بهترین کیف پول نم XEM در سال [year]

کیف پول های XEM
بازدید 55
۰

بهترین کیف پول نم XEM، همان‌طور که اطلاع دارید، برای ذخیره سازی رمز ارز های مختلف، باید از کیف پول های دیجیتال استفاده کنید. برخی از کیف پول ها از برخی از رمز ارز ها پشتیبانی می کند. توجه داشته باشید که برخی از رمز ارز ها کیف پول اختصاصی و یا رسمی نیز دارند. در این مقاله ما قصد داریم تا به کیف پول های ارز دیجیتال نم یا XEM بپردازیم. این ارز از آن دسته رمز ارز هایی است که کیف پول اختصاصی نیز دارد. در صورتی که علاقه به استفاده از کیف پول اختصاصی را دارید، حتماً این مقاله را تا انتها دنبال کنید. ناگفته نماند که نام این ارز دیجیتال XEM می باشد. شاید در برخی از سایت ها نام آن را Nem شنیده باشید. در اصل نم یا Nem نام شبکه این ارز دیجیتال می باشد.

یکی از سؤالاتی که ممکن است برایتان پیش بیاید این است که چه صرافی هایی از ارز دیجیتال xem پشتیبانی می کند؟ صرافی های مختلفی از این رمز ارز پشتیبانی می کنند. شما می توانید این ارز را در صرافی هایی همچون بایننس، هیوبی، کوکوین، بای بیت و… معامله کنید. اگر قصد دارید تا درباره این ارز اطلاعات کاملی به دست بیاورید به شما پیشنهاد می کنیم که نام XEM را در سایت زوم ارز جستجو کنید. چراکه ما درباره این ارز به صورت کامل در یک مقاله صحبت کرده ایم.

انواع کیف پول های ارز دیجیتال نم XEM

انواع کیف پول های ارز دیجیتال XEM

انواع کیف پول های ارز دیجیتال XEM

خوشبختانه کیف پول های سخت افزاری و یا نرم افزاری مختلفی از این ارز دیجیتال پشتیبانی می کنند. شما می توانید به راحتی کیف پول مورد نظرتان را انتخاب و از آن استفاده کنید. شاید برایتان این سؤال پیش بیاید که بهترین کیف پول ارز دیجیتال XEM کدام ولت می باشد؟

ما همیشه در مقابل این سؤال پاسخ می دهیم که بهتر است به دنبال مناسب ترین کیف پول باشید نه بهترین! در صورتی که شما مناسب ترین کیف پول را انتخاب کنید، دیگر می توانید بدون هرگونه مشکلی با آن کار کنید. اگر برایتان سؤال است که مناسب ترین کیف پول دقیقاً به چه ولت هایی می گویند، بهتر است به پست ویژگی های کیف پول در اینستاگرام زوم ارز سری بزنید. ما در این پست به شما چندی از ویژگی ها مناسب ترین کیف پول را گفته ایم. شما می توانید با کمک این پست، مناسب ترین کیف پول را انتخاب کنید. برای دسترسی به این پست آموزشی اینجا کلیک کنید.


معرفی کیف پول های نرم افزاری ارز دیجیتال نم XEM

اگر قصد آشنایی با کیف پول های نرم افزاری ارزدیجیتال XEM را دارید، این قسمت از مقاله را تا انتها دنبال کنید. ما در این بخش، به صورت کامل کیف پول های نرم افزاری این ارز دیجیتال را معرفی کرده ایم. در ادامه با ما همراه باشید.

  1. کیف پول نرم افزاری سیف پل Safepal

کیف پول نرم افزاری سیف پل Safepal

کیف پول نرم افزاری سیف پل Safepal

این کیف پول نرم افزاری در حال حاضر بسیار معروف است و شاید بارها نام آن را شنیده باشید. کیف پول نرم افزاری سیف پل رایگان است و شما برای استفاده از آن نیازی به پرداخت هزینه ندارید. متأسفانه نسخه نرم افزاری این کیف پول تنها مختص سیستم عامل های موبایلی می باشد اما کیف پول سخت افزاری سیف پل برای سیستم عامل های کامپیوتری نیز موجود می باشد. البته لازم به ذکر است که روی صحبت ما در این مقاله با کیف پول نرم افزاری سیف پل می باشد. شما می توانید در این ولت رمز ارز های مختلفی را ذخیره سازی کنید که ارز دیجیتال XEM از جمله این رمز ارز ها می باشد.

مزایا:

  • پشتیبانی از امکانات مختلف ( صرافی داخلی و… )
  • قابلیت ذخیره سازی رمز ارز های گوناگون
  • امنیت مناسب و پایدار
  • رابط کاربری کاربر پسند

معایب:

  • عدم پشتیبانی از سیستم عامل های کامپیوتری
  1. کیف پول نرم افزاری اتمیک Atomic

این ولت رایگان از رابط کاربری مناسبی برخوردار است. شما می توانید به راحتی از این ولت استفاده کنید. در صورتی که هنگام کار با این کیف پول با مشکل رو به رو شدید، می توانید با جستجوی نام اتمیک در سایت زوم ارز آموزش ویدیویی این کیف پول را مشاهده کنید.

خوشبختانه امنیت در کیف پول اتمیک مناسب می باشد؛ اما متأسفانه این کیف پول از تایید هویت دو عاملی پشتیبانی نمی کند. ناگفته نماند که این موضوع به این معنی نیست که این ولت امنیت ندارد بلکه کیف پول اتمیک تنها فاقد یک ویژگی با نام تایید هویت دو عاملی است.

خوشبختانه برعکس کیف پول سیف پل، اتمیک ولت از سیستم عامل های کامپیوتری و موبایلی پشتیبانی می کند. شما می توانید با استفاده از سایت رسمی این کیف پول نرم افزار های متناسب با سیستم عامل هایتان را دانلود کنید. برای دسترسی به سایت رسمی این کیف پول کافی است اینجا کلیک کنید.

مزایا:

  • پشتیبانی از امنیت مناسب
  • امکانات مختلف و قابل استفاده
  • رابط کاربری کاربر پسند
  • استفاده کاملاً رایگان
  • پشتیبانی از تمامی سیستم عامل ها

معایب:

  • عدم پشتیبانی از تایید هویت دو عاملی
  1. کیف پول نرم افزاری کوینومی Coinomi

کیف پول نرم افزاری کوینومی Coinomi

کیف پول نرم افزاری کوینومی Coinomi

کیف پول کوینومی، از دیگر کیف پول های نرم افزاری معروف است. شما می توانید از این کیف پول نرم افزاری در سیستم عامل های مختلف استفاده کنید. خوشبختانه کوینومی ولت از تمامی سیستم عامل های کامپیوتری و موبایلی پشتیبانی می کند. شاید برایتان این سؤال پیش بیاید که منظور از تمامی سیستم عامل های کامپیوتری چیست؟ این موضوع به این منظور است که کوینومی ولت حتی از سیستم عامل لینوکس نیز پشتیبانی می کند.

خوشبختانه رابط کاربری کیف پول کوینومی مناسب است. فرقی نمی کند که شما مبتدی هستید یا حرفه ای چرا که می توانید به راحتی با این کیف پول کار کنید. رابط کاربری این ولت به قدری مناسب است که هر بخش از کیف پول به گونه ای برای شما دسته بندی شده است.

کوینومی ولت یک کیف پول کاملاً رایگان است. برای استفاده و یا دانلود شما هیچ هزینه ای را نباید پرداخت کنید. اگر قصد استفاده از این کیف پول را دارید، بهتر است از یک سایت مناسب دانلود کنید. برای مثال یکی از سایت های مناسب، سایت رسمی این ولت می باشد. برای دسترسی به سایت رسمی کوینومی ولت اینجا کلیک کنید.

مزایا:

  • پشتیبانی از رمز ارز های مختلف
  • امنیت پایدار
  • قابل نصب بر روی سیستم عامل های مختلف
  • استفاده کاملاً رایگان، بدون نیاز به پرداخت هرگونه هزینه

معایب:

  • عدم پشتیبانی از تایید هویت دو عاملی
  1. کیف پول نرم افزاری نم ولت NEM Wallet‏

این ولت، کیف پول رسمی ارز دیجیتال XEM می باشد. اگر به دنبال یک کیف پول اختصاصی و یا رسمی هستید، می توانید از این ولت استفاده کنید. لازم به ذکر است که این کیف پول از هیچ رمز ارز و یا توکن دیگری پشتیبانی نمی کند. خوشبختانه رابط کاربری این کیف پول آسان است و شما می توانید بدون هیچ دانش قبلی درباره این کیف پول، در آن اقدام به ذخیره رمز ارز هایتان کنید. در صورتی که هنگام کار با این کیف پول با مشکل رو به رو شدید، می توانید مشکل خود را در بخش نظرات مطرح کنید تا در اولین فرصت پاسخ سؤال خود را دریافت کنید.

از این کیف پول شما تنها می توانید در سیستم عاملی های موبایلی استفاده کنید. متأسفانه در حال حاضر این کیف پول قابل نصب بر روی سیستم عامل های کامپیوتری نمی باشد. برای دانلود این کیف پول اگر سیستم عامل اندرویدی ” Android ” دارید بهتر است از فروشگاه پلی استور ” PlayStore ” یا همان گوگل پلی ” Google Play ” اقدام کنید و در صورتی که سیستم عامل شما ای او اس ” IOS ” می باشد بهتر است از آپ استور ” App Store ” برای دانلود این کیف پول اقدام کنید.

مزایا:

  • کیف پول اختصاصی ارز دیجیتال نم
  • رابط کاربری مناسب

معایب:

  • عدم پشتیبانی از رمز ارز های دیگر
  • عدم پشتیبانی از سیستم عامل های مختلف

معرفی کیف پول های سخت افزاری ارز دیجیتال XEM

اگر جز کیف پول های نرم افزاری، قصد آشنایی با کیف پول های سخت افزاری ارز دیجیتال XEM را دارید، این بخش از مقاله را دنبال کنید چرا که در این بخش قصد معرفی کامل کیف پول های سخت افزاری این ارز دیجیتال را داریم.

  1. کیف پول سخت افزاری Ledger Nano S

کیف پول سخت افزاری Ledger Nano S

کیف پول سخت افزاری Ledger Nano S

احتمالاً نام کیف پول های سخت افزاری لجر یا Ledger را زیاد شنیده اید. لجر در اصل نام کمپانی و یا شرکتی است که کیف پول های سخت افزاری Nano S و Nano X را تولید کرده است. هر دو کیف پول در حال حاضر در بازار وجود دارند و شما می توانید آن ها را تهیه کنید. در این قسمت از مقاله قصد داریم تا درباره کیف پول Ledger Nano S توضیحاتی را ارائه دهیم.

این کیف پول سخت افزاری خوشبختانه امنیت مناسبی دارد و شما می توانید با اطمینان رمز ارز هایتان را در این کیف پول ذخیره سازی کنید. این ولت قیمت نسبتاً مناسبی دارد و برای تهیه آن نیازی نیست هزینه زیادی پرداخت کنید. تقریباً قیمت حدودی این کیف پول چیزی بین ۳ الی ۵ میلیون تومان می باشد.

این ولت نسبت به کیف پول سخت افزاری Ledger Nano X قدیمی تر است و به همین خاطر احتمال دارد در آینده آپدیت های کمتری را دریافت کند. این دو کیف پول تفاوت های مختلفی را با یک دیگر دارند. برای مثال تفاوت ظاهری این دو در صفحه نمایش آن ها می باشد. اگر قصد آشنایی بیشتر با این ولت را دارید بهتر است به مقاله اختصاصی این کیف پول در سایت زوم ارز مراجعه کنید.

