هدف دولت ترامپ: کاهش کسری تجاری با کشورهای دیگر
به گزارش زوم ارز، یکی از اهداف اصلی دولت ترامپ در حال حاضر کاهش کسری تجاری، به ویژه در تجارت کالا، با دیگر کشورها است.
در این زمینه، ایالات متحده اغلب کالاهای خود را از کشورهای دیگر وارد میکند که آنها را بهطور اقتصادیتر تولید میکنند. به عنوان ارز ذخیره جهانی، دلار آمریکا به عنوان واحد پول برای تأمین هزینههای این خریدها به کشورهای مختلف ارسال میشود.
پس از سرمایهگذاری مجدد، دلارهای خارجی به داراییهای ارزشمند ایالات متحده مانند برندهای دولتی و سهام سرمایهگذاری میشود. این فرآیند منجر به ایجاد تقاضای اصطکاکی برای دلارهای مصنوعی آمریکایی شده است و در طول دههها، طبقه متوسط ایالات متحده به دلیل انتقال مشاغل تولیدی به کشورهای دیگر، با مشکلاتی مواجه شده است.
تأثیرات اقتصادی و کسری حساب جاری
تجارت بینالمللی با انتقال تولید به کشورهای با هزینه کمتر، باعث افزایش بهرهوری شده است، اما این رشد اقتصادی در عین حال با برخی مشکلات و چالشها همراه بوده است.
یکی از اصول اساسی اقتصاد، قانون تعادل پرداخت است که به این معناست که هر کسری در حساب ارز (مانند واردات کالاها و خدمات) باید توسط مازاد حساب سرمایه جبران شود.
استفاده از سرمایه خارجی برای جمعآوری منابع اضافی در ایالات متحده منجر به تشکیل یک ساختار مالی برای داراییهای فرقهای شده است. این اقدام باعث کاهش هزینههای وامگیری برای دولت و همچنین افزایش بازدهی سهام ایالات متحده نسبت به کشورهای دیگر شده است.
دولت ترامپ و کاهش کسری حساب جاری
دولت ترامپ به وضوح اعلام کرده است که قصد دارد کسری حساب جاری را کاهش دهد. اگرچه این امر در نهایت میتواند به کاهش جریان بازدهی سهام و افزایش قیمتها منتهی شود، اما به طور مؤثر، دولت ترامپ به کشورهای خارجی توصیه میکند که درآمدهای خود را صرفهجویی کنند و آنها را وارد کشور کنند.
تأثیرات بینالمللی و رقابت برای خروج داراییها
تحقیقات نشان میدهد که اقدامات مربوط به فروش داراییها بیشتر در جلسات بازار کشورهای خارجی اتفاق میافتد. در جلسات بازار نیویورک، دلار آمریکا همچنان عملکرد خوبی دارد، اما در جلسات اروپا و آسیا، رقابت برای خروج داراییها افزایش یافته است.
خروج داراییها و بازدهی خزانهداری ایالات متحده
با توجه به افزایش بهرهوری و سرمایهگذاری در داراییهای ایالات متحده، این روند ممکن است باعث افزایش بازدهی اوراق خزانهداری و کاهش قیمت سهام شود.
در نهایت، کشورها باید از بازدهی خزانهداری ایالات متحده که بهعنوان یک شاخص نسبی برای بازارهای جهانی شناخته میشود، بهرهبرداری کنند.
نظرات کاربران