بررسی پروژه کلاهبرداری لاکسون laxsson

بازدید 188
۰

کلاهبرداری به سبک موج سواری:، دوستان متاسفانه برخلاف بسیاری از مردم، کلاهبرداران به طور مداوم در حال آپدیت اطلاعات خود هستند. البته در نظر داشته باشید این آپدیت ها بیشتر حالت نمایشی و ویترن کار آن ها می باشد و در عمل از همان سیستم قدیمی پانزی استفاده می کنند. پس اجازه بدید کمی بیشتر با طرح های پانزی آشنا شویم:

پانزی (Ponzi) یک نوع سیستم پولی است که از وعده‌ های بازدهی بسیار بالا برای جذب سرمایه ‌گذاران استفاده می ‌کند. اسم این شبکه از یک فرد تبهکار به نام چارلز پونزی گرفته شده است که در دهه ۱۹۲۰ با استفاده از این نوع کلاهبرداری مشهور شد.

کلاهبرداری پانزی به این صورت انجام می ‌شود:

یک فرد یا یک سازمان وعده‌ های بازدهی بسیار بالا برای سرمایه ‌گذاران می ‌دهد. این وعده ‌ها عموماً بی ‌ربط به واقعیت بازار مالی و اقتصادی هستند.

اولین سرمایه ‌گذاران، بر اساس وعده‌ ها، به فرد یا سازمان پول واریز می‌ کنند. این پول به طور جزئی به سرمایه ‌گذاران اولیه پرداخت می ‌شود تا باعث تأیید وعده‌ ها شود. معمولاً بخشی از سرمایه جدید واریزی به پرداخت بازدهی به سرمایه ‌گذاران قبلی می شود. این موضوع باعث نگه‌ داشتن شبکه تا زمانی که سرمایه ورودی جدید وارد شود، می ‌شود. دوره‌ ای پس از شروع شبکه، بازخوردهای منفی آغاز می‌ شود، به این دلیل که پانزی به مرور به مشکل برمی‌ خورد، چرخه پرداخت ‌ها ناپایدار می‌ شود و در نهایت انهدام شروع می ‌شود. نتیجه این نوع کلاهبرداری معمولاً از دست دادن پول تعداد زیادی از سرمایه ‌گذاران و فاجعه مالی برای آن ها می شود.

دوستان کلاهبردارها با توجه به موج جدیدی که تکنولوژی ها ایجاد می کنند، طرح های کلاهبرداری خود را گاهی با استفاده از مباحثی مانند هوش مصنوعی، متاورس، وب۳ و گاهی نیز با وعده ایجاد مزرعه استراخ ارز دیجیتال و یا سرمایه گذاری روی فناوری بلاکچین پیش می برند.

پروژه لاکسون نیز با ویترین هوش مصنوعی و با وعده پرداخت سودهای کلان به کاربران خود تاسیس شد، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا از ساز و کار این پروژه کلاهبرداری آگاه شویم.

بررسی ویدیویی پروژه کلاهبرداری لاکسون

معرفی شرکت لاکسون laxsson

این شرکت خود را یک شرکت بزرگ و فعال در زمینه هوش مصنوعی معرفی کرده، که در تلاش برای ارائه خدمات به شرکت های بزرگ و همچنین فراهم کردن دسترسی آزاد به تکنولوژی هوش مصنوعی است. این شرکت در وب سایت رسمی خود عنوان کرده که یک شرکت با سابقه ای است که از سال ۲۰۱۶ با جذب سرمایه ۱۰ میلیون دلار شروع به فعالیت کرده، همچنین دفتر مرکزی این شرکت در نیویورک می باشد و مجوزهای قانونی و نظارتی نیز دارد.

اما در ادامه به برخی موارد که ثابت می کند این پروژه کلاهبرداری است می پردازیم.

معرفی بنیان گذاران و بررسی موارد قانونی شرکت  لاکسون

با ورود به وب سایت رسمی این پروژه و جست و جو در مورد بنیان گذاران و عوامل تاثیر گذار پروژه، هیچ نام و نشانی از بنیان گذاران و حتی یک فرد تاثیر گذار در این شرکت پیدا نشد!!!

