به گزارش زوم ارز و به نقل از تابناک، رخشانیمهر، معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر در گفت و گوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر گفت:تولیدکنندگان رمز ارز به اندازه نصف تهران، برق مصرف میکنند به همین دلیل هفته گذشته بالغ بر ۳ هزار دستگاه ماینر جمع آوری شد.
او افزود: دو بخش از تولید را در اختیار داریم؛ یک بخش تولید حرارتی است که بیشترین ظرفیت تولید حرارتی حدود ۵۰ هزار مگاوات است و بخش دوم نیز مربوط به نیروگاه های برق آبی میشود که محدودیت های نزولات آسمانی و بارش کم را داشتیم و تنها درصدی از اینها در اختیار ما است؛ بنابراین، به لحاظ توان، بیشتر از ۶ تا ۷ هزار مگاوات قابلیت تولید ندارد. در مجموع حدود ۵۶ تا ۵۷ هزار مگاوات ظرفیت تولید داریم که معنای آن، این میشود که مابه التفاوت این عدد را نسبت به نیاز مصرف که در هفتههای آتی افزایش خواهد یافت، باید با برنامههای پاسخگویی بار یعنی جابجایی بار از پیک به یک ساعت دیگر جبران کنیم.
رخشانی مهر اظهار کرد: پیک برق در بازهای از روز رخ میدهد که این بازه بیشتر از ۴ تا ۵ ساعت نیست که در فصل تابستان از ساعت ۱۲ تا ۱۸ است و دلیل این که ۶ ساعت در نظر میگیریم، متفاوت بودن شرایط در استانهای مختلف است. اگر فرض کنیم که این اوج بار برای سه ماه رخ دهد مفهومش این میشود که ۴۵۰ ساعت در پیک مصرف هستیم. از نظر فنی یعنی باید ۷ تا ۸ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی وجود داشته باشد تا در سال ۴۵۰ مگاوات تولید کنند.
او گفت: میزان سرمایه گذاری مورد نیاز برای راه اندازی این ظرفیت نیروگاهی ۵ میلیارد یورو است. به همین دلیل، در تمام دنیا با این شیوه صورت میگیرد که ساعت بار را به ساعت دیگری جابجا میکنند؛ با این شیوه هم بهرهوری سرمایه را داریم هم مدیریت دارایی انجام و نیاز به سرمایه گذاری عظیم در بخش نیروگاهها و توزیع برق مرتفع میشود.
برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارز دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @zoomarz98 بپیوندید.
منبع: Tabnak
گزیده اخبار :
نظرات کاربران