هزاران هندی در حلقه های کلاهبرداری کریپتو آسیای جنوب شرقی به دام افتاده اند

هزاران هندی در حلقه های کلاهبرداری کریپتو آسیای جنوب شرقی به دام افتاده اند
بازدید 23
۰

هزاران هندی در حلقه های کلاهبرداری کریپتو آسیای جنوب شرقی به دام افتاده اند

به گزارش زوم ارز، هندی‌ها به وسیله پیشنهادهای شغلی جعلی و وعده‌دهنده دستمزدهای بالا، در گول برده‌داری سایبری در جنوب شرقی آسیا و حلقه‌های کلاهبرداری ارزهای دیجیتال قرار می‌گیرند.

برای اطلاع از تمامی اخبار کانال تلگرام ما را دنبال کنید

به گزارش رسانه‌های محلی، صدها هزار شهروند هندی به عنوان بردگان سایبری در مناطق جنوب شرقی آسیا به دام افتاده‌اند. آنها مجبور به مشارکت در جرم‌های مختلف آنلاین شده‌اند از جمله کلاهبرداری در زمینه ارزهای دیجیتال، فعالیت‌های فیشینگ و جعلی که اغلب اشخاص در هند به هدف آنها تمایل دارند.

گاهی اوقات، افراد قربانی برای متقاعد کردن هندی‌های ناشیفته به طور ناخواسته واقعیت تقلبی هویت مقامات اجرایی قانون را استفاده می‌کنند تا از آن‌ها در راه‌هایی نظیر کلاهبرداری از طریق بسته‌های مواد مخدر دریابند و بر آن‌ها فشار وارد کنند.

این گزارش اظهار می‌دهد که تقریباً ۴۵ درصد از جرایم سایبری هدفمند به هندی‌ها، از منطقه آسیای جنوب شرقی بر می‌آید.

مداخله و تلاش‌های نجات دولت

فداییان، به غالبی هندی‌های جوان، به دام آگهی‌های مشاغل کذبی وابسته به حوزه IT و ورود داده می‌افتند که دستمزدهایی جذاب برای شغل‌های مورد نیازشان ارائه می‌دهند. پس از ورود به کشورهاییچون کامبوج، لائوس، و میانمار، گذرنامه‌هایشان واگذار می‌شود و آنها به اجتماعات مراقبتی منتقل می‌شوند که در آنجا در محیط‌های بدون انسانی مشغول به کار می‌شوند.

یک گزارش اخیر ماه مارس به این ادعا رسید که هندی‌ها حداقل ۵۰۰ کرور (تقریباً ۶۰ میلیون دلار) از اکتبر ۲۰۲۳ تا مارس ۲۰۲۴ به دلیل این عملیات‌ها خسارت دیده‌اند.

این موضوع با این که بسیار جدی است، دولت هند را ملزم به همکاری با سازمان‌های بین‌المللی، سازمان‌های غیردولتی و مقامات محلی در آسیای جنوب شرقی نموده است تا تلاش‌های نجات را برای بازگرداندن شهروندان گرفتار و مبارزه با شبکه‌های برده‌داری سایبری را آغاز کند.

همچنین ممکن است دوست داشته باشید: اداره اجرایی هند با کلاهبرداری رمزنگاری Emoillent 890 هزار دلاری مقابله می کند

همانطور که گزارش شده است، در تاریخ ۱۴ آگوست، جوانان هندی از مراکز کلاهبرداری که در استان بوکیو لائوس فعالیت می‌کردند، نجات یافتند. در آن زمان، سفارت هند در لائوس هشدار داد که استخدام بر اساس «ویزا در هنگام ورود» غیرقانونی است و از ساکنان خواست قبل از پذیرش پیشنهادهای شغلی در لائوس، اعتبار نمایندگان استخدام را تأیید کنند.

با این حال، آمارهای دولتی نشان می‌دهد که حدود ۳۰,۰۰۰ شهروند هندی که از ژانویه ۲۰۲۲ تا مه ۲۰۲۴ به کشورهای آسیای جنوب شرقی اعم از کامبوج، تایلند، میانمار و ویتنام سفر کرده بودند، به کشور خود بازگشته‌اند.

در میان اقدامات دولت هند، یک تیم میان‌وزارتی تشکیل شده است که شامل نمایندگان از ادارات مختلف دولتی می‌باشد. این تیم به منظور سرکوب شبکه‌های برده‌داری سایبری و ایجاد اطمینان برای بازگشت امن هندی‌های به دام افتاده، فعالیت می‌کنند.

شاید دنبال کردن این اخبار برای شما مفید باشد:

در همین حال، شرکت‌های ارتباطی در این کشور برای مقابله با تماس‌های تقلبی بین‌المللی، نظارت بر فعالیت‌های مشکوک رومینگ در منطقه آسیای جنوب شرقی و قطع ارتباط با میلیون‌ها سیم‌کارت ادعایی مرتبط با عملیات کلاهبرداری تلاش می‌کنند.

فراتر از کلاهبرداری های رمزنگاری

تحقیقات قدیمی نشان داده‌اند که این شبکه‌های کلاهبرداری سایبری اغلب به رمزنگاری مربوط هستند و بیشتر از فقط جنبه‌های مالی را در برگرفته‌اند، و امکان دارد با حلقه‌های قاچاق انسان و استثمار جهانی نیز پیوند داشته باشند.

در سال ۲۰۲۳، زیک فاکس، یک روزنامه‌نگار از شبکه بلومبرگ، در ابتدا باور داشت که یک جرم مرتبط با کلاهبرداری با استیبل کوین تتر را کشف کرده است. اما به زودی متوجه شد که واقعیت بسیار جدی‌تر از این است؛ یک فعالیت گسترده قاچاق انسان در کامبوج به وسیله شبکه‌های جنایی چینی دامن زده بود. قربانیان این عملیات در مناطقی همچون “محله چینی” در سیهانوکویل، تحت شرایط بسیار وحشیانه و نیاز به استفاده اجباری از مواد مخدر، به سختی نگهداری می‌شدند تا طاعت و فرمانبرداری خود را حفظ کنند.

این نوع وقایع باعث جلب توجه مقامات بین المللی شده است وزارت خزانه داری ایالات متحده اخیراً یک سناتور کامبوج را به دلیل ارتباط با مراکز کلاهبرداری سایبری تحریم کرده است.

تحریم‌ها منجر به محاصره و تحت فشار قرار دادن سناتور و سازمان‌ها و انجمن‌های مرتبط با او می‌شود، که همه در استفاده از کارگران قاچاق‌شده برای ارتکاب جرم مرتبط با رمزنگاری، نقش داشتند.

منبع: crypto.news


بیشتر بخوانید

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم خبری

من حامد هستم و 5 سال در حوزه اخبار ارز های دیجیتال فعالیت دارم. روزانه اخبار اقتصادی و مالی و همچنین کریپتو را دنبال می کنم. فردی ماجراجو و پیگیر هستم.

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها