گزارش: آمریکا، چین و انگلستان در راه اندازی پروژه های کلاهبرداری و کریپتوهای مرده پیشتاز هستند
به گزارش زوم ارز، میان ژانویه ۲۰۲۲ و اکتبر ۲۰۲۴، بیشتر پروژههای رمزنگاری در ایالات متحده به اجرا درآمدند، در حالی که اعمال کنندگان آمریکایی ۴۳٪ از کل پروژههای رمزنگاری که شناخته شدند، به عنوان کلاهبرداری شناخته شدند.
برای اطلاع از تمامی اخبار کانال تلگرام ما را دنبال کنید
با بررسی گزارش ۵Money و Storible مشخص شده است که بخش قابل توجهی از فعالیت های کلاهبرداری جهانی و پروژه های رمزنگاری ناموفق بازویی از تعداد محدودی از کشورها، از جمله ایالات متحده، چین، و بریتانیا نشأت میگیرد.
تحلیلگران دادههای ۱۵۴۴ پروژه مربوط به ارزهای دیجیتال، که در دوره زمانی از ژانویه ۲۰۲۲ تا اکتبر ۲۰۲۴ به صورت جهانی اجرا شده بودند، مورد بررسی قرار گرفتند.
چین و بریتانیا به ترتیب ۸ و ۷ درصد از جرایم کلاهبرداری را به خود نسبت دادهاند.
ایالات متحده نیز جزو کشورهایی است که در فهرست پروژههای ناکام قرار دارد؛ زیرا ۳۳ درصد از کل پروژهها به آن تعلق دارد. پس از آن، چین با ۷.۶۳ درصد، انگلیس با ۷.۲۲ درصد، و هر یک از کره جنوبی و سنگاپور با بیش از ۶ درصد، در ردهبندی بعدی قرار دارند.
این گزارش اظهار کرد که کلاهبرداریها و پروژههای ناکام در کشورهای با بازارهای پر رونق، عادیتر هستند.
برای تعیین کشورهایی که دارای بالاترین نرخ پروژههای رمزنگاری کلاهبرداری هستند، محققان تعداد پروژههای کلاهبرداری راه اندازی شده توسط توسعهدهندگان در هر کشور را با تعداد کل پروژههای رمزنگاری آنها مقایسه کردند.
روسیه بالاترین میزان کلاهبرداری را در پروژههای راه اندازی شده توسط توسعهدهندگان خود به خود اختصاص داده و تحلیلگران به این استنباط رسیدند که ۲۴ درصد از کل پروژهها از این دست بودهاند. توسعهدهندگان سوئیسی با ۲۲ درصد از کلاهبرداریهای پروژهها، در رتبه دوم قرار گرفتند و پس از آن توسعهدهندگان چینی با ۲۰ درصد این نوع فعالیت در رتبه سوم قرار گرفتند. همچنین، ویتنام نیز با ۱۲ درصد از پروژههای رمزنگاری خود در بخش جعلی شناخته شده است.
شاید دنبال کردن این اخبار برای شما مفید باشد: |
در حال حاضر، کره جنوبی بالاترین درصد پروژههای رمزنگاری شکست خورده را دارا میباشد. حدود ۵۹٪ از پروژههای رمزنگاری این کشور به عنوان مرده دستهبندی شدهاند، این در حالی است که تعداد کلی این پروژهها در مقایسه با کشورهایی نظیر ایالات متحده کمتر است.
سنگاپور با ۵۴ درصد رهگیری، جایگاه برتری را به خود اختصاص داده است، در حالی که بیش از نیمی از پروژههای انجام شده در بریتانیا با شکست روبهرو شدهاند. کانادا و هلند همچنین با نرخ شکست ۵۰ درصدی، از موفقیتها و شکستهای خود باخبرند، در حالی که ویتنام با ۴۲ درصد، برای خود جایگاه ششم جهانی را تصمیمگیری کرده و بخش قابل توجهی از پروژههای انجام شده در این کشور را موفق میداند.
این تحقیق بر اهمیت رعایت استانداردهای جهانی و مقررات سختگیرانه برای مقابله با پدیدههای کلاهبرداری و پروژههای ناکام تاکید داشت.
تنظیمکنندگان در سرتاسر جهان سعی در ایجاد پایداری اقتصادی و تقویت پشتیبانی از سرمایهگذاران دارند، که طرحهای سرمایهگذاری در حالتی که صنعت کریپتو را به عنوان یک کسبوکار پیشرفته و پرریسک مشاهده میکنند، تنظیماتی سختگیرانه را به وجود آورده اند. به عنوان مثال، اداره رفتار مالی در بریتانیا قصد دارد تا سال ۲۰۲۶ مقررات ارزهای دیجیتال را نهایی کند. در عین حال، کشورهایی مانند سنگاپور و کره جنوبی برای حمایت از حقوق مصرفکنندگان اقدامات سختگیرانهای را اعمال کرده اند.
یافتههای اخیر گزارش فوریه AlphaQuest را مورد توجه قرار دادهاند، که نشان میدهد بیش از ۷۰ درصد از پروژههای رمزنگاری که در دوره رشد ۲۰۲۰-۲۰۲۱ شروع شدهاند، تا اوایل سال ۲۰۲۴ ویران گشتهاند، و ۳۰ درصد از آنها فقط چند ماه پس از اعلام ورشکستگی FTX تعطیل شدند.
سال ۲۰۲۳ به عنوان سختترین سال برای صنعت کریپتو در دوره ۲۰۲۰-۲۰۲۳ شناخته شده است. حدود ۶۰ درصد از پروژههایی که در آن زمان وجود داشتند، به علت مشکلات مالی و حجم معاملات پایین، از بین رفتند.
منبع: crypto.news
بیشتر بخوانید
نظرات کاربران