یلن وزیر خزانه داری از تحریم های جدید جهانی رونمایی می کند
به گزارش زوم ارز، به گزارش ها، اعضای بنیادی BRICS، یعنی روسیه و چین، در تلاشند تا روابط اقتصادی خود را توسعه و پیشرفت بخشند.
برای اطلاع از تمامی اخبار کانال تلگرام ما را دنبال کنید
در جلسه شانزدهم رهبران کشورهای بریکس، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و شی جین پینگ، رهبر چین، در تالار مذاکرات گفتگوهایی برگزار کردند به منظور ایجاد یک “نظم جهانی عادلانه” و تقویت شراکت تجاری بین این کشورها. این اقدام به گزارش ساوت چاینا مورنینگ پست صورت گرفت.
به گفته پوتین، همکاری بین دو نهاد اقتصادی میتواند در شرایط نامنطقی در صحنه جهانی به عنوان یک عامل مهم عمل کند.
«همکاری بین روسیه و چین در امور جهانی به عنوان یکی از مهمترین عوامل تثبیت کننده در صحنه بینالملل محسوب میشود. ما قصد داریم هماهنگی در تمامی پلتفرمهای چندجانبه را افزایش داده و برای تضمین امنیت و نظم جهانی عادلانه تلاش کنیم. ما در حال انجام موفقیتآمیز پروژههای مشترک در زمینههای انرژی، صنعت، فناوریهای پیشرفته، حمل و نقل، کشاورزی و بسیاری از حوزههای دیگر هستیم.»
این خبر منتشر میشود که جانت یلن، وزیر خزانهداری اعلام کرده است که ایالات متحده آماده هستند به اعلام موج جدیدی از تحریمها علیه نهادهایی که از تلاشهای نظامی روسیه حمایت میکنند بپردازند.
یلین اعلام کرد که دفتر او به عنوان یک «منبع بی پایان» برای استفاده از دارایی های مسدود شده روسیه به منظور کمک به اوکراین استفاده خواهد شد.
“ما از ادامه دادن به تدابیر تعلیق کردن تحریمهایی علیه روسیه پیروی میکنیم و در هفته آینده تحریمهای جدید و سختگیرانه را علیه افرادی که به کمک رژه نظامی کرملین میپردازند، از جمله واسطههای موجود در کشورهای [جهان سوم] که تجهیزات به روسیه ارسال میکنند، اعلام خواهیم کرد. نه تنها به دنبال ارزشگذاری منابع اقتصادی حاکمیتی روسیه که در زمینه حمایت از اوکراین بیتفاوت هستند، بلکه به شکنجه ناخستگی در زمینه تأمین ورودیها برای نیروهای نظامیش نیز پیگیری خواهیم کرد.”
شاید دنبال کردن این اخبار برای شما مفید باشد: |
BRICS یک بجاق اقتصادی است که ابتدا توسط پنج کشور برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی تشکیل شده بود. این بلوک با هدف ارائه یک گزینه برای نظام جهانی تحت نظارت ایالات متحده تدارک دیده شده بود. در سالهای اخیر، این تشکیلات بینالمللی به موسسههای دولتی بهعنوان افغانستان، عربستان سعودی، اتیوپی، ایران، و مصر اضافهشدهاند. این تصمیم بهمعنای واکنش به اقدامات دولت آمریکا برای ارزیابی دلار و انتقادات علیه روسیه به خاطر حضور نظامی در اوکراین است.
در سال ۲۰۲۲، کشورهای G7 به دنبال تهاجم یک کشور به اوکراین، داراییهای روسیه با ارزش ۳۰۰ میلیارد دلار را تحت تحریم قرار دادند. گزارشها نشان میدهد که این کشورها در حال برنامهریزی برای اعطای وام ۵۰ میلیارد دلاری به اوکراین به منظور حمایت از آن است.
Midjourney نام یک تصویر است که ایجاد شده است.
منبع: dailyhodl.com
بیشتر بخوانید
نظرات کاربران