پرداخت های بین اعضای سازمان همکاری شانگهای با ارزهای ملی یک افزایش ۹۲ درصد یافت
به گزارش زوم ارز، بر اساس گزارشها، پرداختها به ارزهای ملی در میان اعضای سازمان همکاری شانگهای (SCO) در سال ۲۰۲۲ به نسبت ۴۰ درصد افزایش یافته و به ۹۲ درصد رسیده است. این افزایش نشاندهنده جدیت در دستور روز قرارگیری این سازمان جهت کاهش وابستگی به دلار آمریکا است. همانند بلوک اقتصادی بریکس، سازمان همکاری شانگهای که در تشکیل آن کشورهایی چون روسیه، چین، هند و ایران حضور دارند، ترجیح میدهد از ارزهای ملی برای تقویت روابط اقتصادی و حمایت از سیستم چند قطبی جهانی استفاده کند.
برای اطلاع از تمامی اخبار کانال تلگرام ما را دنبال کنید
اعضای SCO برای پرداخت به ارزهای ملی تغییر میکنند
دیمیتری ولواچ، معاون وزیر توسعه اقتصادی روسیه، در یک کنفرانس مطبوعاتی در مسکو روز پنجشنبه اعلام کرد که پرداختها به ارزهای ملی در میان اعضای سازمان همکاری شانگهای (SCO) به طور قابل توجهی افزایش یافته است. ولواچ تاکید کرد:
در سال ۲۰۲۲، درصد استفاده از ارزهای ملی در تبادلات مالی بین کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای به ۴۰ درصد افزایش یافت … در حالی که این رقم در حال حاضر به ۹۲ درصد افزایش یافته است.
او تاکید کرد که نحوه انجام معاملات مالی در کشورهای عضو متغیر شده و به ویژه به افزایش قابل توجه در اعتماد به ارزهای ملی در سال گذشته اشاره کرد.
سازمان همکاری شانگهای در تاریخ ۱۵ ژوئن ۲۰۰۱ در شانگهای تأسیس شد و اعضای ابتدایی آن شامل روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، چین، تاجیکستان و ازبکستان بودند. در سال ۲۰۱۷، هند و پاکستان نیز به این سازمان پیوستند و پس از درخواست ایران در سال ۲۰۰۸، در ماه ژوئیه ۲۰۲۳ به عضویت کامل درآمد. همچنین، بلاروس در اجلاس دهلی نو در ماه ژوئن، یادداشتی را امضا کرد به منظور دستیابی به عضویت کامل. اکنون، سازمان همکاری شانگهای با اضافه شدن شرکای گفتگو و ناظران، جمعاً ۲۶ کشور عضو را در بر میگیرد.
شاید دنبال کردن این اخبار برای شما مفید باشد: |
همکاری سازمان شانگهای و ائتلاف بریکس به فعالیت فشرده ای برای ترویج استفاده از ارزهای ملی به جای دلار آمریکا در تجارت بینالمللی پرداختهاند. این اتحادیه شامل کشورهای برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی بوده و اخیراً کشورهایی همچون آرژانتین، مصر، اتیوپی، ایران، عربستان سعودی و امارات متحده عربی (امارات) نیز به طرفداران این ایده پیوستهاند.
سازمانهای چندکشوری که عضویت مشترک دارند، برای تقویت ارتباطات اقتصادی و ترویج چند قطبیت جهانی از طریق افزایش استفاده از ارزهای محلی در تجارت و سرمایهگذاری تلاش میکنند. در این هفته، پس از دیدار بین لی کیانگ، نخستوزیر چین، و میخائیل میشوستین، نخستوزیر روسیه، همکاریهای خود را در زمینه ارز و مالی در چارچوب بریکس گسترش دادند. آنها توافق کردند که از ارزهای محلی استفاده کنند، ساختارهای پرداخت را بهبود بخشند، و سرمایهگذاریهای متقابل را تقویت کنند در حالی که همکاری در زمینه هوش مصنوعی، توسعه پایدار و حکومت جهانی را ترویج دهند.
منبع: news.bitcoin.com
نظرات کاربران