مزایا:

  • پشتیبانی از سیستم عامل های مختلف
  • رابط کاربری مناسب و کاربر پسند
  • قیمت نسبتاً مناسب
  • امنیت پایدار
  • قابلیت ذخیره سازی رمز ارز های گوناگون
  • پشتیبانی از تایید هویت دو عاملی
  • پشتیبانی از صرافی داخلی

معایب:

  • این ولت همان‌طور که گفتیم کمی قدیمی است.
  1. کیف پول سخت افزاری Ledger Nano X

کیف پول سخت افزاری Ledger Nano X

کیف پول سخت افزاری Ledger Nano X

همان‌طور که در قسمت قبل نام این ولت را مشاهده کردید، از آن می توانید برای ذخیره رمز ارز های مختلف استفاده کنید. این کیف پول رابط کاربری مناسب و همچنین امنیت پایداری دارد. شما می توانید با اطمینان از این کیف پول استفاده کنید. گفتنی است که متأسفانه قیمت این کیف پول کمی بالا می باشد و متأسفانه هر فردی نمی تواند این کیف پول را تهیه کند. البته این موضوع به دلایل مختلفی ارتباط دارد.

شما می توانید در این ولت رمز ارز های مختلفی را ذخیره سازی کنید. جز ذخیره سازی ارز دیجیتال امکان معامله رمز ارز ها برای شما در این ولت فراهم شده است. خوشبختانه این کیف پول از صرافی داخلی پشتیبانی می کند و این موضوع باعث شده است تا امکان معامله داخلی برای کاربران این ولت فراهم شود. در ادامه همراه ما باشید تا با مزایا و معایب این کیف پول آشنا شوید.

مزایا:

  • رابط کاربری کاربر پسند
  • امنیت مناسب و پایدار
  • پشتیبانی از سیستم عامل های مختلف
  • امکان معامله داخلی ( پشتیبانی از صرافی داخلی )
  • پشتیبانی از سیستم عامل های مختلف
  • امکان فعال‌سازی تایید هویت دو عاملی

معایب:

  • قیمت نسبتاً بالا

برای مطالعه ی بیشتر درباره ی کیف پول لجر (Ledger) کلیک کنید

  1. کیف پول سخت افزاری ترزور مدل وان Trezor One

کیف پول سخت افزاری ترزور مدل وان Trezor One

کیف پول سخت افزاری ترزور مدل وان Trezor One

این ولت توسط کمپانی ترزور تولید شده است. شما می توانید از کیف پول سخت افزاری Trezor One در سیستم عامل های مختلف استفاده کنید. این ولت از رمز ارز ها و همچنین امکانات مختلفی نیز بهره مند است. برای مثال این کیف پول از صرافی داخلی و تایید هویت دو عاملی پشتیبانی می کند. شما می توانید با استفاده از صرافی داخلی معاملاتتان را به آسانی انجام دهید همچنین از تایید هویت دو عاملی برای بالابردن امنیتتان استفاده کنید.

این کیف پول نسبت به دیگر کیف پول کمپانی ترزور یعنی Trezor T خوش قیمت تر است و البته قدیمی تر! در صورتی که به دنبال یک کیف پول سخت افزاری خوش قیمت هستید، این ولت می تواند در لیست انتخابی های شما باشد.

مزایا:

  • پشتیبانی از صرافی داخلی
  • امکان فعال‌سازی تایید هویت دو مرحله ای
  • قابلیت ذخیره سازی رمز ارز های مختلف
  • قیمت نسبتاً مناسب
  • رابط کاربری آسان و کاربر پسند
  • امنیت مناسب و پایدار

معایب:

  • این ولت، کمی قدیمی است و امکان دارد در آینده آپدیت های کمتری دریافت کند.
  1. کیف پول سخت افزاری ترزور مدل تی Trezor T

کیف پول سخت افزاری ترزور مدل تی Trezor T

کیف پول سخت افزاری ترزور مدل تی Trezor T

این کیف پول نیز توسط کمپانی ترزور تولید شده است و نسبت به Trezor One جدید تر می باشد. شما می توانید از کیف پول سخت افزاری Trezor T برای ذخیره رمز ارز های مختلف استفاده کنید. این ولت از سیستم عامل های مختلف پشتیبانی می کند و شما می توانید در سیستم عامل دلخواه از این کیف پول استفاده کنید. متأسفانه قیمت این ولت کمی بالا است. اگر به دنبال یک کیف پول سخت افزاری ارزان قیمت هستید، این کیف پول مناسب شما نمی باشد.

اگر یک کاربر مبتدی هستید، نگران کار با این کیف پول نباشید چرا که کار با این ولت آسان است و نیاز به دانش خاصی ندارد. در ادامه همراه ما باشید تا با مزایا و معایب این کیف پول بیشتر آشنا شوید.

مزایا:

  • پشتیبانی از امنیت مناسب و پایدار
  • قابلیت فعال‌سازی تایید هویت دو عاملی
  • جدید و به‌روز
  • پشتیبانی از رمز ارز های مختلف از جمله ارز دیجیتال XEM
  • قابل نصب بر روی سیستم عامل های مختلف

معایب:

  • قیمت این ولت کمی بالا است

برای مطالعه ی بیشتر درباره ی کیف پول ترزور (Trezor) کلیک کنید


نگاهی کلی به کیف پول های XEM

نگاهی کلی به کیف پول های XEM

نگاهی کلی به کیف پول های XEM

ردیف نام کیف پول نوع کیف پول نوع سیستم عامل
۱ Safepal نرم افزاری موبایلی
۲ Atomic نرم افزاری موبایلی و کامپیوتری
۳ Coinomi نرم افزاری موبایلی و کامپیوتری
۴ Exodus نرم افزاری موبایلی و کامپیوتری
۵ NEM Wallet‏ نرم افزاری ( اختصاصی ) موبایلی
۶ nemplatform نرم افزاری ( اختصاصی ) کامپیوتری
۷ Ledger Nano S سخت افزاری موبایلی و کامپیوتری
۸ Ledger Nano X سخت افزاری موبایلی و کامپیوتری
۹ Trezor One سخت افزاری موبایلی و کامپیوتری
۱۰ Trezor T سخت افزاری موبایلی و کامپیوتری

اینفوگرافیک کیف پول های نم XEM

اینفوگرافیک کیف پول های نم xem

اینفوگرافیک کیف پول های نم xem


سخن آخر درباره ی کیف پول های XEM

همان‌طور که در مقاله گفته شد، شما می توانید از تمام کیف پول های نرم افزاری، به صورت رایگان استفاده کنید. قبل از اینکه بخواهید اقدام به دانلود یک ولت کنید، حتماً از اعتبار سایت موردنظر مطلع شوید. سعی کنید، کیف پول مورد نظرتان را از یک سایت معتبر دانلود کنید تا مشکلی برایتان پیش نیاید. توجه داشته باشید که برای خرید کیف پول های سخت افزاری نیز این موضوع برقرار است. شاید برایتان این سؤال پیش بیاید که این موضوع به چه معنی است؟

اگر قصد خرید و استفاده از کیف پول های سخت افزاری دارید، حتماً آن ها را از یک سایت و یا یک مکان معتبر تهیه کنید. این موضوع باعث می شود تا گرفتار مسائل حاشیه ای نشوید. در صورتی که در این باره برایتان سؤالی ایجاد شد، سؤال خود را در بخش نظرات از ما بپرسید.

ممنون از اینکه تا انتهای مقاله “بهترین کیف پول XEM” همراه ما بودید.

 


بیشتر بخوانید:

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم محتوا

من سید مهدی هستم تولید کننده محتوا سایت زوم ارز. دانشجوی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه آزاد گرایش نرم افزار می باشم و همچنین سابقه ی سه سال فعالیت در حوزه ی ارز های دیجیتال و 5 سال نیز تولید کننده محتوا را در کارنامه خود دارم. بنده علاقه مند به دنیای کریپتو و همچنین تکنولوژی هستم و همچنین به آینده ی ارز های دیجیتال بسیار خوشبین نیز هستم و بر این باورام که صنعت بلاکچین در ایران آینده ای بسیار درخشانی خواهد داشت.

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها