بررسی دستگیری پاول دوروف در تلگرام و اثرات آن بر جامعه رمزارزها میباشد
به گزارش زوم ارز، پاول دوروف، آقایی که تلگرام و TON را برای جامعه ما ایجاد کرده بود، اخیرا با چالشهای قابل توجهی مواجه شده است. او به تازگی توسط مأموران پلیس در فرودگاه بورژه، خارج از پاریس، در روز شنبه دستگیر شد.
برای اطلاع از تمامی اخبار کانال تلگرام ما را دنبال کنید
تمام مطلب درباره نبود نظارت کافی بر Telegram است، که پلیس فکر میکند اجازه میدهد برخی اطلاعات مبهم به برنامه منتقل شوند. بله، به نظر میرسد که متخصصان تلاش خود را انجام دادهاند و اکنون پاول در میان این ابهامات گیر کرده است.
TON اعلام کرد که همچنان در مسیر قدرتمند و کاملا عملیاتی قرار دارند. شرکت به وضوح اظهار کرد که تمام تلاشهای آنها به منظور حمایت از آزادی بیان و از بین بردن تمرکز است و برنامه ندارند که به آرامی عملیات خود را کاهش دهند فقط به خاطر بازداشت پاول. آنها اظهار کردند که:
“جامعه TON همچنان تمرکز خود را بر روی مأموریت ما حفظ اصول در سطح جهانی دارد و ما آماده ادامه کار خود برای این هدف هستیم. تشویق میکنیم که همه به توانایی آرام، متحد و پرتلاش خود اعتماد کنند و به ساختن وضعیت بهتر بپردازند. از حمایت بیوقفه شما سپاسگزاریم.”
TON یا شبکه تلگرام Open Network، از سال ۲۰۱۷ در دست به کار است. در آن زمان، پاول و تیمش تصمیم گرفتند وارد عرصه بلاکچین شوند و شبکه بلاکچین لایه ۱ خود را بنا نهند.
همانطور که در هر داستانی، این پروژه نیز با چالشهایی مواجه شد. در اوایل سال ۲۰۱۸، پاول اعلام کرد که ارز دیجیتال جدیدی به نام گرم همراه با پلتفرم TON راه اندازی خواهد شد.
شاید دنبال کردن این اخبار برای شما مفید باشد: |
تا زمانی که کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) به تصمیم برسد وارد فعالیت شود، پیشرفت به سرعت ادامه پیدا می کرد. آنها با روند مورد نظر خود راضی نبودند و باور داشتند که توکن های Gram قوانین مالی ایالات متحده را نقض می کند. این موضوع به یک رقابت کاملا قانونی تبدیل شد.
تا ماه مه ۲۰۲۰، به دلیل فشارهای حقوقی، پاول مجبور شد تلگرام را از پروژه TON حذف کند. در ماه پس از آن، آنها با کمیسیون اوراق بهادار و تبادلات ایالات متحده (SEC) توافق کردند، که دقیقاً یک پیروزی برای دیدگاه پاول از یک شبکه غیرمتمرکز نبود.
بعد از انحراف تلگرام، احساس میکنید که این پروژه به تدریج از محاصره گذشته است. با این حال، یک گروه از توسعه دهندگان نرمافزار متنباز اقدام به تحمل این چالش کردند و تمام فعالیتها را تحت نام “نیوتن” به ادامه دادند.
آنها به اصول اصلی ارائه شده در وایت پیپر TON، که اساساً مفهوم ابتداییی است که میخواهستند ایجاد کنند، وفادار بودند.
هدف اصلی سیستم TON ایجاد یک بلاکچین با عملکرد بالا بود تا بتواند حجم بالایی از ترافیک را مدیریت کند. در هر لحظه از زمان، این سیستم قادر به پردازش میلیونها تراکنش مختلف است.
با بیش از ۹۳۰ میلیون کاربر فعال ماهانه، پایگاه کاربری بزرگ تلگرام برای ارائه مزیت با ارزش به تون (TON) تصمیم گرفت. این طرح باعث فراهم شدن امکان ورود آسان تر به رمزنگاری برای تمام کاربران بدون ترک برنامه خواهد شد.
منبع: cryptopolitan.com
بیشتر بخوانید
نظرات کاربران