علت کاهش قیمت اتریوم ETH امروز چیست؟، اتریوم یک پلتفرم قراردادهای هوشمند است که بر اساس فناوری بلاکچین عمل میکند و میتواند برای اجرای قراردادهای هوشمند و ایجاد برنامههای توزیع شده مورد استفاده قرار گیرد. این ارز دیجیتال در طول سالهای اخیر به طور چشمگیری در مقیاس جهانی رشد کرده است و به عنوان دومین ارز دیجیتال محبوب و معروف پس از بیت کوین شناخته میشود.
قیمت اتریوم تحت تأثیر عوامل گوناگونی قرار میگیرد که در این مقاله به بررسی آنها میپردازیم. از آنجایی که بازار ارزهای دیجیتال بسیار پویا و پیچیده است، درک این عوامل و تأثیر آنها بر قیمت اتریوم بسیار حائز اهمیت است.
با بررسی این عوامل، میتوان بهتر فهمید که چگونه تغییرات در بازار و عوامل مختلف میتوانند قیمت اتریوم را تحت تأثیر قرار دهند. این بررسی میتواند به سرمایهگذاران، تریدرها و علاقهمندان به اتریوم کمک کند تا تصمیمات بهتری در مورد سرمایهگذاری و معامله در بازار ارزهای دیجیتال بگیرند.
لیست عناوینی که در این مقاله برای شما زوم ارزی عزیز آماده کرده ایم:
۴ عامل مهم ریزش اتریوم
در بخش قبل، با عوامل مؤثر بر قیمت اتریوم آشنا شدید. در این بخش از مقاله قصد داریم تا به ۴ عامل مهم که می تواند باعث ریزش قیمت اتریوم شود، بپردازیم. قبل از شروع اصل مطلب لازم به ذکر است که بازار ارزهای دیجیتال بسیار پویا و پیچیده است و عوامل متعددی میتوانند بر روند قیمتدهی تأثیر بگذارند. پس جز عواملی که در ادامه با آن ها آشنا می شوید، موارد دیگری نیز می تواند در ریزش اتریوم تأثیر گذار باشد.
زمانی که عرضه بیشتر از تقاضا باشد، قیمت اتریوم می تواند به صورت نزولی حرکت کند
اگر عرضه اتریوم بیشتر از تقاضا باشد، این میتواند منجر به کاهش قیمت آن شود. به عنوان مثال، اگر بسیاری از صاحبان اتریوم تصمیم بگیرند کوین های خود را به بازار عرضه کنند ولی تقاضا کم باشد، قیمت اتریوم کاهش مییابد.
این مسئله میتواند در شرایطی رخ دهد که بیشتر کاربران اتریوم سود خود را از خرید این توکن کرده باشند و حال به دنبال فروش آن هستند و یا اینکه به دلیل نگرانی های امنیتی و… کاربران قصد نقد شدن سرمایه خود را داشته باشند.
کاهش قیمت در کل بازار ارزهای دیجیتال، عامل بعدی ریزش اتریوم به شمار می رود
در صورتی که کل بازار ارزهای دیجیتال یک روند ریزشی را تجربه کند، اتریوم نیز تحت تأثیر قرار می گیرد و از ارزش آن کاسته می شود. برای مثال فرض کنید که یک خبر منفی در حوزه کریپتو کارنسی منتشر می شود. مثل افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو Federal Reserve. زمانی که چنین خبری انتشار می یابد، کل بازار ارزهای دیجیتال تحت تأثیر اخبار فوق قرار می گیرد و یک ریزشی را تجربه می کنند. به تبع این موضوع، اتریوم نیز با ریزش رو به رو می شود و تا زمانی که ریزش ادامه پیدا کند، از ارزش اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال کاسته می شود.
تنش هایی که در شبکه اتریوم رخ می دهد، از دیگر دلایل ریزش قیمت اتریوم به حساب می آید
همانطور که قبلاً گفته شد، اتریوم یک پلتفرم بلاکچین است و تنشهای شبکه میتوانند به ریزش قیمت آن منجر شوند. نه تنها در اتریوم، بلکه این موضوع می تواند برای سایر رمز ارز ها نیز اتفاق بی افتد. اگر شبکه اتریوم با مشکلات فنی، ازدحام شبکه، تأخیر در تأیید تراکنشها یا آسیب های امنیتی روبرو شود، اعتماد کاربران و سرمایهگذاران به اتریوم کاهش مییابد و این میتواند منجر به کاهش قیمت آن شود.
مقیاس پذیری، از مهم ترین دلایل ریزش قیمت اتریوم به حساب می آید
احتمالاً تا به حال درباره مشکلات مقیاس پذیری اتریوم شده اید. اتریوم با محدودیتهایی در مقیاسپذیری مواجه است. با افزایش تراکنشها و استفاده از شبکه، زمان اجرا و هزینههای تراکنشها افزایش مییابد و این مشکل میتواند باعث نارضایتی کاربران و در نهایت کاهش قیمت اتریوم شود. برخی از شبکه ها در صدد حل این مشکل هستند و همین موضوع نیز می تواند با توجه به رقابت بین پروژه ها، باعث ریزش بیشتر قیمت اتریوم نیز شود.
خبر در تاریخ ۱۶ مهر ۱۴۰۲: ۳ دلیل افت قیمت اتریوم
بیایید به سه دلیل احتمالی که چرا قیمت اتریوم در بازپس گیری قاطعانه ۲۰۰۰ دلار از ماه می ۲۰۲۲ شکست خورده است، نگاهی دقیق بیندازیم.
رنگهای قیمت اتریوم دارای چرخه فرکتال خرسی هستند
ناتوانی اتریوم در عبور از بیش از ۲۰۰۰ دلار در سال ۲۰۲۳ شبیه به رد نزولی نزدیک به ۴۲۵ دلار در سال ۲۰۱۸-۲۰۱۹ است.
در هر دو مورد، به نظر میرسد اتر در مرحله بازیابی است در حالی که به بالای خط فیب ۰.۲۳۶ نمودار اصلاحی فیبوناچی نزدیک میشود.
در سالهای ۲۰۱۸-۲۰۱۹، خط فیب ۰.۲۳۶ نزدیک به ۴۲۵ دلار بود و در محدود کردن تلاشهای بازیابی اتر نقش اساسی داشت. در سال ۲۰۲۳، همین خط نزدیک به ۲۰۰۰ دلار است و دوباره به عنوان منطقه فروش خود را تقویت می کند و بنابراین، قیمت اتریوم را کاهش می دهد.
دلار آمریکا قوی تر، بیت کوین
تقویت دلار آمریکا در ماههای اخیر تقاضا برای اتریوم را کاهش داده است، بنابراین توانایی آن را برای بسته شدن قاطع بالای ۲۰۰۰ دلار کاهش داده است.
همبستگی منفی غالب بین ارزهای دیجیتال برتر و دلار مقصر اصلی بوده است. در سال ۲۰۲۳، به طور خاص، ضریب همبستگی هفتگی بین اتر و شاخص دلار آمریکا (DXY) به طور مداوم منفی بوده است، همانطور که در زیر نشان داده شده است.
در همین حال، اتریوم در سال ۲۰۲۳ به دلیل هیاهوی مداوم بیت کوین ETF بیت کوین تا حد زیادی عملکرد ضعیفی داشته است. به عنوان مثال، جفت ETH/BTC با ردیابی گسترده ۲۰ درصد از سال تا به امروز (YTD) کاهش یافته است.
علاوه بر این، بر اساس گزارش هفتگی CoinShares، سرمایه خالص صندوقهای سرمایهگذاری مرتبط با اتریوم تا کنون در سال ۲۰۲۳ ۱۱۴ میلیون دلار کاهش یافته است. در مقایسه، وجوه مبتنی بر بیت کوین در مدت مشابه ۱۶۸ میلیون دلار جذب کرده اند.
فعالیت شبکه اتریوم کاهش می یابد
کل ارزش قفل شده (TVL) در سراسر اکوسیستم اتریوم از ۱۸.۴۱ میلیون ETH تا کنون در سال ۲۰۲۳ به ۱۲.۷۹ میلیون ETH کاهش یافته است. برای سرمایه گذاران، همانطور که تحلیلگران JP Morgan نیز اخیرا هشدار داده اند.
کاهش TVL با کاهش هزینه های گس شبکه اتریوم همراه بوده است که در ۵ اکتبر به پایین ترین حد سالانه خود رسید.
بر اساس Dapp Radar، حجم NFT و کیف پولهای فعال منحصر به فرد اتریوم نیز در ۳۰ روز گذشته ۳۰ درصد و ۱۶.۵ درصد کاهش یافته است.
این شامل کاهش معیارهای کلیدی برنامههای محبوب، از جمله تبادل غیرمتمرکز Uniswap V2، شبکه ۱ اینچی DEX Aggregator، Lido ارائهدهنده سهام اتریوم و موارد دیگر میشود.
عوامل مؤثر بر قیمت اتریوم
عوامل متعددی بر روی قیمت اتریوم تأثیر گذار است. در ادامه ما قصد داریم تا به مهم ترین عوامل اشاره کنیم.
-
عرضه تقاضا مهم ترین عامل مؤثر در قیمت اتریوم
عرضه و تقاضا مهم ترین عواملی است که بر روی قیمت اتریوم می تواند تأثیر بگذارد. جز اتریوم، دو مورد فوق می تواند بر روی قیمت دیگر رمز ارز ها نیز اثرگذار باشد. اگر بخواهیم نسبت به عرضه و تقاضا تعریفی بیان کنیم، اینطور می گوییم:
تقاضا:
افزایش تقاضا برای خرید اتریوم معمولاً منجر به افزایش قیمت میشود. وجود تقاضای بالا نشان میدهد که بیشتر افراد تمایل دارند اتریوم را خریداری کنند و آمادهاند برای آن قیمت بیشتری پرداخت کنند. تقاضای بالا می تواند به دلایل مختلفی اتفاق بی افتد. از جمله دلایلی که می توان در این بخش عنوان کرد عبارت اند از: ۱. افزایش آگاهی و تبلیغات، ۲. رشد استفاده از اتریوم در بخش های مختلف، ۳. اعلام طرح های اقتصادی و… .
عرضه:
عرضه نشان دهنده میزان اتریومی است که در بازار موجود است. افزایش عرضه معمولاً باعث کاهش قیمت میشود. این موضوع به این معناست که هر چه تعداد اتریوم ها در بازار بیشتر شود، قیمت اتریوم نیز با کاهش رو به رو می شود. برای مثال در صورتی که تیم توسعه اتریوم اعلام کند که طرح هایی مبنی بر افزایش عرضه دارد، این موضوع می تواند به تنهایی تأثیر مستقیمی بر روی قیمت داشته باشد.
-
اخبار و رویداد ها از دیگر عوامل مؤثر به حساب می آید
اعلام خبرها و رویدادهای مرتبط با اتریوم و یا دنیای بلاکچین که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم، میتواند تأثیر زیادی بر قیمت داشته باشد. برای درک بهتر این موضوع بگذارید تا برایتان یک مثال بزنیم. فرض کنید که یک شرکت بزرگ و یا یک برند قدرتمند در دنیا با بنیاد اتریوم یک قرارداد همکاری ایجاد کند. زمانی که خبر این اتفاق منتشر شود، طرفداران شرکت و برند های فوق با سرمایه گذاری در اتریوم می توانند باعث رشد قیمت شوند. جز این عنوان، اخبار دیگر مثل انتشار بهروزرسانیها و نسخههای جدید نرمافزاری، اعلام اختراعهای جدید و تحقیقات صورت گرفته در زمینه اتریوم میتوانند تأثیری مستقیم بر قیمت داشته باشند.
از طرفی رویدادهایی مانند کنفرانسها، نمایشگاهها و همایشهای مربوط به بلاکچین و ارزهای رمزنگاری شده، میتوانند توجه و اعتماد به اتریوم را افزایش دهند. در این رویدادها، معمولاً متخصصان بلاکچین و ارزهای رمزنگاری شده حضور دارند و اخبار و تحولات جدید در این صنعت را به اشتراک میگذارند.
-
تغییرات در پروتکل اتریوم را نیز می توان یکی از عوامل مؤثر در تغییر قیمت اتریوم دانست
تغییرات در پروتکل یا شبکه اتریوم میتوانند تأثیر مستقیم و قابل توجهی بر قیمت اتریوم داشته باشند. این تغییرات ممکن است به شکل های مختلفی اتفاق بی افتد، مثل، بهبودها، بهروزرسانیها، اضافه کردن قابلیتهای جدید یا حتی تغییرات اساسی در پروتکل اتریوم و… . برای مثال، اگر برای شبکه اتریوم یک آپدیتی مبنی بر بهبود های امنیتی انتشار پیدا کند، این موضوع میتواند به افزایش اعتماد به شبکه و اتریوم منجر شود. این بهبودها میتوانند شامل رفع آسیبپذیریها، بهبود سیستم مجوزها و موارد مشابه باشند.
اگر از این موضوع فاکتور بگیریم، تغییرات در قوانین و مقررات مرتبط با اتریوم و ارزهای رمزنگاری شده نیز میتوانند تأثیر زیادی بر قیمت داشته باشند. بهعنوان مثال، تصمیمات دولتی درباره اتریوم، ممنوعیت یا تغییرات فرآیند مربوط به معاملات ارزهای رمزنگاری شده و… نیز همانطور که گفته شد می تواند بر روی قیمت اثر گذار باشد.
علاوه بر موارد فوق، طرحهای هوشمند نیز می توانید بر روی قیمت اتریوم تأثیر بگذارد. اتریوم به عنوان یک پلتفرم قراردادهای هوشمند، میزبان بسیاری از طرحهای برتر در صنعت بلاکچین است. در صورتی که طرحهای هوشمند بزرگ و متنوعی بر روی شبکه اتریوم پیاده سازی شوند و مورد استقبال کاربران و توسعهدهندگان قرار گیرند، این میتواند به رشد اتریوم و در نتیجه افزایش قیمت آن منجر شود.
-
تحولات در صنعت بلاکچین نیز می تواند در قیمت اتریوم مؤثر باشد
تحولات در صنعت بلاکچین میتوانند تأثیر قابل توجهی بر قیمت اتریوم و سایر رمز ارز ها داشته باشند. صنعت بلاکچین و ارزهای دیجیتال در حال توسعه و رشد فزایندهای هستند و تغییراتی که در این صنعت اتفاق می افتد می تواند بر قیمت اتریوم تأثیر مستقیم یا غیرمستقیم داشته باشند. برای اینکه بتوانید از این موضوع مطلع شوید، می توانید مطالعات خود را در حوزه بلاکچین و ارز های دیجیتال افزایش دهید. برای درک بهتر این موضوع، در ادامه به تاثیرات تحولات صنعت بلاکچین اشاره خواهیم کرد.
رشد و افزایش تقاضا: هرچه صنعت بلاکچین بیشتر رشد کند و همچنین بیشترین توجه را به خود جلب کند، تقاضا برای خرید و یا سرمایه گذاری اتریوم نیز افزایش مییابد. در نهایت این موضوع میتواند به افزایش قیمت اتریوم منجر شود، زیرا اتریوم به عنوان یکی از ارزهای اصلی و پایه در دنیای بلاکچین و کریپتو کارنسی شناخته میشود.
رقابت با سایر پلتفرمها: رقابت بین پلتفرمهای بلاکچینی مختلف، از جمله اتریوم، ممکن است بر روی قیمت تأثیرگذار باشد. اگر پلتفرمهای رقیب تواناییها و قابلیتهای جدیدی را ارائه کنند که پروتکل اتریوم فاقد آن ها باشد، این میتواند تقاضا را از اتریوم به سمت رقبا جلب کند و تأثیر منفی بر قیمت اتریوم داشته باشد. در عین حال، اگر اتریوم توانایی رقابت با سایر پلتفرمها را حفظ کند و بهبودها و قابلیتهای جدیدی ارائه دهد، میتواند تقاضا را به خود جلب کرده و ارزش اتریوم را افزایش دهد.
با توجه به توضیحات فوق، در کل باید عنوان کنیم که، تحولات در صنعت بلاکچین میتوانند تأثیر بسیاری بر قیمت اتریوم داشته باشد.
-
میزان اعتماد به شبکه اتریوم، می تواند بر روی قیمت تأثیر بگذارد
میزان اعتماد به شبکه اتریوم میتواند تأثیر قابل توجهی بر قیمت آن داشته باشد. اعتماد به شبکه اتریوم به معنای اعتماد به امنیت، پایداری و… است. برای درک بهتر در ادامه قصد داریم تا به تاثیرات اعتماد به شبکه اتریوم بپردازیم.
تقاضای بالا، اولین نتیجه اعتماد به اتریوم
همانطور که در ابتدای این بخش عنوان کردیم، افزایش تقاضا می تواند باعث رشد قیمت اتریوم شود. حال اگر کاربران به شبکه اتریوم اعتماد پیدا کنند، با خرید اتریوم، تقاضا افزایش می یابد و این موضوع می تواند باعث رشد قیمت شود. در کل وجود اعتماد به شبکه به معنای جذب بیشتر کاربران، توسعه بیشتر پروژهها و استفاده گسترده تر از اتریوم است.
رقابت با پروژه های مختلف از دیگر نتایج اعتماد به شبکه اتریوم می باشد
اعتماد به شبکه اتریوم میتواند تأثیر رقابتی در برابر پروژههای دیگر داشته باشد. اگر اتریوم توانایی خود را در رقابت با پروژههای رقیب حفظ کند و بهبودها و نوآوریهای مداومی را ارائه دهد، اعتماد به شبکه اتریوم میتواند تأثیر مثبتی بر قیمت داشته باشد. این امر میتواند به دلیل جذب بیشتر سرمایهگذاران و کاربران، افزایش استفاده از شبکه و همچنین تقاضای بیشتر برای اتریوم باشد.
به طور کلی، اعتماد به شبکه اتریوم میتواند تأثیر مستقیم و غیرمستقیمی بر قیمت آن داشته باشد. اما باید توجه داشت که قیمت رمزارزها مانند اتریوم تحت تأثیر عوامل متعددی است و اعتماد به شبکه تنها یکی از این عوامل است.
-
به عوامل روانشناختی نیز باید توجه کرد چراکه بر روی قیمت اتریوم تأثیر دارد
عوامل روانشناختی میتوانند تأثیر قابل توجهی بر قیمت اتریوم داشته باشد. رفتار و تصمیمگیری سرمایهگذاران و کاربران در بازارهای مالی جزء عوامل روانشناختی به حساب می آید. برای آشنایی بیشتر با عوامل روانشناختی، در ادامه مواردی را مطرح می کنیم که آشنایی با آن ها برای درک بهتر این موضوع ضروری است.
سطح اعتماد و نگرانی سرمایهگذاران و کاربران میتواند تأثیر مستقیم بر قیمت اتریوم داشته باشد. اگر اعتماد به شبکه اتریوم کاهش یابد یا نگرانیهایی درباره امنیت و پایداری شبکه وجود داشته باشد، ممکن است باعث فروش بیشتر و کاهش قیمت اتریوم شود. رقابت با سایر ارزهای دیجیتال از دیگر موارد تأثیر گذار بر روی قیمت اتریوم به شمار نمی رود.
رفتار گروهی سرمایهگذاران و کاربران نیز میتواند تأثیر قابل توجهی بر قیمت اتریوم داشته باشد. در بازارهای مالی، رفتار گروهی معمولاً به صورت جریان خرید یا فروش جمعی اتفاق میافتد. اگر یک گروه بزرگ از سرمایهگذاران تصمیم به خرید یا فروش اتریوم بگیرند، این رفتار گروهی میتواند باعث تغییرات ناگهانی در قیمت اتریوم شود.
-
رقابت با سایر ارزهای دیجیتال از دیگر موارد تأثیر گذار بر روی قیمت اتریوم به شمار می رود.
تمامی ارز های دیجیتال با یک دیگر به نوعی رقیب هستند. در صورتی که اتریوم بتواند در بین رقبای خود به پیروزی برسد، می توان قیمت اتریوم را افزایشی پیش بینی کرد. اما اگر چنین اتفاقی رخ ندهد و پروژه اتریوم در برخی از آپدیت ها و یا به روز رسانی ها با شکست رو به رو شود، می تواند یک ریزش قیمتی را تجربه کند و در اصل از ارزش آن کاسته شود.
رقابت با سایر ارزهای دیجیتال ممکن است توجه توسعه دهندگان و تیمهای پشتیبانی اتریوم را به دستاوردها و نوآوریهای فناورانه بیشتری جلب کند. این رقابت میتواند به ارتقای فناوری و بهبودهای در پروتکل اتریوم منجر شود که احتمالاً تأثیری مثبت بر قیمت آن خواهد داشت.
بررسی روند قیمتی اتریوم
در این بخش از مقاله در نظر داریم تا روند قیمتی ارز دیجیتال اتریوم را بررسی کنیم. توجه داشته باشید که بیان مطالب فوق هیچ سیگنال خرید و فروش نیست و همانطور که گفتیم تنها روند قیمتی رمز ارز فوق بررسی شده است. در صورتی که قصد دارید تا تحلیل اتریوم را مطالعه کنید، به شما پیشنهاد می کنیم که به مقاله مربوطه در سایت زوم ارز مراجعه کنید.
ارز دیجیتال اتریوم در ۱۷ آگوست سال ۲۰۱۷ در صرافی بایننس با قیمتی معادل ۳۰۱.۱۳ دلار لیست شد. به محض لیست شدن قیمت تا محدوده ۳۴۶ دلار رشد کرد اما به محض تاچ این محدوده قیمت تثبیت نکرد و به صورت شارپی در یک روز تا محدوده ۱۴۴ دلار سقوط کرد. با توجه به فشار خریداران، قیمت توانست حدوداً ۹۰ درصد ریزش خود را در همان روز جبران کند و در نهایت قیمت در محدوده ۳۰۹ دلار بسته شد.
پس از اتفاق فوق، قیمت به سختی در روزهای آینده خود را به محدوده ۳۹۳ دلار رساند. پس از تاچ محدوده گفته شده، قیمت با یک ریزش رو به رو شد و در تایم فریم روزانه یک روند نزولی شکل گرفت. این روند نزولی باعث شد قیمت تا محدوده ۱۹۲ دلار سقوط کند.
پس از تاچ محدوده فوق، علاقه مندان به اتریوم افزایش یافت و به همین واسطه فشار خرید بیشتر شد. با توجه به فشار خرید ایجاد شده، قیمت اتریوم در طی چند ماه توانست خود را به محدوده ۱۴۴۰ دلار برساند و از قیمت ۱۹۲ دلار حدوداً ۶۰۰ درصد رشد کند.
پس از تاچ محدوده ۱۴۴۰ دلار، فشار فروشندگان افزایش یافت و همین موضوع باعث شد قیمت برای حدوداً یک ساعت یک روند نزولی را در تایم فریم روزانه دنبال کند. البته لازم به ذکر است که در طی این روند نزولی اصلاح هایی نیز انجام شد اما در کل، فشار فروشندگان نسبت به خریداران بیشتر بود. این فشار فروش باعث شد قیمت اتریوم از ۱۴۴۰ به محدوده ۸۲ دلار برسد.
پس از تاچ محدوده فوق، قیمت برای مدتی در محدوده های ۸۲ دلار الی ۳۶۶ دلار در تریدینگ رنج بود. البته ناگفته نماند که با توجه به فشار فروش، در طی چند مرحله تریدینگ رنج از سقف شکسته شد؛ اما این شکست فیک بود. در تاریخ ۲۱ اکتبر سال ۲۰۲۱، با فشار خریدی که ایجاد شد، تریدینگ رنج فوق شکسته شد و در نهایت پس از یک پولبک به سقف TR اتریوم یک روند صعودی پرقدرت را آغاز کرد.
این روند صعودی باعث شد تا قیمت ابتدا به محدوده ۴۳۸۵ دلار واکنش دهد و پس از یک اصلاح کوچک، قیمت مجدد قیمت تا محدوده ۴۸۴۴ صعود کرد. پس از تاچ محدوده فوق، اتریوم یک روند نزولی را آغاز کرد و این روند نزولی باعث شد قیمت به محدوده ۸۸۵ دلار برسد. در نهایت پس از تاچ محدوده فوق قیمت یک صعود خوبی را تجربه کرد و هم اکنون نیز قیمت در محدوده ۱۶۴۰ در حال نوسان است.
ریزش اتریوم تا چه زمانی می تواند ادامه داشته باشد؟
پیشبینی دقیق درباره مدت ریزش اتریوم بسیار دشوار است. در اصل باید عنوان کنیم که نمی توان این موضوع را پیش بینی کرد. افرادی که به دنبال پیش بینی این موضوع هستند، قطعاً قصد کلاهبرداری و سوءاستفاده از اطلاعات کاربران را دارند.
باید گفت که این موضوع وابسته به عوامل متعددی میباشد که ممکن است در آینده تغییر کنند. اما برخی از عواملی که ممکن است ریزش اتریوم را تحت تأثیر قرار دهند و مدت زمان ریزش را طولانیتر کنند، عبارتاند از:
یکی از مهم ترین عواملی که می تواند زمان ریزش اتریوم را طولانی تر کند، شرایط عمومی بازار کریپتو کارنسی است. شرایط عمومی بازار و عوامل اقتصادی میتوانند تأثیر بزرگی در قیمت اتریوم داشته باشند. افزایش نگرانی ها در ارتباط با اقتصاد جهانی، حملات سایبری گسترده، تغییرات قوانین و مقررات، تغییرات سیاستها و سایر عوامل مشابه میتوانند باعث ادامه ریزش قیمت اتریوم شوند.
مشکلات فنی و امنیتی، از دیگر مواردی است که می تواند زمان ریزش اتریوم را افزایش دهد. حملات امنیتی، آسیبپذیریهای اتریوم و مشکلات فنی میتوانند تأثیر زیادی در روند قیمتدهی اتریوم داشته باشند. اگر مشکلات امنیتی رخ دهد و اعتماد جامعه به شبکه اتریوم کاهش یابد، این میتواند منجر به ادامه ریزش قیمت شود.
اگر شما به دنبال سرمایهگذاری در اتریوم هستید، مهم است که بازار را به صورت مداوم پیگیری کنید، اطلاعات جدید را بررسی کنید و تحلیلهای بازار را در نظر بگیرید. به هیچ عنوان با وعده های مختلف و بدون اطلاع، در بازار ارزهای دیجیتال سرمایه گذاری نکنید.
سؤالات متداول
-
چه عواملی می تواند به افزایش اعتماد به شبکه اتریوم کمک کند؟
عوامل مختلفی برای افزایش اعتماد کاربران به شبکه اتریوم وجود دارد. در ادامه قصد داریم تا مهم ترین آن ها اشاره کنیم.
اولین عامل امنیت است. تقویت امنیت شبکه اتریوم از طریق بهبود پروتکلها، اجرای مکانیسمهای کنترل حساب کاربری و حفظ حریم خصوصی میتواند به افزایش اعتماد کمک کند. انتشار بهروزرسانیهای امنیتی، اطلاعات شفاف درباره آسیبپذیریها و راهکارهای مورد استفاده می تواند حس اعتماد سازی بین کاربران را بیشتر کند.
یکی دیگر از عواملی که به افزایش اعتماد کمک می کند، همکاری با صنایع و نهادها است. همکاری با صنایع مختلف و نهادهای مربوطه میتواند به توسعه و استفاده گسترده از شبکه اتریوم کمک کند. ایجاد روابط و شراکتهای استراتژیک با شرکتها، سازمانها و نهادها در حوزههای مختلف، اعتماد را تقویت میکند و میتواند به رشد و پذیرش گسترده تر اتریوم کمک کند
-
چه عواملی می تواند روحیه بازار ارزهای دیجیتال را تحت تأثیر قرار دهد؟
با بررسی این عنوان متوجه شدیم که عوامل مختلفی بر روی روحیه بازار کریپتو کارنسی تأثیر دارد. برای آشنایی بیشتر در ادامه به ۳ عامل مهم اشاره خواهیم کرد.
- اولین و مهم ترین عامل، خبرها و رویدادها است. خبرها و رویدادهای مرتبط با بازار، شرکتها، اقتصاد و سیاست ها میتوانند تأثیر قابل توجهی بر روحیه بازار داشته باشد. اعلام خبر مثبت یا منفی، انتشار گزارشهای مالی، تحریمها، تغییرات قوانین و مقررات، توافقات تجاری و رویدادهای سیاسی مهم، همگی میتوانند باعث تغییر در نگرش و روحیه بازار شوند.
- رفتار سرمایهگذاران، از جمله تصمیمات خرید و فروش، همچنین حجم معاملات و نگرشهای آنها نیز میتوانند روحیه بازار را متأثر سازند.
- عوامل تکنیکالی از جمله الگوهای قیمتی، شاخصهای تکنیکال و سیگنالهای تحلیلی نیز میتوانند روی روحیه بازار تأثیر بگذارند. به عنوان مثال، افزایش قیمت به وجود آمده در اثر یک الگوی تکنیکال مثبت، میتواند روحیه بازار را بهبود بخشد و تصمیمات سرمایهگذاران را تحت تأثیر قرار دهد.
-
چه رمز ارز هایی در حال رقابت با اتریوم هستند؟
بیشتر از ۱.۵ میلیون کوین و توکن دیجیتال در حوزه کریپتو کارنسی وجود دارد. از بین تمام رمز ارز ها، تنها برخی ها به عنوان مهم ترین رقیب اتریوم شناخته می شود. در ادامه به صورت کلی به ۵ رقیب برتر اتریوم اشاره خواهیم کرد.
اولین و مهم ترین رقیب اتریوم، بیت کوین BTC است. بیت کوین اولین و بزرگترین ارز دیجیتال است و با اتریوم در رقابت قرار دارد. بیت کوین به عنوان ارز دیجیتالی محبوب و استفادهشده، رقیبی قوی برای اتریوم به حساب میآید. دومین رقیبی که لازم است تا به آن اشاره کنیم، بایننس کوین BNB است. این رمز ارز توسط صرافی بایننس که یکی از معروف ترین صرافی های دنیای کریپتو کارنسی به حساب می آید، توسعه داده شده است. این ارز دارای کاربردهای متعددی است و در رقابت با اتریوم در زمینه ارائه زیرساختها و خدمات متنوع قرار دارد.
سومین رقیب اتریوم، کاردانو ADA نام دارد. کاردانو یک پلتفرم بلاکچینی است که برای اجرای قراردادهای هوشمند و اپلیکیشنهای دیجیتالی استفاده میشود. این پروژه به منظور ارائه امنیت و مقیاسپذیری بیشتر نسبت به اتریوم توسعه یافته است و به عنوان رقیب اتریوم به حساب می آید. رقیب بعدی اتریوم رمز ارز پولکادات DOT است. پولکادات یک پلتفرم توسعه بلاکچین است که امکان اتصال و ارتباط بین زنجیرههای بلاکچین مختلف را فراهم میکند. این پروژه در رقابت با اتریوم در زمینه قابلیتهای چند زنجیرهای و اتصال به شبکههای دیگر قرار دارد.
آخرین رقیب اتریوم که در این بخش قصد داریم تا به آن اشاره کنیم، رمز ارز معروف سولانا است. سولانا یک پلتفرم بلاکچینی سریع و مقیاسپذیر است که برنامهها و اپهای هوشمند را اجرا میکند. این پروژه با اتریوم در رقابت قرار دارد و تلاش میکند تا با سرعت و هزینه کمتری نسبت به اتریوم، برنامهها را ارائه کند.
-
چه اقداماتی در شبکه اتریوم باعث می شود تا مشکل مقیاس پذیری برطرف گردد؟
اقداماتی که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد، تنها نمونهای از راهکارهایی میباشند که می توان برای حل مشکل مقیاس پذیری از آن ها استفاده کرد. ممکن است جز موارد فوق، راهکارهای دیگری نیز وجود داشته باشد. توسعهدهندگان و جامعه اتریوم به طور مداوم در حال بررسی و ارتقاء این راهکارها هستند تا بهبود قابل توجهی در مقیاسپذیری و عملکرد شبکه اتریوم حاصل شود.
ارتقای شبکه اتریوم به ورژن های جدید، یکی از راهکار های حل مشکل مقیاس پذیری می باشد. دومین اقدامی که می تواند به حل این مشکل کمک کند، بهبود قرارداد های هوشمند است. همکاری با پروژه های دیگر را نیز می توان از دیگر راهکار های حل مشکل مقیاس پذیری عنوان کرد.
-
چه منابعی را میتوانم برای پیگیری بازار ارزهای دیجیتال مشاهده کنم؟
با توجه به گسترش حوزه ارز های دیجیتال، منابع مختلفی برای پیگیری بازار کریپتو کارنسی وجود دارد. اگر فارسی زبان هستید، بهترین وب سایت برای پیگیری بازار رمز ارز ها، سایت زوم ارز است. در زوم ارز شما می توانید اخبار مربوط به اتریوم، تحلیل روزانه اتریوم و سایر رمز ارز ها را مشاهده کنید و راحت تر درباره سرمایه گذاری در این پروژه تصمیم گیری کنید. در صورتی که برایتان سؤالی ایجاد شد، می توانید سؤال خود را در بخش نظرات به صورت مستقیم از کارشناسان مجموعه زوم ارز بپرسید.
سخن پایانی
اگر مطلب فوق را تا به این بخش با دقت مطالعه کرده باشید، سعی داشتیم تا به مهم ترین عواملی که بر قیمت اتریوم اثر دارند اشاره کنیم. درک عوامل موثر بر قیمت اتریوم از اهمیت بسیاری برخوردار است. با توجه به پویایی بازار ارزهای دیجیتال و تأثیرگذاری عوامل مختلف، تحلیل دقیقی از این عوامل میتواند به سرمایهگذاران و علاقهمندان به اتریوم کمک کند تا تصمیمات بهتری در مورد سرمایهگذاری و معامله در این بازار ارزهای دیجیتال بگیرند.
ممنون از اینکه تا پایان مقاله ی “علت کاهش قیمت اتریوم ETH” با ماهمراه بودید.
بیشتر بخوانید:
- اخبار اتریوم
- قیمت اتریوم (ETH) امروز به تومان
- تحلیل اتریوم امروز
- ETF اتریوم چیست؟
- بهترین کیف پول ارز اتریوم Etherum
- علت کاهش قیمت اتریوم ETH امروز چیست؟
- چه عاملی موجب افزایش قیمت اتریوم خواهد شد؟
- آموزش خرید اتریوم در ایران | چگونه اتریوم بخرم
- سرویس نام اتریوم Ethereum Name Service چیست؟
- مرج اتریوم چیست؟ | آپدیت مرج اتریوم بزودی …
- اتریوم ETH چیست؟ | بررسی کامل ارز دیجیتال اتریوم
نظرات کاربران