آیا ارز دیجیتال سوشی گزینه مناسب برای سرمایه‌گذاری است؟

آیا ارز دیجیتال سوشی گزینه مناسب برای سرمایه‌گذاری است؟
بازدید 27
۰

اگر علاقه‌مند به دنیای ارز دیجیتال هستید و روزنانه اخبار آن را دنبال می‌کنید، حتماً تاکنون نام دیفای (DeFi) یا همان امور مالی غیرمتمرکز را شنیده‌اید. همان که در سال گذشته حسابی غوغا به پا کرده بود. اکوسیستم و مجموعه‌ای از برنامه‌های کاربردی که برای حذف واسطه‌ها و انجام امور مالی به صورت غیرمتمرکز ایجاد شده است. از جمله موفق‌ترین پروتکل‌های دیفای در شبکه اتریوم می‌توان به سوشی سواپ اشاره کرد که یک صرافی غیرمتمرکز بوده و هدف آن‌ها فراهم آوردن نقدینگی است.

در صرافی‌های غیر متمرکز کاربران می‌توانند ارزهای دیجیتال خود را مستقیماً از کیف پول خود با شخص یا کیف پول دیگری مبادله کنند. در این نوع صرافی‌ها برخلاف صرافی‌های متمرکز دیگر نیازی به ثبت سفارش در یک دفتر سفارش نیست. در نتیجه به این فرآیند در صرافی‌های غیرمتمرکز تبادل رمز ارزها یا همان سواپ کردن گفته می‌شود.

همچنین، در صرافی‌های متمرکز، دارایی‌ها در کیف پول‌های سرد و گرم نگهداری می‌شوند، اما در صرافی‌های غیر متمرکز، کاربران خودشان نقدینگی را فراهم می‌کنند. بدین صورت که، مثلاً در صرافی یونی سواپ، فراهم‌آورندگان نقدینگی به استخرهای نقدینگی سرمایه اضافه کرده و در مقابل از کارمزد‌های ترید پاداش کسب می‌کنند. در صورتی که این افراد توکن‌های خود را برداشت کنند، دیگر سهمی در پاداش‌ها نخواهند داشت. تا زمانی که رمز ارز مورد نظر در استخر نقدینگی صرافی وجود داشته باشد، تبادل یا سواپ آن رمز ارز برای کاربران امکان‌پذیر خواهد بود.


لیست عناوینی که در این مقاله برای شما زوم ارزی عزیز آماده کرده ایم:

سوشی سواپ چیست؟

سوشی سواپ یک صرافی غیرمتمرکز است و به عنوان یک پلتفرم کاربر، کاربران نقدینگی آن را تأمین می‌کنند. این پلتفرم ارز دیجیتال از طریق پرداخت بخشی از کارمزدها و اعطای توکن سوشی (SUSHI) به تأمین‌کنندگان نقدینگی انگیزه می‌دهد. دارندگان این توکن با استفاده از قدرت حاکمیت خود در رأی‌گیری‌ها شرکت کرده و در مدیریت این پلتفرم نقش دارند.

در سوشی سواپ فرآهم‌آورندگان نقدینگی پاداش خود را به صورت توکن سوشی دریافت می‌کنند و حتی اگر بعدها اقدام به برداشت توکن‌های خود کنند، باز هم درصدی از پاداش‌های شبکه برای همیشه به آنها تعلق خواهد گرفت.

سوشی سواپ چیست؟

سوشی سواپ چیست؟

 


داستان سوشی چیست؟

بنیانگذاران رسمی پروژه سوشی ناشناس هستند و با نام‌های شف نومی و ۰xMaki فعالیت کرده و پروژه سوشی سواپ را در سال ۲۰۲۰ راه‌اندازی کردند. پس از مدتی، شف نومی ناگهان بیش از ۱۴ میلیون دلار از توکن‌های سوشی را که توسط پروتکل به عنوان بودجه توسعه انباشت شده بود، فروخت و آنها را نقد کرد. این امر باعث کاهش قیمت توکن سوشی و اعتراض جامعه آن شد. البته، وی پس از مدتی به دلایل نامشخصی از این کار خود پشیمان شد و توکن‌ها را برگرداند.

اکنون، شف نومی به طور کامل از پروژه سوشی کنار رفته و این پروژه را به سم بنکمن-فراید مدیرعامل صرافی FTX سپرده است. همچنین آندره کرانژه، خالق یرن فایننس توسط توسعه‌دهندگان سوشی سواپ به عنوان رهبر جدید این پروتکل در نظر گرفته شده است.

