ریپل و مدیرعامل آن آقای برد گارلینگهاوس مدعی بودند که یوتیوب از بازپرداخت های جعلی ریپل سود میبرد.
برد گارلینگهاوس در ۹ مارچ ۲۰۲۱ اعلام کرد که ریپل به دادخواست خود علیه یوتیوب که در آن یوتیوب را به هم دستی با کلاهبرداران متهم کرده بود پایان داده است.
ریپل و برد گارلینگهاوس در آپریل سال ۲۰۲۰ شکایتی علیه یوتیوب تنظیم کردند و در آن مدعی شدند که این پلتفرم از فعالیت های کلاهبردارانه سود برده و از اجرای اختیارات اداری خود برای جلوگیری از این کلاهبرداری ها کوتاهی کرده است.
گارلینگهاوس در توییتی در ۹ مارچ نوشت: سال گذشته من و ریپل از یوتیوب شکایت کردیم زیر آنها نتوانستد سیاست های خود را برای جلوگیری از فعالیت کلاهبرداران پیش ببرند ولی ما حالا به توافقی رسیدیم که با همکاری با یکدیگر این کلاهبرداری ها را شناسایی و ساقط کنیم و جلوی فعالیت آنها را بگیریم.
این کلاهبرداری ها مبتنی بر فیشینگ بودند و به کاربران دستور داده میشد که محتوای حساب کاربری خود را پاک کنند و سپس تنظیمات اکانت خود را شبیه به اکانت افراد مشهور مثل برد گارلینگهاوس در آورده و سپس یک هدیه ریپل جعلی راه اندازی شد و در آن از کاربران خواست که بین پنج هزار تا یک میلیون ریپل به آنها داده و سپس پنج برابر مبلغ اهدایی به آنها بازگردانده میشود.
ریپل و گارلینگهاوس مدعی بودند که یوتیوب آگاهانه به دلیل پخش تبلیغات متقلبانه در این زمینه از این کلاهبرداری ها سود برده است.
گارلینگهاوس اظهار داشت: پلتفرم های شبکه های اجتماعی شروع به اعتراف به نقش خود در تداوم کلاهبرداری های ارز دیجیتال کرده و شروع به کمک برای جلوگیری از آنها کرده اند. برخی از آنها مانند xrpforensics به شناسایی و ردیابی وجوه به سرقت رفته کمک کردند اما پلتفرم ها باید خسارت افرادی که وجوه خود را از دست دادهاند گردن بگیرند.گارلینگهاوس اظهار داشت که جزئیات مربوط به ماهیت حل و فصل شدن پرونده بین ریپل و یوتیوب محرمانه است.ریپل اخیراً در دو پرونده خود پیروز شده است ولی پرونده سازمان بورس علیه آنها همچنان در جریان است.
منبع: cointelegraph
گزیده اخبار
نظرات کاربران