بانک مرکزی هند پیرامون جزییات ارز ملی خود صحبت کرد

تا 2032، 1.1 تریلیارد دلار از Web3 به هند تزریق خواهد شد
بازدید 16
۰

بانک مرکزی هند پیرامون جزییات ارز ملی خود صحبت کرد

در روز جمعه، بانک مرکزی هند، گزارشی با عنوان «یادداشت مفهومی پیرامون ارز دیجیتال بانک مرکزی» منتشر کرد.

به گزارش زوم ارز، این بانک توضیح داد که این سند ۵۱ صفحه‌ای، اهداف، حقوق، مزایا و خطرات عرضه‌ی یک ارز ملی در هند را توضیح می‌دهد و افزود که از مدتی قبل، در حال بررسی مزایا و معایب معرفی یک ارز دیجیتال بانک مرکزی بوده است.

بانک مرکزی هند اذعان داشت که در حقیقت ارز ملی مد نظر، که از آن به عنوان روپیه دیجیتال نیز یاد می‌شود، تفاوتی با اسکناس ندارد، اما دیجیتال بودن آن، آن را آسان‌تر، سریع‌تر و ارزان‌تر می‌سازد.

این گزارش افزود که با توجه به موارد استفاده‌ی گوناگون، گزینه‌های فناوری متعددی مورد آزمایش واقع خواهند شد و بر اساس خروجی آن‌ها، معماری نهایی تعیین خواهد شد. این گزارش اشاره کرد که این بانک مرکزی، پیرامون جنبه‌های گوناگون انتخاب فناوری، در حال مشورت است.

علاوه بر آن، بانک مرکزی هند در حال بررسی امکان راه اندازی ارز ملی بر پایه حساب، در ابعاد عمده فروشی و ارز ملی بر اساس توکن، در ابعاد خرده فروشی، با رویکردی تنظیم شده، است.

همچنین، این یادداشت به جزییات ویژگی‌های برنامه ریزی شده برای روپیه دیجیتال و رویکرد بانک مرکزی هند نسبت به معرفی یک ارز دیجیتال، پرداخت. این یادداشت، به ملاحظات کلیدی همچون انتخاب طراحی و فناوری، مکانیزم‌های عرضه، مشکلات حریم خصوصی و مفاهیم معرفی ارز ملی در سیستم بانکداری، سیاست‌های پولی و پایداری مالی می‌پردازد.

با توجه به بیانات بانک مرکزی هند، مسیر پیش‌رو به برنامه ریزی دقیق پیرامون چشم انداز، هزینه‌ها و خط زمانی نیاز دارد تا از راه اندازی به‌موقع فازهای متفاوت معرفی ارز ملی، اطمینان حاصل شود.

منبع: Bitcoin.com


سر تیتر اخبار:

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم خبری

حدود یک سال در بازار رمز ارز فعالیت داشته‌ام و به تازگی وارد حوزه ی نوشتن در این عرصه شده‌ام. به بازی های ویدیویی، ورزش فوتبال و نوازندگی علاقه‌مندم و از یک سال گذشته هنرجوی ویولن هستم. همچنین در دانشگاه فرهنگیان رشته ی آموزش زبان انگلیسی تحصیل می‌کنم. از دیدگاه من رمز ارز می‌تواند محل بسیار مناسب و رو به رشدی برای ذخیره ی پول، خصوصا در شرایط اقتصادی حال حاضر کشور باشد.

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها