چرا باید این صرافی را انتخاب کنیم؟

چرا باید این صرافی را انتخاب کنیم؟
بازدید 42
۰

چرا باید این صرافی را انتخاب کنیم؟

انتخاب محیطی امن و معتبر برای انجام معاملات، قدمی مهم است که باید آن را با دقت بردارید و اگر ایرانی هم باشید، این دقت باید دو چندان شود، چرا که صرافی انتخابی شما حتی اگر معتبر، قدیمی و امن باشد اما نام ایران را در فهرست کشورهای تحریم‌شده خود قرار داده باشد، عملاً برای ما بلااستفاده خواهد شد.

بنابراین باید به سراغ انتخابی برویم که علاوه بر داشتن فاکتورهای ضروری عادی، از ما هم پشتیبانی کند و یا حداقل کاری به کار ما نداشته باشد و این، همان مبحثی است که به عنوان موضوع این مقاله انتخاب شده است. در ادامه ما را همراهی نمایید تا بهتر و بیشتر این موضوع را بررسی نماییم.

توبیت، انتخابی مناسب برای ما

صرافی که ما قصد معرفی و بررسی آن را داریم، توبیت (Toobit) نام دارد. اگر نام آن را زیاد نشنیده‌اید هم ایرادی ندارد، چرا که در ۲ سال گذشته فعالیت داشته است و یک Exchange نسبتاً جدید محسوب می‌شود. اما آیا چون که جدید است، نمی‌توان به آن اعتماد کرد؟ اصلاً از نظر امنیت، اعتبار، حجم معاملات و سایر فاکتورها، در چه جایگاهی قرار می‌گیرد؟ جواب همه این سؤالات در ادامه آمده است.

امنیت

راه‌هایی برای افزایش امنیت حساب وجود دارد. می‌توانید یک پسورد قوی انتخاب نمایید، کد تأیید دومرحله‌ای را فعال کنید و در صورت استفاده از نسخه موبایلی، از اثر انگشت یا Pattern برای تأیید ورود استفاده نمایید.

جدای از این کارها که توسط خود شما قابل انجام هستند، لازم به ذکر است که مطابق داده‌های Cer.live، سطح امنیتی این صرافی A در نظر گرفته شده است و امتیازی که به امنیت آن داده شده، ۸۲ از ۱۰۰ است. تجمیع همه این موارد کنار همدیگر، تا حدودی خیال ما را بابت امنیت این پلتفرم راحت می‌کند.

اعتبار و جایگاه

با مراجعه به وبسایت Coin Market Cap، می‌توانید اسامی ۱۰۰ صرافی برتر دنیا را مشاهده کنید. در این فهرست، نام‌هایی قدیمی و آشنا مثل بایننس را خواهید دید. در کنار اسامی قدیمی و معروف، نام توبیت که تنها ۲ سال سابقه دارد نیز به چشم می‌خورد (با رتبه ۲۰). خود این موضوع، یکی از دلایل اعتبار این پلتفرم است و نشان از جایگاه مناسب آن دارد.

اعتبار و جایگاه

اعتبار و جایگاه

حجم معاملات

اگر نگاهی به حجم معاملات انجام شده در بخش فیوچرز این صرافی طی یک روز اخیر بیندازیم، متوجه می‌شویم که حجمی معادل با ۱۳.۵ میلیارد دلار معامله انجام شده است. اما آیا این عدد، عددی خوب است یا این که مقداری است پایین؟ خب، بیایید یک مقایسه انجام بدهیم.

این شاخص برای صرافی محبوب BingX، چیزی است معادل با ۵ میلیارد دلار (حدوداً)، برای MEXC تقریباً معادل با ۴ میلیارد دلار است. صرافی معروف KuCoin 1 میلیارد معامله داشته و OKX هم ۱۹ میلیارد. حال شما بگویید، آیا این عدد برای Toobit خوب است یا نه؟ توجه داشته باشد که داشتن حجم بالای معامله، نشان از نقدینگی بالاتر دارد و احتمالاً سفارشات و معاملات شما در چنین بازاری راحت‌تر انجام خواهند شد.

منو و محیط کار

سایت سرعت لودینگ خوبی دارد. در کنار این مورد، پشتیبانی از زبان فارسی نیز وجود دارد و اگر با منوی فارسی راحت‌تر بودید، می‌توانید به راحتی زبان سایت را تغییر دهید. همچنین، این امکان وجود دارد که میزان دارایی خود را به شکل واحد پول ریال مشاهده نمایید تا درک بهتری از میزان سرمایه خود داشته باشید.

کارمزد معاملات

یکی از موارد بسیار مهم هنگام بررسی Exchange های مختلف، میزان کارمزد دریافتی توسط هر یک است. همان‌طور که می‌دانید، یک کارمزد داریم که مختص به شبکه است و ربطی به صرافی ندارد. اما جدای از آن، خود صرافی هم بابت انجام معاملات و ارائه خدمات، مقداری هزینه دریافت می‌کند. از این رو، مهم است که مقدار دریافتی زیاد نباشد تا از هدر رفتن پول و سرمایه جلوگیری شود.

این صرافی، در حالت Taker کارمزدی ۰.۰۶ درصدی و در حالت Maker کارمزدی ۰.۰۴ درصدی دریافت می‌کند. البته لازم به ذکر است که در صورت ثبت‌نام با کد رفرال برخی از مجموعه‌ها و افراد، این کارمزد کمتر هم خواهد شد. به‌طور کلی، از نظر هزینه‌های دریافتی، توبیت مقادیری استاندارد و مناسب را دریافت می‌کند.

قبول کردن مدارک ایرانی

می‌رسیم به یکی از اصلی‌ترین چالش‌ها هنگام انتخاب و استفاده از یک Exchange خارجی و آن چیزی نیست جز احراز هویت. خب مورد اول این که هنگام استفاده از این پلتفرم شما نیازی به تغییر دادن آی‌پی خود ندارید. ثانیاً احراز هویت در صرافی توبیت اصلاً الزامی نیست. نهایتاً اگر هم نیاز به ثبت مدارک هویتی داشتید، می‌توانید از همان مدارک ایرانی خود استفاده کرده و فرآیند احراز هویت را کامل نمایید.

سرعت، رابط کاربری و باقی موارد

همان‌طور که پیش‌تر هم گفتیم، سرعت لودینگ سایت مناسب است و کار کردن با آن اذیت‌کننده نیست. ضمناً رابط کاربری بهینه‌ای هم دارد و هماهنگ شدن با این رابط کاربری چندان دشواری ندارد. جدای از این موارد، شما به اپلیکیشن این صرافی هم دسترسی دارید و در صورتی که به هر دلیلی نخواستید از نسخه وب آن استفاده کنید، با دانلود و نصب اپ، می‌توانید معاملات خود را با نسخه موبایلی به انجام برسانید.

سرعت، رابط کاربری و باقی موارد

سرعت، رابط کاربری و باقی موارد

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

محمد حسین میرزایی

میرزایی هستم دانشجوی رشته کامپیوتر علاقمند به ارزهای دیجیتال و تکنولوژی

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها