همکاری تتر و INTOPE برای مقابله با سوءاستفاده از کودکان در فضای دیجیتال

همکاری تتر و INTOPE برای مقابله با سوءاستفاده از کودکان در فضای دیجیتال
بازدید 45
0

همکاری تتر و INTOPE برای مقابله با سوءاستفاده از کودکان در فضای دیجیتال

به گزارش زوم ارز، شرکت تتر، یکی از بزرگ‌ترین فعالان حوزه دارایی‌های دیجیتال و صادرکننده استیبل‌کوین USDT، همکاری خود را با اینوپ (INHOPE)، شبکه بین‌المللی مقابله با انتشار محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان (CSAM) در فضای آنلاین، گسترش داد. هدف اصلی این همکاری، جلوگیری از استفاده سایت‌ها و پلتفرم‌های مالی در سوءاستفاده از کودکان است.

تتر که از سال ۲۰۲۳ با اینوپ همکاری می‌کند، با بهره‌گیری از زیرساخت مبتنی بر بلاک‌چین خود، توانسته معاملات غیرقانونی مرتبط با این جرائم را شناسایی و مسدود کند. این فناوری امکان شفافیت و ردیابی دقیق تراکنش‌ها را فراهم می‌کند و به اجرای قانون و تحقیقات نظارتی کمک می‌کند. همکاری با اینوپ باعث بهبود سیستم‌های گزارش‌دهی و افزایش انطباق در اکوسیستم رمزارزها شده است.

این همکاری نمونه‌ای از هم‌افزایی بخش خصوصی و دولتی برای مقابله با استثمار دیجیتال است. شبکه اینوپ متشکل از بیش از ۵۷ خط ارتباطی ملی در ۵۲ کشور است که گزارش‌های ناشناس درباره محتوای غیرقانونی آنلاین را دریافت و بررسی می‌کند. تقویت این شبکه با فناوری‌های پیشرفته به تشخیص سریع‌تر و مقابله مؤثرتر با محتوای سوءاستفاده از کودکان کمک می‌کند.

پائولو آردوینو، مدیرعامل تتر، تأکید کرد که این شرکت همچنان به بررسی ریسک‌ها و همکاری‌های نزدیک‌تر با صرافی‌ها، نهادهای نظارتی و خطوط داغ ادامه می‌دهد. سامانتا وولف، رئیس مشارکت‌های جهانی اینوپ، نیز به نقش مهم صنعت رمزنگاری در افزایش مسئولیت‌پذیری و توانمندسازی روش‌های گزارش‌دهی اشاره کرد.

این همکاری گامی مهم در جهت افزایش امنیت در جهان دارایی‌های دیجیتال است و نشان‌دهنده توجه فزاینده شرکت‌های مالی به اقدامات پیشگیرانه در برابر تهدیدات آنلاین به ویژه سوءاستفاده از کودکان است. دو طرف امیدوارند با افزایش آگاهی، توسعه فناوری‌های تشخیص و ارتقای چارچوب‌های جهانی، زمینه مقابله بهتر با CSAM را فراهم کنند و سیستم‌های مالی دیجیتال را از سوءاستفاده‌های کیفری محافظت نمایند.

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

تاجیک تیم خبری

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *