مصر، به دنبال ایجاد یک ارز دیجیتال CBDC کارآمد تا سال ۲۰۳۰ است.
به گزارش زوم ارز، بر اساس گزارشها، مصر قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ یک ارز دیجیتال بانک مرکزی راهاندازی کند به منظور تقویت رقابتپذیری پول ملی خود. به گفته یک کارشناس اقتصادی مصری، یک ارز دیجیتال صادرشده توسط بانک مرکزی از امنیت بیشتری نسبت به ارزهای رمزنگاری شده خصوصی برخوردار است.”
افزایش کارایی سیاست پولی
بر اساس یک گزارش، بانک مرکزی مصر قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ یک ارز دیجیتال بانک مرکزی به نام پوند الکترونیکی را منتشر کند. این اقدام انتظار میرود رقابتپذیری را افزایش داده و پول ملی مصر را بهبود بخشد.
گزارشی که توسط مرکز اطلاعات و پشتیبانی تصمیم شورای وزیران مصر انجام شده است، جزئیات اهداف CBDC این کشور را شرح میدهد. این گزارش با نام “سند مهمترین جهتهای استراتژیک اقتصاد مصر برای دوره جدید ریاستجمهوری (۲۰۲۴-۲۰۳۰)”، سیاستهای حیاتی برای اقتصاد مصر در شش سال آینده را تعیین میکند.
علاوه بر اولویتبندی راهاندازی CBDC، این سند از مقامات پولی مصر خواسته است که در توسعه بخش مالی ادامه دهند. هدف این است که مصر به دستیابی به ۱۰۰٪ مشارکت مالی تا سال ۲۰۳۰ کمک کند.
سید خضر، کارشناس اقتصادی مصری، در گزارش مصر ایندیپندنت، از فواید یک ارز دیجیتال رسمی تحسین کرده است. او توضیح داده است که چرا پوند الکترونیکی نسبت به ارزهای دیجیتال ناشناس مانند بیت کوین برتری دارد.
خضر اشاره کرده است: “ما نمیدانیم چه کسی بیت کوین را اختراع کرده است، بنابراین نرخ امنیتی پایین است. در عوض، اگر ارزهای دیجیتال به طور رسمی توسط بانک مرکزی پیادهسازی شوند، نرخ امنیتی بالاتری خواهند داشت.
اما خضر میخواست به مصریان اطمینان دهد که راهاندازی CBDC به کاهش تعداد اسکناس در گردش منجر نخواهد شد. او همچنین ادعا کرده است که در صورت عرضه گسترده به بازار، CBDC میتواند به طور غیرمستقیم از اقتصاد حمایت کند.
منبع: news.bitcoin.com
نظرات کاربران