چالش های ترید با سرمایه شخصی + بهترین راه تامین سرمایه

چرا نباید با سرمایه شخصی ترید کنیم؟
بازدید 28
۱

چرا نباید با سرمایه شخصی ترید کنیم؟

بسیار دیده شده که افراد استعداد بسیار زیادی برای ترید دارند اما متاسفانه سرمایه ای ندارند که با آن ترید کنند. بعضی دیگر نیز به دلیل ازدست دادن سرمایه شخصی شان از بازار ترسیدند و دیگر برای ترید به بازار وارد نشدند. نمونه هایی دیده شده که افراد برای موفقیت و کسب درآمد از بازار های مالی ماشین یا خانه هاشان را بخاطر تامین سرمایه برای ترید وارد این بازار ها کردند اما متاسفانه به دلیل استرس ناشی از این کار و نداشتن مدیریت سرمایه درست شکست خوردند و این شکست را به گردن بازار انداخته اند. در ادامه قصد داریم به باید ها و نباید ها و به طور کلی چالش های ترید با سرمایه شخصی و راهکار های از دست ندادن سرمایه تان در بازار بپردازیم.

چالش های ترید با سرمایه شخصی

۱. فشار روانی و استرس

ترید با سرمایه شخصی می‌تواند با فشار روانی و استرس زیادی همراه باشد. زمانی که شما با سرمایه خود در بازار مالی فعالیت می‌کنید، ممکن است با نوسانات و ریسک‌های زیادی روبرو شوید. این مسئله می‌تواند باعث بروز استرس و فشار روانی شود، زیرا شما به تنهایی مسئولیت تصمیم‌گیری و مدیریت سرمایه خود را بر عهده دارید.

به هیچ عنوان برای فعالیت در بازار های مالی وام نگیرید!

به هیچ عنوان برای فعالیت در بازار های مالی وام نگیرید!

۲. عدم دسترسی به منابع و ابزارهای حرفه‌ای

یکی از چالش‌های دیگر ترید با سرمایه شخصی، عدم دسترسی به منابع و ابزارهای حرفه‌ای است. برای تحلیل و پیش‌بینی بازار، افراد نیاز به دسترسی به اطلاعات و ابزارهای حرفه‌ای دارند. اما، در صورتی که سرمایه شخصی شما محدود باشد، این امکان برای شما فراهم نخواهد بود و ممکن است با محدودیت‌هایی در تحلیل بازار مواجه شوید.

۳. عدم تجربه کافی

برای موفقیت در بازار های مالی، تجربه کافی در زمینه بازار مالی و تحلیل آن ضروری است. اما، افرادی که به تازگی به این حوزه وارد شده‌اند و تجربه کمی دارند، ممکن است با مشکلاتی مواجه شوند. برای حل این مشکل، بهتر است قبل از شروع ترید با سرمایه شخصیشان ، آموزش‌های لازم را دریافت و تجربه خود را افزایش دهید.

۴. مدیریت مالی نامناسب

مدیریت مالی صحیح یکی از عوامل کلیدی در ترید با سرمایه شخصی است. اما، عدم مدیریت مالی نامناسب می‌تواند باعث ایجاد مشکلات جدی شود. برای موفقیت در ترید، لازم است سرمایه خود را به طور متعادل و با در نظر گرفتن ریسک‌ها به کار ببرید. در غیر این صورت، ممکن است با خسارت‌های بزرگی مواجه شوید و نتوانید از بازار های مالی بهره‌ای ببرید.

باید ها و نباید های تامین سرمایه برای ترید

  1. به هیچ عنوان برای فعالیت در بازار های مالی وام نگیرید!

گرفتن وام برای تامین سرمایه در بازار های مالی از مخرب ترین معضلاتی است که تریدر ها مرتکب میشوند. گرفتن وام به دلیل مهلت در پرداخت آن، باعث فشار روانی زیادی در تردیدر میشود. روان آرام و بدون استرس از شروط بسیار مهم برای تمرکز در معامله گری است. وقتی وامی برای فعالیت در ترید تهیه میکنید به دلیل استرس در پرداخت آن، هم در باز کردن معاملات خود دچار مشکل میشوید و فرصت ها را نمیبینید و هم در بستن آن عجله میکنید و در نتیجه باعث شکست و از دست دادن سرمایه تان در این بازار ها میشوید.

به هیچ عنوان برای فعالیت در بازار های مالی وام نگیرید!

به هیچ عنوان برای فعالیت در بازار های مالی وام نگیرید!

  1. از پراپ تریدینگ ها به جای سرمایه شخصی استفاده کنید.

بازار های مالی به دلیل داشتن ریسک بالا در معاملات و امکان از دست دادن سرمایه شخصی از دیر باز یا افراد را شبانه به اوج موفقیت و پول رسانده یا در بیشتر مواقع باعث شده افراد آن سرمایه ای را که در سالیان طولانی جمع کرده بودند از دست بدهند. اما پراپ تریدینگ ها به دلیل ریسک مالی بسیار کم در ازای سود زیاد همیشه یک نقطه امن برای سرمایه گذاری برای تریدر ها بوده است. در پراپ تریدینگ یک تریدر به جای صرف کردن سرمایه شخصی در بازاری مانند فارکس از سرمایه افراد دیگر استفاده میکند و به سود میرسد و در ازای ضرر هم مبلغی از اون کسر نمیشود. پراپ تریدینگ ها دو مزیت اصلی دارند:

  • دادن سرمایه به تریدر های با استعدادی که نمیخواهند سرمایه شخصی شان را در بازار های مالی وارد کنند.
  • ریسک تقریبا نزدیک به صفر در صورت از دست دادن سرمایه.

در این زمینه نیز سعی کنید بی گدار به آب نزنید. قبل از انتخاب این شیوه کاملا درباره آن تحقیق کنید و شرکت هایی که در این حوزه فعالیت میکنند بشناسید تا بتوانید بهترین شرکت پراپ تریدینگ را انتخاب کنید.

  1. هیچوقت برای شناختن عمق رودخانه دو پای خود را در آن قرار ندهید.

بله کاملا درست متوجه شدید. هیچوقت برای تامین سرمایه در حوزه فارکس تمام سرمایه خود را برای آن صرف نکنید. همیشه به احتمال شکست خود در این بازار فکر کنید. وقتی تمام سرمایه خود را در این بازار ها قرار میدهید در صورت شکست تمام سرمایه تان را از دست میدهید. گول افراد سودجو را نخورید. به صورت منطقی تمام جوانب را در نظر بگیرید. اگر تمام سرمایه خود را در این حوزه صرف کنید پس کار شما تفاوتی با قمار ندارد.

نتیجه گیری

بازار های مالی مانند فارکس میتوانند نردبانی باشند برای موفقیت در عین حال که میتوانند پرتگاهی باشند برای ورشکستگی و از دست دادن سرمایه. سعی کنید یک رزومه قوی برای خود داشته باشید و در کار خود استاد شوید و به جای وارد کردن سرمایه شخصیتان، از سرمایه دیگران به صورت منطقی استفاده کنید تا هم از لحاظ مالی آسیبی نبینید و هم وقتی سرمایه بیشتری داشته باشید متقابلا سود بیشتری نیز عایدتان خواهد شد. برای اطلاع از شرایط قیمت پراپ تریدینگ و سرمایه گذاران به خوبی تحقیق کنید تا بتوانید یک تصمیم حرفه ای و منطقی برای تخصصی که دارید داشته باشید.

برچسب‌ها

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

واحد تبلیغات

واحد تبلیغات پایگاه خبری زوم ارز

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
1 دیدگاه خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
hadi
10 ماه قبل

قبول شدن چالش پراپ تریدینگ فشار روانی زیادی داره. واقعا باید تریدر باشی ولی خوبیش اینه این وسط پولتو نمیبازی به نظرم می ارزه