آیا یک شرکت بزرگ چند ملیتی با سابقه بسیار زیاد، هیچ کارمند و یا هیئت مدیره ای ندارد؟! این در حالی است که معرفی اعضا و تیم تشکیل دهنده یک شرکت، باعث اطمینان خاطر به سرمایه گذاران می شود و همچنین موجب اعتبار یک شرکت است.

در نظر داشته باشید این شرکت در وب سایت رسمی خود علاوه بر آن که هیچ یک از اعضای خود را معرفی نکرده است، بلکه هیچ شماره ثبت و مدرک قانونی نیز ارائه نداده است.

ما برای بررسی های بیشتر آدرسی که این شرکت از محل استقرار خود معرفی کرده را در گوگل مپ بررسی کردیم و نتیجه آن در تصویر زیر مشخص است:

دوستان همان طور که مشاهده می کنید این مکان مسکونی می باشد و هیچ شرکتی در این منطقه وجود ندارد.

همچنین نام دامنه لاکسون را جست و جو کردیم و به این نتیجه رسیدیم:

همان طور که می بینید نام دامنه این شرکت از سال ۲۰۲۲ ثبت شده!! در صورتی که این شرکت مدعی است از سال ۲۰۱۶ شروع به کار کرده!!

بررسی شماره ثبت و سایر موارد مطرح شده

دوستان همان طور که گفته شد سایت رسمی این شرکت هیچ اطلاعاتی از بنیان گذاران و اعضا و همچنین اطلاعاتی در مورد خود شرکت نداده است. البته اطلاعات ناقصی را هم که ارائه کرده، جعلی می باشد. اما در این بخش به بررسی برخی ادعاهای لیدرهای این پروژه که در تلگرام فعالیت می کنند می پردازیم.

در تصویر زیر می بینید که لیدرهای لاکسون این شرکت را کاملا قانونی می دانند و شماره ثبت در وزارت خارجه آمریکا و وزارت خزانه داری ایالات متحده منتشر کرده اند:

ما نیز برای بررسی های بیشتر شماره ثبت این شرکت را در وب سایت fincen جست و جو کردیم و نتیجه تصویر زیر است:

دوستان توجه داشته باشید که وب سایت fincen یک پایگاه برای شرکت هایی می باشد که در زمینه مالی فعالیت می کنند و این شرکت ها باید یک اظهارنامه در این سایت ثبت کنند و این سایت نیز به وضوح اعلام کرده که هیچ شرکت و یا موسسه ای را که در این نهاد ثبت شده را تایید نمی کند. همچنین در توضیحات عنوان شده که این شرکت تنها در زمینه صدور مانی اوردر، چک مسافرتی و انتقال پول مانی اوردرهاست مجاز به فعالیت است و هیچ اشاره ای به ترید با هوش مصنوعی و جذب سرمایه و یا بازپرداخت سرمایه نشده است.

همچنین یکی دیگر از شماره ثبت هایی که این شرکت ارائه کرده و مدعی شده که مربوط به وزارت خارجه ایالت متحده است نیز بررسی کردیم. این سایت برای وزارت خارجه ایالت متحده نمی باشد!! و مربوط به واحد تجارت ایالت نیویورک است. از روی شماره ثبت ارائه شده استعلام گرفتیم:

همان طور که مشخص است این شرکت تنها با ۲۰۰ دلار ثبت شده و هیچ مجوزی مربوط به ترید با هوش مصنوعی و یا سایر ادعاهای این شرکت یافت نمی شود. مالک این شرکت یک شخص آمریکایی است که هیچ اطلاعاتی از آن در دسترس نیست. همچنین تاریخ ثبت این شرکت و ادعای این شرکت تناقض دارد. مورد دیگری که باید به آن اشاره کنیم این است که این شرکت با مسئولیت محدود ثبت شده است.

” به شرکتی که بین دو یا چند نفر برای انجام امور تجارتی تشکیل شده باشد، شرکت با مسئولیت محدود گفته می ‌شود.”

دوستان یک مورد دیگه که باید به آن اشاره کنیم، این است که چگونه یک شرکت که ادعا می کند در آمریکا ثبت شده و مجوز قانونی دارد می تواند به کاربران ایرانی سرویس دهد. کاربران ایرانی به دلیل عدم پذیرش قانون FATF توسط دولت مرکزی ایران، تحریم شده اند و حق هیچگونه فعالیت مالی بین المللی را ندارند. در نتیجه شما حتی نمی توانید یک کتاب علمی از آمازون بخرید و پول آن را با مسترکارت پرداخت کنید. پس چگونه یک شرکت تو آمریکا به دنبال ثروتمند کردن مردم ایران است؟!! در حالی که آمریکا خودش شدید ترین تحریم ها را علیه ایران اعمال کرده است.

اثبات طرح پانزی و چگونگی زیرمجموعه گیری این شرکت

دوستان یک مورد بسیار عجیب آن است که با ورود به این وب سایت هیچ گزینه ای برای ثبت نام یافت نشد!! بعد از جست و جو در تلگرام و پیدا کردن یک لینک ثبت نام، برای ثبت نام اقدام کردیم که متوجه شدیم بدون کد دعوت نمی توان در این پلتفرم عضو شد!!!

چرا یک شرکت بزرگ و قانونی باید با کد معرف عضو جدید بپذیرد؟ از جذب سرمایه می ترسد و یا به دنبال شبکه سازی است؟! آیا تا به حال فکر کردید که چرا اکثر کلاهبردارها با ایده پانزی شروع به کلاهبرداری می کنند؟ آیا فکر کرده اید که چرا کلاهبردارها از شما می خواهند که ابتدا نزدیک ترین افراد خودتان را به این سیستم معرفی کنید؟

زیرا بعد از کلاهبرداری و متواری شدن، شما برای رسیدن به پول خودتان از پدر و یا برادر خودتان شکایت نمی کنید و به این ترتیب بسیاری از زیر مجموعه ها که به صورت فامیلی بوده اند هیچ وقت از یکدیگر شکایت نمی کنند و سرلیدرها نیز با جیبی پر از پول متواری می شوند.

دوستان این شرکت با جشنواره های مختلفی سعی در ترغیب اعضای خود برای زیرمجموعه گیری دارد:

پرداخت سود های نجومی، دادن هدیه و ایجاد جشنواره های مختلف فقط برای فریب شماست!!!

بسیاری از گوشی ها به دست کاربران نمی رسد و یا فیلم هایی که از تحویل خانه و گوشی و ماشین در طرح های کلاهبرداری می بینید یا اجاره ای است و یا برای سرلیدرهای بزرگ می باشد که از جیب سایر کاربران ساده زده شده و تبدیل به دارایی های قیمتی برای این کلاهبرداران می شود.

مورد دیگر که در بین تمامی شرکت های هرمی و نتوورک مارکتینگ ایرانی شایع می باشد، عوام فریبی با استفاده از امور خیریه و پخش نذری و …. بین مردم با توان مالی پایین است. به این ترتیب افکار عمومی و همچنین افرادی که مورد حمایت قرار گرفته اند به راحتی خام شعارهای دروغ این کلاهبرداران می شوند.

نکته ی دیگری که باید به آن دقت کنید آن است که با بررسی بازدید وب سایت لاکسون متوجه شدیم سه کشور غنا، ایران، افغانستان درگیر این پروژه کلاهبرداری هستند و از ایران نیز، تمرکز روی شهر ایلام بوده که می توانید در تصویر زیر ببینید:

همچنین مقامات قضایی بعد از مدتی این شرکت را جعلی و لیدرهای آن را تحت پیگرد قانونی قرارداده اند و صرافی ها نیز به دستور پلیس به آدرس های این شرکت دیگر واریزی انجام نمی دهند. برخی از خبرگذاری ها و روزنامه های رسمی نیز اخطاریه ای مبنی بر کلاهبرداری بودن این پروژه منتشر کرده اند.

اما برای انتهای این مقاله نیز باید به لیدرهای بزرگ این پروژه کلاهبرداری پرداخت، در بین اسامی که در کانال تلگرامی این پروژه فعالیت می کردند، نام های ایرانی نیز وجود دارد که تنها هویت یکی از آن ها به نام علی لاچینی مشخص است که تصویر ایشان را مشاهده می کنید:

“دوستان اگر اخبار جدیدی از دستگیری عوامل این پروژه و یا شکایت به صورت جمعی به دست ما رسید، در قالب اطلاعیه ای برای شما منتشر خواهیم کرد.”

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم محتوا

محقق و علاقه مند به بلاکچین و ارزهای دیجیتال

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها