تحقیقاتی عجیب روی خریداران رمز ارز با نتایج عجیبتر
به گزارش زوم ارز، مطالعات اخیر که در مجلهی Personality and Individual Differences، مجلهای که موضوعات متفرقهی مرتبط با روانشناسی را پوشش میدهد، نشان میدهد که بر اساس نظرسنجیای از بین ۵۰۰ نفر، آن گروه از مردم که ارزهای دیجیتال خریداری میکند، معمولا ویژگیهای شخصیتی ضداجتماعی از خود نشان میدهند.
به طور ویژه، محققان روی ویژگیهای شخصیتی موسوم به dark tetrad تمرکز میکنند. این اصطلاح، که ۲۰ سال پیش توسط کاناداییها تعریف شد، صفات شخصیتی منفیای چون اختلالات روانی، خودشیفتگی، ماکیاولیسم و سادیسم را شامل میشود.
این مطالعات نشان میدهند که ماکیاولیستها، که معمولا نسبت به دولتها بی اعتماد هستند، خود را غرق ارزهای دیجیتال میکنند. سال گذشته، مطالعهای دیگر نیز دریافت که کسانی که چنین صفات شخصیتی ضد اجتماعیای را دارند احتمال بیشتری برای باور داشتن به تئوری توطئه دارند.
سرمایه گذاران خودسر ارز دیجیتال، که باور دارند رمز ارزها به احتمال زیاد رشد خیلی شدیدی خواهند داشت، برخی از بدترین نشانههای خودشیفتگی را از خود نشان میدهند، که شامل اعتماد به نفس بیش از حد، بزرگنمایی و خودمحوری میشوند.
همچنین، محققان ترس از دست دادن فرصت را به بیماران روانی پیوند میدهند. طبیعت بی ملاحظهی بیماران روانی، تمایل آنها به پذیرش ریسکهای بزرگ را افزایش میدهد. به همین دلیل، سرمایه گذاران رمز ارز معمولا به دنبال طرحهای به دست آوردن سریع ثروت هستند.
علاوه بر آن، بنا به این تحقیقات، سرمایه گذاران رمز ارز از دیدن خسارت بقیهی افراد لذت میبرند. این نشانهای از سادیسم روزمره است.
طی دو دههی اخیر، مطالعات Dark tetrad سرتیتر بسیاری از مقالات و خبرها را به خود اختصاص داده است. شایان ذکر است که برخی از منتقدان این مطالعات را بسیار سطحی میدانند، از آنجایی که تنها چندی از شاخصها را بررسی کرده و معمولا ویژگیهای شخصیتی را بیش از حد ساده سازی میکنند. هرچند، برخی از روانشناسان از اعتبار این مطالعات، با این ادعا که باید ساده سازی شوند تا برای عموم مردم در دسترس باشند، دفاع میکنند.
به نظر شما کاربران زوم ارز، نتایج این تحقیقات تا چه حد میتوانند صحت داشته باشند؟
برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارزهای دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @Zoomarz98 بپیوندید.
منبع: U.today
سر تیتر اخبار:
نظرات کاربران