغییر می‌کند اینها ضعیف عمل می کنند و در شرایط خبری و هیجانات بازار دچار اشتباه می‌شوند .
گروه دیگر از عواملی که موجب شکست در معاملات میشوند استاد نماها هستند و یا میتوانند فروشندگان سیگنال ها باشند که با آموزش اشتباه سرمایه افراد را به چالش می‌کشند . و با آموزش های ناقص  موجب شکست در معاملات برای معامله گران می شوند  . بعضی از این استاد نماها حتی صفحاتی از کتاب جان مورفی را نخوانده اند.
فروشندگان سیگنال ها با دریافت مبلغ های بالایی از تریدرها سیگنال می دهند و با پیشنهاد سیگنال های زیاد که پیشنهاد می دهند ،  موجب می شوند که افراد با وارد شدن به این سیگنال ها در دام بیفتند و با توجه به اینکه ممکن است بعضی از این سیگنال ها سوده باشند فروشندگان سیگنال  آن را تبلیغ کار خود قرار داده  باشند، ومعامله گران بدون تحلیل در دام آنها می افتند .
البته برای شکست نخوردن در معاملات بازارهای مالی وبازار ارز دیجیتال ما می بایست مسئولیت ترید خودمان را خودمان بپذیریم و با تکیه بر دانش خود و استفاده از راهنمایی ها و تجارب افراد تحلیلگر واقعی، تجربه ترید موفقی را تجربه کنیم.

ممنون از اینکه تا پایان “ عوامل شکست در معامله گری ارز دیجیتال ” همراه ما بودید.

منبع : زوم ارز

لینک مطلب :


بیشتر بخوانید

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

طاهره محمدیان

کارشناس روانشناسی | پژوهشگر فناوری های جدید وتولید محتوا

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها