پرش به محتوا
زوم ارز

برق مصرفی رمز ارز ها به اندازه نصف تهران بزرگ

۱تیر۱۴۰۰ 5 سال پیش نویسنده: دبیر خبری
برق مصرفی رمز ارز ها به اندازه نصف تهران بزرگ

به گزارش زوم ارز و به نقل از تابناک، رخشانی‌مهر، معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر در گفت و گوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر گفت:تولیدکنندگان رمز ارز به اندازه نصف تهران، برق مصرف می‌کنند به همین دلیل هفته گذشته بالغ بر ۳ هزار دستگاه ماینر جمع آوری شد.

او افزود: دو بخش از تولید را در اختیار داریم؛ یک بخش تولید حرارتی است که بیشترین ظرفیت تولید حرارتی حدود ۵۰ هزار مگاوات است و بخش دوم نیز مربوط به نیروگاه‌ های برق آبی می‌شود که محدودیت‌ های نزولات آسمانی و بارش کم را داشتیم و تنها درصدی از این‌ها در اختیار ما است؛ بنابراین، به لحاظ توان، بیشتر از ۶ تا ۷ هزار مگاوات قابلیت تولید ندارد. در مجموع حدود ۵۶ تا ۵۷ هزار مگاوات ظرفیت تولید داریم که معنای آن، این می‌شود که مابه التفاوت این عدد را نسبت به نیاز مصرف که در هفته‌های آتی افزایش خواهد یافت، باید با برنامه‌های پاسخگویی بار یعنی جابجایی بار از پیک به یک ساعت دیگر جبران کنیم.

رخشانی مهر اظهار کرد: پیک برق در بازه‌ای از روز رخ می‌دهد که این بازه بیشتر از ۴ تا ۵ ساعت نیست که در فصل تابستان از ساعت ۱۲ تا ۱۸ است و دلیل این که ۶ ساعت در نظر میگیریم، متفاوت بودن شرایط در استان‌های مختلف است. اگر فرض کنیم که این اوج بار برای سه ماه رخ دهد مفهومش این می‌شود که ۴۵۰ ساعت در پیک مصرف هستیم. از نظر فنی یعنی باید ۷ تا ۸ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی وجود داشته باشد تا در سال ۴۵۰ مگاوات تولید کنند.

او گفت: میزان سرمایه گذاری مورد نیاز برای راه اندازی این ظرفیت نیروگاهی ۵ میلیارد یورو است. به همین دلیل، در تمام دنیا با این شیوه صورت می‌گیرد که ساعت بار را به ساعت دیگری جابجا می‌کنند؛ با این شیوه هم بهره‌وری سرمایه را داریم هم مدیریت دارایی انجام و نیاز به سرمایه گذاری عظیم در بخش نیروگاه‌ها و توزیع برق مرتفع می‌شود.

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارز دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @zoomarz98 بپیوندید.

منبع: Tabnak


گزیده اخبار :

اخبار مرتبط

  1. ۱۱/۲۷
    Toobit و LALIGA پس از نشست مطبوعاتی موفق، از چشم‌انداز مشترک خود برای همکاری‌های منطقه‌ای خبر دادند 3 ماه پیش
  2. ۱۱/۲۷
    Toobit با راه‌اندازی معاملات فیوچرز سهام، پیوندی میان بازار مالی سنتی و رمزارز ایجاد می‌کند 3 ماه پیش
  3. ۱۱/۲۷
    Toobit ولنتاین را با $300,000 جایزه برای تیم‌های دو نفره جشن می‌گیرد 3 ماه پیش
  4. ۱۱/۲۷
    Toobit پس از تکمیل فوری ظرفیت فروش در سکوی پرتاب، نبرد معاملاتی 10 میلیون توکن FWX را آغاز می‌کند 3 ماه پیش
  5. ۱۱/۲۷
    رونمایی Toobit از یکپارچه‌سازی هشدارهای TradingView برای ارائه سیگنال‌های لحظه‌ای بازار 3 ماه پیش
دبیر خبری

امیرعلی فرجی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و بیش از دو سال تجربه فعالیت در بازار کریپتو دارد. تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار، اطلاعیه‌های پروژه‌های بلاکچینی و رویدادهای اثرگذار بر دارایی‌های دیجیتال است. او دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در تولید محتوا تلاش می‌کند با بررسی منابع معتبر خارجی و داخلی، اخبار را با دقت و بی طرفی در اختیار مخاطبان فارسی زبان قرار دهد. پرهیز از بزرگ نمایی و ارائه اطلاعات مبتنی بر داده‌های رسمی از اصول حرفه‌ای او در نگارش مطالب است. مقالات منتشر شده توسط امیرعلی فرجی صرفا با هدف اطلاع رسانی و افزایش آگاهی کاربران تهیه می‌شود و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه