تتر، با ثبات ترین ارز دیجیتال!

تتر
بازدید 25
۰

در دنیار رمزارزها و یا به اصلاح ارزهای رمزنگاری شده، قطعا اسم بیت کوین، اتریوم و حتی برخی دیگر از ارزها را شنیده اید، اما ارز مجازی تتر USDT علی رغم کاربرد و مزیت هایی بالایی که  دارد نا شناخته است، تتر یا USDT و یا Tether تنها رمز ارزی است که نوسان ندارد! یعنی همواره یک واحد تتر برابر با ۱ دلار آمریکا است، به همین دلیل برای افرادی که میخواهد از رمزارزها برای جابه جایی پول استفاده کنند میتوانید بهترین گزینه باشد و دیگر دغدغه نوسانات را ندارد و به طور مثال اگر اقدام به ارسال ۱۰۰۰ تتر کنند همواره برابر ۱۰۰۰$ است، نه بیشتر و نه کمتر!

یکی دیگر از مزیت های بسیار خوب تتر، کارمزد رایگان و یا صفر انتقال این رمز ارز در بستر شبکه ترون یا TRC20 است، یعنی نه تنها ارزش پول شما همواره ثابت و محفوظ است، حتی برای انتقال آن نیز نیاز به پرداخت هیچ کارمزدی ندارید!

 در بین مهمترین رمزارزها در بازار ارز دیجیتال، ارز مجازی تتر از چند نظر برجسته است. یکی از چندین توکن مبتنی بر بلاکچین که ارزش آن به دارایی یا ارز دیگر وابسته است. این بدان معناست که قیمت آن در مقایسه با دیگر رمزارزها، بدون نوسان است.

 از منظر Bitfinex، یکی از بزرگترین وب سایت های تبادلات رمز ارز، ارز مجازی تتر یک رمزارز بومی متعلق به بلاکچین نیست، اما به عنوان ارزی که به لحاظ حجم بیشترین مبادله را در بازارهای ارز دیجیتال به خود اختصاص داده است، نقش مهمی را به عنوان یک جفت معاملاتی در برابر بیت کوین و دیگر دارایی های ارزی دیجیتال ایفا می کند.

گرچه لزوما به دلیل ارزش ثابت خود یک سرمایه گذاری جذاب مانند بیت کوین یا اتریوم نیست، اما ابزاری محبوب است که برای دسترسی به بازارهای ارز دیجیتال مورد استفاده قرار می گیرد  و گاهی اوقات یک شاخص قوی برای پیش بینی حرکات آتی بازار نیز است.

ارز مجازی تتر

پیدایش

تاریخچه تتر به Mastercoin که یکی از اولین رمزارزهای شکل گرفته در بلاکچین بیت کوین است، برمی گردد. دو بنیانگذار ارز مجازی تتر، بروک پیرس و کریک سلارز در بنیاد Mastercoin درگیر شدند. آنها بعداً با همکاری ریو کالینز مادر تتر، معروف به Realcoin را در سال ۲۰۱۴ راه اندازی کردند.

پروژه Realcoin اولین توکن های خود را در بلاکچین بیت کوین با استفاده از پروتکل Omni Layer در اکتبر ۲۰۱۴ صادر کرد و اندکی پس از آن نام آن را به تتر تغییر داد. در فاز نخست قرار شد که سه نوع استیبل­کوین (ارز دیجیتال باثبات) منتشر شود: USTether ، EuroTether و YenTether که USTether محبوب ترین آنها شد.

معامله تتر در سال ۲۰۱۵ در Bitfinex آغاز شد و از آن زمان این ارز پیوند ناگسستنی با این بورس برقرار کرد. اگرچه ساختارهای حقوقی و شرکتی و روابط آنها کاملاً مشخص نیست.

محبوبیت زیاد ارز مجازی تتر به عنوان یک جفت معاملاتی برای بیت کوین (بنا به برخی گزارش ها ۸۰ درصد از معاملات بیت کوین در تابستان ۲۰۱۸ را به خود اختصاص داده است) سبب مطرح شدن این اتهام شده است است که از USDT برای دستکاری قیمت های رمزنگاری استفاده شده است. با این حال، تحقیقات جدید این اتهامات را زیر سوال برده.

خرید تتر

در مورد پشتیبانی تتر با دلار آمریکا اختلاف نظر وجود دارد. در ابتدا اعلام شد که پشتیبان ۱ تتر ۱ اسکانس ۱ دلاری است. بعدها اعلام شد که تنها درصدی از کوین ها با اسکناس و “معادل های اسکناس” حمایت می شود. از آن زمان تأکید شد که همه کوین ها با یک دلار پشتیبانی می شوند.

پشتیبانی تتر با دلار آمریکا

پشتیبانی تتر با دلار آمریکا

پس از شروع کار با یک توکن روی بستر بیت کوین، ارز مجازی تتر تا نسخه ای از USDT روی بستر اتریوم به عنوان توکن ERC 20 بسط یافت، و همچنین انواع مختلفی در بستر­TRON ، EOS و الگوراند منتشر گردید. از اواسط سال ۲۰۱۹ ، مقدار فزاینده ای از تتر در اتریوم صادر شد که منجر به بروز برخی مشکلات تراکمی در دومین بلاکچین بزرگ شده است.

چشم انداز آینده

همانطور که قبلاً گفته شد، استیبل کوین ها عموماً یک مورد سرمایه گذاری قوی را نمایندگی نمی کنند. چراکه ارزش آنها به یک دارایی دیگر، در این مورد دلار آمریکا، گره خورده است. گرچه به دلیل ریسک پیش فرض صادر کننده، فاقد ریسک هستند اما با همان فراریت دیگر دارایی های رمز دیجیتال مواجه نیستند.

با این حال، در شرایطی که نرخ بهره منفی در بسیاری از جهان وجود دارد، برخی از سرمایه گذاران تتر و سایر سکه ها را راهی مناسب برای محافظت از مقادیر زیادی از ذخایر نقدی در برابر هزینه های بانکی قلمداد می کنند.

با وجود فراز و فرودهای اخیر بازار رمزارز، تتر با حجم روزانه که میلیاردها می رسد، همچنان محبوب باقی مانده. اگر شرایط فعلی در بازارهای جهانی تداوم داشته باشد ، علاقه به استیبل کوین ها آزمایش شده مانند تتر ممکن است بیشتر افزایش یابد، به خصوص اگر پذیرش بلاکچین به عنوان فناوری لایه تسویه با تقاضا برای توکن های تحت سلطه دلار افزایش یابد.

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تیم محتوا

مهندسی صنایع فارغ التحصیل از دانشگاه فنی اهواز علاقمند به بازارهای مالی ومباحث IT

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها