مطالعات IMF: کاربرد رمز ارز در کشورهای فاسد بیشتر است
به گزارش زوم ارز، صندوق بین المللی پول ضمن اشاره به استفادهی بیشتر ارزهای دیجیتال در کشورهایی که “فاسد”، یا با محدودیتهای مالی شدید، خوانده میشوند، پیشنهاد به افزایش قانونگذاری پیرامون معاملات رمز ارز کرده است.
تحلیلهای IMF نشان میدهد که چرا کشورها تصمیم به مجبور کردن واسطهها، از جمله صرافیهای ارز دیجیتال، به برعهده گرفتن پروسههای شناسایی مشتری، میگیرند.
برخی از کشورها، همچون ایالات متحده، چنین قوانینی را از پیش وضع کردهاند.
با وجود اینکه انتظار میرود تا پایان سال ۲۰۲۶، صنعت ارزهای دیجیتال به ارزش ۴ تریلیارد دلاری دست یابد، کشورهای متعددی در حال اقدام برای قانونگذاری بر سر آن هستند.
بنا به اعلام IMF، دارایی دیجیتال میتواند جهت انتقال دارایی غیرقانونی یا دور زدن ممنوعیتها استفاده شود. هرچند، این گروه اشارهای به هیچ کشوری نکرد.
تحقیق اخیر از سوی IMF فاش کرد که رمز ارزها میتوانند جهت انتقال دارایی مرتبط با جرائم یا خنثی سازی کنترل مقامات در ۵۵ کشور استفاده شوند.
شرکت کنندگان این آمارگیری، که بین ۲۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰ فرد از هر کشور به شمار میروند، مورد این سوال قرار گرفتند که آیا در سال ۲۰۲۰ دارایی دیجیتال نگهداری میکردند یا خیر.
IMF اذعان کرد که آنها دادههای پایهی خود پیرامون کاربرد بیت کوین را از اطلاعات گردآوری شده در یک مطالعه از سوی یک نهاد آماری در آلمان به دست آوردهاند.
در تحقیقات IMF آمده است: بهترین استراتژی، جنگیدن نیست، بلکه فهمیدن این است که چگونه میتوان، به شکلی بهینه، برای بیت کوین قانونگذاری کرد.
این صندوق اشاره داشت که یافتههای آنها ارزش استفاده دارند، اما باید با احتیاط از آنها یاد شود، چرا که جامعهی نمونه کوچک بوده و دقت دادههای یافت شده شفافیت ندارد.
برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارزهای دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @Zoomarz98 بپیوندید.
منبع: Bitcoinist
سر تیتر اخبار:
نظرات کاربران