به هر حال، با وجود رمز و رازهای این پروژه، توکن سوشی موفق شده رشد قیمت خوبی را در مدت زمان کوتاهی تجربه کند. البته، اکنون با تغییر مدیریت آن، سوشی سواپ توانسته به جمع پروژه‌های برتر دیفای بپیوندد.


ریسک سرمایه‌گذاری روی ارز دیجیتال سوشی چقدر است؟

 ذکر این نکته هم لازم است که واریز وجه در یک قرارداد هوشمند حتی در صورت ممیزی باز هم ریسک بالایی دارد. منظور از ممیزی این است که کد شبکه سوشی سواپ مورد بازبینی قرار گرفته تا مورد حمله هکرها قرار نگیرد. بررسی‌های امنیتی سوشی سواپ توسط دو سازمان معروف Quantstamp و Peckshield انجام ‌شده‌اند، اما با وجود اینکه سوشی سواپ هنوز هک نشده، باز هم باید مدیریت ریسک و سرمایه در سرمایه‌گذاری در چنین پروژه‌هایی لحاظ شود.

نکته دیگر اینکه، صرافی‌های غیرمتمرکز به دلیل اینکه توسط کاربران اداره شده و سرمایه آنها تأمین می‌شود، کارمزد بالایی نسبت به صرافی‌های متمرکز دارند. چرا که این کارمزدها

ریسک سرمایه‌گذاری روی ارز دیجیتال سوشی چقدر است؟

ریسک سرمایه‌گذاری روی ارز دیجیتال سوشی چقدر است؟

در میان کاربران و تأمین‌کنندگان نقدینگی توزیع شده و به آنها انگیزه فعالیت می‌دهد.

بنابراین، مشارکت در استخر نقدینگی صرافی‌های غیرمتمرکز ضمن تحمل ریسک حمله هکرها و تخلیه وجوه، کارمزد بالایی هم دارد. لذا، اگر به این پروژه‌ها علاقمند بوده و با توجه به آینده درخشان آنها به خاطر فعالیت در حوزه دیفای، قصد خرید سوشی سواپ را دارید، می‌توانید در صرافی سوشی سواپ اقدام به شرکت در استخر نقدینگی کنید.

اما اگر تحمل ریسک را نداشته و قصد پرداخت کارمزدهای بالای آن را هم ندارید، می‌توانید این توکن‌ها را در بازارهای ارز دیجیتال مثل کوین نیک مارکت معامله کنید. این مارکت توکن سوشی سواپ را لیست کرده و امکان خرید و فروش آن را فراهم کرده است.

حجم معاملات روزانه صرافی غیرمتمرکز سوشی سواپ ۲۰۰ میلیون دلار است و این موضوع نمایانگر آن است که توکن سوشی از پتانسیل بالایی برای رشد برخوردار است. سوشی سواپ فقط و فقط یک هدف دارد: تبدیل شدن به بهترین صرافی ارز دیجیتال غیرمتمرکز (DEX) در بازار ارزهای دیجیتال.


از کجا رمز ارز سوشی بخریم؟

برای خرید و فروش سوشی می‌توانید از صرافی‌های ارز دیجیتال داخلی استفاده کنید. فقط به خاطر داشته باشید که یک صرافی معتبر را انتخاب کنید. در انتخاب یک صرافی ارز دیجیتال معتبر به سوابق آن صرافی، رضایت و نظرات کاربران و نبود شکایت قضایی از آن توجه کنید.

از طرفی یکی از اقدامات صرافی‌ها در زمینه ارزهای دیجیتال این است که علاوه بر خرید یا فروش رمز ارزها، بازارهای معاملاتی همتابه همتایی دارند که طرف‌های معامله با قیمت‌های توافقی با یکدیگر معامله کرده و صرافی تنها نقش واسطه و تأمین امنیت تراکنش‌ها را به عهده دارد.

یک نمونه از این بازارها در ایران پلتفرم معاملاتی کوین نیک مارکت است که از سوی صرافی با سابقه کوین نیک راه‌اندازی شده است. در حال حاضر، در این بازار ۲۴ رمز ارز محبوب و پرکاربرد برای معامله در قالب بازارهای تومانی و تتری عرضه می‌شوند که از این لحاظ بزرگترین بازار ارز دیجیتال ایران محسوب می‌شود.

برچسب‌ها

اشتراک گذاری

نوشته شده توسط:

واحد تبلیغات

واحد تبلیغات پایگاه خبری زوم ارز

نظرات کاربران

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات خود را ثبت نمایید
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها