هند و نیجریه بار دیگر در پذیرش رمزارز در جهان پیشتاز هستند، اما اندونزی سریعترین رشد را دارد
به گزارش زوم ارز، هند جایگاه برتر خود را در گزارش سالانه پذیرش کریپتو جهانی Chainalysis حفظ کرد. اندونزی با نزدیک به ۲۰۰ درصد از رشد سالانه بالاترین نرخ را در قارههای آسیای مرکزی و جنوبی داراست.
برای اطلاع از تمامی اخبار کانال تلگرام ما را دنبال کنید
براساس گزارش سالانه شرکت تجزیه و تحلیل بلاکچین Chainalysis، هند و نیجریه بهترتیب جایگاه برتر در جهان از نظر پذیرش رمزنگاری مردمی را حفظ کردند، اما اندونزی با سرعتی بالاتر از دیگر کشورها در رشد قرار دارد. این گزارش در یک روز چهارشنبه منتشر شد.
از سال گذشته، اندونزی به عنوان یکی از بازارهای ارزهای دیجیتال پر رونق تبدیل شده و پیشرفت چشمگیری داشته است. این کشور با کسب رتبه سوم در منطقه آسیای مرکزی و جنوبی و اقیانوسیه (CSAO)، با بالاترین نرخ رشد سال به سال بالغ بر ۲۰۰ درصد و ارزش رمزنگاری دریافتی تقریباً ۱۵۷.۱ میلیارد دلار، به عنوان یکی از سریعترین بازارهای ارزهای دیجیتال شناخته شده است.
هفت کشور از ناحیه CSAO در بین برترین ۲۰ کشور جهان حضور دارند.
ایالات متحده موفق شد جایگاه چهارم خود را تا سال ۲۰۲۳ حفظ کند، در حالی که ویتنام از رتبه سوم به پنجم سقوط کرد.
این مطلب پیرامون پنجمین گزارشی است که توسط تیم Chainalysis تهیه گردیده است. این گزارش به ترتیب رتبه بندی ۱۵۱ کشور را بر اساس داده های در دسترس در بازه زمانی از سه ماهه سوم ۲۰۲۱ تا سه ماهه دوم ۲۰۲۴ ارائه میدهد. در این تحلیل، تغییرات اساسی در متدولوژی ارزیابی اعمال شده است، به طوری که حجم معاملات ارزهای دیجیتال P2P در آن در نظر گرفته نشده و به جای آن، فعالیتهای DeFi مورد توجه قرار گرفته است.
شاید دنبال کردن این اخبار برای شما مفید باشد: |
با بازگشت هند به صدر علیه تمام اتهامات اندونزی، می توان به این دلیل اشاره کرد که این کشور با ثبت اخیر صرافیهای خارجی بایننس و کوکوین، به سیستم اکو کریپتو “اگر نه مشروعیت، حداقل اعتبار کمی بیشتر” داده است. این اقدامات نشان دهنده پشتیبانی قوی تر از قبل این کشور از رمزارزها و تکنولوژی بلاکچین است.
این گزارش نیز اظهار میدهد که بازار ارزهای دیجیتال اندونزی تحت تأثیر فرصتهای تجاری قرار دارد و به دنبال کسب سود سریع و استفاده از مواردی مانند میم کوینها است، بدون توجه به پیشرفت مقرراتی. این باعث شده است که بازار به سمت سهم بیشتری از صرافی غیرمتمرکز (DEX) و مالی غیرمتمرکز (DeFi) جهت فعالیت حرکت کند، که این وضعیت نسبت به دیگر کشورهای منطقه و در میانگین جهانی متمایز است.
به گزارش Chainalysis، کلاهبرداریهای معروف به “قصاب خوک” هنوز به عنوان یک تهدید جدی در حوزه بازارهای رمزارزی شناخته میشوند.
منبع: coindesk.com
بیشتر بخوانید
نظرات کاربران