۷۰ تا ۸۰ درصد تراکنش‌های بازار ثانویه شامل کریپتو و استیبل کوین ها است.

بازدید 22
۰

۷۰ تا ۸۰ درصد تراکنش‌های بازار ثانویه شامل کریپتو و استیبل کوین ها است.

به گزارش زوم ارز،حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد از تراکنش‌های بازار ثانویه کریپتو به دارایی‌های کریپتو و استیبل کوین‌ها اختصاص دارد. مورد پذیرش قابل توجه دولت کره جنوبی، به همراه افزایش محبوبیت دارایی‌های رمزنگاری شده در این کشور، به عنوان عللی برای وون تبدیل شدن به دومین ارز فیات محبوب کره جنوبی است.

بیشتر بخوانید: جهت مطالعه اخبار ارز دیجیتال کلیک نمایید.

کاهش حجم کریپتو به استیبل کوین ۲۰۲۱/۲

براساس گزارش اخیر سازمان بازارهای اوراق بهادار و اروپا (ESMA) درباره ساختار بازار دارایی‌های کریپتو، حدوداً ۷۰ تا ۸۰ درصد از معاملات بازار ثانویه بین دارایی‌های کریپتو و استیبل کوین‌ها بدون نیاز به دخالت یا استفاده از ارزهای فیات انجام می‌شود.

در حالی که اکثر موارد در این خصوص صدق می‌کنند، گزارش ESMA نشان می‌دهد که در دوره‌های رشد قوی، تراکنش‌های بین کریپتو و استیبل کوین بسیار کمتر شده و جای خود را به تراکنش‌های کریپتو به کریپتو داده‌اند. این گزارش، با اشاره به افزایش حجم معاملات کریپتو به استیبل کوین و کاهش حجم معاملات کریپتو به استیبل کوین در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ این نظریه را تأیید می‌کند. روند مشابهی هم در نیمه دوم سال ۲۰۲۳ مشاهده گردید.

به روایتی متفاوت، گزارش ESMA به نکاتی اشاره کرده است که به نظر می‌رسد رشد تراکنش‌های رمزنگاری مرتبط با ارزهای فیات ممکن است نشان‌دهنده “افزایش اشتیاق یا نگرانی در هنگام پرداخت پول” باشد. از آنجا که دلار آمریکا به طور شگفت‌آور ارز فیات پرطرفداری است، تحلیل ESMA نیز نشان داده است که استفاده از وون کره جنوبی به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

MiCA نتوانست حجم یورو به کریپتو را افزایش دهد

موفقیت حکومت کره جنوبی و جذابیت بالای دارایی های رمزنگاری به عنوان یک فرصت برای افزایش وون، همانطور که گفته می‌شود، یکی از عوامل مهم است. بنابراین، در مقابل، سهم ارز اتحادیه اروپا (EU)، به رغم اعلام مقررات بازار دارایی‌های رمزنگاری شده (MiCA)، به نسبتی ناچیز تلقی می‌شود.

یورو به نسبت فرایندی است به‌طور نسبتاً ثابتی حدود ۱۰ درصد. در گزارش ESMA آمده است که اعلام مقررات MiCA تا کنون اثر چندانی بر افزایش حجم یورو نداشته است، اما بعد از اجرا در سال ۲۰۲۴ می‌تواند به عنوان یک عامل ترقی بالقوه عمل کند. این امر به‌خاطر این است که مقررات MiCA قصد دارند حمایت از سرمایه‌گذاران را تقویت کنند.

با توجه به تسلط صرافی‌های متمرکز، گزارش ESMA نشان داد که ده صرافی برتر تقریباً ۹۰ درصد از حجم کل معاملات را تشکیل می‌دهند. بایننس به تنهایی حجم معاملات ۳.۷ تریلیون دلاری را ثبت کرده است که از جمعیت بازار ۴۹ درصد را شامل می‌شود. با این حال، با وجود اینکه تقریباً نصف سهم بازار را دارد، حجم معاملات بایننس از سال ۲۰۲۲ کاهش یافته است.


منبع: news.bitcoin.com

 

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم خبری

من متین هستم، کارشناس ارشد مالی. عاشق تکنولوژی و بازار های مالی هستم. حدود 2 سال است که در حوزه ارزهای دیجیتال و بلاکچین فعالیت دارم. عاشق ورزش و بازی های کامپیوتری هستم.

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها